fatih kısaparmak balon baskılı balon 'RP, Ergenekon'un hesabını soracaktı' - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'RP, Ergenekon'un hesabını soracaktı'

Necip Fazıl
01-18-2010, 02:06
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, REFAHYOL Hükümeti iktidarda olduğu yıllarda Ergenekon oluşumundan hesap sormayı düşündüklerini, ancak Demirel'in hükümeti kurma görevini Mesut Yılmaz'a vermesi sebebiyle gerçekleştiremediklerini söyledi.
Partisinin Kayseri İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında katılan Şevket Kazan, Refah Partisi, Fazilet Partisi dönemleri ile partilerinden ayrılmaları değerlendirdi.

Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın, Doğru Yol Partisi ile yaptığı koalisyonu anlatan Kazan, "O dönemde yapılan çalışmalar ve ülkede sağlanan ekonomik anlamdaki refahı herkes biliyor. Bu süreçte devam etseydi Türkiye şu an ekonomik sorunlarını çözmüş durumda olacaktı." dedi.

"ERBAKAN ÇİLLER'LE GÖRÜŞMÜŞTÜ"
Kazan, koalisyon sürecinde Erbakan'ın kaçtığı yönündeki ifadelerin doğru olmadığını ifade ederek şöyle konuştu: "REFAHYOL koalisyonu döneminde yapılan ortada. Koalisyon kurulduğunda 155 milletvekili olan Refah Partisi bu sayıyı düşürmemiş ve 158 yapmıştı. Ama koalisyon ortağımız DYP'de 134 olan milletvekili sayısı 110'a düşmüştü. Yani hükümet bir gensoruda yıkılabilirdi. Bunun için düşünülen, Erbakan'ın istifa etmesi ve hükümeti kurma görevinin Tansu Çiller'e verilmesi idi. Bu görev verilecekti ve 258 milletvekilinden hükümeti destekleme imzası alınmıştı. Yeniden hükümet kurulacaktı. Hatta bu dönemde Erbakan, Tansu Çiller'e Demirel ile görüşüp görüşmediğini ve hükümeti kurma görevini kendisine verip vermeyeceğini sordu. Çiller iki kez görüştüğünü ve görevi kendisine vereceği yönünde beyanı olmuştu. Amaç Tansu Çiller başbakanlığında yeni bir hükümet kurup bir yıl sonra seçime gitmekti. Ama Demirel hükümeti kurma görevini Mesut Yılmaz'a verdi ve sonrasında da çıkanları hepiniz biliyorsunuz. Bu gelişmeleri yaşadık. Yoksa Ergenekon hesabını o zaman soracaktık."

"KARADAYI HÜKÜMETTEN MEMNUNDU"
REFAHYOL Hükümeti döneminde Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı ile yaptığı özel bir konuşmayı da aktaran Kazan, Karadayı'nın, bu hükümetten memnun olduğunu çalışana, işçiye, memura ve hatta askeri personelin maaşında hükümetin çok ciddi iyileştirmeler yaptığı yönündeki ifadelerini anlattı.
Kazan, Genelkurmay Başkanlığı'nda oval ofiste Karadayı ile yaptığı konuşmayı şöyle anlattı: "Ofisin bir penceresi meclisin arka kapısına bakıyordu. Karadayı, o kapıyı göstererek, 'Bakın bu kapıdan sarıklı, cübbeli, çarşaflı insanlar girip çıkıyor. Bu rahatsız ediyor. Devrimi uygulasanız. Bundan dolayı sizden endişe ediyoruz. Her çalışmanız çok iyi. Ama bunların sizin iyi niyetini kullanacaklarını düşünüyoruz' gibi ifadeleri oldu. Ben de ona şunları söyledim. Ankara Kızılay Meydanı'nda ya da başka bir yerde, İstanbul'da bir yerde bunların durumları size hiç sorun teşkil ediyor mu ya da görünüyor mu? Göremezsiniz bile. Benim babam cübbeli idi. Ölene kadarda cübbesini çıkarmadı. Ben oğluyum ama bakın cübbe giymiyor, elbise, kravat takıyorum. Devrimler bir dönem içindir. 80 yıl için devrim olmaz. Devrim Urfa'da tarlada çalışan vatandaşın şalvarını çıkartamamış. O zaman bunlardan korkmamak gerekir. Ben Adalet Bakanıyım ve yarın bütün adliye çalışanının şapka ile işe geleceğini söylesem kimse şapka takmayacağını anlattım. Dinlenmeyen emri niye vereceğimi söyledim. Bunun üzerine kendisi sustu."
"SAADET YÜZDE 65'LE GELECEKTİ"

Şevket Kazan, AK Parti'yi kurarak kendilerinden ayrılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını da eleştirerek, bu ayrılmanın, 2005'te yüzde 65 oyla gelecek olan Saadet Partisi'nin önüne geçtiğini iddia etti.
Gündemde olası bir erken seçime karşı hazırlıklı olunmasına yönelik teşkilatların bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantının ikinci bölümü ise basına kapalı yapıldı.

CİHAN

Üç mevsim
01-18-2010, 02:50
Hadi be. Vallaha mı...

:ağla:

İntifada
01-18-2010, 02:56
Hmm adamların bir bildiği varmış boşuna faso fiso dememişler susurluğa demek ki :)

Seyyah
01-18-2010, 03:32
Bi video vardı driftçilerin.
Adam Subaru ile öyle 180 dönüşler yapıyoduki dedim yuh rakipsiz bu adam meğer büyük konuşmusum :)

redyellow
01-18-2010, 04:31
Hmm adamların bir bildiği varmış boşuna faso fiso dememişler susurluğa demek ki :)

SUSURLUĞA fasa fiso dediklerinden emin misin sevgili arkadaşım?

ERBAKANIN SÖYLEDİKLERİ SÖYLEMEDİKLERİ

Mesela "Meğer Ergenekon sadece efsane değilmiş" başlıklı son yazımda "Bu operasyonun da Susurluk olayı gibi üstünün kapatılmaması gerektiğini" ifade ederken Erbakan'ın Susurluk için dediği gibi bu operasyona da "Fasa fiso" muamelesi yapılmasın diye yazmıştım. Değerli okuyucularımdan biri beni uyardı:

"Bu söz Erbakan'a ait değildir, Erbakan böyle dememiştir" dedi. Hatta o sözün öyle söylenmediğine söylendiği ortamdan da şahit gösterdi. Düşündüm de, bu sözü ben de sadece egemen medyadan okumuş, ona göre yazmıştım. Peki işin aslı neydi: Necmettin Erbakan başbakanlığı sırasında başbakanlıkta kurmayları ile Susurluk olayı konusunda ciddi adımlar atmak için toplanmışlar. Bu arada toplantıya katılanlardan birisi diyor ki, "Efendim siz bu konuya bu kadar ciddiyetle eğilelim çözelim diyorsunuz ama muhalefet de şöyle şöyle diyor, buna ne dersiniz?" Erbakan "Sen boşver onları onlar fasa fiso, biz işimize bakalım" diye cevap verir.

Cümle budur ama kamuoyuna yansıyan Erbakan'ın Susurluk olayı konusunda "fasa- fiso" dediği şeklinde oldu. Şimdi herkes de öyle biliyor.

http://www.samanyoluhaber.com/yazar-89034.html

NUH GÖNÜLTAŞ
Bugün Gazetesi

Keşke İslam düşmanı medyanın her yazdığına inanmasanız diyorum.

İntifada
01-18-2010, 04:42
SUSURLUĞA fasa fiso dediklerinden emin misin sevgili arkadaşım?

Keşke İslam düşmanı medyanın her yazdığına inanmasanız diyorum.

Susurluk meselesinde devletin yasadışı faaliyetlerine katılmamış tek parti Milli Nizam çizgisinden gelen partilerdi. Onlar her zaman devlet tarafından dışlanan partilerdi. Hatta bu yapılar biraz da onlara karşı mücadele için kurulmuştu. Refah Partisi'nin en büyük şanssızlığı DYP Lideri Tansu Çiller'in hükümet ortağı olmasıydı. Erbakan o gün Susurluk için 'faso fiso, gulu gul dansı, mum söndü oynuyorlar' demeseydi devletin kurumlarını çalıştırsaydı, birçok şey sıcağı sıcağına bulunacaktı. Ama maalesef ortağının sözünü dinledi. Bu işlere bulaşmış ortağını korumak adına bunu reddetti. Sonra 28 Şubat geldi. O yapı 28 Şubat'ı gerçekleştirdi, 28 Şubat'a da karşı koyamadığı için bugün Ergenekon'a geldik.

Fikri Sağların Todays Zamana verdiği röportajdan

Particilik gözlüklerimizi çıkarıyorduk hani :)

redyellow
01-18-2010, 04:50
ha siz nuh gönültaşa değil fikri sağlara inanıyorsunuz yani, peki öyle olsun:)

Bak sana fikrinin yazısındaki yanlışlığı hemen yazayım:

Bak senin alıntından aynen alıntı yapıyorum:

Erbakan o gün Susurluk için 'faso fiso, gulu gul dansı, mum söndü oynuyorlar' demeseydi

İşte fikrinin fikri ancak bu kadar olur:)

MUM ile ilgili sözün Erbakan hocayla ne alakası var da fikri erbakan böyle demeseydi diyor?

Bu bile fikrinin ne kadar yalan söylediğini çok rahatlıkla ortaya koyuyor veya en azından ezbere konuştuğunu.

PARTİCİLİK GÖZLÜĞÜ HİÇ TAKMADIM ARKADAŞIM, ONUN İÇİN ÇIKARMAM MÜMKÜN DEĞİLDİR:)

Acizane sizlere de tavsiye ederim!

İntifada
01-18-2010, 05:01
Kabullenmek zor olabilir ama fikri sağlar milli görüşün ozaman gösteremdiği cesareti gösterdi ve bu olayın üzerine gitti.Belkide somut oalrak bu olayla ilgilenen bunun için çabalayan yırtınan tek adamdı.Yiğidi öldürebilirsiniz ama hakkınıda verin.ayrıca erbakan hocanın da neleri söyleyeceği hiç belli olmaz.artık bu sözü Erbakan Hoca söylememiştir diyemiyorum nedense ..

ayrıca nuh gönültaşta öyle bir çırpıda inanabileceğim bi insan değil.Sizde öyle çok itibar etmeyin bence.

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/?i=9353&y=HakanAlbayrak

redyellow
01-18-2010, 05:04
nuh gönültaşın her yazdığına inanın demedim zaten, ama nuh gönültaşın erbakancı olmadığını, saadetci olmadığını da herhalde biliyorsunuz, onun bunu yazması mühimdir diye düşünüyorum.

Fikri sağların o olayda öyle yapmış olması ERBAKAN MUM SÖNDÜ DEMESEYDİ sözünü doğrular mı sizce?

Bunu bile bilmeyen adama nasıl inanırsınız? bu sözü erbakan mı söyledi?

Ayrıca Mehmet Elkatmışın hakkını nasıl yersiniz?

Rahmetli BEDRETTİN İNCETAHTACININ hakkını nasıl yersiniz de fikri için TEK ADAMDI dersiniz?

Hakan Albayrakın nuh gönültaş hakkındaki yazısı da beni destekler merak etmeyin.

İsrail vs. için ezberlerimizi bozmalıyız diyen bir kişi Erbakan için yalan söylemez değil mi, onlar Erbakanı sevmezler bunu herkes biliyor.

Verdiğiniz linkler beni destekliyor başka link bulun:)

redyellow
01-18-2010, 05:04
mükerrer ileti

mücahid55
01-18-2010, 05:08
çok komik, Hoca'ya ait olmayan bir söz yazıyorsunuz sonra kendisinin sözlerinden alıntı yapamayınca alakasız yazarlardan alıntı yapıyorsunuz buda yetmiyor. bir yazarın inandırıcı olmadığını ispatlasmak için başka bir bir yazarın bambaşka bir konudaki yazısını kullanıyorsunuz.
gerçekten komik.

Hoca aleyhindeki bütün yazaılanlar iftira, suizan içinizdeki kinden beslenen düşünceleri gerçekmiş gibi yazmayın varsa kanıt gösterin.

İntifada
01-18-2010, 05:13
Sn redyellow İşte o konuda haklısınız.Toyluğuma verin onuda.Susurluk birini öldürdü diğerininde ofisine kadar girip mermi bıraktı

fikri sağlar orada yapmış bir hata şevket kazanın sözünü erbakan hocaya mal etmiş yanlış yapmış.Ama isteseniz o cümleyi sileyim siz yazıyı bidaha okuyun.Erbakan hoca iyi bir önderdi ama siyasi söylemleri herzaman yanlıştı faso fiso meselesinde dememiştir diyemem

redyellow
01-18-2010, 05:14
Fikri Sağla, Erbakan hoca için kullandığı (arkadaşın alıntısında öyle deniyor söylemiş mi bilemiyorum) ERBAKAN ..... MUM SÖNDÜ DEMESEYDİ sözünü ispatyamazsa müfteridir.

Müfterilerin sözlerine de inanılmaz.

redyellow
01-18-2010, 05:16
İşte o konuda haklısınız.Toyluğuma verin onuda.Susurluk birini öldürdü diğerininde ofisine kadar girip mermi bıraktı

fikri sağlar orada yapmış bir hata şevket kazanın sözünü erbakan hocaya mal etmiş yanlış yapmış.Ama isteseniz o cümleyi sileyim siz yazıyı bidaha okuyun.Erbakan hoca iyi bir önderdi ama siyasi söylemleri herzaman yanlıştı faso fiso meselesinde dememiştir diyemem

Hayır hayır silmeyin, zaten siz silseniz benim yazımda alıntı var o duracak:)

O cümleyi sildiğniz zaman da okumama gerek yok, yalan söyleyen bir adama (fikriye) inanmam!

Fikri yanlış yapmış diyorsun, bu kadar aleni bir hata yapan adama niye inanıyım ben?

toyluk konusuna estağfurullah, unutmuş olabilirsiniz, normaldir, insanlık hali... bi hatırlatan çıkar bazen böyle:)

Erbakan hocayı anlamak için onun mertebesinde olmak gerekir en azından.

İntifada
01-18-2010, 05:22
Fikri Sağla, Erbakan hoca için kullandığı (arkadaşın alıntısında öyle deniyor söylemiş mi bilemiyorum) ERBAKAN ..... MUM SÖNDÜ DEMESEYDİ sözünü ispatyamazsa müfteridir.

Müfterilerin sözlerine de inanılmaz.

Her konuda böyle yapıyorsunuz olayları sabote ediyorsunuz bu cümlelerle.Bende ozaman size ''İSTEMEYEREK'' şöyle bir soru yönelteceğim.AK partiye oy veren cehennemden biletini alır dedi.eğer bu sözünü ispatlayamazsa müfteridir.Peki nasıl inanacağız şimdi yıllardır bize anlatılanlara?En çok değer verdiğim siyasetçileden biridir hoca peki inanmayalımmı?

Sizlere kalsa sp sütten çıkmış akkaşık.Hiç bir hatası yok.Ne kadar hatası olduğunu oy oranından görebiliriz

redyellow
01-18-2010, 13:35
benim olayları sabote ettiğime dair ne gördünüz bu başlıkta arkadaşım?

