fatih kısaparmak balon baskılı balon Pkk Yandaşlarının Şiwan Perwere Saldırdıkları Anlar - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pkk Yandaşlarının Şiwan Perwere Saldırdıkları Anlar

İntifada
10-14-2010, 03:42
Kürt şarkıcı Şivan Perver'in sahnede sazının kırıldığı görüntüler 7 yıl sonra internete düştü.

Başbakan Erdoğan’ın kimi konuşmalarında ismini andığı Kürt şarkıcı Şivan Perver Avrupa’da bir Nevroz etkinliğinde verdiği konserde neye uğradığını şaşırdı.

Bir dönem terör örgütü PKK’nın kara listesinde de bulunan Şivan Perver, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı.

Ünlü şarkıcının, sahnede elinden bağlaması alınıp kırılırken, iki gurup arasında da yumruklar havada uçuştu.

http://img28.imageshack.us/img28/5472/adszvfc.png (http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sivan-perver-in-sahnede-sazini-kirdilar)

en son haber

EZEL
10-14-2010, 09:58
Şivan Perwerin orkestra eşliğinde ezan okuduğu videoya denk geldim demin .
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sivan-perwer-ezan-okudu

Ezanın orkestra eşliğinde okunamıyacağını okumanında büyük yanlış olacağını vede çok tepki görecebileceğini bilmiyormu ?

İntifada
10-14-2010, 14:53
bu videoyla ilgili yapacağın yorum bumu?

unnamed
10-14-2010, 14:55
adam istediğini diyebiliri kardeşim(:

Hüdaverdi
10-14-2010, 15:24
Yesinler biribirini köpekler.
İlk videoya bakın,arkada bilmem ne bir paçavra var sol tarafta.
Ortada,silah tutar gibi bir paçavra daha var.

Ezan okuduğu videoya bakmadım ama eğer doğruysa,kıvırcık alide gözüküyor orada,çağdaşlıklarını ırklarını dillerini dillerini artık he neyleri varsa tüm saz ekipleriyle ve ölüleriyle dirileriyle birlikte geldikleri yere kadar yolları var her birinin.

İntifada
10-14-2010, 15:26
hüdaverdi adam pkknın infaz listesinde yav...
Hala boykot uyguluyorlar bu adama...
kürt olmak kürtçe şarkı söylemek köpeklikmi oluyor...

Hüdaverdi
10-14-2010, 15:30
Yok hacı ezanı okumasına kabardım ben.
Hem sahne arkasında da paçavra var.

EZEL
10-14-2010, 15:40
hüdaverdi adam pkknın infaz listesinde yav...
Hala boykot uyguluyorlar bu adama...
kürt olmak kürtçe şarkı söylemek köpeklikmi oluyor...

Birisinin PKK'nın ölüm listesinde olması onun iyi ve sadık vatandaş olduğunu göstermez.

İntifada
10-14-2010, 15:44
Birisinin PKK'nın ölüm listesinde olması onun iyi ve sadık vatandaş olduğunu göstermez.

ne mutlu türküm diyenemi demesi lazım bir insanın iyi bir vatandaş olduğunu göstermesi için...

EZEL
10-14-2010, 15:46
ne mutlu türküm diyenemi demesi lazım bir insanın iyi bir vatandaş olduğunu göstermesi için...

En azından arkasında dev gibi bebek katili Öcalanın resmi olmadan konser vermesi lazım .

Almanya Düseldof

EyUa-1OV5gU

Şivan Perwer, PKK'nın Paris'teki konserinde

TERÖR örgütü PKK'nın Fransa'daki yandaşları örgütün 31'inci yıldönümü etkinlikler kapsamında başkent Paris'te konser düzenledi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı gecede Avrupa'da yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perwer de konser verdi.

