fatih kısaparmak balon baskılı balon protesto - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : protesto

yusufurkan
01-21-2011, 14:23
bende gs taraftarlarını protesto eden maverayı protesto ediyorum.eğer bu ülkede başbakan veya mavera layusel ise memleketin nereye gittiğini varın siz görün.bu dünyada herkesin protesto edilme gerçeği ortada iken başbakan neden protesto edilme hakkı olmasın.yapılan doğrudur yanlıştır tartışmıyorum ancak sen MAVERA OLARAK gs taraftarını protesto edemezsin.bende gs;lı olarak üstüne basa basa seni protesto ediyorum.haddini bil..

İntifada
01-21-2011, 14:26
erbakanı protesto eden bjk taraftarı için aynı şeyleri söylemişmiydin...

yusufurkan
01-21-2011, 15:50
erbakanı protesto eden bjk taraftarı için aynı şeyleri söylemişmiydin...
herkesin herkesi protesto hakkı vardır. olayı çarpıtma...

İntifada
01-21-2011, 15:55
Çarpıtma değil...
niye hafif cevap veriyorsun soruma...
erbakana yapılınca kötü erdoğana yapılınca iyimi...

ALmi´
01-21-2011, 19:51
Siz bırakın bir başbakan olmayı.. Sıradan bir vatandaş olarak işinizi gücünüzü bırakıp günlük hayatınızda çevrenizden birilerine yaptığınız iyiliğe karşılık , nankörce bir karşılık alsanız.. Bu size dokunmaz mı? zorunuza gitmez mi? 'ne kadar da nankörmüş' demez misiniz? belki de o kişilerle görüşmezsiniz ve bu yapılanı unutmazsınız?

Şimdi Türkiye Cumhuriyeti başbakanını düşünelim.. Hiçbirimiz Onun kadar yoğun tempoda çalışmıyoruz..Hiçbirimiz aç susuz uyumaya fırsat bulmadan bir günde birkaç ülkeye gitmiyoruz ülkemizin selameti için..ama bunu o küçümsediğiniz Başbakan yapıyor.Hem de sadece sizin bizim için..
Bunca yoğunluğun arasından kalkıp müthiş bir stad yapımına büyük katkıda bulunuyor.Öyle ki trilyonlarca para gidiyor bu işe..
Bunun karşılığında sadece küçücük bir teşekkür beklerken Başbakan, ıslıkla yuhlamayla cevap veriliyor Ona..

Şayet azıcık fazla demiyorum. Çok az da vicdan sahibiyseniz siz de tepki gösterirdiniz bu olaya. Fakat görüyorum ki o dediğim siz de hiç yokmuş ki protestolara tahammül edemiyorsunuz.

Ben Beşiktaşlıyım.Zamanında bizimkiler de büyük bir hata yapmış.Ben buna şahit olmasam da yapılanlara çok üzüldüm ve bizimkileri haksız buldum..Şayet aynı şeyi bugün Başbakanımıza bunlar da yapsa en fazla ben protesto ederim taraftarı..

Bu yüzden mavera da hepimiz de tepkilerimizde haklıyız..ama size bunun müjdesini verebilirim. Ülke gündemi yoğun, seçimler yaklaşıyor bu yuzden bu konu da çok fazla uzamaz kapanır.. Siz ve sizin gibiler de rahat bir nefes alır..

ALmi´
01-21-2011, 19:57
Birde herkesin protesto edilme ve etme hakkı vardır demişsiniz. Doğrudur..Ancak başbakan oraya sadece konuk sıfatıyla gelmiş olsaydı, o stadda hiçbir emeği olmasaydı o zaman yapılan protesto da bu kadar büyütülmezdi..
Çünkü daha önce birçok siyasetçinin protestosuna şahit olduk..

.:Ay_Yıldız:.
01-21-2011, 20:08
Siz bırakın bir başbakan olmayı.. Sıradan bir vatandaş olarak işinizi gücünüzü bırakıp günlük hayatınızda çevrenizden birilerine yaptığınız iyiliğe karşılık , nankörce bir karşılık alsanız.. Bu size dokunmaz mı? zorunuza gitmez mi? 'ne kadar da nankörmüş' demez misiniz? belki de o kişilerle görüşmezsiniz ve bu yapılanı unutmazsınız?

