fatih kısaparmak balon baskılı balon SAADET ADAYINDAN İLGİNÇ BİR ÇIKIŞ DAHA - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SAADET ADAYINDAN İLGİNÇ BİR ÇIKIŞ DAHA

Ertuğrul ÖZGÜL
03-13-2009, 21:19
Bekaroğlu: Demirel=Erdoğan
Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, Başbakan Erdoğan'ı eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e benzetti.

Atatürk Havalimanı taksici esnafını ziyaret eden Mehmet Bekaroğlu, sorunlarını dinleyerek onlardan oy istedi. Gündemdeki konulara da değinen Bekaroğlu, darbelerle gidip gelen Süleyman Demirel'in, Refahyol Hükümeti'ne karşı 28 Şubat'ı bizzat organize eden insanlardan birisi olduğunu söyledi.

''Sayın Erdoğan da giderek Demirelleşiyor kanaatini taşıyorum'' diye sözlerini sürdüren Bekaroğlu, ''Çok enteresandır. Geçmişte askeri müdahalelerle, muhtıralarla defalarca hükümetlerden uzaklaştırılmış bir lider. 28 Şubatta Refahyol Hükümetine karşı bizzat olayı organize etmiş, içinde bulunmuştur. Gerekçesi 'daha açık bir müdahaleyi önledim' diyor. Bu hiç inandırıcı bir şey değildir. Bilmiyorum, Sincan'dan tankların yürüyüp yürümediğinden haberi var mı yok mu? Ama 28 Şubat'ın bütünü Demirel'in bilgisi dahilinde, içinde bulunduğu bir organizasyon tarafından yürütüldüğünü şimdi herkes biliyor. Maalesef 40 sene sanki müdahalelerle mücadele ediyormuş gibi görünen Demirel, en son bir darbenin bizzat aktörlerinden biri haline gelmiştir. Sadece tanklar gösterilmiş başka yöntemlerle hükümet devrilmiştir. Gelenekleri, Anayasayı çiğneyerek hükümet kurma görevini Mesut Yılmaz'a vermiştir.'' izahını yaptı.

"DARBEYE KARŞI OLAN DEMİREL, 28 ŞUBAT'I ORGANİZE ETTİ"

Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, AK Parti'ye rey verenlerin kızmamasını isteyerek Tayyip Erdoğan'ın giderek Süleyman Demirel'e benzediğini söyledi. Bekaroğlu, ''Süleyman Demirel 1960 darbesine karşı çıkmıştır. Yani DP Menderes'in, bakanların asılmasından sonra kurulan APde Demirel 'darbeye karşı demokrat biziz' diye gelmiştir. Ama yıllar geçmiş 27 Mayıs'ta idam edilenlerin haklarının iadesi için hiçbir şey ve yasal düzenleme yapmamıştır. Menderes ve diğer bakanların mezarlarının İstanbul'a nakletme işi de çok sonra Özal'a nasip olmuştur. Bir taraftan askeri darbelere karşı olmuş gibi görünmüş öbür taraftan da bunları ortadan kaldıracak hiçbir iş yapmamış. En sonunda bir darbenin bir aktörü haline gelmiştir'' görüşünü belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın da 28 Şubat'a karşı ve mağdurlarından birisi olduğuna dikkat çeken Bekaroğlu, ''Ama Sayın Erdoğan eğer darbelerle ilgili anayasayı değiştirecek gücünüz varken bir şey yapmıyorsanız bu işler aynen size geri dönebilir. Bütün millet arkasındadır. Ona anayasayı değiştirecek güç verdi. Ama Erdoğan polemikler yapmaya devam ediyor ama hiçbir iş yapmıyor'' şeklinde konuştu.

"GÖZALTINA ALINACAKLAR, 28 ŞUBAT'IN GÜÇLÜ İSİMLERİ OLABİLİR"

Ergenekon davasının demokrasi için müthiş bir gelişme olduğuna ve desteklediğine işaret eden Mehmet Bekaroğlu, ama bu işte bir bit yeniği de olduğuna değindi. Bekaroğlu, ''Güç yarışı ve siyasete malzemeye dönüştürülmesi bu işi sulandırır. Eğer hükümet ya da başkaları ona destek veriyor görüntüsüyle siyasete alet edilirse bu soruşturmadan sonuç alınamaz. Başbakan ya da hükümetin bu soruşturmanın sonuna kadar arkasındayız sözü önemli. Ama bir hükümet bağımsız mahkemenin nasıl arkasında olabilir. Ancak bağımsız mahkemelerin elini rahatlatacak kararlar alır.'' dedi.

Bekaroğlu, seçimden birkaç gün önce, 28 Şubat aktörlerinden bazısının sansasyon için gözaltına alınıp seçim malzemesi olarak kullanılabileceği uyarısını tekrarlayarak bu kişilerin kimler olabileceğini bilmediğini ancak ünlü gazeteci ve komutan olabileceğini ifade etti.

Bekaroğlu, şöyle devam etti: ''İsimler olarak bir şey söylemedim. Ya ünlü gazeteci olacak ya ünlü bir komutan olacak. Eğer 28 Şubat'la ilgili bir hesaplaşma söz konusu ise 28 Şubat'ın güçlü isimleri olabilir. Eğer iyi okuyorsanız. Medyanın haber verme biçimine bakarsanız sanki böyle bir şey olacak gibi bir hisse kapıldım, bunu açıkladı. Biraz da ön kesmek için açıkladım. Çünkü sayın başbakan çok sıkışmış vaziyette. Desteğe ihtiyacı var. Davos havası yetmedi yeni bir şeye ihtiyacı var. Muhtemelen bu olabilir diye tahmin ediyoruz. Yoksa savcıların işine karışmak gibi herhangi bir şeyim yok, olamaz. Savcılar ya da bir yerlerden duymuş değilim. Elbette bu tutuklamalar şimdi yapılacaksa bir sözüm yok. Ama bu siyesi bir gösteriye dönüşmesin diye açıkladım.''

CİHAN

13.Mart.2009 14:40:39

Ertuğrul ÖZGÜL
03-13-2009, 21:20
kusura bakmayın arkadaşlar ama bu kadar aşşalık bir adam görmedim

Beyazgülüm
03-13-2009, 21:33
konuştukça batıyosun bekaroğlu yaranmı var gocunuyosunn

Ertuğrul ÖZGÜL
03-13-2009, 21:38
belli ya hemde öyle bi yaraki rahatsız ediyor

genç_TÜRK
03-13-2009, 22:07
adam mısın sen bekaroğlu?

MethVural
03-14-2009, 18:36
Adam değil o yüzden defalarca çağırmanıza rağmen, koltuk vaad etmenize rağmen Ak partiye gitmedi !

Tavırlarınıza bakın ne kadar da iğrenç ! Süleyman = Erdoğan demediği halde, Sadece birçok yönü benzer hale geldiğini söylemiş.

Şurada full aktif 4 akpartli olarak gelmiş ne hakaretler ediyor kibirleniyorsunuz yazık

sevdesu
03-14-2009, 19:13
Adam değil o yüzden defalarca çağırmanıza rağmen, koltuk vaad etmenize rağmen Ak partiye gitmedi !

Tavırlarınıza bakın ne kadar da iğrenç ! Süleyman = Erdoğan demediği halde, Sadece birçok yönü benzer hale geldiğini söylemiş.

Şurada full aktif 4 akpartli olarak gelmiş ne hakaretler ediyor kibirleniyorsunuz yazık
parazit çekil aradan...
herşey apaçık ortada
kimin ne kadar adam olduğuda ortada

MethVural
03-14-2009, 20:18
parazit çekil aradan...
herşey apaçık ortada
kimin ne kadar adam olduğuda ortada
Parazit mi ?

