fatih kısaparmak balon baskılı balon oy kaybetmedik - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : oy kaybetmedik

tyranid
03-30-2009, 19:20
2004 de 14 milyon oy almışız
2009 da 15 milyon ...

katılım farkı vesayresi derken oy oranımız düşmüş ama oy sayımız düşmemiş

ak61
03-30-2009, 19:22
22 Temmuzda 16 milyonu geçmiştik. 1 milyon oy kaybettik.
Chp 1.8 milyon oy kazandı. Mhp 1.2 milyon oy kazandı.

xeoxxeox
03-30-2009, 19:22
akp nin oy kaybettiği aşikardır mühüm olan oy oranıdır başbakan en son 42 dedi 38-39 çıktı.az da olsa bi oy kaybı vardır

ENES_CAN_AK
03-30-2009, 19:24
evet oy kaybı vardır ama çok kötü derecede bir oy kaybı söz konusu değil

tyranid
03-30-2009, 19:27
2007 ye göre değerlendirmek saçma değil mi?

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 19:27
akp nin oy kaybettiği aşikardır mühüm olan oy oranıdır başbakan en son 42 dedi 38-39 çıktı.az da olsa bi oy kaybı vardır

olabilir %1-2 oynama olacaktır diye seçimden önce dedi başbakan
ha biz yükseliş bekliyorduk düşüş oldu o ayrı konu

xeoxxeox
03-30-2009, 19:31

il genel meclisinde hayır

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 19:34
il genel meclisinde hayır

ama belediye seçimleri adı bu öncelik belediyeye göre kıyas

FarukARSLAN.
03-30-2009, 19:39

Biraz saçma.
Elmalarla armutları karıştırmak demek..

Seçimlere girerken belediyelerimizin toplam oranı %41 idi.. Yani ülkenin %41'ine sahiptik yerelde, harita o idi. Şimdi de %40-%39 etrafındayız..

Çok mühim oy kaybı yok. Ama bizi üzen sadece oyumuzun artmamasıydı..

Yoksa belediyeler tabii kaybedilebilir ama karşı olarak da belediye kazanılıyorsa orada 'kaybetme' yoktur. Burda da o oldu.

Benim anlayamadığım bu leş kargalarının neye bayram ettiği..

%4'ten %5'e çıkanlar bile %40'a caka satıyor...

Allah'tan ki bize küçükken matematik öğretmişler %5 (10-20-30...) ile %40'ın arasında ÇOK FARK olduğunu anlatmışlar...

Yoksa halimiz yamandı (:

Davos_Fatihi
03-30-2009, 19:42
arkadaslar secime normal sartlar altında girseydik oy kaybedecegımızı sanmıyorum , bu sartlarda alınan %40 oy da akpartı bıttı gıttı denecek oy degıldır ama hersey ıyı guzel bız kazandık dıyede keyıf yapacak degılız fakat abartı olan akpartı secımı kaybetmıs havasının ortada dolasmasıdır diger partilerin zafer ilan etmesidir

xeoxxeox
03-30-2009, 19:47
ama belediye seçimleri adı bu öncelik belediyeye göre kıyas

urfa da sp li fakıbaba 1. oldu ama il genel meclisinde aynı sonucu alamadı
mersin de chp 1. oldu ama il genel meclisinde aynı sonucu alamadı
eskişehirde şişli de dsp 1. oldu il genel meclisinde alamadı

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 19:47
arkadaslar secime normal sartlar altında girseydik oy kaybedecegımızı sanmıyorum , bu sartlarda alınan %40 oy da akpartı bıttı gıttı denecek oy degıldır ama hersey ıyı guzel bız kazandık dıyede keyıf yapacak degılız fakat abartı olan akpartı secımı kaybetmıs havasının ortada dolasmasıdır diger partilerin zafer ilan etmesidir

aynen öyle bize ders olmalı bu düşüş yenilgi yok ama anlayanı arıyoruz

LeyaL
03-30-2009, 19:54
Yine söylüyorum bu kaybetme değildir büyük bir başarıdır.
Arada çok fark yok istikrarlı gidiyoruz.
Kaybettiğimiz yerler oldu tabii ders çıkarmak gerek hepsi bu...

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 19:55
Yine söylüyorum bu kaybetme değildir büyük bir başarıdır.
Arada çok fark yok istikrarlı gidiyoruz.
Kaybettiğimiz yerler oldu tabii ders çıkarmak gerek hepsi bu...

işin ters tarafı ney biliyormusun kardeşim avrupa basını güven tazeledi türkiyede istikrar var diyor bizimkiler?......

korsan257
03-30-2009, 20:52
slm ben ş.urfa ceylanpınardanım şanlıurfada oykaybının nedeni yanlış adayı seçmesiidi bunun için oykaybı yaşandı ceylanpınarda ben de akpartinin üyesiyim tşkr ler saygılarımla :)

politikaci
03-30-2009, 20:57
22 Temmuzda 16 milyonu geçmiştik. 1 milyon oy kaybettik.
Chp 1.8 milyon oy kazandı. Mhp 1.2 milyon oy kazandı.

