fatih kısaparmak balon baskılı balon Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar?

nikel
02-17-2009, 19:14
Sadece merakımdan bu konuyu açtım.
Hatta Saadet Partili olduklarını iddia eden arkadaşlarda cevaplandırır ve yazarlarsa sevinirim.
Dikkat ediyorum , bu site Ak Parti Forum sitesi olduğu halde , provake eder gibi huzur bozucu mesajları ile ortamı germeye ve forumu huzursuz etmeye çalışıyorlar.
Yoksa o Saadet Partiliyim diyenler gerçekte o partiden değilde CHP den olabilirler mi ?
Müslümanı müslümana düşman mı etmeye çalışıyorlar.
2 gün sonra Saadet Partililer ile Ak Partiiler kavga etti senaryolarını da filmselleştirip vizyona koyarlarsa hiç şaşırmam.
Çünkü bu vakitten sonra Ak Partinin parçalanması Türkiye'nin parçalanmasından daha çok önemliymiş gibi geliyor bana.
Başı kesersen ayaklar ne yöne gideceğini bilemez.Onlar da Türkiye'nin partisini parçalamakla veya parçalanmasına yardımcı olmakla , bu güvensizlik ortamında insanları umutsuzluğa sevkederek ve devletde güvenilecek bir parti kalmadığında düzensizliğin baş göstereceğini çok iyi biliyorlar.
Saadet Partiilerde sağduyuya çağırıyor ve işleri Ak Partiden değil, diğer partilerden oy tırtıklayıp 2. parti olmaya çalışmaları olmalıdır.
Bırakıp Ak Partiye geldikleri Saadet Partisi ,onlar bırakıp geldikten sonra ne icraat yaptı da birden bire Ak Partiyi parçalama hesaplarına giriştiler.
Yoksa birileri düğmelerine mi bastı?
Hele de Davos'dan hemen sonra.
Hele de Doğan Medyası bu kadar arakalarndayken
Sahneye konmaya çalışılan oyuna dikat etmenizi rica ediyorum.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-17-2009, 19:17
önce tam konuya parmak bastığın için tşkür ederim evet hep huzur bozuyorlar konuya gelince bence açık onların yaamadığını yaptık ve bunu onların içinden çıkıpda yaptık çekememezlik işte bütün mesele bu

kasım
02-17-2009, 19:27
Biz hiçbir partiyi parçalamıyoruz, parçalananları bütünleştiriyoruz.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-17-2009, 19:30
Biz hiçbir partiyi parçalamıyoruz, parçalananları bütünleştiriyoruz.

belli oluyor zaten hangi partinin parçaları

nikel
02-17-2009, 19:57
İşte ben de onu söylüyorum.
Saadet Partisini Ak Parti parçalammıştı. Ak Parti toparlamıştı
Neden şimdi birlik olma zamanıyken ne oldu veya olmadı da birden bire Saadet Partisine hayat verme sevdasına düşüldü.
Ben tartışılsın diye hatta hakaretler edilsin diye açmadım bu konuyu
Saadet Partililer nedn Ak partide ki parçalarının peşine şimdi düştüler.
Hakaret ses yükseltmektir ve "Sesi yükseltmek suçluluk psikolojisindendir" demişti Sayın Başbakanımız.
Sakin ve nedenleri tartışarak yazışırsak başlık daha verimli olacaktır diye düşünüyorum.
Lütfen.

ATmaCA53
02-17-2009, 20:29
ak parti parçalanmaz, ak partinin tabanı güçlüdür.

Özgür Çağrı
02-17-2009, 20:33
Ben giderek anaplaşarak yok olmaktan korkuyorum . Ak partiyi ele geçirmeye çalışanlarmı var

rantçılar arttımı yoksa medyamı abartıyor ?