Msn imi ekle istiyosan tartısalım olaylara bakış açılarımız nasıl yorumlarımız düşüncelerimiz?

Parazit diyebilecekmisin acaba sonrada ?

Hepimiz aynı görüşü savunuyoruz.. Siz sadece kibirlendiniz o kadar (:

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 20:28
Parazit mi ?

Msn imi ekle istiyosan tartısalım olaylara bakış açılarımız nasıl yorumlarımız düşüncelerimiz?

ne kibirinden bahsediyorsun sen ya
adam silivriye ak partinin guantanamosu diyor
erdoğanı demirele benzetiyor sen o adamı savunuyorsun bide yapma kardeşim

MethVural
03-14-2009, 20:42
ne kibirinden bahsediyorsun sen ya
adam silivriye ak partinin guantanamosu diyor
erdoğanı demirele benzetiyor sen o adamı savunuyorsun bide yapma kardeşim
Okumamış biri olsaydım dedigine inanırdım kardeşim.

Ama Bekaroğlu DEVLETİN GUANTANAMO su demiştir.. Ak partinin değil !.. Ve devletin basındaki ak partiyi eleştirdiği tek nokta bu silivrinin bu imajını değiştirmemesidir.
:gül:

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 20:45
Okumamış biri olsaydım dedigine inanırdım kardeşim.

Ama Bekaroğlu DEVLETİN GUANTANAMO su demiştir.. Ak partinin değil !.. Ve devletin basındaki ak partiyi eleştirdiği tek nokta bu silivrinin bu imajını değiştirmemesidir.
:gül:

devleti yöneten ak parti tamam devletin olsun guantanamoda neler yapıldığından haberin var mı senin kardeşim silivriyle nasıl aynı kefeye koyula bilir silivride vatan hainleri yargılanıyor ya guantanamo sen cevap ver kim var guantanamoda

MethVural
03-14-2009, 21:00
Küçük ayrıntılara girmemeliyiz kardeşim..Çünkü onların tehlike olarak gördüğü İslamdır bizimde vatanhainleri.. Yargılananlara değil, Yargılama tarzına bakmalıyız..

Guantanamo olamaz ama Turkiyenin guantanamosudur..

Mehmet Bekaroğlu ömrü hapishanelerde geçmiş ( mahkum olarak değil. Türkiyenin en önemli ve kariyerli psikiyatristi.. ) ve neler yaşandığını senden daha iyi bilen biridir..

Sakın ama sakın Devleti yönetenlerin sırf Namaz kılıyor diye her yaptığı şeyin mükemmel olduğunu ve hiç bir eleştirisiz yönü olduğunu sanma.

Bu sadece senin için değil Saadet li olsun mhp li olsun bbp li olsun herkesin üzerine alınması gereken bir söz.

Eleştiriler gerekli ki daha iyiye gidilsin !

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:04
Küçük ayrıntılara girmemeliyiz kardeşim..Çünkü onların tehlike olarak gördüğü İslamdır bizimde vatanhainleri.. Yargılananlara değil, Yargılama tarzına bakmalıyız..

Guantanamo olamaz ama Turkiyenin guantanamosudur..

Mehmet Bekaroğlu ömrü hapishanelerde geçmiş ( mahkum olarak değil. Türkiyenin en önemli ve kariyerli psikiyatristi.. ) ve neler yaşandığını senden daha iyi bilen biridir..

Sakın ama sakın Devleti yönetenlerin sırf Namaz kılıyor diye her yaptığı şeyin mükemmel olduğunu ve hiç bir eleştirisiz yönü olduğunu sanma.

Bu sadece senin için değil Saadet li olsun mhp li olsun bbp li olsun herkesin üzerine alınması gereken bir söz.

Eleştiriler gerekli ki daha iyiye gidilsin !

ben eleştirilemez diye bişey demedim namaz kılınmaklada müzlüman olunmaz bunu bana mı öğreteceksiniz
guantanamoda ne yapılıyor? de bakalımda ondan sonra silivri öyleydi de
bekaroğlu pisi kolog da biliyorda yönetimdeyken nerdeydi düzelteydi ozaman

MethVural
03-14-2009, 21:21
11 ay iktidar olduk.. 6.5 yıl değil. Biraz kıyaslarken mantıklı kıyaslama yapmalıyız.

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:26
11 ay iktidar olduk.. 6.5 yıl değil. Biraz kıyaslarken mantıklı kıyaslama yapmalıyız.

kıyas yapmıyorum ki kıyasa değer işiniz mi varda sanki benim demek istedğim o kadar kaliteli adamsa ozaman nerdeydi diyom

MethVural
03-14-2009, 21:31
kıyas yapmıyorum ki kıyasa değer işiniz mi varda sanki benim demek istedğim o kadar kaliteli adamsa ozaman nerdeydi diyom
Ben boşuna konuşuyormuşum. Sen git yerine tartışabilecegim biri gelsin..

Kibirli çocuk.

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:34
Ben boşuna konuşuyormuşum. Sen git yerine tartışabilecegim biri gelsin..

Kibirli çocuk.

gerçekler ne zaman kibir oldu dara gelince sen git başkası gelsin saçmalayıp saçmalayıp sonrada hakaret bana çocuk diyemezsin BEYFENDİ

MethVural
03-14-2009, 21:36
Hakaret etmiyorum. Bilhassa tartışmayı temelsiz yapıların üzerine dikmekden kaçınıyorum.

sevdesu
03-14-2009, 21:38
Parazit mi ?

bir bayanı tehtit etmek tam size göre bir davranış
tebrik ederim

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:42
Hakaret etmiyorum. Bilhassa tartışmayı temelsiz yapıların üzerine dikmekden kaçınıyorum.

çocuk bence bir hakaretti çünkü çocuk değilim tartışmada temel var siz göremiyorsunuz guantanamoyu konuşuyoruz siz başka yerlere geçtiniz

Yektâ-Ak
03-14-2009, 21:55
Ben 20 yaşında birisini çocuk diye göremiyorum kimse göremiyor ama saadet taraftarları ak partilileri her zaman küçük görmüşlerdir.Laf dalaşına girmişlerdir..Ama anlaşılıyor ki galiba kendileri rezil rusva oluyorlar...çok basit insanları var..Yol da artık saadetli birsini anlasam selam bile veresim gelmiyor okadar nefret ediyorum...bu duruma düşürenler kim saadet genel başkanı vb kişiler...ak parti gelmeden önce saadetliydik ama noldu şimdi tam tersi ve hayatımdan memnunum ölene kadar ak partiliyim bizim başbakanımız bazıları gibi saadete laf atmıyor ama saadetçiler durmadan laf söyleyip dursunlar..Başka işleride yok zaten......kimlerin kinci kimlerin çekemeyen kişi olduğu ortada..neden numan kurtulmuşu genel başkan yaptınız oda ekonomist..bizim liderimiz de işte çekemeyenler belli....

