Orijinalini görmek için tıklayınız : PARTİMİZ KAPATILMIYOR YUPİİİ DURMAK YOK YOLA DEVAM
gurkan zor
07-17-2008, 13:25
Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can, AKP’ye kapatma davasına ilişkin raporunu tamamlayarak heyete sundu. Can, eylemleri düşünce açıklaması boyutunda kalan AKP’nin kapatılamayacağını belirtti
Yargıtay Başsavcılığı’nın AKP’nin kapatılması istemiyle açtığı davada konuşma sırası Anayasa Mahkemesi heyetine geldi. Raportör Osman Can, davanın esasına ilişkin raporunu tamamlayarak heyete sundu. Raporda, ileri demokrasilerde ancak şiddeti teşvik eden partilerin kapatılabileceği, eylemleri düşünce açıklaması boyutunda kalan AKP’nin kapatılamayacağı belirtildi. Türbanla ilgili yasama faaliyetlerinin de kapatma nedeni olmadığı savunuldu. 11 üyeli mahkemede 6 üye bu görüşü desteklerse AKP’ye hiçbir yaptırım uygulanmayacak.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AKP’nin 3 Temmuz’da sözlü savunma yapmasının ardından çalışmalarına başlayan Raportör Can’ın raporunu sunduğunu açıkladı.
siyah gül 07
07-17-2008, 13:30
Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can, Ak Parti’ye kapatma davasına ilişkin raporunu tamamlayarak heyete sundu. Can, eylemleri düşünce açıklaması boyutunda kalan Ak Parti’nin kapatılamayacağını belirtti
Yargıtay Başsavcılığı’nın Ak Parti’nin kapatılması istemiyle açtığı davada konuşma sırası Anayasa Mahkemesi heyetine geldi. Raportör Osman Can, davanın esasına ilişkin raporunu tamamlayarak heyete sundu. Raporda, ileri demokrasilerde ancak şiddeti teşvik eden partilerin kapatılabileceği, eylemleri düşünce açıklaması boyutunda kalan Ak Parti’nin kapatılamayacağı belirtildi. Türbanla ilgili yasama faaliyetlerinin de kapatma nedeni olmadığı savunuldu. 11 üyeli mahkemede 6 üye bu görüşü desteklerse Ak Parti’ye hiçbir yaptırım uygulanmayacak.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Ak Parti’nin 3 Temmuz’da sözlü savunma yapmasının ardından çalışmalarına başlayan Raportör Can’ın raporunu sunduğunu açıkladı.
Çok güzel bir haber ama aynı Raportör türban kararınıda lehimize olduğunu söylemişti ancak şuanda türbanla ilgili yapılan anayasa değişikliği sonucunda partimizi kapatmaya çalışıyorlar ama inşallah bu kez Raportör ün dediği olur :(
politikaci
07-17-2008, 13:33
İnşAllah..
http://www.ensonhaber.com/images/news/56432.jpg
Gürkan kardeşim, heyecanını anlıyorum ama haberi iki kez foruma verdin.
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=57339.msg509407#msg509407
Deniz.Feneri
07-17-2008, 14:10
raportörün konuşmaları ümit verici ama konu başlığı çok gerçekci gibi bu kadar emin olma hocam sonra hüsrana uğrarsın inş yine raportörün dediği gib olur. 6 üye bu düşüncelere destek verir.
Supraliminal
07-17-2008, 14:11
panik yapmış kardeş ama inşallah kapatılmaz :)
gurkan zor
07-17-2008, 14:34
ya arkadaşlar zaten ortada suç unsuru bulunamıyorki ne nasıl kapancak
Supraliminal
07-17-2008, 14:40
ortada suç unsurur yok ama sezerin atadığı 9 üye var :-*
hakansükür
07-17-2008, 15:03
Raportörün hangi yönde karar verdiği basının ısrarlı sorularına ramen açıklanmadı.
tayyiperdogan57
07-17-2008, 15:24
burda yanlis anlasilma var, çunku raportorun gorusu uyeleri balamiyor o sadece gorsu bildiyor yani ayni sey turban için oldu isala kapatilmaz yani ama simdiden sevinç çigliklari atmak yanlis :o
suayip_caliskan
07-17-2008, 15:27
9 kişi milletin kaderyle nasıl oynuyor anlamadım birde bu 9 kişinin görev süreleri ne zaman bitiyor en yakın zamanda bunların önünü kesip görevlerinden ayrılmalarını sağlamak gerekir yoksa daha çok çelme takmaya devam edecekler.
hakansükür
07-17-2008, 15:32
9 kişi milletin kaderyle nasıl oynuyor anlamadım birde bu 9 kişinin görev süreleri ne zaman bitiyor en yakın zamanda bunların önünü kesip görevlerinden ayrılmalarını sağlamak gerekir yoksa daha çok çelme takmaya devam edecekler.