Fikri Sağlara söylediğim "erbakan hocanın bunu söylediini ispatlamazsa müfteridir" dememi mi?

hayırdır, ne bu fikri sağlar aşkı?

Erbakan hocaya laf atmaktan çekinmeyen sen, fikri saglara söylediğini ispatla yoksa müfterisin denmesinden niye gocundun?

Tüm dünyada bu bir hukuki kuraldır, iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir, ispatlayamazsa müfteridir.

Fikri Sağlar da erbakan böyle dedi diyorsa bunu ispatlamak zorundadır.

Gerçekten anlamadım bu yazıyı niye yazdığınızı, sizinle ilgili bi şey yok, fikriyle ilgili var.

???????

Pardon bi de HER KONUDA demişsiniz, yani evvelden gıcığınız var yani bana, peki öyle olsun:)

İntifada
01-18-2010, 16:27
benim olayları sabote ettiğime dair ne gördünüz bu başlıkta arkadaşım?

Fikri Sağlara söylediğim "erbakan hocanın bunu söylediini ispatlamazsa müfteridir" dememi mi?

hayırdır, ne bu fikri sağlar aşkı?

Erbakan hocaya laf atmaktan çekinmeyen sen, fikri saglara söylediğini ispatla yoksa müfterisin denmesinden niye gocundun?

Tüm dünyada bu bir hukuki kuraldır, iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir, ispatlayamazsa müfteridir.

Fikri Sağlar da erbakan böyle dedi diyorsa bunu ispatlamak zorundadır.

Gerçekten anlamadım bu yazıyı niye yazdığınızı, sizinle ilgili bi şey yok, fikriyle ilgili var.

???????

Pardon bi de HER KONUDA demişsiniz, yani evvelden gıcığınız var yani bana, peki öyle olsun:)

Fikri sağları savunduğun falan yok Ayrıca erbakan hocanın kişiliğiyle fikri sağların kişiliğini kıyaslayacak kadar terbiyeden düşmedim daha.Ama bu konuda aşikar ki rp zamanında bu işin üzerinde gitmedi umursamadı.Şimdi ne olduda böyle bir dönüşe imza attı ben onu merak ediyorum?Siz ise hemen olayın içinde fikri sağlara ait doğru yanlış bir cümleyle bütün olayı bitirme niyetindesiniz.
Hayır efendim ört bas olmaycak bu konu rp zaten ileri görüşlülüğü zayıf olduğundan şimdi bu halde

İntifada
01-18-2010, 16:53
Bülent Arınç, Artık susamam!!!

Erbakan hükümet düşer diye korktu, Susurluk’un üstü kapatıldı

AKP’nin tavrı ne Ergenekon davasına? Daha önce kimselerin yapamadığını AK Parti nasıl yapabiliyor?

Bu güçlü siyasi irade daha önce yoktu. Ben Milli Görüş çizgisinde siyaset yaptım. Refah Partisi’nde de milletvekiliydim. Refahyol zamanında Susurluk kazası oldu. Erbakan Başbakan, yardımcısı Tansu Çiller. Buradaki kirli ilişkileri ortaya çıkarmak en azından Refah Partisi için altın bir fırsattı. Sayın Erbakan’a “Bunun üzerine gidelim, bu olaylarla ortaya çıkan ilişkiler içerisinde dedesi, ninesi Refahlı olan bir kişi bile yok, biz temiziz” dedim ama ortağımız DYP ile doğrudan ilgili birtakım insanların Susurluk’a dahil olduğu ortaya çıktı. “O olayın üzerine gidilirse, hükümetin sonu gelir” diye düşündü Erbakan, fasa fisoyla üstünü örttüler. Ondan önce de ne Mesut Yılmaz ne Ecevit bunu çözebildi. Siyasi ayakta eksiklik vardı.

Röportaj: Sanem Altan/Vatan

CeVHeR
01-18-2010, 17:37
Her konuda böyle yapıyorsunuz olayları sabote ediyorsunuz bu cümlelerle.Bende ozaman size ''İSTEMEYEREK'' şöyle bir soru yönelteceğim.AK partiye oy veren cehennemden biletini alır dedi.eğer bu sözünü ispatlayamazsa müfteridir.Peki nasıl inanacağız şimdi yıllardır bize anlatılanlara?En çok değer verdiğim siyasetçileden biridir hoca peki inanmayalımmı?

Sizlere kalsa sp sütten çıkmış akkaşık.Hiç bir hatası yok.Ne kadar hatası olduğunu oy oranından görebiliriz

Sayın Redyellow sizin tezinizden yola çıkarak sorulan bu saruya neden cevap vermiyorsunuz. Yoksa söylediğini ispatlayamayan sizden olunca müfteri olmuyor mu???

redyellow
01-18-2010, 19:55

Daha önce böyle demişim.

benim tezim diye bir şey yok orda arkadaşım, hukuk kuralını yazdım yukarda görmedin mi? git bul oku ve ona göre yaz, laf ebeliği yapma!!!

Kim ki yazdığını, söylediğini ispatlayamazsa o müfteridir, bu kuraldır ve HERKES için geçerlidir.

Babamın oğlu da olsa böyledir.

Beni kendinle karıştırma ve çocuklar gibi sevinme buna cevap vermedin diye.

İstersen tekrar yazayım:

Kim bir şey söylerse onu yani iddiasını ispatlamakla mükelleftir, ya ispatlar söylediği gider karşısındakine yapışır ya da ispatlayamazsa müfteridir.

Hacı içinde böyledir hoca içinde böyledir, saadetci içinde böyledir, akpli içinde böyledir!

Varmı bir başka arzun, göremediğin, yazmamı istediğin bir şey varsa hemen söyle:)

Ben senin bildiğin saadetcilerden de değilim senin gibi partiçilerden de değilim!!!

İntifada
01-18-2010, 19:58
Peki fikri sağlara itibar etmedin işte bülent arınçın röportajınıda koydum oraya bülent arıncadamı itibarın yok?

redyellow
01-18-2010, 20:10
bülent arıncı çok severim, çok sayarım.

Ama kime itibar edeceğime ben karar veririm.

Sevmeme saymama rağmen bu konuda söylediklerini ki söylemiş ise, ben tam olarak böyle söylememiş de olabilir diyorum, eğer erbakan öyle bir şey yapmış olsaydı ve bülent arınç bunu söylüyordu ise ona derim ki niye istifa etmedin o zaman da şimdi konuşuyorsun? ama dediğim gibi söylemişse.... gazete çarpıtmış da olabilir.

Tekrar edeyim: Bülent Arıncı tanırım, severim, ama Erbakan hocayı da tanırım, severim, ona atılan iftiralar, onun yapmadığ, söylemedii binlerce şey ona ithaf edilmiştir bu ülkede.

Bu sebeple erbakan şöyle dedi diyen bir zamanlar onun en yakınındaki kişi bile olsa AĞZINDAN DUYMADIKTAN SONRA inanmam.

İntifada
01-18-2010, 20:12
Pes doğrusu ne diyeyim artık.

CeVHeR
01-18-2010, 20:45
Müfteriye güvenilmez diyen sensin, bu durumda Erbakan hoca bizim Ak PArtiye oy verdiğimiz için cehenneme gideceğimizi ispat edemezse, onada güvenmemeniz gerekmez mi...
İşinize gelene inanır gelmeyene inanmazsınız değil mi... Ama lafa gelince de ben parti gözüyle bakmam olaylara...

mücahid55
01-18-2010, 21:20
Müfteriye güvenilmez diyen sensin, bu durumda Erbakan hoca bizim Ak PArtiye oy verdiğimiz için cehenneme gideceğimizi ispat edemezse, onada güvenmemeniz gerekmez mi...
İşinize gelene inanır gelmeyene inanmazsınız değil mi... Ama lafa gelince de ben parti gözüyle bakmam olaylara...

Hoca akp ye oy veren cehenneme gider demedi. sözü söylendiği gibi alın. belki herkes sizin gibi yanlış anlamaz.

söylemediği sözü söylemiş gibi göstereek siz iftira atıyorsunuz. böylemi siyaset yapıyoersuzuz siz, komedi.

Fırat
01-18-2010, 21:33
Cennetende yer ayarlayabiliyor musunuz bir oy karşılğında helalimden altı oy var henede.

İntifada
01-18-2010, 21:34
Hoca akp ye oy veren cehenneme gider demedi. sözü söylendiği gibi alın. belki herkes sizin gibi yanlış anlamaz.

söylemediği sözü söylemiş gibi göstereek siz iftira atıyorsunuz. böylemi siyaset yapıyoersuzuz siz, komedi.

Ya hadi 28 şubatta söylediğine söylemedi diyorsunuz madem buna söylemedi dmemyin ya.Adam canlı yayında söyledi canlı yayında.Necmettin erbakanı Türkiyede seven bir siz değilsiniz.Ama yanlışlarınıda kabul edin.

Demedi diyen kanıt isteyen insanlara alın kanıt
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UN7hM_MFEsA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UN7hM_MFEsA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

2 dakka 35.saniyeye dikkat

CeVHeR
01-18-2010, 21:42
Demiş mi dememiş mi...
Tebrik ederim kardeşim...

İntifada
01-18-2010, 21:44
Teşekkür ederim.Abi hep böyle oluyor moralim bozuluyor.Biz ne zmamn milli görüşün bir yanlışını tartışmaya açsak mesele dönüyor dolaşıyor nerelre geliyor.

mücahid55
01-18-2010, 22:49
sözü olduğu gibi buraya alıntı yapın kendi uydfurduğunuz sözü yazmayın. arada dünya kadar fark var. biz hocayı takip ediyoruz sizden iyi, ne dediğinide iyi biliyoruz.

yazdığınız hiçbir şey iftiranızın üstünü örtemeyecek ve hocadan helallik istemedikçede kul hakkına girmişolarak kalacaksınız.

Cihan_ŞümuL
01-19-2010, 00:52
redyollow abim,

sizi canu gönülden tebrik ediyorum.

bir insan bu kadar mı efendice cevaplar verir.

uslubunuz ve cevaplarınızın mükemmeligi için tebrikler.

+ rep vermeme izin vermiyor bu forum.napayım böyle bir çözüm buldum.:)

muhabbetle ve selametle..

redyellow
01-19-2010, 01:26

Sayın nusret:

Sizinle tartışmak hiç hoş değil:)

Niye dersen tutuyorsun insana yazmadığı bir şeyle hitap ediyorsun.

kardeşim ben sana erbakan hocaya güven felan dedim mi?

Güvenmeyebilirsin kardeşim, bu senin bileceğin şeydir.

Bak sen sen ol bana benim yazmadıklarımla hitap etme, ayıp olur vede mahcup olursun:)

BEN KENDİM ERBAKAN HOCAYA GÜVENİYORUM.

İşime gelse de güvenirim gelmesede, yoksa siz insanlara sadece işinize geldiği zaman mı güvenirsiniz:)

Başkası güvenir güvenmez beni zerre kadar ilgilendirmez, senin güvenip güvenmeyeceğin de beni ilgilendirmez.

Okey mi?

Ben parti gözlüğüyle bakmam, bakanlara da acaip gıcık olurum:)

Pes doğrusu ne diyeyim artık.

Bu sözü benim yazmam daha anlamlı olur, sizin yazmanız anlamsız olmuş:)

redyollow abim,

sizi canu gönülden tebrik ediyorum.

bir insan bu kadar mı efendice cevaplar verir.

uslubunuz ve cevaplarınızın mükemmeligi için tebrikler.

+ rep vermeme izin vermiyor bu forum.napayım böyle bir çözüm buldum.:)

muhabbetle ve selametle..

Eyvallah kardeşim, Allah razı olsun, rep felan çok mühim değil, mühim olan burda karşılıklı saygı ve edep çerçevesinde muhabbet etmektir.

Bazen benim bu sakinliğim bazılarını sinir ediyor ama olsun:)

Muhabbetle kardeşim.

İntifada
01-19-2010, 01:41

Devamlı bu cümleyi kurmanız neden?
Sizde bizde çok iyi biliyoruz bu konularda objektif olamıyorsunuz farkında olmayabilirsiniz ama o gözlük hep gözünüzde

Hayır tam aksine pes doğrusunu benim söylemem uygun düşer.Sizlere birşey söylüyorum inanmıyorsunuz.Delil diyorsunuz.Delil gösteriyorum ben buna itibar etmem diyorsunuz.Daha sonra itibar ettiğiniz birinden bir delil sunuyorum.Kime itibar edeceğimi ben bilirim gibi fevri bir tavırla savuşturuyorsunuz.İnanmam diyorsunuz.Konuyla alakalı yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz Evet erbakakn hocanın izinden gittiğiniz çok belli oluyor.Size görede işinize gelmeyen faso fiso.

redyellow
01-19-2010, 01:53
Devamlı bu cümleyi kurmanız neden?
Sizde bizde çok iyi biliyoruz bu konularda objektif olamıyorsunuz farkında olmayabilirsiniz ama o gözlük hep gözünüzde

Hayır tam aksine pes doğrusunu benim söylemem uygun düşer.Sizlere birşey söylüyorum inanmıyorsunuz.Delil diyorsunuz.Delil gösteriyorum ben buna itibar etmem diyorsunuz.Daha sonra itibar ettiğiniz birinden bir delil sunuyorum.Kime itibar edeceğimi ben bilirim gibi fevri bir tavırla savuşturuyorsunuz.İnanmam diyorsunuz.Konuyla alakalı yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz Evet erbakakn hocanın izinden gittiğiniz çok belli oluyor.Size görede işinize gelmeyen faso fiso.

O cümleyi bana devamlı hatırlatan yandaşınızı görmezden gelmeniz, bana tutup da bunu niye devamlı yazıyorsun demeniz partizanlıktan dolayı olabilir mi hocam?

Nusret yazmış bana ben de ona cevap veriyorum, ama sizin nusretin yazısındaki gözlüğü görmemeniz normaldir, ne de olda partidaşsınız:)

Bana bir şey söylüyormuşsunuz inanmıyormuşum.

İnanmam, inanmak zorunda mıyım?

sen söylersin inanırsam inanırım inanmazsam inanmam.

ben söylerim aynı şekilde inanırsan inanırsın inanmazsan inanman.

Hiç kimse kimseye zorla bir şey inandırmak zorunda değil, kimse de zorla inanmak zorunda değil kardeş.

Delil sunuyorum diyorsun, fikri sağları kendine delil olarak bulan kardeşime ancak üzülürüm, sırf Erbakana saldırabilmek için fikri sağları kendinize kılavuz ederseniz lütfen burnunuza dikkat ediniz!!!!!

İntifada
01-19-2010, 01:59
Delil sunuyorum diyorsun, fikri sağları kendine delil olarak bulan kardeşime ancak üzülürüm, sırf Erbakana saldırabilmek için fikri sağları kendinize kılavuz ederseniz lütfen burnunuza dikkat ediniz!!!!!