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 22:00
Ben 20 yaşında birisini çocuk diye göremiyorum kimse göremiyor ama saadet taraftarları ak partilileri her zaman küçük görmüşlerdir.Laf dalaşına girmişlerdir..Ama anlaşılıyor ki galiba kendileri rezil rusva oluyorlar...çok basit insanları var..Yol da artık saadetli birsini anlasam selam bile veresim gelmiyor okadar nefret ediyorum...bu duruma düşürenler kim saadet genel başkanı vb kişiler...ak parti gelmeden önce saadetliydik ama noldu şimdi tam tersi ve hayatımdan memnunum ölene kadar ak partiliyim bizim başbakanımız bazıları gibi saadete laf atmıyor ama saadetçiler durmadan laf söyleyip dursunlar..Başka işleride yok zaten......kimlerin kinci kimlerin çekemeyen kişi olduğu ortada..neden numan kurtulmuşu genel başkan yaptınız oda ekonomist..bizim liderimiz de işte çekemeyenler belli....

her kelimene katılıyorum kardeşim ama anlamazlar geldim geleli bu siteye bunlarla uğraşıyom anlatıyom anlatıyom ya sen yetmedin büyüğün gelsin diyorlar darda kalınca yadabu konular dini dinden çıkıyorsunuz diye safsata yapıyorlar utanmasalar ak partililer islam dışı diyecekler

sevdesu
03-14-2009, 22:03
benim aklım mantığım almıyor bana apaçık gel msnde gösterrim sana dedi.. eğer bizden büyük olduğunu idda edyorsa küçüğüne saygı gösterip yaşı gibi davranması gerekmez mi??? 2 haftadır bu sitedeyim hiç böyle bir muameleyle karşılaşmamıştım çok üzgünüm gerçekten....

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 22:08
benim aklım mantığım almıyor bana apaçık gel msnde gösterrim sana dedi.. eğer bizden büyük olduğunu idda edyorsa küçüğüne saygı gösterip yaşı gibi davranması gerekmez mi??? 2 haftadır bu sitedeyim hiç böyle bir muameleyle karşılaşmamıştım çok üzgünüm gerçekten....

boş ver kardeşim akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız

Yektâ-Ak
03-14-2009, 22:09
her kelimene katılıyorum kardeşim ama anlamazlar geldim geleli bu siteye bunlarla uğraşıyom anlatıyom anlatıyom ya sen yetmedin büyüğün gelsin diyorlar darda kalınca yadabu konular dini dinden çıkıyorsunuz diye safsata yapıyorlar utanmasalar ak partililer islam dışı diyecekler

teşekkür ediyorum...ya ak parti sitesi bunların ne işleri var anlamış değilim geldiniz bari biraz dost canlsı olun ama yok saadetliler de öyle birşey...bırakın onlar liderimizi kötülesinler ama yani çocuk olsa inanmaz benim küçük 3 yaşında kuzenim var maşallah allah bozmasın saadet mitingi olsun muhalefet parti mitingi olsun yuhluyor...ama liderimiz çıktığın başbakan başbakan diye bağırıyor...

okadar da liderimiz zamanında ekmek yediler...bunda da zıtlar ya numan bey ekmek de bulamıyormuş babalarımız vs laflar etsin...en iyisi kendi hallerine bırakılması gerekir çabalayıp dursunlar...

numan kurtulmuş bugun ki mitinginde ne diyor: oyları bölmeyin bize oy verenler bilmen ne partiye oy vermiş gibi oluyormuş..sakın inanmayın sizi kandırıyorlar vs.. doğru tabikide saadete verdikte eski zamanlrda akparti olmadığında ne oldu pişmanız.yemin ediyorum veridğimiz oylara yazık olsun..Ak Partiden başbakanımızdan başka iyi bir lider görememişimdir...

Yektâ-Ak
03-14-2009, 22:11
boş ver kardeşim akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız

evet evet çok doğru ama onlarda ne yazık buda yok...kendilerini belli ediyorlar ya yavaş yavaş birbirmize düşürdüler tabi kendi çabalarıyla oldu bunlar..hakeden bulur inşaAllah...

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 22:13
teşekkür ediyorum...ya ak parti sitesi bunların ne işleri var anlamış değilim geldiniz bari biraz dost canlsı olun ama yok saadetliler de öyle birşey...bırakın onlar liderimizi kötülesinler ama yani çocuk olsa inanmaz benim küçük 3 yaşında kuzenim var maşallah allah bozmasın saadet mitingi olsun muhalefet parti mitingi olsun yuhluyor...ama liderimiz çıktığın başbakan başbakan diye bağırıyor...

okadar da liderimiz zamanında ekmek yediler...bunda da zıtlar ya numan bey ekmek de bulamıyormuş babalarımız vs laflar etsin...en iyisi kendi hallerine bırakılması gerekir çabalayıp dursunlar...

numan kurtulmuş bugun ki mitinginde ne diyor: oyları bölmeyin bize oy verenler bilmen ne partiye oy vermiş gibi oluyormuş..sakın inanmayın sizi kandırıyorlar vs.. doğru tabikide saadete verdikte eski zamanlrda akparti olmadığında ne oldu pişmanız.yemin ediyorum veridğimiz oylara yazık olsun..Ak Partiden başbakanımızdan başka iyi bir lider görememişimdir...

karıştırmak için eliyorlar zaten siliniyorlar başka isimle geliyorlar neyse konu dağıl fazla açılmayalım

Yektâ-Ak
03-14-2009, 22:15
doğru diyorsunuz...tartışmaya değmez onlarla...

mücahit_2121
03-14-2009, 22:59
kusura bakmayın arkadaşlar ama bu kadar aşşalık bir adam görmedim

AŞŞAĞILIK MI ARADIN AL SANA AŞŞAĞILIK AKP AYDIN İL BAŞKANI İSMAİL HAKKI ESER İN ERDOĞAN I HAŞA PEYGAMBER BENZETMESİ YAPMASI

http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/03/13/erdogani.peygamber.ilan.etti/517730.0/index.html

BENCE AKP AYDIN İL BAŞKANI AŞŞAĞILARIN EN AŞŞAĞISI

ÖNCE SİZ KENDİZE BAKIN KENDİNİZİ YOKLAYIN

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 23:04
AŞŞAĞILIK MI ARADIN AL SANA AŞŞAĞILIK AKP AYDIN İL BAŞKANI İSMAİL HAKKI ESER İN ERDOĞAN I HAŞA PEYGAMBER BENZETMESİ YAPMASI

http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/03/13/erdogani.peygamber.ilan.etti/517730.0/index.html

BENCE AKP AYDIN İL BAŞKANI AŞŞAĞILARIN EN AŞŞAĞISI

ÖNCE SİZ KENDİZE BAKIN KENDİNİZİ YOKLAYIN

peygamber dememişki gibidir demiş adam ona aşığız demiş başta bence bağlılığını anlata bilmek için demiş siz ak partiye oy verenler cehennemlik derken siz daha aşapıya indiniz o zaman çarpıtmayın laflarını

mücahit_2121
03-14-2009, 23:04
BU AKP İL BAŞKANINI KINIYORUZ. ALLAH A HAVALE EDİYORUZ RABİM EN İYİSİNİ BİLENDİR

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 23:05
hem oktay vuralın ne olduğu belli kendim dumadıkça böyle adamlara inanmam ben

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 23:07
BU AKP İL BAŞKANINI KINIYORUZ. ALLAH A HAVALE EDİYORUZ RABİM EN İYİSİNİ BİLENDİR

peygamber dememişki 2. GİBİ demiş yani oan o kadar inanıyor ve destekliyoruz sevgisini göstermek için benzetme yapmış biraz fazla kaçmış ama o kadarda değil

mücahit_2121
03-14-2009, 23:09
BİR KEZDE PARTİNİ ELEŞTİR BE ADAM
TV LERDE GÖSTERDİ SES KAYDINI BEN DİNLEDİM

mücahit_2121
03-14-2009, 23:12
peygamber dememişki gibidir demiş adam ona aşığız demiş başta bence bağlılığını anlata bilmek için demiş siz ak partiye oy verenler cehennemlik derken siz daha aşapıya indiniz o zaman çarpıtmayın laflarını
CEHENNEME BİLET ALMA KELİMESİ ÇARPITILDI SEN İNTERNETTEN HOCAMIZI DİNLE ÖYLE OLMADIĞINI GÖRECEKSİN

