fatih kısaparmak balon baskılı balon Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz?

Sayfa : [1] 2

ishakyilmaz
12-22-2008, 15:49
Bütün ak partililerin buluşma noktası hepinizin taktiri ile hiç şüphesiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN faktörü.Kimimiz onda kendimize yakın bulduğumuz karizması,kimimiz doğruluğu ve dürüstlüğü,kimimiz halkla olan bütünlüğü,kimimiz sahiciliğini,samimiyetliğini..daha fazla da çoğaltmak mümkün.Peki sizlerin gözlemlediğiniz ve gerçekten ben bunun için seviyorum dediğiniz neden ve niçinleriniz nelerdir?

Feride
12-22-2008, 16:00
esasında en başta benim fikirlerimi yansıttığı için kendi şahsının da tabiki büyük etkisiyle ve geçmişi dolayısıyla bu partiyi seçtim. onun dışında konuşma tarzı, bilhassa konuşmalarında Hamdolsun (her nekadar kartel medyada eleştri unsuru olsa da) ve İnşaallah kelimelerini sıkça kullanması ayrı bir yakınlık unsuru benim açımdan..

ishakyilmaz
12-22-2008, 16:10
Binlerce neden sıralayabilirim.Lakin benim için en önemli ve başarısında tetikliyici unsur olan;halktan kopmaması,samimiyetçi ve sıcak yaklaşımı,milyonlarca insan olmasına rağmen önemli dertleri olan vatandaşları telefonla veyahut evlerinde ziyaret edip ilgilenmesi.

politikaci
12-22-2008, 17:09
Başka desteklenebilecek biri varmıki? nokta

FarukARSLAN.
12-22-2008, 17:26
Recep Tayyip Erdoğan olduğu için . . .

(O ismin altında ne yücelikler yatıyor.. Her biri toplanmış esame olmuş...)

Necip Fazıl
12-22-2008, 17:36
adam gibi adam olduğu için... yetmez mi :saygılar: :karizmatik: :cool:

kariyb
12-22-2008, 20:58
mert , dürüst ve içimizden biri olduğu için destekliyorum.

akgençlk
12-22-2008, 23:23
Dinimin vecibeleri doğrultusunda hareket ettiğine ve edeceğine inandığım yegane genel başkan olduğunu düşündüğüm için destekliyorum.

Unutulmasın, bir zamanlar o, "Mücahid Erdoğan"dı..:karizmatik:

akuni
12-22-2008, 23:43
bizden birisi olması,samimi olması ve olağanüstü hitabeti...

ENES_CAN_AK
12-23-2008, 03:42
sayın başbakanımızı herşeyiile çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin

minegül
12-24-2008, 02:51
Siyaseti siyaset yaparak degil, hizmet ederek gerceklestirdigi icin=))

bilgi müdavimi
12-24-2008, 16:26
Bence olursa az sayılı hatalarından birisi Melih Gökçek i seçmek olur.Eğerki M.Gökçeği seçerse büyük oy kaybına uğrar.Benimde sempatim Akpartiye çoğu vatandaş gibi düşer.
Bir müslüman üç kağıtçı olmamalıdır.Eğerki Gökçekse oyum ya Saadet,ya da BBP ye.
%70 Saadet Partisini desteklerim ve çoğu vatandaş gibi.

AK_Genclik
12-24-2008, 16:29
Bence olursa az sayılı hatalarından birisi Melih Gökçek i seçmek olur.Eğerki M.Gökçeği seçerse büyük oy kaybına uğrar.Benimde sempatim Akpartiye çoğu vatandaş gibi düşer.
Bir müslüman üç kağıtçı olmamalıdır.Eğerki Gökçekse oyum ya Saadet,ya da BBP ye.
%70 Saadet Partisini desteklerim ve çoğu vatandaş gibi.

Ak Parti büyük bi ihtimal değiştirecektir. Bu kadar dönem başkanlık yapması Ak Parti tüzüğüyle çelişiyor.

bilgi müdavimi
12-24-2008, 16:31
Ak Parti büyük bi ihtimal değiştirecektir. Bu kadar dönem başkanlık yapması Ak Parti tüzüğüyle çelişiyor.

Gökçek Ankara için büyük tehlike,Altınok ta olmasın.Fakat Altındağ Belediye başkanını isterim.Geriye tek önemli aday o kalıyor.Melih Gökçek ve Altınok gibi birbirini yiyip de,aynı grup parti içinde çatışma yaratacaklara ihtiyacı yok bu halkın.

ishakyilmaz
12-24-2008, 16:35
Değerli üyeler lütfen bu bölümde sohbet içerikli mesajlar yayınlamayalım.Sadece Recep tayyip erdoğan'ı Sevmenizde ki neden..!

Comanchero
12-24-2008, 16:46
Samimi, elit kesimden ziyade sokaklardan gelmiş olması, halkından uzak değil ve en önemlisi delikanlı

Azrail662
12-30-2008, 16:40
Seviyorum :güzel: ondan

*ADEM*
01-18-2009, 13:53
:çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek:türkiye tarihinde tek insan tek lider allah başımızdan eksik etmesin:çiçek:

ishakyilmaz
01-19-2009, 12:52
Milletimiz Türk siyaset tarihinde yapmacık ve yalan üzerine kurulan liderlerden usandı,bıktı artık...Halktan,içten,gönülden bir Recep Tayyip Erdoğan gördükleri zamanda bağırlarına basarlar..!Lakin milletimize ihanet edenlerinde gönülden nasıl silineceğine çoğu kez şahit olmuşuzdur..!

Ahmet Yasin
01-19-2009, 13:25
neden?

öncelikle siyasi kurnazlığını rakiplerini nasıl alt edecegini cok iyi biliyor

rakibine fırsat vermeden yeri ve zamanı gelince hareket ediyor sabırlı azimli dürüst vede samimi

hayatı siyasette geçtiği için siyasetin inceliğini biliyor genelde dogru kararlar veriyor tabi arada hatalar olsada oda yanlış bilgilendirmesinden kaynaklanıyor olabilir.

Allahım sen böyle dürüst liderleri gençlerin önünden eksik etme

AMİN

AK_Türk
01-20-2009, 06:26
Soruda verdigin Tum nedenler Yuzunden seviyorum ve destekliyorum

aksakarya
01-20-2009, 17:44
'''''Recep Tayyib Erdoğan'''''' olduğu için :güzel: onu çok seviyorumm

ishakyilmaz
01-20-2009, 17:47
Avrupalıların önünde OSMANLI gibi dik ve vakkur bir duruş sergilediği için..!

mgv gençliği
01-20-2009, 18:58
bir insan Allah için sevilir
yine
Allah için sevilmez
sevgilerimizin ölçüsünü bilmek lazım...

FarukARSLAN.
01-20-2009, 19:06
bir insan Allah için sevilir
yine
Allah için sevilmez
sevgilerimizin ölçüsünü bilmek lazım...

Peki.. Ben onu Allah'ından ötürü,
Allah'ının bahşettiği üstün zekasından ötürü,
Alah'ın bahşettiği seçkin liderlik vasfından ötürü,
Allah'ın bahşettiği yanlışın üzerine gidebilme yürekliliğinden ötürü... SEVİYORUM.

YARADAN'I, ALLAHINA KURBAN OLACAK DERECEDE DE SEVERİZ ...
Sevgimizin ölçüsünü de bilerek..

Ölçü bu.. Öylelerini bizlere bağışlayan Allah'a adak olunur ...

~Fakirullah~
01-22-2009, 18:22
Adam gibi adam olduğu, yüzünden, duruşundan belli olduğu için!

AKSARAYKÖY
01-23-2009, 13:37
YILLARDIR DURUŞUYLA,KİŞİLİĞİYLE,DÜRÜSTLÜĞÜYLE TÜRKİYE DE TAKDİR TOPLAMIŞ Bİ İNSAN BU MEMLEKETE BAŞBAKAN OLMUŞTUR.TÜRKİYE ARADIĞI LİDERİ BAŞBAKANIMIZDA BULMUŞTUR.NASIL SEVİLMESİN Kİ.AYRICA GENÇLER İÇİN GERÇEK BİR İDOLDÜR.UNUTMAYIN BAŞBAKINIMDA GENÇLİK KOLLARINDA YETİŞEN Bİ R SİYASETÇİDİR. ÖRNEK ALMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ?

politikaci
01-23-2009, 23:02
Türkiye'de şuanda hiç bir siyasi partide başbakanımız gibi bir lider yok..Muhalefete gözatalım,Uygulanan adımlar,yapılan açıklamalar;Ülkemizin kalkınmasına yönelik değil Kendi partilerinin hükümeti karalayarak daha fazla oy alma amacını sağlamaya yöneliktir..Ülkemizdeki sürekli bahsettiğim ilerleme eksikliği buna dayanmaktadır,Muhalefet dünyanın neresinde olursan ol "halkın sesi" diye tabir edilir,Vay be diyorum ki Milletimizden,onlara! oy veren kesim bu kadar çirkefmiş,Yanlış anlamayın,bu tabir muhalefete TÜRKİYE'DE hala "halkın sesi" olarak nitelendirilmesine karşılık olmuş bir yorumdur,Muhalefetimiz en kısa zamanda "Oy sevgisi"yle "Vatan sevgisi"ni karıştırmamayı öğrenmeliki,Dünya ülkeleri yarışında ilerleme kaydedelim....

cepniler53
01-24-2009, 00:50
Adam gibi adam olduğu için. bu herşeyi için yeterlidir...

bilgi müdavimi
01-24-2009, 01:05
Sek tonu ve kendini güzel ifade edebilme yeteneği yüzünden.

sami_coskun
01-27-2009, 01:45
TÜRKİYE AYDINLANDI SENİNLE
GÜNEŞSİN SEN UFUKDA DOĞAN
BİRTEK SEN!
GERİ KALANLAR YALAN
RECEP TAYYİP ERDOĞAN....

sami_coskun
01-27-2009, 01:46
ADAM GİBİ ADAM

ishakyilmaz
01-29-2009, 16:27
EVET KARDEŞİM HAKLISIN IRAKTA ÖLEN ABD ASKERLERİ İÇİN ALLAHTAN RAHMET DİLİYOR....BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ İÇİN DİYARBAKIR ÖNEMLİ BİR ÜS DİYOR...... MEDENİYETLER İTTİFAKI KONUSUNDA YAHUDİ VE HRİSTİYAN OKULLARI AÇMA KONUSUNU ASLA GİZLEMİYOR DAHA NE DOĞRULAR NE DOĞRULAR!!!!!!!!
Olaylar ve olgular görecelidir.Fatak bazı gerçekler yadsınamayacak kadar doğrudur.Atıfta bulunduğunuz yakıştırmaların suyu çıktı artık.Başbakanımız sözde bütün bunları bertaraf edeyor,lakin bizim için en önemlisi özde tarumar etmesidir.:evet:

ulas eryurek
01-30-2009, 16:57
öncelikle yüreğimizden geçenleri ifade ediyor olması dik,kararlı,inançlı,hitabı kısacası Büyük Lider

ishakyilmaz
01-30-2009, 17:11
Türkiye'nin makus kaderini Davosta yendiği için,başını eğimeden dik durup batılılara ders verdiği için,Baykal uyurken O savaştığı için,Bahçeli bağırıp çağırırken O kalkan olduğu için SEVİYORUM..!

