fatih kısaparmak balon baskılı balon O da,Türkiye'den gitmek istiyormuş - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : O da,Türkiye'den gitmek istiyormuş

Ak_Kelebek
01-05-2008, 12:10
BU KADAR SAÇMA BİR ÜLKEDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM... >:( >:( >:(

Bir dönem spordan sorumlu devlet bakanlığı ve Trabzonspor başkanlığı yapan M.Ali Yılmaz da Fazıl Say gibi konuştu. Bu ülkede yaşanmaz diyen Yılmaz'ın sebebi ise çok ilginç.
http://img158.imageshack.us/img158/6091/malibi2.jpg
Bir dönem spordan sorumlu devlet bakanlığı ve Trabzonspor başkanlığı yapan Mehmet Ali Yılmaz, Radiosport'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni futbol yasasının çıkmasından sonraki gelişmeleri, mahkeme kararlarını ve ilişkileri yorumlayan Yılmaz, "Prestijimiz ve ulusal itibarımız sarsılıyor. 'Bu hükümet her şeyle başa çıkıyor, bir Haluk Ulusoy'la başa çıkamıyor' görüntüsü, üzücü ve güvensiz. Bir yasa çıkmışsa tüm ülkeyi bağlar ve uygulanır. Nasıl bir saçmalıktır anlamadım. Hâlâ UEFA ve FIFA'dan bahsediliyor. Ülkenin bu zibidilerle ne işi var" ifadesini kullandı.

SİYASETÇİLER ACİZ
Yaşananlar karşısında kahrolduğunu söyleyen Mehmet Ali Yılmaz, "Aciz siyasetçi arkadaşlarım için de üzülüyorum. Kanun değişikliği ya da çözüm noktası her neyse, bir an evvel çözmek gerekirken, böyle bir eyyam, bu kadar lüzumsuz bir işgal olabilir mi? Yanlış olsa bile, TBMM'nin çıkardığı kanunu kimin uygulayacağı belli değil mi; 'Hayır bunu biz uygulamayız' deme cesaretine kim sahiptir? Ya gönderin ya da gönderemiyorsanız, bırakın kulüpler göndersin. " yorumunu yaptı.

ŞİKAYET YERİ TÜRKİYE'DİR

Daha önce "Haluk Ulusoy da Leyla Zana gibi Türkiye'yi sürekli dışarı şikayet ediyor" sözlerinden kesinlikle pişmanlık duymadığını söyleyen Yılmaz, "Ülkemi kim küçük düşürürseaynı lafı ederim. FIFA'nın Türkiye üzerinde yaptırımı yoktur. Bu kadar saçma bir ülkede yaşamak istemiyorum" diye konuştu.

(Sabah)

Güle güle git sayın Şahin >:(

Mehmet POLAT
01-05-2008, 12:19
Giden gitsin kalan sağlar bizimdir....

Böylelerinin zaten Türkiye'de işi yokk...

Sukût-u_Hayal
01-05-2008, 14:20
Giden gitsin kalan sağlar bizimdir....

Böylelerinin zaten Türkiye'de işi yokk...

gerçekten giden gitsin .....

ne kadar kolay oldu "gidiyorum " demek ... birşeye kızan "bu ülke de yaşanmaz artık gidiyorum" diyor... >:(

GÜLseven
01-05-2008, 14:28
Kaçın kaçın siz de kaçın kolayınıza geliyor değil mi!!!

ümitli_bekleyis
01-05-2008, 14:34
"Ülkemi kim küçük düşürürse" (Ülkesiini madem bu kadar düşünüyor(!) )diye bir ifade kullanan aynı insan ,"Bu kadar saçma bir ülkede yaşamak istemiyorum" diyor.Bu ne yaman çelişki Sayın Yılmaz !

tuğba61
01-05-2008, 14:47
tepkisi sert olmuş ama nedemek istediğini anlayan anlamıstır.. ben anladım. haluk ulusoy oldukça çok tartısmalar çıkacaktır.. def etmek gerekiyo onu bi an önce.. siyasetçilere bende kızıyorum onu hala başkan diye barındırdıkları için !! ama yinede biraz daha sakin olmalıydı mehmet ali yılmaz..