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 23:14
CEHENNEME BİLET ALMA KELİMESİ ÇARPITILDI SEN İNTERNETTEN HOCAMIZI DİNLE ÖYLE OLMADIĞINI GÖRECEKSİN

çarpıtıldı demek o zaman sen niye çarpıtılan bi ses kaydına inanıyorsun hatta duymadanda adama esfelisafilin diyorsun?

mücahit_2121
03-14-2009, 23:14
SİZ ZATEN KENDİNİZDEN BAŞKA KİMSEYE İNANMASSINIZ ZATEN
HADİ OKTAY VURALA İNANMADIN SES KAYDINI DİNLE

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 23:16
SİZ ZATEN KENDİNİZDEN BAŞKA KİMSEYE İNANMASSINIZ ZATEN
HADİ OKTAY VURALA İNANMADIN SES KAYDINI DİNLE

ben belgeli her şeye inanırım işin ters tarafı siz belgelerede inan mıyorsunuz herşeyin en doğrusunu siz bilirsiniz demi?

mücahit_2121
03-14-2009, 23:17
çarpıtıldı demek o zaman sen niye çarpıtılan bi ses kaydına inanıyorsun hatta duymadanda adama esfelisafilin diyorsun?
BEN HOCANIN SÖZLERİNİN ÇARPITILDIĞINI SÖLEDİM
HOCAYI BEN CANLI YAYINDA İZLEDİM GERÇEKTEN ÇARPITILDI GERÇEKLERİ GÖREMİYORSUNUZ
AMA AKP İL BŞK SES KAYDINI DİNLEDİM AÇIKÇA ERDOĞANI PEYGAMBER BENZETMESİ YAPMIİ

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 23:20
BEN HOCANIN SÖZLERİNİN ÇARPITILDIĞINI SÖLEDİM
HOCAYI BEN CANLI YAYINDA İZLEDİM GERÇEKTEN ÇARPITILDI GERÇEKLERİ GÖREMİYORSUNUZ
AMA AKP İL BŞK SES KAYDINI DİNLEDİM AÇIKÇA ERDOĞANI PEYGAMBER BENZETMESİ YAPMIİ

işte bu kendizinki çarpıtılmış oluyor bize gelince her duyduğunuz doğru sesdekinin o olduğu ne belli oktay vuralın çarpıtması yada olmayan bişey olamaz mı?

mücahit_2121
03-14-2009, 23:20
"Bizans'ın çocukları"

Avrupa Birliği'nin değişimci dinamiği de olmasa Türkiye'nin tartışma ortamı, içinde anlamsız konuların yüzdüğü bir bataklığa dönüşecek.
Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın, Türkiye'nin Avrupalı olduğunu savunurken söylediği "hepimiz Bizans'ın çocuklarıyız" cümlesi, yok saymaya eğilimli durduğumuz Bizans'ı anımsatmakla kalmadı, konunun manşetlere taşınmasına da yardımcı oldu.

Bir hafıza tazelenmesine yardımcı olur anlayışıyla, on yıl önceki yazıları kitaplaştırıyorum. Can Yayınları'ndan çıkan 1991 yazılarının toparlandığı "Hiçbir Şey Değişmiyorsa" başlıklı kitabın "Kültürsüz Liberal Devrim Olmaz" başlıklı yazısının bir bölümü aynen şöyle:
"Kültür kavramı, en unutulmuş, en hor görülen, en gündeme gelmeyen kavramdır. İstanbul Valiliği 'Konstantiniye Haberleri' dergisini, sırf derginin adı 'eski Bizans'ı hatırlattığı' için yasaklamış. 1991 Türkiye'sinde bizden önce bu topraklarda bin yıl yaşamış bir kültürü kendi kültürümüze altlık yapmak suç sayılıp yasaklanabiliyor.
'Bizans dönemini' bir devlet politikası olarak yadsıyan Türkiye'nin kültür konusunda 'liberal bir devrim' yapması hiç de kolay değil. Düşünün ki, 12 Eylül askeri darbesi Edebiyat Fakültesi'ndeki 'Bizans' kürsüsünü kaldırtmıştı.
Üzerinde yaşadığımız topraklardaki eski kültürleri yadsımak, onu yok saymak 'resmi devlet politikası' haline getirilmiştir. Topraklarımızın üzerinde yaşamış tüm eski kültürleri sulayarak, Türkiye'yi yeryüzünün göz alıcı bir manevi bahçesi haline getirmek bugün resmen yasaktır.
Bizans'ı modern bir Türkiye yorumuyla irdelemenin, buralara Yunanistan'ın sahip çıkmasına olanak sağlayacağına inanmak, ancak hiç rendelenmemiş bir hışırlıkla mümkün olabilir. Bizans İmparatoru I. Jüstinyen'in mezarını bularak ortaya çıkarmış bir Türkiye mi daha saygındır yoksa buradaki eski Bizans kültürünü yadsımak için fakültedeki kürsüleri fesheden bir Türkiye mi?
Türkiye, topraklarımızdaki eski kültürleri yeniden değerlendirip yorumlayarak dünya kültürüne büyük katkılarda bulunabilir. Kendi kültürünü de böylece çok daha çaplı bir perspektife yerleştirir. Yapay 'resmi kültür' politikalarında ısrar etmek ise Türk kültürünü ve Türk insanını kısırlaştırır. Böylesine bir kısırlık ise, 'çok sesli' bir topluma temel oluşturmaz. Çünkü 'kültür yasakları' ile çoğulcu bir toplum yaratmanın olanağı yoktur."

Eski uygarlıklara sahip çıkmak, kültürel çoğulculuk, içerideki bir arzunun ve talebin yol göstermesiyle değil, dışarıdaki dinamiklerin ittirmesiyle gündeme geliyor. Bu yazının yayınlandığı tarihten bu yana geçen on üç yılda defalarca 'Million Taşı'nı da yazdığımı anımsıyorum.
Bizans tartışmalarına en güzel cevap, bugünkü Yerebatan Sarayı'nın Ayasofya tarafındaki kıyısında bulunan ufak tefek bir taş olan Million Taşı'dır. Million Taşı'nın üzerinde, "dikili olduğu yerin dünyanın sıfır noktası olduğu" yazılı... Bizanslılar, ülkenin tüm uzaklıklarını bu taşa göre ölçermiş.
Ne var ki, Bizans'tan bize kalan sadece tarih değil, bugünkü toprak yapılanması da Bizans'ın mirasıdır. Osmanlı, özellikle Fatih, Roma İmparatoru olmak istediği için Osmanlı'yı Bizans'ın tıpatıp bir sureti haline getirdi. Bir çift öküzün sürdüğü toprak parçasının özgür köylülere verilmesi ve oradan çıkan artık değere Saray'ın el koyması tümüyle Bizans toprak düzenidir.
Bu, cumhuriyette de devam etmiştir. Bir yanı köylülük, diğer yanı bürokrasi olan bir tahterevallinin üzerinde sallanıp durmamızın temelinde de o eski yapı var.
"Bizans'ın çocukları" lafı, eğer derinlemesine değerlendirme yaparak tartışacaksak, tarım sorunu gündeme geldikçe de konuşulacak.