Ak partinin tabanı milli görüşten geliyor buda üstteki arkadaşa kısa bir bilgi notu :)

ishakyilmaz
02-17-2009, 20:37
Açıkçası internet ortamlarında sıkça karşılaşılmayan bir durum sözkonusu AK Partiforum'da..Evet arkadaşlar bu durum AK Parti görüş ve düşüncesinde olmayan üyelerin forumda bazı sınırları aşmamak kaydı ile rahatça dolaşmalarıdır.AK Parti Forumunda en önemli özeliklerinden biride bu olsa gerek.Kuruluş genelgesinde açıkça yer alan bu ibareyi açıkçası bazı üyeler kasıtlı olarak provoke etmektedirler.Herşeyden önce AK Parti Forum AK Partiyi temsilen kurulmuştur;bu bağlamda yönetimin duyurularına kesinlikle uyulması gerekir.Bizler yine maksimum seviyede farklı görüş ve düşüncelerin aramızda barındırılmasına müsahama göstermekteyiz,tabiki hakaret ve terbiye kurallarını aşmadığı sürece.Özetle yine üstüne basarak söylemek gerekirse;AK Parti Forum AK Partimizin temsil organıdır..!Sohbet odaları gibi kulanılması kesinlikle yasaktır.

FarukARSLAN.
02-17-2009, 21:11
Neden saldırıyorlar?.. Çünkü %20 küsürden sonraki kaybettikleri oyların hepsinin AK Parti'ye gittiğini biliyorlar..
Ancak bilmedikleri bir şey, o AK Parti gönüldaşları şu bu değil Recep Tayyip Erdoğan'ın takipçisi.. Yani en sağlam AK Parti'liler aslında önceden Milli Görüş tabanlı olanlar.

Bu saldıranlar çer-çöp, özenti çoluk-çocuk tayfası..
Aralarıa çok iyi biçimde serpişen DHKP C'lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş 'genç'leei işte..
Kartelozlar hangi çiçeği uzatıyorsa alıp burnundan ayırmayanlar bunlar..

Yoksa o %2.5'un %2si ülkenin en sağlam insanlarındandır!

Ben, mükemmel meyveler çıkarıp, ileride büyüyünce o meyvelerini çamura yada kirli bir suya düşürüyor diye koca bir ağaca küsemem!

Bu 'zerzavat'ları hoş görüyoruz işte. Baksanıza aklı sıra bize akıl öğretecek..
Yol gösterecek..

Hani heryerlerinden de belli ki gölgesini görse kanatlanıp uçacak, gelmiş bize haktan Hakk'tan bahsediyor..

Dediğim gibi, bu zerzavatlara takılıp aslımız ve yol arkadaşımız, yoldaşımız olan Milli Görüş camiasına küsmek, dudak buruşturmak olmaz...

FarukARSLAN.
02-17-2009, 21:11
Neden saldırıyorlar?.. Çünkü %20 küsürden sonraki kaybettikleri oyların hepsinin AK Parti'ye gittiğini biliyorlar..
Ancak bilmedikleri bir şey, o AK Parti gönüldaşları şu bu değil Recep Tayyip Erdoğan'ın takipçisi.. Yani en sağlam AK Parti'liler aslında önceden Milli Görüş tabanlı olanlar.

Aralarıa çok iyi biçimde serpişen DHKP C'lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş 'genç'leei işte..

Ben, mükemmel meyveler çıkarıp, ileride büyüyünce o meyvelerini çamura yada kirli bir suya düşürüyor diye koca bir ağaca küsemem!

Bu 'zerzavat'ları hoş görüyoruz işte. Baksanıza aklı sıra bize akıl öğretecek..
Yol gösterecek..

Hani heryerlerinden de belli ki gölgesini görse kanatlanıp uçacak, gelmiş bize haktan Hakk'tan bahsediyor..

Dediğim gibi, bu zerzavatlara takılıp aslımız ve yol arkadaşımız, yoldaşımız olan Milli Görüş camiasına küsmek, dudak buruşturmak olmaz...

ATmaCA53
02-17-2009, 21:27
Ben giderek anaplaşarak yok olmaktan korkuyorum . Ak partiyi ele geçirmeye çalışanlarmı var

rantçılar arttımı yoksa medyamı abartıyor ?

