Orijinalini görmek için tıklayınız : SAADET PARTİLİ KARDEŞLERİM MEYDANLARA İNMEK İÇİN SAVAŞIN ÇIKMASI ŞART MI...
Evet arkadaşlar aslında bizim bunları tartışmamamız lazım ancak bazı noktaları çok merak ediyorum.
Neden saadet partili kardeşlerim başka zaman meydanlarda yoklar.
Bakın üsttüne basa basa söylüyorum.Şu an saadetli kardeşlerimi takdir ediyorum.Ancak meydanlarda olmak için illaki bir savaşın mı çıkması lazım.
Bakın lütfen kızmayın kardeşlerim kardeşlerim dedim çünkü öyle görüyorum.
Bakınız genç arkadaşlarımız internet cafelerde kahvelerde,eğlence mekanlarında bizler bu arkadaşlarımız için neler yapıyoruz.
Demek istediğim bizim gençlerimizde yavaş yavaş ölüyor.İllaki bu arkadaşlarımıza sahip çıkmak için savaşın mı çıkması lazım.
Neden anlatıyorum bunları çünkü malesef Ak Parti Gençlik Kolları dışında yani ilçelerde ve mahallelerde örgütlenmiş teşkilatlar yok...
Keşke saadetli partili kardeşlerim de tamamen ilçesiyle mahallesiyle örgütleşseler...
Beraber İstişareler yapsak paylaşsak fikir alışverişi yapsak ancak malesef üzülerek söylüyorum.Ben böyle bir çalışma göremiyorum.
Tekrardan söylemek istiyorum.Ben eleştiri yapmak için yazmıyorum bunları
Evet israilin yaptığı vahşete seyirci kalmıyacağız tabi ki tekrar söyluyorum ben saadetli kardeşlerimi zaten bu konuda takdir ediyorum.
Ancak meydanlara inmek için lütfen sadece savaşların çıkmasını beklemeyelim.
İnşallah beni anlamışınızdır.
aşk-ı ilahi
01-04-2009, 01:29
oooo...bayağı haybeden sallamışsın...
yahu nerden biliyosun...teşkilatlanma olmadığını...
%2,5 diye dalga geçtiğiiniz o saadet gençlik varya...davadan yılmadan...her mahallede her hafta görev bilinciyle çalışıyorlar...ve her zaman sorumluluklarının bilincinde olmuşlardır...
şimdi ben desemki ak gençlikde maneviyat yok..bu ne biçim teşkilatlanma...çalışmalarını hiç beğenmiyorum..
tartışın bakalım olurmu...
nasıl böyle bir başlık açarsınız ne haddinize..vede anladığım kadarıyla konunun pekde cahilisiniz..
kızmayın demek abesle iştigal..
öyle yazıyorsunuzki sanki sadece seçim zamanlarında oy avcılığı yapılıyor...diğer zamanlarda köşelerindeler..
milli görüş teşkilat her zaman hizmete devam etmiştir..
agd ve saadet gençlik ..gençleri her daim gözetim altında tutmaya ve bilinçlendirme çabasında olmuştur..
ve bunun en büyük göstergesi..her zaman tarihimize ışık tutan değerli şahsiyetleri anma..ve sosyal duyarlılık gerektiren her konuda hassasiyetini beyan etmiştir...
lütfen tartışmak olsun diye.. böyle bir konuyu dilinize pelesenk yapmayın..
mehmetakif24
01-04-2009, 01:32
Evet arkadaşlar aslında bizim bunları tartışmamamız lazım ancak bazı noktaları çok merak ediyorum.
Neden saadet partili kardeşlerim başka zaman meydanlarda yoklar.
Bakın üsttüne basa basa söylüyorum.Şu an saadetli kardeşlerimi takdir ediyorum.Ancak meydanlarda olmak için illaki bir savaşın mı çıkması lazım.
Bakın lütfen kızmayın kardeşlerim kardeşlerim dedim çünkü öyle görüyorum.
Bakınız genç arkadaşlarımız internet cafelerde kahvelerde,eğlence mekanlarında bizler bu arkadaşlarımız için neler yapıyoruz.
Demek istediğim bizim gençlerimizde yavaş yavaş ölüyor.İllaki bu arkadaşlarımıza sahip çıkmak için savaşın mı çıkması lazım.
Neden anlatıyorum bunları çünkü malesef Ak Parti Gençlik Kolları dışında yani ilçelerde ve mahallelerde örgütlenmiş teşkilatlar yok...
Keşke saadetli partili kardeşlerim de tamamen ilçesiyle mahallesiyle örgütleşseler...
Beraber İstişareler yapsak paylaşsak fikir alışverişi yapsak ancak malesef üzülerek söylüyorum.Ben böyle bir çalışma göremiyorum.
Tekrardan söylemek istiyorum.Ben eleştiri yapmak için yazmıyorum bunları
Evet israilin yaptığı vahşete seyirci kalmıyacağız tabi ki tekrar söyluyorum ben saadetli kardeşlerimi zaten bu konuda takdir ediyorum.
Ancak meydanlara inmek için lütfen sadece savaşların çıkmasını beklemeyelim.
İnşallah beni anlamışınızdır.
zaten filistini katleden gençlerimizi internet cafelerde kahvelerde,eğlence mekanlarına dolduran bizim gençlerimizde yavaş yavaş öldüren siyonizm zihniyetidir. Saadet partisi olarak çürük ağacın dallarını yeniden yeşertmekle vakit kaybetmektense yeniden bir fidan dikme uğraşı içerisindeyiz. Yani bu siyonist devletin çöküşünü görmek her milli görüş zihniyetindeki insanın bir idealidir. Ben şundan eminimki İsrail ne zaman biter işte ozaman bu ülke şahlanışa milli birlik ve beraberlikle ulaşacaktır.
[quote=aşk-ı ilahi;489124]oooo...bayağı haybeden sallamışsın...
yahu nerden biliyosun...teşkilatlanma olmadığını...