Şimdi Türkiye Cumhuriyeti başbakanını düşünelim.. Hiçbirimiz Onun kadar yoğun tempoda çalışmıyoruz..Hiçbirimiz aç susuz uyumaya fırsat bulmadan bir günde birkaç ülkeye gitmiyoruz ülkemizin selameti için..ama bunu o küçümsediğiniz Başbakan yapıyor.Hem de sadece sizin bizim için..
Bunca yoğunluğun arasından kalkıp müthiş bir stad yapımına büyük katkıda bulunuyor.Öyle ki trilyonlarca para gidiyor bu işe..
Bunun karşılığında sadece küçücük bir teşekkür beklerken Başbakan, ıslıkla yuhlamayla cevap veriliyor Ona..

Şayet azıcık fazla demiyorum. Çok az da vicdan sahibiyseniz siz de tepki gösterirdiniz bu olaya. Fakat görüyorum ki o dediğim siz de hiç yokmuş ki protestolara tahammül edemiyorsunuz.

Ben Beşiktaşlıyım.Zamanında bizimkiler de büyük bir hata yapmış.Ben buna şahit olmasam da yapılanlara çok üzüldüm ve bizimkileri haksız buldum..Şayet aynı şeyi bugün Başbakanımıza bunlar da yapsa en fazla ben protesto ederim taraftarı..

Bu yüzden mavera da hepimiz de tepkilerimizde haklıyız..ama size bunun müjdesini verebilirim. Ülke gündemi yoğun, seçimler yaklaşıyor bu yuzden bu konu da çok fazla uzamaz kapanır.. Siz ve sizin gibiler de rahat bir nefes alırsınız..

Bırak ne laf anlatıyorsun bu geri kafalılara ya. Anlamazlar.

Ben de fanatik Galatasaraylıyım ama mavera orada "sözde" Galatasaraylılar demiş. Çok da haklı. O protestoyu yapanda, bunu destekleyende sözde Galatasaraylıdır. Galatasaray, mektebi sultan geleneğinden gelen "efendi" gruba verilen addır. Bu çizgiyi kaçırıp sokak serserisi taraftarlığına çevirdiler ortalığı. Sizin gibiler o takımın taraftarlığına yakışmıyor, bari takımın adını ağzınıza almayın.

Kadızâde Rûmi
01-21-2011, 20:17
herkesin herkesi protesto hakkı vardır. olayı çarpıtma...

Madem protesto hakkından yanasın, neden bir protestocuyu (Mavera) protesto ediyorsun? Eğer gerçekten herkesin herkesi protesto hakkı vardır diye düşünüyorsan, Mavera'nın protestosuna da saygı duyman gerekir.

Çelişkili cümleler kurduğun için ben de sizi protesto ediyorum.

ENES_CAN_AK
01-21-2011, 20:24
madem herkesin protesto hakkı var.

bende galatasarayın nankör taraftarını protesto ediyorum.

M.Atilla
01-21-2011, 20:32
Böyle bir konunun açılması başlı başına komik zaten ancak açılan konuyla açan kişinin sonradan söylediği sözlerin çelişmesi konuyu daha da komik hale getirmiş.."haddini bil" gibi sözcüklerin kullanılması da seviyeyi apaçık belli ediyor zaten..

Mavera
01-21-2011, 20:34
Madem protesto hakkından yanasın, neden bir protestocuyu (Mavera) protesto ediyorsun? Eğer gerçekten herkesin herkesi protesto hakkı vardır diye düşünüyorsan, Mavera'nın protestosuna da saygı duyman gerekir.

Çelişkili cümleler kurduğun için ben de sizi protesto ediyorum.