Ak partinin tabanı milli görüşten geliyor buda üstteki arkadaşa kısa bir bilgi notu :)

ak partinin tabanı milli görüşten olur, anaplı olur, mhpli olur, chpli olur, büyük birlik partisinden olur her partiden, her tabandan halk var ak partide, bunu sadece milli görüşçü diye göstermek aptalık olur, hatta komünist bile ak partiye, içki içen, sanatçısı, mankeni, elin arabı, elin yabancısı, kürt tabalı olsun, laz, çerkez, daha büssürü ayrım yapamadığım kişiler ak partiye destek veriyor, ak partinin tabanı güçlüdür, bölünemez, parçalanamaz.

Akp nin tabani Akp rüzgarina kapilmis Milli Görüssülerden ve Gülen talebelerinden olusmakta

Milli görüssüler süphesiz evlerine dönecektir

Gülen cilerde yine herzamanki yaptiklari gibi zamane Partinin pesine takilacaklardir

milli görüş gömleğini çıkaranlarda var merak etme, milli görüşçü olup illada ak partiye oyumu verceğim diyenlerde var, biz milli görüşe saygılıyız ama siz kalkıp bir parti forumuna milli göçrüşçü demiyeyimde saadetçilerin bazı arkadaşlarımızın aklını geçmeleri konusunda bir çaba sarfediliyor bu forumda benim gözlemlediğim kadarıyla budur beni rahatsız eden şey.

FarukARSLAN.
02-17-2009, 21:38
ne bu ne dhkp-c si kendindemi bunu yazan şahıs ya sizin erkekliğiniz olsa binlerce milli görüşçü banlamışsınız bu siteden onu yapmazdınız ama merak etmeyin millet artık bilnçlendi sizin işiniz zorrrrrrr

Ee, bana diyorsunuz sanırım?..
Görüşümüzü belirttik. DHKP C'lisiniz felan demedik amma cümle manasını kavrayın öyle yorumuma yorum ekleyin..

Milli Görüşçülerin banlandığını nereden biliyorsunuz?..
Sizde şutlulardansınız sanırım..

Neyse. Ancak bu forumda çizgisini bilmeyen, sınrını, haddini bilmeyen herkese kapı gösterilir. Provakatörlere de öyle. Bu şucu olur bucu olur önemli değil yani, anladınız mı?..

Önce siz bi düşünün neden Milli Görüşçüler banlanıyor diye..
CHPleştiklerinden olmasın? diye bir iç geçirin hani...

ATmaCA53
02-17-2009, 21:43
ne bu ne dhkp-c si kendindemi bunu yazan şahıs ya sizin erkekliğiniz olsa binlerce milli görüşçü banlamışsınız bu siteden onu yapmazdınız ama merak etmeyin millet artık bilnçlendi sizin işiniz zorrrrrrr
sizin erbakan hocanız ak partiye oy vereni ve ak partiye verilen oy emperyalizme oy verilmiş gibi sözler sarfetti hala daha bu zihniyet devam ediyor, hakaret işitmeye devam ediyoruz.