Rungis La Fraternelle semtindeki konserde Türkiye'ye yönelik siyasi mesajlar içeren poster ve afişler ile teröristbaşı Abdullah Öcalan ve PKK'yı simgeleyen bezler dikkat çekti. Gecede PKK'ya ait resim ve videolar, konser salonuna kurulan dev ekran aracılıyla, izlettirildi.

Konserde halk oyunları ve rap müzik gösterilerinin ardından, konser veren Şivan Perwer, “Analar ağlamasın” derken uzun süre alkışladı. Fransız polisi gece nedenilme önlem almadı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13013912.asp

Tob4evZGjA4

Hüdaverdi
10-14-2010, 15:49
Ya işte böyle...

İntifada
10-14-2010, 15:53
ayıp etmiş...

İntifada
10-14-2010, 16:00
Bulduk paylaşımları devam edelim öyle ise...
http://www.haber7.com/haber/20081221/Sivan-Perver-ile-PKKyi-ayiran-sarki.php
http://www.habervaktim.com/haber/49881/sivan_perwerin_bu_sozleri_pkkyi_cildirtacak.html

Asi_isyankar
10-14-2010, 16:03
Türk faşistleri ve alçakları gibi
Kürt faşistsleri de alçaklık yapmıştır...

İntifada
10-14-2010, 16:04
Sedat abi buyur bakalım bak senin adamda aynı haltı yemiş...
silersin artık albümlerini...
http://www.haber7.com/haber/20070512/Edip-Akbayram-PKK-konserinde.php

EZEL
10-14-2010, 16:09
Bulduk paylaşımları devam edelim öyle ise...
http://www.haber7.com/haber/20081221/Sivan-Perver-ile-PKKyi-ayiran-sarki.php
http://www.habervaktim.com/haber/49881/sivan_perwerin_bu_sozleri_pkkyi_cildirtacak.html

Bu haberler ŞİWAN'ın Öcalan posterlerinin gölgesinde verdiği konserlerden önce değilmi ? Bu haberler çıktıkdan sonra adam gitmiş dev Öcalan posterlerin altında konserler veremmişmi ?

İntifada
10-14-2010, 16:10
Bu haberler ŞİWAN'ın Öcalan posterlerinin gölgesinde verdiği konserlerden önce değilmi ?

konser ne zamanmış...

EZEL
10-14-2010, 16:12
konser ne zamanmış...

Her iki konserde 2010'da senin haberler 2009'da :)

İntifada
10-14-2010, 16:16
ilginç o zaman...
video 2009da yüklenmiş youtubeye...

EZEL
10-14-2010, 16:23
ilginç o zaman...
video 2009da yüklenmiş youtubeye...

Ben dikkat etmemişim PARİS konseri 2009 KASIM ayına ait Düseldolf konseri 2010 mart

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13013912.asp

Sonuçta her ikiside senin verdiğin haberlerden sonra

Hüdaverdi
10-14-2010, 16:25
Vay canıan ne yanar döner adammış ;D
Eeee zaten istesede vaz geçemez,aksi halde para kazanamaz.

İntifada
10-14-2010, 16:26
hoş bir şey değil ağabey...
o konserlerde yer alması...

İntifada
10-14-2010, 16:27
Vay canıan ne yanar döner adammış ;D
Eeee zaten istesede vaz geçemez,aksi halde para kazanamaz.

nere kazanamaz yav :)
adam dünyanın en iyi 10 sesinden birisi oalrak gösteriliyor geçen aylarda viyanada bir konser verdi bütün sosyete oradaydı...

Hüdaverdi
10-14-2010, 16:37
Kürt sosyetesi mi yaban sosyetesi mi ;D
İlk 10 da kimler var kimler,bu al alt seviyedeki sosyetenin ilk 10'unda yer alır ;D
Veya pkknın ilk 10 listesinde.
Artık ölüm listesi mi olur yoksa sevilen listemi onu bilemeyiz desem yalan olur görülüyor herşey ortada ;D
warawarawarawara ;ı:

ALmi´
10-15-2010, 18:30
Bu adam ilk zamanlar pkk yandaşlığı yapardı ama sonraları görünürde farklı bir çizgi çizdi.Asıl amacının ne olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz. Fakat son zamanlarda açılıma destek vermesi ve bazı barışa yönelik konuşmalarda bulunması güzel. Son referandumda da evet denilmesi gerektiğini dile getirmişti Perwer.