üstadim olayi bitirmissin :)..

ben gs li bütün taraftarlari protesto etmedim ki kaldiki benim esimde iyi bir gs lidir ve kendisi sp li olmasina ragmen yapilani saygisizlik olarak degerlendirdi..
ben orada "sözde" dedim yani özde degil o acidan müsterih ol, onlar nasil basbakani protesto ediyorsa bende onlari protesto ediyorum hem yüzsüz hemde nankör olduklari icin!

cartman
01-21-2011, 20:39
protesto eden edene .. ayrıca protesto edenleri protesto edeni protesto etmek te ayrı bır komedi :)

Mavera
01-21-2011, 20:42
protesto eden edene .. ayrıca protesto edenleri protesto edeni protesto etmek te ayrı bır komedi :)

hocam bazen su demokrasi bizi cok ugrastiriyor.. yok biz alismisiz "kodunmu, orturturuz" a böyle fazla demokraside ayari kaciriyoruz :)

cartman
01-21-2011, 20:45
hocam bazen su demokrasi bizi cok ugrastiriyor.. yok biz alismisiz "kodunmu, orturturuz" a böyle fazla demokraside ayari kaciriyoruz :)

cok dusundum bende tam demokrasi dedıgımz sey bir anda rejım degıstırmeyle olmuyor sanırım hayat felsefesıne yerlestırmek lazım ki bunuda 3 nesilden sonra zamanla oturtucaz ama komadan oturtucaz :)

Mavera
01-21-2011, 20:47
yok hocam yok ben yine taksimde bir kac tane sallandirilmali diye düsünüyorum bak bir daha kimse cürret ediyor mu :)

cartman
01-21-2011, 20:50
yok hocam yok ben yine taksimde bir kac tane sallandirilmali diye düsünüyorum bak bir daha kimse cürret ediyor mu :)

aman dur ne aptın sadece protesto ettiler :w:

Mavera
01-21-2011, 20:56
ama kesin cözüm olur :)..

yusufurkan
01-21-2011, 21:06
şurada beşiktaşlılar ve trabzonsporlular toplanmış adaletten bahsediyorlar.kimse misafire yapılanı doğru bulmuyor .protesto hakkı mavera gibilerin varsa bir galatasaraylı olarak benimde onu protesto hakkım var

Mavera
01-21-2011, 21:12
konunun takimla alakasi yokki :).. bu arada konu kilitlenmedigine göre protesto etme hakkina saygi duyuluyor :)..
neyse sen kafana göre takil, bjk atti golü :)

Şuayip
01-21-2011, 21:19
Mavera arkadaşımız gibi bende ilk anda çok büyük tepki göstermiştim. Hatta aracıma aldığım şahsı o anda galataraylıyım dediğinde aractan atasım bile geldi , zamanla işi genele yıkmanın anlamsızlığı ile sade düşünmeye başladık mutlaka kendiside sonradan fikirlerini değiştirmiştir. Olur böyle şeyler o an olaya tanık olunduğu vakit çok daha kötü şeyler bile yapası geliyor insanın. Ak partiye gönül veren başbakana çok değer veren bizlerin bu kadar çıkışlarını anlamanız umudu ile.

xfce
01-21-2011, 22:03
bu stadtaki protesto edenlerin hepsini tıkacaksın silivri zindanlarına.
memleketteki ekonomi bukadar iyi giderken adamlar birde utanmadan protesto ediyorlar.
aç degiliz açıkta degiliz.

İntifada
01-21-2011, 22:05
memleketteki ekonomi bukadar iyi giderken adamlar birde utanmadan protesto ediyorlar.

harbi mi la...