Bizlerin söylemesi gerekeni, Chirac söyledi. Bize, insanlık aleminin parçası olduğumuzu, Avrupalılığın temel değerlerine büyük katkılarda bulunmuş Roma'nın devamı bir uygarlığın sahibi olduğumuzu hatırlattı...
Evrensel kültür... İnsanlık aleminin parçası olmak... Bu kavramları içselleştiremediğimiz için bunları Avrupalıların işareti ile tartışma gündemine getiriyoruz. Geç kalmak Türklüğün şanından olduğu için buna da seviniyoruz...
1991'in yazılarını topladığımız kitabın adı "Hiçbir Şey Değişmiyorsa..."
AB sayesinde şimdi her şey değişmeye başladı... Yoksa Bizans'ı kim hatırlardı?

mücahit_2121
03-14-2009, 23:22
BUNU OKUYUN NE DEMEK İSTENİLMİŞ ANLARSINIZ

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 23:24
"Bizans'ın çocukları"

Avrupa Birliği'nin değişimci dinamiği de olmasa Türkiye'nin tartışma ortamı, içinde anlamsız konuların yüzdüğü bir bataklığa dönüşecek.
Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın, Türkiye'nin Avrupalı olduğunu savunurken söylediği "hepimiz Bizans'ın çocuklarıyız" cümlesi, yok saymaya eğilimli durduğumuz Bizans'ı anımsatmakla kalmadı, konunun manşetlere taşınmasına da yardımcı oldu.

Bir hafıza tazelenmesine yardımcı olur anlayışıyla, on yıl önceki yazıları kitaplaştırıyorum. Can Yayınları'ndan çıkan 1991 yazılarının toparlandığı "Hiçbir Şey Değişmiyorsa" başlıklı kitabın "Kültürsüz Liberal Devrim Olmaz" başlıklı yazısının bir bölümü aynen şöyle:
"Kültür kavramı, en unutulmuş, en hor görülen, en gündeme gelmeyen kavramdır. İstanbul Valiliği 'Konstantiniye Haberleri' dergisini, sırf derginin adı 'eski Bizans'ı hatırlattığı' için yasaklamış. 1991 Türkiye'sinde bizden önce bu topraklarda bin yıl yaşamış bir kültürü kendi kültürümüze altlık yapmak suç sayılıp yasaklanabiliyor.
'Bizans dönemini' bir devlet politikası olarak yadsıyan Türkiye'nin kültür konusunda 'liberal bir devrim' yapması hiç de kolay değil. Düşünün ki, 12 Eylül askeri darbesi Edebiyat Fakültesi'ndeki 'Bizans' kürsüsünü kaldırtmıştı.
Üzerinde yaşadığımız topraklardaki eski kültürleri yadsımak, onu yok saymak 'resmi devlet politikası' haline getirilmiştir. Topraklarımızın üzerinde yaşamış tüm eski kültürleri sulayarak, Türkiye'yi yeryüzünün göz alıcı bir manevi bahçesi haline getirmek bugün resmen yasaktır.
Bizans'ı modern bir Türkiye yorumuyla irdelemenin, buralara Yunanistan'ın sahip çıkmasına olanak sağlayacağına inanmak, ancak hiç rendelenmemiş bir hışırlıkla mümkün olabilir. Bizans İmparatoru I. Jüstinyen'in mezarını bularak ortaya çıkarmış bir Türkiye mi daha saygındır yoksa buradaki eski Bizans kültürünü yadsımak için fakültedeki kürsüleri fesheden bir Türkiye mi?
Türkiye, topraklarımızdaki eski kültürleri yeniden değerlendirip yorumlayarak dünya kültürüne büyük katkılarda bulunabilir. Kendi kültürünü de böylece çok daha çaplı bir perspektife yerleştirir. Yapay 'resmi kültür' politikalarında ısrar etmek ise Türk kültürünü ve Türk insanını kısırlaştırır. Böylesine bir kısırlık ise, 'çok sesli' bir topluma temel oluşturmaz. Çünkü 'kültür yasakları' ile çoğulcu bir toplum yaratmanın olanağı yoktur."

Eski uygarlıklara sahip çıkmak, kültürel çoğulculuk, içerideki bir arzunun ve talebin yol göstermesiyle değil, dışarıdaki dinamiklerin ittirmesiyle gündeme geliyor. Bu yazının yayınlandığı tarihten bu yana geçen on üç yılda defalarca 'Million Taşı'nı da yazdığımı anımsıyorum.
Bizans tartışmalarına en güzel cevap, bugünkü Yerebatan Sarayı'nın Ayasofya tarafındaki kıyısında bulunan ufak tefek bir taş olan Million Taşı'dır. Million Taşı'nın üzerinde, "dikili olduğu yerin dünyanın sıfır noktası olduğu" yazılı... Bizanslılar, ülkenin tüm uzaklıklarını bu taşa göre ölçermiş.
Ne var ki, Bizans'tan bize kalan sadece tarih değil, bugünkü toprak yapılanması da Bizans'ın mirasıdır. Osmanlı, özellikle Fatih, Roma İmparatoru olmak istediği için Osmanlı'yı Bizans'ın tıpatıp bir sureti haline getirdi. Bir çift öküzün sürdüğü toprak parçasının özgür köylülere verilmesi ve oradan çıkan artık değere Saray'ın el koyması tümüyle Bizans toprak düzenidir.
Bu, cumhuriyette de devam etmiştir. Bir yanı köylülük, diğer yanı bürokrasi olan bir tahterevallinin üzerinde sallanıp durmamızın temelinde de o eski yapı var.
"Bizans'ın çocukları" lafı, eğer derinlemesine değerlendirme yaparak tartışacaksak, tarım sorunu gündeme geldikçe de konuşulacak.

Bizlerin söylemesi gerekeni, Chirac söyledi. Bize, insanlık aleminin parçası olduğumuzu, Avrupalılığın temel değerlerine büyük katkılarda bulunmuş Roma'nın devamı bir uygarlığın sahibi olduğumuzu hatırlattı...
Evrensel kültür... İnsanlık aleminin parçası olmak... Bu kavramları içselleştiremediğimiz için bunları Avrupalıların işareti ile tartışma gündemine getiriyoruz. Geç kalmak Türklüğün şanından olduğu için buna da seviniyoruz...
1991'in yazılarını topladığımız kitabın adı "Hiçbir Şey Değişmiyorsa..."
AB sayesinde şimdi her şey değişmeye başladı... Yoksa Bizans'ı kim hatırlardı?

ben sana ne diyorum sen konuyu saptırıyorsun şimdi kalkıyorum ama sen denk gelirsin bana ilerde sorularım cvpsız kaldı ama neyseeeee

mücahit_2121
03-14-2009, 23:27
ben sana ne diyorum sen konuyu saptırıyorsun şimdi kalkıyorum ama sen denk gelirsin bana ilerde sorularım cvpsız kaldı ama neyseeeee
ARKADAŞIM SEN HAKİKATEN ANLAMIYORSUN ERBAKAN HOCA BU YUKARIDA YAZILANIN BENZETMESİNİ YAPMIŞ AKP BİZANSIN ÇOCUKLARI DEMEMİŞ
ÖRNEK VERMİŞ YANİ

Yektâ-Ak
03-14-2009, 23:30
Ya bırakın lütfen sizinle tartışmaya bile değmez..siz peki erbahan hocayı nasıl görüyorsunuz bizzat arkadaşımdan duydum ya hocaya laf deme çarpılırsın kim ya o kim..açıklayın bana hoca tmm hocaya saygımız sonsuz ama çarpılmaktya neymiş...

mücahit_2121
03-14-2009, 23:33
ERBAKAN HOCA YI BU KONUYA KATMAKLA SEN KONUYU ÇARPITTIN
AMA SEN AKP İL BAŞKANINI ELEŞTİRECEĞİN YERDE SUSUYORSUN YAZIKLAR OLSUN SANA