Önce fikri sağların söylediklerini okuyun,Sonra Bülent Arınçın söylediklerini okuyun.Her akıllı Türk vatandaşınında algılayabileceği gibi aynı konulardan aynı şekilde bahsediyorlar.Hadi fikri sağlar yalan söylüyor.Bülent Arınç tamı yalan söylüyor?Bırakın Allah aşkına.O parti gözlüğü gözünüzde ne kadardır var bilmiyorum ama o kadar alışmışsınız ki takılımı takılı değilmi ayıramıyorsunuz.Çünkü o gözlük artık sizin bir parçanız.Çıkarında biraz objektif bakın isterseniz.

redyellow
01-19-2010, 02:17
Önce fikri sağların söylediklerini okuyun,Sonra Bülent Arınçın söylediklerini okuyun.Her akıllı Türk vatandaşınında algılayabileceği gibi aynı konulardan aynı şekilde bahsediyorlar.Hadi fikri sağlar yalan söylüyor.Bülent Arınç tamı yalan söylüyor?Bırakın Allah aşkına.O parti gözlüğü gözünüzde ne kadardır var bilmiyorum ama o kadar alışmışsınız ki takılımı takılı değilmi ayıramıyorsunuz.Çünkü o gözlük artık sizin bir parçanız.Çıkarında biraz objektif bakın isterseniz.

Sayın arkadaşım:

Sen görüşlerini yazdın, ben de görüşlerimi yazdım.

İstersen daha fazla uzatmmayalım ha ne dersin?

Sen kendi yoluna ben kendi yoluma:)

münih
01-19-2010, 02:19
Yapsaydık, etseydik, yapacakla iş olmaz. Hayelle peynir gemisi yürümez derler ya. 40 senelik kurt politikacı nasıl oyuna geldi Anlaşılır gibi değil. Değişimli başbakan lıkla hükümet kurdu bu sadece israilde varmış, bu uygulama. Bilmemiş mi hükümet istifa etti ve tekrar hükümetin verilmeyeceğini. Verilse idi askeriye gelecekti. Tank yürüttüler sincanda. Askeriyeyi susturmak için maaşlara yarı yarıya zam yaptı ama yine yaranamadı. İktidara gelmeden sözlerine dikkat etmedi. Daha sp ve mhp iktidar göremez. O dönemde mhp veya sp muhalefet te kalsaydı sonraki seçimde tek başına iktidardı. O dönemde belediye çalışmalarında başarı almışlardı. Tayyip erdoğan başbakanımız da içinde dahil. Şimdi konuşmanın faydası yok olmayacaktır da.

İntifada
01-19-2010, 02:20
Aynı yoldan geliyoruz ama sapakta ayrılıyoruz galiba.
Neyse EyvAllah diyeyim artık.
Yolunuz açık olsun

İntifada
01-19-2010, 02:20
Yolunuz açık olsun

sirinsaat61
01-19-2010, 02:49
Cennetende yer ayarlayabiliyor musunuz bir oy karşılğında helalimden altı oy var henede.
Bu konuta başka konu altında yorum yapmıştım.Sen papazlara git onlar cennete bilet kesiyorlar.Bu konuda şaka bile olmaz

redyellow
01-19-2010, 02:54
Yolunuz açık olsun

Sapakta ayrılsak da az ilerde gene buluşuruz be kardeş:)

manifesto
01-19-2010, 02:58
Bu nasıl iş anlamadım
Hocaya soruyorlar ergenekon?
Hoca diyor, ben bilmem anlamam bilmediğim konu :)
Şimdi kazan diyor biz onların canına ot tıkayacaktık
Bu ne perhiz bu ne lahana
Hacıya mı inanalım hocaya mı?

sirinsaat61
01-19-2010, 03:02
Bu nasıl iş anlamadım
Hocaya soruyorlar ergenekon?
Hoca diyor, ben bilmem anlamam bilmediğim konu :)
Şimdi kazan diyor biz onların canına ot tıkayacaktık
Bu ne perhiz bu ne lahana
Hacıya mı inanalım hocaya mı?
Başbakan hacıdır ona inan.Ha bu arda şevket kazan da hocadır. bilgine.HA unuttum Başbakan da Hoca dır Her ne kadar hocalık yapmasa da

redyellow
01-19-2010, 03:04
Başbakan hacıdır ona inan.Ha bu arda şevket kazan da hocadır. bilgine.HA unuttum Başbakan da Hoca dır Her ne kadar hocalık yapmasa da

Tayyip bey hacı mı gerçekten?

Hocalığını biliyorum, hatta namaz kıldırdığını erbakan hocanın önünde onu da biliyorum ama hacılığını bilmiyordum.

B udurumda benhura düşen hem hacıya hem hocaya inanmaktır:)

sirinsaat61
01-19-2010, 03:08
Tayyip bey hacı mı gerçekten?

Hocalığını biliyorum, hatta namaz kıldırdığını erbakan hocanın önünde onu da biliyorum ama hacılığını bilmiyordum.

B udurumda benhura düşen hem hacıya hem hocaya inanmaktır:)
Olmaması mümkün mü ama hacı olduğunu gizliyorsa bilemem

CeVHeR
01-19-2010, 04:05
Sayın nusret:

Sizinle tartışmak hiç hoş değil:)

Niye dersen tutuyorsun insana yazmadığı bir şeyle hitap ediyorsun.

kardeşim ben sana erbakan hocaya güven felan dedim mi?

Güvenmeyebilirsin kardeşim, bu senin bileceğin şeydir.

Bak sen sen ol bana benim yazmadıklarımla hitap etme, ayıp olur vede mahcup olursun:)

BEN KENDİM ERBAKAN HOCAYA GÜVENİYORUM.

İşime gelse de güvenirim gelmesede, yoksa siz insanlara sadece işinize geldiği zaman mı güvenirsiniz:)

Başkası güvenir güvenmez beni zerre kadar ilgilendirmez, senin güvenip güvenmeyeceğin de beni ilgilendirmez.

Okey mi?

Bu sözü benim yazmam daha anlamlı olur, sizin yazmanız anlamsız olmuş:)

Eyvallah kardeşim, Allah razı olsun, rep felan çok mühim değil, mühim olan burda karşılıklı saygı ve edep çerçevesinde muhabbet etmektir.

Bazen benim bu sakinliğim bazılarını sinir ediyor ama olsun:)

Muhabbetle kardeşim.

Hadi buyrun başladık gene laf ebeliğine...
Siz dedinizki müfteriye güven olmaz. Ben müfteriye güvenmem. NAsıl olıyorda hocaya güveniyorsunuz. Hocada söylediğini ispat edemeyeceğinden dolayı müfteri durumuna düşüyor. Kendi içinizde çelişiyorsunuz...
Ayrıca sakinliğiniz umurumda değil diyeceğim ama sizin yerinize ben cevap vereyim. BEn siz sinir oluyorssunuz demedimki neden üstünüze alındınız...
Lafı dolandırıp durmayın...

redyellow
01-19-2010, 13:39
size göre öyle!

ben nusret bana sinir oluyor dedim mi? niye üzerinize alınıyorsunuz her yazılanı:)

laf dolandırmak haddimize mi düşmüş üstadım siz varken:)

elif zeynep
01-19-2010, 15:51
Erbakan Hocam'a ergenekon'u sorduklarıında "ben bilmem,anlamam.." mı diyor :)

28 Mart 2009 tarihinde Zaman Gazetesinin Necmettin Erbakan Hocam ile yaptığı röportajdan aktarıyorum :

Ergenekon soruşturması iki yıla yakın bir süredir devam ediyor. Dava süreci başladı. Ergenekon'u nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu hususta sadece iki cümle söyleyeceğim. Bir tanesi ne olduğunu bilmiyorum. Ne olduğunu bilmediğim bir şey hakkında konuşmam doğru olmaz. İkincisi mahkemeye intikal etmiş bir konuda konuşmak doğru olmaz.

İzlediğiniz kadarıyla düşünceniz nedir?
Ne olduğunu anlayamıyorum ki, izlemekten bir mana çıkarmak mümkün değil.

İddianameyi incelediniz mi?
Okuduğumuz şey roman gibi bir şey. Ne mana çıkaracaksınız? Siz alın okuyun çıkaracak manayı çıkarın.

....
Bilmediği bir husus hakkında konuşmaktan kaçınıyor Hocamız.. Fakat Samanyolu haber, röportajı aynen şu vahim başlıkla aksettiriyor.

http://farm4.static.flickr.com/3472/3391452313_ae29756488_m.jpg

Hocam'ın sözlerini çarpıtıp, direk bunu yazmışlardı başlığa.. Tamamına bakının röportajın anlarsınız .

Çarpıtılma ile zihinlere Hocamız sanki ergenekon için "fasa fiso.." demiş gibi yerleştirildi.. Yanlış var, düzeltmek gerek.

Ömer Bekir
01-19-2010, 16:09
Yahu Elif Zeynep kardeşim,neden bu kadar yanlışa bağlı kalıyorsunuz anlamıyorum..İddianame'yi okuduğunu söylüyor Erbakan,ondan sonra da roman bu diyor..Ama bu röportajdan önce'de "Refah Partisi Ergenekon'un hesabını soracaktı"diyor..

Şimdi soruyorum size;elinizi vicdanınıza koyun ve öyle cevap verin..Bir dediği birini tutmayan bir insana nasıl olurda bu kadar körü körüne bağlanılabilir..

Ve birşey daha söylemek istiyorum;Erbakan'ın"Ak Parti'ye oy verenler Cehennem'e bilet kesmiştir"dediğini bu iki kulağımla duydum.

elif zeynep
01-19-2010, 16:43
Yahu Elif Zeynep kardeşim,neden bu kadar yanlışa bağlı kalıyorsunuz anlamıyorum..İddianame'yi okuduğunu söylüyor Erbakan,ondan sonra da roman bu diyor..Ama bu röportajdan önce'de "Refah Partisi Ergenekon'un hesabını soracaktı"diyor..

Şimdi soruyorum size;elinizi vicdanınıza koyun ve öyle cevap verin..Bir dediği birini tutmayan bir insana nasıl olurda bu kadar körü körüne bağlanılabilir..

Ve birşey daha söylemek istiyorum;Erbakan'ın"Ak Parti'ye oy verenler Cehennem'e bilet kesmiştir"dediğini bu iki kulağımla duydum.

Şimdide roman kelimesine mi takıldınız , içinde bulunmadığı bir vâziyet hakkında net birşey söylemekten kaçınıyor, neresi yanlış ?! Hocamız "faso fiso" demiş mi peki, niye sözler çarpıtılıyor , niyet nedir, orasınıda çözemedim. Ayrıca haberi okumadınız galiba, ergenekon'un hesabını soracaktıık diyen Şevket Kazan'dır Hocamız değil.
Elimi vicdanıma koyarak cevap veriyorum, içiniz rahat olsun Efendim :)

CeVHeR
01-19-2010, 17:02
size göre öyle!

ben nusret bana sinir oluyor dedim mi? niye üzerinize alınıyorsunuz her yazılanı:)

laf dolandırmak haddimize mi düşmüş üstadım siz varken:)

Verecek cevap bulamayınca; size göre öyle... :)
PArrti gözlüklerini çıkarında öyle gelin Sayın Redyellow... :karizmatik:

mücahid55
01-19-2010, 17:21
Müfteriye güvenilmez diyen sensin, bu durumda Erbakan hoca bizim Ak PArtiye oy verdiğimiz için cehenneme gideceğimizi ispat edemezse, onada güvenmemeniz gerekmez mi.........

Hadi buyrun başladık gene laf ebeliğine...
Siz dedinizki müfteriye güven olmaz. Ben müfteriye güvenmem. NAsıl olıyorda hocaya güveniyorsunuz. Hocada söylediğini ispat edemeyeceğinden dolayı müfteri durumuna düşüyor. Kendi içinizde çelişiyorsunuz...

Erbakan Hocamızın söylemediği bir sözü söylemiş gibi yansıtıp ona iftira attığınız yetmedi şimdide aynı sözden dolayı kendisine müfteri diyorsunuz.

önceki yorumlarımdada belirttim yazdığınız hiçbir şey iftiranızı örtmeye yetmeyecek ve hocadan helallik istemedikçe müfteri olarak kalacaksınız.

ayrıca yazdıklarınızı okuyaarak yanlış bilgilenenlerinde sizin üzerinizde ve bu yanlışlara müsade edenler üzerinde hakları olacak.

Hoca nın söylediğini iddia ettiğiniz sözün aslına bakalım;
...
Erbakan, emperyalistlerin Türkiye´yi almak istediğini, bu nedenle 22 Temmuz´daki seçimlerin Çanakkale Savaşı´ndan çok daha önemli olduğunu savunarak, şöyle konuştu: ´´Seçimde harakiri yapma. Seçimde AKP ve CHP´ye oy vermek kendini bıçaklamak demektir. AKP´ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir. 3 Kasım´da gittin AKP´ye oy verdin. Yaptığın iş ne? Sırtına birer hortum bağladı. Hortumu AKP´ye teslim ettin, o da rantiyecilere verdi. Sağ, sol kalmadı. İşbirlikçi mi milli görüşçü mü? 3 Kasım´da aldığın biletle sen kendin geldin buraya arkadaş. ´Yapma´ dediğim halde, bu bileti aldın ve bu narkoz odasına düştün. Bundan sonra ne yapacaksınız? Milli görüş çadırından başka kurtuluşun yok.´´ Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak da, ´´Sizin eğilip bükülecek haliniz yok ki, yerdeki solucana benzediniz. Cumhurbaşkanını seçemedi, Abdullah Gül´ü seçtiremedi, halka seçtirmek istedi, yapamadı´´ dedi.

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/412837.asp (http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/412837.asp)

diğer kaynaklardanda sözün hocamızın ağzından çıktığı şekliyle olanını bulabilirsiniz.

burada hoca bir benzetme yapıyor.

"Paragraf iyi okunduğunda ve önyargısız incelendiğinde Erbakan'ın AKP'ye oy vermekle insanları dini manada yoldan çıkmakla değil, rasyonel ve akılcı davranmamanın sonucu karanlık bir geleceğe, ülke için yanlış bir yola onay verielceğine işaret etmiştir. Zaten "AKP'ye oy vermek cehenneme bilet almak gibidir" ifadesini kullandıktan hemen sonra olayın ekonomik ve politik alanda ne gibi vahametler doğruduğunu ifade etmiştir. Fakat AKP yandaşı medya bu sözü Erbakan'ın pekçok sözü gibi çarpıtmış, seçim öncesi Saadet Partisi aleyhine kullanmıştır." (alıntı)

İftira etmek; insanda olmayan bir şeyi varmış gibi sağda solda anlatmak ya da söylemediği sözü söyledi gibi zikretmektir.

"Hakkında bilgi sahibi olmadığın şeyin ardına düşme. Çünkü kulak, göz ve gönül, bunların hepsi yaptıklarından sorumludur." (İsra, 36) Bu âyet-i kerime, iyi bilmediğimiz herhangi bir konuda bir şey söylemenin doğru olmadığını, bunun insanı sorumlu kılacağını bildirmektedir.

Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar. [Ebu Davud]

CeVHeR
01-19-2010, 17:46
Bu konunun 27. mesajında mhfzkrdmkrt34 arkadaşımız, Erbakan Hocanın o lafı söylediği söyleşisinin videosunu yayınlamış. Nasıl oluyorda Erbakan Hoca bu lafı söylemedi diyebiliyorsunuz...
Aklınız sıra Hocanın söylediklerine kendinize göre kılıf uydurmuşsunuz. Yok efendim o öyle demek istemedide aslında böyle demek istedide. Örnek verecek başka konumu bulamamış Sayın Hoca. Veya biz niyet okuyucu değiliz. Ağızdan çıkan lafa bakmak durumundayız.
Milli görüşçülerin her zamanki taktiği, olayı hemen dini boyutlara dökerek, kendinizi haklı çıkarmak. Tabi doğru ya sizden başka herkes kafirdi dimi ben unuttum onu...