61Lee
01-30-2009, 17:14
Samimiyetine inandigim icin destekliyorum
Türk milletini ve Türkiyeyi tüm dünyada haddince temsil ettigine inandigim icin destekliyorum
Dürüstlügünden Saygisindan Sevgisinden hic ödün vermedigine inandigim icin destekliyorum
Türk gencliginin gelecegi icin caba sarf ettigine inandigim icin destekliyorum
Israilin yaptigi bu zulüm karsisinda basindan beri sessiz kalmadigi icin ve tavrini belli etigi icin destekliyorum
Helal olsun Basbakanim

Cerrah
02-01-2009, 21:33
Ben Müslüman Bİr başkan olduğu için.Ayrıca dindar da tek başkan

james54
02-03-2009, 01:28
Samimi ve iyi düşünen biri, vatanını milleti için çalışan biri, kişiliğini ahlakıyla bütünleyen biri.Kısaca adam gibi adam.

ak61
02-03-2009, 01:53
Zeki, İleri görüşlü, hainlere karşı konuşmasnı bilen Vatanını seven bir insan.

halil_han
02-03-2009, 02:29
Vizyon sahibi biri olduğu için. Dünyanın farklı renklerden oluştuğunu kavrayabildiği için. Herkese aynı mesafede olduğu ve herkese rahatlıkla yaklaşabildiği için.

the_ghost69
02-04-2009, 16:58
benim görüşlerimi savunuyo bitmiştir

*AZRA*
02-06-2009, 15:59
dürüst,çalışkan,adam gibi adam işte :çiçek:Allah başımızdan eksik etmesin inş:evet:

mk61
02-06-2009, 22:54
kendisi çok açık sözlü güleryüzlü halkın içinden iyiyi kötüyü zengini fakiri bilen temiz yürekli bir insan ayrıca çok zeki bu en büyük özelliğidir 81 ilde nerde nereye ne yapıldı ne yapılacak tek tekk durmadan söyleyenn we hizmet yapmaktan zevk alan bir kişilik her zaman bizimle olmasını ısterım....saygılarımla...Seni Çok Seviyoruz Başbakanım

5yıldız
02-07-2009, 00:35
Ben Milli Görüşcüyüm Tayyip Erdoğanı Sahış Olarak Severim... Siyasi Değil..

msucar
02-09-2009, 13:21
her kesime ayrıcalık yapmadığı için tek işi hizmet olan sürekli barıştan yana olan biri olduğu için seviyorum.

milletinadami
02-09-2009, 14:12
haci yatmaz gibi bu milleti masallarla kandirmaya calisanlarin maskesini dusurdugu icin seviyoruz..

aliozgursari26
02-14-2009, 12:29
Bugüne kadar yapmış olduğu konuşmaların hiçbirinde farklı görüşte olmadım sayın Başbakanımızla. Bizim onu çok iyi anlayıp gelecekteki Tayyip Erdoğanlar olmamız gerekiyor...

serkanumay1982
02-20-2009, 00:12
vatan haini olmadığından,ülkesini sevdiğinden ,dürüst olduğundan ,yalan söylemediğinden seviyorum
ben onun ellerinden öperim allah başımızdan eksik etmesin

emre3410
02-21-2009, 13:23
doğru,dürüst,halkı düşünen biri olduğu için.ayrıca geleceğimiz için RECEP TAYYİP ERDOĞAN diyorum.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-21-2009, 13:31
Başka recep tayyip olmadığından eşi ve benzeri yok

mhmtsntrk
02-26-2009, 15:05
karizması,kimimiz doğruluğu ve dürüstlüğü,kimimiz halkla olan bütünlüğü,kimimiz sahiciliğini,samimiyetliğini..daha fazla da çoğaltmak mümkün. BIRaZ DAHA COGALTSana:D

a_k_k_ö_m_ü_r
02-26-2009, 15:11
bedava kömür verdiği için

mhmtsntrk
03-05-2009, 18:22
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

politikaci
03-05-2009, 18:25
Diğerleri gibi olmadığından!

Siyasetin kelime anlamının çamur atma değil,hizmet olarak yorumlamasından

Bu güneş hiç batmayacak,tutulmayacak..

Erdemir36
03-05-2009, 18:32
bedava kömür verdiği için

:) ....

Manga_Sym
03-05-2009, 18:42
İşinin ehli, mantıklı, becerikli, iyi bir hatip, manevi değerleri yüksek, büyüklerimizin sözlerine saygılı, cesur olduğu, haksızlığı kabul etmediği, belediyeciliği bildiği, çocukları çok sevdiği ve Milletimize sevdalı olduğu için destekliyorum...
Biz de O'nu çok seviyoruz... Yolun açık olsun Sn. Başbakanım...

halludbanaczo
03-08-2009, 04:20
Çünkü o bir LİDER!

Neşe
03-08-2009, 04:22
tek kelimeyle adam gibi adam ...

halludbanaczo
03-08-2009, 04:23
Ve hitabeti çok güçlü ve etkileyici -
sandık cini
kılavuzu karga olanın...
vs....

goldcomputer
03-10-2009, 16:46
Adam gibi adam olduğu için dik durduğu için milletini sevdiği için

HASAN_06
03-11-2009, 18:38
AYDIN DOĞAN İLE RTE NİN NE OLDUDA ARASINA KARA KEDİ GİRDİ.
BUNU ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDİYORUM AKP LİLER.
(AKP KURULUP İLK SEÇİME GİRİLECEĞİ ZAMAN SEÇİM İÇİN BİNDİĞİ UÇAK KİME AİTTİ ACABA)

sedhat
03-12-2009, 11:25
Hiçbir lafın altında kalmadığı için. Açıksözlü ve dik duruşlu olduğu için. Halk dilinden konuştuğu için. Gerçek Türkiye sevdalısı olduğu için.

Şuanda aklıma gelenler bunlar ama eminim O'nu anlatmak bitmez...

ceRen_33
03-12-2009, 22:47
dürüst güvenilir dobra hizmet adamı davos fatihi dünya lideri saymakla bitmeyecek nice güzellikler bu arada bugün osmaniyedeydi o kadar kalabalıktı ki gerçek anlamda iğne atsan yere düşmeyecek devlet bahçeli gör kendi memleketinde kaybedeceksin inş.durmak yok hizmete devam :)

Yektâ-Ak
03-12-2009, 22:54
İşinin ehli, mantıklı, becerikli, iyi bir hatip, manevi değerleri yüksek, büyüklerimizin sözlerine saygılı, cesur olduğu, haksızlığı kabul etmediği, belediyeciliği bildiği, çocukları çok sevdiği ve Milletimize sevdalı olduğu için destekliyorum...
Biz de O'nu çok seviyoruz... Yolun açık olsun Sn. Başbakanım...

Aynen katılıyorum şuana katar liderimiz gibi karizmatik birisi olmadı..O birtanedir ya...Başbakanımdan asla vazgeçmedim vazgeçmem de..Onu çok seviyorum..İyi ki liderimiz O....

osman n
03-13-2009, 19:31
kararlı ve azimli olduğu için

kaptanamca
03-15-2009, 04:22
RTE bu millete bir lider gerekliydi oda oldu hamdolsun bir ülkenin lideri kolay yetişmez
rte o bir kahraman dik duruşlu,o bir sağlıcı,o bir şehirci,o bir baba,o bir can cok seviyorum sen bir tarihsin

davganalı42
03-18-2009, 01:22
dünya başbakanı atatürkten sonra gelen en iyi başbakan isterlerse araştırma yapsınlar dünya capında araştırma yapsınlar dünya lideri onun sayesinde dünyada gögsümüz kabardı onunsayesinde başımız dik anlımız ak onu yakından tanımak cok isterim başbakanımızla muhabbet etmek cok isterim türkiyenin kurtuluşu ölümüne akp

davganalı42
03-18-2009, 01:24
eger chp ikdara gelecek olursa allah korusun türkiye 50 yıl geriye gider türkiye cöker allah başbakanımız başımızdan eksik etmesin

davganalı42
03-18-2009, 01:27
dünyada başbakan secilcek olsa ilk önce biizm başbakanımız yaparlardı mitngde başbakanımızı dinlerken kendime güven geldi cesaretgeldi chpli belediye başkanı var burda oda sizin slogonlarıız kulanıyo ama ona yakışmıyo cünkü karekterinde sizin ruhunuz yok ooyürek yok onlardaa

FarukARSLAN.
03-18-2009, 01:44
dünya başbakanı atatürkten sonra gelen en iyi başbakan isterlerse araştırma yapsınlar dünya capında araştırma yapsınlar dünya lideri onun sayesinde dünyada gögsümüz kabardı onunsayesinde başımız dik anlımız ak onu yakından tanımak cok isterim başbakanımızla muhabbet etmek cok isterim türkiyenin kurtuluşu ölümüne akp

atatürkten sonra gelen en iyi başbakan isterlerse araştırma yapsınlar dünya capında araştırma yapsınlar dünya lideri onun sayesinde dünyada gögsümüz kabardı

Buyur, fazla uzağa da gitmeye gerek yok :)

http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v368/108/43/1229752813/n1229752813_486517_1265.jpg

TheShe
03-18-2009, 02:03
adam gibi adam ;) daha ne diyebilirim ki :)

RiKiTaRiNKi
03-25-2009, 04:04
ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN...

LeyaL
03-25-2009, 12:16
Ben destikliyorum çünkü seviyorum...
Seviyorum çünkü adam gibi adam Recep tayyip Erdoğan :)
Allah başımızdan eksik etmesin...

KarBeyazi_M
03-30-2009, 02:34
Sayın Başbakanımız Halka olan bütünlügü Tüm Türkiye için yaptıgı projeler çalışmalar ve bircok sayamıyacagım kadar şeyler Geldiginden beri TÜrkiyeyi Aydınlattı Allah ondan razi olsun Onu gerçekten Cok seviyorum..

Morte
03-30-2009, 02:55
Bugün daha iyi anladım ki o, gemisinin mükemmel kaptanı, gerçekten çok fazla saygıyı hakeden bir lider.

irfançelik_53
03-30-2009, 04:54
ONUN GİBİ BİRİ DAHA TÜRKİYEYE GELMEMİŞTİR.VEDE TAM KESİN KONUŞMAKTA İSTEMEM AMA GELMESİDE ZOR..AÇIKÇASI BENDE DAHİL DEĞİL TÜRKİYE İÇİN DÜNYA İÇİN BÖYLE ÇALIŞAN BİRİ GÖRMEDİM..ONUN YAŞADIĞI YILLARDA YAŞAMAK BENİM İÇİN GERÇEKTEN ONUR..ŞİMDİ RECEP TAYYİP ERDOĞANI SEVMEMİN VE BEĞENMEMİN NEDENLERİ
1)ADAM GİBİ ADAM
2)BİR MÜSLÜMAN NASIL YAŞAMALI NASIL OLMALI NASIL İNSAN OLUNUR YAŞANTISINI VE YAPTIKLARINI BİR KİTAP GİBİ OKUYABİLECEĞİMİZ EN GÜZEL KİTAPLARDAN BİRİ
3)DİNİMİZİN ASLIMIZIN VE ONURUMUZUN ELİMİZDEN ALINACAĞI BİR DÖNEMDE HERŞEYİN ÜZERİNE GİDİP BU DEĞERLERİMİZİ GERİ ALMAK İÇİN SAVAŞ VEREN BİR CESARET ABİDESİ OLDUĞU İÇİN
4)GERÇEKLERİ GÖREMEYEN İNSANLARA (BENDE DAHİL) GERÇEKLERİN NE OLDUĞUNU BU KADAR GÜZEL ANLATTIĞI İÇİN
5)ANASINI BABASINI BÜTÜN İNSANLARI KÖYÜNÜ İLÇESİNİ İLİNİ ÜLKESİNİ DÜNYASINI ALLAHI'NI ÇOK SEVDİĞİ İÇİN..
6)BEN ONU ÇOK SEVİYORUM.ÇÜNKÜ O DA BENİ ÇOK SEVİYOR..BEN ONU CAHİLLİĞİME UYARAK BELKİ BIRAKABİLİRİM ..ŞAŞIRTIR BELKİ DÜNYA HAYATI AMA O BENİ BIRAKMAZ..ONUN İÇİN ONU SEVİYORUM..
7)KEŞKE DOĞDUĞUNDA TANISAYDIM ONU DOĞDUĞUNDAN İTİBAREN DESTEKLESEYDİM DİYEBİLDİĞİM BİRİ OLDUĞU İÇİN
8)MADDELERLE ONU NEDEN SEVİYORUM NEDEN DESTEKLEYECEĞİMİ ANLATMAK İÇİN MİLYARLARCA SAYFAYA İHTİYACIM OLDUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN ONU DESTEKLİYORUM...
9) HZ.MUHAMMED (S.A.V) AHLAKINI HZ.ÖMER'İN ADALETİNİ HZ.EBUBEKİR 'İN GÜVENİRLİĞİNİ HZ ALİ'NİN CESARETİNİ VE HZ.OSMAN'IN İLİM AŞKINI BU DÜNYAYA YAŞATTIĞI İÇİN SEVİYORUM.
10)RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I SEVMEMEM İÇİN HİÇ BİR NEDEN OLMADIĞI İÇİN ONU SEVİYORUM..

BEN BUYUM VE ONA SEVGİM SONSUZ ....HERKESE TEŞEKKÜRLER SELAM VE DUA İLE...

