Orijinalini görmek için tıklayınız : S.aleyküm..
Bahriumman
11-20-2008, 20:13
S.aleyküm. Kardeşler-Arkadaşlar...
Güzelim Türkiyeden Selamlar Ve Saygılar..
Bir Türkiyeli olarak aranıza yeni katıldım...(Sağolsun İshak kardeş sebeb oldu)
İnşallah burada beraber güzel paylaşımlar ve zamanlar geçireceğiz...
Rabbim Bütün insanlığa Selam-Barış-huzur-istikamet Versin
VeSSeLaM..
Önder AYDIN
hoşgeldini iyi ettinzde...ishak abi....size hiç tatlıdan bahsetmedi heralde:V
tekrar hoşgeldiniz...umarım daim olursunuz;1
ishakyilmaz
11-20-2008, 20:18
Öncelikle aleyküm selam.Gerçekten ak gönüldaşlar çok şanslıyız.Aramıza önder kardeşimin katılmasına vesile olduğum için.Sitemize altın değerinde bir üstad daha kazandırmanın mutluluğunu ve hazını yaşamaktayım.Önder kardeşimden oldukça faydalı paylaşımlar ve dostluklar edineceğimize şimdiden tahhüüt edebilirim size.Özelikle yalçın üstadda memnun kalacaktır.Tanıdıkça anlarsınız selametle.
aleyküm selam ve rahmetullah
aramıza hoşgeldiniz
İshak kardeşimize tavsiyesi için teşekkür ediyoruz
güzel ve hayırlı paylaşımlarda buluşmak dileklerimle ....
ishakyilmaz
11-20-2008, 20:20
ümmü,önder abimizi ilk ben karşılayacaktım ama sen benden hızlı çıktın bravo sana:)
Öncelikle aleyküm selam.Gerçekten ak gönüldaşlar çok şanslıyız.Aramıza önder kardeşimin katılmasına vesile olduğum için.Sitemize altın değerinde bir üstad daha kazandırmanın mutluluğunu ve hazını yaşamaktayım.Önder kardeşimden oldukça faydalı paylaşımlar ve dostluklar edineceğimize şimdiden tahhüüt edebilirim size.Özelikle yalçın üstadda memnun kalacaktır.Tanıdıkça anlarsınız selametle.
ee abi tavsiye eden kim..:saygılar:
referansı iyi :güzel:
ümmü,önder abimizi ilk ben karşılayacaktım ama sen benden hızlı çıktın bravo sana:)
ee bravo demekle olmuyor bu işler abi...hani + :V
bu arada tatlıyı sen verecen herhal :karizmatik:
Bahriumman
11-20-2008, 20:21
hoşgeldini iyi ettinzde...ishak abi....size hiç tatlıdan bahsetmedi heralde:V
tekrar hoşgeldiniz...umarım daim olursunuz;1
Tatlıyı anlamadım.. Ama Anlamamazlıktan da gelebilirim:) Nasılsa Karadenizlilerin eniştesiyiz...
Tatlı yerine hamsi de olabilir yani :))
ishakyilmaz
11-20-2008, 20:23
ümmü bak önder abiye başa çıkamazsın şimdiden diyim ben sana,tatlı meselesi nedir de bakam bize
Tatlıyı anlamadım.. Ama Anlamamazlıktan da gelebilirim:) Nasılsa Karadenizlilerin eniştesiyiz...
Tatlı yerine hamsi de olabilir yani :))
hamsimi belli anlaşamıyıcaz sizinle :V
yapmayın lütfen damat olduğunu yere değil kendi yerinize uyun lütfen bu bir Ricadır
ümmü bak önder abiye başa çıkamazsın şimdiden diyim ben sana,tatlı meselesi nedir de bakam bize
nedemek nedir bunu duymamış olim ;ı:
Bahriumman
11-20-2008, 20:26
Estğ.. İshak kardeş.. Bizi sadece sebebiz... Paylaşılanlar ise Rabbim'in hepimize lütf ve keremi.. Yoksa şahsımız itibariyle '' Lezzetli üzüm salkımlarının hasiyeti kuru çubuğunda aranılmaz.Biz de kuru bir çubuk hükmündeyiz...'' sırrıyla kuru bi çubuk hükmünde bile olamayız..