İntifada
01-19-2010, 17:52
Bu konunun 27. mesajında mhfzkrdmkrt34 arkadaşımız, Erbakan Hocanın o lafı söylediği söyleşisinin videosunu yayınlamış. Nasıl oluyorda Erbakan Hoca bu lafı söylemedi diyebiliyorsunuz...
Aklınız sıra Hocanın söylediklerine kendinize göre kılıf uydurmuşsunuz. Yok efendim o öyle demek istemedide aslında böyle demek istedide. Örnek verecek başka konumu bulamamış Sayın Hoca. Veya biz niyet okuyucu değiliz. Ağızdan çıkan lafa bakmak durumundayız.
Milli görüşçülerin her zamanki taktiği, olayı hemen dini boyutlara dökerek, kendinizi haklı çıkarmak. Tabi doğru ya sizden başka herkes kafirdi dimi ben unuttum onu...

İşte bu mesele nereden nereye geldi.Hep olay dönüp dolaşıp kafirliğe geliyor.Konu rp nin susrluk olayının üstüne gidip gitmediğidir .Ve röportajlarlada sabittr ki gidilmemiş faso fiso diyerek savuşturulmuş.

Sadece bir örnek diyorsunuz 90 yaşında ki insana teşbihmi öğreteceğiz.Teşbihte hata olmayacağını herhalde biliyordur kendisi.

Olayı gözlük meselesine getirmek istemiyorum :w::w::w:

mücahid55
01-19-2010, 18:00
hiçbir şey iftiranızı örtmeye yetmeyecek ve hocadan helallik istemedikçe müfteri olarak kalacaksınız.

İftira etmek; insanda olmayan bir şeyi varmış gibi sağda solda anlatmak ya da söylemediği sözü söyledi gibi zikretmektir.

"Hakkında bilgi sahibi olmadığın şeyin ardına düşme. Çünkü kulak, göz ve gönül, bunların hepsi yaptıklarından sorumludur." (İsra, 36) Bu âyet-i kerime, iyi bilmediğimiz herhangi bir konuda bir şey söylemenin doğru olmadığını, bunun insanı sorumlu kılacağını bildirmektedir.

Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar. [Ebu Davud]

hala yanlışa devam edin.

iftiranın tarifini iyi oku . hocanın söylediğini değil anlamak istediğini anladın ve anladığını hoca söylemiş gibi yazdın.

müfterisin.

mücahid55
01-19-2010, 18:03
.........Tabi doğru ya sizden başka herkes kafirdi dimi ben unuttum onu...

buda ayrı bir iftira biz kimseye kafir demedik. bende atılan bu iftiraya karşı hakkımı helal etmiyorum.

işiniz gücünüz iftira atmak.

illa kendinizi başkaları tarafından cehennemlik göstermeye kafir ilan edilmiş göstermeye çalışma gayretleriniz çok garip.

elif zeynep
01-19-2010, 18:06
Seçimde AKP ve CHP´ye oy vermek kendini bıçaklamak demektir. AKP´ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir. 3 Kasım´da gittin AKP´ye oy verdin. Yaptığın iş ne? Sırtına birer hortum bağladı. Hortumu AKP´ye teslim ettin, o da rantiyecilere verdi.

............

Burda gâyet açık değil mi, teşbihte bir hata olsaydı, bu sözü kulanmazdı .
Birine oy veriyorsanız, onun yaptığı/yapmadığı herşeyi onaylıyorsunuzdur ; Hocamız , oy vermenin ne derece keyfiyeti yüksek bir durum olduğunu-hassas olduğunu bu nedenle hassâsiyet göstermemiz gerektiğini anlatmaya çalışmıştır . Ve Akp'ye oy vermenin neticesini, bu sözle anlatma yolunu seçmiştir. Hocamızın samimiyetinden şüphemiz yoktur bizim; sözü "cehennemlik yaptı bizleri" tarzında çarpıtmayın. Bunu söyleye söyleye biz yoruluyoruz, ama nedense siz anlamamakta gâyret ediyorsunuz.

CeVHeR
01-19-2010, 18:07
Öbür tarafda hesaplaşırız o zaman...
BEn milli görüşçülerin hepsiyle tek tek konuşup görüşlerini alamam, genele bakarım...

Sürekli siyasi konularda dini istismar ederek üste çıkma çabalarınız mide bulandırıcı olmaya başladı...

İntifada
01-19-2010, 18:10
Bence videoyu başından sonuna kadar izle hocanın söylediklerinin hangisi gerçek hepsi iftira o ne zman isteyecek helalliğini?

-''Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı?

Şahsımada hakaret edemzsin.

mücahid55
01-19-2010, 18:12
Öbür tarafda hesaplaşırız o zaman...
BEn milli görüşçülerin hepsiyle tek tek konuşup görüşlerini alamam, genele bakarım...

Sürekli siyasi konularda dini istismar ederek üste çıkma çabalarınız mide bulandırıcı olmaya başladı...

hesaplaşacağımızdan hiç kuşkun olmasın.

iftira attığın yukarıda kanıtlandı. hocanın söylediği sözü çarpıtıp kendi anladığını hoca söylemiş gibi yazdın.

benim yorumumu alıntı yaparak bizden başka herkesi kafir yaptığüımızı söyledinki bu iftira ötekilerdende büyük.

biz siyasetide din için yaparız. bizim dinimiz ibadetten ibaret değildir. hayatın her alanında ona uymamız lazım.

asıl sizin iftiralarınız mide bulandırıyor.

mücahid55
01-19-2010, 18:15
Bence videoyu başından sonuna kadar izle hocanın söylediklerinin hangisi gerçek hepsi iftira o ne zman isteyecek helalliğini?

-''Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı?

ben o konuşmayı canlı izledim. buradaki videoyu izleyemiyorum. ama konuşmayı izledim , metnini okudum.

hoca iftira atıyor demekle hocayı iftiracı yapamazsın.

ben sizin sözü nasıl çarpıttığınızı gösterdim. ve iftira dedim.

sizde hoca nasıl iftira atıyormuş onu gösterin. kafanıza göre yorum yapmayın.

elif zeynep
01-19-2010, 18:16

Kimsenin şahsına hakaret yok burda ; oy verdiğin partiye dikkat et diyor, neresi yanlış.. Şu gözlük mevzusunuda anlayamıyorum, nabza göre şerbet vermiyoruz biz..

İntifada
01-19-2010, 18:20
Unutmuşsunuz demek ki izlediğinizi
Ama unutmuşuz siz mükemmelsiniz sizler yanlış yapmazsınız sizler dindarsınız.Aldığınız oy belli oluyor ne hale geldiğinizi
Videoyu aklı selim izleyen biri görecektir ki hoca başından sonuna kadar iftira atıyor.
Bende sana diyorum ki 'Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı

İntifada
01-19-2010, 18:21
Kimsenin şahsına hakaret yok burda ; oy verdiğin partiye dikkat et diyor, neresi yanlış.. Şu gözlük mevzusunuda anlayamıyorum, nabza göre şerbet vermiyoruz biz..

Bende size diyorum ki savunduğunuz partiye dikkat edin.Objektiflikten vazgeçmeyin.Susurluk olayında yaptığınız yanlışları ortaya çıkarınca hemen olayı müslümanlığa kafirliğe getirmeyin.

Ömer Bekir
01-19-2010, 18:23
Seçimde AKP ve CHP´ye oy vermek kendini bıçaklamak demektir. AKP´ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir. 3 Kasım´da gittin AKP´ye oy verdin. Yaptığın iş ne? Sırtına birer hortum bağladı. Hortumu AKP´ye teslim ettin, o da rantiyecilere verdi.

............

Bunu sen kendin söylüyorsun,hala daha itiraf etmiyor musun..Bu"Ak Parti'ye oy verenler Cehennemi boylamıştır"demek olmuyor mu.?

Birşey soracağım birde;kendi verdiği maaş ile kendisine bağlı olan askerden kaçan kişi(Erbakan)'a mı emanet edecektik bu ülkeyi..Adama o zaman derler;

HADİ ORDAN..!

redyellow
01-19-2010, 18:24
Konu ne:

"RP, Ergenekonun hesabını soracaktı"

Peki tartışılan ne:

Erbakan hocanın akp hakkında söylediği sözler.

Konu başlığıyla alakası ne?

Nusret bilir:)

Konu dışı yazıları silmeye yetkili kendisi ne de olsa:)

CeVHeR
01-19-2010, 18:25
hesaplaşacağımızdan hiç kuşkun olmasın.

iftira attığın yukarıda kanıtlandı. hocanın söylediği sözü çarpıtıp kendi anladığını hoca söylemiş gibi yazdın.

benim yorumumu alıntı yaparak bizden başka herkesi kafir yaptığüımızı söyledinki bu iftira ötekilerdende büyük.

biz siyasetide din için yaparız. bizim dinimiz ibadetten ibaret değildir. hayatın her alanında ona uymamız lazım.

asıl sizin iftiralarınız mide bulandırıyor.

Sen niyet okuyarak kanıtladığını savuyorsun ve bu yüzden benim iftira ettiğimi söylüyorsun ve bu yüzdende kul hakkına girdiğimi söylüyorsun. Sonra sizden başkalarını kafis sayıyorsunuz dediğimde biz öyle birşey yapmıyoruz yine iftira atıyor diyorsunuz...
Sen niyet okuyuculuğu ile ispat ettiğini söylüyorsun ben ise somut videolarla inandığımın gerçek olduğunu söylüyorum. Öbür tarafdahesaplaşacağız..
Bir Ak PArtili olarak ben eminimki milli görüşçülerin bizim üzerimizde çok hakkı var. Öbür tarafda görüşeceğiz bizmi sizden kaçacağız, siz mi bizden kaçacaksınız...
Biz, siz laf atmadığınız sürece sizinle ilgili tek bir klime bile etmeyiz. Ama siz günü her saniyesi Ak PArti ve yandaşlarına demediğinizi bırakmıyorsunuz. Kimin kim üzerinde hakkı varmış görüşeceğiz...

mücahid55
01-19-2010, 18:25
Unutmuşsunuz demek ki izlediğinizi
Ama unutmuşuz siz mükemmelsiniz sizler yanlış yapmazsınız sizler dindarsınız.Aldığınız oy belli oluyor ne hale geldiğinizi
Videoyu aklı selim izleyen biri görecektir ki hoca başından sonuna kadar iftira atıyor.
Bende sana diyorum ki 'Ne yapacaz efendim çaremiz yok gene cehennemden biletimizi alacağız'' nedir bu sözün aslı

ben sizin nasıl iftira attığınızı gösterdim.

sense sadece hoca iftira atıyor deyip hocaya iftira atmaya devam ediyorsun.
iftira atıyor demekle olmaz. ne kadar meraklısınız kendinizin cehennemlik gösterilmesine ve böyle anılmaya.

İntifada
01-19-2010, 18:26
Konu ne:

Peki tartışılan ne:

Abi yapma Allah aşkına ya .Olayı buralara taşıyan fitili ateşleyen sensin.

İntifada
01-19-2010, 18:28
ben sizin nasıl iftira attığınızı gösterdim.

sense sadece hoca iftira atıyor deyip hocaya iftira atmaya devam ediyorsun.
iftira atıyor demekle olmaz. ne kadar meraklısınız kendinizin cehennemlik gösterilmesine ve böyle anılmaya.

İftira atıyor demekle olur çünkü iftira atıyor ama nasıl kapanmış gözleriniz :karasız::karasız:

CeVHeR
01-19-2010, 18:30
Konu ne:

Peki tartışılan ne:

İsterseniz size yetkide verelim, işinize gelmeyen konuları silin, işinize gelmeyen konuları kilitleyin. Sizinki iyi niyeti suistimal değil mi sayın Redyellow...
Geçen akşamda güvenilir olmadığını ispatladığımız bir adama güvenmediğimiz için bizi eleştiriyordunuz. O arkadaşı kollamaya çalışıyordunuz. Yok gerçekten size yetki verelim. Bu forumda daha öncede örneği oldu. Aşırı milli görüşçü bir arkadaşa bölüm sorumluluğu verilmişti, her ne kadar karşı çıksakda...
Konu konuyu açmıştır ve olay buraya gelmiştir. Gerekli olduğuna inanıldığında konu kilitlenir ve silinmesine gerek duyulan mesajlar silinir. Ama buna ne zaman gerek olacağına karar verecek kişi kesinlikle siz değilsiniz...

LeyaL
01-19-2010, 18:30
Haber hakkıda diyebilirim ki;
Evet olabilir, böyle bir projeleri vardır ama izin vermemişler bir şekilde engellemişlerdir.
Engelleyenler de bellidir. Bu gün bile boş durmuyorlar..

Tartışmaya gelince ;

Erbakan öyle dedi diye; biz cehennemden bilet alanlar mı olduk şimdi.. (?)

İslâm Tarihini az çok okuyanlar,
Hz. Ali - Hz. Muaviye, Hz. Aişe ve yine Hz. Ali'nin karşı karşıya geldiğini unutmasınlar.
Bu karşılaşmalar hep siyasi karışıklıklar yüzündendi..

Ve bu gün; Erbakan ve Erdoğanın da ( Hoca ve Takebesi) siyasette rakipler..
Biz Erdoğan ı gönülden destekliyoruz lâkin Hoca'ya laf söylemek de bize düşmez.

Ebakan o sözü demiş ise vebalini öder ilâhi adalet var.
Hiç değilse biz o yanlışa düşmeyelim.
Sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmek, zarar dan başka bişey getirmez insana..

Hatasız kul da yönetici de yok.. İkisinin de hataları mevcuttur elbet..
Mükemmel olan bir tek O'dur..

Ben mükemmel değilim ki mükemmel bir yönetici isteyebileyim.

Meselâ;
( Hz. Ömer gibi bir yönetici isteyebilmek için, biraz Onun gibi olma yolunda çabalamak gerek..)

Dua ile..

mücahid55
01-19-2010, 18:35
Sen niyet okuyarak kanıtladığını savuyorsun ve bu yüzden benim iftira ettiğimi söylüyorsun ve bu yüzdende kul hakkına girdiğimi söylüyorsun. Sonra sizden başkalarını kafis sayıyorsunuz dediğimde biz öyle birşey yapmıyoruz yine iftira atıyor diyorsunuz...
Sen niyet okuyuculuğu ile ispat ettiğini söylüyorsun ben ise somut videolarla inandığımın gerçek olduğunu söylüyorum. Öbür tarafdahesaplaşacağız..
Bir Ak PArtili olarak ben eminimki milli görüşçülerin bizim üzerimizde çok hakkı var. Öbür tarafda görüşeceğiz bizmi sizden kaçacağız, siz mi bizden kaçacaksınız...
Biz, siz laf atmadığınız sürece sizinle ilgili tek bir klime bile etmeyiz. Ama siz günü her saniyesi Ak PArti ve yandaşlarına demediğinizi bırakmıyorsunuz. Kimin kim üzerinde hakkı varmış görüşeceğiz...

iftiranızda diretmeye devam edin .

sözü hacanın söylediğinden farklı şekilde alıntı yapıp burada yazan sensin.

bu iftiradır.

sen sözü oldsuğu gibi yaz insanlar ne anlarsa anlasın.
buna cesaretiniz bile yok. iftirayla biryere varamayacaksınız.

mücahid55
01-19-2010, 18:36
İftira atıyor demekle olur çünkü iftira atıyor ama nasıl kapanmış gözleriniz :karasız::karasız:

boş laflarla daha fazla uğraşmıyacağım. hala bir tane somut veri koyamadın.
iftira atıyor deyip tekrar et.