Cool_RapPeR
03-31-2009, 02:25
İyi,güzel yüzlü,yumuşak kalpli,sevimli,halkını düşünen BÜYÜK BİR İNSAN
Halife H.z(Ömer) R.a gibi bir devlet adamına benzetiyorum.

rte_ts_52
04-02-2009, 22:16
onu üzmeleri benim ona olan sevigimi daha da arttıtıyor
sözde değil özde adam gibi adam olduğu için destekliyorum

nikel
04-03-2009, 19:40
Sayın Başbakanımız , her kesin olmak ve davranmak isteyebileceği imanlı ve milliyetçi bir erkektir.
Adam gibi adam değil , gerçekten adamdır.
Adam gibi adam olmak isteyenler onu örnek almalıdır.
Onu sevmek , onun değerlerini ve bu ülkeyi sevmektir.
Onunla üzülmek , onunla sevinmek , onur ve gururdur.
Onu anlayabilmek için empati yapabilmeyi bilmek yeter.
Ne mutlu bana ki , bu dünyada ahirete intikal etmeden kıymetini anlayabildiğim bir kaç kişiden birisi.
Allah ömrünü versin , başımızdan eksik etmesin.

muro54
04-05-2009, 19:03
BEN SEHİR MERKEZİNDEKİ ASFALLTILI YOLLARIN KOYUME GELDİGİ,BASKALRININ KRİZLERİNİ EN AZA INDIRGEYEN,500 KUSUR MILYAR DOLAR OLAN BORCU 6 SENEDE 200 KUSR MILYAR DOLARA INDIRDIGI ICIN AKPLİYİM(2002)DEN BERİ

muro54
04-05-2009, 19:07
esasında en başta benim fikirlerimi yansıttığı için kendi şahsının da tabiki büyük etkisiyle ve geçmişi dolayısıyla bu partiyi seçtim. onun dışında konuşma tarzı, bilhassa konuşmalarında Hamdolsun (her nekadar kartel medyada eleştri unsuru olsa da) ve İnşaallah kelimelerini sıkça kullanması ayrı bir yakınlık unsuru benim açımdan..

ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN...
BU SENEDE IKTIDAR GORELIM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TASI
OLUMUNE SEVIYORUZ BIZ ERDOGANI

sdn_rte
04-05-2009, 23:35
vallahi yazmaya kalksam foruma sığmaz
Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek bile bana mutluluk veriyorsa
yazarak anlatacağım pek bişi yok demektir.
Saygılar..

25-01-89
04-05-2009, 23:40
vatanına ve milletine hayran olduğu için ,bende ona hayranım...allah hayırlı uzun ömürler versin inşaallah...

öznur
04-06-2009, 12:07
FAZLA SÖZE GEREK YOK ÜLKEMİZİN GEÇMİŞİYLE ŞİMDİKİ DURUMUNA BAKARSANIZ ANLARSINIZ:evet:

Seyyah
04-13-2009, 02:40
Ben malatyalıyım anne tarafı istanbulda ben anne tarafına ziyarete giderdim küçükdüm tam tarih veremem o zmn Başbakanımızla uğrasıyolardı heralde hapisdeydi annemle akrabalara giderken balkonlarda İNADINA TAYYİP!! resimleri yazıları görürdüm inanırdım hesap sorulacak bi gün Sevgili Başbakanımızda sağolsun yarı yolda komadı değişik bi adam ya ben onu normal bi insan gibi görmüyom nur gelmiş gibi:D keşke bi sarılabilseydim:)

hseef54
05-04-2009, 10:21
arkadaşlar Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi başbakanlardan biridir Türkiye onun sayesinde kalkındı hitabeti aile yaşantısı milletine bakış açısı hep beni etkilemiştir.

hacanbil54
05-04-2009, 23:05
O köklerine kadar kurumuş bir ülkeye cansuyu oldu;
O köklerini canlandırdığı bu ülkenin yeşermesi için durmadı çalışıyor.
İnşallah bu ağaçın meyvaları bizler onun verdiği bu emeği kaşılıksız bırakmayacağız...

hacanbil54
05-04-2009, 23:08
onun vatan sevgisi millet sevgisi iki büyük üstadtan MEHMET AKİF ERSOY ve NECİP FAZIL KISAKÜREK'TEN kaynaklanıyordu. Başka söze ne hacet...

571A1299K1453P
05-18-2009, 21:33
İLK BAŞTA ÜLKESİNİ SEVEN BİRİ MİLLETİNE BAĞLI BİRİ ÜLKESİNİ KALKINDIRMAYA ÇALIŞAN BİRİ CESUR BİRİ VEDE DİNİNE BAĞLI

Kafkaslı
05-18-2009, 21:46
En önemlisi karizmatik bir lider.Halkın diliyle konuşması onu halkla ilişkisini güçlendiren yanı.Ülkemizde yaptığı 7 sene gibi kısa bir sürede yenilikler veya çığır açan devrimleri ile milletin gönlünde taht kurdu.

YuZaRSiF
05-19-2009, 00:32
Bizden biri olduğun için. Türk , Müslüman , Doğru , Gözü kara , Çalışkan , Adaletli ve Aydınlık

sivaslım
05-20-2009, 20:41
öncelikle müslüman sonra bizi iyi anlayan bunlariyi
güzel
10 senedir ak partiliyim dedim diyorum hep arkasındayım
ama lakin o bana ona deyer verdim kadar der vaemiyo işsizim 2 senedir temizlikçiye bile saçını açarsan işe başlarsın diyolar ben ak partiye nasıl sahipleniyosam obana tam tersini yapıyo yanışı bulamıyorum
soruyorum bana ne yaptı:gül:

Seyyah
05-21-2009, 00:29
Adam gibi adam.. Allahın arslanı..

Fihi Ma-Fih
05-21-2009, 00:59
Türkiyenin bütün degerlerini benimsedigi için,
Atatürkçü oldugu için,
İnanclı oldugu için, vs, vs

TYH
05-21-2009, 01:43
Türkiyenin bütün degerlerini benimsedigi için,
Atatürkçü oldugu için,
İnanclı oldugu için, vs, vs
kim,Recep Tayyip Erdoğan mı Atatürkçü :İ

Al@@tt!n
05-29-2009, 00:04
belki de ilk kez yakından gördüğüm ve etkilendiğim siyasetçi olduğu için (çocukluğumda)
ayrıca hitabeti, dik duruşu, edebi kişiliği ......vs vs saymakla bitmez:gül:

@ksen
05-29-2009, 01:24
Avrupalıların önünde OSMANLI gibi dik ve vakkur bir duruş sergilediği için..!

ADAM gibi ADAM olduğu ve benim Bahçesaray'ımı (Müküs) sadece yılın üç ayında değil, oniki ayında da VAN'a bağadığı için...

GaZi34
06-08-2009, 07:41
Hiç bi konusunu desteklemiyorum

önce mikroptan kurtulacak :)

P.ÇDenizBaykal
06-09-2009, 15:57
sorulan soruya sorulu cevap...

DÜnyada Tayyipten iyi Başbakan Varmı ???¿¿¿ Baykaldan katkat iyidir...

Seyyah
06-09-2009, 16:00
Kardeş sen ismini değiş yinede bize yakışmaz onların seviyesine düşeriz Allah korusun..

ATmaCA53
06-09-2009, 16:03
ismimden yanlış anlaşılmasın açılımı
Pantolonlu çocuk Deniz Baykal demek :):):)
bencede sen yine admin tarafından ismin değiştirilsin ne malum dava açarlar yoksa :hihi2: ayrıca aramıza hoşgeldin kardeş ;)

ATmaCA53
06-09-2009, 16:07
abi olmaza böyle bişey ya bakkalda görddüm o baykal gene başbakan neymiş türkiye batıyormuş baişbakan bize sayın deyin diyormuş ounn derdindeymiş salaklar kardeşim yhaa amerika batıyor kriz den bizimkilerde Krizin K si var allaha şükür edecekleri yerde günahsız başbakana laf savuruyorlar olmaz abicim yha
onların işleri güçleri yok boş insanar, onların tek işi ak partiye hakaret edeceksin, halkı yıldıracaksın gibi tek işleri güçleri bunlar, ülkeye bir çivi çakmamışlar.

MAÇKA
06-17-2009, 16:09
ya ben de bi şeyler söylemek istiyorum Recep Tayyip Erdoğan ı niçin seviyorsun deniliyor sen gitmişsin yok Melih Gökçek diyorsun(bilgi müdavimi) ne alaka şimdi soru ile ayrıca saadet partisi yada diğer partilere verdiğiniz her OY Akpartinin oy sayısının düşmesine neden oluyor .O y kullanırken bunu da düşünmenizi İSTERİM

mhmt_emr
06-22-2009, 00:40
recep tayyip erdoğan adam gibi adam olduğu için, alnı seccadeye değen bi lider olduğu için,türkiyeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığı için,yeri geldiğinde dünyaya kafa tuttuğu için,dünyanın en karizmatik lideri olduğu için,kadınlara ve gençlere önem verdiği için...

ATmaCA53
06-22-2009, 14:32
recep tayyip erdoğan adam gibi adam olduğu için, alnı seccadeye değen bi lider olduğu için,türkiyeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığı için,yeri geldiğinde dünyaya kafa tuttuğu için,dünyanın en karizmatik lideri olduğu için,kadınlara ve gençlere önem verdiği için...
klavyene sağlık +1

HüseyinBursa
06-22-2009, 18:06
halkçı olduğu için.Tiyatro yapmadığı için...

rıfat gökalp
09-01-2009, 05:52
statik düzene karşı savaş vermesi
reformcu ve yenilikçi politika izlemesi
halkçı,vatansever ve dindar olması
demokratik ve özgürlükçü duruşu
samimi ve dürüst tavrı vs...

R.Tayyip Erdoğan,Türkiye'nin başına gelen en büyük nimettir !
Allah(cc) yar ve yardımcısı olsun !

sabiş
09-10-2009, 13:17
istanbul büyük şehir belediye başkanı olduğunda tanıdım kendisin.Ben karizmasını,Türkiye cumhuriyetine yakışan lider olduğunu ve en ön önemliside içi dışı bir olduğu için seviyorum.Ne kadar yadırgansada ben ondaki kasımpaşalığı seviyorum.Benim için ak partinin önemi onunla başlıyor o varsa varım yoksa yokum.

Ak_Urfalı
10-07-2009, 13:17
ya nediyim ben en kısa bir örnek versem olurmu... nasılki bizim harranda tarla çorak toprak bir damla suya muhtaçken fıratın rahmeti can verdiysse bu topraklara...sayın başbakanımızda bize kendimizi hatırlattı geçmişizde iyi şeyleri unutturmadı kötü şeyleri unutturdu...onun için neler yapsak azdır...ama gel görki elimizden bir oy vermek geliyor sadece ?

TRend
07-28-2010, 01:09
şahsi fikir ve düşüncelerimi en iyi yansıtan, duruşuyla ve kararlılığıyla ülkemiz ve milletimiz için en iyiyi yapacağına inandığım, dünyada nadir bulunan bir lider olduğu için destekliyorum.

Delilin NuR
07-28-2010, 02:16
Kendisi çok zülme, hakızlığa uğramış çile çekmiş bir insan ...
Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır ,Rabbimde etmiş ve nitekim tüm bu zorluklardan sonra bir devletin reisi olmuş bir insan ...
Ama hiç bir zaman kendisine yapılan haksızlıklardan ötürü adaletsizliği elden bırakmayan bir insan ...
Şu bir gerçek Recep Tayip Erdoğan bir çok insana siyaseti sevdirdi , şahsım olarak ta siyaseti sevmeyen hatta nefret eden biriydim...
Çünkü siyaset klasikleşmiş bir kalıp içinde dönüp duruyordu ...
Seçim öncesi , seçim probagandası adı altında ziyaretler yapılacak , vaatler verilecek kırk yıllık dostmuş gibi bir samimiyet kurulacak halkla, seçimden hemen sonrada tüm bu söylenenler unutulup herkes evine dönecekti ...
Böyle kısır bir döngü vardı ...
Bence Ak parti ile siyasette değişti temiz siyaset yapılmaya başlandı ...
Halk insan yerine konuldu en azından ...
Verilen vaatler yerine getirildi , yerine getirilmeyecek olan bir şey söylenmedi ...
Recep tayip Erdoğanı öncelikle Allah c.c rızası için destekliyorum ...
Bunun yanında adaletli olduğu için ...
Akıllı ,zeki , çalışkan, ileri görüşlü olduğu için ...
Samimi bulduğum için ...
Ve son olarak Türkiyeye yakışan halkın içinden bir biri olduğu için destekliyorumm...
Allah c.c güzel vasıflarını daim etsin ...
Rabbim onun yürüdüğü yolu hayırlı etsin ve ona yardım etsin yolundan şaşırtmasın ...

medine pilot
07-28-2010, 19:12
recep tayyip erdoğan herşeyle 10 numara

Arâf
08-01-2010, 22:50
Ağzı ve Kalbi bir olan , dinimiz doğultusunda hareket eden , içimizden biriymiş gibi halk yanında olan , samimiyeti ve sonsuz güven sağlayan bir kişiliğe sahip olduğu için destekliyorum.ALLAH başımızdan eksik etmesin.