Yektâ-Ak
03-14-2009, 23:36
eleştirmek değil tebessum ediyorum sadece...çarpıtma değil..nkoumuz başbakanımıza peygamberlik unvanı söylenmesi...bende sizin en usrtunuze söylüyorum siz cevap verin neden çarpılmak??

mücahit_2121
03-14-2009, 23:36
Ya bırakın lütfen sizinle tartışmaya bile değmez..siz peki erbahan hocayı nasıl görüyorsunuz bizzat arkadaşımdan duydum ya hocaya laf deme çarpılırsın kim ya o kim..açıklayın bana hoca tmm hocaya saygımız sonsuz ama çarpılmaktya neymiş...
SANA NE SÖYLİM BİLMEMKİ SÖYLESEMMİYİM SÖYLEMESEMMİYİM
ARKADAŞ EĞER SENİN O ARKADAŞIN ÖLE SÖYLEMİŞ İSE ARKADAŞIN BÜYÜK BİR HATAYA DÜŞMÜŞ ONADA YAZIKLAR OLSUN

mücahit_2121
03-14-2009, 23:39
AMA BENİM BUNCA SP Lİ ARKADAŞIM VAR BİR TANESİNDEN BÖLE KELİME KATİYEN DUYMADIM

mücahit_2121
03-14-2009, 23:44
BENİM SİZDEN ANLADIĞIM KADARIYLA İKTİDAR OLMUŞSUNUZ GÖZÜNÜZ GERÇEKLERE KAPANMIŞ VE İKTİDAR OLMA ŞIMARIKLIĞIYLA BÖBÜRLENMİŞ İNSANLARI KARALAMA ÇAMUR ATMA SİYASETİ YAPIYORSUNUZ ' YA NASIL OLSA BİZDEN BAŞKA HERKES HAKSIZ ' GİBİ GÖRÜYORSUNUZ

Yektâ-Ak
03-14-2009, 23:52
Bakın biz bu ifadeleri haklı buluyoruz diye birsey soylemedik.Sizin sorunuza,sizinle asynı dusunceleri paylasan insanların dusunceleri ile karsılık verdim.

mücahit_2121
03-15-2009, 00:00
BEN SİZDEN AKP AYDIN İL BAŞKANINI KINAMANIZI BEKLERDİM AMA NE YAZIKKİ ELEŞTİRMEDİNİZ BİLE
BEN ŞAHSEN BU AKPLİ İL BŞK ALLAH KORUSUN SP İL BŞK OLSAYDI VE BÖLE KONUŞSAYDI BEN ONU KESİNLİKLE KINARDIM

Yektâ-Ak
03-15-2009, 00:04
Kimsenin konusurken ki duygularını olcemeyiz.Belki bu sahıs da o heyecandan boyle bir ifade kullandı bilemeyiz.Bilerek kullandıysa diliyoruz Rabbimiz gunah yazmaz ve hatasının farkına varir.Ancak bilmeden gayri ihtiyari soyledi ise de sui zanlariniz dolayisi ile sizler hatanizi anlarsiniz.

mücahit_2121
03-15-2009, 00:44
heyecandan nasıl böle konuşulur anlamadım
size ne anlatsam boş

Yektâ-Ak
03-15-2009, 00:50
Dil surcmeleri nasil oluyor oyleyse :) Bir gun konusrsanız anlarsınız mucahit kardeş.

dua ile.

mücahit_2121
03-15-2009, 03:38
Dil surcmeleri nasil oluyor oyleyse :) Bir gun konusrsanız anlarsınız mucahit kardeş.

dua ile.
nasıl bir dil sürçmesiymiş bu .tekrar tekrar söyledi bunu dinledim ben

akp nin genelinde kendi içindekileri eleştirme olmaz zaten
ama bu ilerde benim kanaatimce sizde büyük bir problem çıkaracak gibi

Ertuğrul ÖZGÜL
03-15-2009, 11:11
ARKADAŞIM SEN HAKİKATEN ANLAMIYORSUN ERBAKAN HOCA BU YUKARIDA YAZILANIN BENZETMESİNİ YAPMIŞ AKP BİZANSIN ÇOCUKLARI DEMEMİŞ
ÖRNEK VERMİŞ YANİ

başlarım benzetmesine sırf hakaret için demiş işte

*AZRA*
03-15-2009, 12:45
kendini ne sanıyo yaa :kızdım:

Yıldırım
03-15-2009, 13:25
ARKADAŞLAR BÖYLE BASİT BİR BARTİNİN BU TÜR ÇIKIŞLAR YAPMASI NORMAL...MAKSAT REKLAM OLSUN...GÖRMÜYORMUSUNUZ BURADA KAÇ :saygılar:KİŞİ MESAJ ATMIŞ...

llvll
03-15-2009, 14:30
ERBAKAN : AK PARTİ'YE OY VEREN CEHENNEME BİLET ALIR

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=288357 (http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=288357)

Erbakan: AKP'ye oy veren cehenneme bilet alır

http://www.gundem-online.com/haber.asp?haberid=38173 (http://www.gundem-online.com/haber.asp?haberid=38173)

Erbakan:AK Parti'ye oy veren Yahudi'ye oy verir'' dedi

http://www.supernovatr.com/erbakan-akpye-oy-veren-yahudiye-oy-verir-t310.html (http://www.supernovatr.com/erbakan-akpye-oy-veren-yahudiye-oy-verir-t310.html)

mücahit kardeş...bunlara nediyeceksin çok merak ediyorum...

Yektâ-Ak
03-15-2009, 14:50
Evet evet kaynak arıyordum ben de çok teşekkürler ya.. Evet sadece ak partiye laf atın bu ne peki...diyolardı ki saadete oy verenler chpye oy vermş gibidir vallahide doğru....

Yektâ-Ak
03-15-2009, 14:51
Artık hiç bir farkınızı göremiyorum...

Ertuğrul ÖZGÜL
03-15-2009, 15:19

ben dün dedimde çarpıtılmış bir söz DİYORLAR

Yektâ-Ak
03-15-2009, 15:26
Aman hiç şaşırmadım başka birşey bildikleri yok ki...

mücahit_2121
03-17-2009, 02:37
CEHENNEME BİLET ALMAK LAFINA KATILMIYORUM
YANLIZ BURDA DİKKAT EDERSEN
REFAHYOL HÜKÜMETİNDE EKONOMİDE YAPILAN (HİÇBİR HÜKÜMETİN HİÇ BİR ZAMAN YAPAMADIĞI) İCRAATLARI DA VAR NEDEN ONU KONUŞMUYORSUNUZ

MEMURA %150 ZAM YAPILDI-ASGARİ ÜCRETLİYE %80 ZAM YAPILDI-EMEKLİYE %50 ZAM YAPILDI
MEMUR İŞÇİ EMEKLİ ŞUAN ELİNE PARA GEÇİYORSA ERBAKAN HOCANIN SAYESİNDE

BEN ELEŞTİRME KONUSUNDA ERAKAN HOCA DAHİL KİM OLURSA OLSUN ELEŞTİRİRİM
AMA SİZ ÖYLE DEĞİLSİNİZ
EVET ERBAKAN HOCA NIN O KELİMESİ YANLIŞTI

SELAM VE DUA İLE...

tek_hece
03-17-2009, 02:53
il başkanı peygamber gibi dedi diye eleştriyorsunuz .. peki siz kendinizi ilah yerine nasıl koyuyorsunuz da cehenneme bilet alır diye kimin nereye gideceginin haberini veriyorsunuz.. ?? Cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degildir. ve kimin nereye gidecegi belli degildir. Aşere-i mübeşşere den başka cennetle müjdelenen yoktur...

llvll
03-17-2009, 03:12

demek ki erbakan hocanında yanlışları varmış! hemde öyle bi yanlış ki!