İntifada
01-19-2010, 18:37
Siz varcağınız yere vardınız yine.Olayı evirip çevirip unutturdunuz.Hatalarınızı savunmaya devam edin.
İftirayıda iftiracıyıda aklı selim bir şekilde okuyan herkes görüyor merak etmeyin.

İntifada
01-19-2010, 18:39
boş laflarla daha fazla uğraşmıyacağım. hala bir tane somut veri koyamadın.
iftira atıyor deyip tekrar et.

O seneler önce izlediğin ve unuttuğun programın videosunu koydum.Bunun gibi 7 part daha var.Baştan sona iftira ama unutmuşum siz duymak istediğinizi duyar görmek istediğinizi görürsünüz...

CeVHeR
iftiranızda diretmeye devam edin .

sözü hacanın söylediğinden farklı şekilde alıntı yapıp burada yazan sensin.

bu iftiradır.

sen sözü oldsuğu gibi yaz insanlar ne anlarsa anlasın.
buna cesaretiniz bile yok. iftirayla biryere varamayacaksınız.

Hala iftira diyorsun, hala bir cümle diyorsun. 10 dakikalık bir video var ortada. Konuşma olduğu gibi ortada...
Asıl sen benim hakkıma giriyorsun ve öbür tarafda hesaplaşacağız. Bundan emin ol...

elif zeynep
Daha fazla açıklamayacağım, bir söze binlerce cilt yazı yazdırmayın bana/gâyet açık ve net söz, çarpıtmayın. Ne söylemek istediğini anlamak için, bir zahmet yazdıklarımızı okuyunuz.
Adına Ergenekon denilen devlet içi örgütlenmeden bu ülkede ilk önce kim söz etmiştir, Hocamız tabikide..
İftira atııyorsunuz ; "cehenneme gönderdi bizi" diye sözü çarpıttınız, sonra ergenekon için "faso fiso" sözünü ortaya koydunuz /ki açıkladım çarpıtan medyayı.

Bahsi geçen röpartajda hocamız ayrıca,

"Susurluk araştırma komisyonunun, sonuna kadar görevlerini hiçbir etki altında kalmadan yapmaları konusunda başbakan olarak benim yazılı emrim vardır. Onlar da vazifelerini canla başla yapmışlardır. Ancak bizimki 1 yıllık bir hükümetti. Hükümetimiz döneminde bunların sonuçlanması imkanı olmamıştır."

Kısa hükümet devresinde neler yaptı hocamız, Allah razı olsun diyeceğinize birde söz söylüyorsunuz ! İftira atanların her vakit karşısındayım burda; rahatsız olan iftira etmekten vazgeçsin bir zahmet !

milletinadami
01-19-2010, 18:40
bu şevket kazan denilen zat hem türk milletini aptal zannediyor ve aynı zamanda herkesle dalga geçiyor...biz olsaydık şöyle yapacaktık ta tık tık...aynı 7 yaş altı çocukların oyunbozanlık yapması gibi gülünç...yaşından başından utan be adam!!!

redyellow
01-19-2010, 18:40
Abi yapma Allah aşkına ya .Olayı buralara taşıyan fitili ateşleyen sensin.

Birinci sayfadan itibaren tek tek oku buraya aktar ben miyim yoksa senin partidaşların mı?

Ben savunma pozisyonundayım başkaları saldırı pozisyonundalar, ha bire hocaya saldırılıyor.

Peki konuyla erbakan hocaya saldırmanın alakası ne?

RP ergenekonun hesabını soracakmış konu, olaya susurluğu sokan kim? alay eden kim?

Ya da dur ben aktarayım gidişatı:

Konu başlığı açılmış bir haber verilmiş.

haberin altına yazılan yazılar:

http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon1.gif
Hadi be. Vallaha mı...

:ağla:

(bak bunu yazan da sensin haaaa hani bana sen başlattın diyen varya sen işte:)

Bi video vardı driftçilerin.
Adam Subaru ile öyle 180 dönüşler yapıyoduki dedim yuh rakipsiz bu adam meğer büyük konuşmusum :)

Bak konunun altına bunlar yazılmış, hiç bir refahcı yazmadan bunlar sıralanmış.

Sonra ben gelmişim senin susurluk ile ilgili fasafiso lafınla ilgili onun öyle olmadığını başkasına söylendiğini yazmışım.

peki sonra ne olmuş burası çok ilginç.

ben fikri sağlara kızmışım, iftira demişim (iftira çünkü mum sözünü ASLA ERBAKAN SÖYLEMEDİ ama fikri erbakan söyledi diyor dünya alem biliyor ki erbakan söylemedi) benim fikriye iftira demem üzerine sen ne yaptın sevgili kardeşim:

Tuttun erbakan hocanın hükümet vs. için söyledi sözleri getirdin.

Tekrar sorayım:

Bu konuyu bu hale siz mi getirdiniz biz mi?

Fikriye müfteri denmesinden rahatsız olup erbakan bize şunu şunu söyledi müfteridir demeye getiren siz değil misiniz?

Konuyla ergenekonla size söylenen sözlerin ne alakası var?

İntifada
01-19-2010, 18:43
Daha fazla açıklamayacağım, bir söze binlerce cilt yazı yazdırmayın bana/gâyet açık ve net söz, çarpıtmayın. Ne söylemek istediğini anlamak için, bir zahmet yazdıklarımızı okuyunuz.
Adına Ergenekon denilen devlet içi örgütlenmeden bu ülkede ilk önce kim söz etmiştir, Hocamız tabikide..
İftira atııyorsunuz ; "cehenneme gönderdi bizi" diye sözü çarpıttınız, sonra ergenekon için "faso fiso" sözünü ortaya koydunuz /ki açıkladım çarpıtan medyayı.

Bahsi geçen röpartajda hocamız ayrıca,

"Susurluk araştırma komisyonunun, sonuna kadar görevlerini hiçbir etki altında kalmadan yapmaları konusunda başbakan olarak benim yazılı emrim vardır. Onlar da vazifelerini canla başla yapmışlardır. Ancak bizimki 1 yıllık bir hükümetti. Hükümetimiz döneminde bunların sonuçlanması imkanı olmamıştır."

Kısa hükümet devresinde neler yaptı hocamız, Allah razı olsun diyeceğinize birde söz söylüyorsunuz ! İftira atanların her vakit karşısındayım burda; rahatsız olan iftira etmekten vazgeçsin bir zahmet !

18. mesajı okumanı taviye ederim
:güzel::güzel::güzel:

İntifada
01-19-2010, 18:45
Ben haberin yalan olduğunu susurlukla alakalı birşey yapmadığınızı belirten fikri sağların yorumunu yazdım.Müfteridir inanmam yazdınız.Bülent arınçınkini verdim itibar ederim ama öyle değildir yazdınız ve olayı birden müfteridir değildir zeminine çektiniz.

CeVHeR
01-19-2010, 18:49
Hepde aynı bahane biz bir sene kaldık, bir sende ancak bunları yapabildik. Daha dik durabilse idiniz, komutanlarla rakı masasına oturmasa idiniz. Koalisyon ortaklarınıza güven verebilse idiniz dik duruşunuz ile. İki palet sesinden ürkmese idiniz. Bir seneden daha fazla kalabilirdiniz...
Sizden daha fazla baskı gördük ama dik durduk, boyun eğmedik ve hala duradayız. Hiç hoşunuza gitmiyor ama burada olmayada devam edeceğiz...
Belki yakında bize yine bir kapatma davası açarlar ve siz yine dua etmeye başlarsınız inşallah kapatılırlar diye ama biz bu dil duruşumuzla devam ettiğimiz sürece Allah' tan başka kimse kapatamaz bu partiyi...

redyellow
01-19-2010, 18:58
Hepde aynı bahane biz bir sene kaldık, bir sende ancak bunları yapabildik. Daha dik durabilse idiniz, komutanlarla rakı masasına oturmasa idiniz. Koalisyon ortaklarınıza güven verebilse idiniz dik duruşunuz ile. İki palet sesinden ürkmese idiniz. Bir seneden daha fazla kalabilirdiniz...
Sizden daha fazla baskı gördük ama dik durduk, boyun eğmedik ve hala duradayız. Hiç hoşunuza gitmiyor ama burada olmayada devam edeceğiz...
Belki yakında bize yine bir kapatma davası açarlar ve siz yine dua etmeye başlarsınız inşallah kapatılırlar diye ama biz bu dil duruşumuzla devam ettiğimiz sürece Allah' tan başka kimse kapatamaz bu partiyi...

Rakı konusuna hiç girme, eğer zerre kadar utanman varsa rakı konusunda senin hiç konuşmaman lazım.

MİLLİ GÖRÜŞCÜ ARKADAŞLAR:

Bu yazıyı yazabilen birisiyle tartışmanın anlamı ve gereği de yoktur.

Adam koalisyon hükümeti ile milletin tek başına anayasayı bile değiştirme yetkisi verdiği bir iktidarı bir tutabiliyor!!

Bakanları şarap içen bir hükümetin yandaşı rakı masasına oturmasaydınız diyebiliyor!!

İki palet sesinden ürkmeseydiniz diyebiliyor, hükümetin o iki palet sesinden taaaaaa aylar sonra düştüğünü, aylarca devam ettiğini, hükümetin de refah partisi tarafından değil köşkte oturan BİR MASON tarafından düşürüldüğnü bile bilmiyor!

Hatta hiç utanmadan parti kapatılırsa sevinirsiniz, dua edersiniz diyebiliyor, demek ki bu utanmaz refah partisinin kapatılması için dua etmiş ki herkesi kendisi gibi sanıyor!

boşverin konuşsun dursun!

Cevap vermeye değmez!!!!!

Ömer Bekir
01-19-2010, 19:01
Rakı konusuna hiç girme, eğer zerre kadar utanman varsa rakı konusunda senin hiç konuşmaman lazım.

MİLLİ GÖRÜŞCÜ ARKADAŞLAR:

Bu yazıyı yazabilen birisiyle tartışmanın anlamı ve gereği de yoktur.

Adam koalisyon hükümeti ile milletin tek başına anayasayı bile değiştirme yetkisi verdiği bir iktidarı bir tutabiliyor!!

Bakanları şarap içen bir hükümetin yandaşı rakı masasına oturmasaydınız diyebiliyor!!

İki palet sesinden ürkmeseydiniz diyebiliyor, hükümetin o iki palet sesinden taaaaaa aylar sonra düştüğünü, aylarca devam ettiğini, hükümetin de refah partisi tarafından değil köşkte oturan BİR MASON tarafından düşürüldüğnü bile bilmiyor!

Hatta hiç utanmadan parti kapatılırsa sevinirsiniz, dua edersiniz diyebiliyor, demek ki bu utanmaz refah partisinin kapatılması için dua etmiş ki herkesi kendisi gibi sanıyor!

boşverin konuşsun dursun!

Cevap vermeye değmez!!!!!

Sadece; :olmaz:

elif zeynep
01-19-2010, 19:05

" Sizden daha çok baskı gördük " derken, Efendi, ABD'den alkış alan biz miyiz siz mi ? Yahudi Cesaret Ödülümüzde yok sizin gibi !
Öyleyse , biz dik durmasaydık zaten hükümetimiz 1 seneden çok sürerdi ; Şubat tüm müslümanlara darbeyi indirmiştir; bunun seni beni mi olur ; her şekilde en çok biz mağdur edildik .. Olayları iyi analiz ediniz, siyonizm'in en çok odaklandığı lider Erbakan Hocam'dan başkası değildir; çünkü Avrupa değil, İslâm birliğine yönelmiştir.. Zaten herkes anladı Hocamızın tarihi misyonunu, bir siz anlayamadınız ya, helal olsun.

CeVHeR
01-19-2010, 19:08
Utanmaz olan sensin, büyüksün dedim, saygı göstereyim dedim... Ama anlıyorum ki haketmiyorsun. Yaptığınız hatalar yüzünüze vurulunca nasılda kudurmuş gibi azıp hakaretler etmeye başlıyorsunuz değil mi...
Sayın Redyellow benim ağzımı açtırmayın, rica ediyorum...
Ayrıca Ak Partinin tek başına anayasayı değiştirme yetkisi yoktur. 367 milletvekili şart. Boş konuşmayın...
Bizim bakanımız kendi isteğiyle davette şarap içmiştir. Ama siz komutanların korkusuna onların rakı masasına oturmuştunuz. Ayrıca biz sizin gibi her alanda dini ritüllere dayalı konuşmuyoruz. Dini konularda bu kadar hassas olduğunu söyleyen bir camianın başının rakı masasına oturnası ile bizim bakanımızın şarap içmesini bir tutamazsın...
Ben hiç bir zaman Refah PArtisinin kapatılmasını istemedim ki zaten Ak PArtiden önce ailece milli görüşü destekliyorduk ama kapatma davası sürsince Ak PArtini kapatılması için dua eden milli görüşçü gördüm ki, onları Allah' a havale ediyorum...
Sırf Ak PArti başarısız olsun diye Chp' yi destekleyen o kadar çok milli görüşçü tanıdım ki, ben kendim utandım...

Sizi ters düşsekde iyi bir milli görüşçü zannetmştim ama yanılmışım. Yine bir milli görüşçü yanıltmadı beni...

CeVHeR
01-19-2010, 19:10
ABD! den destek alınca Yargıdan veya ordudan destek almış olmuyorsunuz...
Bir Libya liderinebile ağzının payını veremeyenden dik duruş beklemek bizim ahmaklığımız haklısınız...

redyellow
01-19-2010, 19:14
Nusret:

İstediğin kadar ağzını açabilirsin, fakat şunu unutma: sen ne yazarsan yaz benim içni hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur artık.

Kendi bakanı şarap içen bir hükümetin taraftarı başka bir hükümet için rakı masasına oturmasaydınız diyebiliyorsa onu gaaale almaya gerek yoktur.

Buyur istediğin kadar aç ağzını!!!!

Ben iyi bir milli görüşçüyüm peki sen kimsin?

(diğer akpli arkadaşları ayrı tutuyorum, bu yazı nusrete özeldir)

Ve bir milli görüşçüye yakışır şekilde senin yazılarını gaale almadığımı yazıyorum niye almadığımı da belirtiyorum.

Bir insan kendi gözündeki merteği görmeden başkasının gözündeki çapağa laf atıyorsa onu gaale almamak en doğrudur.

Hala konuşuyor, şarap içeni savunuyor, içmeyeni karalıyor!!!

