fatih kısaparmak balon baskılı balon RÜYALARA İNANIRMISINIZ - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RÜYALARA İNANIRMISINIZ

akhamza
05-18-2008, 11:31
DEĞİŞİK BİR ANKET OLSUN İSTEDİM DAHA ÖNCE YAPILDIMI BİLEMİYORUM YAPILMIŞSA ÖZÜR DİLERİM

efser
05-18-2008, 11:37
Kararsızım bazen çıkıyo bazen çıkmıyo... ::)

ethemkara1
05-18-2008, 11:55
rüyaların yorumunu yapabilirsek genel de çıkar birde gördüğümüz vakte bağlı.

unnamed
05-18-2008, 12:14
ben inanıyorum çıkarsa bahtımıza... :P

RDönmezs
05-18-2008, 14:11
KARARSIZIM

Hıfz-ı lisan
05-18-2008, 14:13
Bir kitapta rüyada dâhi riya vardır,dikkatli olunmalıdır diye okumuştum.... karar sizin :)

Neşe
05-18-2008, 14:37
her rüya çıkar yada çıkmaz diye bişey yoktur ...............
bazen bize bişeyleri ifade eder bazende hayel ederek uyuduğumuz olayları görürüz..............

Kafes
05-18-2008, 14:38
hayir hic inanmiyorum

benim icin ruyalar Film gibi

cok guzel Film tadinda ruyalar gorurum

cok zevkli

merve
05-18-2008, 14:59
kararsızım :-\

Ak-Cengâver
05-18-2008, 15:02
ben çok fazla bilinç altı rüya görürüm, eğer bilinç altı olmazsa çıkıyor, buna inanıyorum, çünkü Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem de her gün ashabına. "bu gece içinizden bir rüya gören oldumu?" diye sorar, eğer gören olmuşsa onun rüyasını tabir edermiş. ben de bu gece rüyamda kocaman bir yengeç gördüm 8)

Kafes
05-18-2008, 15:12
ben çok fazla bilinç altı rüya görürüm, eğer bilinç altı olmazsa çıkıyor, buna inanıyorum, çünkü Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem de her gün ashabına. "bu gece içinizden bir rüya gören oldumu?" diye sorar, eğer gören olmuşsa onun rüyasını tabir edermiş. ben de bu gece rüyamda kocaman bir yengeç gördüm 8)

:D :D

Ak-Cengâver
05-18-2008, 15:14

:D :D

çok mu komik geldi sana? :D

Kafes
05-18-2008, 15:15
ya hic ruyamda yengec gormemistim.. cok ilginc ne ki acaba

yoksa yengec mi yemistin? uyumadan once

Eşref
05-18-2008, 15:17
Aynı mesajı veren bir rüyayı birden fazla görürsem etkilenirim. Yoksa birkez gördüğüm bir rüyayı ciddiye almam.

Ak-Cengâver
05-18-2008, 15:19
ya hic ruyamda yengec gormemistim.. cok ilginc ne ki acaba

yoksa yengec mi yemistin? uyumadan once

yok ya. koskocaman turuncu bir yengeçti :D, bende hiç görmemiştim daha önce, hiç görmesen daha iyi olur, internetten rüya tabirlerine baktım, pek de iyi anlamı yokmuş :o

Kafes
05-18-2008, 15:21
bosver internetteki ruya tabirlerini ya inanma onlara

zaten bu devirde ruya tabir edebilecek insan bulmak zor

hem zaten ruyani nasil yorumlarsan oyle olurmus

guzel yorumla guzel olsun

Ak-Cengâver
05-18-2008, 15:23
inşaallah iyi olur :)

Kırık_Çocuk
05-18-2008, 15:27
Rüya mana alemine yolculuktur.Bazen de bilinç altındakilerin tezahürüdür.5 duyu organı kullanmadan bir başka duyuyla elde ettiğimiz veriler gerçekçi sonuçlar verebiliyor bazen..
Nİtekim rüya yorumu yapan Peygamber var ve bu kuran da geçmektedir.