Mavera
01-21-2011, 22:07

silivride yer varsa neden olmasin :)

Şuayip
01-21-2011, 22:07

Silivride yatan darbe sahiplerini kurtarmak için yada Ak parti iktidarından kurtulmak için adamlar stattaki seyirciyi bile kullanmak istedi ama yemezler bunları . Eski tüfek sosyalist kırıntılar yeri gelir öğrencileri tahrik eder yeri gelir stattaki seyriciyi yeri gelir kurumları tahrik ederler . Sandıktan cıkan oylar bu kara zihniyeti memnun etmeyince sandık dışı eylemleri hep bu cevrenin can simiti olur ama simit delinmiş planlar tutmuyor bindirilmiş kıtalar olmuyor.

xfce
01-21-2011, 23:29
Silivride yatan darbe sahiplerini kurtarmak için yada Ak parti iktidarından kurtulmak için adamlar stattaki seyirciyi bile kullanmak istedi ama yemezler bunları . Eski tüfek sosyalist kırıntılar yeri gelir öğrencileri tahrik eder yeri gelir stattaki seyriciyi yeri gelir kurumları tahrik ederler . Sandıktan cıkan oylar bu kara zihniyeti memnun etmeyince sandık dışı eylemleri hep bu cevrenin can simiti olur ama simit delinmiş planlar tutmuyor bindirilmiş kıtalar olmuyor.

okadar yaglamadan vede galatasaray taraftarına okadar hakaretten sonra ergenekona ne gerek var organizeye
bence stadın açılış toreninde ak partiyi bukadar övmeselerdi protestoları yapmazlardı.

İntifada
01-21-2011, 23:31
okadar yaglamadan vede galatasaray taraftarına okadar hakaretten sonra ergenekona ne gerek var organizeye
bence stadın açılış toreninde ak partiyi bukadar övmeselerdi protestoları yapmazlardı.

:olmaz::olmaz::olmaz:

EvrenBilimci
01-23-2011, 00:14
Burda bunun tartışması bile yapılamaz hemen konu haklı veya haksız çarpıtılmış vsvs.
Burda başbakana protesto olmaz zihniyetiyle yazanlara üzülüyorum.
Her ülkede başbakana veya farklı bir kuruma protesto yapılır şuan çarşı fb ve gs hatta ts mersin spor dardenel spor dan dahil insanın protestosunu görüyorsak burda sorunlar vatandaşta değil hükümette aranması lazım.
Eğer başbakana protesto olmaz diyorsanız kalkıp başbakan miting yapıp oy istemesin.
Burdada daha fazla faşistleşmeyin. Burda resmen bir kişiyi yüce insan konumuna getiriyorsunuz. Ne demek protesto olmaz başbakana ??

ultrAstribun
01-23-2011, 11:24
Arkadaşlar bilindiği üzere protesto sokağa taşındı şeklinde haberler internet sitelerinde dolaşıyor.
Spor sendikası ve sol görüşlü tribünde yer almayan ve amaçları spor üzerinden Başbakan'ı eleştirmek olan bazı gruplar dün sözde Başbakan'ı Taksim'de protesto ettiler.
Protestoya taraftar kimliği taşıyanlar destek vermedi.
Örneğin Çarşı, ultrAslan ve Gfb dün Taksim'de yoktu.
Medyamız ise ısrarla taraftar gruplarının protestoya destek verdiğini yazıyor.

Detaylı bilgilendirme yapacağıma ama zamanım yok.
Bu akşam Aslantepe'de Sivasspor maçı var.
Başbakan'a karşı ve tribünle ilgisi olmayan, sporun ardından siyaset yapmaya yelkenen bu grubu akşam tribünde takip edeceğim.

münih
01-27-2011, 20:21
Bu gs tarafına, normal maça geleni kapsamamalı ama türkiyede stadyumda tedbirsizlik var gibi, gibisi de ne demek tedbirsizlik var. Güvenlik önlemleri yetersiz olmuş. oluyorda her zaman. Maç seyretme sakin olmalı. Bizde de maç seyretmek görüntülerden gördüğümüz kadarıyla savaş gibi.
Maç ta olay çıkaranlar cezasız kalıyor. Cezasız kalmamlı, cezalar iyi uygulanmalı.
Her alanda cezalar korkutucu olmalı. Bur da polise bir taş atta göreyim senin cesurluğunu? Cadddede polis saldırmasa da karakolda yapılanları hiç kimse bilmiyor. Gazeteciler, tv ciler de karakola sokulmuyor. Haberleri her kurumun basın burosu, amiri veriyor.
Biz de avrupadan çekinmeyelim