:-*
gurkan zor
07-17-2008, 16:16
onlarıda ergenekon soruşturmasında göz altı yaptırsak iyi olurdu :) :D
Gürkan kardeşim, heyecanını anlıyorum ama haberi iki kez foruma verdin.
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=57339.msg509407#msg509407
Konuları birleştirdim... ;)
gurkan zor
07-17-2008, 16:20
Raportörün hangi yönde karar verdiği basının ısrarlı sorularına ramen açıklanmadı.
kardeş haberlere dikkatli oku
Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can, Ak Parti’ye kapatma davasına ilişkin raporunu tamamlayarak heyete sundu. Can, eylemleri düşünce açıklaması boyutunda kalan Ak Parti’nin kapatılamayacağını belirtti
Yargıtay Başsavcılığı’nın Ak Parti’nin kapatılması istemiyle açtığı davada konuşma sırası Anayasa Mahkemesi heyetine geldi. Raportör Osman Can, davanın esasına ilişkin raporunu tamamlayarak heyete sundu. Raporda, ileri demokrasilerde ancak şiddeti teşvik eden partilerin kapatılabileceği, eylemleri düşünce açıklaması boyutunda kalan Ak Parti’nin kapatılamayacağı belirtildi. Türbanla ilgili yasama faaliyetlerinin de kapatma nedeni olmadığı savunuldu. 11 üyeli mahkemede 6 üye bu görüşü desteklerse Ak Parti’ye hiçbir yaptırım uygulanmayacak.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Ak Parti’nin 3 Temmuz’da sözlü savunma yapmasının ardından çalışmalarına başlayan Raportör Can’ın raporunu sunduğunu açıkladı.
Çok güzel bir haber ama aynı Raportör türban kararınıda lehimize olduğunu söylemişti ancak şuanda türbanla ilgili yapılan anayasa değişikliği sonucunda partimizi kapatmaya çalışıyorlar ama inşAllah bu kez Raportör ün dediği olur :(
inşAllah tüm ümidimiz bu... :o :(
Allah'ın izniyle kapatılmayacak
Ak-Cengâver
07-29-2008, 13:49
Allah doğrularla beraberdir, İnşaallah kapatılmaz. Durmak yooook! Yola devammmm!
backstageteam
07-30-2008, 19:41
AK PARTİYE UZANAN ELLER KIRILSIN TAYİP BABAYA UZANAN DİLLER KESİLSİN DURMAK YOK YOLA DEVAM HAYDİ TURKİYEE
farukkonuk14
07-30-2008, 22:47
AKPARTİ yi kapatmak isteyenler vazgeçti. İnşaallah bu işin içinde bir iş yoktur. ;)
hakanates
07-31-2008, 11:49
Allaha Şükürler Olsun sonunda Millet iradesine saygı diye bişey olduğunu öğrendik
tayyiperdogan57
07-31-2008, 17:44
yanı ınanın kararı ılk andan son anına kadar dınledım ve cok korktum yanı ve sonra kalktım oynadım vallh durmak yok yola devam
suayip_caliskan
07-31-2008, 20:08
haşim kılıç açıklama yaparken sanki kendimi TÜRKİYE maçında sandım nasıl bir heyeca haşim açıklamaya devam ediyor veee AK PARTİ KAPATILMAMIŞTIR. açıklaması ve kupa bizimmm teşekürler haşim kılıç ilkdefa ağzından hayırlı bir söz çıktı gerçi senden beklenmez ama ret oyu verende sensin helal olsun sana osman paksütün ömrü kısaldı artık görev sürelerinden sonra anayasa mahkemeside bizim elimizde olacak ondan sonra sen gör eğlenceyi.
zeynepsude
08-01-2008, 16:35
partimizin kapatılmamasına gercekten cok sevindim ailece bu kararı bekledik gercekten cok heycanlıydık ama karar muhtesemdi kim kapatabilir bu ülkenin yarısının oyunu bu tamamen deokrasıye darbe olurdu hepimize hayırlı olsun
Durmak yok hayınlıge devam yuppiiii hayın akp kac paraya satılıksınz akp lıler
S€SSİZ_CıGLıK
10-12-2008, 23:22
para???
senın etıket oldugun yerde fıyatları bız basarız...
akdikici
10-14-2008, 16:37
Durmak yok soymaya devam
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.