fatih kısaparmak balon baskılı balon Rahatsız lider kılıçdaroğlu. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rahatsız lider kılıçdaroğlu.

Katade
01-25-2011, 16:36
Kılıçdaroğlu grupta konuşuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bütün içtenliğimle ve inanarak söylüyorum.Adalet ve Kalkınma Partisi bereketsiz bir partidir." dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP Meclis Grup toplantısında yaptığı konuşmada, geçen hafta yaptığı Erzurum ziyaretiyle ilgili izlenimlerini anlattı.

Kılıçdaroğlu, AK Parti iktidarının Erzurum'un sorunlarını çözmediğini belirterek, sadece iktidar partisinin ildeki icra dairesi sayısını 2'den 5'e çıkardığını ifade etti. Başbakan Erdoğan'ın 2023 yılı hedeflerini de eleştiren Kılıçdaroğlu, Erzurum'un dağıtılan kalitesiz kömürlerden dolayı hava kirliliği yaşadığını iddia etti. Kılıçdaroğlu, fakirlere bedava kömür vermek yerine bedava doğalgaz vermesini istedi. Kılıçdaroğlu, İran'a kullanılmayan doğalgazın bedeli olarak 1 milyar 600 milyon dolar para verildiğini kaydetti.

Erzurum'da AK Parti'ye yönelik "bereketsiz parti" sözüne Başbakan Erdoğan'ın alındığını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Başbakan bundan alınmış. Bütün içtenliğimle ve inanarak söylüyorum. Adalet ve Kalkınma partisi bereketsiz bir partidir. Bu ülkede emekli, sanayiciyi, çiftçi, esnaf ve sanatkarın halinden memnun değil. Bunun için bereketsiz parti diyoruz. Bereketin olduğu yerde herkes hayatından memnun olur. Bereket var mı, yok. Yoksulluğu getiren bir parti." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Başbakan Hizbullah örgütüne neden terör örgütü demiyor. Ne yaparsan yap ben senin maskeni indireceğim.

AKP demokrasi ve insan haklarına karşı bir siyasi partidir. Demokrasiyi yok etmeye çalışan bir siyasi partidir. Düşünce özgürlüğü olmayan bir siyasi partidir. AKP demokrasilerde olması gereken bir siyasi parti değil, marjinal bir siyasi partidir. Şimdi yasama organını ele geçirdiler. Çünkü yasama organının iradesini belirleyen Sayın Başbakan'dır. Meclis Başkanı'na sen mi susturacaksın yoksa ben mi diyen kendisidir. Meclisin toplanma kararını veren kendisidir. Güçlerin tekliğine inanıyor. Önemli bir barajı daha aşmak istiyorlar. Demokraside önemli bir barajı yani yargıyı yok etmek istiyorlar. Ne olur, Kayseri'deki olay olur. Oturulur mutfakta ve olay kapatılır.

Yarın yargı hepimiz için lazım olur. Yargıda yapılacak bir yanlışlık, kamu vicdanını rahatsız eder. Buna bir örnek Kayseri'dir. İkincisi Silivri'dir. Kayseri dosyası kapatıldı. Tazminata mahkum edilen yargıcı düşünün. Onurlu bir yargıç, yargıya saygı duyan bir yargıç onurlu ise o görevden ayrılır. Ayrılmak zorundadır. Siyasi irade verecek yargı da buna göre karar verecek süreci başlamak üzeredir. Demokrasinin önündeki ciddi tehlikelerden biri budur.

ERGENEKON SANIKLARI ADAY OLMAYACAK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ergenekon" davasının bazı tutuklularının milletvekili adayı gösterileceği tartışmaları konusunda "Öyle bir şey yok" dedi.

HABERVAKTİM.COM-AJANSLAR

Bu adam harbi rahatsız çamur siyaseti yapıyo her yaptığıda üstüne yapısıyo b.k olarak lideri baska konusuyo yardımcısı baska kahve siyasetine cevirdiler işi.

Ukbâ
01-25-2011, 16:51
Sen önce kirli maskeni düşür , iftira ata ata yalama oldu masken , tutkal ilede tutmaz. Seçimler bir an önce gelsede kötü sözlere pek sürüklemese bizi. Artık tahammül edilmeyecek düzeyde beyanları var.

yusuf11
01-25-2011, 17:35
hemde ne rahtzız

unnamed
01-25-2011, 18:49
bu adam ne konuştuğunu bile bilmiyor ki...
milleti kendi gibimi zannediyor ordan bakınca..
biri Allah aşkına şuna desin ki 2011 senesindeyiz...
orda ben yaparım gibi sallamalara herkesin karnı doydu...

0000000000
01-25-2011, 19:27
Gözümüz iktidarda diye ara sıra söylenir sabaha unutur . Parti siyasetini değiştireceğine kendi karakteri ile sürekli oynama halinde. Acıyorum.

Terennüm
01-25-2011, 19:35
başbakanla uğraşacağına süheyl ve gürseli bir araya getirip ortak açıklama yapsın..süheyl başka çalıyor gürsel başka..kendisi zaten ne çaldığını bile bilmiyor..bremen mızıkacıları gibi....

karsu
01-25-2011, 19:39
şerefsiz rahatsız onun yanında çok kibar kalır hem şerefisz hem mıymıntı kaynakçı başı kemal...

_Ednâ_
01-25-2011, 20:00
ilerde kılıçdaroğlunu kimse dikkate almıycak :)
hoş şuandada pek alındığı söylenemez... çünkü basit, neticesiz, anlamsız iddialar ortaya atıyor ve konuşuyor.. konuşmalarını sıradan bir köyün muhtarına bile yakıştıramayacağım kadar basit ve sıradan konuşmalar... muhattaba alınmayacak kadar değersiz...

EpiVaTeS
01-25-2011, 20:01
özürlü bu adam özürlü...
tedaviye ihtiyacı var...

0000000000
01-25-2011, 23:15
Tutuklu sanıklar için söylediklerini dinleyince bu akşam bir tutam gözüme girmedi değil..

Eşref
01-26-2011, 00:14
Kılıçdaroğlu bize bereketsiz diyor. Kuru ekmeği bile bize karneyle veren chp çok mu bereketli?

http://resim.ihlassondakika.com/345756.jpeg

http://i.radikal.com.tr/RY12li510x340/2009/03/16/fft28_mf138153.Jpeg