Buna bakmak gerek bencede.

.SAHRA.
03-30-2009, 21:03
dün akşam bayağ gerildim yalan yok! evet bir düşüş var ama olsun sonuçta kazanan gene biziz http://www.ihlforum.net/images/smilies/halaywk7.gif burdan çıkarmamız gereken dersi çıkartıp yolumuza devam edelim inş.:)

Milli Gençlik
03-30-2009, 21:08
Ak Parti bitti diyenler saçmalıyor göreceksiniz Ak Parti bundan sonraki seçimlerde yine oyunu artıracak ben bir Saadet Partiliyim(her ne kadar nefret etsenizde)...

.SAHRA.
03-30-2009, 21:13
evet saçmaladıkları kesin..
kim niye nefret etsiz sizden:)
ben hiç saadete sldıran bir akpli gömedim
ama bana saldıran çok spli gördüm :) utanmasalar beni kafir ilan edecklerdi

Milli Gençlik
03-30-2009, 21:17
evet saçmaladıkları kesin..
kim niye nefret etsiz sizden:)
ben hiç saadete sldıran bir akpli gömedim
ama bana saldıran çok spli gördüm :) utanmasalar beni kafir ilan edecklerdi

Demek Saadete saldıran AKP li görmedin o zaman sen hiç haber7.com'a girmedin sizin AKP'liler Saadete ergenekonun islami kolu diyorlar ki büyük ihtimal sen de öyle düşünüyorsundur ama bizim içimizi Allah biliyor...

Milli Gençlik
03-30-2009, 21:19
Kafir olayına gelince öbür tarafta hangi partilisin diye sormuyorlar ama oy vebaldir ben öyle diyen SP'li olduğuna inanmıyorum. Siz de AKP'li olmayanı CHP'ye hizmet ediyor diye suçluyorsunuz...

Beritan
03-30-2009, 21:21
Kafir olayına gelince öbür tarafta hangi partilisin diye sormuyorlar ama oy vebaldir ben öyle diyen SP'li olduğuna inanmıyorum. Siz de AKP'li olmayanı CHP'ye hizmet ediyor diye suçluyorsunuz...
nolur sen banlanma ;1
hoşgeldin kardeşim:merhaba:

Milli Gençlik
03-30-2009, 21:24
nolur sen banlanma ;1
hoşgeldin kardeşim:merhaba:

Hoşbulduk:çiçek::çiçek::çiçek:

ENES_CAN_AK
03-30-2009, 21:26
Ak Parti bitti diyenler saçmalıyor göreceksiniz Ak Parti bundan sonraki seçimlerde yine oyunu artıracak ben bir Saadet Partiliyim(her ne kadar nefret etsenizde)...
şahsıma sadet partisine hiç bir zaman nefret taşımıyorum yalnış düşünüyosun

Katil
03-30-2009, 21:27
Oy kaybı yok demek biraz polyannacılık olur! Muhakkakki oy kaybımız var.

Lâkin,

Feryad-ı figan eyleyip sızlanılacak düzeyde değil.

Normalde 22 temmuz bir kıssas olmalı. Fakat neye göre?

22 temmuzda cumhurbaşkanlığı seçim süreci, e-muhtıra, Erbakan Hoca'nın kışkırtıcı tutumu olmasa idi %47 mümkünmüydü?

Bu seçime bakalım. Davos dışında ateşli bir durum yok. Öncesinde hararetin ve hırıltının alt seviyelerde olduğu bir seçim oldu. Davosun etkiside %1,6-2,3 arası oldu. (Bir m.vekili ile yapmış olduğum konuşmada mutabık olduğumuz orandır bu)

Hayırlısı buymuş deyip, gereken dersi çıkarmaktır bizlere düşen!

Sızlayıp küp döndürmek bizlere yakışmaz!

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 21:29

biz parazit yapanları sevmiyoruz ümmü seleme ve yellowred gibi normal şekilde görüş sunanlarla derdimiz yok arıza çıkaran ve hakaret edenlere karşıyız

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 21:31
Demek Saadete saldıran AKP li görmedin o zaman sen hiç haber7.com'a girmedin sizin AKP'liler Saadete ergenekonun islami kolu diyorlar ki büyük ihtimal sen de öyle düşünüyorsundur ama bizim içimizi Allah biliyor...

hepsi ergenekoncu demiyoruz ama bağlantısı olanlar olabilir ama kesinde demiyoruz yapılanlar ve bazı konuşmalar o yönde kabul etmek lazım

.SAHRA.
03-30-2009, 21:32

Allah herkesin içini biliyor orası şüphesiz:)
yok hayır ben öyle düşünmüyorum açıkçası
ama aramızdaki fark ne onuda anlamış değilim
hep bu söyleniyorda bana bu ara...

