fatih kısaparmak balon baskılı balon Numan Kurtulmuş'tan Fatih Erbakan'a cevap - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Numan Kurtulmuş'tan Fatih Erbakan'a cevap

OTTOMAN
09-25-2010, 12:56
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/201097/150734_numan-kurtulmus.jpg
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın, bir televizyon kanalında ''Numan beyin tabanda ve teşkilatta karşılığı yoktur... Ayrılırsa bir bölünme olmaz'' sözlerine, ''Herkes konuştuğu lafa dikkat etsin'' diyerek cevap verdi.

Bugün il başkanları ile ikinci kez bir araya gelen SP Genel Başkanı Kurtulmuş, parti girişinde Fatih Erbakan'ın sözlerine kısaca cevap verdi. Kurtulmuş, bu tür konulara ilişkin daha sonra gerekli açıklamayı yapacağını söyleyerek, ''Herkes konuştuğu lafa dikkat etsin." dedi.

CHA (http://www.cihan.com.tr/cihanhaber/mainAction.action)

İntifada
09-25-2010, 13:35
Fatih erbakana ne oluyorsa...
Adama sormazlarmı tabanda karşılığı olmayan adamı nediye veliahtın oalrak genel başkanlık koltuğuna oturttun...

Asi_isyankar
09-25-2010, 15:07
Bu Fatih Erbakan babasından beter tutumlar içerisinde olacaktır herhalde.
Ancak akıbeti de kötü olacaktır...

Terennüm
09-25-2010, 15:10
Asıl tabanda karşılığı olmayan Fatih erbakandir..

EZEL
09-25-2010, 16:17
Tabanda Numan Kurtulmuşun karşılığı yok .

İntifada
09-25-2010, 16:22
kesinlikle var...

Ukbâ
09-25-2010, 16:33
Fatih erbakana ne oluyorsa...
Adama sormazlarmı tabanda karşılığı olmayan adamı nediye veliahtın oalrak genel başkanlık koltuğuna oturttun...

Yüksek kurul heyeti dedikleri mekanda büyüklerin sözünü tutacağını vaad eden Numan bey o cizgiden taşdığı için karmaşıklık başlamıştır. Yeni vizyon için yeni adımları fırsat olarak değerlendirmek isteyen Numan beye direnen kişiler bu hareketlerin milli görüşe uygunsuzluğunu dillendirmelerine rağmen Numan beyin cizgisinden kaymaması ortalığı bulaştırmıştır. Bende Numan beyin daha tabana ve teşkilatlara hakim olamadığını düşünüyorum.

EZEL
09-25-2010, 16:38
kesinlikle var...

Akıncı varsa gitsin ayrı parti açsın görürüz varmı yok olduğunu .

Beylerbeyi
09-25-2010, 18:46
fatih erbakanın siyaset hayatı başlamadan sona erdi. kendisinin bu kadar gerizekalıca konuşacağını tahmin etmezdim doğrusu. kişiliksiz biriymiş, çok cahilce konuştu.

İntifada
09-25-2010, 18:51
Akıncı varsa gitsin ayrı parti açsın görürüz varmı yok olduğunu .

neden açsın adam yeni partiyi abi...
seçimle kazanmadımı bu adam genel başkanlığı...

izmirliii
09-25-2010, 21:49
daha dünkü çocuk...biraz edep bilmeli insan...bu Numan ında sonu Tayyip gibi olacak....yeniliklere açık olamayan bi milli görüş kendi kendine yok ediyor..

Cihan_ŞümuL
09-25-2010, 22:15
bu Numan ında sonu Tayyip gibi olacak...

Tayyip 'in sonu gayet iyi.

izmirliii
09-25-2010, 22:20
vahim bir son değildi dem vurduğum :)

oguzdesouza
09-26-2010, 00:24
Saltanat usulünün işlediği Saadet Partisinde Numan Kurtulmuş'a yer yok.Numan Kurtulmuş Fatih Erbakan gibi çocuklarla uğraşmaz kendisinin bu ülkeye hayır için her şeyi yapabilceğine hepimizin inancı tamdır.Numan Bey inşallah AK Kadroda ülkesini ve milletini sevenlerle birlikte hareket edecektir.

romakudüs
09-26-2010, 02:13
Fatih Erbakan'da ne liderlik kaizması ne bilgi ne saygı hiç. birşey yok bence. Onda olan tek şey ve ona bu konuda konuşma cesareti veren tek şey soyadı başkada birşeyi yok. Babasının karizması olmasa suratına bakmazlar.

EZEL
09-26-2010, 04:05
Şimdi bazı arkadaşlarımızın Necmetin Erbakana kzıgınlığını anlıyorum anlayamadığım Numan Kurtulmuş çokmu iyi ki Numan Kurtulmuşu destekler açıklamalar yapıyorsunuz . Numan Kurtulmuş bildiğiniz Abdulatif Şener hiç bir farkı yok Numan Kurtulmuş Ak Partiye haksız eleştiriler vede suçlamalar yapmıyormu ? Numan Kurtulmuş Erbakan olmasaydı refarandumda Ak Partiye bile destek vermezdi benden söylemesi . Yoksa bazı cematlerin Erbakandan yarası varsa bu yüzdenmi Numan Kurtulmuşu destekliyorlar eteklerinizdeki taşı biliyoruz siz bilmediğimizi sansanızda .

