fatih kısaparmak balon baskılı balon Protesto etmemek elde mi? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Protesto etmemek elde mi?

Beritan
03-08-2011, 19:29
yahu sultangazinin elektirikleri yüzünden millette beyaz eşya kalmadı.
düşük olmasından kaynaklanan bir sorun var bilgisayar hep kapanıyor:( bu en büyük sorun tam bi konu koyucam tak gitti:(
kombi ,buzdolabı,bulaşık makinesi,çamaşır makinesi,televizyon 1 mahallenin tümününmü bozulur.

ya sonunda bunun için eyleme çıkıcam:ağla:

Ahmet Yasin
03-08-2011, 19:31
Eyleöe çıkmana gerek yok eğer kesin elektriklerden kaynaklanıyorsa bozulmalar ver mahkemeye tıkır tıkır paranı al.

Beritan
03-08-2011, 19:33
Eyleöe çıkmana gerek yok eğer kesin elektriklerden kaynaklanıyorsa bozulmalar ver mahkemeye tıkır tıkır paranı al.
heç fena fikir değil:karasız:

Eşref
03-08-2011, 19:44
heç fena fikir değil:karasız:

İnşAllah mahkemelerle uğraşacak zamanınız ve gücünüz vardır. Çünkü biz toplum olarak haklı olsak bile hakkımızı mahkemelerde pek arayamıyoruz. Burada sadece bu milleti suçlu görmemek gerekir. Mahkemeleri, millet için zorlu kılan herkes suçludur. Ben de o suçluları protesto edeyim. :)

Sanırım sizin için şimdilik en iyi çözüm akım koruma cihazlarından birini almak. Belki bir de jeneratör.

Beritan
03-08-2011, 20:00
zaten hepsi bende olmuyor kombi biz buzdaolabı ablamın...diğerleride sokağın:)

ben innadığım şeyi mahkemeye veririm hiç üşenmem:)

İntifada
03-08-2011, 20:06
yazın gittiğimizde sivastaki köydede aynı sorun oluyordu...
tv falan hep bozulcak diye açamaz oluyorduk...
sonra yükselticimidir nedir ondan taktırdık eve :)
sonra rahatladık :)

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:16
Özelleştirildiği için verin mahkemeye gitsin. Devleti verseniz bir şey çıkmazdı ama özel olduğu için etkili olur.

Beritan
03-08-2011, 20:57
dava tek benle olmaz...babamda uğraşmaz bana kalsa ooo ..
mahkemeye anında veririm ben adıma face açılınca korkmadan üşenmeden vermiştim.

yükseltici dediler bizde onu yapıcaz bakalım artık

Ahmet Yasin
03-08-2011, 21:02
Mahkeme en etkili yol, yok uğraşamam diyorsan gazetecilere haber ver haberlerde çıkınca 24 saat geçmeden bak nasıl düzeltiyorlar.

Tarantula_
03-08-2011, 21:23
Özelleştirildiği için verin mahkemeye gitsin. Devleti verseniz bir şey çıkmazdı ama özel olduğu için etkili olur.

Katılmıyorum muhterem eğer ortada bir haksızlık usulsuzlük varsa kim olursa olsun hakkını alır vatandaş tabi bu sakat sistemde ki aksaklıkları tenzi ediyorum. =)

Hüdaverdi
03-08-2011, 21:24
Elektiriği dengeleyen bir cihaz var ondan da alın.Düşük veya yüksek gelen enerjiyi bir şeyler yapıyor garip bir cihaz.

İntifada
03-08-2011, 21:25
yükseltici senin işi çözer :)

münih
03-09-2011, 07:32
Herkes elettiriği dengeleyen cihaz değil, parayı alan tedaş elettirik kesintisini de gidermeli. Hep para alrak değil hizmet te vermeli ve şikayetler incelenmeli, Cihazı bozulanlar tedaştan cihazları yenileme parası almalı. Mahkeme uzun sürsede bir kaç kişi toplu mahkemeye başvurmalı.