H.S. GENÇ
08-30-2010, 17:31
başbakan Recep bey herşeyiyle tam olarak ülkenin başında bulunması gereken kişi, sayın başbakanımızı Allah korusun ve yardım etsin...

AKKaramanli
09-04-2010, 00:55
Sevdasi millet, vatan, din, TÜRKIYE olan birinin destekcisi olmamak elde degil.
Cumhuriyet döneminde bu ülkenin basina üc kez talih kusu kondu.
1. 1950 Menderes; CHPnin zulmünden TRyi kurtarmisti.
2. 1983 Özal; Darbe sonrasi TRyi iyi kurtardi
3. 2003 Erdogan; Kriz sonrasi TRyi toparlamakla kalmadi saha kaldirdi.....

M.Atilla
09-04-2010, 19:00
bu sorunun cevabı çok uzun ama kısa olarak cevaplıyım..liderlik sıfatının bütün özellikleri fazlasıyla mevcut olan bir insan sayın başbakanımız..karizmatikliğiyle fikir ve düşünceleriyle, siyasi duruşuyla, insan ve toplum ilişkileriyle, hitabetiyle, sıcaklığıyla, içtenliğiyle ülkemize yakışır ve dünyada eşi bulunamayacak bir insan..7.5 yılda beraberindekilerle "işimiz hizmet gücümüz millet" dedi ve ülkemizi bu günlere getirdi..bizlere de onu desteklemek düştü..her zaman onunlayız..

Mehmet Ufuk
09-11-2010, 01:57
Bu ülkenin ve milletin herşeyin olduğu gibi; Başbakanın da en iyisine layık olduğu için...

Katade
09-16-2010, 11:56
İçimizden birisi dürüst saygılı haksızlıkların karşısında durmasıyla . Duruşuyla asaletiyle karizmasıyla insanı cezp ediyor sizi seviyorumm be başbakanım

ak sevda
09-16-2010, 14:35
kendisini daha önce az tanıyordum ama
Allah-ü Ekber dediği için hapse mahkum edildiğinden beri yüreğimize taht kurdu
ve tabi türkiye içi şimdiye kadar en iyi şekilde başbakanlık yapan biri olduğu için destekliyorum
adam gibi adam işte onu anlatmak kitab olur

ENES_CAN_AK
09-17-2010, 02:00
ben ilk olarak recep tayip erdoğan adını amcamın eşinden duydum o zaman giresunda yaşıyordum.tayip erdoğanın istanbul belediye başkanlı yaptığı zamanlardı.yengem onu çok güzel anlatmıştı bana hizmetlerini anlatmıştı.hepise düştüğü zaman çok üzülmüştüm.dönemin haber spikerlerinden reha muhtarın başbakanımıza yüklendikçe benim sevgim dahada arttı.heleki hapisten çıkıp parti kuracağı günü açıklayınca çok sevinmiştim.ve süreç böyle gelişti.başbakanımız partiyi kurdu benim yaşım küçük olmasına rağmen ailemi recep tayip erdoğanı anlattım.onlarda kurulan partiye hemen üye oldular.ilk seçimlerde oy kullanamadım yaşım tutmadığı için ama hemen ertesinde yapılan yerel seçimlerde ilk desteğimi oy kullanarak yaptım.ardından heryerde her ortamda başbakanımızı savundum.büyük suçlamalar karamalar yapanlara hep bir cevabım oldu.bundan sonrada sonuna kadar başbakanımızı heryerde savunanlardan olacam.artık inanıyorumki yüzyılda bir gelen lider recep tayip erdoğan.işte ben bu lideri desteklemekte çok ama çok gurur duyuyorum.referendumdan iki gün önce tesadüfen kaynarcadaydım pendik kaynarca bide ne görürüm tayip erdoğan gelmiş.keşke yanına yaklaşabilsem istedim birkez elini öpmek istedim.ama olmadı.şimdi tek dileğim var birkez olsun başbakanımızı yakından görüp elini öpmek kimbilir belki birgün nasip olur.o sevgilerin en güzelini hak ediyor.Allah onun yar ve yerdımcısı olsun.

wenter
10-15-2010, 01:51
zeki,çalışkan,başarılı,azimli.

akaykunoglu
10-17-2010, 15:01
hizmetlerinden ve geleceğe bakışından dolayı

ishakyilmaz
10-17-2010, 17:47
Güven ve istikrar çizgisinden milim sapmadığı için,ülkemize ve milletimize ilk gün ki heyecan ve sinerji ile hizmet aşkı sürdüğü için...

orhan gündoğdu
10-17-2010, 18:38
sadece biz desteklemiyoruz.abd,ab,siyonist lobide destekliyor.çünküdikkat edilirse hükümetimiz dış borçlerımızın artmasına rağmen önce ımf borcunu ödüyor.nedeen dersiniz.

Mavera
10-17-2010, 18:43
sadece biz desteklemiyoruz.abd,ab,siyonist lobide destekliyor.çünküdikkat edilirse hükümetimiz dış borçlerımızın artmasına rağmen önce ımf borcunu ödüyor.nedeen dersiniz.

sen zaten destekemiyorsun ki o yüzden neden sorun ediyosun ki :).. neden desteklemeyim ki erdogani desteklemeyimde milaldi gecmis siyasilerden medetmi umayim!

hayatiyenicag
11-07-2010, 22:44
Ülkesini o kadar çok seviyor ki..Bu yola çıkarken beyaz gömleği giydik diyor..Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda, bana herşey sizi hatırlatıyor diyor...

Mecit Aktürk
01-07-2011, 20:19
AK PARTiSi ve lideri, ülkemiz ve milletimiz icin hayati önem tasiyan bir dönemde iktidar olmakla kalmayip, ayni zamanda, muktedir olarakta tarihe önemli bir not düsmüslerdir. Alttaki linkte BU MILLET ERDOGAN'A IHANET ETMEZ diyor ve nedenlerini belirtiyorum.

http://www.antoloji.com/mecit-akturk/siirleri/sayfa-1/

ilkertürkmen
02-06-2011, 16:20
bölünmeyin fırkafırka olmayın partizanlık yapmayın başbakanımıza ve türkiyedeki %47 lik müslüman topluluğundan ayrılmayın elhamdulillah ilk defa cumhuriyyet kuruldu kurulalı bukadar müslüman bir çatı altında ve bir imam hatipli kuran okumasını bilen bizim hanımımız gibi tesettürlü hanımı olan bir lider bu bizlere Allahuteala'nın bir lütfudur eğer bundan sonra bu çoğunluğu kaybedersek bunun vebalini ahirette nasıl vereceğiz sizlere birkaç hadis vereceğim ( "Kim 'a itaatten elini çekerse Kıyamet gününde lehine hiçbir delil bulunmaksızın u Teâla’yla karşılaşacaktır. Kim de boynunda Halife’ye biat olmadan ölürse cahiliye ölümü ile ölür." (Müslim K. İmara H. No: 1851) Hişam b. Urve Ebu Salih ve Ebu Hüreyre kanalıyla Rasul (s.a.v)'in şöyle dediğini rivayet etmiştir: "El A'rac'tan o da Ebu Hüreyre'den rivayetle Nebi (s.a.v) dedi ki: "Muhakkak ki imam (Halife) kalkandır. Onunla savaşılır ve korunulur." (Müslim K. Imara Bab 9 H. No: 1841) Orjinal Link: TEVBE EDENLERİN SİTESİ http://www.tevbe.org/forum/dini-sorular-ve-cevaplar/13953-islam-da-liderlik-imamlik-halifelik.html "İsrail oğulları Nebiler tarafından siyaset (idare) ediliyordu. Bir Nebi öldüğünde onu başka bir Nebi takip ediyordu. Artık benden sonra Nebi yoktur. Fakat bir çok Halife olacaktır." Oradakiler dediler ki; Bu durumda bize ne yapmamızı emredersin? Dedi ki: "İlk biat edilene vefakar olunuz onlara karşı olan vazifelerinizi yerine getiriniz. Muhakkak ki size karşı olan vazifelerini yapıp yapmadıklarını onlara soracaktır." (Müslim K. İmara Bab 10 H. No: 1842) İbni Abbas'tan rivayetle Rasul (s.a.v) buyurdu ki: Müslim'den rivayetle Nebi (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Sizin hayırlı imamlarınız şunlardır: Siz onları seversiniz onlar da sizi severler. Siz onlar için dua edersiniz onlar da sizin için dua ederler . Şerli imamlarınız ise sizden nefret ederler siz de onlardan nefret edersiniz siz onlara lanet edersiniz onlar da size lanet ederler." Denildi ki;"Ya Rasulullah onlara kılıçla karşı çıkmayalım mı? Dedi ki: "İçinizde namazı ikame ettikleri sürece hayır." (Müslim K. İmara Bab 17 H. No: 1855) Bişr İbni Ubeydullah El Hadrami Ebu İdris El Hulani'nin Huzeyfe İbn El Yeman'dan şu hadisi işittiğini rivayet etmişti: "İnsanlar Rasulullah (s.a.v)'e hayır hakkında soruyorlardı. Fakat ben bana dokunmasından korkarak şer hakkında soruyordum. Dedim ki; "Ya Rasulullah biz cahiliye ve şer içindeydik 'u Teâla bize bu hayrı getirdi. Peki bu hayırdan sonra şer var mı?" Dedi ki; "Evet fakat içinde karışıklık ve şer var". Dedim ki; "O karışıklık nedir?" Dedi ki; "Bir takım insanlar benim gösterdiğim yolun (hidayetin) dışında benim sünnetimin tersine ümmeti idare edecekler. Onları bileceksiniz ve onları kabul etmeyeceksiniz." Dedim ki; Bu hayırdan sonra şer var mı?" Dedi ki; "Evet. Cehennemin kapılarında davetçiler olacaktır. Kim onlara uyarsa onu cehenneme atacaktır" Dedim ki; "Ya Rasulullah bize onları tarif et? Dedi ki; Onlar bizim milletimizden (dinimizden) insanlardır. Bizim aziz duygularımızla seslenerek) bizim dilimizle konuşurlar" Dedim ki; "Bunların zamanı bana yetişirse bana ne emredersiniz?" Dedi ki; "Müslümanların cemaatından ve Halifesinden ayrılmazsın" Dedim ki; "Eğer müslümanların cemaatı ve Halifesi yoksa" Dedi ki; "O zaman bütün cehenneme davet edenlerden uzak dur. Velev ki bir ağacın köklerini ısırıp kalsan da ölüm sana gelinceye kadar o durum üzere kal." (Buhari Fiten-12 Tecrid C. 9 S. 297 H. No: 1471) "Kim ki emirinde (çirkin) bir şey görürse sabretsin. Muhakkak ki cemaattan bir karış ayrılıpta ölen ancak cahiliye ölümüyle ölür." (Buhari Fiten Bab 2) Yine Müslim'in İbni Abbas (ra)'dan başka bir rivayette Nebi (s.a.v) demiştir ki: "Kim ki emirinde çirkin bir şey görürse sabretsin. Muhakkak ki kim de emirinin otoritesinden bir karış ayrılıpta ölürse ancak cahiliye ölümü ile ölür." (Müslim; K. İmara Bab 13 H. No: 1849/56) Ebu Hüreyre'den rivayetle Rasulullah (s.a.v) buyurdu ki: Orjinal Link: TEVBE EDENLERİN SİTESİ http://www.tevbe.org/forum/showthread.php?t=13953 "Kıyamet gününde üç kişiyle konuşmayacak ve onları temize de çıkartmayacaktır. Onlar için acıklı bir azab vardır. O kimseler: 1. Arazisinde bir su kaynağı bulunupta yolcuları bunu içmekten men eden kişiler 2. Bir imama sadece dünyevi çıkarı için biat eden Halife isteklerini yerine getirirse itaatına vefakar olup getirmezse itaatına vefakar olmayan adam 3. Bir kimseye mal satarken a yemin edip 'bu mala şu kadar para teklif edildi de vermedim' diyerek alıcıyı kandıran kimse." (Buhari Kitabu'l Ahkam c.8 S.124 Bab 48 İbni Mace H. No: 2870 Müslim; Kitabu'l İman 173) Yeryüzünde aynı anda birden fazla Halife bulunması caiz değildir. Nitekim Müslim Abdullah b.Amr b.El As'ın Rasulullah (s.a.v)'den işittiği şu hadisi rivayet eder: "Kim ki bir imama biat eder eliyle musafaha ederek kalbinin sevgisini verirse gücü yettiği kadar itaat etsin. Eğer başka birisi gelip o imamla (idareyi ele geçirmek için) mücadele ederse sonra çıkanın boynunu vurun." (Müslim K. İmara Bab 10 H. No: 1844) Ebu Said el Hudri'den rivayetle Rasulullah (s.a.v) buyurmuştur ki: "Eğer iki Halife’ye (aynı dönemde) biat edilirse kendisine sonradan biat edileni öldürün." (Müslim Kitabu'l İmara Bab 15 C. 2 S. 1480 H. No 1853) Arfece rivayetinde demiştir ki: Rasulullah (s.a.v)'den şunu işittim: "İşiniz (yönetimle ilgili işleriniz) bir adam (Halife) üzerinde karar kılınmışken birisi gelip sizin birliğinizi parçalamak ve cemaatınızı bölmek isterse onu öldürün." (Müslim Kitabu'l İmara Bab 14 C. 2 S. 1480 H. No 1852/60)