Özgür Çağrı
10-15-2010, 18:40
Şiwan perver atatürk posterleri arkasındamı konser verecekti acaba ? Dünyanın en iyi 10 sesinden biri olarak kabul ediliyor sürgündeki kürt ozanı ve bütün halkı onun geri dönüşünü ve milyonlara karşı sazını konuşturmasını bekliyor. Silahlı mücadeleyi reddetmiş demokratik mücadeleyi kabul etmiş birisidir. Şiwan pervere köpek diyenler kendi köpeklerinin iplerini sıkı bağlasınlar ara gazıyla çalışan köpeklerini !

EZEL
10-15-2010, 19:06
Yazık vallahi yazık . Bu millet kürtlere karşı önyargılı olmakta haklı kardeşim hiç kimse kusura bakmasın siz hakediyorsunuz .

EZEL
10-15-2010, 19:33
Şiwan perver atatürk posterleri arkasındamı konser verecekti acaba ? Dünyanın en iyi 10 sesinden biri olarak kabul ediliyor sürgündeki kürt ozanı ve bütün halkı onun geri dönüşünü ve milyonlara karşı sazını konuşturmasını bekliyor. Silahlı mücadeleyi reddetmiş demokratik mücadeleyi kabul etmiş birisidir. Şiwan pervere köpek diyenler kendi köpeklerinin iplerini sıkı bağlasınlar ara gazıyla çalışan köpeklerini !

SANA BİR SORU SORACAĞIM CEVAP VER PKK'NIN DOĞUDA KÖYLERDE KATLETTİĞİ BEBEKLERDEN BİRİ KARDEŞİN OLSAYDI YİNE BU ŞEKİLDEMİ CEVAP VERİRDİN ?

Özgür Çağrı
10-15-2010, 19:38
SANA BİR SORU SORACAĞIM CEVAP VER PKK'NIN DOĞUDA KÖYLERDE KATLETTİĞİ BEBEKLERDEN BİRİ KARDEŞİN OLSAYDI YİNE BU ŞEKİLDEMİ CEVAP VERİRDİN ?

Sana bir soru ?
Silahlı kuvvetlerin yaktığı köylerden biri senin köyün olsaydı şiwan pervere bu kadar saldırırmıydın ?
Bu soru böylede sorulabilir ikiside birbirinden çok zulmeden çeteler değilmi sonuçta. On yıllar boyu bölge halkının anasını ağlatan bu jitemciler pkklılar değilmi. Sağ vuran sol vuranı herkes düşünüyor ama vurulanı kimse düşünmüyor.

EZEL
10-15-2010, 19:44
Sana bir soru ?
Silahlı kuvvetlerin yaktığı köylerden biri senin köyün olsaydı şiwan pervere bu kadar saldırırmıydın ?
Bu soru böylede sorulabilir ikiside birbirinden çok zulmeden çeteler değilmi sonuçta. On yıllar boyu bölge halkının anasını ağlatan bu jitemciler pkklılar değilmi. Sağ vuran sol vuranı herkes düşünüyor ama vurulanı kimse düşünmüyor.

BEN SANA ŞUNU DİYEYİM BİRİ BABANI ÖLDÜRÜYOR DİĞERİDE ONA KIZIP ANNENİ ÖLDÜRÜYOR SEN ŞİMDİ İKİSİNDEN BİRİNİ KOLARMIYDIN ?