.SAHRA.
03-30-2009, 21:34

sen inanma açıktan tabiki kafir diyemez ama dolaylı yolrdan diyorlar malesef
oy vebaldir evet bizde en iyisine veriyoruz oyumuzu:karizmatik:

Özgür Çağrı
03-30-2009, 21:38
Oy kaybettik 1 milyon İl genel meclisine göre 7-8 puanlık bir düşüş var. Ama çok çalışıp bunu telafi edebiliriz :)

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 21:40
Oy kaybettik 1 milyon İl genel meclisine göre 7-8 puanlık bir düşüş var. Ama çok çalışıp bunu telafi edebiliriz :)

ben hala oy kaybı olduğunu düşünmüyorum

Milli Gençlik
03-30-2009, 21:40
Allah herkesin içini biliyor orası şüphesiz:)
yok hayır ben öyle düşünmüyorum açıkçası
ama aramızdaki fark ne onuda anlamış değilim
hep bu söyleniyorda bana bu ara...

Neyse seçim bitti bırakalım farkı falan eğer kabul ederseniz ben de forumda bulunmak istiyorum öyle fazla meşgul etmem haftada bir falan ben aslında yeni değilim 1 aydır falan burdayım ama geçenlerde foruma girdiğimde SP'den Mini Etek Açılımı adlı bir konu görmüştüm ve bir sürü üye SP'ye kötü laflar ediyordu bende sinirlendim uzunca bir zaman girmedim...

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 21:45
Neyse seçim bitti bırakalım farkı falan eğer kabul ederseniz ben de forumda bulunmak istiyorum öyle fazla meşgul etmem haftada bir falan ben aslında yeni değilim 1 aydır falan burdayım ama geçenlerde foruma girdiğimde SP'den Mini Etek Açılımı adlı bir konu görmüştüm ve bir sürü üye SP'ye kötü laflar ediyordu bende sinirlendim uzunca bir zaman girmedim...

ak partiye hakaret edenler ve maaz çıkaranlar bize saldıranlar ucuz oyun oynuyanlar kalıcı olmuyorlar malesef ama demokratik çerçevede olanlara her zaman kapımız açık

Terennüm
03-30-2009, 21:53
2004 de 14 milyon oy almışız
2009 da 15 milyon ...

katılım farkı vesayresi derken oy oranımız düşmüş ama oy sayımız düşmemiş
kardeş bu şekilde bakarsan kendini kandırmış olursun .kendimizi kandırmayalım ve gerçeklerle yüzleşelim ben bu sonucu beklemiyordum ama önüzde bir cenaze var ve hemen vazifesi yapılmalı...

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 21:54
kardeş bu şekilde bakarsan kendini kandırmış olursun .kendimizi kandırmayalım ve gerçeklerle yüzleşelim ben bu sonucu beklemiyordum ama önüzde bir cenaze var ve hemen vazifesi yapılmalı...

naptın kardeş sende biz diz üstü çökeni kaldırak diye çabalıyoz sen öldürdün cenaze diyon
o kadarda değil

Terennüm
03-30-2009, 21:58
naptın kardeş sende biz diz üstü çökeni kaldırak diye çabalıyoz sen öldürdün cenaze diyon
o kadarda değil
cenaze orada teşbihtir kardeş

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 21:59
cenaze orada teşbihtir kardeş

tamamdır ama öylesi bile ürküttü

KoCa ReiS
03-30-2009, 21:59
Walla Ben Antalyalıyım Cok Koyu Bir Erdoğancıyım Ama Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bugün Prosüdür neyse onu Yaparım Antalyaya BAşkada Bişey Yapmam Ne birdaha Antalyaya Gelir Nede Bir Antalyalının Cayını Kahvesini İçerim Sadece Prosüdür Gereği Yapmam Gereken Neyse Onu Yaparım Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bir Antalyalı Olarak Gerçekten Üzgünüm Bu Milleteiyilik Yaramıyor Çok Özür Dileyerek Eski Bir Ata sözü Sözylemek İstiyrum Deveyi Diken İnsanı .... Bir Antalyalı OlaakGerçekten Çok Üzgünüm :(

Terennüm
03-30-2009, 22:01
tamamdır ama öylesi bile ürküttü
hala düşünüyorum nerede yanlış yapıldı diye?