Feyzanur
02-09-2011, 03:49
bu ülke için gerçekten samimi şekilde bir şeyler yapmaya çalıştığı ve bizden biri olduğu için onu çooook seviyoruzz

TYH
02-09-2011, 09:34
bölünmeyin fırkafırka olmayın
partizanlık yapmayın başbakanımıza ve
türkiyedeki %47 lik müslüman
topluluğundan ayrılmayın elhamdulillah
ilk defa cumhuriyyet kuruldu kurulalı
bukadar müslüman bir çatı altında ve
bir imam hatipli kuran okumasını bilen
bizim hanımımız gibi tesettürlü hanımı
olan bir lider bu bizlere Allahuteala'nın
bir lütfudur eğer bundan sonra bu
çoğunluğu kaybedersek bunun vebalini
ahirette nasıl vereceğiz sizlere birkaç
hadis vereceğim
Allah seni bu cehalet ve dar gorusten kurtarsin.

Darbeci Çoban
02-09-2011, 19:12
.
.
.

Bu konunun formatı böyle olsun. =)

Az veya çok her kesimden oy almasını seviyorum.

Türk bizde, Kürt bizde, Müslüman bizde, Gayri Müslim bizde, Zengin bizde, Fakir bizde, İçen de var, İçmeyen de. Sünni bizde, Alevi bizde.

Fethullah Gülen'i seveni var, sevmeyeni var. Tarikatçısı var cemaatçisi var.

Elhamdulillah Müslümanım diyen de var, bunu deyip kalbim temiz yeter diyen de.

Neredeyse yok yok bizde.

Bu yönden diğerleri ile karşılaştırıldığında ezer geçer.

Diğerlerine baktığımızda seçmenlerinin belli ve kalıplaşmış olduğunu görüyoruz. Bu sebeple oy oranları da öyledir.

Ama Ak Parti yüzde 32 de alır, yüzde 47 de alır, yüzde 40 da.
Belki de yüzde 50.

Çünkü Ak Parti düşünebilen insanların tercihi olmaya en yakın partidir.

Düşünüp taşınıp oy verebilirler.

Oy vermekten vazgeçebilirler de.

"Biat kültürü var, cahiller" diyenler kendi kalıplaşmış seçmen profillerine ve kemikleşmiş oy oranlarına bakıp oturup ağlasınlar.

Ak Parti'nin Türkiye Partisi oluşunu seviyorum..

Peki Sen Ak Parti'nin Nesini Seviyorsun? Ak Parti'yi neden seviyorsun?

.
.
.

İntifada
02-09-2011, 23:24
genel başkanının recep tayyip erdoğan olmasını seviyorum

Darbeci Çoban
02-11-2011, 00:18
Sadece ben ve AKıncı 34 (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=14811) seviyoruz Ak Parti'yi =)

ALmi´
02-11-2011, 03:37
http://www.akpartiforum.com/recep-tayyip-erdogani-nicin-ve-neden-destekliyorsunuz-t49692.html

Aslında buna benzer bir konumuz vardı. Orada yazılanlar yazıldı. Bu yüzden rağbet gösterilmedi belki de konuya.. :)

Darbeci Çoban
02-11-2011, 17:59
O zaman o konuya ekleyiversinler bu konuyu. =)

İntifada
02-11-2011, 18:03
yok hocam bunlar bahane :)
hem sevmiyorlar hem bahane buluyorlar :)

bulut61
02-14-2011, 17:34
recep tayip erdoğan
bugünedenk gelmiş geçmiş tek
başbakan ve onun eline kimse su dökemez
duruşuyla bakışıyla cittiyetiyle
gelmişiyle geçmişiyle bugüne dek
tek oldu icin onu canımışdan
kanımızdan cok seviyoruz
allah onu başımızdan eksik etmesin
ömrümüzden ömür kessin ona versin

Darbeci Çoban
02-22-2011, 23:06
Adam hayatın anlamını çözmüş akedeşleee.

muhsin karakuş
02-24-2011, 00:51
en azından çok mert delikanlı birisi allahdan başka kimseden çekinmiyor korkmuyor herşeyi dobra dobra söylüyor ama tabi bizim insanlarımız nankör olduğu için herkes başbakanımızdan herşeyi bekliyor tek başına buraya kadar gelmiş ölü bi ülkeyi diriltmiş ama işte insanoğlu nankör allah başbakanımızı başımızdan eksik etmesinn

Beritan
02-24-2011, 00:52
desteklemiyorum ama eğer birgün desteklersem...
Kürt sorunundaki çözümlerinden dolayı desteklerim:)

ali terlik
03-07-2011, 22:45
bende mısırda.libyada suriyede. ırakta iranda daha adını sayamadım müslüman evlerde fotagrafı oldugu icin seviyorum osmanlı oldugu icin iman dolu oldugu icin hizmetle siyaseti karıstırmadı icin türkiyede yasayan insanları önde tutdugu icin israile kafa tutdugu icin ab yi takmadıgı için vb.....

özersude
03-18-2011, 10:50
türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi başbakanına sahibiyiz onuniçin türk milletine yapmış olduğu yeniliklerden çok memnunuz onun için sayın başbakanımızı saygıyla selamlıyoruz allah başımızdan eksik etmesin...iyi günler

ishakyilmaz
03-18-2011, 16:26
Zik zaklar çizmeden hep aynı çizgide siyaset yaptığı için.

cersur46
03-22-2011, 17:53
ülke tarihinde ender görülen dürüst,cesur,adam gibi adam bir lider o:güzel:lduğu için

mehmet yalnız
03-31-2011, 00:04
banagöre böylebirisi her ülkeye birdaha nasipolmaz onuniçin kıymetini bilelim yaşadığımız ülkeyi nereden aldı şimdi nerede biarkamıza dönüp bakarsak cevabı orada bulabiliriz???

mehmet yalnız
03-31-2011, 00:12
tekkelimeyle ölkeiçin çalışıyo buda yeterli zamanında çalışanları gördük

mutlutopuz
04-01-2011, 19:57
yaklaşık olarak 9 senedir fert olarak bana ilaveten memleketin tamamına huzurlu ve elinden geldiğince kaliteli bir yaşam fırsatı verdiği için r.t.e.

bir anayasa kitapcığı fırlatılınca çoluk çocukğun aç kalmadığı istikrarlı bir sağlam temellere dayanan bir iktidarın başında olduğu için r.t.e.

bir istanbullu olarak istanbula yerel yönetim anlayışı motif gibi dokuduğu için ve kendisi belediye başkanlığından ayrıldıktan sonrada istanbulun yönetim şekli hiç değişmediği için r.t.e.

Kadir Yılmaz
04-01-2011, 21:47
Başbakandan Çok Memnunuz...

Kadir Yılmaz
04-01-2011, 21:47
Katılıyorum Size

Kadir Yılmaz
04-01-2011, 21:49
Recep Tayyip Erdoğan Olduğu İçin Destekliyoruz.....

keskinmetal
04-13-2011, 17:57
1 dik duruşu
2 samimiyeti
3 doğru sözlü oluşu
4 lidere yakışır bir karizmasının oluşu
5 halkın ne istediğinin farkında oluşu
6 ekibine sahip çıkıp onlara hakim oluşu
7 ne istediğini bilen ve istediğini koparan bir lider oluşu

8 yanlış gördüğü anda yanlışları yapanın yanına kar
kalmadığını etrafına hissettiren bir düşünce tarzını

9 türkiyenin ne kadar güşlü bir ülke olduğunu ilk defa bu kadar
dünya ülkelerine gösteren birisi olarak

10 tüm samimiyetiyle ülkesi milleti ve vatandaşı olduğu türkiye
cumhuriyetini çok sevdiği ve bunu hissettirdiği için
sayın başbakan recep tayyip erdoğanı cok seviyor ve destekliyorum

aslında çok daha eklenecek o kadar konumu varki
birazda diğer ak kardeşler eklesinler diye benim en sevdiğim özelliklerini
sizinle paylaştım

HaArP
04-23-2011, 23:57
http://www.candundar.com.tr/_media/3031.jpg

HaArP
04-24-2011, 00:08
"Milletler topla tüfekle, zırh ile ordularla, tayyarelerle yıkılmaz. Ancak aralarındaki rabıtalar çözülerek herkes kendi başının derdine, kendi havasına, kendi menfaatine düştüğünde yıkılır. Düşmanlarımızın bugün bizden istediği ne filan vilayet ne filan sancaktır. Doğrudan doğruya başımızdır, devletimizdir. Ey cemaat gözünüzü açınız. İbret alınız. Bizim senelerden beri kanımızı, iliğimizi kurutan dahili meseleler yok mu? Havran meselesi, Şam meselesi, Yemen meselesi, Kürdistan meselesi, Arnavutluk meselesi... Hepsi düşman parmağı ile çıkarılmış meselelerdir. Artık kime hizmet ettiğinizi, kimin hesabınıza birbirinizin gırtlağınıza sarıldığınızı anlamak zamanı gelmiştir. Allah rızası için olsun aklımızı başımıza toplayalım."

m.yildirim
04-25-2011, 19:49
nasıl sevilmez ülkesi için her türlü fedakarlıktan kaçınmayan uykusundan bile kısıtlayıp gözlerinin altı torbalaşan böyle güzel insanı sevmemek herhalde nankörlük olur.

Allahinkulu
04-26-2011, 02:09
Egri oturalim dogru konusalim beyler ne icin destekliyoruz ? Su celiskiye bakarmisiniz lütfen.... dün dedigi bugün dedigini tutuyormu? Allah askina izleyin.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=179041468811226&oid=146974992035961&comments

HaArP
04-26-2011, 02:18
Egri oturalim dogru konusalim beyler ne icin destekliyoruz ? Su celiskiye bakarmisiniz lütfen.... dün dedigi bugün dedigini tutuyormu? Allah askina izleyin.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=179041468811226&oid=146974992035961&comments

Onu Şöyle Okumak Lazım !

GdBAUNQ5b2w

Allahinkulu
04-26-2011, 02:23
diyelimki öyle okuduk bu bir aciklamamidir bir insanin bu sekil degismesine ?

HaArP
04-26-2011, 02:25
diyelimki öyle okuduk bu bir aciklamamidir bir insanin bu sekil degismesine ?

Okuyamamışsın demek olur acizane...!

Allahinkulu
04-26-2011, 02:28
bana acizane aciklayabilirmisiniz lütfen? demek okuyamamisim...

İntifada
04-26-2011, 02:29
ne istiyon paşa ?
evvela de bakayım kimlerdensin ona göre konuşalım...

HaArP
04-26-2011, 02:30
bana acizane aciklayabilirmisiniz lütfen? demek okuyamamisim...

'Her söylediğin Doğru Olsun Lakin Her doğru Heryerde söylenmez' düsturu'nun sahibi'nin Kitaplarını okursan İnşaAllah öğrenirsiniz...