VeSSeLaM...
ishakyilmaz
11-20-2008, 20:28
bu güzel duygu deryasında kaybolmayı çok isterdim,ama çıkmam gerek.Hepinizi yücce mevlanın cennet bahçelerine emanet ediyorum
Estğ.. İshak kardeş.. Bizi sadece sebebiz... Paylaşılanlar ise Rabbim'in hepimize lütf ve keremi.. Yoksa şahsımız itibariyle '' Lezzetli üzüm salkımlarının hasiyeti kuru çubuğunda aranılmaz.Biz de kuru bir çubuk hükmündeyiz...'' sırrıyla kuru bi çubuk hükmünde bile olamayız..
VeSSeLaM...
hoşgeldin yalçın 2 abi :w:
ishakyilmaz
11-20-2008, 20:30
hoşgeldin yalçın 2 abi :w:
özelikle yalçın kardeşimiz çok sevinecek,Allah bilir nerdedir şimdi:)
özelikle yalçın kardeşimiz çok sevinecek,Allah bilir nerdedir şimdi:)
abimizi aratmıyor...iyi etmişsin tavsiye edip bizi şereflendirmekle..:merhaba:
bu yaptığın iyiliğe + veriyom abi kıymetimi bil:V
Bahriumman
11-20-2008, 20:31
hamsimi belli anlaşamıyıcaz sizinle :V
yapmayın lütfen damat olduğunu yere değil kendi yerinize uyun lütfen bu bir Ricadır
Ümmü kardeş istediğin tatlı olsun da.. Malum tatlılar evden olunca daha güzel olur amma Hamsili olmayacağına garantimiz yok.. :)
(Bu arada sen bi evleniverince bakelim sen nereli olacağın o zaman görcez :))) )
Ümmü kardeş istediğin tatlı olsun da.. Malum tatlılar evden olunca daha güzel olur amma Hamsili olmayacağına garantimiz yok.. :)
(Bu arada sen bi evleniverince bakelim sen nereli olacağın o zaman görcez :))) )
doğulu olacağım kesin :karizmatik:
ama istediğin bi tatlı olsun diyosunuz halen icraat yok :V
Bahriumman
11-20-2008, 20:35
ümmü kardeş herşey için teşşekür ederim... Hoşbulduk bu arada... Tatlı için adres alabiliriz ne demek kardeşim.. :)
eğer bu ikramlar uhuvvet ve muhabbet tesanüdümüzü arttıracak ise ne demek bi tatlı değil bi tepsi sizlere ve ağabeylere feda oluversin..
VeSSeLaM...
ümmü kardeş herşey için teşşekür ederim... Hoşbulduk bu arada... Tatlı için adres alabiliriz ne demek kardeşim.. :)
eğer bu ikramlar uhuvvet ve muhabbet tesanüdümüzü arttıracak ise ne demek bi tatlı değil bi tepsi sizlere ve ağabeylere feda oluversin..
VeSSeLaM...
adres.....www.akpartiforum.com;1
ee bekliyoz ailecek :saygılar:
a.s. hoşgeldiniz biz eskidik :) sizinde eskimeniz deileğiyle :) ...
Ak_Kelebek
11-21-2008, 10:21
Ve aleyküm selam Önder bey.Aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz :) Hayırlı forumlar dilerim...
AY IŞIĞI
11-21-2008, 10:37
Ve aleyküm selam Önder bey.Aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz :) Hayırlı forumlar dilerim...
Hoşgeldiniz daimi olmanız dileği ile..:)
Gönülden
11-21-2008, 14:52
Aleykümselam..hoşgelmişsiniz..
Daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar..
ishakyilmaz
11-21-2008, 15:14
Cümlemizden kardeşim.Rabbim daim yar ve yardımcımız olsun inşALLAH.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.