Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet Ankara adayı Baykal gibi
Necip Fazıl
03-02-2009, 16:53
SP'nin Ankara adayından şok sözler
Saadet Partisi'nin Ankara Büyükşehir adayı Veysel Candan, katıldığı programda öyle laflar etti ki duyanlar kulaklarına inanamadı.
Ergenekon davasının, 28 Şubat’ın hesaplaşması olduğunu söyleyen SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan, “Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” dedi.
Saadet Partisi (SP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan, “Silivri ABD’nin Guantanamosu gibi” dedi.
Gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ART ekranlarında canlı yayınlanan Ceviz Kabuğu’nun bu haftaki konuğu SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan’dı.
Veysel Candan, son dalgasında Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek’in de gözaltına alındığı Ergenekon Davası'nın 28 Şubat’ın bir hesaplaşması olduğunu kaydetti. Hesaplaşmanın bugün bu gözaltılarla ve iddianamesi tam olmayan bu dava ile yapıldığını ifade eden Candan, “Bu iş daha uzun zaman sürer gider. 28 Şubat CIA ile Pentagon’da hazırlanmıştır. ABD ile ilişkiler bugün gözden geçirilmelidir. Türkiye’de ekonomik bir harp var. Pastadan kimin pay alacağı kavgası var. Fakirler mi, zenginler mi alacak? Yolsuzluğun partisi olmaz. Bugün 28 Şubat’ın hesaplaşması yapılıyor. Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” dedi.
Candan'ın ART'de yayınlanan bu açıklamaları Yeniçağ Gazetesi tarafından da büyük biçimde haberleştirildi...AKTİFHABER
Ben Bu sözlerin çapıltılmış olduğuna eminim....
ama işin aslıda Bu olsa idi.. Talihsiz Sözler...
Terennüm
03-02-2009, 17:08
bu nasıl bir açıklama ben bu açıklamadan şunu anlarım
demekki veysel canadanın 28 şubattan memnunu olduğu ortaya çıkar
bakalım partiden nasıl bir açıklama gelecek??
işte gerçek yüzleri ortaya cıktı ne yazıkki ben bu milli görüşü anlamıyorum arkadaş ne yapmaya çalişiyor YA İSLAM SENDE İYİ DUY BUNLARI
FarukARSLAN.
03-02-2009, 17:55
Konuşmanın tamamının verilmesi daha iyi olurdu. Sanmıyorum böyle konuşacağını.. Hani şu lafları ben bi AK Partiliden bile bekleirm Saadet tabanlı birinden beklemem!
Ne demek ya ''28 Şubat'ın intikamı!''.. Öyle olsa bile bunun en büyük destekçisi, o 'intikam'(!)ın en büyük takipçisi Saadet Partililer olması lazım..
Olur mu böyle saçmalık??..
28 Şubat derken hangi 28 Şubat'ı kastediyorsun sen!
Şaka gibi ya hu...
Üç mevsim
03-02-2009, 18:25
Bu konuşmanın daha geniş bir biçimini izlemek istiyorum. Ancak gördüldüğü kadarıyla bu çok çirkin bir yaklaşım.
Hep diyorum ben Numan Kurtulmuş atıl hale gelmiş bu kişileri etrafından uzaklaştırmalı, yoksa bu partiyi milim ileriye taşıyamz. NUman Kurutlmuş bir adım iler atar, bunlar o adımları geri döndürür.
İstanbul'da Bekaroğlu'na eyvallah ama Ankara'da Veysel Candan :olmaz:
Necip Fazıl
03-02-2009, 18:33
Bu konuşmanın daha geniş bir biçimini izlemek istiyorum. Ancak gördüldüğü kadarıyla bu çok çirkin bir yaklaşım.
Hep diyorum ben Numan Kurtulmuş atıl hale gelmiş bu kişileri etrafından uzaklaştırmalı, yoksa bu partiyi milim ileriye taşıyamz. NUman Kurutlmuş bir adım iler atar, bunlar o adımları geri döndürür.
İstanbul'da Bekaroğlu'na eyvallah ama Ankara'da Veysel Candan :olmaz:
Bekaroğlu da çamur siyaseti peşinde olduğunu ıspatladı be özgünüm... ;;)
mücahit_2121
03-02-2009, 18:36
SP'nin Ankara adayından şok sözler
Saadet Partisi'nin Ankara Büyükşehir adayı Veysel Candan, katıldığı programda öyle laflar etti ki duyanlar kulaklarına inanamadı.
Ergenekon davasının, 28 Şubat’ın hesaplaşması olduğunu söyleyen SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan, “Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” dedi.
Saadet Partisi (SP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan, “Silivri ABD’nin Guantanamosu gibi” dedi.
Gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ART ekranlarında canlı yayınlanan Ceviz Kabuğu’nun bu haftaki konuğu SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan’dı.
Veysel Candan, son dalgasında Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek’in de gözaltına alındığı Ergenekon Davası'nın 28 Şubat’ın bir hesaplaşması olduğunu kaydetti. Hesaplaşmanın bugün bu gözaltılarla ve iddianamesi tam olmayan bu dava ile yapıldığını ifade eden Candan, “Bu iş daha uzun zaman sürer gider. 28 Şubat CIA ile Pentagon’da hazırlanmıştır. ABD ile ilişkiler bugün gözden geçirilmelidir. Türkiye’de ekonomik bir harp var. Pastadan kimin pay alacağı kavgası var. Fakirler mi, zenginler mi alacak? Yolsuzluğun partisi olmaz. Bugün 28 Şubat’ın hesaplaşması yapılıyor. Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” dedi.
Candan'ın ART'de yayınlanan bu açıklamaları Yeniçağ Gazetesi tarafından da büyük biçimde haberleştirildi...AKTİFHABER
EĞER CANDAN BU SÖZÜ SÖYLEMİŞ İSE KINIYORUM KENDİSİNİ.SÖYLEMEMİŞ İSE SENİ KINIYORUM
Necip Fazıl
03-02-2009, 18:42
EĞER CANDAN BU SÖZÜ SÖYLEMİŞ İSE KINIYORUM KENDİSİNİ.SÖYLEMEMİŞ İSE SENİ KINIYORUM
haber kaynağı ben değilim... akıllı ol... :kızdım: :@
Bakın Bekaroğlu ÇAmur siyaseti DEğil KAdir Topbaş Beyin bisliğini temizlemeye çalışıyor... Ben bunu pordurolar ile kanıtlarım ama böyle nette değil... Gelin Bir yerde oturalım...
Benim Eniştem ÇAlışıyor belediyede... En büyük yeminleri ederim... Mazlumun canı yandığına ama küfrü ihaneti savunmak size yakışmıyor....Bakın Bekaroğlu neyi şikayet etmiş...
Mazlumun yanında olmuş.... Bekın o belgeler Kılıçtaroğlunda olsa idi ... Türkiye sallanırdı...
Ama Bekaroğlu şow değil icraat yaptı ve İşi Adli boyuta taşıdır... Anayasal Hukuk buna izin veriyor oda bunu yaptı bu mu çamur siyaseti yoksa İşçisinin boynunu büken belediyeler mi ? sorarım size ?
mücahit_2121
03-02-2009, 22:14
Bakın Bekaroğlu ÇAmur siyaseti DEğil KAdir Topbaş Beyin bisliğini temizlemeye çalışıyor... Ben bunu pordurolar ile kanıtlarım ama böyle nette değil... Gelin Bir yerde oturalım...
Benim Eniştem ÇAlışıyor belediyede... En büyük yeminleri ederim... Mazlumun canı yandığına ama küfrü ihaneti savunmak size yakışmıyor....Bakın Bekaroğlu neyi şikayet etmiş...
Mazlumun yanında olmuş.... Bekın o belgeler Kılıçtaroğlunda olsa idi ... Türkiye sallanırdı...
Ama Bekaroğlu şow değil icraat yaptı ve İşi Adli boyuta taşıdır... Anayasal Hukuk buna izin veriyor oda bunu yaptı bu mu çamur siyaseti yoksa İşçisinin boynunu büken belediyeler mi ? sorarım size ?
ÇAMUR ATMA SİYASETİNİ İLK DEFA AK PARTİLİLER YAPTI VE YAPMAYA DEVAM EDİYORLAR.BAKAROĞLU MEDYA MEDYA DOLAŞMADI DİREKMEN SAVCILAĞA TAŞIDI İŞTE OLMASI GEREKENDE BUYDU
mücahit_2121
03-02-2009, 22:15
Bekaroğlu da çamur siyaseti peşinde olduğunu ıspatladı be özgünüm... ;;)
ÇAMUR ATMA SİZİN GİBİLERİN İŞİ BE
ishakyilmaz
03-02-2009, 22:19
Görünen köy klavuz istemez güzel kardeşim.Biz doğruluktan ve dürüstlükten yanayız..!Sırf ideolojimiz uğruna yamulmayı beceremeyiz..!
Necip Fazıl
03-02-2009, 22:20
Görünen köy klavuz istemez... ;;)
Bu saadetliler normal camur atsa gam yemem bunların attığı Zalım camuru...
mücahit_2121
03-02-2009, 22:30
Görünen köy klavuz istemez güzel kardeşim.Biz doğruluktan ve dürüstlükten yanayız..!Sırf ideolojimiz uğruna yamulmayı beceremeyiz..!