REFAHYOL HÜKÜMETİNDE EKONOMİDE YAPILAN (HİÇBİR HÜKÜMETİN HİÇ BİR ZAMAN YAPAMADIĞI) İCRAATLARI DA VAR NEDEN ONU KONUŞMUYORSUNUZ

MEMURA %150 ZAM YAPILDI-ASGARİ ÜCRETLİYE %80 ZAM YAPILDI-EMEKLİYE %50 ZAM YAPILDI

konuşmaya gerek yok çünkü yapılanları biz biliyoruz...çünkü bizde refah diyorduk o zamanlar...ama yanında kimler vardı...kimlerle birlikte yaptı...bunları hatırlamanı isterim...yani sadece erbakan hoca sayesinde değil hiçbişey...ayrıca o dönemde yaptı diye bu dönemde yapacak diye bişey yok...görüyoruz ki erbakan hocanın yanlışları çoğaldı...ve 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo maalesef...

AMA SİZ ÖYLE DEĞİLSİNİZ

bence bunu biraz daha düşünün derim =) ayrıca bu genel olarak ele alınacak bir konu...şahsın adına öyle olabilir ama diğer konularda başka sp li kardeşlerimiz bu konuya çarpıtma dedi yalan dedi vb. sözler söyledi...acaba onlar mı yalan konuşuyor orası muallakta =) en iyisi biraz daha düşünün =)

SELAM VE DUA İLE...

Aleyküm Selam kardeşim...dua ile...

mücahit_2121
03-17-2009, 03:21
il başkanı peygamber gibi dedi diye eleştriyorsunuz .. peki siz kendinizi ilah yerine nasıl koyuyorsunuz da cehenneme bilet alır diye kimin nereye gideceginin haberini veriyorsunuz.. ?? Cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degildir. ve kimin nereye gidecegi belli degildir. Aşere-i mübeşşere den başka cennetle müjdelenen yoktur...
ARKADAŞIM SENDE KAFA BASMIYOR GALİBA
BEN NE DEDİM
ERBAKAN HOCA O KELİMEYİ SÖYLEMEKLE YANLIŞ YAPTI
HAŞA İLAH YERİNE KENDİMİZİ NASIL KOYARIZ .SAÇMALAMA

ERBAKAN HOCAN ŞU KELİMELER SÖYLEDİ

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, AKP hükümetini sert bir dille eleştirdi. Halkın iradesinin IMF'ye teslim edildiğini belirten Erbakan, 'IMF devlet içinde devlet kurdu' dedi. Türkiye'de yaşamın her alanında en büyük tahribatların AKP döneminde yaşandığını ifade eden Erbakan, 'Seçimde harakiri yapma. Seçimde AKP ve CHP'ye oy vermek kendini bıçaklamak demektir. AKP'ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir.

ERBAKAN HOCA NIN ASIL DEMEK İSTEDİĞİ ŞUDUR
AKP VE CHP IMF İLE ANLAŞMALAR YAPTI İMF İLE YAPILAN ANLAŞMALARDA DEVLETTE BÜYÜK TAHRİBATLAR OLDU BUNU KAST EDEREK SÖYLEDİ
AMA TABİ YANLIŞ BİR KELİME (CEHENNEME BİLET ALMAK)

ÖNEMLİ OLAN YANLIŞLARI ELEŞTİRMEK TABİKİ ELEŞTİRİRKEN ÇAMUR ATMADAN

tek_hece
03-17-2009, 03:27
biz biletimizi aldık .. yanımızda ne işiniz var... ?? inanın siz burda bu şekilde gelip reklam yapmaya çalıştıkça sempatimizi degil antipatimizi kazanıyorsunuz ve bunun farkında da degilsiniz.. boşuna gelip buralarda açılan konuları sabote edip durmayın.. sizin fikirlerinize ilgi duyan gelip sizin sitenizden bilgi edinir.. baykalın ak parti hakkında %51 başarıdır aşagısı başarısızlıktır diyerek başarıyı başka yerde araması gibi siz de reklamınızı burda yapmaya çalışıyorsunuz... bu kadar mı yüzsüz olunur anlamıyorum ki.. istenmediginiz yerde ne işiniz var..????

mücahit_2121
03-17-2009, 03:40
biz biletimizi aldık .. yanımızda ne işiniz var... ?? inanın siz burda bu şekilde gelip reklam yapmaya çalıştıkça sempatimizi degil antipatimizi kazanıyorsunuz ve bunun farkında da degilsiniz.. boşuna gelip buralarda açılan konuları sabote edip durmayın.. sizin fikirlerinize ilgi duyan gelip sizin sitenizden bilgi edinir.. baykalın ak parti hakkında %51 başarıdır aşagısı başarısızlıktır diyerek başarıyı başka yerde araması gibi siz de reklamınızı burda yapmaya çalışıyorsunuz... bu kadar mı yüzsüz olunur anlamıyorum ki.. istenmediginiz yerde ne işiniz var..????
*BENİM REKLAM YAPMA GİBİ BİR HEVESİM YOK BİZİM REKLAMA DA İHTİYACIMIZ YOK
*SİZİN YANINIZDA OLMA SEBEBİMİZİN ALTINDA OY KAPMA GİBİ BİR HEVESİMİZ YOK
*BİZİM SİTEMİZ VAR ALLAH A ŞÜKÜR .BEN ZATEN MGF SİTESİNİ DEVAMLI ZİYARET EDİYORUM .AMA ORAYA GELEN AKP LİLERE ÇAMUR ATMIYORUM
*BİZİM FARKIMIZ BU
*SP İLE CHP Yİ AYNI YAPAN ZİHNİYET ELBET BİRGÜN HÜSRANA UĞRAYACAKTIR
*AMA İCRAATLARA BAKINCA CHP İLE AKP NİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK
YÜZSÜZ OLAN SENSİN

tek_hece
03-17-2009, 03:48
*BENİM REKLAM YAPMA GİBİ BİR HEVESİM YOK BİZİM REKLAMA DA İHTİYACIMIZ YOK
*SİZİN YANINIZDA OLMA SEBEBİMİZİN ALTINDA OY KAPMA GİBİ BİR HEVESİMİZ YOK
*BİZİM SİTEMİZ VAR ALLAH A ŞÜKÜR .BEN ZATEN MGF SİTESİNİ DEVAMLI ZİYARET EDİYORUM .AMA ORAYA GELEN AKP LİLERE ÇAMUR ATMIYORUM
*BİZİM FARKIMIZ BU
*SP İLE CHP Yİ AYNI YAPAN ZİHNİYET ELBET BİRGÜN HÜSRANA UĞRAYACAKTIR
*AMA İCRAATLARA BAKINCA CHP İLE AKP NİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK
YÜZSÜZ OLAN SENSİN

yüzsüz olan banlanıp tekrar burada olmaya çalışandır.. onlar kendilerini biliyor.. şunu bilin ki Recep Tayyip Erdogan oldugu sürece asla saadete oy yok..

chp ile Ak partiyi bir tutarsınız.. Başbakan hakkında olur olmadık konuşursunuz .. onca yapılan hizmeti görmezden gelirsiniz. ondan sonra bizim farkımız bu deyip kenara cekilirsiniz.. sizin sizi bize anlatmanıza gerek yok.. biz sizi cok iyi tanıyoruz... sizin farkınızı da cok iyi biliyoruz..

mücahit_2121
03-17-2009, 03:52
demek ki erbakan hocanında yanlışları varmış! hemde öyle bi yanlış ki!

