Orijinalini görmek için tıklayınız : Patlamadan ulusalcılara malzeme çıktı!
Necip Fazıl
09-06-2012, 14:06
Afyon’da 25 askerimizin şehit olduğu patlamayla ilgili bir fotoğraf karesi ulusalcılara malzeme oldu. Ulusalcıların sosyal paylaşım sitelerinde 'Atam Türkiye yangın yeri' başlığı altında paylaştıkları bu fotoğraf muhtemelen yarın Sözcü gazetesinin de manşeti olacak...
ROTAHABER - Afyon’da 25 askerimizin şehit olduğu patlamayla ilgili bir fotoğraf karesi ulusalcılara malzeme oldu.
Patlamanın ardından olay yerinde çekilen ve Atatürk heykelinin yangın içindeki silüeti sosyal paylaşım sitelerinde ulusalcıların malzemesi oldu.
Fotoğraftan yola çıkarak, 'Atam Türkiye yangın yeri' şeklinde mesaj atan ulusalcılar, bu kare üzerinden AK Parti'yi ve hükümeti eleştiren paylaşımlar yaptı.
http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/060920121125449176750_3.jpg
Bu fotoğraf karesi en çok da Sözcü'nün işine yarayacak gibi görünüyor. Her olayı Atatürk üzerinden AK Parti'ye bağlayan Sözcü'nün yarınki manşeti de bizden olsun; "Yarım sayfa sürmanşete yayılmış fotoğraf üzerine 8 sütuna 'Atam Türkiye yangın yeri' başlığı...
ROTAHABER
Necip Fazıl
09-06-2012, 14:07
http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/060920121126299176076.jpg (http://haber.rotahaber.com/patlamadan-ulusalcilara-malzeme-cikti_302112.html)
Necip Fazıl
09-06-2012, 14:10
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260193_402434656476793_762430230_n.jpg
boşverelim bak hindistanda pakistandada oluyor böyle şeyler halla afrida mozot toplayan adam sigara içmeye başlayıp öldürmüştü milleti demi
Necip Fazıl
09-06-2012, 17:45
Atanızda yanıyordur zaten merak etmeyin...
Atanızda yanıyordur zaten merak etmeyin...
atam yanmıyorda vatan yanıyor malesef senin burda konuşturduğun lafa bak ayıp allahtan tek dileğim senin ve senin gibilerin aynı acıları yaşayıp bu vatanı terk etmeleridir başka bişey demiyorum
Necip Fazıl
09-06-2012, 17:51
atam yanmıyorda vatan yanıyor malesef senin burda konuşturduğun lafa bak ayıp allahtan tek dileğim senin ve senin gibilerin aynı acıları yaşayıp bu vatanı terk etmeleridir başka bişey demiyorum
Merak etme senin kadar bende üzülüyorum ama bu habere bakınca şehit haberinden memnun olan bu zihniye de acıyorum...
Bu ülkeyi başörtülü ninelerimiz ve imanlı dedelerimiz kurtardı beğenmeyenler sizsiniz gitmek isteyen buyursun gitsin bir buradayız varmı diyeceğiniz...
Atanız önce kendini kurtarsın...
Merak etme senin kadar bende üzülüyorum ama bu habere bakınca şehit haberinden memnun olan bu zihniye de acıyorum...
Bu ülkeyi başörtülü ninelerimiz kurtardı beğenmeyenler sizsiniz gitmek isteyen buyursun gitsin bir buradayız varmı diyeceğiniz...
Atanız önce kendini kurtarsın...
merak etme ölen öldü kurtuldu kalanlara sabır versin sen yaşayanları düşün istersen bu millet bunların hesabını soracaktır merak etme bedeli ağır oluyor sizin gerçek yüzünüzü görmek ama dediğim gibi allah verdi sizi allah alsın başımızdan
Necip Fazıl
09-06-2012, 18:01
merak etme ölen öldü kurtuldu kalanlara sabır versin sen yaşayanları düşün istersen bu millet bunların hesabını soracaktır merak etme bedeli ağır oluyor sizin gerçek yüzünüzü görmek ama dediğim gibi allah verdi sizi allah alsın başımızdan
Ahaa imana geldii... :hihi2:
Ne oldu atandan umudunu kestin galiba... ;D Eee sende haklısın tabii o kadar beton dök üzerine sonra nasıl çıkıp yetişsin imdadınıza... :hihi2:
Geçmişini unutan nankörler gidinde türkiyenin tarihine bir bakın acaba bu günleri rüyanızda görebilirmiydiniz...