airbus
01-05-2008, 14:51
mehmet ali yılmaz çok fevri çıkış yapmış.yakıştıramadım

romakudüs
01-05-2008, 22:17
bu ülkeden ayrılacam muhabbetide moda oldu her medyatik olmak isteyen ülkeyi terkedicem edebiyatına girişiyor
yürüyün gidin sizi tutanmı var yatacak yeriniz yok

CeVHeR
01-06-2008, 02:59
tepkisi sert olmuş ama nedemek istediğini anlayan anlamıstır.. ben anladım. haluk ulusoy oldukça çok tartısmalar çıkacaktır.. def etmek gerekiyo onu bi an önce.. siyasetçilere bende kızıyorum onu hala başkan diye barındırdıkları için !! ama yinede biraz daha sakin olmalıydı mehmet ali yılmaz..

Malesef siyasetçilerin, futbol federasyonuna karışma hakları yok. Karıştıkları anda FIFA ve UEFA devereye giriyor ve böyle durumlarda ülkeyi uluslararsı müsabakalardan men cezasına kadar ağır cezalarla cezalandırabiliyor. Yani futbol ve devlet işlerini birbirine karıştıramıyorsunuz. Laiklik gibi birşey işte...

Parantez
01-06-2008, 03:22
off bir acı kayıp daha ;D ;D
napcak bu ülke sensin mehmet ali :D :D

hadi fazıl'la beraber gidin fazla kalabalık yapıyosunuz ülkemde ;) ;)

Gölge
01-06-2008, 03:26
Bunlar tuzu kuru adamlar normaldir gidenlere güle güle kalan sahalar bizimdir .... ;D

tuğba61
01-06-2008, 04:21
bu ülkeden ayrılacam muhabbetide moda oldu her medyatik olmak isteyen ülkeyi terkedicem edebiyatına girişiyor
yürüyün gidin sizi tutanmı var yatacak yeriniz yok

:D :D medyatik olmakmıı adamın reklama ihtiyacı yok emin ol.. marka olmus tek basına.
neyse adamın gercekten nedemek istediğini ya okumadınız yada anlayamadınız.. ben savunmuyorum kötü bi üslup kullanmış ama art niyeti yok kesinlikle haluk ulusoya yüklenmiş aslında ;)

akpliyim
01-06-2008, 04:25
.

Mu-Alim
01-06-2008, 09:31
Bu forumda bu kadar saygısız insanların olacağını hiç tahmin etmemiştim. Ne de olsa bu forumda değil, istediğinizi diyebilirsiniz ona değil mi?

Benim ülkeme saçma desin, sonra sen çık bize saygısız de.Senin gözlerin görüyor mu muhterem?

GÜLseven
01-06-2008, 12:29
Bu forumda bu kadar saygısız insanların olacağını hiç tahmin etmemiştim. Ne de olsa bu forumda değil, istediğinizi diyebilirsiniz ona değil mi?

Hayret ben de ÜLKEMİZE "SAÇMA" DİYEN bu adamı senin bize SAYGISIZ diyecek kadar savunmanı tahmin etmemiştim!!!

Mu-Alim
01-06-2008, 15:32

Hayret ben de ÜLKEMİZE "SAÇMA" DİYEN bu adamı senin bize SAYGISIZ diyecek kadar savunmanı tahmin etmemiştim!!!

Tahmin etmek hiç zor değil aslında;Ak Parti düşmanı olmasına rağmen Akpliyim diye bir kullanıcı adı alacak kadar kendisine saygısı olmayan birinin bize saygısız demesi çok da garip değil...

Yemezler...

Beritan
01-06-2008, 16:23
ben anlamıyorum ülkem ülkem diyolar....en büyük ihaneti ülkelerine yapıyolar...ne dene bilirki gitmek isteyene dur demek bize yakışmaz

LüGaT
01-06-2008, 16:28
"Bu ülke de yaşanmaz diyenler bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir." Cemil Meriç, nokta ...

Mu-Alim
01-06-2008, 16:30
"Bu ülke de yaşanmaz diyenler bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir." Cemil Meriç, nokta ...