SİZ HAYATI ŞOV ZANNEDERSİNİZ HERŞEYİ DOĞRU YAPTIĞINIZI ZANNERDESİNİZ.BEN BURDA DOĞRULARI YAZDIM BELGELERLE 4 TANE KONU AÇTIM HEPSİNİ KAPATTINIZ İŞTE SİZİN DOĞRULUNUZ (KÜÇÜK ÖRNEK) AKP NİN SONU ANAP GİBİ 12 EYLÜLDE ANAP KURULDU VE BİTTİ 28 ŞUBATTAN SONRA AKP KURULDU ODA BİTECEK ALLAH IN İZNİYLE
'ZAFER İNANANLARINDIR VE ZAFER YAKINDIR'
mücahit_2121
03-02-2009, 22:32
Bu saadetliler normal camur atsa gam yemem bunların attığı Zalım camuru...
NE OLDUĞUNUZ BELLİ SİZİN SEVİYENİZE İNMİCEM
Necip Fazıl
03-02-2009, 22:33
SİZ HAYATI ŞOV ZANNEDERSİNİZ HERŞEYİ DOĞRU YAPTIĞINIZI ZANNERDESİNİZ.BEN BURDA DOĞRULARI YAZDIM BELGELERLE 4 TANE KONU AÇTIM HEPSİNİ KAPATTINIZ İŞTE SİZİN DOĞRULUNUZ (KÜÇÜK ÖRNEK) AKP NİN SONU ANAP GİBİ 12 EYLÜLDE ANAP KURULDU VE BİTTİ 28 ŞUBATTAN SONRA AKP KURULDU ODA BİTECEK ALLAH IN İZNİYLE
'ZAFER İNANANLARINDIR VE ZAFER YAKINDIR'
29 mart tan sonra hepimiz spliyiz... :D :w:
Necip Fazıl
03-02-2009, 22:34
Bizim seviyemize çıkmadın ki inesin... ;)
mücahit_2121
03-02-2009, 22:57
Bizim seviyemize çıkmadın ki inesin... ;)
SEVİYE YOK ZATEN SİZDE
MİLLETİMİZİ BU EKONOMİK KRİZDEN NASIL KURTARACAKSINIZ 7 YILDIR BORÇ BATAĞINDA TÜRKİYE. BİRAZ ONDAN BAHSEDİN LAFA GELİNCE VAR İCRAATA GELİNCE BOŞ
Hayırdır biri seviye tespit sınavımı yapıyor ama benden sana Bir ak partili nasihatı sen bu sınava girme bu kafayla sen bu seviye tespit sınavını gecemezsin...
Cünki seviyen cok düşük senin saygı ve sevgi kavramını daha kavrayamamışsın...
bilgi müdavimi
03-02-2009, 23:20
Akparti doğru olanı yapıyor.Milli Görüş zamanında iyiydi ama
BECERİKSİZDİ...
Şimdi de belediye başkanı adayları saçmalamaya başladı.
SAVUNAN_ADAM53
03-02-2009, 23:41
FARK VAR SAADET VAR
Özgür Çağrı
03-02-2009, 23:48
Veysel Candan`dan açıklama
http://www.farkvar.org/image/haber/Resim_1236008040.jpg
“SP den Ergenekon Savunması” başlığı ile verilen haber içeriği eksik bilgilerden ibaret olup olayın gerçeği ve Ergenekon soruşturması hakkındaki görüşlerimiz şöyledir.
ART televizyonunda 27.02.2009 tarihli programda yapılan mülakata atfen bazı haber sitelerinde “SP den Ergenekon Savunması” başlığı ile verilen haber içeriği eksik bilgilerden ibaret olup olayın gerçeği ve Ergenekon soruşturması hakkındaki görüşlerimiz şöyledir.
Öncelikle ifade etmek gerekir ki; söz konusu program 27.02.2009 tarihinde 22:00 da başlayıp sabah saat 04:00 a kadar sürmüştür.
Bu program içeriğinde program yapımcı ve sunucusunun bir sorusu üzerine mealen “28 Şubat’ın en büyük mağdurunun bizim partimiz olduğunu, Ergenekon soruşturmasının sonuna kadar sürdürülmesini, ancak bu soruşturma esnasında hukuka uygun davranılmasını, kendimize yapılacak haksızlığa karşı çıkarken başkasına yapılan haksızlığa da karış çıkmamız gerektiğini, bu çerçevede insanların hakkında dava açılmadan ve iddianame hazırlanmadan aylarca tutuklu kalmasının haklı gerekçeleri bile haksız kılabileceğini, gündüz vakti bulunabilecek insanların gece yarısında gözaltına alınmasının pek hoş bir durum olmadığını ancak ortada hukuksuz bir yapılanma varsa bununda sonuna kadar soruşturulması gerektiğini” söylemişken, 6 saatlik program içerisinde 10 dakika konuşulan konudan böyle bir sonuç çıkarılması ve bu şekilde haberleştirilmesi, hak, hukuk ve izanla bağdaşmamaktadır.
Nitekim 28 Şubat sürecinin en büyük zararı partimize ve bize olmuştur. Bu bağlamda bizim ne Ergenekon kapsamında gözaltına alınanlarla ne de hukuksuz davranış biçimi sergileyenlerle ortak paydada buluşmamız söz konusu değildir.
Haberin bu şekilde yapılması bizim düşüncelerimizi yansıtmadığı gibi, haber yapanların kendi düşüncelerine yandaş arama çabası olarak görülebilir.
Oysa böyle bir haksızlık öncelikle benim ve partimin hakkına tecavüzdür. Çünkü parti politikamız ülkede Ergenekon ya da başka bir isimle haksız ve hukuksuz bir yapılanma var ise bunun sonuna kadar soruşturulması ve anayasal bir suç olan ihtilal arayışında olan varsa bunların en şiddetli bir şekilde cezalandırılması, bu sürecin de hukuka uygun olarak sürdürülmesi şeklindedir.
Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KAYNAK : farkvar.org
Özgür Çağrı
03-02-2009, 23:49
Linç siyaseti yapmamaya özen gösterelim LÜTFEN !
Biz Nerde Yamulduk ASılsız haberler ile üzerimize gelmekle bizi yamultamazsınız gücünüz yetmez...
Ne demiştim....
Ben Bu sözlerin çapıltılmış olduğuna eminim....
ama işin aslıda Bu olsa idi.. Talihsiz Sözler...
Bakın neçıktı...
FLAŞ! SP'den Ergenekon açıklaması
Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Veysel Candan, hakkında yapılan 'Ergenekon' haberlerine açıklama getirdi.
http://image.haber5.com/haber/27653.jpg
Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Veysel Candan’dan açıklamasıdır:
ART televizyonunda 27.02.2009 tarihli programda yapılan mülakata atfen bazı haber sitelerinde “SP den Ergenekon Savunması” başlığı ile verilen haber içeriği eksik bilgilerden ibaret olup olayın gerçeği ve Ergenekon soruşturması hakkındaki görüşlerimiz şöyledir.
Öncelikle ifade etmek gerekir ki; söz konusu program 27.02.2009 tarihinde 22:00 da başlayıp sabah saat 04:00 a kadar sürmüştür.
Bu program içeriğinde program yapımcı ve sunucusunun bir sorusu üzerine mealen “28 Şubat’ın en büyük mağdurunun bizim partimiz olduğunu, Ergenekon soruşturmasının sonuna kadar sürdürülmesini, ancak bu soruşturma esnasında hukuka uygun davranılmasını, kendimize yapılacak haksızlığa karşı çıkarken başkasına yapılan haksızlığa da karış çıkmamız gerektiğini, bu çerçevede insanların hakkında dava açılmadan ve iddianame hazırlanmadan aylarca tutuklu kalmasının haklı gerekçeleri bile haksız kılabileceğini, gündüz vakti bulunabilecek insanların gece yarısında gözaltına alınmasının pek hoş bir durum olmadığını ancak ortada hukuksuz bir yapılanma varsa bununda sonuna kadar soruşturulması gerektiğini” söylemişken, 6 saatlik program içerisinde 10 dakika konuşulan konudan böyle bir sonuç çıkarılması ve bu şekilde haberleştirilmesi, hak, hukuk ve izanla bağdaşmamaktadır.
Nitekim 28 Şubat sürecinin en büyük zararı partimize ve bize olmuştur. Bu bağlamda bizim ne Ergenekon kapsamında gözaltına alınanlarla ne de hukuksuz davranış biçimi sergileyenlerle ortak paydada buluşmamız söz konusu değildir.
Haberin bu şekilde yapılması bizim düşüncelerimizi yansıtmadığı gibi, haber yapanların kendi düşüncelerine yandaş arama çabası olarak görülebilir.
Oysa böyle bir haksızlık öncelikle benim ve partimin hakkına tecavüzdür. Çünkü parti politikamız ülkede Ergenekon yada başka bir isimle haksız ve hukuksuz bir yapılanma var ise bunun sonuna kadar soruşturulması ve anayasal bir suç olan ihtilal arayışında olan varsa bunların en şiddetli bir şekilde cezalandırılması, bu sürecin de hukuka uygun olarak sürdürülmesi şeklindedir.