%2,5 diye dalga geçtiğiiniz o saadet gençlik varya...davadan yılmadan...her mahallede her hafta görev bilinciyle çalışıyorlar...ve her zaman sorumluluklarının bilincinde olmuşlardır...
şimdi ben desemki ak gençlikde maneviyat yok..bu ne biçim teşkilatlanma...çalışmalarını hiç beğenmiyorum..
tartışın bakalım olurmu...
nasıl böyle bir başlık açarsınız ne haddinize..vede anladığım kadarıyla konunun pekde cahilisiniz..
kızmayın demek abesle iştigal..
öyle yazıyorsunuzki sanki sadece seçim zamanlarında oy avcılığı yapılıyor...diğer zamanlarda köşelerindeler..
milli görüş teşkilat her zaman hizmete devam etmiştir..
agd ve saadet gençlik ..gençleri her daim gözetim altında tutmaya ve bilinçlendirme çabasında olmuştur..
ve bunun en büyük göstergesi..her zaman tarihimize ışık tutan değerli şahsiyetleri anma..ve sosyal duyarlılık gerektiren her konuda hassasiyetini beyan etmiştir...
lütfen tartışmak olsun diye.. böyle bir konuyu dilinize pelesenk yapmayın..[/quote
Bakınız özellikle belirttim.Amacım tartışma yaratmak değil aynı zamanda bu yazdıklarımın cahillikle bir alakası yok biraz kibar olun lutfen.
Uzatmak istemiyorum.Dediğim gibi amacım tartışmak değil.
aşk-ı ilahi
01-04-2009, 01:51
ben direk cahil demedim...bu konunun diye bastırdım..:(
[quote=mehmetakif24;489128]zaten filistini katleden gençlerimizi internet cafelerde kahvelerde,eğlence mekanlarına dolduran bizim gençlerimizde yavaş yavaş öldüren siyonizm zihniyetidir. Saadet partisi olarak çürük ağacın dallarını yeniden yeşertmekle vakit kaybetmektense yeniden bir fidan dikme uğraşı içerisindeyiz. Yani bu siyonist devletin çöküşünü görmek her milli görüş zihniyetindeki insanın bir idealidir. Ben şundan eminimki İsrail ne zaman biter işte ozaman bu ülke şahlanışa milli birlik ve beraberlikle ulaşacaktır.[/quo
İNŞALLAH KARDEŞİM BENİMDE TEMENNİLERİM BU ŞEKİLDE
3 Çeşit insan vardır 1.görevini yapanlar 2.görevini yapamayanlar 3.görevini yaptıktan sonra fazlasını yapanlar
allahu teala bizlere görevimizi yaptıktan sonra fazlasını yapanlardan olmayı nasip eylesin.
aşk-ı ilahi
01-04-2009, 02:07
İNŞALLAH KARDEŞİM BENİMDE TEMENNİLERİM BU ŞEKİLDE
3 Çeşit insan vardır 1.görevini yapanlar 2.görevini yapamayanlar 3.görevini yaptıktan sonra fazlasını yapanlar
allahu teala bizlere görevimizi yaptıktan sonra fazlasını yapanlardan olmayı nasip eylesin.
bide görevini yapmayıp...yapanları acımasızca eleştirenler..
bide görevini yapmayıp...yapanları acımasızca eleştirenler..
Çoğu zaman susmak, tefekkür etmek, ihtiyaç olunca konuşmak. bu insanlarada ihtiyacımız var.
bu konuya varya ben gülerim..
saadet partisi her döneminde maneviyata önem vermesiyle ön plandadır...
saadet partisini biraz araştırsan kafadan böyle bir konu açmazdım....
çünkü saadet hem agd hem saadet gençlikle gençleri maneviyata yönlendiren gerek hocaları ve gerek yönetimiyle dikkat çekmiştir..
agd nin sayısını ben bile tam bilmiyorum bildiğim..81 ilde temsilciliğimiz olması vede 900 e yakın agd olması bundan çoktur az değil.... kaldıkı sen hiç bilmezsin..
bilsen böyle yazmazdın.....saadet geçlik nede yoktu sormak isterim sizin görmediğiniz yerler nelerdir.bakalım bizde eksik gördüğünüz yanımız nedir merak ettim..:).
Saadet partisini hala görmüyorlar yazık..........!
bu konuya varya ben gülerim..
saadet partisi her döneminde maneviyata önem vermesiyle ön plandadır...
saadet partisini biraz araştırsan kafadan böyle bir konu açmazdım....
çünkü saadet hem agd hem saadet gençlikle gençleri maneviyata yönlendiren gerek hocaları ve gerek yönetimiyle dikkat çekmiştir..
agd nin sayısını ben bile tam bilmiyorum bildiğim..81 ilde temsilciliğimiz olması vede 900 e yakın agd olması bundan çoktur az değil.... kaldıkı sen hiç bilmezsin..
bilsen böyle yazmazdın.....saadet geçlik nede yoktu sormak isterim sizin görmediğiniz yerler nelerdir.bakalım bizde eksik gördüğünüz yanımız nedir merak ettim..:).
Öncelikle bu konuda gülüncek bir durum yok...
Ben burada saadet partisini kötülediğim falan yok.SADECE bireysel görüşümü belirttim sizlere
81 ilde temsilcilik olması saadet partisinin gençlere çok önem verdiğini göstermez.
Bugün genel anlamda baktığımız zaman ak parti gençliği dışında il olarak ilçe olarak belde olarak mahalle olarak hangi siyasi parti teşkilatlanabiliyor.
BEN saadet partisi bu konda sıfır demiyorum.
Ancak benim görüşüm yeterli ilgi ve alakayı bu konuda göstermiyorlar.
Bence ak parti gençliği genç arkadaşlarımıza sahip çıkma anlamında elinden gelenin fazlasını yapmakta tabii yeterli olmayabilir.İşte sizlerde yani saadet partili kardeşlerim devreye girerse genç arkadaşlarımızı siyasete yönlendirirseLER en azından internet cafelerden kıraathanelerden,eğlence mekanlarından genç arkadaşlarımızı kurtarmış oluruz.
