fatih kısaparmak balon baskılı balon ön yargılı insanları protesto ediyorum.:!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ön yargılı insanları protesto ediyorum.:!!

AKmetalci
08-05-2007, 12:37
ınsanları dış görünüşlerine göre yargılayıp tanımadan etmeden meydanı boş bulup kafasına göre karalamasını protesto ediyorum kardeşim.ıstedıgımı gıyerım ıstedıgımı dinlerim!!! efendi olmak için adam olmak ıcın takım elbise giyip sivri burun ayakkabı gıymek zorunda degilim.!!

romakudüs
08-05-2007, 14:34
bende önyargı denilen şeyi protesto ediyorum

ASLAN MASHADOV
08-06-2007, 16:39
ınsanları dış görünüşlerine göre yargılayıp tanımadan etmeden meydanı boş bulup kafasına göre karalamasını protesto ediyorum kardeşim.ıstedıgımı gıyerım ıstedıgımı dinlerim!!! efendi olmak için adam olmak ıcın takım elbise giyip sivri burun ayakkabı gıymek zorunda degilim.!!
EFENDİLİK TAKIM ELBİSE,SİVRİ BURUN AYAKKABI DEĞİLDİR!EFENDİLİK İSLAMİYETE UYMAKTIR EFENDİLİK İNSAN OLMAKTIR,EFENDİLİK SAPITMAMAKTIR,EFENDİLİK İLAHİ AŞKIN PEŞİNDEN KOŞMAKTIR !!!

Esra KAÇ
08-06-2007, 21:10
Bende protesto ediyorum dış görünüşüne göre insanları yargtılyan ve tanımadan yorum yapan kişileri.
Her zaman için önemli olan insanın kalbidir.
Ne demiş Mevlana Ne Olursan Ol Gel....

pRoff
08-06-2007, 21:13
Bende önceden saçlarımı kısa kestirirdim 18 yaşındayım ve ilk defa saçlarımı uzatıyorum çevremdekiler sanki kafamın içindekilerinde değiştiğini sanıyolar >:(

Sukût-u_Hayal
08-06-2007, 23:14

bende beni dış görünüşüme göre yargılayan insanları protesto ediyorum...

giriftbilmece
08-06-2007, 23:18
ben de efendiliğin İslamiyeti yaşamakla elde edileceğini düşünüyorum. dünyadaki en efendi insan Efendimiz değil miydi?...

sedef
08-06-2007, 23:19
ben de efendiliğin İslamiyeti yaşamakla elde edileceğini düşünüyorum. dünyadaki en efendi insan Efendimiz değil miydi?...
öyleydi ;)