SAADET PARTİSİ
Neimiş Müfreriler iş başındaimiş...
mücahit_2121
03-02-2009, 23:53
“SP den Ergenekon Savunması” başlığı ile verilen haber içeriği eksik bilgilerden ibaret olup olayın gerçeği ve Ergenekon soruşturması hakkındaki görüşlerimiz şöyledir.
Oysa böyle bir haksızlık öncelikle benim ve partimin hakkına tecavüzdür. Çünkü parti politikamız ülkede Ergenekon ya da başka bir isimle haksız ve hukuksuz bir yapılanma var ise bunun sonuna kadar soruşturulması ve anayasal bir suç olan ihtilal arayışında olan varsa bunların en şiddetli bir şekilde cezalandırılması, bu sürecin de hukuka uygun olarak sürdürülmesi şeklindedir.
ALIN İŞTE DEMEKKİ VEYSEL CANDAN IN SÖYLEDİĞİ SÖZLER ÇARPITILMIŞ
Özgür Çağrı
03-02-2009, 23:53
Gerekli açıklamayı ben üstte yayımladım. Gerçek Milli Görüşçülerden buradaki tartışmalar için şahsım adına özür dilerim..
Necip Fazıl
03-02-2009, 23:55
ALIN İŞTE DEMEKKİ VEYSEL CANDAN IN SÖYLEDİĞİ SÖZLER ÇARPITILMIŞ
kaynağa bak yaa mgf saçmalık ALLAH bilir hangi üyenin yorumudur... :kızdım:
Necip Fazıl
03-02-2009, 23:56
Biz Nerde Yamulduk ASılsız haberler ile üzerimize gelmekle bizi yamultamazsınız gücünüz yetmez...
Ne demiştim....
Bakın neçıktı...
FLAŞ! SP'den Ergenekon açıklaması
Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Veysel Candan, hakkında yapılan 'Ergenekon' haberlerine açıklama getirdi.
http://image.haber5.com/haber/27653.jpg
Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Veysel Candan’dan açıklamasıdır:
Oysa böyle bir haksızlık öncelikle benim ve partimin hakkına tecavüzdür. Çünkü parti politikamız ülkede Ergenekon yada başka bir isimle haksız ve hukuksuz bir yapılanma var ise bunun sonuna kadar soruşturulması ve anayasal bir suç olan ihtilal arayışında olan varsa bunların en şiddetli bir şekilde cezalandırılması, bu sürecin de hukuka uygun olarak sürdürülmesi şeklindedir.
Neimiş Müfreriler iş başındaimiş...
haberin kaynağını belirtirmisin islam kardeşim...
haberin kaynağını belirtirmisin islam kardeşim...
Basın bildirisi....
Özgür Çağrı
03-02-2009, 23:58
Kaynak görüldüğü üzere spnin yayın organı olan farkvar.org dur bilginize ..
Özgür Çağrı
03-03-2009, 00:01
Mücahid kardeşim bende bir Ak Partiliyim ve R.Tayyip Erdoğanı en hararetli savunan kişi belkide benim :)
Mesajlarını yazarken tümünü kastetmezsen sevinirim . Çünkü ben Milli Görüşçü kardeşlerimi incitmemişimdir kötü sözlerden kaçınmışımdır
mücahit_2121
03-03-2009, 00:10
Mücahid kardeşim bende bir Ak Partiliyim ve R.Tayyip Erdoğanı en hararetli savunan kişi belkide benim :)
Mesajlarını yazarken tümünü kastetmezsen sevinirim . Çünkü ben Milli Görüşçü kardeşlerimi incitmemişimdir kötü sözlerden kaçınmışımdır
ben tüm ak partilileri kast etmedim. tabiki inanıyorum ak partide çok iyi ve mükemmel insanlar var.çünkü benim arkadaşlarımında ak partilide var ama aramızda hiçbir sorun yok.ben sadece araştırın diyorum
Necip Fazıl
03-03-2009, 00:14
ben tüm ak partilileri kast etmedim. tabiki inanıyorum ak partide çok iyi ve mükemmel insanlar var.çünkü benim arkadaşlarımında ak partilide var ama aramızda hiçbir sorun yok.ben sadece araştırın diyorum
senin tanıdığın AK PARTİLİLER iyi ama tanımadığın kötü... ;) ;;)
http://img149.imageshack.us/img149/7007/farkvar.jpg
mücahit_2121
03-03-2009, 00:20
senin tanıdığın AK PARTİLİLER iyi ama tanımadığın kötü... ;) ;;)
AL İŞTE YİNE ÇARPITIYORSUN .BEN ÖRNEK VERDİM TANIDIĞIM VE TANIMADIĞIM AK PARTİLİLER İYİ .MUTLU OLDUN MU
EMİNİM BU SÖZLERİMİDE ÇARPITACAKSIN:kızdım:
tek YILDIZ.61
03-03-2009, 00:23
açlımdan açılıma rap var:D
mücahit_2121
03-03-2009, 00:24
EVET BİR OLAYI ÇARPITMA DA SENDEN BOŞUNA UĞRAŞMA KİMSE YEMİYOR BU GÖRÜNTÜLERİ
BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK
mücahit_2121
03-03-2009, 00:26
SİZ SİYASETİ ÇARPITARAK YAPIYORSUNUZ AMA BOŞUNA UĞRAŞMAYIN HAK NE İSE O TECELLİ EDER SİZ OLAYLARI ÇARPITMAYA DEVAM EDİN BAKALIM
BU OLAY GÖSTERMİŞTİRKİ
1-AK PARTİLİLER ÇAMUR ATMA SİYASETİNİ İYİ BİLİYORLAR
2-AK PARTİ AK DEĞİL KARA BİR PARTİ
3-BU KAFAYLA BUNLAR ZOR ADAM OLUR
4-ALLAH BUNLARA AKIL FİKİR VERSİN
Biraz haddinizi bilin!!!
Necip Fazıl
03-03-2009, 00:30
EVET BİR OLAYI ÇARPITMA DA SENDEN BOŞUNA UĞRAŞMA KİMSE YEMİYOR BU GÖRÜNTÜLERİ
BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK
İşte sorunda burda çıkıyor kardeşim herkese açığız giyorsun yaa böyle kişilerle nasıl şeriatı gerçekleştireceksiniz bi açıkla da bizde bilelim... bu işler kolay işler değil öyle tuğba özay la falan şeriatı düşünüyosanız saçmalıyosunuz demektir... bu saatten sonra milli görüş de ülküçüler gibiamacından sapmıştır ve daha eski haline gelemeyecektir... oy için kılıktan kılığa girin bakalım sonu nereye varacak...sakın bize laikliğe aykırı davranıyoruz diye dava açmayın... ;;) çakma milli görüşçüler sizi... ;;)
Necip Fazıl
03-03-2009, 00:32
SİZ SİYASETİ ÇARPITARAK YAPIYORSUNUZ AMA BOŞUNA UĞRAŞMAYIN HAK NE İSE O TECELLİ EDER SİZ OLAYLARI ÇARPITMAYA DEVAM EDİN BAKALIM
Çok merak ediyorum siz hak lafından ne anlıyosunuz diye yaa... yoksa o hak kın yolundan tuğba özay la mı gideceksiniz... yazıkkkkkkkkk... ;;)
tek YILDIZ.61
03-03-2009, 00:35
Bunların oy için yapmıyacakları iş yok
neyi çarpıtıyoruz görünen köy kılavuz istemez...
mücahit_2121
03-03-2009, 00:52
Bunların oy için yapmıyacakları iş yok
neyi çarpıtıyoruz görünen köy kılavuz istemez...
KÖYÜ GÖRMÜYORSUN Kİ KILAVUZU GÖRESİN
Biri ban ceksin şuna kaldık sıkıntıya bunlan boş boş konuşup duruyor...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-03-2009, 00:56
iyice zıvaradan çıktı bunlar artık bi dur denmesi lazım ve buda seeçimlerde olacak
Necip Fazıl
03-03-2009, 01:01
SİZ Mİ GETİRECEĞİNİZ ŞERİATI EVET DEME SAKIN GÜLERİM 7 YILDIR BELLİ NE YAPTIĞINIZ BUSH UN EVİNE GİRİP ÇIKMAKTAN BUSH SİZİ EVE ALMAKTAN YORULDU...NEYSE:D
HZ MEVLANA NIN FİKİRLERİ VAR BİZDE 'NE OLURSAN OL GEL'
O GÖRÜNTÜLER TUBA ÖZAY MI BE ADAM İYİ BAK GÖZÜNÜZ VAR GÖRMÜYOR
MİLLİ GÖRÜŞ E ÇAKMA DİYORSAN TAYYİPTE ÇAKMADIR O ZAMAN VE AYNI ZAMANDA DÖNEK BİR ADAM ONLARCA YIL MİLLİ GÖRÜŞTEYDİ VE İHANET ETTİ DAVAYA.