Ben şarap içmesine de bi şey demedim, git bak istersen o konuda başlık açılmıştı eleştiri vs. yazmadım ben, ama sen tuttun rakı masası konusunu getirdin buraya, şimdi de neler yazıyorsun.

hadi kardeş sana her şey serbest:)

CeVHeR
01-19-2010, 19:20
Sen beni gaale almıyorsan demek ki ben doğru yoldayım. Sen beni gaale alsa idin o zaman durur düşünürdüm acaba yanlış yoldamıyım diye. Teşekkür ederim, bana bu konuda kendime olan güvenimi perçinlediğin için.
Bu arada laf ebeliği yaparak sadece kendi görüşünde olanlara gaz verirsin ama aklı başında olanlar senin nasıl bir kelime cambazı olduğunu ( yada öyle olduğunu zannettiğini ) çok iyi biliyorlar...
Sen boş konuşmaya devam et...

elif zeynep
01-19-2010, 19:23
ABD! den destek alınca Yargıdan veya ordudan destek almış olmuyorsunuz...
Bir Libya liderinebile ağzının payını veremeyenden dik duruş beklemek bizim ahmaklığımız haklısınız...

Kaddafi olayınıda çarpıtmayın, kartel medyasının ağzıyla konuşmayın burada.
Ortaya birşey atıyorsunuz, gerisi yok.. Sürekli bir çerçeveleme gâyreti..
Kaddafi'nin nasıl bir patavatsız olduğunu bilmeyen mi var, Hocamız gereken bir şekilde uygun üslub ile lidere yakışacak şekilde , Kaddafi'nin yanlış sözlerini düzeltmiştir ; ve ayrıca Libya gezisinin sonunda kazançlarımızda epey vardır / araştırınız.
Yine ortaya bir söz attınız, ve size cevap vermek bile fitre ama neylersiniz; iftiralarınızı çürütmek bir noktadan sonra üzerimize farz oluyor.

redyellow
01-19-2010, 19:28
Elifzeynep kardeş:

İşin çok zor:)

boş ver iftira vs. atsın, o attığı sözlere kendi bile inanmıyor, o sırf laf olsun diye yazıyor, bırakın yazsın kardeşim:)

Kartel ağzıyla konuşanları muhatap almayın, hem bunlardan şikayet ediyor hem de bunların kendisine delil kabul edip utanmadan sıkılmadan hocaya laf söylüyor.

yahu hocaya laf söylemen içni kırk fırın ekmek yemen lazım yahu:)

Civciv çıktığı yumartayı beğenmemiş:)

CeVHeR
01-19-2010, 19:29
Kendi çapınızda çürütüyorsunuz tabi. Size sadece kendi yabdaşlarınız inanıyor. Başka yok...

CeVHeR
01-19-2010, 19:31
İlginç, yumurtayı çıkaranda, yumurtanın içinden çıkanı beğenmemiş...

redyellow
01-19-2010, 19:32
Bence GAAALE almayın onu:)

Taaaki konu başlığıyla ilgili yazana kadar!

CeVHeR
01-19-2010, 19:36
Siz öyle bir muhalefet yapıyorsunuz ki özümüzde sevdiğimiz Erbakan Hoca' yı sevmemeizi sağlıyorsunuz...
Siz insanları Erbakan Hoca' ya yaklaştırmıyor, daha çok ondan soğutuyorsunuz. Yazık size...

İntifada
01-19-2010, 19:36
"SAADET YÜZDE 65'LE GELECEKTİ"

Şevket Kazan, AK Parti'yi kurarak kendilerinden ayrılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını da eleştirerek, bu ayrılmanın, 2005'te yüzde 65 oyla gelecek olan Saadet Partisi'nin önüne geçtiğini iddia etti.
Gündemde olası bir erken seçime karşı hazırlıklı olunmasına yönelik teşkilatların bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantının ikinci bölümü ise basına kapalı yapıldı.

CİHAN

Nusret abi bırak daha fazla anlatnmaya gerek yok zira anlamamakata kararlılar.Mesele yumurtadan çıkmak değilde iktidar olamama siniridir.Sinirlerinden bize ne diyeceklerini bilememektedirler.Şevket kazanın yukardaki sözü açıkça herşeyi açılkıyor.Böyle gitmeye devam ederse ergenekoncularda sizi kurtaramayacak yüzde 5 i geçemeyeksiniz.

CeVHeR
01-19-2010, 19:40
Nusret abi bırak daha fazla anlatnmaya gerek yok zira anlamamakata kararlılar.Mesele yumurtadan çıkmak değilde iktidar olamama siniridir.Sinirlerinden bize ne diyeceklerini bilememektedirler.Şevket kazanın yukardaki sözü açıkça herşeyi açılkıyor.Böyle gitmeye devam ederse ergenekoncularda sizi kurtaramayacak yüzde 5 i geçemeyeksiniz.

VAy vay vay %65 le gelecek olan Saadetin önünü tıkamıştır...
En iyisi sadece gülmek...
Yoruma gerek yok...

elif zeynep
01-19-2010, 19:43

Bizim mevki derdimiz mi varmış (: anlayamadım şimdi.. Varda bizim mi haberimiz yok.. Efendi, mevki değil niyetimiz, Hakk yolunda gitmedikten sonra mevki ne işe yarar .. Tek menzil, Allah rızası ; Hakk'ı üstün tutan bir cemiyetin inşâsı.. Tabi, ağır şeyler bunlar, bir iki kişiyle yola çıktığımızda bize hayal diyenler utandılar bir vakit sonra, böyle yüzde 5lik sözler söyleyenlere o nedenle cevap vermemek en doğrusu (:

Biz karada gemiler yapmaya devam edeceğiz, inanıyoruz ki Allah denizi ayaklarımızın altına getirecek inş..
;1

CeVHeR
01-19-2010, 19:45
Ben gülmeye devam ediyorum...
Hayatımda bu kadar komik bir fıkra dinlememiştim. Saadet %65 le gelecekti... :D
Sen beni güldürdün allahda seni güldürsün Sayın Kazan...

İntifada
01-19-2010, 19:55
Bizim mevki derdimiz mi varmış (: anlayamadım şimdi.. Varda bizim mi haberimiz yok.. Efendi, mevki değil niyetimiz, Hakk yolunda gitmedikten sonra mevki ne işe yarar .. Tek menzil, Allah rızası ; Hakk'ı üstün tutan bir cemiyetin inşâsı.. Tabi, ağır şeyler bunlar, bir iki kişiyle yola çıktığımızda bize hayal diyenler utandılar bir vakit sonra, böyle yüzde 5lik sözler söyleyenlere o nedenle cevap vermemek en doğrusu (:

Biz karada gemiler yapmaya devam edeceğiz, inanıyoruz ki Allah denizi ayaklarımızın altına getirecek inş..
;1

Şevket Kazan mevk derdinizin olup olmadığını açıklamış.Okusanız.Sadece yorumlara cevap verme gayretinde olmayınız.Somut belgeleri bir okuyunuz.

milletinadami
01-19-2010, 19:56
şevket kazan türkiyede ilk defa politik fıkralar çeşidinden ilk örnekler vererek tarihe adını yazdırdı...
zaten bundan sonra milli görüş partisinin tek anılacağı iş bu olcak gibi...
fıkralar...

milletinadami
01-19-2010, 20:02
İŞTE MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİN ERGENEKON HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ....

Milli Gazete yazarı Afet Ilgaz son günlerde yazdığı yazılarıyla Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimlere destek veriyor.

İslamcı kimliğiyle tanınan Milli Gazete (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/milli-gazete/)`nin Hasan Ünal (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/hasan-unal/) ve Afet Ilgaz (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/afet-ilgaz/) gibi bazı yazarlarının açıkça Ergenekon Terör örgütü zanlılarına destek vermeleri kamuoyunda ilgi çekiyor. Afet Ilgaz (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/ilgaz/)`ın Ergenekon Terör örgütü kurucu ve üyeliğiyle suçlanan ulusalcı şahsiyetlere verdiği destek satırları:

6 Temmuz:

`İlhan Selçuk (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/ilhan-selcuk/) ağır bir kalp ameliyatı geçirdi. Şener Paşa (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/pasa/) ambulansla hastaneye kaldırıldı. Erbakan Hoca (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/erbakan-hoca/) içerde. Bunlar insana Guantanamo`yu hatırlatıyor.

Biz, Çanakkale (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/canakkale/) savaşlarında, yaralı düşman askerine matarasında kalan son damla suyunu içiren Mehmetçiğin torunları değil miydik? Bomba (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/bomba/) hikayesi ise bir tuhaf. Nazlı Ilıcak (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/nazli-ilicak/)`ın her ağzını açışta, Ümraniye (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/umraniye/)`deki ev, şu kadar bomba diye başlayan Ergenekon (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/ergenekon/) yorumlarının aslını teşkil eden bu bombalar imha edilmiş. Hem de haziran ayında. Sanıklardan Vedat Yenerer (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/vedat-yenerer/)`in avukatı bu işi ortaya çıkarıyor. Belgesi de var. 12 Haziran 2007`de ele geçirildiği söylenilen bu bombalar tam bir sene sonra 13 Haziran`da, son dakikada imha ediliyor. Bir soruşturmanın delili, soruşturma bitmeden yok edilebilir mi?

7 Temmuz:

`İşin aslı budur. Toprakları için canı yananlar, kimi benim gibi yazı yazar, kimi Şener ve Hurşit paşa gibi miting yapar, kimi Sinan Aygün (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/sinan-aygun/) gibi Atatürk, Kurtuluş savaşları kitapları çıkarır, kimi TV`lerde konuşur, kimi annem gibi, `Beni cepheye yollayın, askerlere çay yapacağım` der, kimi şehid oğlunun başında çırpınır, kimi kesesini doldurur, kimi de bu masum ana gibi, başbakana yalvarır, topraklarımızı satma evladım, günah diye. Bu haykırışı televizyonda duydum, unutamayacağım.

9 Temmuz:

`Yıllarca `Ege (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/ege/)`mizi ve `Güneydoğumuzu` koruyan ordulara kumanda etmiş iki paşa tutuklanıyor. En ufak bir insani hüzün yok. Siz değil miydiniz, askerler siyaset yapacaklarsa üniformalarını çıkarsınlar diyen? Yıllarca Türkiye`nin Batıda ve doğuda sınırlarını korumuş olan iki Türk askeri, bu hassasiyetlerin emekli olduktan sonra da sürdürdü diye yapılan bu muamele nedir? Yan gelip yatmalı mıydılar yoksa Başbakan`ın söylediği gibi? Hassasiyetlerini (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/hassasiyetlerini/) herhangi bir biçimde ve herhangi bir şekilde dile getirmemeli miydiler? Biz bile asker olmadığımız halde elimiz yüreğimizde yaşıyoruz.

Gözaltındaki ölümler nedir? Hazırlanmayan iddianameler nedir? Yaşlı başlı insanların, hem de memlekete bunca hizmet etmiş, senin benim namusumu korumuş insanların saatlerce gözaltında bunaltılması, nedir?

11 Temmuz:

`Bütün büyük haberciler, kaç gündür Özden Örnek Paşa`dan bahsediyor, onunla röportaj yapıyorlar. Benim aklıma Örnek Paşa denilince oğlunun çektiği Gallypoli (Gelibolu (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/gelibolu/)) filmi gelir. O zaman çok eleştirilmişti bu film. İçinde Millî hassasiyetler yok, sanki bu filmi yabancılar çekmiş diye. Sponsorları arasında da kimler yok, kimler...

Örnek Paşa`nın iki oğlunun da Çalık Grubu (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/calik-grubu/)`nda çeşitli ve önemli görevler almış olmaları elbette hiçbir anlam taşımıyor. Asıl anlam taşıyan adamcağızın `ben yazmadım` dediği halde `hayır o yazdı` iddialarının hâlâ devam etmesi. Ne yapsın yani Paşa, yemin billah mı etsin, o günlükleri yazmadığına dair!

Benim aklıma takılan asıl şu: Bilgisayarda günlük yazılır mı? Ben hayatımda böyle şey duymadım. Ha, bir tane duydum. Örnek Paşa`nın günlüğü. Kimse bunun üzerinde durmuyor. Tekrar soruyorum: Başka bir örnek var mı Örnek Paşa`nın örneğinden başka? Bilgisayarda günlükyazılır mı? Yoksa o çok mu `özel` bir yazı çeşididir, insan kalemi ve defteriyle başbaşa mı kalmak ister?`

18 Temmuz:

`Faili meçhulleri de sıraya koydular. Bunlar Sadettin Tantan (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/sadettin-tantan/)`ın İçişleri Bakanlığı (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/icisleri-bakanligi/) sırasında hükme bağlanmamış mıydı? Danıştay (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/danistay/) cinayeti hükme bağlanamamış mıydı?` Timeturk (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/timeturk/)

milletinadami
01-19-2010, 20:03
;1

Aç tavuk kendini tahıl ambarında sanırmış...Atasözü...

İntifada
01-19-2010, 20:08
Kardeşler boşuna belge yayınlamanıza gerek yok.Hiç birini okumuyorlar.Okumadıkları gibi hepsini yalan kurmaca diye reddediyorlar.
Ergenekon bile bize karşı Sp yi kullandı.Yazıklar olsun ki milli görüşü ne hallere getirdiniz!!Sizin bu amansız muhalefetiniz size karşı olan sevgimizi azaltmaktan başka birşeye yaramıyor.

LeyaL
01-19-2010, 20:10

Yakışmadı :olmaz:

elif zeynep
01-19-2010, 20:11

Siz bu şekilde, bu üslupla devam ettikçe, bizim nazarımızda hep mağlup olmaya devam edeceksiniz. Bu sözü, her müslüman benimsemelidir; nabza göre yine şerbet verdiniz, vallahı ne diyeceğimi artık bilemiyorum (:
İdrâk nasip meselesi, idrâkten yoksun düşüncelerinizi burda söyleyip, birde marifetmiş edasına bürünmeyiniz efendi.. Komik oluyorsunuz ; ben hakaret etmedim şimdiye kadar; tartışırken bile çürük yorumlar yapıyorsunuz
( konuya dâhil olan kişilere söylüyorum, genele değil )

Bu nasıl tartışma adabı, gidin önce tartışmanın üslubunu öğrenin. basit yorumlara kaliteli cevap beklemeyin yahut !

elif zeynep
01-19-2010, 20:16
Yakışmadı :olmaz:

Herkes kendine yakışanı yapıyor/söylüyor.. misyon meselesi bunlar.

CeVHeR
01-19-2010, 20:28
Biz sadece siz ve sizin gibilerin nazarında mağlup oluruz...
Allah'ın ve milletin nazarında mağlup olmayalım bize yeter...

İntifada
01-19-2010, 20:36
Herkes kendine yakışanı yapıyor/söylüyor.. misyon meselesi bunlar.

senden aynı hassasiyeti fikirdaşın şahsıma yönelik müfteri yakıştırmasını yaparkende beklerdim.ama boşa beklemişim misyon meselesi sonuçta.

Ama unutmuşuz bizlere sizin tarfınızdan yapılan hakaretler uygun ama size en ufak bir söz gelince dünya alem ayağa kalkar

LeyaL
01-19-2010, 20:38
Siz Ak parti - Milli görüş yiyin birbirinizi !
Ergenekoncuların ekmeğine yağ sürüyorsunuz haberiniz yok !
Davamızın Hakk olduğunu unutuyorsunuz bakıyorum. !
Nefsinizin hoşuna giden fakat hiç bir getirisi olamayan sözler sarfetmeye devam edin !
Diğer tarafın işine geleni yapın.!
Onlar da " 7 tirilyon da para mı " demeye devam etsinler !