Ancak hepimiz boşverip çalışmazsak
DAHA SONRASINDA MEYDANLARA İNMEK İÇİNDE VAKTİMİZ KALMAYABİLİR.
mehmetakif24
01-05-2009, 00:23
Ben burada saadet partisini kötülediğim falan yok.SADECE bireysel görüşümü belirttim sizlere
81 ilde temsilcilik olması saadet partisinin gençlere çok önem verdiğini göstermez.
Bugün genel anlamda baktığımız zaman ak parti gençliği dışında il olarak ilçe olarak belde olarak mahalle olarak hangi siyasi parti teşkilatlanabiliyor.
Bence ak parti gençliği genç arkadaşlarımıza sahip çıkma anlamında elinden gelenin fazlasını yapmakta tabii yeterli olmayabilir.İşte sizlerde yani saadet partili kardeşlerim devreye girerse genç arkadaşlarımızı siyasete yönlendirirseLER en azından internet cafelerden kıraathanelerden,eğlence mekanlarından genç arkadaşlarımızı kurtarmış oluruz.
Ancak hepimiz boşverip çalışmazsak DAHA SONRASINDA MEYDANLARA İNMEK İÇİNDE VAKTİMİZ KALMAYABİLİR.
Saadet partisi teşkilatlanması yoktur evet milli görüş teşkilatlanması vardır. Milli görüşünde yok sp yok rp yok msp..... gibi particilik yaparak ülkeyi parti parti bölme zihniyetinde değildir eeee parti olmadan seçime girilmiyor sadece adet yerini bulsun. Şuanda en büyük teşkilatlanmanın Milli görüş teşkilatı olduğunu bilmiyor değiliz heralde.
şeyh şamil
01-05-2009, 00:24
Değerli kardeşim siz Saadet partisinin S tanımıyorsunuz
Saadet partisi hiçbir partinin yapamadığı kadar (akpde dahil ) haftalık toplantı yapıyor.
%2.5 oyu olan bir partinin yapamayacağı işleri yapıyor.
Ümit beye söylemek isterimki siz saadet partisiini tanımıyorsunuz.
Aynı lafları ben size söylemek istiyorum
Bir filistin için haykırmak için FİLİSTİN'İN YOK OLMASI MI GEREKİYOR ?
Filistine yapılan ambargolara sesiz kaldınız
Filistine karşı zülüm uygulayan İsrail'e karşı sessiz kaldınız
Filistine hava harekatı yapılırken sesiz kaldınız
Filistine Kara hareketı yapılırken yine sesiz kaldınız.
Sesinizi duymak için İlla filistinde insan kalmaması mı gerekiyor.
(burada parti olarak sesinizi duymaktan bahsediyorum.)
Allah aşkına söyleyin.
8 gündür katliam yapan İsraile karşı nerede bir protesto düzenlediniz?
Neden Milyonların katıldığı bir mitinnge hiçbir akp bakanı ve üst yetkililer katılmadı.
Bu lafları söylerke biraz da kenndimize bakmak lazım.
Milli Görüşcüler bir topluluk olduğu zaman hemen bir organize olurlar her konuda.
Bize nu lafları atanlara siz bizi tanımıyorsunuz tekrar tekrar söylüyorum.
Biz Milligörüşforumlarında bile toplantılar yapıp filistin için Teheccüd vaktinde ellerimizi semaya açıyoruz.
Filistin için Özel 2 rekat namaz kılıyoruz.
Milyonlarca YA KAHHAR okuyoruz.
Sayısız Fetih sureleri okuyoruzç
Hatimler -yasinler okuyoruz.
Biz her ay filistine özel dua saatimiz var
bu yazdıklarım sadece Milli Görüş forumlarında oluyor.
Teşkilatta olanları sayamam zaten...
Ancak Koskocaman bir akpartiforumunda bırakın hatimi yasini dua için konu açılmamış.
Hangi hakla buu yaftayı bize yapıştırırsınız.
Milli Görüş hariç siyasi uzantısı olan insanlar Milli Görüş kadar FİLİSTİN'in yanında değilidr.
Biz Filistinin manevi silahlarıyız.
Daha çok şey yazacağım ama ......
şeyh şamil
01-05-2009, 00:43
Sen habiden Saaadet partisinin S tanımıyorsun.
Saadet partisi kadar türkiyede değil dünyada çalışan bir parti yok.
Akp mahalle çalışmalarını da çok iyi biliyoruz.
Çalışmak için illa göz önünde olmak gerekmez.
Mühim olan işini yapmaktır.
Saadet partisinin oyu %2.5 öyle çalışıyorki sanki oyu %50-60
akp Saadet partisi kadar çalışmıyor.
Biz gençleri cafeden mafede kurtarmak için çalışmlarımız var.
Yazmak insanı delirtiyor bu kadar da cahilce bilgisizce konu açılmaz.
Hiçbirşey bilmeden nasıl bir insan konu açar ?
YARAB sen bu insanlara bilgilenmeyi nasip et.
Biz herzaman meydanlardayız tabiki gören gözler için
Biz herzaman çalışıyoruz tabiki gören gözler içinn.
DEĞERLİ KARDEŞİM SAADET PARTİSİNİ ÇOK İYİ TANIYORUM VE BİLİYORUM.
HAFTALIK TOPLANTI YAPIYORLAR.NERDE KAÇ YERDE KAÇ İLÇEDE KAÇ BELDEDE KAÇ MAHALLADE YAPIYORLAR.LÜTFEN GENELLEME YAPMIYALIM.BENDE BU SİYASETİN İÇİNDEYİM BİR GENÇ KARDEŞİNİZ OLARAK.
GÖRÜYORUM YAPTIKLARI TOPLANTILARI ÇALIŞMALARIDA GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ.
