fatih kısaparmak balon baskılı balon Once Oku Sonra Resme Bak... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Once Oku Sonra Resme Bak...

_hasretim_
05-01-2008, 13:00
once yazıyı oku,sonra resmi aç!!! Bu yaziyi kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum.Resimdeki cocuk arkadaslariyla beraber Sundarbansa tatil icin gitmis. Resim cekmelerini istemis. Flas patlayinca cocuk bagirmis ve bayilmis.Iki gun sonra cocuk kalp krizinden olmus.Arkadaslari resimi tap ettirmisler ve resimi gorunce cok korkmuslar.Resim cekilirken hepsi ordaydi ama gormedikleri birşey varmis.Birer birer sinir hastanesine yatmislar.Bir asker bu resimi 13 uzmana gondermis. Hemen terfi etmis.Bir sirket sahibi bu resimi gormus,gulmus ve silmis.bunun üzerine iflas etmis .Bu resimi 13 kisiye gonder.Bekle ve olanlari seyret .Sakın resmi silme. siteye girrr:::::

http://img265.imageshack.us/img265/3747/26d2a3eb631hr1.jpg

alıntıdır

BaDe_EsNa
05-01-2008, 13:11
resimi gönder falan bunlara inanmıyorum ama korktum yaaa en büyük korkum benim bunlar anneeeee evde de yalnızım :'( :'(

Ak_Kelebek
05-01-2008, 13:13
gamze saol paylaşım için ben göndermiyorum kimseye ;D bade_esna korkma cicm bişi olmazsss :D

BaDe_EsNa
05-01-2008, 13:16
gamze saol paylaşım için ben göndermiyorum kimseye ;D bade_esna korkma cicm bişi olmazsss :D
bu konuda ne yaparsam yapayım korkum geçmiyor şimdi yorumları okurken resme bakmadan açıyorum sayfayı direk aşagı indiriyorum Allah'ım içerden seslermi geliyo felak nas okuyorum :'( :'( anneeeee

Ak_Kelebek
05-01-2008, 13:18
bu konuda ne yaparsam yapayım korkum geçmiyor şimdi yorumları okurken resme bakmadan açıyorum sayfayı direk aşagı indiriyorum Allah'ım içerden seslermi geliyo felak nas okuyorum :'( :'( anneeeee

kız korkma ne olacak ayetel kürsüyüde oku Allaha emanetsin korkma yahuu

angelep
05-01-2008, 13:19
resimi gönder falan bunlara inanmıyorum ama korktum yaaa en büyük korkum benim bunlar anneeeee evde de yalnızım :'( :'(

ne yalnızmısın bu yazıya eklemeyi unutmuşlar bunu yalnız evde okuyan gören bilen nebilim işte farkedenler :-\ varsa 7 gün içerseinde ay süleyemeyeceğiim :'( süleyimmi yook yokk dilim varmıyoo :'( ama ısrar ettiniz söylüyorum :-X

,,,,,,
,,,,,
,,,,,
kendisiyle bizzat tanışma fırsatı yakalar :o

BaDe_EsNa
05-01-2008, 13:21
korkmamak elimde degil ki ya susun ne olur anneee yaaaa nerden girdim bu konuya üffff :'( :'(

Ak_Kelebek
05-01-2008, 13:23

ne yalnızmısın bu yazıya eklemeyi unutmuşlar bunu yalnız evde okuyan gören bilen nebilim işte farkedenler :-\ varsa 7 gün içerseinde ay süleyemeyeceğiim :'( süleyimmi yook yokk dilim varmıyoo :'( ama ısrar ettiniz söylüyorum :-X

,,,,,,
,,,,,
,,,,,
kendisiyle bizzat tanışma fırsatı yakalar :o

yangına odunla gitmek diye buna denir angelep kız nedne üstüne gidosun bedenin delü :D :D

angelep
05-01-2008, 13:24
korkmamak elimde degil ki ya susun ne olur anneee yaaaa nerden girdim bu konuya üffff :'( :'(

yaff ben şaka yaptıım valla bak öyle birşey olmaz vicdanım sızlamaya başladıı :'( :'(

_hasretim_
05-01-2008, 13:29
ya yok alıntı yaptım zaten kimseye gönderme

korkma bişey olmaz bak ben yanındayım

Mu-Alim
05-01-2008, 13:29
Saçmalık.