KOSKOCA 7 YIL VE AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR VE EKONOMİ ÇÖKMÜŞ
REFAH PARTİSİ 11 AY İKTİDARDA KALDI VE KOALİSYONDAYDI İLK 6 AYDA DENK BÜTÇE YAPTI MEMURA %100 ZAM %100 ZAM ASGARİ ÜCRETLİYE %80 ZAM İŞTE FARKIMIZ BUUU
:gül:ERBAKAN HOCAM BU GÜLLER SANA
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Csaddam%C 4%B1n%20askerleri%20gala%5Ctugba-ozay-862.jpg
Ben bu tüğba özay ı kastetmiştim... kusura bakma buda biraz kapak oldu ama... ;) gelelim şeriat meselesine... biz zaten yola cıkarken şeriat gibi bir niyetimiz yoktu ki kardşim... ;) ;) ama sizin kuruluş amacını neredeyse şeriat üzerine ve sizin lideriniz bunu her fırsatta dile gitirirdi ama şimdi bakıyorum da chp mi şeriatçı yoksa sp mi bilemiyorum bence chp daha yakın görünüyor... :w: :D o dava artık çürüdü kardeşim sizin dava dediğiniz tuğba özayla olacaksa o dava hakka gitmez... ;)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-03-2009, 01:03
helal sana kapak bu işte
mücahit_2121
03-03-2009, 01:21
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Csaddam%C 4%B1n%20askerleri%20gala%5Ctugba-ozay-862.jpg
Ben bu tüğba özay ı kastetmiştim... kusura bakma buda biraz kapak oldu ama... ;) gelelim şeriat meselesine... biz zaten yola cıkarken şeriat gibi bir niyetimiz yoktu ki kardşim... ;) ;) ama sizin kuruluş amacını neredeyse şeriat üzerine ve sizin lideriniz bunu her fırsatta dile gitirirdi ama şimdi bakıyorum da chp mi şeriatçı yoksa sp mi bilemiyorum bence chp daha yakın görünüyor... :w: :D o dava artık çürüdü kardeşim sizin dava dediğiniz tuğba özayla olacaksa o dava hakka gitmez... ;)
DURMAK YOK ÇAMUR ATMAYA DEVAM DİYORSUNUZ DEMEK
BU FOTOĞRAFI BIRAKMIŞSIN AMA KİMİ KANDIRACAKSIN
NUMAN KURTULMUŞ GANİ ŞAVATA NIN GALA GECESİNE KATILMIŞTIR
ORDA BAZI KATILAN BAYANLARDA OLDU VE ELİNİ SIKMAK ZORUNDA OLDU
NUMAN KURTULMUŞ İSTİKLAL HABRBİNE KATILAN BİNBAŞI NUMAN KURTULMUŞUN TORUNUR KULAĞINA KÜPE OLSUN
SANA BİR ÖRNEK VERECEM
AKP NİN GENEL MERKEZ AÇILIŞINI RUS MANKENLER AÇTI:D
Banlayın boşa vakit geçirmemize sebep oluyor
Ertuğrul ÖZGÜL
03-03-2009, 01:27
NUMAN KURTULMUŞ İSTİKLAL HABRBİNE KATILAN BİNBAŞI NUMAN KURTULMUŞUN TORUNUR KULAĞINA KÜPE OLSUN
SANA BİR ÖRNEK VERECEM
olabilir dedesi istiklal harbine katılmayan kaç kişi bulabilirsinki hep beraber oldu bu iş
Necip Fazıl
03-03-2009, 01:29
SANA BİR ÖRNEK VERECEM
http://www.spothaber.com/haber_resim/aj20_345.jpg
MİLLİ GÖRÜŞ'TEN TUĞBA ÖZAY AÇILIMI!
Saadet Partisi açıldıkça açılıyor! Tiyatrocu Esra Acun'u belediye başkanı adayı yapan parti, Tuğba Özay'ın filminin galasına katıldı
Manken Tuğba Özay'ın başrol oynadığı, Gani Rüzgar Şavata'nın yönetmenliğini üstlendiği 'Saddam'ın Askerleri' filminin galasına, Saadet Partisi damga vurdu.
Galaya partinin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da katıldı. Çiçeği burnunda başkanın geceye katılma nedeni filmin yönetmeniydi. Esenyurt Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nden aday olan Gani Rüzgar Şavata'yı desteklemek için gelen Kurtulmuş, başrol oyuncusu Tuğba Özay'la el sıkışıp, bir süre sohbet etti, ardından da birlikte objekitiflere poz verdi.
CHP'li kimliğiyle tanınan Tuğba Özay'ın SP'li Numan Kurtulmuş'la bir araya gelmesi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.
Filme 18 yaş sınırı getirildi
IRAK'taki, 'Halepçe Katliamı'nı konu alan 'Saddam'ın Askerleri' adlı filme Kültür Bakanlığı tarafından 18 yaş sınırlaması getirildi. Tuğba Özay yaş sınırıyla ilgili olarak, 'Çok gereksiz. Bu yasakları getiren yetkililer dizi izlemiyorlar mı, orada da her türlü vurdu kırdı, küfür, argo, işkence sahnesi yer alıyor. En komik dizide bile ellerden silah düşmüyor. Ama bizim sinemalar kontrolden nasibini alıyor. Yasak getiriliyor, hiç değilse bizi isteyen parasını verip izliyor. Televizyon ve sinema çok farklı konular, bu kadar yasakçı olmamak lazım' dedi.
(AKŞAM)
Esra Acun'un da tuğba özaydan aşağı kalır yanı yok... bunu da inkar et bakalım... dur ben bi teori atayım ortaya cankayalıların başörtülüyü seçmeyeceğini düşünen sp liderleri cankayaya açık bir aday göstermek zorunda kaldılar... bunu adı yapmacık olmaktır... bunun adı oy avcılığıdır... bunun adı davadan şaşmaktır... ;)
tek YILDIZ.61
03-03-2009, 01:31
KÖYÜ GÖRMÜYORSUN Kİ KILAVUZU GÖRESİN
sizde bir rahatsızlık var galiba sen bu ülkede yaşamıyormusun Türkiyenin 10 sene öncesine bak birde şimdiki durumuna
Necip Fazıl
03-03-2009, 01:34
sizde bir rahatsızlık var galiba sen bu ülkede yaşamıyormusun Türkiyenin 10 sene öncesine bak birde şimdiki durumuna
Ya göremezler yada görmek istemezler... ;)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-03-2009, 01:35
süpersiniz akadaşlar meçhul ve tek yıldız arkadaşlarıma katılıyorum
hiç bilenle bilmeyen bir olmaz ya görenle görmek istemeyende bir olmuyor işte
Özgür Çağrı
03-03-2009, 01:46
Mücahid kardeşim bir insan haklı iken ancak bu kadar kolay haksız duruma düşebilir. Sen sadece 1 özür bekleyecektin insanlardan o kadar fazla uzatmaya ne gerek var ?
mücahit_2121
03-03-2009, 01:48
BEN YAŞIYORUM DA SEN YAŞAMIYORSUN GALİBA TÜRKİYE NİN 10 YIL ÖNCE DIŞ ÜLKELERE VE BANKALARA BORCU VARDI ŞİMDİDE VAR VE ÜLKEMİZDE TEK BAŞINA İKTİDAR BİDE OLAY BU İMF İLE ANLAŞMA YAPMAYACAKMIŞ DEDİLER EMİNİM SEÇİMLERDEN SONRA ANLAŞMA YAPACAKLAR
Ertuğrul ÖZGÜL
03-03-2009, 01:50
BEN YAŞIYORUM DA SEN YAŞAMIYORSUN GALİBA TÜRKİYE NİN DIŞ ÜLKELERE VE BANKALARA BORCU VARDI ŞİMDİDE VAR VE ÜLKEMİZDE TEK BAŞINA İKTİDAR BİDE OLAY BU İMF İLE ANLAŞMA YAPMAYACAKMIŞ DEDİLER EMİNİM SEÇİMLERDEN SONRA ANLAŞMA YAPACAKLAR
yapacak olsa bile bizim şartlarımızla hem sen başbakanı dinlemedin herhal işimize gelmezse kapatırız borcumuzu iş biter dedi
Mücahit_2121 Sp forumlarını bi gez dolaş bak bakayım ben ordamıyım hadi abisi bakta gel...
mücahit_2121
03-03-2009, 01:58
http://www.spothaber.com/haber_resim/aj20_345.jpg
MİLLİ GÖRÜŞ'TEN TUĞBA ÖZAY AÇILIMI!
Saadet Partisi açıldıkça açılıyor! Tiyatrocu Esra Acun'u belediye başkanı adayı yapan parti, Tuğba Özay'ın filminin galasına katıldı
Manken Tuğba Özay'ın başrol oynadığı, Gani Rüzgar Şavata'nın yönetmenliğini üstlendiği 'Saddam'ın Askerleri' filminin galasına, Saadet Partisi damga vurdu.
Galaya partinin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da katıldı. Çiçeği burnunda başkanın geceye katılma nedeni filmin yönetmeniydi. Esenyurt Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nden aday olan Gani Rüzgar Şavata'yı desteklemek için gelen Kurtulmuş, başrol oyuncusu Tuğba Özay'la el sıkışıp, bir süre sohbet etti, ardından da birlikte objekitiflere poz verdi.