BİZLER EN AZ BU KONUYU SİZLER KADAR ÖNEMSİYORUZ.
YALNIZ BENİM BAŞBAKANIM KARAR VERİRKEN NASIL BENİM MİLLETİME ZARAR VERMEDEN BİR KARAR ALABİLİRİZ. BUNLARI DÜŞÜNÜYOR.
ERBAKAN HOCAMIZ GİBİ ACELE KARAR VERMİYOR.
MADEM Kİ, MEYDANLARA İNMEYİ BU KADAR ÖNEMSİYORSUNUZ
NEDEN BU MEMLEKETİN CUMHURBAŞKANINA SİYASİ YASAK İSTENİRKEN NEDEN MEYDANLARA İNİP DEMEDİNİZ. BİR MÜSLİMAN CUMHURBAŞKANIMIZ OLDU SAHİP ÇIKALIM NEDEN DEMEDİNİZ.
BİZLERDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ...
KİMSE BENİM AK PARTİLİ KARDEŞLERİMİ KÜÇÜMSEYEMEZ NERDEN BİLİYOSUN DUA ETMEDİKLERİNİ NERDEN BİLİYOSUN EVLERİNDE HATİM İNDİRMEDİKLERİNİ,
İŞİNİZE GELMEYİNCE LÜTFEN MANEVİYATIN MİLLİ GÖRÜŞÜN ARKASINA SIĞINMAYINIZ .
SEN BENDEN DAHA FAZLA MİLLİ GÖRÜŞLÜ OLAMAZSIN.
şeyh şamil
01-05-2009, 01:03
DEĞERLİ KARDEŞİM SAADET PARTİSİNİ ÇOK İYİ TANIYORUM VE BİLİYORUM.
HAFTALIK TOPLANTI YAPIYORLAR.NERDE KAÇ YERDE KAÇ İLÇEDE KAÇ BELDEDE KAÇ MAHALLADE YAPIYORLAR.LÜTFEN GENELLEME YAPMIYALIM.BENDE BU SİYASETİN İÇİNDEYİM BİR GENÇ KARDEŞİNİZ OLARAK.
GÖRÜYORUM YAPTIKLARI TOPLANTILARI ÇALIŞMALARIDA GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ.
BİZLER EN AZ BU KONUYU SİZLER KADAR ÖNEMSİYORUZ.
YALNIZ BENİM BAŞBAKANIM KARAR VERİRKEN NASIL BENİM MİLLETİME ZARAR VERMEDEN BİR KARAR ALABİLİRİZ. BUNLARI DÜŞÜNÜYOR.
MADEM Kİ, MEYDANLARA İNMEYİ BU KADAR ÖNEMSİYORSUNUZ
NEDEN BU MEMLEKETİN CUMHURBAŞKANINA SİYASİ YASAK İSTENİRKEN NEDEN MEYDANLARA İNİP DEMEDİNİZ. BİR MÜSLİMAN CUMHURBAŞKANIMIZ OLDU SAHİP ÇIKALIM NEDEN DEMEDİNİZ.
BİZLERDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ...
KİMSE BENİM AK PARTİLİ KARDEŞLERİMİ KÜÇÜMSEYEMEZ NERDEN BİLİYOSUN DUA ETMEDİKLERİNİ NERDEN BİLİYOSUN EVLERİNDE HATİM İNDİRMEDİKLERİNİ,
İŞİNİZE GELMEYİNCE LÜTFEN MANEVİYATIN MİLLİ GÖRÜŞÜN ARKASINA SIĞINMAYINIZ .
SEN BENDEN DAHA FAZLA MİLLİ GÖRÜŞLÜ OLAMAZSIN.
Lafı nerden nereye çekmişsiniz
İşinize gelmeyince doğaldır bu gibi olaylar.
Saadet partisini tanımıyorsunuz.
Saadet partisi mahalle toplantısı her hafta en az 1 kere yapılıyor istisnasız her yerde...
Genç olduğunuz belli hemde çok gençsiniz daha yenisiniz biraz pişmeniz lazım.
Tabi bu pişme yaşla olmaaz siyasette ilerlemeye bağlıdır.
Erbakan hoca acelecidir ve en doğru karar verenidir.
Erbakan hoca bizim göremediğimiz 40 sene sonrasını gören kişidir.
Erdoğanla birşeyler yazacam ama konuyu dağıtmak istemem.
Erbakan hocayı hani sizin ölesiye savunduğunuz filistinlilerin lideri varya halid meşal erbakan için Çağın abdulhamiti derken sizde halkın zararını karar veriyormuş.
Beni konuşturmayınız Allah aşkına.
Hocamız ne derse çıkmadı mı?
Bir tane örnek veremezsiniz çıkmamış olan.
Geçen seçimlerde dediği tüm laflar çıktı
Ancak bazıları bunları görmezlikten geliyor.
Başbakan doğru halkın yararı için karar alıyor gelin görünki halk hiçte yararına olmuyor çoğu şeyler.
Erbakan hocanın bir tane örneğini gösteremezsini halkın zararına olan ama ben gösteririm Erdoğanın aldığı kararlardan...
Evet konuşmanızı bekliyorum
Biz Milli görüşcüler verdiğimiz sözde dururuz.Hatim okunuyor yasin ...vs
Bunun içinde bende varım onun için biliyorum.
Şunuda söylemek istemezdim ama söyleyeyim.
Mahmut Ustaosmanoğlu cemaatinden Milligörüş forumuna sayısını vermek istemiyorum. hatim ,yasin,fetih süreleri verildi.Bunun yakında duasını yapacağız.
Çalışmaların bazıları görünür olmayabilir.
sana soruyorum sizin forumda varmı böyle çalışmlar ?????????
olmayabilir saygı duyarım.
Ama sizin gibi çalışmıyorlar diye ortaya çıkmam.
Bir soru sormuştum cevabı gelmedi
İlla AKP'nin meydana inmesi için Filistinde adam kalmaması mı gerekiyor???
