Orijinalini görmek için tıklayınız : Pamukoğlundan Kütahyalı Müslüman değil iddiası
İntifada
06-23-2010, 21:29
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli general Osman Pamukoğlu, Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı için çok ağır nitelemede bulundu..
CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programında görüşlerini açıklayan Pamukoğlu, Taraf yazarı Kütahyalı için 'levanten' nitelemesinde bulundu.
Peki levanten nedir?
Levanten, Osmanlı zamanlarında, özellikle Tanzimat fermanı sonrasında büyük liman kentlerinde yoğunlaşan ve ticaretle uğraşan, Müslüman olmayan kişilere, azınlıklara verilen isimdir.
Fransızca'ya 1575'de giren Levanten sözcüğünün anlamı Ortadoğulu, Yakındoğulu, Doğu Akdeniz ülkelerinden olandır . Ana Britannica, Levanten'i (Levantine yazılır Lövanten okunur) “Osmanlı döneminde, özellikle Tanzimat sonrasında İstanbul'da ve büyük liman kentlerinde yoğunlaşan ve ticaretle uğraşan, Müslüman olmayan azınlıklar” diye tanımlamaktadır.
habervaktim
Hüdaverdi
06-23-2010, 21:32
Daha yeni kaza geçirdi ne ara konuşmay başladı yahu ?
Dün konuştu sanırım.
redyellow
06-23-2010, 21:58
konuşma daha önce olmuş sanıyorum sayın hüdaverdi kardeş.
İntifada
06-23-2010, 21:59
Dün akşam canlı yayınla 5n 1k da idi
Allahin sopasi yok iste.. sen birilerinin Müslümanligini sorgulaya dur, az kalsin mefta oluyordun pasam o yüzden birak milletin diniyle, imaniyla ugrasmayi hayatinin son kismini iyi bir Müslüman gibi gecirmeye calis..
AK-Şemşettin
06-23-2010, 22:50
insanların dini önemlidir...müslüman olmayan biri bu vatanı ve milleti ne kadar düşünebilir? hele hele cia ajanlarıyla kolkola insanların belirli bir amaç için kurduğu bir gazetede yazarlık!!! yapan biriyse bu bir daha düşünerek yorumlar yazmalıyız...
insanların dini önemlidir...müslüman olmayan biri bu vatanı ve milleti ne kadar düşünebilir? hele hele cia ajanlarıyla kolkola insanların belirli bir amaç için kurduğu bir gazetede yazarlık!!! yapan biriyse bu bir daha düşünerek yorumlar yazmalıyız...
adam müslümanim diyorsa kimin haddine onun dinini sorgulamak!..
adam istedigi yerde istedigini yazar nedir sizin milletin diniyle, irkiyla alip veremediginiz!
redyellow
06-23-2010, 23:10
Din mutlaka önemlidir, rasim ozan kütahyalının dini ne bilmiyorum, kendisi ne derse biz ona inanmak durumundayız.
Fakat son zamanlarda rasim ozan kütahyalının yaptığı konuşmalardaki demokrasi vs. söylemlerini çok olumlu buluyorum.
Gazete hakkında yazdığınıza da katılmıyorum.
Taraf son bir iki yılın gazetesidir.
Demokrasi, cunta karşıtlığı vs. konularında müthiş gazetecilik yaptılar.
Dini konulardaki abuk subuk yazılara tabiki şerhimi koyarak bunları yazıyorum, demokrasi, cunta ve darbe karşıtlığı konularında alkışlıyorum, dini konularda ise yuhalıyorum.
cia ajanları konusunda da katılmıyorum size, eğer cia ajanlarıyla kolkola olsalarda bizdeki darbeciler de cia kaynaklıdır, onları deşifre etmezlerdi diye düşünüyorum.
AK-Şemşettin
06-23-2010, 23:10
galever ,sana cevap vermeye değmez bence...çünkü frekanslarımız tutmuyor...kusura bakma.
redyellow
06-23-2010, 23:11
sakin lütfen.
galever ,sana cevap vermeye değmez bence...çünkü frekanslarımız tutmuyor...kusura bakma.
ne o isine gelene, frekansi tutanami cevap veriyorsun!.. kusura bakmayin herseye bir tahammülüm vardir ama fasistlige asla!