Hani bir zaman Yûsuf babasına: Babacığım, ben (rüy'a) on bir yıldız, güneşi ve ayı gördüm. Bunları hepsinin bana secde ettiklerini gördüm, demişti. (Babası Ya'kub ona şöyle demşti): Yavrum, rü'yanı kardeşlerine anlatma, sonra sana bir tuzak kurarlar. Çünkü şeytan, insana apaçık bir düşmandır! Böylece Rabb'in seni seçecek ve sana rü'yada görülen olayların yorumunu (veya Allah'ın kitabının ve peygamberlerin sünnetlerinin inceliklerini) öğretecek. Sana ve Ya'kûb soyuna nimetini tamlayacaktır. Nasıl ki ataların İbrahim'e, ve İshâk'a da nimetini tamamlamıştı. Şüphesiz Rabb'in bilendir, hikmet sahibidir" (Yûsuf, 12/4, 5, 6).

Akmehmet_Akif
05-18-2008, 15:34
benim kaç kere rüyam çıktı inanırım ama bazen rüyaların terside çıkar bay-kal ın rüyasında iktidar olması gibi ;) :)

Kafes
05-18-2008, 15:41
Rüya mana alemine yolculuktur.Bazen de bilinç altındakilerin tezahürüdür.5 duyu organı kullanmadan bir başka duyuyla elde ettiğimiz veriler gerçekçi sonuçlar verebiliyor bazen..
Nİtekim rüya yorumu yapan Peygamber var ve bu kuran da geçmektedir.

Hani bir zaman Yûsuf babasına: Babacığım, ben (rüy'a) on bir yıldız, güneşi ve ayı gördüm. Bunları hepsinin bana secde ettiklerini gördüm, demişti. (Babası Ya'kub ona şöyle demşti): Yavrum, rü'yanı kardeşlerine anlatma, sonra sana bir tuzak kurarlar. Çünkü şeytan, insana apaçık bir düşmandır! Böylece Rabb'in seni seçecek ve sana rü'yada görülen olayların yorumunu (veya Allah'ın kitabının ve peygamberlerin sünnetlerinin inceliklerini) öğretecek. Sana ve Ya'kûb soyuna nimetini tamlayacaktır. Nasıl ki ataların İbrahim'e, ve İshâk'a da nimetini tamamlamıştı. Şüphesiz Rabb'in bilendir, hikmet sahibidir" (Yûsuf, 12/4, 5, 6).

tebrikler black metal :D

Nagihan
05-19-2008, 18:07
Aynı mesajı veren bir rüyayı birden fazla görürsem etkilenirim. Yoksa birkez gördüğüm bir rüyayı ciddiye almam.

Aynen ;)

politikaci
05-19-2008, 18:14
ben rüyalarımda hep günaş orman deniz ve kendimi bir dağın zirvesinde görüyorum .. aranızda tabirci varmı?? :)

Eşref
05-19-2008, 19:52
ben rüyalarımda hep günaş orman deniz ve kendimi bir dağın zirvesinde görüyorum .. aranızda tabirci varmı?? :)

Rüyanda gördüğün dağ, büyük olmasından ötürü devlete benzetilir. Yani senin devlet için çalışacağın anlamına gelir. Dağın zirvesinde olman ise bu devlette en üst mertebeye gelip ülkeyi yönetmen demektir. Görmüş olduğun orman ise muhtemelen halktır. Eğer yıkık dökük bir orman gördüysen ülkeyi kötü yöneteceğin, insanların senden yana dertli olacağı anlamı taşır. Fakat bu ihtimal düşük. Çünkü deniz gördüğünü de söylüyorsun. Deniz bolluk bereket demektir. Ülkeye senin sayende bolluk bereket gelecek. Bu nedenle canlı, uzun boylu ağaçların olduğu bir orman görmüş olman daha yüksek bir ihtimal. Yani halk senin sayende güçlencek, güzelleşecek ve sana destek olacak demektir.

Nazende
05-19-2008, 19:52
Birşeyleri hiç bilmeden yani bilinçaltıma yerleşmesi mümkün olmadan çok ilginç rüyalar görürüm anlatırım ve neredeyse pek çoğu çıkar etrafımdakiler hayrete düşüyor... :-\