Özgür Çağrı
10-15-2010, 19:49
Şiwan perver silahlı mücadeleye karşı olduğu için pkk nın kara listesinde abi zaten şiwan perverin benim koruyup kollamamada ihtiyacı yok adam cumhurbaşkanlarına devlet başkanlarına söylüyor.
Niye anamı babamı öldürüyorsunuz diye sorardım. Tıpkı şimdi şiwan perver neden apo paçavrasının altında konser verdi diye sorguladığım gibi.

yusuf11
10-15-2010, 19:50
Yazık vallahi yazık . Bu millet kürtlere karşı önyargılı olmakta haklı kardeşim hiç kimse kusura bakmasın siz hakediyorsunuz .

o zaman tek parti diktasından ötürü devlete ihanet eden kürtlerdemi haklı???

Özgür Çağrı
10-15-2010, 19:53
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sivan-perver-bakan-gunay-sarki-soyledi

Türkiye cumhuriyeti kültür bakanıyla memleketim şarkısını söyleyen demokratik mücadele yanlısı dünyaca ünlü kürt sanatçının sürgünde olması bu ülkenin ayıbıdır. Biz yasakladıkça pkk serpilecek büyüyecek yasaklamalarla sürgünlerle bu iş çözülmez. Çözüm çok basit ama birilerinin mamaları kesilecek diye bir sürü evladımız genç yaşta hayatını kaybediyor en çok ölen gariban çocuklarına üzülüyorum evlat acısı çeken annelere üzülüyorum

İntifada
10-15-2010, 20:00

bu nasıl bir yorumdur sedat abi...
sadece yazıklar olsun diyorum sana...

EZEL
10-15-2010, 20:13
Şiwan perver silahlı mücadeleye karşı olduğu için pkk nın kara listesinde abi zaten şiwan perverin benim koruyup kollamamada ihtiyacı yok adam cumhurbaşkanlarına devlet başkanlarına söylüyor.
Niye anamı babamı öldürüyorsunuz diye sorardım. Tıpkı şimdi şiwan perver neden apo paçavrasının altında konser verdi diye sorguladığım gibi.

Almanya Düseldof

EyUa-1OV5gU

Şivan Perwer, PKK'nın Paris'teki konserinde

TERÖR örgütü PKK'nın Fransa'daki yandaşları örgütün 31'inci yıldönümü etkinlikler kapsamında başkent Paris'te konser düzenledi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı gecede Avrupa'da yaşayan Kürt sanatçı Şivan Perwer de konser verdi.

Rungis La Fraternelle semtindeki konserde Türkiye'ye yönelik siyasi mesajlar içeren poster ve afişler ile teröristbaşı Abdullah Öcalan ve PKK'yı simgeleyen bezler dikkat çekti. Gecede PKK'ya ait resim ve videolar, konser salonuna kurulan dev ekran aracılıyla, izlettirildi.

Konserde halk oyunları ve rap müzik gösterilerinin ardından, konser veren Şivan Perwer, “Analar ağlamasın” derken uzun süre alkışladı. Fransız polisi gece nedenilme önlem almadı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13013912.asp (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13013912.asp)

Tob4evZGjA4

PKK'NIN KARALİSTESİNDE DİYORSUN ADAM 2009 KASIM 2010 MART ONLARA KONSER VERİYOR BEN SENİ NE İÇİN ELEŞTİRİYORUM ? KONUYA YAZDIĞIN İL YORUM NEDENİYLE .

BURDA ŞUNU BEKLERDİM İSTEDİĞİN KADAR BÜYÜK SANATÇI OL SENİN BU KONSERİN KÜRT VATANDAŞLARINDA BÜYÜK VİCDANI YARA AÇMIŞTIR DEMENİ BEKLERDİM .

bu nasıl bir yorumdur sedat abi...
sadece yazıklar olsun diyorum sana...

