Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖSS'ye Başvuru Rakamı
nihal.1990
04-08-2008, 20:03
ÖSS'ye başvuru rakamı
ÖSS, YDS ve meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş için 1 milyon 643 bin öğrenci başvurdu.
Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS), Yabancı Dil Sınavı (YDS) ve meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş için 1 milyon 643 bin öğrenci başvurdu.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan yaptığı yazılı açıklamada, 2008 ÖSS, YDS ve sınavsız geçişe başvuru süresinin 7 Nisan 2008 tarihinde sona erdiğini hatırlattı.
Yarımağan, ÖSS, YDS ve sınavsız geçişe yaklaşık 1 milyon 643 bin adayın başvurduğunu bildirdi.
ÖSS 15 Haziran 2008, YDS ise 22 Haziran 2008 tarihlerinde yapılacak.
hani bu sene az kişi girecekti? birde daha şanslısınız diyorlardı ne şansı? ALLAH hepinizin yardımcısı olsun. 2 ay kaldı. dualarınızı bekliyorum. :-\
BaDe_EsNa
04-08-2008, 22:55
böyle olacagı belliydi zaten liseler mezun vermicek giren sayısı az diye millet hücum etti kaç kişi biliyorum ben böyle ;)Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı versin inş :-\
Hıfz-ı lisan
04-08-2008, 23:02
Aslında bakılırsa yinede az..Benim gibiler formu doldurup kapıdan geri dönerlerse (başörtü sorunundan dolayı) az :) çünkü benim birçok tanıdıklarım bu sorun yüzünden kayıt kaptırmadılar..
Birde bu sene girecek olanlar az (!) olduğundan dolayı üniversiteyi bitirenler tekrar girmek için başvuru yapmışlar onunda payı olabilir :)
Rabbim yardımcınız olsun..
nihal.1990
04-08-2008, 23:53
evt yaa..Allah hepimize yardım etsin..bu sene ben de ilk giricem..hayırlısı olsun :)
umarım istediğim yer olur..herkesin de niyetinin gerçekleşmesi dileğimle :)
Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.. :)
oguzdesouza
04-11-2008, 20:26
Oooooo bu sene böyleyse senye ne olur ??? :-\
_Yeniden_
04-11-2008, 20:31
Off seneye kaç kişi giricek acaba ? :'(
İşiniz gücünüz yok mu oturun evinizde :P
Ruh-i zar
04-11-2008, 20:32
biliyodum böyle olcanı :'(
Bu sene az olacak diye önüne gelen başvurdu.Dolayısıyla sayı arttı.Yalnız geçen seneki gibi kazanan çıkacağını sanmıyorum.Bu yüzden bu sene yeni girecekler yinede şanslı. :-*
Herkes istediği yeri kazanır inşallah.
_Yeniden_
04-11-2008, 20:35
Biri bana fen liseleri 5 yıla çıkarıldı deyip kendince sevindirik olmuştu heralde...Bizim girdiğimiz sene çıkmışmış :'(
Ahh nerdeee :D
Ya sadece onlardan korkuyorum ;D
Neyse bakalım seneye kaç kişi giricek :)
Oooooo bu sene böyleyse senye ne olur ??? :-\
HARBİ YA SENEYE BİRDÜRÜ OLACAK UFF YA BİR KEREDEN BENİM ZAMANIMDA İYİ BİRŞEY OLSUN YA
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.