Evet şehit haberlerine üzülüyorum ama günü bitmiş insan için vayy böyle olmasaydı ölmezdi vay efendim öyle olsaydı şehit vermezdik dersem imandan olurum onun için günü biten için fazla konuşamam ama üzülürüm elbette...
siz bölesiniz işte sizin islama bakışınızla ilgili çok şey yazarımda yeri değil insanların imanını insanlar bilemez burda din iman atar savurursun
Necip Fazıl
09-06-2012, 18:14
siz bölesiniz işte sizin islama bakışınızla ilgili çok şey yazarımda yeri değil insanların imanını insanlar bilemez burda din iman atar savurursun
Boş konuşmayı ne kadar seviyorsun yaa kimi gördünde böyle yorumluyorsun senin arkadaş çevren böyle galiba yoksa durup dururken böyle saçmalamen anlamsız...
Sen AK partililere kurban ol emi...
Ben şimdi size solcu vs. genelleme yapıp ayyaş desem hoşuna gidermi...
Boş konuşmayı ne kadar seviyorsun yaa kimi gördünde böyle yorumluyorsun senin arkadaş çevren böyle galiba yoksa durup dururken böyle saçmalamen anlamsız...
Sen AK partililere kurban ol emi... Dindarları kötü göstermeye çalışırken nasıl çukurlaştığının farkında değilsin...
Ben şimdi size solcu vs. genelleme yapıp ayyaş desem hoşuna gidermi...
zaten öyle diyosun ak partili kim laa kurban olıyım 1000 tanesini kapıma dizerim :)
Necip Fazıl
09-06-2012, 18:26
zaten öyle diyosun ak partili kim laa kurban olıyım 1000 tanesini kapıma dizerim :)
Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur... ;ı:
Konuşuyon ama boş konuşuyon yaa... ;ı:
manifesto
09-06-2012, 20:56
Evet ama malzeme de iyi
Cihannur
09-06-2012, 22:19
boşverelim bak hindistanda pakistandada oluyor böyle şeyler halla afrida mozot toplayan adam sigara içmeye başlayıp öldürmüştü milleti demi
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Pakistan'da da Hindistan'da da oluyor demedi; Pakistan'da da Hindistan'da da oldu maalesef dedi.
0C-vFcg8unw
Necip Fazıl
09-06-2012, 23:19
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Pakistan'da da Hindistan'da da oluyor demedi; Pakistan'da da Hindistan'da da oldu maalesef dedi.
0C-vFcg8unw
Anlamak istedikleri gibi anlıyor dengesizler işte ne yaparsın... ;ı:
Yıldırım
09-06-2012, 23:22
Böylesine acı bir olay sırasında bile siyasi rant elde edip oy devşirme çalışamaları açık konuşmak gerekirse iğrenç bir durum.Birilerini karalayacağım, muhalefet edeceğim diye bu kadar da düşülmez kardeşim.Yok efendim orman bakanıymışta falan filan bu adam Hükumetin yetkilisi incelemeyi yapmış bilgi veriyor.
Böylesine acı bir olay sırasında bile siyasi rant elde edip oy devşirme çalışamaları açık konuşmak gerekirse iğrenç bir durum.Birilerini karalayacağım, muhalefet edeceğim diye bu kadar da düşülmez kardeşim.Yok efendim orman bakanıymışta falan filan bu adam Hükumetin yetkilisi incelemeyi yapmış bilgi veriyor.
sizin siyasetiniz zaten bu kötü olay başa gelince pkk ise işte efendim türkiye gelişiyordu büyüyordu önüne geçtiler maymunlar insan oldu türkiye bi gelişemedi nasıl işse bu normal bir olaysada mualefet oy için böyle acı günümüzü fırsat biliyorda bilmem nede bi ton laf hep klasik akp tesellisi klasik akp tepkisi
not : (evrim teorisi yoktur örnek olsun diye söyledim) :)
0C-vFcg8unw
kelimelerin tam türkçe anlamlarına takılacaksak zaman zaman oluyor böyle kazalar normal diyor hindistanda pakistandada oldu diyor yeri geldimi amerika oluyoruz yeri geldimi pakistan hindistan inşallah bu olay insan gibi soruşturulur netice alınır el bombaları bildiğim kadarıyla darbe ile patlamıyor dışında roketler gibi kapsül yok bütün metal şekilde inşallah sabotaj değildir
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.