Biz hergün meydanlardayız farzı muhal geç indik meydana siz neden inmediniz hala...
Yaw siz önce kendinize bakın....
Bizlgisizce yorum yapmayınız....
Seviyeniz her geçen saniye belli oluyor.
Bu halde siyasetle falan uğraşmayın en ufak Milli Görüş bilgisi olan (benim gibi) sizi yer ona göre:evet:
şeyh şamil
01-05-2009, 01:05
haberleride takip etmiyorsunuz sanırım...çağlayan mitinginden önce kaç ilde kaç ilçede sp teşkilatları filistin için basın açıklaması yaptılar...biz açık açık söylüyoruz bizim tarafımız belli biz filistiniz...safını belli etmeyenler utansın...BOP'a eş başkanlık edenler utansın...
İnsan cahil olmaya görsün, gözü hiçbirşey görmez
mehmetakif24
01-05-2009, 01:07
Ben bir vatandaş olarak bir müslüman olarak bir osmanlı torunu olarak filistin için ırak için çeçenya için zarar görmüş olamam. Biz bahsettiğiniz zararı istiyoruz çünkü bizim için şereftir.. Derhal acele karar verilmesi gerekmektedir.
Size Prof. Dr. Necmettin Erbakan TC Başbakanıyken İsraile verdiği notayı takdim etmek istiyorum.
Şevket KAZAN Anlatıyor.
Başbakan Erbakan’ın REFAHYOL Hükümeti’nde kişisel eğiliminin ne olduğunu anlamak için şu üç olaya bir bakış yapmak yeterlidir zannediyorum:
1. Olay: 26.09.1996’da İsrail Başbakanı Netenyahu, El Aksa Camii’nin altından geçen tüneli açınca çıkan olaylarda 38 Filistinli ve 11 İsrail’li ölmüş; bu olay üzerine Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi tünelin derhal kapatılması çağrısında bulunmuştu. Türkiye’de, bu olaya ne Demirel, ne de Çiller hiç ses çıkarmazken Başbakan Erbakan: “Böyle bir tünel kazma çalışması büyük bir tahriktir. Kendilerine bir an önce bu tahrikten vazgeçmelerini, tüneli derhal kapatmalarını hatırlatıyorum. Ortadoğu’da barışı bozucu hareketler, önce bu barışı bozanlara zarar verir. Bu sözleri 65 milyonun hislerine tercüman olarak söylüyorum.” (Stratejik ittifak, sh. 77) diyordu.
Erbakan’ın bu konuşmayı “Hükümet adına” değil “millet adına” yapıyorum demesi, olaylar karşısında Çiller’in suskun kalmasından kaynaklanıyordu. Ne de olsa Çiller Türkiye-İsrail ilişkilerinin mimarlarından biriydi.
2. Olay Yılmaz Hükümeti zamanında 14.03.1996 tarihinde imzalanan ve Türkiye ile İsrail arasında Gümrüklerin Sıfırlanmasını Öngören Anlaşma TBMM’nin 04.04.1997 tarihli oturumunda kabul edilmişti. Ne var ki Başbakan Erbakan’ın talimatı üzerine bu anlaşmanın yürürlüğü REFAHYOL Hükümeti’nin sonuna kadar durdurulmuş ve bu konuda yapılması gereken çalışmalar askıya alınmıştı.
3. Olay REFAHYOL Hükümeti’nin kurulmasından sonra İsrail Dışişleri Bakanı Davit Levy uzun uğraşlar ve ısrarlı randevu talepleri sonunda Başbakan Necmettin Erbakan’ı 08.04.1997 tarihinde ziyarete gelmiş ve bu görüşme sonunda Erbakan kendisine aşağıdaki uyarıları yapmıştı:
• Birleşmiş Milletler kararlarına uyunuz.
• İşgal ettiğiniz topraklardan çekiliniz.
• Yeni yerleşim merkezi açmaktan vazgeçiniz.
• Mescid-i Aksa’ya saygılı olunuz.
Bu uyarılar elbette Levy’nin hoşuna gitmedi ve Levy İsrail’e içi buruk döndü.
BENİM BAŞBAKANIM OLMASAYDI BUGÜN ERBAKAN HOCAMIZ HALEN HAPİSLERDE YATIYORDU.
ANCAK SİZLER HALEN BAŞBAKANA AĞIZA ALIMMICAK ŞEYLER SÖYLÜYORSUNUZ.
SİZİN MİLLİ GÖRÜŞLÜĞÜNÜZ.BU KADAR İŞTE.
şeyh şamil
01-05-2009, 01:18
BENİM BAŞBAKANIM OLMASAYDI BUGÜN ERBAKAN HOCAMIZ HALEN HAPİSLERDE YATIYORDU.
ANCAK SİZLER HALEN BAŞBAKANA AĞIZA ALIMMICAK ŞEYLER SÖYLÜYORSUNUZ.
SİZİN MİLLİ GÖRÜŞLÜĞÜNÜZ.BU KADAR İŞTE.
Ne demişiz sayın başbakana ?
Biz Cumhurbaşakana tşk. ettik ediyoruz da Rabbim razı olsun...
Erbakan olmasaydı Erdoğanda olmayacaktı bu ne dersiniz ???.
Bir insan ne yaparsa yapsın yanlışsa yanlış deriz.Bu beni hapisten kurtarmış olsa bile...
Biz başbakana dediklerimizi bırakın siz erbakan hocamıza ne diyorsunuz biliyormunuz ????
Lafı dağıtmayın sorularıma cevap verin veremiyorsanız özür dileyin veya cevabım yok deyin....
HaMZaYüReKLi
01-05-2009, 01:21
ben burda ağza alınmayacak bi söz sarf etmedim edenide görmedim...sayın erdoğanı bende severim ama ne varki onun çıkardığı gömlek hala benim üzerimde görüşlerimiz farklı...Hocam hapiste yatarken o yatağında rahat yatabiliydiyse...keşke çıkarmasaydı o zaman..."Emperyalistler ve onların uşakları bize ne yapabilirler ki! Hapsedilmemiz halvet, sürgün edilmemiz hicret, öldürülmemiz ise şehadettir"
şeyh şamil
01-05-2009, 01:23
Erbakan Bir Tane değildir.