AK-Şemşettin
06-23-2010, 23:13
redyellow buraya taraf yazarı abd de eğitim almış önder aytaç ve ekürisi, ile ilgili bazı belgeler koyabilirim,,,mesela 28 şubat vb. oluşumlarda da rolü olan abd ajanı graham fuller ile ilişkileri gibi...ama bunları siz de arayıp bulabilirsiniz...
isinize gelmeyen herkes ve hersey cia ve mossad baglantili oluyor!..ama sizde haklisiniz taraf birilerinin ipligini pazara cikardi, cuntacilari desifre etti, tsk ya görevini hatirlatti ya fasistlerin isine gelmiyor..
Tabiki redyellow abimizin dedigi gibi dion konusunda serh koyacagimiz yazilari olsada taraf bu ülke icin cok önemli bir mihenk tasidir!
redyellow
06-23-2010, 23:18
redyellow buraya taraf yazarı abd de eğitim almış önder aytaç ve ekürisi, ile ilgili bazı belgeler koyabilirim,,,mesela 28 şubat vb. oluşumlarda da rolü olan abd ajanı graham fuller ile ilişkileri gibi...ama bunları siz de arayıp bulabilirsiniz...
nerde eğitim aldığı beni ilgilendirmiyor, ne söyledikleri, ne yazdıkları beni ilgilendirir. Amerikada eğitim almış binlerce insan vardır bu ülkede.
28 şubat vs. oluşumlarda rolü olan graham fuller ile ilişkili diyorsun, taraf gazetesi de öyle ise neden darbe planlarını deşifre ediyorlar?
?
İntifada
06-23-2010, 23:23
bi soruda ben sorayım ulusalcılar liberal cepheyi niye sevmez?
BuRaK ReiS
06-23-2010, 23:53
Bir parti lideri oalrak tek kelimeyle terbiyesizlik yapmış.Aklıma Cem UZAN'ın Bursa mitinginde başbakanımıza ''Allahsız Tayyip'' diyerek yaptığı edepsizlik geldi aklıma.
AK-Şemşettin
06-24-2010, 00:03
28 şubat vs. oluşumlarda rolü olan graham fuller ile ilişkili diyorsun, taraf gazetesi de öyle ise neden darbe planlarını deşifre ediyorlar?
?
çok güzel bir soru,,,
taraf gazetesi usa ekseninde yayın yapar örneğin bunu gazetede önemli bir görevi olan kadın yazara ve kocasının ne iş yaptığına bakarak görebilirsiniz...kocası, zamanında gürcistan ve afganistanda abd ve cia adına faliyetlerde bulunan bir kişi olan bir önemli kadın yazardır. bu kadın özellikle türk ordusu üzerine de çokça yazı kaleme almaktadır...abd de çalışmakta iken özellikle traf yazarı olmak için türkiyeye gelmiştir...
bir diğer durum da şudur: bu ergenekon olayına kadar türkiyede yapılan bütün darbeler abd tarafından planlanmış ve icra edilmiştir...bu ergenekoncular abd değil büyük ihtimalle rusya ile bağlantılı oldukları için abd tarafından deşifre edilmiş ve iplikleri pazar çıkmıştır..yani ban göre ergenekon rusya ve abd nin ülkemizdeki nüfuz savaşımıdır...
ergenekonu size 2. dünya döneminde yaşnan bir olayla da anlatabilirim ama uzun sürer...o dönemde de türkiyede aynen benzeri bir operasyon yapılmıştır ve o zaman da abd ve sscb çarpışmıştır türkiye üzerinden...
Özgür Çağrı
06-24-2010, 00:39
Taraftan darbe şakşakçılarının Türkü faşistlerin Statükocu zihniyetin Sivil bürokratların kuyruk acısı var
Çünkü Tarafın Sistemle derdi var...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.