CHP'li kimliğiyle tanınan Tuğba Özay'ın SP'li Numan Kurtulmuş'la bir araya gelmesi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.
Filme 18 yaş sınırı getirildi
IRAK'taki, 'Halepçe Katliamı'nı konu alan 'Saddam'ın Askerleri' adlı filme Kültür Bakanlığı tarafından 18 yaş sınırlaması getirildi. Tuğba Özay yaş sınırıyla ilgili olarak, 'Çok gereksiz. Bu yasakları getiren yetkililer dizi izlemiyorlar mı, orada da her türlü vurdu kırdı, küfür, argo, işkence sahnesi yer alıyor. En komik dizide bile ellerden silah düşmüyor. Ama bizim sinemalar kontrolden nasibini alıyor. Yasak getiriliyor, hiç değilse bizi isteyen parasını verip izliyor. Televizyon ve sinema çok farklı konular, bu kadar yasakçı olmamak lazım' dedi.
(AKŞAM)
Esra Acun'un da tuğba özaydan aşağı kalır yanı yok... bunu da inkar et bakalım... dur ben bi teori atayım ortaya cankayalıların başörtülüyü seçmeyeceğini düşünen sp liderleri cankayaya açık bir aday göstermek zorunda kaldılar... bunu adı yapmacık olmaktır... bunun adı oy avcılığıdır... bunun adı davadan şaşmaktır... ;)
ARKADAŞ BAK KOPYALADIĞIN HABERDE DE VAR NUMAN KURTULMUŞ GANİ ŞAVATA NIN YÖNETTİĞİ GALA FİLMİNE GİTMİŞ VE BEN EMİNİMKİ NUMAN KURTULMUŞUN MANKENLERDEN HABERİ YOK SENDE İ SIRF ÇAMUR ATMAK İÇİN YAPIYORSUN YAPMAYIN BÖLE
BAK AKP NİN GENEL MERKEZ BİNASINI RUS MANKENLER AÇMIŞTI SEN KONUYU AÇMASAYDIN BEN DEMEZDİM BİLE
NUMAN KURTULMUŞ PIRIL PIRIL BİR İNSANDIR ONUN HAYATINI ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM
SAADET PARTİSİNİN KAPISI HERKESE AÇIKTIR
'HZ MEVLANA NE OLURSAN OL GEL'
Ertuğrul ÖZGÜL
03-03-2009, 01:59
biz deyince suç oluyor mevlananın sözünü ama
Naparsın bunlar patentini almışlar ya o sözün ondandır yoksa neden suc olsunki kullanım hakkı onlardaya...
Necip Fazıl
03-03-2009, 02:11
ARKADAŞ BAK KOPYALADIĞIN HABERDE DE VAR NUMAN KURTULMUŞ GANİ ŞAVATA NIN YÖNETTİĞİ GALA FİLMİNE GİTMİŞ VE BEN EMİNİMKİ NUMAN KURTULMUŞUN MANKENLERDEN HABERİ YOK SENDE İ SIRF ÇAMUR ATMAK İÇİN YAPIYORSUN YAPMAYIN BÖLE
BAK AKP NİN GENEL MERKEZ BİNASINI RUS MANKENLER AÇMIŞTI SEN KONUYU AÇMASAYDIN BEN DEMEZDİM BİLE
NUMAN KURTULMUŞ PIRIL PIRIL BİR İNSANDIR ONUN HAYATINI ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM
SAADET PARTİSİNİN KAPISI HERKESE AÇIKTIR
'HZ MEVLANA NE OLURSAN OL GEL'
Yaa hadi diyelim ki tuğba özay açılım değil... peki cankaya adayınız da mı açılım değil... ;) sence tuğba özaydan ne farkı var... ;) ikide bir diyon AK PARTİ binasının açılışına rus mankenler katılmış tamam da bunu inkar eden de yok bundan rahatsız olanda yok... biz herkese açığız... sen konuyu anlayamadın ben diyorum ki hani o bitmeyen davanız var ya işte o dava amacından saptı sen diyosun AK PARTİ binasının açılışında rus mankenler vardı al sana lahana turşusu... biz zaten açığa da açığız kapalıyada... ama sizin davanız hakka hakka olan dava açıktan geçmez... ama hala bu konuyu anlamıyorsunuz... tekrarlıyorum sizin dava dediğiniz şey buysa vay haline o davanın... ve ekliyorum amacından sapan ülkücülerden farkınız kalmamıştır... yazıklar olsun bu davaya ve davayı bu hale getiren zihniyetinize...
mücahit_2121
03-03-2009, 02:15
yok öle bişe
Ya kardeşim sen kime ne anlatıyorsun senin dediklerini anlattığın kişide iyi biliyorda o kenine uyarlamaya calışıyor bunlar kendileri yaptınmı o iş hemen mübah olur...
Bu haberine sadece gülüyorum...
yaw siz neden saadet partisini çekemiyorsunuz ?
saadet partisinden ne istiyorusunuz ?
Numan kurtulmuş belediye başkan adayının çektiği filme gitmiş orada bir mankenle karşılaşmış tokalaşmış.
Genel başkanımız tuba özayı görmek için mi gitti sanki ?
Siz kendi genel başkanınıza bakın ...
Erdoğan afedersiniz ama ne idüğü belli olmayan çok affınıza sığınarak yazıyorum film çevirerek herkes anlasın diye kısacası, erotik porno filmi çeviren kişiyle canlı yayın programına çıkmadı mı?
o kişiyle karşılıklı olarak kahkaha patlatmadı mı?
Gülben ergen denen soytarıyı kim davet etti yaptığınız konuşmalara
Ağzımı açtırmayın benim sayıp dökerim yoksa pişman olursunuz buraya koyduğunuz habere...
Numan Kurtulmuş bir E.P... filmi çeviren kişiyle canlı yayına çıkmadı ama sizin başbakanınız çıktı buna ne diyeceksiniz ???
Önce kendinize bakın ....
Necip Fazıl
03-03-2009, 02:21
Numan kurtulmuş belediye başkan adayının çektiği filme gitmiş orada bir mankenle karşılaşmış tokalaşmış.
Erdoğan afedersiniz ama ne idüğü belli olmayan çok affınıza sığınarak yazıyorum film çevirerek kısacası erotik porno filmi çeviren kişiyle canlı yayın programına çıkmadı mı?
Ağzımı açtırmayın benim sayıp dökerim yoksa pişman olursunuz buraya koyduğunuz habere...
Numan Kurtulmuş bir E.P... filmi çeviren kişiyle canlı yayına çıkmadı ama sizin başbakanınız çıktı buna ne diyeceksiniz ???
Yaa merak ettim sp nin neyini çekemiyoruz acaba... cürümüş davasını mı... yaşı bilmem kaç olan liderini mi... açılımlarını mı... yoksa 2.5 lik oyunumu... ;) ;) asıl siz çekemiyosunuz bizi %47 yi çekemiyosunuz... siz haddinizi bilin bir kere... siz kimsiniz de sizi çekemiyeceğiz yaaa... ;)
Erdoğan afedersiniz ama ne idüğü belli olmayan çok affınıza sığınarak yazıyorum film çevirerek herkes anlasın diye kısacası, erotik porno filmi çeviren kişiyle canlı yayın programına çıkmadı mı?
siz neden kendinizi bizimle bir tutyorsunuz hani siz hak biz batılya bize hakkı niye soruyorsunuzki hak sizsiniz ama hiçte hak gibi yaşamıyorsunuz gidin kendi formunuzda yazın kardeşim nedir sizden cektiğimiz bırakında işimize bakalım hadi...
mücahit_2121
03-03-2009, 02:25
Yaa hadi diyelim ki tuğba özay açılım değil... peki cankaya adayınız da mı açılım değil... ;) sence tuğba özaydan ne farkı var... ;) ikide bir diyon AK PARTİ binasının açılışına rus mankenler katılmış tamam da bunu inkar eden de yok bundan rahatsız olanda yok... biz herkese açığız... sen konuyu anlayamadın ben diyorum ki hani o bitmeyen davanız var ya işte o dava amacından saptı sen diyosun AK PARTİ binasının açılışında rus mankenler vardı al sana lahana turşusu... biz zaten açığa da açığız kapalıyada... ama sizin davanız hakka hakka olan dava açıktan geçmez... ama hala bu konuyu anlamıyorsunuz... tekrarlıyorum sizin dava dediğiniz şey buysa vay haline o davanın... ve ekliyorum amacından sapan ülkücülerden farkınız kalmamıştır... yazıklar olsun bu davaya ve davayı bu hale getiren zihniyetinize...