Üstad üç nokta koymuşsun, ona güvenerek yazıyorum bunu. ;)

C.Meriç gereken cevabı vermiş, evet nokta .

Necip Fazil
01-06-2008, 16:31
Artık bu gitmek isteyenlere takılıp kalmamak lazım sanırım ... Ne kadar muhataba alıyor isek, kendini nimetten sayanlar okadar çoğalıyor gibi ...

VesseLam

ATmaCA53
01-06-2008, 20:00
arkadaşlar bunlar bir oyundur, her ne kadar hükümet aleyine bir yorum yapsalar adamlar kendi reklamını yapmış oluyorlar bu yüzden bize düşen görev böylelerine karşı yorum yapmamak en iyisi budur, bakalım daha kaç kişi daha bu tür söylemlerde bulunacak hepimiz birlikte göreceğiz aman ha yorum yapmayın yorum yaparsanız onun reklamını yapmış olursunuz vallahi ben bundan sonra hangi sitede haberi çıkarsa çıksın bunlara karşı yorum yapmayacağım, fazil say uyanık çıktı vede tanımadığımız kişi büyük bir reklamını yapmış oldu şuan avrupada tüm türkiyede fazıl saya reklam verilmeye başlandı...

berat_52
01-06-2008, 21:24
DEFOLSUN GİTSİN. UĞRUNA BİNLERCE ŞEHİTLER VERDİĞİMİZ BU AZİZ VATANIN MEHMET ALİ YILMAZLARA, BEKİR COŞKUNLARA İHTİYACI YOK.

Parantez
01-07-2008, 19:50

Tahmin etmek hiç zor değil aslında;Ak Parti düşmanı olmasına rağmen Akpliyim diye bir kullanıcı adı alacak kadar kendisine saygısı olmayan birinin bize saygısız demesi çok da garip değil...

Yemezler...

alkış ;)

akpliyim
01-14-2008, 23:27
.

akpliyim
01-14-2008, 23:29
.

LüGaT
01-14-2008, 23:31
Bu forumda bu kadar seviyesiz insanların olduğunu düşünmemiştim.
Yöneticilerden benim üyeliğimi silmesini istiyorum.
Sizi yalnız bırakalım.
Hadi eyvallah :-*

Bence de iyi olacak zira performanstan düştün, önce kapalı bayanları bu devirde "utanılacak" bir halde gördüğünü söyledin, sonra başımıza ulema kesildin sonra da boş zamanlarında saygısız insanları bulmaya adadın kendini. Kendini geliştirmelisin...

Akpliyim miş...

LüGaT
01-14-2008, 23:32
Bu arada sizler kesin arkamdan da konuşursunuz. Beklenir sizden...

O da akpartiforumdan gitmek istiyormuş...

Sen git, söz, kendi adıma arkandan konuşmam ;)

ümitli_bekleyis
01-14-2008, 23:44
Zira arkanızdan konuşalacak kadar burada değer kazandığınızı zannetmiyorum. ::)

berat_52
01-15-2008, 01:27
forum yönetiminden ricam bu arkadaşı mümkünse bir daha geri gelmemek üzere silin. zaten bu bizden değil biz akpartiliyiz akp li değiliz.

Ayşe_Berra
01-15-2008, 01:55
Bu forumda bu kadar seviyesiz insanların olduğunu düşünmemiştim.
Yöneticilerden benim üyeliğimi silmesini istiyorum.
Sizi yalnız bırakalım.
Hadi eyvallah :-*

Gitme,ne olur gitme...Şimdi sen gidersen ne yaparız biz burada??

Baksana Fazıl Say gideceğim dedi elimiz ayağımız karıştı, Yılmaz gidecek içimizdeki boşluk iyice büyüyecek. Hele birde sen gidersen... Akparti forumun bi yanı boş kalacak.. ;D

AkSa- 34
01-15-2008, 02:10
m.ali abi o numarayı fazıl abi yaptı,sen başka numarayla gündeme gel be abicim.hadi topunuda al git...

Mu-Alim
01-15-2008, 19:13
Bu arada sizler kesin arkamdan da konuşursunuz. Beklenir sizden...

De get!