BaDe_EsNa
05-01-2008, 13:34

yok zaten ne göndermesi ben korkuyorum ama göndermezsen başına gelir saçmalıgına da inanmıyorum çok şükür ;)

angelep
05-01-2008, 13:34
Saçmalık.

evett tabiki saçmalık korkmayıın yaa onlar bizden korksun :-X :D

Mu-Alim
05-01-2008, 13:38

yok zaten ne göndermesi ben korkuyorum ama göndermezsen başına gelir saçmalıgına da inanmıyorum çok şükür ;)

Ona inanmayan o resimdeki suratsız şeyin şu anda seni korkutamayacağına da inanır be üstadım! ;)

BaDe_EsNa
05-01-2008, 13:39

Ona inanmayan o resimdeki suratsız şeyin şu anda seni korkutamayacağına da inanır be üstadım! ;)
benim genel korkum cinler bu konuda da bizzat yaşadıklarım ve yaşayanları görmüşlügüm var vaziyet böyleyken korkmamak elde olmuyor malesef :(

Hüdaverdi
05-01-2008, 13:40
http://img231.imageshack.us/img231/6246/79865230on6.gif
Photoshop ;D

+1

Mu-Alim
05-01-2008, 13:42

benim genel korkum cinler bu konuda da bizzat yaşadıklarım ve yaşayanları görmüşlügüm var vaziyet böyleyken kormamak elde olmuyor malesef :(

Cinlere inanıyor ve onların da insanlarınki gibi sıradan bir alemleri olduğunu düşünüyorsanız, korkmanız yine yersiz. Cinler kendilerine inanmayanları ve "duasız"ları rahatsız edermiş. Velhasıl, rahat olunuz ;)

politikaci
05-01-2008, 13:45
ovvvvvvvvv ...korktum gece uyuyamıcam :'( :'( :'(

eddie
05-01-2008, 13:46
benim genel korkum cinler bu konuda da bizzat yaşadıklarım ve yaşayanları görmüşlügüm var vaziyet böyleyken korkmamak elde olmuyor malesef :(

kuzen bekle kahramanını :) atlasam arabaya yarım saate ordayım da..

BaDe_EsNa
05-01-2008, 13:47
ovvvvvvvvv ...korktum gece uyuyamıcam :'( :'( :'(
al bi ben dahaa :D rahatlatmanız için teşekkür ederim umarım bu korkumu bigün tamamen yenerim

tayyipleyiz
05-01-2008, 13:51
Tam bir "RING" vakası... :-X

Hüdaverdi
05-01-2008, 13:53
Yaşadıkların derken karabasan dedikleriy şey olmasın o ;D

Bir ara bana dadandılar her gece her gece gele gele baya samimi olduk :D
dua ediyorum yok gitmiyor,kelime-i şehadet getiriyorum yok yine olmuyor,en sonuncusunda dayanamdım bastım küfürü gidiş o gidiş :D

Bu yüzden odamı değiştirmek zorunda kaldım,odamda oluyor her nedense :-*
İlginç bir durum.

----
Korkan varsa müzk açsın son ses dinlesin :-*

eddie
05-01-2008, 13:53
kuzen bak küfür çareymiş gerek kalmadı gelmeme... :D :D :D

BaDe_EsNa
05-01-2008, 14:00
Yaşadıkların derken karabasan dedikleriy şey olmasın o ;D

Bir ara bana dadandılar her gece her gece gele gele baya samimi olduk :D
dua ediyorum yok gitmiyor,kelime-i şehadet getiriyorum yok yine olmuyor,en sonuncusunda dayanamdım bastım küfürü gidiş o gidiş :D

Bu yüzden odamı değiştirmek zorunda kaldım,odamda oluyor her nedense :-*
İlginç bir durum.

----
Korkan varsa müzk açsın son ses dinlesin :-*
:D :D :D çok güldüm yaaa ;D hımmm demek küfür iyi geliyo ilginç biraz ama neyse küfür ögrenmem lazım o zaman bu forum her geçen gün yeni bişey ögretiyo bana ;D

Hüdaverdi
05-01-2008, 14:16
Valla şaka demiyorum ettim küfür gitti ama bu seferde gündüz uyuduğumdada gelmeye başladı artık her neyse :-*
Çok yatak değiştirdim bu yüzden,şuan ki yatağımda 1 kez rastladım o kadar,bayadır gelmiyor çok şükür :-*
Kötü bir şey ama ne zaman böyle dalgaya vursam geliyor :D Bugünde gelir :-*

Siz küfür etmeyin ama mazallah daha fenası olur,ben biraz deliyimdir sövdüğüme bakmayın :-*
Dinlediğim bir hoca karabasan denen şeyi cinlerin yaptığını söylemişti. :-* Dua okuyup, Allahü tealaya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır.Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. :-* Ayet-el-kürsi,İhlas,Muavvizeteyn ( felak-nas )ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Kıbleye doğru yat birde ;) Abdest almadanda yatma :-*

BaDe_EsNa
05-01-2008, 14:21
''Bugünde gelir'' rahatlıga bak ya siz iyice haşır neşir olmuşunuz maşaallah :D ben her gece okumadan yatmam zaten yinede verdiğin bilgiler için sağol

ENGİNEER
05-01-2008, 15:12
[i][b]Güzel hayaletmiş (:

Sukut-u Hayal
05-01-2008, 15:19
Valla şaka demiyorum ettim küfür gitti ama bu seferde gündüz uyuduğumdada gelmeye başladı artık her neyse :-*
Çok yatak değiştirdim bu yüzden,şuan ki yatağımda 1 kez rastladım o kadar,bayadır gelmiyor çok şükür :-*
Kötü bir şey ama ne zaman böyle dalgaya vursam geliyor :D Bugünde gelir :-*

Siz küfür etmeyin ama mazallah daha fenası olur,ben biraz deliyimdir sövdüğüme bakmayın :-*
Dinlediğim bir hoca karabasan denen şeyi cinlerin yaptığını söylemişti. :-* Dua okuyup, Allahü tealaya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır.Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. :-* Ayet-el-kürsi,İhlas,Muavvizeteyn ( felak-nas )ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Kıbleye doğru yat birde ;) Abdest almadanda yatma :-*

:D

Hüdaverdi
05-01-2008, 16:25
Kanka olduk biz ayda 1 gelmezse darılıyorum :-*
Alıştığım için rahatım.