ARKADAŞ BU İŞİ UZATMANA GEREK YOK
NUMAN KURTULMUŞUN DEDİĞİ GİBİ KAPIMIZ HERKESE AÇIK ÇANKAYA ADAYINA DA AÇIK .NERDEYSE ÇANKAYA ADAYINI GENEL BAŞKAN YERİNE KOYACAKSIN SADECE BİRİ ADAY OLDU DİYE DAVA SAPMIŞTIR MANTIĞA UYMAZ BAK BİZİM TÜRBANLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZDA VAR DEMEKKİ DAVA SAPMAMIŞTIR BİZİM DAVAMIZ 40 YILDIR DEVAM EDİYOR VE DEVAM EDECEKTİR ALLAH IN İZNİYLE
HA BEN ŞUNU DİYEBİLİRİM ADAY YAPMASALARDI DAHA İYİ OLURDU
BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ZATEN ÇANKAYADA SP KAZANAMAZ
' ZAFER İNANANLARIN HAKKI DIR OLACAKTIR ! :güzel: SELAMUN ALEYKÜM İYİ AKŞAMLAR
Yaa merak ettim sp nin neyini çekemiyoruz acaba... cürümüş davasını mı... yaşı bilmem kaç olan liderini mi... açılımlarını mı... yoksa 2.5 lik oyunumu... ;) ;) asıl siz çekemiyosunuz bizi %47 yi çekemiyosunuz... siz haddinizi bilin bir kere... siz kimsiniz de sizi çekemiyeceğiz yaaa... ;)
lafı güzel değiştirdiniz tebrikler...
Cevabım yukarda var.
Genel başkanımıza laf atan kişiye kapak olacak şekilde cevap verilmitirç
Kapk yerine oturmamıuşsa devam edebiliriz:D
Lafı değiştirmeyede kalkmayın.
Lafı değiştirmeden anlaşılıyorki midenize oturmuş.:D:D
Ben size soru sordum cevabını bekliyorum
Necip Fazıl
03-03-2009, 02:30
ARKADAŞ BU İŞİ UZATMANA GEREK YOK
NUMAN KURTULMUŞUN DEDİĞİ GİBİ KAPIMIZ HERKESE AÇIK ÇANKAYA ADAYINA DA AÇIK .NERDEYSE ÇANKAYA ADAYINI GENEL BAŞKAN YERİNE KOYACAKSIN SADECE BİRİ ADAY OLDU DİYE DAVA SAPMIŞTIR MANTIĞA UYMAZ BAK BİZİM TÜRBANLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZDA VAR DEMEKKİ DAVA SAPMAMIŞTIR BİZİM DAVAMIZ 40 YILDIR DEVAM EDİYOR VE DEVAM EDECEKTİR ALLAH IN İZNİYLE
HA BEN ŞUNU DİYEBİLİRİM ADAY YAPMASALARDI DAHA İYİ OLURDU
BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ZATEN ÇANKAYADA SP KAZANAMAZ
' ZAFER İNANANLARIN HAKKI DIR OLACAKTIR ! :güzel: SELAMUN ALEYKÜM İYİ AKŞAMLAR
bide olmasaydı başörtülü adayınız... ;) ;) kusura bakmayın ama eğer herkese açıksanız şeriatı unutun... ;) biz hak siz batıl söylemini de bırakırsınız artık çünkü aramızda fark kalmamıştır artık... bizde herkese açığız sizde o zaman bu anlayışa son verin... dava bitmiştir... saygılar... ;)
siz neden kendinizi bizimle bir tutyorsunuz hani siz hak biz batılya bize hakkı niye soruyorsunuzki hak sizsiniz ama hiçte hak gibi yaşamıyorsunuz gidin kendi formunuzda yazın kardeşim nedir sizden cektiğimiz bırakında işimize bakalım hadi...
Yazdıklarımız işinize mi gelmedi
Mideniz mi ağrıdı yoksa :D:D:D
bide olmasaydı başörtülü adayınız... ;) ;) kusura bakmayın ama eğer herkese açıksanız şeriatı unutun... ;) biz hak siz batıl söylemini de bırakırsınız artık çünkü aramızda fark kalmamıştır artık... bizde herkese açığız sizde o zaman bu anlayışa son verin... dava bitmiştir... saygılar... ;)
size iki soru soruyorum lütfen cevap verin..
birincisi yukarıda sordum
ikincisi şeriat denince ne anlıyorsunda konuşuyorsu, şeriatı biliyormusun,şeriat ne demek ?
Necip Fazıl
03-03-2009, 02:33
Böyle devam et kardeşim senin miden 29 mart ta çok ağırır demedi deme sonra... ;)
He valla ya yazdıklarınız işimize gelmedi aynı bildiğin gibi inan siz ne derseniz haklısınız siz her şeyin en iyisini en doğrusunu bilirsiniz sizi taktir etmemek imkansız sizi örnek almak istişyorum müsade varmı :)
Böyle devam et kardeşim senin miden 29 mart ta çok ağırır demedi deme sonra... ;)
DURMAK YOK Lafı değiştirmeye DEVAM ....
seçim akşamı soğuk duşa hazır ol.
Bana gelince biz %1 alsakta %50 benim için birşey fark etmez.
Ben sonuca bakmak sadece çalışırız.
Sonuçlar davamızı etkilemez.
Etkileseydi çoktan tarihe karışırdı.
Necip Fazıl
03-03-2009, 02:44
DURMAK YOK Lafı değiştirmeye DEVAM ....
seçim akşamı soğuk duşa hazır ol.
Bana gelince biz %1 alsakta %50 benim için birşey fark etmez.
Ben sonuca bakmak sadece çalışırız.
Sonuçlar davamızı etkilemez.
Etkileseydi çoktan tarihe karışırdı.
aaa niye öyle diyorsun yaaa geçen seçimse lideriniz diyordu ki ''bizim baraj sorunumuz yok'' yaa bende dedim kii adamlar tek başına iktidar olacak... :w: :D seçim snucu sp nin aldığı oy %2.5 :w: :D aaa şaşırdım acaba bunlar barajı aşağı doğru mu biliyor diyee... :w: :D neyse diyosun yaa soğuk duşa hazır ol merak ettim nolacak diyee eee saadet %2.5 olsa eee kim geçecek bizi şimdi... :w: :D yaa işi uzatmadan şöyle kadir abiden bi sözle bitirmek istiyorum KADİR TOPBAŞ der ki ''Boş tenekenin sesi çok çıkar'' başka söze ne hacet... :saygılar: :saygılar: :saygılar:
Necip Fazıl
03-03-2009, 03:02
Sizde görüş farkı olduğundan anlşayamazsınız tabi....
Bizim baraj sorunumuz yok, sıratı geçme sorunumuz var.
Senin halini görmek isterdim seçim akşamı.
Soğuk duşa hazır ol.
İstersen şimdiden alıştırma yap.
Koceli mitingine bak.
Gençlik gecesine bak.
Yapılacak mitinglere bakarsın.
Şanlıurfanın adyına bak.
.
.
.
.
.
.
Koceli mitingi videosu için
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2301
koceli mitinginin fotosu için
http://www.sp.org.tr/foto_galeri_detay.asp?foto_galeri_id=600&page=1&galeri_grup_id=66
gençlik gecesi video için
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2294 numan kurtulmuş
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2295 erbakan hoca
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2296 mehmet bekaroğlu
Gençlik gecesi fotusu için
http://www.sp.org.tr/foto_galeri_detay.asp?foto_galeri_id=577&page=1&galeri_grup_id=65
siz 81 ilde miting yapın toplam topladığınız kişi sayınız AK PARTİ İSTANBUL mitingini geçmez... :karizmatik: :saygılar:
siz anca kapalı spor salonlarında miting yaparsınız... :w:
ve sana bişey diyeceğim ama vallahi çok ciddiyim eğer benim seçim akşamı yüzümü görmek istiyorsan profilimde msn adresim var al ordan msn mi secim akşamı valla cam açacağım ve yüzümü görebileceksin... eğer kendine güveniyorsan dediğimi yaparsın... hodri meydan...
siz 81 ilde miting yapın toplam topladığınız kişi sayınız AK PARTİ İSTANBUL mitingini geçmez... :karizmatik: :saygılar:
siz anca kapalı spor salonlarında miting yaparsınız... :w:
ve sana bişey diyeceğim ama vallahi çok ciddiyim eğer benim seçim akşamı yüzümü görmek istiyorsan profilimde msn adresim var al ordan msn mi secim akşamı valla cam açacağım ve yüzümü görebileceksin... eğer kendine güveniyorsan dediğimi yaparsın... hodri meydan...
Bayanmısınız öçncelikle bunu bilemem gerekiyor.
Necip Fazıl
03-03-2009, 03:08
Bayanmısınız öçncelikle bunu bilemem gerekiyor.
Erkeğim...
Erkeğim...
iyi o zaman görüşebiliriz.
Bayanlarla msnde karşılıklı görüşmüyorum. (Tanıdık olmasdıkça )
Hele cam konusunda kimseyle şuana kadar görüşmedim, görüşmeyeceğim inş.
seçim akşamı sandık başında görevim olmazsa eğer görüşebiliriz.
görüşeceğizde öncelikle sartlar ortaya konmalı.
Mesela siz seçimden ne gibi sonuç bekliyorsunuz ???
Necip Fazıl
03-03-2009, 03:18
iyi o zaman görüşebiliriz.