HİÇ KUSURA BAKMA KARDEŞİM KENDİ HAKKININ KENDİ KANININ KENDİ HALKININ DAVASINI 2 ŞARKIYA SATANLARA DİYECEĞİM SON SÖZ BUDUR

İntifada
10-15-2010, 20:18
şu albümlerinin tamamını indirdiğin severek dinlediğin edip akbayramında pkk konserlerinde şarkı söylediği ortaya çıktı...
onada aynı tavırla yaklaşıyormusun?
yoksa o kürtçe söylemiyor diye problem yokmu?

EZEL
10-15-2010, 20:29
şu albümlerinin tamamını indirdiğin severek dinlediğin edip akbayramında pkk konserlerinde şarkı söylediği ortaya çıktı...
onada aynı tavırla yaklaşıyormusun?
yoksa o kürtçe söylemiyor diye problem yokmu?

BU KONU ARAŞTIRIR EMİN OLDUKTAN SONRA TABİKİ SİLERİM BU KONUDA BENDEN ŞÜPHEMİ DUYUYORMUSUN AKINCI ? EĞER DUYUYORSAN DEMEKKİ SEN BENİ TANIMAMIŞSIN ? BEN BU ÜLKEDE ÖLEN ASKERİMİZİNDE DOĞUDA ZATEN YOKLUK İÇİNDE HAYAT MÜCADELESİ VEREN BİRDE TERÖRE BEBEĞİNİ KARISINI ANNESİNİ KARDEŞİNİ ŞEHİT VEREN KÜRT KARDEŞİMİNDE KAN DAVASINI GÜDERİM KEŞKE ONLARIN İÇİNDE BİR KISMIDA BİZLER GİBİ MERTÇE KADAR BU DAVAYI GÜDEBİLSELER .
SİZ BU OLAYA ŞU ŞÖYLE BU BÖYLE ŞURDA ŞÖLE BURDA BÖYLE OLDU DEMEYİN ÖNCE BU ADAM ŞEREFSİZLİK YAPMIŞTIR BİZİŞM BEBELERİMİZİ KATLETEN BİR ŞEREFSİZİN GÖLGESİNDE KONSER VERMİŞTİR DEYİN BUNA BİR TEPKİNİZİ DÖRT DÖRTLÜK BİR KOYUN
YOK ASKERMİŞ YOK EDİP AKBAYRAMMIŞ BİLMEM NEYMİŞ BUMU BUMU ENGELLİYOR SİZİ TEPKİ KOYMAYA BUNLARMI SEBEP

Eşref
10-15-2010, 20:55
Türk faşistleri ve alçakları gibi
Kürt faşistsleri de alçaklık yapmıştır...

Şu haberde bile işin ucunu bir şekilde "Türk" kelimesine getiriyorsunuz. ;;) Dahası, Perver'e saldıranlar Kürt değil, pkklı. Neden pkklı faşistler değilde Kürt faşistler tabirini kullanıyorsunuz? Kürtler Perver'i sever. Bu videodaki saldırıyla Kürtlerin veya Türklerin ne alakası var?

Ama pardon, Pkk gibi demokratik bir toplum hareketi hiç böyle şeyler yapar mı? Yapmaz tabi!

ALmi´
10-15-2010, 21:00

Siz derken kim ?

Ahmet Yasin
10-15-2010, 22:38
Yorumları okuyorumda bazen kantarın topuzunu fazla kaçırıyoruz.Tepki göstereceğiz derken kin ve nefret kusuyoruz bilmiyormuyuz kurunun yanında yaş'da yanar.Önyargı demek böyle birşey:hmm

Kusursuz olan varmı? Neyin ne olduğu ortada ve herkes kendince doğruları biliyor.Sadece kendinizi doğrucu davut sanmayın herkes en az sizin kadar mert'tir merak etmeyin.

Fazla lafı uzatmak istemiyorum İskender palanın İki darbe arasında ki kitabında güzel bir söz aklımda kaldı.

'Siz eğer birilerini dışlarsanız,onlar kendilerine yakın birilerini bulurlar.'

Sorunun kısa özeti budur bence...