Hüdaverdi
09-26-2010, 04:09
Dünkü bebeler neler diyiveriyor.
Bunların ülke başına gelmesini asla istemem.Babadan oğul sistemi bu devirde kabul edilemez hacı.
Gitsin bowling oynasın kendisi.

EZEL
09-26-2010, 04:15
Dünkü bebeler neler diyiveriyor.
Bunların ülke başına gelmesini asla istemem.Babadan oğul sistemi bu devirde kabul edilemez hacı.
Gitsin bowling oynasın kendisi.

İsmet İnönü - Erdal İnönü
Adnan Mnederes- Aydın Menderes

Eğer iyi siyasetçiyse birde iyi hatipse millet kabul eder diye düşünüyorum . Ama Başbakanımız varken kimsenin şansı yok o başka ;;)

Terennüm
09-26-2010, 11:17
Ezel senin bir kuyruk acın mı var herseyi cemaate bağlıyorsun?

Ukbâ
09-26-2010, 12:05
Şimdi bazı arkadaşlarımızın Necmetin Erbakana kzıgınlığını anlıyorum anlayamadığım Numan Kurtulmuş çokmu iyi ki Numan Kurtulmuşu destekler açıklamalar yapıyorsunuz . Numan Kurtulmuş bildiğiniz Abdulatif Şener hiç bir farkı yok Numan Kurtulmuş Ak Partiye haksız eleştiriler vede suçlamalar yapmıyormu ? Numan Kurtulmuş Erbakan olmasaydı refarandumda Ak Partiye bile destek vermezdi benden söylemesi . Yoksa bazı cematlerin Erbakandan yarası varsa bu yüzdenmi Numan Kurtulmuşu destekliyorlar eteklerinizdeki taşı biliyoruz siz bilmediğimizi sansanızda .

Sedat ağabey. Numan beyin Abdullatif Şener ile aynı kefeye konması doğru değil. Ak partiyi eleştirirken bunu yapıcı yapması benim hoşuma gidiyor. Numan bey Erbakan olmasaydı referandum da ak partiye destek vermezdi söylemide bana göre yalnış. Numan beyin vizyonu vesayetci şahışları zora sokacak bu düzenlemeye her zaman olgun yanaşır düzeyde. Gelelim son sakat düşüncene :) Cemaate karşı ön yargıların yavaş yavaş cemaatlerin siyasi arenadaki kimliklerini boğar olmuş . Demokrasi adına gayret edenlerin desteklenmesi demokrasi için gerekli , bunun Erbakan hocaya karşı husümet ile ne alakası var.

Adem üstat Ezeli bu hale siz getirdiniz. Ne olsa cemaatten biler oldu. :)

Mavera
09-26-2010, 12:49
Soyadina güvenip degil, tecrübene, birikimine güvenip cik kurtulmusun karsisina!..
ihtiras o kadar bürünmüski iclerine tabela partisi olma yolunda ilerleyen bir partinin baskanligi icin bile birbirlerini yiyebiliyorlar!

BeDeVİ
09-26-2010, 13:42
Erbakan ve Kurtulmuş referandum da evet e destek verdi mi? Sadece söylemleri ile evet. Saadet partisi sözlerin dışına çıkmadı sokaklarda bir şey görmedim. Teşkilat mensubu arkadaşlara soruyorum sadece benim bölgemde mi çalışmadılar. Neden Saadet i bu referandum da aktif görmedik. Enerjilerini mi harcamak istemediler. Seçim döneminde Akparti lilerle fiziki tartışmaya giren davalarına o kadar bağlı gerekirse kavga ederiz diyen insanlar bu referandumda neredeydiler. Benim ilçemi 20x10 m bayraklarla donatan Saadet liler neredeydi. Türkiye de oy oranlarının ne kadar yükseldiğinden dem vurup duruyorlar peki o potansiyeli harekete geçirecek ne yaptılar. TV5 SMS Anadolu Gençlik dergileri ile mi bu kampanya yürüdü. Sandıkta kaç müşahit görevlendirdiler. Bunları merak ediyorum.

Ukbâ
09-26-2010, 13:50
Sevgili Bedevi kardeşim destek vermek, maddi külfeti bol alan etkinlik ve büroşür çalışmaları ilemi oluyor. Mecliste bile olmayan bir partinin sokak sokak etkili şekilde çalışması mümkün değil ki . Ak partimiz bile bir çok ilçede bu düzeyde çalışma yapamamıştır zamanın kısıtlı olması veya başka nedenlerlede olsa sonuçta her noktada etkili olunamamıştır. SP olsun BBP olsun siyasi bir çok meselede ak parti ile tezat fikirlere sahipdir misyonları gereği kendi doğru bildiklerini sert şekilde savunmalarının karşılığı referandum sürecinde hiç çalışmadılar olmaması gerekir. Meclisteki muhalefet partileri ve iktidar kadar güçlü değiller asla onlar kadar etkili siyaset bekleyemeyiz. Bakın mesela karşı cıktıkları bütün meselelerde bile sadece medya ayağının tv kısmını kullanıyorlar veya kullanılıyorlardı. Değişen bir şey yok bu şekilde niyet okunması bana doğru gelmiyor. Sonucta çıkar tv karşısında biz referanduma karşıyız derlerdi. Ama bir çok tartışma programlarında her daim saflarını evetten yana kullanmışlardır.