Hüdaverdi
04-26-2011, 02:30
Başlığa uygun olmayan mesajlar silinecek boşuna yazışmayın.

bunyam54
04-26-2011, 17:31
Adam gibi adam RECEP TAYİP ERDOĞAN ......

Ibrahim1987
04-26-2011, 22:22
Erdogani desteklememin sebebleri:

- Turkiyenin itibari tekrar kazanildi
- Turkiyemizin yollari duzlendi ve her yere rahatlikla ulasilabiliyor.
- Turkiyemizin ekonomisi deger kazandi.
- Turkiyemizin IMF ye ihtiyaci yok oldu.
- Turkiyemizin onuru Davos'ta korundu.
- Turkiyemizin ticareti artik AB degil de butun dunyaya sacti.
- Turkiyemizin demokrasisi gercek demokrasi olmaya basladi.
- Turkiyemizin tarihi eserleri tamirden gecti.
- Adamin karizmasi var yahu!
- Daha neyleri saymami istersiniz? :-D

musacakir
05-15-2011, 11:26
Bu ülke cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan ve hatta yapılanların da üç kat fazlasını yaparak bugünlere gelen parti için buradayım.

Chronicle
08-22-2011, 19:21
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/311129_2195837529364_1049988655_2532852_6127946_n. jpg

sevdamızmillet
09-14-2011, 03:11
Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum çünkü; Türkiye ekonomisini adeta devler ligine taşıdı,
Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum çünkü; Türkiye yi bölgesinde lider bir ülke haline getirdi.
Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum çünkü;Alan el değil hep veren el oldu

olistas
11-30-2011, 15:45
namaz kılanlarla beraber olmak için, kıyamet gününde Allah'ım namaz kılan onlardı bende onlara oy verdim demek için destekliyorum.

bsaduman
01-01-2012, 03:10
canı pahasınada olsa bu memleketi bu vatanı sayın başbakanımız recep tayyip erdoğandan başka kimse düşünmedi ve düşünemez allah onu başımızdan eksik etmesin delikanlı adam vesselam helal olsun

Necip Fazıl
05-02-2012, 15:24
http://habervaktim.com/gommefoto/34014299304.jpg

ern1402
05-03-2012, 06:09
Ülkesini seven , dinine bağlı ve dünya karşısında dik duran bir lider olduğu için .

Halid Meşal
05-03-2012, 08:19
Kendisini 1980li yıllardan beri takip ederim çok karazmatik bir lider ve dinine bağlı bir insan maşAllah

akgenc53
05-05-2012, 20:01
Öncelikle dinimizi doğru düzgün yaşamaya müsait bir ülke yaptığı için vede diğer Atalarımızı unutmadığı için Osmanlı V.bb

tolga güven
06-14-2012, 13:50
osmanlının son padışahı olduğu için desek daha doğru olmazmı

barayev
06-15-2012, 01:56
90 yıldır Baskı altında tutulmuş ve sindirilmiş Millete Hizmet için Mücadele ettiği için.

işletme42
07-22-2012, 21:11
bende imam hatip mezunu ve ayrıca işletme mezunu oldugum için ortak olan şeylerden dolayı

barayev
07-22-2012, 22:40
osmanlının son padışahı olduğu için desek daha doğru olmazmı

AKP den öncesi CHP DEVLETİNİN sefil, yoksul ve eziklik içindeki oluşumundan İZZETLİ ve HUKUK DEVLETİNE geçilmesi ve CUNTACILARIN Tahakkümüne son verdiği ve 80 yıldır üzerine ÇÖREKLENMİŞ olan Askeri vesayete SON verdiği için AKP....

nurol
01-05-2013, 13:38
türkiyede hiç bir liderin yapamadığını başardığı için.doğruların üzerine korkusuzca ve menfaat gözetmeden dürüstce gittiği için.atatürk üzerinden bizi çocukluktan ölene kadar kullanan bizimle oynayan sahtekarlardan koruduğu için.her birinin kabul etmesi gereken tek bir şey var.atatürkten sonra bu ülkenin başına gelmiş en büyük liderdir ve umarız hep burada olur.

AK BahaTekin
07-26-2013, 05:59
duruşu, bakışı, cesareti, zulme dur deyişi, duygusallığı, iman dolu yüreği, Osmanlı torunu oluşu yeter :)

nurettin3108
08-14-2013, 13:03
Birçok neden var bunların başında en azın sağ- sol görüş ayırt etmeksizin herkese aynı mesafede olması, doğruluk dürüstlük herşeyden önemlisi Allah korkusunun olması...

akses
08-14-2013, 15:20
Sık Sık rüyamda görür ve konuşurum. Anlamı olan ve çıkan rüyalar. Hizmet ehli bir insan. Sabırlı, imanlı, ihlaslı.

ece
09-20-2013, 19:24
destek olmak için

kundeci
12-10-2013, 15:54
S.a. neden mi? Ben 28 yaşındayım gördüğüm çok fazla hükümet olmadı ama 19 yüz yılın başından itibaren Türkiye'nin gerçek özgürlüğünü, nufüs kağıtlarında yazan islam dinimizi yaşatmayı hedeflediği, karışıklıkların olmadığı, herkesin eşit olduğu bir Türkiye'yi hedefleyen biri, halkına hizmet eden biri olduğu için destekliyorum. Getirdiği yenilikler ve geliştirmeler insanların pek çok işini kolaylaştırdı. Bu hizmetlerde emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. ALLAH Başkanımızın yardımcısı olsun.

hamit46
12-27-2013, 17:20
Sayın Başbakanım ve Güçlü Kenetlenmiş Ekibi;
Sizler üzerinden ülkemize büyük bir oyun oynandığının tüm Türkiye olarak farkındayız. Bazı kesimlerin artık Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ekibi olmasın da kim olursa olsun bu güzel ülkemizi kim yönetirse yönetsin fark etmez diyecek kadar küçük düşünceler peşindeler. Ancak, sizlerden daha hızlı sonuçlar alacağınız bir karşı atak bekliyoruz. Sizlere bazı yayın organları üzerinden oyunlar oynanıyor, kamuoyunda artık “iddia edildi” diyerek yalan yanlış haberler kol geziyor.
Sizlerde bu oyuna artık karşı atakta bulunmalısınız, artık sert bir cevap vermeliyiz.. Sizin iktidarlığınız boyunca ülkemizde yaptığınız reformlar tüm cumhuriyet tarihimizde görülmemiştir. Böylesine refah içinde olmamıştır. Sizin gerek savunma sanayiinde bağımsızlığımızı(Hürkuş, İHA, Altay Tankı ve son dönemde Çin ile birlikte teknolojik birliktelik ile yapacağımız savunma sistemi), gerek ulaşım ve haberleşme(ülkemiz tarihi boyunca böyle bir hızlı tren yatırımı, böylesine km' lerce yolların yapımını görmedi hayal edemedi, THY en çok ülkeye uçan havayolu şirketi oldu dünya liderleri arasına girdi, şu an dünyada aynı hızla internet kullanıyoruz), sağlıktaki devrimleriniz(artık taksitle çocuklarımızı hastaneden almıyoruz, senetle çıkarmıyoruz istediğimiz doktoru biz seçiyor daha iyi hizmet alıyoruz), ekonomimizin parlayışı(borsamız hiç böyle bir halka arzlarla karşılaşmadı, 93.000 leri görmeyi hayal bile edemiyorduk, IMF' ye bırakın borç ödemeyi borç vermeyi teklif ettik, halkımız böyle bir yatırım hiç görmedi, su akar Türk bakar olmadı kendi enerjimizi üretiyoruz, sadece benim çalıştığım tamamıyla Türk sermayesi şirketinin 500 MW’ lık bitmiş ve halen yapımı devam eden enerji şirketleri var). Artık, PKK diye bir korku kalmadı artık doğuda vatandaşlarımız devletimize inanıyor, artık şehit haberleri gelmiyor..
İşin özü şu; sizlere medya ile saldırıyorlar sizde aynı şekilde karşılık verin istiyoruz, nasıl mı? Yolsuzluk var veya yok ile değil.. Nasıl İstanbul Belediye Başkanlığı için Kadir TOPBAŞ’ ın adaylığını açıkladınız. O kısa veterede nasıl bahsettiniz yapımı başlanan üçüncü köprü, metro vs. sonra dediniz ki yatırımlar burada ben nasıl seçerim başkasını..
İşte bizde tüm ülke olarak sizlerden sadece yaptıklarınız, yapmak istedikleriniz, yapmayı taahhüt ettiklerinizle 2-3 dk bir tanıtım videosu yayınlayın, bu yatırımlarınızın dünya çağındaki büyüklüğüne değinin, yapacağınız havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul kimlere, hangi dünya ülkesindeki yatırımları geçiyor belirtin.. Bu tanıtım videosunu tüm kanallarda oynatın. Lütfen! halkımız illaki size ve partinize inanıyor ama bazı kesim illaki şüphe duyacak illaki o yola gençlerimizi itecekler..
Bunlar benim naçizane fikrim, amacım akıl vermek değil, amacım ülkemizi bu kirli oyundan bir an evveli, en az kayıpla birliktelikle kurtarmak..
BU YAZIMI "AKİM" E DE YAZDIM İNŞALLAH BİR AN EVVEL HAREKETE GEÇMELİYİZ..

bunyamnceylan
12-28-2013, 19:57
Sayın Başbakanımızı neden seviyoruz, ilk günden beri içimizden biri gibi hissettik,dürüstlüğünü çalışkanlığını,sabrını,fedakarlığını,hoşgörüsünü,m emleket sevdalısı olduğunu bildiğimzden seviyoruz.

bunyamnceylan
12-28-2013, 20:01
tek üzüldüğüm nokta ertuğrul günay,erdoğan bayraktar,hakan şükür gibi ismileri niye içimize aldınız, adamların ne olduğu turnuson kağıdı gibi ortaya cıktı.
siyasette evlilik gibidir. iyi günde kötü günde birlikte yürümektir. bu arakdaşlar hemen gemiyi terk etti. terk etmenin yanında karalama yaparak gitmeye çalıştılar.
Ülkesini gereceketen seven birisi karalama yapmazdı, koltuk sevdalısı insanları aramıza almamalıyızki görevden alınca çocuk gibi ağlamasınlar.

h4bib
01-02-2014, 16:57
Samimiyetine güveniyorum ve Türk milletinin geleceği için zamanının en iyi lideri olduğuna inanıyorum.

akcan56
02-20-2014, 14:51
bugün ne yazıkki arama motorlarına girdiğinizde emine Erdoğan nihat özdemir aşkı memnu yada yasak aşk yazdığınızda binlerce yazı geliyor........soruşturma açılmış........sanal Molotof internet sitesi görüntüleri yayınladığı için kapatıldığı söyleniyor..........ak partide aşkı memnu vakası adıyla bazıları soruşturma başlatmış............yeni kaset skandalı gündemde............

akkarabuklu78
02-20-2014, 23:05
Gözümün Üstünde ki kaşı sormuşsun sanki ;

Allah Ondan Razı Olsun.O olmasa Bu Ülkenin hali çok vahim olurdu.

