fatih kısaparmak balon baskılı balon Pakonun Babası Bekir, Uzaydan Yazıyor... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pakonun Babası Bekir, Uzaydan Yazıyor...

CeVHeR
03-27-2008, 19:01
Utanmak...

"BU devirde parti kapatmak utanılacak bir şey" diyorlar.

Ki ben onları gazete köşelerinde olsun, televizyonlarda olsun, orada-burada olsun görüyorum, bir gözleri küçülmüş:

"Neyi var arkadaşın?.."

"Utandı..."

"Neden?..

"Bu devirde parti kapatılmasından..."

*

Ama bu devirde laik cumhuriyete karşı suçlar işlenirken; suç işleyen partiye yalakalık yapmaktan utanmadılar.

Suçun işlenmesinden değil de, suça ceza verilmesinden utanıyorlar.

Siz hiç duydunuz mu; diyelim ki mahkemenin huzurunda hırsız utanmıyor. Ama hákim utanmış masanın altında, mübaşir çıkartamıyor...

Şimdi de cezadan kurtulmak için ilgili ceza maddesini çıkartmaya çalışıyorlar Anayasa’dan.

Dünyada görülmüş şey değil.

Suç duruyor da ceza kalkıyor.

Bundan da utanan yok.

*

Belki arkadaşlar hukuktan utanmıyorlar da demokrasiye karşı hassasiyetleri mi var desem...

Değil...

Çünkü demokrasimizin yüz karasıdır; genel seçimlerde kömür-nohut ile oy toplamak.

Ama utanmamışlardı.

Pekiiii...

Demokrasinin "dokunulmazlık" zımbırtısının altına; zimmet, suiistimal, evrakta sahtecilik, kayıp trilyonlar, rüşvet, hile ile çıkar sağlama gibi suçları doldurup... "Dokunulmazlık" adı altında yüz kızartıcı suçlardan kaytarmak utandırmaz mı insanı?..

Utanan yoktu...

*

Bakın; herkes AB’ye kavuşacağımızı beklerken, Arabistan’a döndü Türkiye...

Tepeden tırnağa gericilere teslim olmuş, yarından endişeleri ve korkuları olan bir ülkenin fertleriyiz artık.

Bunda gericilerin eteğine tutunmuş ahmak Türk demokratlarının payı yok mu?

Ama ne yapacaksınız, bu ülkenin ufkunu karartmaktan utanmadılar da, suç işleyen varsa hesap sorulmasından utanıyorlar...

Utanmanın utanılmazlığıdır bu...

Bekir COŞKUN / HÜRRİYET 27/03/2008

CeVHeR
03-27-2008, 19:01
Hergün kendi milletine küfür etmeyi maharet sayanlar, nasıl olur da utanma duygusundan dem vururlar...

CeVHeR
03-28-2008, 01:12
Suçun işlenmesinden değil de, suça ceza verilmesinden utanıyorlar.

Bahsettiğiniz suçları sizden başka bilen yok...

Belki arkadaşlar hukuktan utanmıyorlar da demokrasiye karşı hassasiyetleri mi var desem...

Değil...

Çünkü demokrasimizin yüz karasıdır; genel seçimlerde kömür-nohut ile oy toplamak.

Ama utanmamışlardı.

Oturduğunuz süperlux villardan, Nişantaşı' nda bir kadeh şaraba verdiğiniz milyonlardan utanmadan, memleketimin fakir insanına verilen 1 kilo nohut zorunuza gitti...
Ayıptır be. El insaf artık...
Ama elbet size de sıra gelecek. Siz de o süperlüx vilları nasıl aldığınızın hesabını vereceksiniz...

ümitli_bekleyis
03-28-2008, 01:17
Utanmaktan bahsedene bakın siz :D :-X

Benide_Kapatın
03-28-2008, 01:20
Millete hakaret ve küfür ederek aydın yazar olabiliyorlarsa,

bende şimdi onlara ederek dakikada aydın yazar olabilirim demekki?

dıııııııııt
:-X :-X
bakın aydın oldum bile.! :D :D

Kırık_Çocuk
03-28-2008, 01:23
Bu aralar kim kime sallarsa...Basın bu kapatma olayının gölgesinde iyi atıp tutuyor.Bakalım ne olacak akibetleri

RDönmezs
03-28-2008, 01:27
bekir senin mürekkebin bitmiş doldurda gel :D

LüGaT
03-28-2008, 01:31
Benim bir türlü kavrayamadığım bir olay var, Hürriyetin yazarlarını al üstüne Ali Kırca'yı koy üstüne hadi Ali Birandı ekle Reha muhtar da cabası hepsinin toplam entellektüel altyapısı sözgelimi bir Abdurrahman Dilipak etmez. Nasıl da haketmedikleri halde bu kadar gözönünde oluyorlar...

Sapphire
03-28-2008, 01:32
bekir senin mürekkebin bitmiş doldurda gel :D
puhahaha süper cevap arkadaşım :D

CeVHeR
03-28-2008, 01:36
Benim bir türlü kavrayamadığım bir olay var, Hürriyetin yazarlarını al üstüne Ali Kırca'yı koy üstüne hadi Ali Birandı ekle Reha muhtar da cabası hepsinin toplam entellektüel altyapısı sözgelimi bir Abdurrahman Dilipak etmez. Nasıl da haketmedikleri halde bu kadar gözönünde oluyorlar...

Çünkü bunların hepsi para sevdalısı patron yalakaları....

Hüdaverdi
03-28-2008, 14:43
bekir çoşkun anlaşılan masonluk görevini iyi yapamamaktan yakınıyor olsa gerek dindarlara saldırmış yine.

Parti kapama yandaşı,anlaşılan darbecide.
Bence bu bi'şey (insana benziyor ama kestiremedim ne olduğunu) bavulunu alıp Filipinler Cumhuriyeti'ne gitsin orda yaşasın.

En çok darbenin yaşandığı ülke orası.
Hatta halk darbe olduğunta darbecileri takmıyor bile o kadar alışmışlar.
Demokrasinin 'D' si dahi olmadığı bir ülke orası.

Ayrıca müslüman (bu çoşkuna göre gerici) sayısıda çok az.
Türkiyenin tam tersi,hristiyan sayısı tam bekir çoşkun amcamıza göre.

Bence bir an önce defolup gitmesi lazım.
Bizim için değil,rahat ve huzurlu yaşaması için.Tam ona göre ülke bulmuşuz bu iyiliğimizi unutmasın.

Yol parası benden.