Her Milli Görüşcü Bir ERBAKANDIR.
cevabınızı bekliyorum...
haberleride takip etmiyorsunuz sanırım...çağlayan mitinginden önce kaç ilde kaç ilçede sp teşkilatları filistin için basın açıklaması yaptılar...biz açık açık söylüyoruz bizim tarafımız belli biz filistiniz...safını belli etmeyenler utansın...BOP'a eş başkanlık edenler utansın...
BENDE DİYORUM Kİ BU VAHŞET BİTSİN BU SEÇİMLER BİTSİN
BEN GÖRÜCEM SAADET PARTİSİNİ
O ZAMAN YİNE ALLAH NASİP EDERDE BURDA OLURSAK SENİN YUZUNE SÖYLERİM NERDE SİZİN TEŞKİLAT DİYE. BAKALIM O ZAMAN NE CEVAP VERECEKSİN GÜZEL KARDEŞİM.
ÖZELLİKLE ŞU SEÇİMLERDE GÖRÜCEM SİZLERİ NE KADAR ÇOK ÇALIŞTIĞINIZ NE KADAR ÇOK TOPLANTI YAPTIĞINIZ BELLİ OLUCAK ....ALDIĞINIZ OY ORANLARINDA...
mehmetakif24
01-05-2009, 01:30
O ZAMAN YİNE ALLAH NASİP EDERDE BURDA OLURSAK SENİN YUZUNE SÖYLERİM NERDE SİZİN TEŞKİLAT DİYE. BAKALIM O ZAMAN NE CEVAP VERECEKSİN GÜZEL KARDEŞİM.
ÖZELLİKLE ŞU SEÇİMLERDE GÖRÜCEM SİZLERİ NE KADAR ÇOK ÇALIŞTIĞINIZ NE KADAR ÇOK TOPLANTI YAPTIĞINIZ BELLİ OLUCAK ....ALDIĞINIZ OY ORANLARINDA...
Milli görüş oy uğrunda toplantı yapmıyor İslam alemi için toplantı yapıyor. Biz bu toplantıları, mitingleri oy toplamak için değil Allah Rızası için yapıyoruz Allah rızası için
NEDENSE SEÇİMLER GELİDĞİNDE AK PARTİ %50 OY ALIYOR SAADET PARTİSİ O KADAR ÇOK ÇALIŞIYOR Kİ AMA NEDENSE %2,5GEÇEMİYOR.
şeyh şamil
01-05-2009, 01:32
Göreceğiz kardeş.
Şunuda belirteyim bu halk öyle uyutuluyorki çalışana malesef oy vermiyorlar.
şeyh şamil
01-05-2009, 01:34
NEDENSE SEÇİMLER GELİDĞİNDE AK PARTİ %50 OY ALIYOR SAADET PARTİSİ O KADAR ÇOK ÇALIŞIYOR Kİ AMA NEDENSE %2,5GEÇEMİYOR.
Dedimya halk uyutuluyor narkozlanıyor çalışana oy vermiyor.
Lafı kaynatmayı bırakın
Sorduklarıma cevap istiyorum
Göreceğiz kardeş.
Şunuda belirteyim bu halk öyle uyutuluyorki çalışana malesef oy vermiyorlar.
NE YANİ BİZ ŞİMDİ HALKI MI UYUTUYORUZ.YA BU KADARINADA PES YANİ HİÇ Mİ ALLAH KORKUSU YOK SENDE ANLAMIYORUM Kİ...
Milli görüş oy uğrunda toplantı yapmıyor İslam alemi için toplantı yapıyor. Biz bu toplantıları, mitingleri oy toplamak için değil Allah Rızası için yapıyoruz Allah rızası için
YA BEN BU KONUYA BİR ŞEY DEDİĞİM YOK ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YAPILAN HER ŞEYDE BİZDE DESTEK VERİRİZ SİZLERE ZATEN VERİYORUZDA.
BİZLERDE TOPLANTILARIMIZI OY UĞRUNA YAPMIYORUZ.
ANCAK BİZİM TEŞKİLATLARIMIZIN TEK FARKI TOPLANMAK İÇİN BİR ARAYA GELMEK İÇİN SAVAŞLARIN ÇIMASINI BEKLEMİYORUZ....
BİZLER NEDEN GÖREMİYORUZ.BU ÇALIŞMALARINIZI ANLADIĞIM KADARIYLA UYGULAMA GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORSUNUZ.
Bir dost
01-05-2009, 01:51
BİZLER NEDEN GÖREMİYORUZ.BU ÇALIŞMALARINIZI ANLADIĞIM KADARIYLA UYGULAMA GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORSUNUZ.
insanlar neyi görmek isterse onu görürler.Erbakan hocamın bir lafı var ''bakan kör olmak '' orda neyi anlatmak istiyor diye çok düşünmüştüm şimdi anlıyorum.
lütfen şu poliyikayı bir kenera bırakın yok biz laf atmıyoruz da şöle demek istedik felan lütfen siz burda düpe düz saadete taş atığınız sanıyorsunuz...fakat bu konulardan haberiniz olmadığı okadara belliki...her halükarda davranışlarınız ve klavyeniz ele veriyor...
çünkü biz saadet gençlik ve anadolu gençlik derneği olarak...her hafta düzenli olarak toplantı yaparız ve bu toplantıda alınan karaları itina ile yaparız...yada yapmaya çalışıırız...anadolu gençliğin sadece gençlere önem vermediğini söyleyip kısaca faaliyeleri anlatmak isterimki bilinsin...
anadolu gençlik derneği olarak 8 yaşından sonra olan çocuklara ve bunun sürecinde gelen yaşlara kültürel,dini,vs..vs..verilen çabayı burda anlatmak yetmez...burda bu yapılan çabayıda yapılmıyor demek size düşmez...