----
Konunun başına keşke +18 yazılsaydı,18 yaşından küçük kardeşlerimizin korkmaması için :-*

politikaci
05-01-2008, 16:27
allahtan bana uğramıyorlar allah koruyo çünkü ben öle şey görsem ölürüm orda korkundan ben rüyalarım genelde korkunç

Kafes
05-01-2008, 16:33
arkadaslar bunu ben senelr once gormustum yeni model hayaletler cikti artik :P

sesli34
05-01-2008, 16:38
yeni modalar nerede yaf

güselmis

korkmadım

bu arada gelen olursa hüdaverdiye yollarım

baksaNA KANKİ OLMUŞ O

ENGİNEER
05-01-2008, 18:44
arkadaslar bunu ben senelr once gormustum yeni model hayaletler cikti artik :P
Artık 3 megapiksel kamerası olan hayaletler bile var...5 saat video kaydı yapabiliyolar...MP3 çalar felan.. (:

Parantez
05-01-2008, 18:48
uff inanmadım hiç :-X
bende yapıyım yanıma photosopla cinler periler zor bişey değil
hemde kimmiş bu iflas eden iş adamı neden medyaya yansımadı :o
hergün böyle mailler geliyor hiçbirine itibar etmiyorum hala da bişey olmadı :-*
korkmayın allah'a dua edin size birşey olmaz :-*

dilek
05-01-2008, 18:53
yaf bu konuyu fıkralar bölümüne koysaydınız yerini daha iyi bulmuş olurdu gibime geliyo 8) ;)

Esra KAÇ
05-01-2008, 18:56
Bende çok korktum ... :'(

Bostancı
05-02-2008, 13:26
Mail adresime kaç defa böyle yazılar geliyor yok birisi bu yazıyı silmiş işini kaybetmiş,başkası kaza geçirmiş sende silip ilgilenmezsen başına bişey gelebilir kim çıkardıysa artık sildim ilgilenmedim hiç bişeyde olduğu yok :)
Resime gelince foto montaj olduğunu düşünüyorum photoshopla yarım saatini almaz bunu yapmak :-*

CeVHeR
05-02-2008, 14:29
Şimdi ben bu konuyu ortadan kaldırınca yani silince, forum da çökmesin... NEyse, ne olur ne olmaz kalsın bari... :-X :-X :D

AK_Türk
05-02-2008, 17:39
Şimdi ben bu konuyu ortadan kaldırınca yani silince, forum da çökmesin... NEyse, ne olur ne olmaz kalsın bari... :-X :-X :D

silin abi ya, bakalım forum çöküyormu çökmüyormu :D

Böyle şeylerle uğraşacağımıza gidip bi namaz kılalım :-*

narice
05-14-2008, 23:48
böyle şeyleri niçin koyarsınız bilmem dostlar
fobisi olan var olmayan var dimi :-\ :(

Kırık_Çocuk
05-15-2008, 22:41
off yaaa
allah kahretsin
tırstım offffffff
bakamıyorum bileeee >:( >:( >:(

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 22:42
Halka filmindeki kız gibi saçlarıda uzunmuş.. :D :D

Kırık_Çocuk
05-15-2008, 22:46
bide saf saf yazıyı okuyorum şuna bak >:( >:( :( :) ;) :D ;D 8)

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 22:49
saçlar önünde olsa daha da korkardınız ;D ;D

BaDe_EsNa
05-15-2008, 22:51
ben bu yazı ilk paylaşıldığında okumuştum hala resmin etkisindeyim hala korkuyorum belki photoshop ama ben etkilendim bir kere :'(
niye güncellediniz ki şimdi merak ediyorum girmeden de duramıyorum :'( :'(

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 22:53
Kaçkere baktığımı hatırlamıyorum :D birşey olmaz.. ;D

TUYEM
05-15-2008, 22:54
Ayy Bu Çok korkunç :'( Hayret ben İlk Defa bişeyden korktum ::)

Kırık_Çocuk
05-15-2008, 22:55
dalmışım birden görünce offff :-\

politikaci
05-15-2008, 22:55
hasretim seni.. beni gece uyutmucağın için tebrik ediyorum :D :D

Kırık_Çocuk
05-18-2008, 16:22
okuduktan sonra bakınca korkunç hihi
şimdi baktım hiçte öyle değilmiş:)