Bayanlarla msnde karşılıklı görüşmüyorum. (Tanıdık olmasdıkça )
Hele cam konusunda kimseyle şuana kadar görüşmedim, görüşmeyeceğim inş.
cam konusunu benle görüş ama 29 mart ta yüzümü görmek istiyordun yaa bu sayede görürsün işte... ;) tabi midene ağrılar girip de hasta olmazsan... ;;)
cam konusunu benle görüş ama 29 mart ta yüzümü görmek istiyordun yaa bu sayede görürsün işte... ;) tabi midene ağrılar girip de hasta olmazsan... ;;)
grip felan olacağımız yok
sana dedim %1 de alsam %100 de alsam benim yüz ifadem değişmez
Siz seçimlerden nasıl sonuç bekliyorsunuz bunu bilmem lazım.
Necip Fazıl
03-03-2009, 03:34
grip felan olacağımız yok
sana dedim %1 de alsam %100 de alsam benim yüz ifadem değişmez
Siz seçimlerden nasıl sonuç bekliyorsunuz bunu bilmem lazım.
şimdi lafı değiştirip kaçmaya çalışma... bişey dedin adam gibi arkasın da dur... sen dedin ki seçim akşamı suratını görmek isterdim... bunu şarta bağlamadın... şimdi kaçmaya çalışıyorsun aklınca... ;)
Duygu'Seli~
03-03-2009, 03:34
Sizde görüş farkı olduğundan anlşayamazsınız tabi....
Bizim baraj sorunumuz yok, sıratı geçme sorunumuz var.
Senin halini görmek isterdim seçim akşamı.
Sıratı geçme sorunu olanlar günahıda iyi bilirler muhterem..
Gençlik gecelerinde çalgılarla eğlenmek yerine gider bir hatim indirirler..
Niye dini kendi çıkarlarınıza göre kullanıyorsunuz..?
İslam sizin tekelinizde mi..? Milli görüşe destek vermeyenler ''gayri müslim'' mi..?
Sıratı geçmek gibi bir derdin varsa burda işin ne..? ''Niçin vaktini elin gavurunun icat ettiği bir aletin içinde ona buna laf yetiştirip siyaset yaparak geçiriyorsunda,oturup ibadetini yapmıyorsun..?'' Demezler mi sonra adama..? Haa siz şimdi '' biz DAVAMIZI anlatmak,insanları doğru yola çevirmek için çalışıyoruz'' gibi söylemlerle kendinizi savunursunuz.. SANAL CİHAD kavramınıda zaten siz başlattınız.. ;) Hangi dava.. Savunduğu davaya ters açılımlarla,davasına papaz olanların davası mı bu..?
Dilediğiniz siyasiyi savunun,dilediğiniz yola başvurun,tartışın,görüşün,hatta dövüşün ama DİNİMİZİ siyasetinize alet etmeyin..!! Her konuda dini öne sürüp kendinizi savunmayın.. Dini öğretmekse niyetiniz sadece dini anlatın.. Kim kimden daha müslüman siz buna karar veremezsiniz..Kim gerçekten SIRATI geçme derdinde siz bilemezsiniz..!! Bilmeniz gereken şey haddiniz..!!
Verilen linklerdeki o övündüğünüz kalabalığa gelince.. Size CUMHURİYET MİTİNGLERİ'ni hatırlatırız..!! Ak Parti'nin sonu denildi o kalabalık için.. Ama sonucunda herkes neyi öğrendi..? GERÇEĞİ..!! Sizde o sözde Cumhuriyet mitingçileri gibi yükseltmeyin egonuzu hemen.. Sonra bir anda sönünce insan çok kötü bozuluyo be..;)
Necip Fazıl
03-03-2009, 04:06
Saadet Ankara adayı Baykal gibi
Ergenekon davasının, 28 Şubat’ın hesaplaşması olduğunu söyleyen SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan, ilginç açıklamalar yaptı.
Hulki Cevizoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ART ekranlarında canlı yayınlanan Ceviz Kabuğu’nun bu haftaki konuğu SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan’dı.
Candan'ın ART'de yayınlanan bu açıklamaları Yeniçağ Gazetesi tarafından da büyük biçimde haberleştirildi.
haber7
Üç mevsim
03-03-2009, 16:25
Bu açık bir hazımsızlıktır arkadaşlar. Gerçekten çok ayıp !
Bir kere ART kanalı bu ülkenin ve milletimizin bütün dini ve milli değerlerine söven, açıkça tarafını belli etmiş laikçi faşist bir kanaldır. 22 Temmuz öncesi bu kanalın baş aktörü Emin Çölaşandı. Milleti hor görüp, köpeğini kaşıyan adamları konuşturtup millete sövdürten ART kanalı sadece laikçi değil Ergenekoncudur da..
Yaklaşık bir buçuk hafta önce Ergenekon Derin devlet Terör Örgütünün finansörlerinden olduğu iddiasıyla tutuklanan ve halen kodeste bulunan Türk Metal Sen Genel Başkanı Mustafa Özbek'in ortağı olduğu bir kanaldır ART.. Mustafa Özbek tutuklandığında bu ART kanalı da Ergenekon kapsamında incelenmiştir.
Şimdi Veysel Candan, tıpkı Erbakan'ın 22 Temmuz öncesi Tuncay Özkan'ın kanalına çıkabilmesi gibi ART'ye yani bir anlamda Ergenekon TV'ye çıkmış. (Tuncay Özkan şu anda Ergenekon tutuklusudur).. Veysel Candan bu kanalda ne konuşacaktı.. Özürü kabahatinden büyük.. Söylediği laflara bak “Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” Şu pervasızlığa bakar mısınız ya. Bu kadarı yeter arkadaşım yok bir de bizde Ergenekoncuyuz mu deseydi.
Bu lafı bir süre önce Ergenekon avukatlarından Deniz Baykal söylemişti.. Ama nasıl olsa aklın yolu bir değil mi.. Evet evet Baykal ile Candan'ın aklının yolu bir !
Yazıklar olsun yazıklar yazıklar olsun..
Devam edin arkadaşlar, ART, (çok şükür kanaltürkü kurtardık) Kanal B ve biluımum Ergenekon Medyasında çıkıp Ergenekonu savunmaya devam edin.. Herkes kendine yakışanı yapıyor..
Tek üzüldüğüm Numan Kurtulmuş, bu atıl adamların arasında ona yazık oluyor. Ne yapsın gücü mü yeter.. Çıkıp da Veysel Candan'a -ne biçim konuşuyosun sen ya- diyebilir mi.. Hayır diyemez.. Diyemediği müddetçe de ilerleyemez. O etrafındaki atıl kalmış kişileri uzaklaştırmadan yol alamaz...
İşte Allah böyle şaşırtır adamı, bir bakarsın ki; Ergenkoncularla beraber onların istediği gibi konuşuyosun...
mücahit_2121
03-03-2009, 16:54
Bu açık bir hazımsızlıktır arkadaşlar. Gerçekten çok ayıp !
Bir kere ART kanalı bu ülkenin ve milletimizin bütün dini ve milli değerlerine söven, açıkça tarafını belli etmiş laikçi faşist bir kanaldır. 22 Temmuz öncesi bu kanalın baş aktörü Emin Çölaşandı. Milleti hor görüp, köpeğini kaşıyan adamları konuşturtup millete sövdürten ART kanalı sadece laikçi değil Ergenekoncudur da..
Yaklaşık bir buçuk hafta önce Ergenekon Derin devlet Terör Örgütünün finansörlerinden olduğu iddiasıyla tutuklanan ve halen kodeste bulunan Türk Metal Sen Genel Başkanı Mustafa Özbek'in ortağı olduğu bir kanaldır ART.. Mustafa Özbek tutuklandığında bu ART kanalı da Ergenekon kapsamında incelenmiştir.
Şimdi Veysel Candan, tıpkı Erbakan'ın 22 Temmuz öncesi Tuncay Özkan'ın kanalına çıkabilmesi gibi ART'ye yani bir anlamda Ergenekon TV'ye çıkmış. (Tuncay Özkan şu anda Ergenekon tutuklusudur).. Veysel Candan bu kanalda ne konuşacaktı.. Özürü kabahatinden büyük.. Söylediği laflara bak “Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” Şu pervasızlığa bakar mısınız ya. Bu kadarı yeter arkadaşım yok bir de bizde Ergenekoncuyuz mu deseydi.
Bu lafı bir süre önce Ergenekon avukatlarından Deniz Baykal söylemişti.. Ama nasıl olsa aklın yolu bir değil mi.. Evet evet Baykal ile Candan'ın aklının yolu bir !
Yazıklar olsun yazıklar yazıklar olsun..
Devam edin arkadaşlar, ART, (çok şükür kanaltürkü kurtardık) Kanal B ve biluımum Ergenekon Medyasında çıkıp Ergenekonu savunmaya devam edin.. Herkes kendine yakışanı yapıyor..
Tek üzüldüğüm Numan Kurtulmuş, bu atıl adamların arasında ona yazık oluyor. Ne yapsın gücü mü yeter.. Çıkıp da Veysel Candan'a -ne biçim konuşuyosun sen ya- diyebilir mi.. Hayır diyemez.. Diyemediği müddetçe de ilerleyemez. O etrafındaki atıl kalmış kişileri uzaklaştırmadan yol alamaz...