şöyleki biz sultangazi olarak bu faaliyetlerde tekiz...sadece sultangazide 8 noktada görev yapıyoruz....ve bunların içinde hiç ak partiye dayalı bişey görmedim...
bizim en büyük amaçlarımızdan biri çocuğu yada genci cafeden çıkarmak değil...o cafeye koymamak...
kimse meydana inme heveslisi değil...meydana indiriliyoruz..
....lütfen eğer bir yazı yazıyorsak araştıralım...bakınız ben ak partiyi sultan gazi genelinde araştırdım...çocuklara yada gençlere bu kapsamda bir faaliyet görmedim....
....yazılarımızı araştırarak yazarsak daha bir anlamlı olur....saygılarımla.....
emin amacınız kötü değildir...inanın benimde değil...ama bunu açıklamak bir anadolu gençlik çalışanı olarak boynumun borcu....gecemizi gündüzümüze katarak gerek maddi gerek manevi yönden kendimizi harcıyor isek ve bu yokmuş gibi lanse ediliyorsa bu beni hem kırar...hem üzer....hem sinirlendiri...
şeyh şamil
01-05-2009, 19:41
NE YANİ BİZ ŞİMDİ HALKI MI UYUTUYORUZ.YA BU KADARINADA PES YANİ HİÇ Mİ ALLAH KORKUSU YOK SENDE ANLAMIYORUM Kİ...
Ben size akp milleti uyutuyor diye laf etmedim.Millet uyutuluyor bu gerçektir.
Bu konuya girmek istemiyorum.
Konu çok fazla dağılacak.
Önce sorduğum sorulara cevap istiyorum.
Hiç cevap vermediniz sorularıma
lütfen şu poliyikayı bir kenera bırakın yok biz laf atmıyoruz da şöle demek istedik felan lütfen siz burda düpe düz saadete taş atığınız sanıyorsunuz...fakat bu konulardan haberiniz olmadığı okadara belliki...her halükarda davranışlarınız ve klavyeniz ele veriyor...
çünkü biz saadet gençlik ve anadolu gençlik derneği olarak...her hafta düzenli olarak toplantı yaparız ve bu toplantıda alınan karaları itina ile yaparız...yada yapmaya çalışıırız...anadolu gençliğin sadece gençlere önem vermediğini söyleyip kısaca faaliyeleri anlatmak isterimki bilinsin...
anadolu gençlik derneği olarak 8 yaşından sonra olan çocuklara ve bunun sürecinde gelen yaşlara kültürel,dini,vs..vs..verilen çabayı burda anlatmak yetmez...burda bu yapılan çabayıda yapılmıyor demek size düşmez...
şöyleki biz sultangazi olarak bu faaliyetlerde tekiz...sadece sultangazide 8 noktada görev yapıyoruz....ve bunların içinde hiç ak partiye dayalı bişey görmedim...
bizim en büyük amaçlarımızdan biri çocuğu yada genci cafeden çıkarmak değil...o cafeye koymamak...
kimse meydana inme heveslisi değil...meydana indiriliyoruz..
....lütfen eğer bir yazı yazıyorsak araştıralım...bakınız ben ak partiyi sultan gazi genelinde araştırdım...çocuklara yada gençlere bu kapsamda bir faaliyet görmedim....
....yazılarımızı araştırarak yazarsak daha bir anlamlı olur....saygılarımla.....
emin amacınız kötü değildir...inanın benimde değil...ama bunu açıklamak bir anadolu gençlik çalışanı olarak boynumun borcu....gecemizi gündüzümüze katarak gerek maddi gerek manevi yönden kendimizi harcıyor isek ve bu yokmuş gibi lanse ediliyorsa bu beni hem kırar...hem üzer....hem sinirlendiri...
BAKINIZ SİZİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ KÖTÜ BİR NİYETİM YOK.
ANCAK SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORSUNUZ.
ÖNCELİKLE ÇOK ŞÜKÜR BENİM BİLGİM BU KONULARDA VAR..
SÜREKLİ SİZ ÇOK BİLGİSİZSİNİZ.İSTE ONA BENZER KLAVYE MUHABBETLERİ
ÖNCELİKLE İNSANLARI KÜÇÜK GÖRMEKTEN VAZGEÇİNİZ.
BU SİZLERE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ.
DEMİŞSİNİZ Kİ KONULARI ARAŞTIRALIM.BU KONUDA ARAŞTIRILCEK BİR ŞEY YOK.GEREK DUYSAYDIM ARAŞTIRIRDIM.ÇÜNKÜ HER ŞEY ORTADA
AMACINIZ GÜZEL GENÇLERELE ALAKALI YİNE DEMİŞSİNİZ Kİ AMACIMIZ GENÇLERİ CAFEDEN ÇIKARMAK DEĞİL CAFEYE KOYMAMAK.
PEKİ SORUYORUM SİZE GENÇ ARKADAŞLARIMIZI BU EĞLENCE MEKANLARINDAN KİM ÇIKARCAK...ÖZELLİKLE BU KÖTÜ YERLERE ALIŞMIŞ ARKADAŞLARIMIZI KİM ÇEKECEK ORALARDAN
İŞTE SEVGİLİ KARDEŞLERİM BENİM BURADA BELİRTMEK İSTEDİĞİM KONU BUYDU.
BİZLER SAHİP ÇIKMAZSAK BU KARDEŞLERİMİZE YARIN ÇOK GEÇ KALINABİLİR.İŞTE O ZAMAN MEYDANLARA İNMENİN DE ANALAMI KALMAZ...
BENİM BURADA BELİRTMEK İSTEDİĞİM MEVZU BUYDU..
SİZLERDE LÜTFEN AK PARTİ GİBİ MİLLETİ KUCAKLAYIN.MERKEZ PARTİSİ OLUNUZ.