BeDeVİ
09-26-2010, 14:03
Sevgili Bedevi kardeşim destek vermek, maddi külfeti bol alan etkinlik ve büroşür çalışmaları ilemi oluyor. Mecliste bile olmayan bir partinin sokak sokak etkili şekilde çalışması mümkün değil ki . Ak partimiz bile bir çok ilçede bu düzeyde çalışma yapamamıştır zamanın kısıtlı olması veya başka nedenlerlede olsa sonuçta her noktada etkili olunamamıştır. SP olsun BBP olsun siyasi bir çok meselede ak parti ile tezat fikirlere sahipdir misyonları gereği kendi doğru bildiklerini sert şekilde savunmalarının karşılığı referandum sürecinde hiç çalışmadılar olmaması gerekir. Meclisteki muhalefet partileri ve iktidar kadar güçlü değiller asla onlar kadar etkili siyaset bekleyemeyiz. Bakın mesela karşı cıktıkları bütün meselelerde bile sadece medya ayağının tv kısmını kullanıyorlar veya kullanılıyorlardı. Değişen bir şey yok bu şekilde niyet okunması bana doğru gelmiyor. Sonucta çıkar tv karşısında biz referanduma karşıyız derlerdi. Ama bir çok tartışma programlarında her daim saflarını evetten yana kullanmışlardır.

Ben bu kıyaslamayı zaten Akparti Chp MHP gibi Meclis partileri ile yapmadım. Ben Saadet in çalışmaları ile BBP yi İşçi Partisini. Demokrat Parti yi, Süleyman Soylu yu, Stk ları kıyaslarım. Bunların içinde Saadet parasal açıdan ve teşkilat açısından da hepsinden iyi durumdadır. Ama destek konusunda çalışmalar konusunda sıralama yapsam en sondadır.Saadet te BBP nin yaptığı çalışmayı göremedim. Süleyman Soylu nun tek başına yaptığı çalışmayı ne Kurtulmuş ta ne Erbakan da (Yaşlıdır normal karşılıyorum) ve partisinde göremedim. İşçi Partisi Demokrat Parti gibi hayır tarafında yer alan partiler küçük sol partiler Saadet ten daha çok çalıştılar.

Ukbâ
09-26-2010, 14:17
Kimilerinin duaları etkili olur. Bizler tam manası ile kimin ne kadar çalıştığını kestiremeyiz belki ama , safın nerde dediklerinde evet noktasında diye cevap veren bir zümre varsa onları saygı ile anmak samimiyetlerini çalışmalarını sorgulamamak düşer. Yorum için teşekkürler kardeşim.

BeDeVİ
09-26-2010, 14:22
Kimilerinin duaları etkili olur. Bizler tam manası ile kimin ne kadar çalıştığını kestiremeyiz belki ama , safın nerde dediklerinde evet noktasında diye cevap veren bir zümre varsa onları saygı ile anmak samimiyetlerini çalışmalarını sorgulamamak düşer. Yorum için teşekkürler kardeşim.

:saygılar:

feyza kayar
09-26-2010, 20:13
daha dünkü çocuk...biraz edep bilmeli insan...bu Numan ında sonu Tayyip gibi olacak....yeniliklere açık olamayan bi milli görüş kendi kendine yok ediyor..
Tayyip amcamın durumunda ne var ki ? Olabileceği en iyi yerde... Keşke gelse onun durumuna ama boş bi hayal bu ;)

Beni korkutan tek isimdi Numan Kurtulmuş...Lider duruşu vardı çünkü.. Eyvah dedim alsa alsa bu adam alır bizim koltugumuzu ... ama hiç ummadığım biçimde liderliği başlamadan bitmek üzere ;) artık beni korkutmuyor yani ;;)

Hakan Özkan
09-26-2010, 22:21
Milli görüş yeniliklere açık olma ile kapalı kalma adına savaş veriyor. Otoriteyi koruma adına Erbakan severler devrede yenilik getirme adına numan b ey devrede. Hayırlısı ile akibetleri belli olsada rahatlasak.

kardelen007
09-27-2010, 00:43
Numan Kurtulmuş partide iyiydi bence,bu konuşma tarzı da nedir anlayamadım yeni gelen biri sadece fatih erbakan..Koltuğun veliahtı benim diye düşündüğündendir işte???Çok garip ya,gül mü ağla mı anlayamadım:?:?:?

DELİ_BALTA
09-28-2010, 01:03
ben numan beyin yeni parti kurmasından yanayım
rabbim en güzelini bilir