fatih kısaparmak balon baskılı balon Peruk taktığı için sınavı geçersiz sayıldı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peruk taktığı için sınavı geçersiz sayıldı

sidre
10-11-2007, 00:03
http://medya.zaman.com.tr/2007/10/10/peruk.jpg
Okumak isteyen türbanlı kızların tek dayanağı olan peruk da yasaklanmaya başlandı. Bartın'da Açıköğretim Fakültesi (AOF) öğrencisi Nagehan A.isimli öğrencinin AOF sınavında peruk taktığı için sınavı geçersiz sayıldı.

İki çocuk annesi Nagehan A. isimli AOF İlahiyat Fakültesi Ön lisans 1. sınıf öğrencisi sınav sonuçlarını merakla beklerken sonuçların açıklanmasıyla birlikte kılık kıyafet ihlali gerekçesiyle sınavının geçersiz sayılmasını görünce şoke oldu. 8-9 Eylül 2007 tarihlerinde yapılan AOF Bütünleme sınavlarının 8 Eylül tarihindeki oturumuna Bartın Meslek Yüksekokulu ikinci kat 202 nolu salonda sınava girdiğini açıklayan Nagihan A.AOF sınavı esnasında salon görevlileri tarafından herhangi bir ikaza maruz kalmadığını başörtüsü üzerine peruk takarak sınava girdiğini sınav sonuna kadar soruları cevaplandırdıktan sonra sınav bitiminde salondan ayrıldığını dile getirdi. Kendisinden habersiz bir şekilde sınav kağıdına '333' kod numaralı kılık kıyafet ihlali ibaresi notunun düşülmüş olabileceğini anlatan Nagehan A. "Keşke sınav esnasında sınav salon görevlisi uyarıda bulunsaydı, aceleyle başörtüm üzerine peruk takarak sınava girdim. Ne salona girerken ne de sınav esnasında hiçbir görevli tarafından uyarılmadım. İnsan bu kadar acımasız nasıl olabilir. Sınav sonuçlarını ve ikinci sınıfa geçmeyi merakla beklerken karşılaştığım duruma çok üzüldüm. İkaz edilmeden kişinin arkasından işgüzar bir niyetle kıyım yapılıyor. Söz konusu uygulama ve yasağı anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Sınav esnasında mertçe uyarılabilirdim kaldı ki uyarılacak bir durum da yoktu. Sonuçta 1 yıllık zahmetim, emek ve harcamalarım boşuna gitti"şeklinde konuşarak sitemde bulundu.

cihan h.a.

ak_mavish
10-11-2007, 00:06
Benim de her an başıma gelebilir.Rabbim yardımcımız olsun.Az kaldı yakında rahat rahat istediğimiz şekilde giricez...

sidre
10-11-2007, 00:08
Benim de her an başıma gelebilir.Rabbim yardımcımız olsun.Az kaldı yakında rahat rahat istediğimiz şekilde giricez...
en kısa zamanda cozulur ıns. bu sorun yoksa ben saclarımı kazıtıp gırecegım sınava

Meftun
10-11-2007, 00:10
Allahın cezaları ya biz burdan savaş diyoruz pkk diyoruz onlar ne taktığımızla ilgileniyorlar....

bugün okul çıkışı başbakanın bayram bilboardlarını gördüm (çok güzel olmuş ;) ) 'birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara' diyor...birlik beraberlik değil resmen bölücülük yapıyorlar..senin saçın şöyle git senin eteğin uzun hiç gelme....sana ne kardeşim sana ne!!!!

oguzdesouza
10-11-2007, 00:20
Aaaa çok ayıp bu kuralları koyan kişiler bizim aydınlarımız.Onlar en iyisini bilir.Halk bilmez onlar bilir.70 milyonluk Türkiye'de ufacık bir azınlığın söyledikleri geçerli olmayacak.

selahattin_ay
10-11-2007, 00:21
hazimsizlik, karinsizlik, cekememezlik, zora gelmek, korkmak, zengin dilimizde o kadar kelime var ki onlari anlatan boluculuk korluk .... :)

nuh
10-11-2007, 00:35
allahım ya yazık ya

selahattin_ay
10-11-2007, 00:45
sidre paylasim icin tesekkurler

aksavaşçı
10-11-2007, 00:48
aydınlık günler geliyor inş.az kaldı

nuh
10-11-2007, 00:50
az kaldı zalimlerin pes etmesine

Sukût-u_Hayal
10-11-2007, 01:47
ya peruğun ne zararı varmış.... ???

yazıklar olsun bu kadar da olmaz artık >:(

zeynep_akcin
10-11-2007, 01:56
yazıklaaaarr olsun yineeee......bırakın artık bizii yeter yaaaa.....böyle sürgün olurmu kendi memleketimdee.....bu kadar ileri gitmeee...o bi metrelik örtü boynuna dolanır insanın kabir denen yerde.....o siyasi olan iğneler batar adamın her yerinee.....çekiceğin kabir azabını katmıyorum bunlar sadece hazmedemediğin örtünün en basit cezası.....