SAADET PARTİSİNE KATILMAK İÇİN İLLA Kİ MİLLİ GÖRÜŞLÜ MÜ OLMASI LAZIM İNSANIN BENCE HAYIR.
SİZ GERÇEKTEN BU YÜZDEN KAYBEDİYORSUNUZ.VE BU DÜŞÜNCEDE GİTTİĞİNİZ SÜRECE %2,5 ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM GEÇEMİYECEKSİNİZ.
BUNUN ÖRNEĞİNİDE ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİMLERDEDE GÖRÜCEĞİZ...
GERÇEKTEN KİM BİLGİSİZ,KİM CAHİL, KİM ARAŞTIRMAMIŞ HEPSİNİ YAKLAŞIK 2 AY SONRA GÖRÜCEĞİZ...
BAKALIM KİMİN DAHA ÇOK BU MEMLEKETE FAYDASI OLMUŞ KİM DAHA ÇOK TÜRK MİLLETİNDEN DUA ALMIŞ.HEPSİNİ GÖRÜCEĞİZ..
KİMSE KUSURA BAKMASIN ARKADAŞLAR
AK PARTİ BU MEMLEKETTE %50 OY ORANINA SAHİP YANİ HER 2 KİŞİDEN BİRİ AK PARTİYE OY VERMİŞ.
BU BASİT BİR ŞEY DEĞİL ARKADAŞLAR DURDUK YERE ALINMIYOR BU OYLAR.
DEMEK Kİ AK PARTİ DAHA ÇOK MEYDANLARA İNDİ.DAHA ÇOK ÇALIŞTI
VE ŞÜKÜRLER OLSUN HER ZAMAN MEYVESİNİ ALDIK
SON OLARAK BENİM BAŞABAKANIM GENÇLERE ÇOK DEĞER VERİYOR.
BAŞBAKANIMIZIN GÜZEL BİR SÖZÜ VAR.
SİYASETTE GENÇLERE YER VERMEK USTALIĞIN ŞİARINDANDIR.
KARDEŞLERİM KESİNLİKLE KÖTÜ BİR NİYETİM YOK...SADECE DEMEK İSTEDİĞM HER ZAMAN MEYDANLARDA OLALIM.
YANLIŞLIKLA BİR KARDEŞİMİN KALBİ KIRILDYSA ÖZÜR DİLEİRİM.HAKKINI HELAL ETSİN.BENİ HAKKIM VARSA HELAL OLSUN DİYORUM
HAYIRLI GECELER.
bak kardeşim ben % 2 den hiç gocunmadım.....hatta gerile gerile %2 nin içinde bende vardım dedim...
ama herkesime kanadım açık değil..kimse kusura bakmasın ben gençlere yer vericez diye bir soolcuya safımı veremem...ne değişiyor....o solcu gene solcu...o bana düşman o kadar iyi ise benim haklarımı düşünsün beni dışlamayı değil...
ben size cahil demiyorum ama öyle davranıyorsunuz..
herşey ortada diyiyorsunuz benim talebelerim arasında...ve anadolu gençlik çalışanları arasında ak partiye oy veren var...ama bunun nedenine hiç girmeyelim...benim babam bvaştan milli görüşlü ak partiye verdi oyunu benide zorladı ama vermedi...bununda nedeni aynıı...
demem oluyorki...ben burda ak parti saadet oylarını tartışmıyorum..yapılan hizmeti yok geren kesimi esefle kınıyorum ...çünkü ben agd çalışanıyım...ben o öğrencilere eğit verile bilmesi için ne kadar uğraşıyorum...bundan senin haberin olamaz..
diyorsunki gelecek seçimler...
bak %1de alsa derimki benim partim hiç ama hiç gocunmam...eğer beni tanıdıysan bunun böyle olaccağını bilirsin...
ama milli görüşlü olmak herşeydir ama herkes herzaman anlayamz...
selametle bu konuyu uzatmaya gerek yok ama bana sorarsanız gereksiz bir konuudur....saadetin ve milli görüşün her zaman ne kadar duyarlı olduğunu herkes bilirim...
ALPEREN4425
01-06-2009, 00:38
Şu konunun açılması gerçekten bir kıskançlığın ürünüdür. Yapılması gereken güzel bir organizasyonu %50 ye yakın oy alan Akp değil de Saadet yaptığı için duyulan kıskançlıktan başka bir şey değil.
Gerçekten Filistin konusunda Saaadet partilileri tebrik ediyorum. Biz onlar kadar özverili çalışamadık. Ancak bazı arkadaşlar gibi kıskançlık ta yapmayıp tebrik ettik,destek verdik , gurur duyduk.
Gösterdikleri duyarlılık için Saadet partili arkadaşları tebrik ederim.
Üç mevsim
01-06-2009, 04:47
Konu tamamen yersiz bulunduğundan kapatıldı ve bir müddet sonra silinecektir.
Not 1: Bir noktaya değinme gereği duyuyorum; İktidar partisinin miting yapması abes olur, zira iktidar partisi icra makamındadır yani mitingde bağıracaklarını yapma konumundadır. Çok şükür katliam ve işgali durdumak için Dünya'da mücadele veren tek ülke lideri Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Not 2: Düzenleyicileri hangi görüşten olursa olsun ortak davalarımızdaki tüm mitinglere katılmak müslümanların üzerine vazifedir.
Not 3: Saadet Partisi'nin İslami hassasiyeti tartışmaya açılamayacak kadar güçlüdür. Saadet Partisi dini, milli ve manevi değerlerimizin korunmasında her daim aktif olmuştur.
Son Söz: AKPartiForum olarak Çağlayan Mitingi gibi muazzam bir organizasyonu düzenleyerek Gazze'ye ve Dünya'ya Türkiye'nin sesini duyurmaya vesile olan başta Saadet Partisi olmak üzere katkısı bulunan diğer tüm kuruluşlara şükranlarımızı sunarız. Allah (c.c) razı olsun.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.