Aliye Nur
03-01-2014, 20:42
Mert Adam gibi adam ülkemizi satmayan tek lider Recep Tayyip Erdoğan

Aliye Nur
03-01-2014, 20:45
Allah korkusu ve vicdanı olan tek lider:)

System
03-01-2014, 21:57
Adam Gibi Adam Olduğu İçin.

huseyın
03-03-2014, 22:42
ÖLMÜŞ BİR ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRDI İMAN GÜCÜ İLE ONU ANLATMAK NE DEFTERLER NEDE KALEMLER KAFİ GELİR BUNA HERŞEY ORTADA VARMI ÖTESİ DÜNYA LİDERİ

huseyın
03-03-2014, 22:53
ARKDAŞLARIM NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU GÜN ŞU ÜLKEDE BEN ÇOK KÖTÜYÜM DİYEN DUYDUNUZMU HİÇ BEN DUYMADIM EVİ OLMAYAN KALDIMI ARABASI OLMAYAN KALDIMI FAİZCİLERİN TEFECİLERİN ELİNDEN BİNLERCE İNSANIMIZ KURTULMADIMI SIFIRA YAKIN FAİZLE BÜTÜN BANKALAR EMRİMİZDE YOLAR DESEN DAHA NELER NELER BENİM İÇİN ARABA EV HAYALKEN HEPSİ GERÇEK OLDU ÜLKEM DÜZELDİ DAHA NE OLSUN BU SAYFALAR YAZMAKLA BİTMEZ İYKİ VAR VE HEPTE OLACAK

safahat
03-04-2014, 04:37
Ömrünü inandığı doğru yolda harcayan adam gibi bir adam,

Maneviyatına ve ailesine bağlı bir başbakan,

İnandığı davasında samimi ve doğru olduğu için bütün konuşmalarını akıcı ve ve değişmeyen cümlelerle en güzel Türkçe ile sürdüren kişiliği,

Mazlumlar ve Haksızlıklarla ilgili konularda duygulanması,

Istanbulu 1994 den sonra İSTANBUL eden bir belediye başkanlığına imza atması,

''One Minute'' diye bilinen olayda malum adama '' Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz '' diyerek cesaretli, vakarlı duruşu ve vefakarlığı ile tüm filistin ve türk halkının gönlünü fetheden müslüman lider olması...

ve...ve...ve.. hangi birini sayayım, Recep Tayyip Erdoğan'ın kim olduğunu göstermiyormu?:çiçek:

huseyın
03-06-2014, 12:01
ARKDAŞLAR NEDENMİ BU SORUYU CEVAPLARKEN GERÇEKTEN VİCDANIMLA HAREKET EDİYORUM ÖLMÜŞ BİTMİŞ DÜKKANLAR KAPANMIŞ İNSANLAR MAAŞLARINI ALAMAMIŞ İNTİHARLAR ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ DAHA NELER NELER İŞTE BÖYLE BİR ÜLKEYE AYAĞA KALDIRDI SAYIN BAŞBAKANIMIZ DÜNYA SIRALAMASINA GİRDİK MUTLU VE GURURLUYUZ.BEN USTAYI ANLATSAM NE KALEMLAR NEDE DEFTERLER KAFİ GELİR.ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN HAKKIM HELAL OLSUN YİĞİT ADAM

HRNRSTOZN
03-11-2014, 20:14
Bütün ak partililerin buluşma noktası hepinizin taktiri ile hiç şüphesiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN faktörü.Kimimiz onda kendimize yakın bulduğumuz karizması,kimimiz doğruluğu ve dürüstlüğü,kimimiz halkla olan bütünlüğü,kimimiz sahiciliğini,samimiyetliğini..daha fazla da çoğaltmak mümkün.Peki sizlerin gözlemlediğiniz ve gerçekten ben bunun için seviyorum dediğiniz neden ve niçinleriniz nelerdir?

Onun yolunda ilerleyip onun öğrencileri olacağız ayrıeten bizim ilkokulu açmıştı. Bir kere sarılmıştım kendisine 1 e giderken.

dellyboy
03-14-2014, 02:16
Adam çünkü adam..

advera
03-15-2014, 01:45
aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz nedenler niçinler kale alınmaz

bilocan35
03-15-2014, 18:19
Arkadas bir lider dusnun, halkinin yillardir bekledigi, ozledigi, kalbinin taaaa derinliklerinden ona samimi dolu sevgisini versin. Halkinin soyle bir liderimiz olsada bizi bu zilletten, geri kalmisliktan, kokusmusluktan, tembellikten, acizlik sarmalindan kurtarsa. Iste aranan lider allah basimiza gonderdi. Iste halkin yarisi onun icin dusunmeden ona oy veriyor. Oburleri milleti ne hale getirdiler belli. simdi hala onalara verenlerin iki hastaligi var biri ideoloji hastaligi diger inatlik.

AFB38
03-25-2014, 22:16
Gelmez bir daha senin gibi birisi bu dünyana başbakanım

pirlanta
06-21-2014, 19:04
arkdaşlar büyük ustanın ak partiye veda edeceği haberleri var
mesela biri
http://www.internethaber.com/ve-basbakan-erdogan-ak-partiye-veda-ediyor...-688059h.htm
tamam cumhurbaşkanı olacak deniyor ama tam kesin birşey yok
neler oluyor bilen biri var mı ?

akal123
06-26-2014, 20:31
ezilenlerin gür sesi suskun dünyanın hür sesi ve ADAM gibi ADAM olduğu için

ALACAM55800
07-03-2014, 01:40
verdiği her sözü yerine getirdiği için insanlarla iç içe olduğu için türkiye yi eskilerden mafyadan dolandırıcıdan yolsuzlukların önünü kestiği için yoluna sahip çıktığı için hastanesine sahip çıktığı için okuluna sahip çıktığı için v.s. daha denecek söz varmı adam gibi adam dua larımız sayın başbakanımız için

Muhammed2023
07-17-2014, 12:18
:gül:İslam, her defasında şeytanlkarı hayal kırılığına uğratmış ve böyle yiğitlerin iman noktasında heyecanını cesaret, bilgi, feraset ve anlayışını meydandaki şeytana karşı çıkarmıştır. İslam, bu yiğitlerin elleriyle yeniden ma'mur olunması üzere memur kıldı. İnşeallah feraset ehli bunu en yakın zamanda anlar ve gereken adımı atarlar. :gül:

Can Mutlu
08-02-2014, 00:37
Ezilenlerin gür sesidir o
Suskun dünyanın hür sesidir o
Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan, Recep Tayyip Erdoğan,

Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan,

Halkın adamı Hakkın aşığı
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan, Gariplere yoldaş olan Recep Tayyip Erdoğan,

Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında, anaların duasında Recep Tayyip Erdoğan,

Sözü dosdoğru yoktur riyası
Zalimlerin korkulu rüyası
İnandığı yolda giden, Yıllardır beklenen lider,http://i.haber5.com/galeri/13/02/06/e30e/erdoganin-basarisinin-sirri-bu-fotograflar-mi_460x340scale.jpg

Recep Tayyip Erdoğan

onurcan
08-02-2014, 23:38
Arkadaşlar Cumhurbaşkanlığı seçimine bir hafta kaldı sayın başbakanımız genel başkanımız ssizlerin sayesinde halkımızın oylariyla seçimi ezici bir çoğunluk alarak ilk turda seçilecektir.bu bir haftalık sürede başbakanımıza tam destek verelim sosyal medyada olsun bulunduğumuz bölgede nicin tayyip erdogan cumhurbaşkanı olması gerektiğini anlatalım 12 yıllık icraatlarımızı anlatalım geçmiş hükümelerle kıyaslayalım bu seçim başbakana adam gibbi adam Recep tayyip erdoğana tam destek olalım ...
Niçin destek olmalıyız,
Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için, ülkeyi en iyi seviyede temsiliçin, dünyada güçlü duruşumuzun devamı için,israil ve yandaşlarının korkulu rüyası olması için, mazlumların ezilmişlerin umudu olduğu için,2023 ve 2071 büyük Türkiye hedefi için, bölgesinde lider bir devlet için, v.s ....
Daha bir sürü etken için Tayyip erdogan.........

Can Mutlu
08-03-2014, 00:01
Eğitim ve sağlık sektöründe devrim niteliğinde düzenlemeler yapıldı birçok sağlık kuruluşu yapıldı çok eski değil daha 2000 li yıllarda ortalama bir üniversitenin ortalama bir bölümünü kazanmak için insanlar 2-3 defa öss ye hazırlanıyordu şimdi o kadar çok üniversite açıldı ki devlet üniversitelerinin tıp hukuk vb üst düzey bölümleri haricinde normal bir bölüm kazanmak çok kolaylaştı.

Ülkedeki bir çok çiftçiye teşvik verildi, enflasyon tek haneli rakamları düştü,kendi tankımızı kendi füzemizi üretmeye başladık argeye verilen önem muazzam şekilde arttı.Kültürel ve sosyal etkinliklerde ortalama bir AB ülkesi seviyesine gelindi yozlaşmaya yüz tutmuş kültürel ve manevi değerlerimiz yeniden canlandı

Allaha çok şükür insanlar özgürce ibadet edebilmeye başladı.Binlerce polis binlerce öğretmen ve memur ataması yapıldı.Türkiye tekrardan İslam ülkelerinin lideri oldu, dünya siyasetinde söz sahibi olundu ve daha yazmakla bitmiycek binlerce olumlu gelişme yaşandı

Osmanlıdan beri ilk defa bu kadar inandık. !!!

Ayakta kalan son adam bu Ümmet seninle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Ruveyda Oflaz
08-03-2014, 00:20
Batının ruhuna sinen vebayı söndürübileceği için.Özüne dönmüş bir gençlik istediği için.

ilahiyat
08-03-2014, 11:21
Recep tayyip bir kisi degildir o bu milletin icindenden cikmis bir degerdir. Hakki hak bilip bu ugurda meydana kefeniyle cikan bir deger .Allah onu basimizdan eksik etmesin

ilahiyat
08-03-2014, 11:25
Oyle insanlar vardir ki;lagima dusseler lagimi kirletirler.Chp zihniyetini savunanlar bunlarin ta kendileridir

S4cuRiTy EneMy
08-09-2014, 18:24
Adam gibi adam oldugu için yürekli oldugu için !

TugceSaydam
08-18-2014, 01:43
binlerce nedeni var :))
AMA KISACASI ADAM GIBI ADAM OLDUGU ICIN :)
Allahina kurban onun

Somodon
08-28-2014, 00:42
Güncel++

muhsin aktas
08-30-2014, 02:43
sözünün ardında durdugu vede ne vaatte bulunduysa yerine getirdigi icin
acıcası halkla icice oldugu icin

AK Deniz
10-04-2014, 13:06
Davamızın lideri olduğu için, 79 yılda yaşanan olumsuz olayları kapattığı için. YENİ TÜRKİYE'Yİ KURDUĞU İÇİN.

MEÇHUL ADAM
10-05-2014, 01:29
Söyleyecek çok sözlerim var ama sizin beni anlayacağını hiç zannetmiyorum.Herşey görüldüğü gibi değil.Perde arkasını hiç sorgulamıyorsunuz ve bunu hiç göremiyorsunuz.Biraz atgözlüklerini çıkarıp atma zamanı gelmedi mi?Bana biraz kızmayacaksanız hemen bunu merak eden olursa delilleriyle bunu ispat edeceğim...

Cihannur
10-05-2014, 03:47
Söyleyecek çok sözlerim var ama sizin beni anlayacağını hiç zannetmiyorum.Herşey görüldüğü gibi değil.Perde arkasını hiç sorgulamıyorsunuz ve bunu hiç göremiyorsunuz.Biraz atgözlüklerini çıkarıp atma zamanı gelmedi mi?Bana biraz kızmayacaksanız hemen bunu merak eden olursa delilleriyle bunu ispat edeceğim...

G20 toplantısında G20 ülkelerinin liderlerinin hanımlarının birlikte çekmiş oldukları fotoğrafta Türkiye'yi temsilen bulunmuş olan dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hanımı Emine Erdoğan'ın da yer aldığı fotoğraf...

http://s25.postimg.org/tj8i6w4db/G20_Liderleri_Hanimlari.jpg (http://postimage.org/)

Dertlere Derman AK Parti.http://s25.postimg.org/6knyxe78b/G_l_Veren_Smiley.gif (http://postimage.org/)

AK Deniz
10-08-2014, 02:12
G20 toplantısında G20 ülkelerinin liderlerinin hanımlarının birlikte çekmiş oldukları fotoğrafta Türkiye'yi temsilen bulunmuş olan dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hanımı Emine Erdoğan'ın da yer aldığı fotoğraf...

http://s25.postimg.org/tj8i6w4db/G20_Liderleri_Hanimlari.jpg (http://postimage.org/)

Dertlere Derman AK Parti.http://s25.postimg.org/6knyxe78b/G_l_Veren_Smiley.gif (http://postimage.org/)

Bulunduğumuz yere göre değil ALLAH'a göre hareket ederiz ;)

derruni
10-10-2014, 11:24
mazlumların lideridir. Demokrasiden ödün vermiyor. Doğrulukla yürüyor. Hakkı söylüyor. Allah'a boyun eğiyor. Saysam bitmez kardeşim. halkın yanında bir adam.

yönetimlerin yanında değil.

bir zümreyi savunan menfaatlerine göre kakar almayan bir lider

onda bilgi var. liderlik var. Allah korkusu var.

Recep tayyip erdoğanın sayısız özelliği var. o bir önder.

değişimin lideri, mazlum halklara sahip çıkan bir lider.

o bir dünya lideri. değişimin lideri. Mazlumlaeın sesi, inancın neferidir.

BlueMoon
10-11-2014, 20:34
islami düzeni islami hayatı 90 yıl rötarla da olsa geri getireceğine inandığım için destekliyorum..