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 22:01
Walla Ben Antalyalıyım Cok Koyu Bir Erdoğancıyım Ama Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bugün Prosüdür neyse onu Yaparım Antalyaya BAşkada Bişey Yapmam Ne birdaha Antalyaya Gelir Nede Bir Antalyalının Cayını Kahvesini İçerim Sadece Prosüdür Gereği Yapmam Gereken Neyse Onu Yaparım Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bir Antalyalı Olarak Gerçekten Üzgünüm Bu Milleteiyilik Yaramıyor Çok Özür Dileyerek Eski Bir Ata sözü Sözylemek İstiyrum Deveyi Diken İnsanı .... Bir Antalyalı OlaakGerçekten Çok Üzgünüm :(

sence öyle davranmak çözümmü bence değil

Gölge
03-30-2009, 22:05
Kim ne zırvalarsa zırvalasın Türk Milleti bir kez daha İstikrara devam kararı vermiştir inşaAllah bu seçim vatanımıza milletimize hayırlar getirir ....

politikaci
03-30-2009, 22:52
ben hala oy kaybı olduğunu düşünmüyorum

Bence iyimserliğin lüzumu yok.görünen köy kılavuz istemiyor.Bu seçim genel seçim havasında geçmiştir.Yolsuzluk dosyaları olsun meydanlarda anlatılan yerel değilde genel hizmetler olsun bu seçimin genel anlamda önem taşıdığını gösterir.Akparti sandıktan kan kaybederek çıkmıştır.Fark atarız dediğimiz illerde bile kıl payı kazanmak ve bir hiçuğruna kaybettiğimiz iller bunu gösteren etmenler olmuştur. Genel seçimde zora girmiş,Ekonomik politikada silkinmek gerekmektedir.Yanlış aday seçimleri bu sonuca vesile olmuş kazanan akparti olsada;kendinle yarışan akparti kaybetmiştir.

Adam gibi Adam
03-31-2009, 03:14
Bazı illerde CHP ile MHP ittifak yapmışlardır. MHP'nin güçlü olduğu illerde CHP onu desteklemiş, CHP'nin güçlü olduğu yerlerde de MHP onu desteklemiştir. Antalya, Balıkesir, Bartın, Manisa, Isparta ve Karabük gibi illerin Belediye ve İl Genel Meclisi sonuçlarına bakarsanız aradaki farktan anlarsınız.

Bir de bence yüzde 39 bizim kemik oylarımızdır. Olası bir genel seçimde en az 42-44 alırız.

ahmetermiş
03-31-2009, 03:25
nevşehirde SP liler mhp liler ve chp liler hatta dsp liler bazı ak parti hizipçileri iş birliğine gittiler ve ortak aday çıkardılar..kendilerine formaliteden aday koydular ama yınede kazanamadılar..ak parti katlayarak yuzde elli ıkı oy aldı.

ak ile kara nın seçimiydi bu seçim.

merwe_37
03-31-2009, 03:26
Sadece İstanbuLu biLe aLsak bize yeterdi...
Chp kendi oy oranıyLa iLgiLensin!!!Akp nin oy kaybetmesini kafasına takmasın ;)

merwe_37
03-31-2009, 03:44
AKP; %39
CHP; %23
MHP; %16

Kazanan,,,kaybeden ortada!!!

Adam gibi Adam
03-31-2009, 04:49
Asıl Zavalli olan sensin,,Sizin bu davranişınız Bize daha Çalişma hırsı getiriyo,,İnadina saadet)

Ergenekoncu Saadet, CHP ile ELELE.

Çalışın ve CHP ile beraber oyları bölmeye devam edin.

Adam gibi Adam
03-31-2009, 04:56
Hadi ordan,Benim liderim,Sizin lideriniz gibi imf,abd nin kucagina oturmadi asla,,Hadi ordan

Evet IMF ve ABD'nin kucağına oturmadı ama İsrail'in kucağına oturdu. Başbakanlığı zamanında İsrail ile tank modernizasyon ihaleleri yaptı.

yuzi
03-31-2009, 08:35
Ergenekoncu Saadet, CHP ile ELELE.

Çalışın ve CHP ile beraber oyları bölmeye devam edin.

MHP yi unuttun kardeş oyları bölmek için mhp ye de verdiler bunlar akp kazanmasın diye dtp yede oy verirler bir de dava dillerinden düşmez onlara göre dava anlayışı bu işte..

yuzi
03-31-2009, 08:36
Kim ne zırvalarsa zırvalasın Türk Milleti bir kez daha İstikrara devam kararı vermiştir inşaAllah bu seçim vatanımıza milletimize hayırlar getirir ....

:güzel::karizmatik::evet:

yuzi
03-31-2009, 08:38
yaw bahane aramayın kaybettiniz işte

kendini kaybettiler diye tatmin etme bi aynaya dönüp bakın lideriniz kendi memleketini bile kazanmadı fakıbabayla seviniyolar oda bağımsız girdi sp den bile girmedi zavallılar