Alkışş...

Ak partililer özellikle sizedir bu sözler.. !
Karşı tarafı kışkırtarak elimize bişey geçmez !
Bu ne ciddiyetsizlik..
Kendinize gelin ve aklı başında olan biri şu konuyu kitlesin;
Biz de kurtulalım sizde kurtulun artık boş laf düellosundan !

Ömer Bekir
01-19-2010, 21:27

;1

Aboo,büyük laf..Erbakan'a kalırsa işimiz yandık yandıkhttp://www.akpartiforum.com/%3Ca%20href=http://img707.imageshack.us/i/hareketligifler06x5r.gif/%20target=_blank%3E[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/4449/hareketligifler06x5r.gifhttp://www.akpartiforum.com/%3Ca%20href=http://img707.imageshack.us/i/hareketligifler06x5r.gif/%20target=_blank%3E[IMG=http://img707.imageshack.us/img707/4449/hareketligifler06x5r.gif]http://img707.imageshack.us/img707/4449/hareketligifler06x5r.gif

redyellow
01-20-2010, 01:53
senden aynı hassasiyeti fikirdaşın şahsıma yönelik müfteri yakıştırmasını yaparkende beklerdim.ama boşa beklemişim misyon meselesi sonuçta.

Ama unutmuşuz bizlere sizin tarfınızdan yapılan hakaretler uygun ama size en ufak bir söz gelince dünya alem ayağa kalkar

Fikirdaşından kasıt sanırım benim.

Eğer bu sözün muhatabı bensem size müfteri yakıştırmasını hangi yazımda yaptım alıntı yapabilir misiniz?

İntifada
01-20-2010, 01:56
Fikirdaşından kasıt sanırım benim.

Eğer bu sözün muhatabı bensem size müfteri yakıştırmasını hangi yazımda yaptım alıntı yapabilir misiniz?

Yo yo sözüm size değil sizden şahsıma yönelik bir hakaret duymadım duyacağımıda sanmıyorum

Cihan_ŞümuL
01-20-2010, 02:01
Boşver abim ya .

tartısma kalp kırmaya başladı.

gerek yok degmez.

sen üstüne düşen lafları söyledin.

anlayan anlar.

EpiVaTeS
01-20-2010, 02:13
Benim en sinir olduğum sırf akpartiliyim diye bana münafık denmesi...
siz kimsiniz ulenn bana münafık dersiniz diyorum...
kem küm ediyorlar...
saadetli arkadaşlar hele bir açıklasın bunu...???

redyellow
01-20-2010, 02:18
kem küm ediyorlar...

Lütfen bunu yapmayın.

Size kim demişse onun nikini yazın ve özel olarak ona sorun.

Saadetli arkadaşlar açıklasın demişsin, ben saadetciyim, ama ben sana demediysem nasıl açıklarım kardeşim?

bu şekilde genelleme yapmak yanlış değil mi?

Kem küm ediyorlar demişsiniz ama kusura bakmayın esas kem küm burada isim vermeden tüm insanları suçlamaktır.

Yo yo sözüm size değil sizden şahsıma yönelik bir hakaret duymadım duyacağımıda sanmıyorum

Evyallah.

Ama ima ile yazacağına sana kim müfteri demişse onun ismini direk yazsaydın daha hoş olmazmıydı?

Yanlış anlamalara sebep olmamış olurdun.

Muhabbetle.

Boşver abim ya .

tartısma kalp kırmaya başladı.

gerek yok degmez.

sen üstüne düşen lafları söyledin.

anlayan anlar.

Doğru söylüyorsun. Zaten konuyla alakalı yazan da yok, aklına geleni yazıyorlar.

Selamlar.

EpiVaTeS
01-20-2010, 02:21
Bir genelleme yaptım...
Tartıştığım bütün saadetlilerin beni banlamadan önce attıkları son mesaj genelde bu...
beni dini eksik ilan ediyorlar...
beni eksik ilan edecekler önce kendileri tam mı bi bakacak...:)
yoksa sözüm ortaya...:)

manifesto
01-20-2010, 02:22
Hocanın meşhur sözlerinden değil mi
AKP ye oy veren cehenneme bilet alır diye
Gelki teşbih yapmış ama
cennet cehennem
birisine akp liyi diğerine sp liyi reva görmüş olmalı :)

redyellow
01-20-2010, 02:34
Bir genelleme yaptım...
Tartıştığım bütün saadetlilerin beni banlamadan önce attıkları son mesaj genelde bu...

Ben de saadetliyim ve ömrümde hiç kimseyi dini eksik ilan etmedim.

Siz ise GENELLEME YAPTIM diyorsun.

benim ne suçum var?

Genelleme yapmak yanlıştır yapmayın diyorum siz genelleme yaptım diyorsunuz, kime yazıyorsanız ismini yazın diyorum sözüm ortaya diyorsunuz.

bana da la havle vela kuvvete illa billah demekten başka çare bırakmıyorsunuz.

Size karşı saadetciler genelleme yaparak yazarken ne kadar yanlış oluyorsa sizin de bize karşı genelleme yaparak herkesi birden tu kaka ilan etmeniz o kadar yanlıştır.

hoşçakalın.

EpiVaTeS
01-20-2010, 03:02
Tamam...
isim versem tanıyacakmısınız...
şimdi milligörüş forumunda bana sallayanları bi sayayım...
diyecem tanımayacaksınız...:)
neyse uzatacak değilim...
yolunuz açık olsun...

redyellow
01-20-2010, 03:06
off offf:)

Yahu benim tanımam mühim mi?

İsim vermezseniz, burda tartışırken tutup isim vermeden yazarsanız burda tartıştığınız insanlar üzerine alır.

Bu doğru olur mu sizce?

milletinadami
01-20-2010, 19:35
milli görüş forumda site yöneticileride dahil kullanılan uslup son derece argo ve acımasızdır.burda örnek vermeye terbiyemiz el vermez....neler çektiğini anlıyorum noktaların efendisi...

EpiVaTeS
01-20-2010, 19:36
Hele şükür anlayan biri çıktı...
Yıllardır böyle...:)
Çok merak edene özelden forumun adresini verebilirim...=)

CeVHeR
01-20-2010, 19:40
Abi onlar öyledir ama bizim forumumuza geldiklerinde sınırsız haklar isterler ve hatta yönetim şeklimize eleştirilerde bulunup, bir sürü hesabı bulunup her hesabında aynı konularda farklı yorumlar yapan arkadaşlar güvenmememizden dolayı bizi suçlarlar ama onlarda haklı ki bu forumda zamanında muhalif arkadaşlara bile bölüm sorumluluğu bile verilmişti...

redyellow
01-20-2010, 19:40
milli görüş forumdaki kişilerin terbiyesizlikleri kendilerin bağlar, tüm milli görüşçüleri bağlamaz.

doğru mu yanlış mı?

EpiVaTeS
01-20-2010, 19:43
milli görüş forumdaki kişilerin terbiyesizlikleri kendilerin bağlar, tüm milli görüşçüleri bağlamaz.

doğru mu yanlış mı?
Abicim tamam...
Uzatacak değilim demiştim...
Bir tarafı temiz gösterme gayreti var gibi geldi bana sizde...:)

İntifada
01-20-2010, 19:45
Abicim tamam...
Uzatacak değilim demiştim...
Bir tarafı temiz gösterme gayreti var gibi geldi bana sizde...:)

Hep gözlükten oluyor kardeş hep gözlükten :w::w::w::w:

redyellow
01-20-2010, 19:48
yazımı iyi okuyun, o tarafı temiz gösterme gayretim olsaydı MİLLİ GÖRÜŞ FORUMDAKİ KİŞİLERİN TERBİYESİZLİKLERİ dermiydim?

Ne milli görüş forumdaki kişilerin terbiyesizlikleri tüm milli görüşçüleri bağlar, ne de burdaki yöneticilerin içindeki bazı kişilerin yaptıkları tüm iktidar partisi yanlılarını bağlar.

Ayrıca kötü örnek olmaz.

Eğer milli görüş forumlarında yanlış yapanlar varsa siz onların yaptığını yapmayın diyorum, onlar gibi olmayın diyorum, bu kötü bir şey mi?

Unutmayın: KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR.

Ve suç kişiseldir, birisinin yaptığı terbiyesizliği ben niye çekeyim?

Ancak ben ona destek verirsem bende sorumlu olurum, vermezsem sırf o milli görüşçü diye benim suçlanmam ayıpdır.

redyellow
01-20-2010, 19:48
Hep gözlükten oluyor kardeş hep gözlükten :w::w::w::w:

Gözlükleri çıkarın ya da bi bezle temizleyin:)

İnşaallah milli görüş forumlarındakilerin yaptıkları için Erbakan hocayı suçlayacak birileri çıkmaz:) Birisinden bekliyorum bunu, inşaallah beni yanıltır:)

EpiVaTeS
01-20-2010, 19:54
İsim diyordunuz...
Buyurun Şu konuda beni ve Başbakanımızı haktan saptı gibi saçmalıklarla suçlayan...
Milli Görüşçüleri bir görün...
Hepside Hocasına Sevdalı...
Bana ve Liderime Resmen Haktan Saptı diyorlar...
Buyurun...
Ben kanıtını koydum ortaya...
Hiç bir akparti mensubu bir başka parti mensubu için yok haktan saptı yok dinden çıktı gibi ifadelerde bulunamaz...
orada öyle yorumlar varki sanırsın hoca peygamber felan...
http://www.milligorus-forum.com.tr/

redyellow
01-20-2010, 20:00
noktaların efendisi:

Arkadaşım senin okuma ve anlamakla zorun var mı?

Ben milli görüş forumda terbiyesizlik yapanlar tüm milli görüşçüleri, bu forumda terbiyesizlikyapanlar tüm akplilere bağlamaz diyorum sen hala bana forum adresi veriyorsun yahu?

Okuman var bunu biliyorum, ama anlama konusunda bir zorluğun var sanıyorum.

Lütfen yazımı iyi oku ve birazcık olsun anlamaya çalış.

Hiç bir akparti mensubu bir başka parti mensubu için yok haktan saptı yok dinden çıktı gibi ifadelerde bulunamaz...

Bu cümle tamamen partizanlık duygusuyla yazılmış saçma sapan bir cümledir.

Bu forumda dahi bunu yalanlayan bir çok yazı bulunabilir. Hatta bu foruma iyi bakın,araştıran erbakan hoca için dahi neler yazılıyor bi bakın.

Ama tekraredeyim:

Bu forumda yazılanlar tüm akplileri, milli görüş forumda yazılanlar da tüm milli görüşçüleri bağlamaz.

Gerisi hikayedir.

EpiVaTeS
01-20-2010, 20:04
noktaların efendisi:

Arkadaşım senin okuma ve anlamakla zorun var mı?

Ben milli görüş forumda terbiyesizlik yapanlar tüm milli görüşçüleri, bu forumda terbiyesizlikyapanlar tüm akplilere bağlamaz diyorum sen hala bana forum adresi veriyorsun yahu?

Okuman var bunu biliyorum, ama anlama konusunda bir zorluğun var sanıyorum.

Lütfen yazımı iyi oku ve birazcık olsun anlamaya çalış.

Bu cümle tamamen partizanlık duygusuyla yazılmış saçma sapan bir cümledir.

Bu forumda dahi bunu yalanlayan bir çok yazı bulunabilir. Hatta bu foruma iyi bakın,araştıran erbakan hoca için dahi neler yazılıyor bi bakın.

Ama tekraredeyim:

Bu forumda yazılanlar tüm akplileri, milli görüş forumda yazılanlar da tüm milli görüşçüleri bağlamaz.

Gerisi hikayedir.
Arkadaşım anlama zorluğu olan sensin...
kim demiş diye isim soruyordun...
verdim işte...
git orada oku kim demiş öğrenirsin...
sana sen dedin demiyorum...
yüzde doksanı bu düşüncede he var içlerinde böyle kin nefretle bakmayan...
piyasada ne kadar mgf varsa hepsinede üyeyim...
hepsinde de haktan sapmış olarak gözüküyorum...;;)
bilmem anlatabildim mi...
ayrıca saadet teşkilatlarında tanıdıklarımda yani utanmasalar aynı söylemleri söyleyecekler...
ondan dolayı boşuna ellerini yorma cevap vermek için...;;)

redyellow
01-20-2010, 20:11
ÜçNoktadan... Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=704964#post704964)

kem küm ediyorlar...

Bir genelleme yaptım...

ÜÇ NOKTADAN VE NOKTALARIN EFENDİSİ AYNI KİŞİ DEĞİL Mİ?

Burda bir tartışma vardı, siz tuttunuz bunları yazdınız bu tartışmanın ortasına.

ben de size kim dedi dedim?

Meğerse bu size diyenler başka bir forumda imiş.

Tartışma böyle mi olur? Bir tartışmanın ortasına gelip bana şöyle şöyl edeniyor diyeceksiniz kim dedi deyince de başka forumda diyeceksiniz.

Arkadaşım anlama zorluğu olan sensin...
kim demiş diye isim soruyordun...
verdim işte...
git orada oku kim demiş öğrenirsin...
sana sen dedin demiyorum...
yüzde doksanı bu düşüncede he var içlerinde böyle kin nefretle bakmayan...
piyasada ne kadar mgf varsa hepsinede üyeyim...
hepsinde de haktan sapmış olarak gözüküyorum...;;)
bilmem anlatabildim mi...
ayrıca saadet teşkilatlarında tanıdıklarımda yani utanmasalar aynı söylemleri söyleyecekler...
ondan dolayı boşuna ellerini yorma cevap vermek için...;;)

Hala genelleme yapıyorsun, hala aynı yanlışta ısrar ediyorsun, hala mgf forumdan forumlara üye olmaktan bahsediyorsun.

Yahu kardeşim üç kuruş versem bende forum açarım, benim yaptığım yanlışlık tüm milli görüşçüleri bağlar mı?

Bu forumda yapılan bir yanlıştan dolayı tüm akplileri suclamak ne kadar doğrudur?

Yeter yahu bu kadar da olmaz!

Sen tekrar bak milli görüş forumda şöyle dediler dersen bu son yazımdır, demek ki boşa konuşuyorum:)

EpiVaTeS
01-20-2010, 20:23
ÜÇ NOKTADAN VE NOKTALARIN EFENDİSİ AYNI KİŞİ DEĞİL Mİ?

Burda bir tartışma vardı, siz tuttunuz bunları yazdınız bu tartışmanın ortasına.

ben de size kim dedi dedim?

Meğerse bu size diyenler başka bir forumda imiş.

Tartışma böyle mi olur? Bir tartışmanın ortasına gelip bana şöyle şöyl edeniyor diyeceksiniz kim dedi deyince de başka forumda diyeceksiniz.

Hala genelleme yapıyorsun, hala aynı yanlışta ısrar ediyorsun, hala mgf forumdan forumlara üye olmaktan bahsediyorsun.

Yahu kardeşim üç kuruş versem bende forum açarım, benim yaptığım yanlışlık tüm milli görüşçüleri bağlar mı?

Bu forumda yapılan bir yanlıştan dolayı tüm akplileri suclamak ne kadar doğrudur?

Yeter yahu bu kadar da olmaz!