konuşmaya gerek yok çünkü yapılanları biz biliyoruz...çünkü bizde refah diyorduk o zamanlar...ama yanında kimler vardı...kimlerle birlikte yaptı...bunları hatırlamanı isterim...yani sadece erbakan hoca sayesinde değil hiçbişey...ayrıca o dönemde yaptı diye bu dönemde yapacak diye bişey yok...görüyoruz ki erbakan hocanın yanlışları çoğaldı...ve 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo maalesef...

bence bunu biraz daha düşünün derim =) ayrıca bu genel olarak ele alınacak bir konu...şahsın adına öyle olabilir ama diğer konularda başka sp li kardeşlerimiz bu konuya çarpıtma dedi yalan dedi vb. sözler söyledi...acaba onlar mı yalan konuşuyor orası muallakta =) en iyisi biraz daha düşünün =)

Aleyküm Selam kardeşim...dua ile...
YAPILANLARI SADECE ERBAKAN HOCA YAPMADI YANINDAKİLER YAPTI DİYORSUN
DOĞRU OLABİLİR
AMA
*YANINDAKİLER NEDEN ŞİMDİ O DÖNEMDE YAPILAN İCRAATLARIN NEDEN
HİÇBİRİNİ YAPAMIYOR
SEN DİYORSUN 3 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR
KUSURA BAKMA
20 DOĞRU 3 YANLIŞ YAPTI

BAŞBAKANIMIZ İCRAATLAR YAPTI. AMA TEK BAŞINA İKTİDARDA OLAN BİR HÜKÜMETİN YAPTIKLARI BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI
YANİ KISACASI BEKLENEN İCRAATLAR YAPILMADI

'RABBİM HAKKI HAK BATILI BATIL GÖSTER'
HAYIRLI GECELER
ESSELAMUN ALEYKÜM

llvll
03-17-2009, 04:16
YAPILANLARI SADECE ERBAKAN HOCA YAPMADI YANINDAKİLER YAPTI DİYORSUN
DOĞRU OLABİLİR
AMA
*YANINDAKİLER NEDEN ŞİMDİ O DÖNEMDE YAPILAN İCRAATLARIN NEDEN
HİÇBİRİNİ YAPAMIYOR
SEN DİYORSUN 3 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR
KUSURA BAKMA
20 DOĞRU 3 YANLIŞ YAPTI

BAŞBAKANIMIZ İCRAATLAR YAPTI. AMA TEK BAŞINA İKTİDARDA OLAN BİR HÜKÜMETİN YAPTIKLARI BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI
YANİ KISACASI BEKLENEN İCRAATLAR YAPILMADI

'RABBİM HAKKI HAK BATILI BATIL GÖSTER'
HAYIRLI GECELER
ESSELAMUN ALEYKÜM

bu zamana kadar yapılan herşeyden memnunuz...
yapılamayan şeylerinde zamanı gelecek ve yapılacaktır...
herşeyin bir zamanı vardır...
o dönemde herşeyi bir anda yaptık ve sonuç 28 şubat!
acele etmemek ve sabırlı olmak lazım...
çünkü bu ülkede bizim düşüncelerimizi hemen uygulamak kolay değil...
anında indirirler!
zamanında indirmediler mi? =)
( Adnan Mendere? - Turgut Özal? )

sizede hayırlı geceler...
Aleyküm Selam...

mücahit_2121
03-17-2009, 14:24
yüzsüz olan banlanıp tekrar burada olmaya çalışandır.. onlar kendilerini biliyor.. şunu bilin ki Recep Tayyip Erdogan oldugu sürece asla saadete oy yok..

chp ile Ak partiyi bir tutarsınız.. Başbakan hakkında olur olmadık konuşursunuz .. onca yapılan hizmeti görmezden gelirsiniz. ondan sonra bizim farkımız bu deyip kenara cekilirsiniz.. sizin sizi bize anlatmanıza gerek yok.. biz sizi cok iyi tanıyoruz... sizin farkınızı da cok iyi biliyoruz..
*EĞER BİRİSİ DOĞRU SÖYLÜYORSA VE SİZ ONU ÇEKEMEYİP UTANMADAN SIKILMADAN ONU BANLIYORSANIZ YÜZSÜZ OLAN SİZSİNİZ
*RECEP TAYYİP ERDOĞAN IN YANLIŞLARI VAR İSE ELEŞTRİRİM BABAMDA OLSA YANLIŞI OLURSA ELEŞTİRİRİM İSTEYEN SAADETE OY VERSİN VERMESİN UMRUMDA DEĞİL
*AK PARTİNİN HİZMETLERİNİ GÖRMEZDEN GELDİĞİMİZDE YOK
AK PARTİ GÜZEL ŞEYLERDE YAPTI
*BİZİM FARKIMIZ : BİZDE YAPILAN İCRAATLAR SİZDE YOK SİZ BİZİ TANIMAMIŞSINIZ

BİR KEZ SİZ KENDİNİZİ ELEŞTİRİN AMA YOK GÖZÜNÜZ GÖNLÜNÜZ KAPALI

sevdesu
03-17-2009, 14:30
siz ne icraatı yaptınız ki ?
konu baya dagılmış arkadaşlar
denen laf belli eden belli kayıtları var tartışmaya bile gerek yok bence konu amacından çıkmış epek bi
saygılar

mücahit_2121
03-17-2009, 15:58
siz ne icraatı yaptınız ki ?
konu baya dagılmış arkadaşlar
denen laf belli eden belli kayıtları var tartışmaya bile gerek yok bence konu amacından çıkmış epek bi
saygılar
SİZ ARAŞTIRIN BAKALIM NE YAPMIŞIZ BİZ
SAYFALARDIR NE YAZDIK OKUMADIN MI

sevdesu
03-17-2009, 16:05
SİZ ARAŞTIRIN BAKALIM NE YAPMIŞIZ BİZ
SAYFALARDIR NE YAZDIK OKUMADIN MI
pöhhh:@

mücahit_2121
03-17-2009, 18:52
pöhhh:@
:şaşkın: ?

Ertuğrul ÖZGÜL
03-17-2009, 21:26

AMA SİZ ÖYLE DEĞİLSİNİZ

SELAM VE DUA İLE...

peki beyfandi siz niye bizim yapmış olduğumuz iyi icraatları göz ardı ediyorsunu biz sizinkileri kabul ediyoruz ama ya siz?.....

Ertuğrul ÖZGÜL
03-17-2009, 21:28
*EĞER BİRİSİ DOĞRU SÖYLÜYORSA VE SİZ ONU ÇEKEMEYİP UTANMADAN SIKILMADAN ONU BANLIYORSANIZ YÜZSÜZ OLAN SİZSİNİZ
*RECEP TAYYİP ERDOĞAN IN YANLIŞLARI VAR İSE ELEŞTRİRİM BABAMDA OLSA YANLIŞI OLURSA ELEŞTİRİRİM İSTEYEN SAADETE OY VERSİN VERMESİN UMRUMDA DEĞİL
*AK PARTİNİN HİZMETLERİNİ GÖRMEZDEN GELDİĞİMİZDE YOK
AK PARTİ GÜZEL ŞEYLERDE YAPTI
*BİZİM FARKIMIZ : BİZDE YAPILAN İCRAATLAR SİZDE YOK SİZ BİZİ TANIMAMIŞSINIZ

BİR KEZ SİZ KENDİNİZİ ELEŞTİRİN AMA YOK GÖZÜNÜZ GÖNLÜNÜZ KAPALI

bizim erbakanı eleştirmemizi niye yediremiyorsunuz o zaman
hem körü körüne bi şeyi savunmak kadar gözü kapalılık olamaz .