İşte Allah böyle şaşırtır adamı, bir bakarsın ki; Ergenkoncularla beraber onların istediği gibi konuşuyosun...
AK PARTİLİLER AYDIN DOĞAN VE BENZERİ MEDYA KURULUŞLARINA ÇIKIYORLAR VE BEN SANA BİŞE SÖYLEYEYİM TAYYİP ERDOĞAN ZAMANINDA AYDIN DOĞAN IN VERGİ BORCUNA AF GETİRMİŞTİR BUNU İNKAR EDEMEZSSİNİZ.SAYIN ERDOĞAN DOĞAN GAZETELERİNİ ALMAYIN DİYOR BEN ŞUNDAN EMİNİM AKP Lİ ÇOĞU MİLLETVEKİLİ DOĞAN GAZETELERİNİ ALIYOR TV LERDE GÖRDÜM AKPLİ M.VEKİLLERİNİN ELİNDE
HAKK DAVA
03-03-2009, 17:02
02-03-2009 / 17:32
http://www.farkvar.org/Haber/Basinda-Saadet/02032009/Veysel-Candandan-aciklama.php
Üç mevsim
03-03-2009, 17:55
AK PARTİLİLER AYDIN DOĞAN VE BENZERİ MEDYA KURULUŞLARINA ÇIKIYORLAR VE BEN SANA BİŞE SÖYLEYEYİM TAYYİP ERDOĞAN ZAMANINDA AYDIN DOĞAN IN VERGİ BORCUNA AF GETİRMİŞTİR BUNU İNKAR EDEMEZSSİNİZ.SAYIN ERDOĞAN DOĞAN GAZETELERİNİ ALMAYIN DİYOR BEN ŞUNDAN EMİNİM AKP Lİ ÇOĞU MİLLETVEKİLİ DOĞAN GAZETELERİNİ ALIYOR TV LERDE GÖRDÜM AKPLİ M.VEKİLLERİNİN ELİNDE
Arkadaşım Aydın Doğan'ın kanallarıyla ART, KANL B, (kanaltürk) bir mi ! Bu mudur sizin savunmanız..
Neden inkar edelim.. RefahYol gibi Medya Kurbanı mı olsaydık ? Biz altyapımzı kurduk, medya ve basında dengeyi sağladık ondan sonra Doğan'ı aldık karşımıza... Bunlar ince işler kardeşim. Bunları beceremezsen, alt yapını kurmadan memleketi kurtarmaya kalkarsan düşersin..
AK Partili vekil, Doğan gazetelerini tabi ki alacak, ne yazdığına bakmak için..
Karşımıza ciddi şeylerle gelin kardeşim ya..
MÜCAHİD sen de o savunmayı boşuna oraya ekleme. Özrü kabahatinden büyük..
mücahit_2121
03-03-2009, 18:19
Arkadaşım Aydın Doğan'ın kanallarıyla ART, KANL B, (kanaltürk) bir mi ! Bu mudur sizin savunmanız..
Neden inkar edelim.. RefahYol gibi Medya Kurbanı mı olsaydık ? Biz altyapımzı kurduk, medya ve basında dengeyi sağladık ondan sonra Doğan'ı aldık karşımıza... Bunlar ince işler kardeşim. Bunları beceremezsen, alt yapını kurmadan memleketi kurtarmaya kalkarsan düşersin..
AK Partili vekil, Doğan gazetelerini tabi ki alacak, ne yazdığına bakmak için..
Karşımıza ciddi şeylerle gelin kardeşim ya..
MÜCAHİD sen de o savunmayı boşuna oraya ekleme. Özrü kabahatinden büyük..
TABİKİ AYDIN DOĞAN IN MEDYASIYLA ART KANAL B KANALTÜRK BİR BUNLARIN HEPSİ AYNI ÇÜNKÜ ZAMANINDA AYDIN DOĞAN IN MEDYASINDA ÇALIŞAN KİŞİLERDİR VE ÇOĞU YÖNETİCİLİK YAPMIŞTIR BUNU DA BİLMİYORSUN
MADEN DOĞAN MEDYASININ NE YAZDIĞINI GÖRMEK İSTİYORSUNUZ NEDEN ERDOĞAN BU GAZETELERİ ALMAYIN DİYOR
MÜCAHİD KARDEŞİMDE HABERDE VERDİĞİ GİBİ VEYSEL CANDAN OLAYI ÇARPITILMIŞTIR
Üç mevsim
03-03-2009, 18:21
TABİKİ AYDIN DOĞAN IN MEDYASIYLA ART KANAL B KANALTÜRK BİR BUNLARIN HEPSİ AYNI ÇÜNKÜ ZAMANINDA AYDIN DOĞAN IN MEDYASINDA ÇALIŞAN KİŞİLERDİR VE ÇOĞU YÖNETİCİLİK YAPMIŞTIR BUNU DA BİLMİYORSUN
MADEN DOĞAN MEDYASININ NE YAZDIĞINI GÖRMEK İSTİYORSUNUZ NEDEN ERDOĞAN BU GAZETELERİ ALMAYIN DİYOR
MÜCAHİD KARDEŞİMDE HABERDE VERDİĞİ GİBİ VEYSEL CANDAN OLAYI ÇARPITILMIŞTIR
Arkadaşım lütfen benim mesajlarıma aynı dolulukta cevap verin..
mücahit_2121
03-03-2009, 19:27
İşte Veysel Candan'ın açıklaması
http://image.haber5.com/haber/27653.jpg 03 Mart 2009 13:50
Medya da dolaşan, 'SP Ergenekon'u savundu' haberlerine, Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Adayı Veysel Candan'dan açıklama geldi.
http://img.haber5.com/icon_textsize.gif http://img.haber5.com/icon_textsize_minus.gif http://img.haber5.com/icon_textsize_plus.gif
mücahit_2121
03-03-2009, 19:28
OLAYLARI BİR DAHA ÇARPITMAMANIZ DİLEĞİYLE
Üç mevsim
03-03-2009, 19:47
“Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” bu lafı babam söylemedi !
Kıvıralım bakalım şimdi....
mücahit_2121
03-03-2009, 23:25
“Amerika’nın Guantanamo’da yaptığını, AKP bugün Silivri’de yapıyor” bu lafı babam söylemedi !
Kıvıralım bakalım şimdi....
SEN DUYDUN MU ÖLE SÖYLEDİĞİNİ
PEYGAMBER EFENDİMİZİN BİR SÖZÜ VAR
BİR FASIK SİZE HABER GETİRDİĞİ ZAMAN İYİ ARAŞTIRIN
mücahit_2121
03-04-2009, 02:30
Bizim kökümüzde bu Cumhuriyetin kökünde yatan yatıyor.
Bizim kökümüzde,Çanakkale kahramanı Seyid Çavuş'un imanı yatıyor.
Bizim kökümüzde,Sakarya'nın imanı,bizim kökümüzde bin yıllık tarihin elli milyon şehid'in inancı yatıyor.
Bizim kökümüzde şehid'i şehid yapan,
gaziyi gazi yapan mana yatıyor...
Ya sizin kökünüzde ne yatıyor?"
Prof.Dr.Necmettin Erbakan
(1974 TBMM)
http://www.bedavapaylas.com/bild.php/2717,necmettnerbakanmllgrveslamyet16KMQ8.jpg (http://www.bedavapaylas.com/)
Ya Güzel Kardeşlerim bırakın bu Milli atışcılara cevap vermeyi sizler cevap verdikce onlar azıyor bırakın kendi hallerine nekadar doğruları anlatsanız bunlara bunlar doğruyu anlamamk için konuyu hemen saptırıyorlar, Ne diyor Milli atışcı Üyemiz sen duydunmu diyor şimdi sorsan oan sen ak parti için konuştuğun her olayı duydunmu desen hemen başka konuya gecer bırakın kendileri yazıp kendileri okusunlar...
Üç mevsim
03-04-2009, 05:37
SEN DUYDUN MU ÖLE SÖYLEDİĞİNİ
PEYGAMBER EFENDİMİZİN BİR SÖZÜ VAR
BİR FASIK SİZE HABER GETİRDİĞİ ZAMAN İYİ ARAŞTIRIN
Kardeşim birşeyi körü körüne savunma. Hep aynısını yapıyorsun.. Haberi fasığın falan getirdiği yok, bak ajanslara tırnak içinde cümle..
mücahit_2121
03-04-2009, 13:27
Kardeşim birşeyi körü körüne savunma. Hep aynısını yapıyorsun.. Haberi fasığın falan getirdiği yok, bak ajanslara tırnak içinde cümle..
KARDEŞ SEN BENİM YAZDIĞIMI TAM OKUMUYORSUN GALİBA BEN DEDİMKİ EĞER ÖYLE SÖYLEMİŞ İSER VEYSEL CANDAN KINIYORUM DEDİM
VE EKLEDİM ARAŞTIRMADAN İFTİRA ATMAYIN DEDİM
AJANSLAR VEYSEL CANDAN IN BASIN AÇIKLAMASINI YAYINLARKEN ONU NİYE OKUMADINIZ
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.