Özgür Suriye
10-12-2014, 00:30
İslam düşmanı zalim Suriye rejimine karşı mazlum ve Müslüman Suriye halkının yanında olduğu için destekliyorum.

doxanikee
12-06-2014, 19:01
Neden mi Recep Tayyip Erdoğan? Çünki O tüm islam dünyasını tek bayrak altında toplayacak ve kafi dünya milletlerini defedecek tek isim. İçerideki kafir uzantılarını da ya polisle tek tek vurarak ya da öldürerek yok edecek. ve içimizdeki ataistleri de evlerine tıkacak, zorla da olsa islam eğitimi vererek içlerindeki zehri defi hacet edecek.

Allah'ım sana yardımcı olsun reyiz.

Banesa
12-26-2014, 20:49
ALLAHIM ONU TÜM KÖTÜ GÖZLERDEN KORUSUN KAZADAN BELADAN YÜKSEL ÜLKEM YÜKSEL İSLAM DÜNYASI BARIŞ VE REFAHI HAZMEDEMEYENLERE İNAT YÜKSEL GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AMERİKA KALLEŞTİR .

BRTTKT
12-29-2014, 13:34
recep tayyip erdoğan a bugün bi destek veriyorsam bunun sebebi ona olan güvenim kadar, onun etrafında olan insanlara güvenmemem dir. bu devleti bizler yetişene kadar sahipsiz bırakmasın yeter . bizler devraldığımızda inşallah devamını getireceğiz.

hermes
01-08-2015, 20:00
Ülkemiz ve Milletimiz ilk defa bir adam gi (http://www.akademi-haber.com)bi adam gördü de onun için destekliyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza Allah'tan uzun ömür ve güzel hizmetler nasip etmesini diliyorum.

MEÇHUL ADAM
01-09-2015, 10:08
ŞU DEVLET EKABİRLERİNİN ETRAFINDA YALAKALAR OLMASA BU ÜLKE GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDER.BU YALAKALARIN YÜZÜNDEN HALKIMIZ ŞİKAYETÇİ OLMAKTADIR.

Bir kimse yalakalığı alışkanlık haline getirmiş ise onu başınızdan kovun gitsin.Çünkü onda sadakat, insan sevgisi ve samimiyet bulamazsınız.Dara düştüğünüzde sizi yüzüstü bırakıp kaçar.

seos
01-09-2015, 19:41
İnsan olduğu için.

MEÇHUL ADAM
01-09-2015, 21:59
Neden mi Recep Tayyip Erdoğan? Çünki O tüm islam dünyasını tek bayrak altında toplayacak ve kafi dünya milletlerini defedecek tek isim. İçerideki kafir uzantılarını da ya polisle tek tek vurarak ya da öldürerek yok edecek. ve içimizdeki ataistleri de evlerine tıkacak, zorla da olsa islam eğitimi vererek içlerindeki zehri defi hacet edecek.

Allah'ım sana yardımcı olsun reyiz.

Sayın cumhurbaşkanımızın Ak Saray'ın ilk açılış davetlisi olarak papayı çağırması hiç de olumlu olmadı.Halbuki sayın cumhurbaşkanımızdan ilk açılış olarak tüm müslüman ülkelerinde ki İslam alimlerini davet etseydi çok daha makbule geçerdi.Bir de siyonistlerin sinsi planı olan "medeniyetler ittifakı", bir başka adı ile "dinlerarası diyalog" (sözde) "küresel barış" çalışmalarını sayın papa hz.leri ile sürdüreceğiz" diye söylemesi bizim hilafet devleti kurma hayallerimizi suya düşürmüştür.Biz acele etmiyoruz ama, yeryüzünde müslümanların kanları oluk oluk akıtılırken bunu sonlandırmak için papaya baskı yapsaydı tarihe geçecekti.Ancak, Tayyip Bey'in "papanın fikirlerinde hem fikiriz" demesi bütün umutlarımızı söndürmüştür.Bu saatten sonra İslam dünyasının huzur ve refaha kavuşması artık muhal olmuştur.

Hatta PKK ile anlaşıp sözde " barış süreci" başlatması onlara büyük cesaret vermiştir.Artık doğu illerimizde, hükümetimizin bu pasifliğinden cesaret alan bu vatan hainleri artık doğuyu bir Kürdistan olarak nitelendirmesi yutulacak şey değildir.Askerimiz kışladan dışarı çıkma zamanı gelmiş iken onları pasifise etmesi bizi çok üzmektedir.Bu yüzden, ben şahsen ülkemizin geleceğini pek parlak görmüyorum.Hülasa, ülkemiz adım adım bölünmeye gidiyor.Allah encâmımızı hayreylesin diyorum..

Hatice bad
01-17-2015, 14:14
Onu diğer insanlardan farklı kılan dürüstlüğü duruşu insanlığı ve bir baba olması heralde babam olsaydı bu kadar severdim üklemizin başında böyle bir adam olduğu için çok mutlu ve grurluyum :güzel:

isiz3435
01-25-2015, 15:59
Cumhurbaşkanımı,büyük düşündüğü,tam liderlik özelliklerini taşıdığı,mağdur olan herkesin yanında olduğu,vatanımızı ve milletimizi korumaya yönelik çalışmalar yaptığı için,istikrarlı duruşu için,herşeyin on adım ötesini görebildiği için,birlik beraberlik içinde yaşamamızı sağlamak için çabaladığı için,çok çalışkan,dürüst,idealist,iyi kul,iyi insan olduğu için ve tüm olumlu şeylerin onda tecelli bulmasından dolayı kendisini çokk takdir ediyorum...iyi ki var....

HarunAk
02-16-2015, 03:10
Karanlığa gömülmek üzere olan bir Türkiyenin üzerine güneş gibi doğan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğu için seviyoruz ve destekliyoruz. Muhtar bile olamaz dediler ama o Cumhur başkanı olmayı başardı! Helal olsun Cumhurbaşkanımıza!

FKoylu
02-16-2015, 03:40
Bu toprakların istediği nitelikte ki yeniliklere açık bir başkan. İçimizden geçeni haykıran bir başkan. Osmanlıca ya tekrar önem kazandıran İslâmın değerlerini koruyan bir başkan. Yolun yolumuzdur başkanım. Eksik olma.

MEÇHUL ADAM
02-16-2015, 15:46
BU ADAM TÜRKİYE'Yİ HÂLÂ OSMANLI GİBİ SANIYOR.HELE BİR DİNLEYİN BAKALIM NEYMİŞ BUNLAR?

mRNmP8Yr3Mc

Akibetimiz ne olacak bizim peki!

Buna AKP'liler niye tepki göstermiyorlar?.Yoksa gazı mı alındı hepsinin?Ölü toprağımı serpildi üzerilerine?!.

barisuzunkaya
02-21-2015, 22:15
Çünkü o RECEP TAYYİP ERDOĞAN

ilac
02-25-2015, 09:06
Allah rızasını göz ettiği için İslam dinine sahip çıktığı için Adam gibi adam olduğu için

MEÇHUL ADAM
02-26-2015, 02:21
Allah rızasını göz ettiği için İslam dinine sahip çıktığı için Adam gibi adam olduğu için

Vallahi Azimüşsan çok çok abartıyorsunuz.Ben burada kim nasıl Allah'ın rızasını gözetip gözetmediğini sıralarsam beni hemen buradan uzaklaştırmak istersiniz.Bu kadar yağcılığa gerek yok.Bir insana yapılan eziyetsiz en büyük kötülük, o övülen insanın üzerinde olmayan vasıfları abartarak yüceltmektir.Böyle bir şeye maruz kalan böyle bir kişi kibiriyata ve şirke kadar gidebilir.Onun helak olup gitmesine sebep olabilir.Bu hassasiyeti siz göremediğiniz için gözlerinizde perde var.Onu sorgulayarak aralamanız icap eder..Allah, taasup ehlini sevmez...Biraz mantıki sorular, biraz da tefekkürle ancak hakikatler günyüzüne çıkarılır.

Eğer benim bu sözüme muhalefet ederseniz bilin ki ben de misilleme olarak size bütün delillerimi gösteririm.İyisi mi, kimse kimseyi abartarak övmesin,Zira;

Âyinesi iştir kişinin lafına bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde...

BeldeiTAYYIBe
02-27-2015, 23:54
Âyinesi iştir kişinin lafına bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde...

Dogru bir laf...

Bozuk Saat bile günde iki kez dogruyu gösterirmis.

onurcan
02-28-2015, 00:46
Dogru bir laf...

Bozuk Saat bile günde iki kez dogruyu gösterirmis.

evet çok doğru bir laf öyle olmasaydı % 52 oy alamazdı halk görmüş ki iş yapanı
vermiş oyunu

MEÇHUL ADAM
03-01-2015, 01:27
evet çok doğru bir laf öyle olmasaydı % 52 oy alamazdı halk görmüş ki iş yapanı
vermiş oyunu

Ahanda sana Türk siyaseti..Çok konuşmayın da biraz akıllı olun.. ;D

D_Pdw6x64nE

MEÇHUL ADAM
03-01-2015, 01:30
F6GVjw0pUGk

Sorgulamasını bilmeyen akıllılar aynen bunları gibi olabiliyor:saygılar:

onurcan
03-01-2015, 01:50
sen bizi paralelcilerle karıştırdın galiba
sen kendini sorgula ben neyim diye
biz yeri geldiğinde kendimizi sorgulamasınıda biliriz
sen hangi gözlükten bakmak istersen ordan görürsün devam et....

MEÇHUL ADAM
03-01-2015, 22:19
sen bizi paralelcilerle karıştırdın galiba
sen kendini sorgula ben neyim diye
biz yeri geldiğinde kendimizi sorgulamasınıda biliriz
sen hangi gözlükten bakmak istersen ordan görürsün devam et....

AKP'yi hiç sorguladın mı?Onu kimler kurdurmuştur?.Hadi, cevap ver buna?..

Mırın kırın istemiyorum, ona göre...

Edaak
03-13-2015, 16:08
Alni ak gönlü ak fikri zikri ak bi lider oldugu icin her zaman destekcilerinden biri olucam lafla degil icraatla konusan lider ak gencler arkanda:)

dnssnd
03-21-2015, 19:51
% 100 destek

sorunay
03-22-2015, 20:29
Adamın dibide o yüzden yıllardır beklenen lider.

BryanDanielson
04-17-2015, 18:35
Körü körüne Erdoğan sevdalısı değilim. Görüşleri ve icraatları ile destekliyorum kendisini. Bu ülkede lider kimliğini taşıyan nadir kişilerden. Kaşı gözü için değil düşünceleri için seviyorum kendisini.

MEÇHUL ADAM
04-18-2015, 22:25
At ölür meydan kalır,
Yiğit ölür şan kalır
Dünya malı dünya da kalır
Sarayda oturmak senin neyine!.

Sözümü yabana atmayın;
Bu dünya kimseye kalmaz bana da sakın laf atmayın..
Vatan, millet, Sakarya dediler,
Kendilerini böyle sevdirdiler..

akensar
04-20-2015, 22:37
At ölür meydan kalır,
Yiğit ölür şan kalır
Dünya malı dünya da kalır
Sarayda oturmak senin neyine!.

Sözümü yabana atmayın;
Bu dünya kimseye kalmaz bana da sakın laf atmayın..
Vatan, millet, Sakarya dediler,
Kendilerini böyle sevdirdiler..

Anlaşılan Saadet Partilisin.

MEÇHUL ADAM
04-22-2015, 11:48
Önemli bir vakıa olmadıktan sonra, AKP'lilerle artık uğraşmayacağız.Bizim işimiz, kararsız seçmenlerle olmalıdır.Biz yine hak ve hakikatleri AKP'li arkadaşlara usulünce anlatmaya devam edeceğiz ama dinlerlerse ne alâ, dinlemezlerse kendi hallerine bırakacağız.En güzel yol da budur bizim için...AKP'yi kötülemekle onlar daha da bizimle zıtlaşıyorlar.Bir insan kazanmak zor ama insan kaybetmek çok kolaydır.AKP'li kardeşlerimiz kendi gözleriyle hak ve hakikatleri gördükçe bize hak vereceklerdir.Şimdilik gönül gözleri maalesef uykudan uyanmamıştır.İnşaallah yakın gelecek de hep beraber uyanacaklardır.Lakin bize düşen vazife tebliğ ve sonrasında sabır göstermektir.