Sen tekrar bak milli görüş forumda şöyle dediler dersen bu son yazımdır, demek ki boşa konuşuyorum:)
Evet aynı kişi bugün kullanıcı adımı değiştirdim...
herhalde anlamakta zorlanıyorsun diyorum ki...
içlerinde öyle düşünmeyende var...
Ama hala anlamamakta ısrar ediyorsun...
sanırım senin mesajlarınıda alıntılamam gerek...
ilk yazdığımda kim demiş diye soruyordun...
verdim kimin dediğini...
para verip açarım diyorsun...
para verip açınca düşünceleri kontrol edemiyorsun işte...
hem erbakan değil miydi...
cehennemlik diye...
sonradan lafı evirdi o ayrı...
sonuçta böyle bir gerçek tabandan en üst mekanizmaya kadar var...
sırf sizden ayrılıp daha güçlü bir parti kurduk diye hazımsızlık ediyorsunuz...ha siz ediyorsunuz demiyorum...
edenleriniz var...
isim sorma tek tek yazamam şimdi...;;)

mücahid55
01-20-2010, 22:52
hocanın söylediği sözü olduğu gibi alıntı yapın bırakın okuyan ne isterse onu anlasın. ama siz anlamak istediğinizi hoca söylemiş gibi yazarsanız bu iftira olur.

önceki yorumlarımdada belirttim yazdığınız hiçbir şey iftiranızı örtmeye yetmeyecek ve hocadan helallik istemedikçe müfteri olarak kalacaksınız.

ayrıca yazdıklarınızı okuyaarak yanlış bilgilenenlerinde sizin üzerinizde ve bu yanlışlara müsade edenler üzerinde hakları olacak.

...
Erbakan, emperyalistlerin Türkiye´yi almak istediğini, bu nedenle 22 Temmuz´daki seçimlerin Çanakkale Savaşı´ndan çok daha önemli olduğunu savunarak, şöyle konuştu: ´´Seçimde harakiri yapma. Seçimde AKP ve CHP´ye oy vermek kendini bıçaklamak demektir. AKP´ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir. 3 Kasım´da gittin AKP´ye oy verdin. Yaptığın iş ne? Sırtına birer hortum bağladı. Hortumu AKP´ye teslim ettin, o da rantiyecilere verdi. Sağ, sol kalmadı. İşbirlikçi mi milli görüşçü mü? 3 Kasım´da aldığın biletle sen kendin geldin buraya arkadaş. ´Yapma´ dediğim halde, bu bileti aldın ve bu narkoz odasına düştün. Bundan sonra ne yapacaksınız? Milli görüş çadırından başka kurtuluşun yok.´´ Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak da, ´´Sizin eğilip bükülecek haliniz yok ki, yerdeki solucana benzediniz. Cumhurbaşkanını seçemedi, Abdullah Gül´ü seçtiremedi, halka seçtirmek istedi, yapamadı´´ dedi.

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/412837.asp (http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/412837.asp)

diğer kaynaklardanda sözün hocamızın ağzından çıktığı şekliyle olanını bulabilirsiniz.

"Paragraf iyi okunduğunda ve önyargısız incelendiğinde Erbakan'ın AKP'ye oy vermekle insanları dini manada yoldan çıkmakla değil, rasyonel ve akılcı davranmamanın sonucu karanlık bir geleceğe, ülke için yanlış bir yola onay verielceğine işaret etmiştir. Zaten "AKP'ye oy vermek cehenneme bilet almak gibidir" ifadesini kullandıktan hemen sonra olayın ekonomik ve politik alanda ne gibi vahametler doğruduğunu ifade etmiştir. Fakat AKP yandaşı medya bu sözü Erbakan'ın pekçok sözü gibi çarpıtmış, seçim öncesi Saadet Partisi aleyhine kullanmıştır." (alıntı)

birileri çıkıp milli görüşçü forumlarda onlara münafık denildiği yazmış.
eğer hangi forumda kimin böyle bir şeyi yazdığını açıklamazsanız buda genel olarak milli görüşe atılan bir iftira olarak kalacaktır. eğerki birilerinin böyle bir sözü söylediği doğruysa alaksız bir yerde arkalarından yazmayın ayrıca.

EpiVaTeS
01-20-2010, 22:54
hocanın söylediği sözü olduğu gibi alıntı yapın bırakın okuyan ne isterse onu anlasın. ama siz anlamak istediğinizi hoca söylemiş gibi yazarsanız bu iftira olur.

...

eğer hangi forumda kimin böyle bir şeyi yazdığını açıklamazsanız buda genel olarak milli görüşe atılan bir iftira olarak kalacaktır. eğerki birilerinin böyle bir sözü söylediği doğruysa alaksız bir yerde arkalarından yazmayın ayrıca.
Sonrada biz bir şey demedik diye su üstüne çıkmanız varya zeytinyağı gibi bitiriyor beni biliyormusunuz...
Bre Ahmak...
Sen benim Hak yoldan saptığımı nasıl söylersin sen hele onu söyle...
Erbakan bir siyasetçidir...
Din Adamı değildir...
Bunuda aklınıza sokun...:@
Sen oradaki yazıyı okusan ne demek istediğimi anlarsında...
Okuma kapasiten olmadığı için sana yorum bile yazmam...

EpiVaTeS
01-20-2010, 22:56
bak adres verdim konu başlığıda halen duruyor milli görüş forumunda...
bana resmen münafık ve hak yoldan sapmış dendi...
İlk önce bi araştır sonra iftira ediyorsun de...;;)
Sonrada maskara olma...;;)

mücahid55
01-20-2010, 23:00
bak adres verdim konu başlığıda halen duruyor milli görüş forumunda...
bana resmen münafık ve hak yoldan sapmış dendi...
İlk önce bi araştır sonra iftira ediyorsun de...;;)
Sonrada maskara olma...;;)

iftira ediyorsun değil dediklerini ispat etmezsen iftira etmiş olacaksın dedim bu bir.
ikincisi verdiğin linkte anasayfa açılıyor bende , hangi başlık?

maskara niye olacakmışım. kimseyi suçlamadım, bir yanlış yaparsamda özür diler ve helallik isterim.
ama ortada böyle bir durum yok.

mücahid55
01-20-2010, 23:04
Sonrada biz bir şey demedik diye su üstüne çıkmanız varya zeytinyağı gibi bitiriyor beni biliyormusunuz...
Bre Ahmak...
Sen benim Hak yoldan saptığımı nasıl söylersin sen hele onu söyle...
Erbakan bir siyasetçidir...
Din Adamı değildir...
Bunuda aklınıza sokun...:@
Sen oradaki yazıyı okusan ne demek istediğimi anlarsında...
Okuma kapasiten olmadığı için sana yorum bile yazmam...

hakaret içerikli sözlerini sana iade ediyorum ve bundan doğan haklarımı helal etmiyorum.

bizim dinimizde din adamları diye bir sınıf yoktur.

EpiVaTeS
01-20-2010, 23:06
Başlık Forumlar arası Tartışma...:)
Bi gir bak bakalım...
lakin verdiğim link direk anasayfayı açıyor aramasını yap...:)

EpiVaTeS
01-20-2010, 23:09
hakaret içerikli sözlerini sana iade ediyorum ve bundan doğan haklarımı helal etmiyorum.

bizim dinimizde din adamları diye bir sınıf yoktur.
Din adamı yokmudur...???
Pes Pes...
İmamlar büyük hocalarımıza hakarettir bu yahu...:)
Ben seni aklı başında bir şey zannediyordum...
şu yorumundan sonra seviyene inmek için bir sebep göremiyorum...

Din Adamı yoktur...Hahah Hiç Güleceğim yoktu yahu...:hihi2::hihi2:

mücahid55
01-20-2010, 23:21
Din adamı yokmudur...???
Pes Pes...
İmamlar büyük hocalarımıza hakarettir bu yahu...:)
Ben seni aklı başında bir şey zannediyordum...
şu yorumundan sonra seviyene inmek için bir sebep göremiyorum...

Din Adamı yoktur...Hahah Hiç Güleceğim yoktu yahu...:hihi2::hihi2:

din adamı konusunda fazla gülmeden önce bir araştırma yap. ayrıca ben "din adamları sınıfı " diye bir sınıf yoktur yazdım.

diğer konuya dönersek bahsettiğiniz başlıkta münafık ifadesi veye hak yoldan sapmış ifadesi görmedim, bir zahmet konu başlığını tekrar birede üye ismide verin.

mücahid55
01-20-2010, 23:23
din adamı olmak için gereken şartlarıda açıklarsanız iyi olur.

mücahid55
01-20-2010, 23:56
Günümüzde en çok söylenen ve böyle olduğuna inanılan sözlerden biride (din adamı siyasetle meşgul olmaz)
YAHUDİ SAFSATASIDIRhemen ifade edelimki islamda din adamı yoktur din adamlığı tahrif edilmiş hristiyanlığa mahsustur .Çünkü asliyeti bozulmuş hristiyanlığa göre din ayrı dünya (devlet) ayrıdır islamda ise din ile devlet birdir islamda kimsenin imtiyaz hakkı yoktur dini devletten ayırmakta küfür sebebidir din adamı devlet adamı ayrımı yoktur.

siyaset ve siyasetçi ne demektir?sorusuna verilecek cevap meseleyi kavramakta bize kolaylık sağlayacaktır .siyaset idare demektir islamda bir idare tarzıdır bu böyle bir tarzki hem dünyayı hemde ahireti ihata eder islam tarihine baktığımızda hadisleri çıplaklığı ile göreceğiz Rasül-i ekrem http://www.milligorusforum.biz/images/smilies/sav.gifEfendimiz in onun yolundan giden hülafa i raşidinin tutumu bir siyasettir siyasetten kasıt idare olduğu için önemlidir

(Biz müslümanlar siyaseti müslümana haram gören şuursuz ve ruhsuz zihniyete karşıyız )'biz hiç bir siyasi görüşü benimsemiyoruz ' diyen ler kendilerinin hiç bir şey olmadığından dır .
Muazzam islam tarihini bilmedikleri ve şimdi müslümanların durumunu bilmeyen idrak edemeyen YAHUDİYE UŞAKLIK EDEN KİMSELERDİRBunların hak yolunu bulmaları için çalışmak çok çalışmak lazımdır

mevlüt özcan/ milli gazete

bende mevlüt özcan la aynı fikirdeyim. farklı düşünen hocalarda var sende farklı düşünebilirsin. ama konuyu iyice dağıtmayalım.
sadece erbakan hoca din adamı değil lafı gereksiz ayrıca doğru değil.

redyellow
01-21-2010, 02:14
mücahid kardeş ben iki üç gündür anlatamadım, genellemenin yanlış olduğunu,bir hata yapan varsa bu hatanın o kişinin kendi suçu olduğunu, bazı forumlarda yanlışlar varsa bu tüm milli görüşçüleri bağlamayacığını vs.vsvsv.

Milli görüş forumunda kötü şey yazanların tüm milli görüşçüleri, akp forumunda kötü söz yazanların da tüm akp camiasını bağlamaycağını dilimin döndüğünde anlatmaya çalışıyorum.

Dilimde tüy bitti.

Anlatamadım.

Bakalım sen anlatabilecek misin?

Ben pes ettim:)

kolay gelsin:)

EpiVaTeS
01-21-2010, 02:16
mücahid kardeş ben iki üç gündür anlatamadım, genellemenin yanlış olduğunu,bir hata yapan varsa bu hatanın o kişinin kendi suçu olduğunu, bazı forumlarda yanlışlar varsa bu tüm milli görüşçüleri bağlamayacığını vs.vsvsv.

Milli görüş forumunda kötü şey yazanların tüm milli görüşçüleri, akp forumunda kötü söz yazanların da tüm akp camiasını bağlamaycağını dilimin döndüğünde anlatmaya çalışıyorum.

Dilimde tüy bitti.

Anlatamadım.

:);1:evet:

mücahid55
01-21-2010, 02:30

Dilimde tüy bitti.

Anlatamadım.

tabi genelleme yapılamaz. ama ben bahsedildiği gibi sıklıkla böyle ağır ithamlar görmedim akp lilere. çok ağır elştiri var ama münafık kelimesi görmedim ya da gözümden kaçtı.

ama olduğunu iddia eden kişi konuyu ve üye ismini verirse bakarız. konu vermiş gerçi ama ben o konuda o ifadeyi görmedim.ne başbakana ne de bir üyeye.

redyellow
01-21-2010, 02:55
Şu siteye bi bakayım yahu, epeydir girmiyorum. En son 23.03.2009 da yazmışım, bi kontrol edeyim yaramazları:)

Arkadaşın (noktaların efendisi) dediği gibi yazılıyor ve buna müsade ediliyorsa gerçekten ayıp edilmiş demektir.

MÜCAHİD55 kardeş, bakarız demişsin, bi görevin var mı forumda?

İntifada
01-21-2010, 02:59
abi gözlükleri taktın gene göze forumlara falan girmeler :)

mücahid55
01-21-2010, 03:05
Şu siteye bi bakayım yahu, epeydir girmiyorum. En son 23.03.2009 da yazmışım, bi kontrol edeyim yaramazları:)

Arkadaşın (noktaların efendisi) dediği gibi yazılıyor ve buna müsade ediliyorsa gerçekten ayıp edilmiş demektir.

MÜCAHİD55 kardeş, bakarız demişsin, bi görevin var mı forumda?

üyelerenin yazdıklarına müdahale etme gibi bir görevimiz olmasada , bizim forumumuzda böyle ifadeler hoş karşılanmaz, bende hoş görmem . sürekli mgf yi takip eden biri olarak ben böyle sözler görmedim bırakın bunları burada neredeyse her konuda olan ahmak, gibi benim şahsıma yapılan hakaretler orada olmaz.

redyellow
01-21-2010, 03:24
abi gözlükleri taktın gene göze forumlara falan girmeler :)

Ya girmeyim mi? kaç gündür uğraşıyoruz burda, o forum sanki bütün milli görüşçüleri temsil ediyormuş gibi aklına geleni yazıyor arkadaşımız:)

Bi gireyim de biraz bakayım dedim:)

Taktığım gözlük sizinkilerden ama buna emin olabilirsin, yakın gözlüğü:)

redyellow
01-21-2010, 03:31
üyelerenin yazdıklarına müdahale etme gibi bir görevimiz olmasada , bizim forumumuzda böyle ifadeler hoş karşılanmaz, bende hoş görmem . sürekli mgf yi takip eden biri olarak ben böyle sözler görmedim bırakın bunları burada neredeyse her konuda olan ahmak, gibi benim şahsıma yapılan hakaretler orada olmaz.

Yok size katılmıyorum, özellikle forumlarda önceden onay gerektirmeyen forumlarda maalesef olumsuz sözler her zaman oluyor.

ha yazılır müdahele edilir silinir dersen buna bir şey demem, ama maalesef her forumda kötü söz olabiliyor.

keşke olmasa herkes tartışma uslubunu bilse, sadece tartışsak, sonra allaha emanet olun diyerek çıkabilsek.

elif zeynep
01-21-2010, 11:56
Bahsi geçen forumda hakaret vesaire olduğunu görmedim, bir kaç kişinin üslûbundan kaynaklanan belki bir iki söz olabilir . Bir kaç kişiden yola çıkıp forumu çerçevelemeye çalışıyorlar..