nikel
02-17-2009, 22:00
Gerçekten doğru galiba. Hiç bir Türk devletini bir başka devlet değil , yine içinden kendisi yıkmıştır diye bir söz duymuştum.
CHP lilerin ve DTP lilerin göbeklerini kaşıya kaşıya seyredecekleri , zevkten 4 köşe olacakları bir tartışma şekli bu.
Üzüldüğümü belirtmek isterim.
Başlığı açtım ama çekilmek zorundayım.
Sadece şunu söyleyeyim. Ne zaman ülkemiz tek partili döneme geçtiyse sıçrama yaptı ve birileri bu büyümeyi engellemek için ülkemizi koalisyonlar ve senede bir kere yapılan seçimler dönemlerine götürmeye gayret ettiler.
Kendimize gelip bir birimizi kırmaktan vaz geçersek , iyisi ve kötüsü ile bir 5 sene daha tek partili dönemi yaşayabilirsek , inanıyorum ki Türkye Cumhuriyeti dünya devi olacaktır.
Bu gün nasıl Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde geçici Üye olduysa , G9 ülkesi olacaktır.
O zaman işte özlenen refah gelecektir.
Bunu da tek partiyle başarmak mümkündür.Koalisyon Hükümetleri ile Abdullah Öcalanı bile asamadığımız gibi , tek parti hükümetine (elde iple) neden asmıyorsun diye soru sorma gafletine bile düşüldüğünü gördük.
Bu gün tek parti hükümetinin diri ve dik durma gücünden dolayı İMF zamanında direttiği ve kabul ettirdiği prensipleri bu gün kabul ettiremiyor ve istediği gibi ülkemizi borçlandıramıyor.
Hadi saadet Partisi tek parti olarak hükümet olacak deyin.
Gelecekte tek parti hükümeti olacak , 20- 30 milletvekili koalisyonda figürasyon yapmayacak diyebilirmisiniz.
Kimseyi suçlamıyorum.
Bizi siyaset ve futbol her zaman bölmüştür ve bölmeye de devam edecektir.
Çünkü tuttuğumuzu savunurken karşımızdakini kırmış olmak , köprüleri atmış olmak , konsoloslukları çekmiş olmak hiç umurumuzda olmuyor.
Siz Saadet Partiyi sevenler kaç senedir Ak Partinin içnde olan bireyler olarak , hiç mi mutlu olmadınız?
Olmadınızsa neden gitmediniz ve bunca senedir paritinizi neden yüceltmediniz , yükseltmediniz.
De şimdi ?
Hatta giderken bütün kapıları çarpa çarpa gitmeye gayret ediyorsunuz.
Kalpleri kırarak gitmeye gayret ediyorsunuz.
Parçalar kopartarak gitme çabası ve derdi içine düştünüz.
Tek meyva veren ağaç Ak parti mi?
De dallarını kırıyorsunuz. Gövdesine çiviler çakıyorsunuz(kurusun diye).
Bir gün bu ağacın gölgesine ihtiyacınız olabileceğini hesaplayın . Kırılmış dsallar ile gölge veremeyecek ve beyniniz güneşten kavrulacak.
Aynı Gazze'de fosfor bombasından kavrulan yavrular gibi.
Filistin'de ki bölünmüş olmanın pişmanlığını o zaman duyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
Şimdi daha çok bu ağaca sahip çıkma zamanı. Daha da ululaştırma zamanı.
Allaha Emanet Olun.

ATmaCA53
02-17-2009, 22:01
bir şutlanmadım terbiyeni yakın bu site tüm milli görüşçülerin dilinde espiri konusu oldu artık tartışamayıp banlaadığınız üyelerin çoğunu biliyorum neyse......gelelim erbakan hocama sizin verdiğiniz her oy şu an için hala emperyalizme gidiyor DÜÜNÜN BİZİ İKTİDARDA İSTEMEYEN ALAN MOSOV GİBİ BİR YAHUDİ YAZAR BÜYÜK İSRAİLİ BİZİM YÜZÜMÜZDEN KURAMADIKLARINI SÖYLERKEN ŞİMDE NEDEN AKP YE SES ÇIKARMIYOR VE AKP Yİ DESTEKLEYEN YAZILAR YAZIYOR BİRAZ BEYİN LÜTFEN BOŞ DURDURMAYIN BİRAZ DA DÜŞÜNÜÜN
tabi israil sizin yüzünüzden kuramadılar değilmi :D komik olmayın ALLAH aşkına ya siz çocukmu kandırıyorsunuz, erbakan hükümeti döneminde neden israili yok edemediniz, çocuklar ölürken neden sesinizi çıkaramadınız, şimdimi sesiniz çıkıyor, kurun bir örgüt vurun israili, türkiyenin israile gösterdiği tepki hangi arap ülkesi tepki gösterdi söylermisin.

Yetkili Notu: Alıntı yaptığınız bu holiganlara cevapları fazlasıyla verilmiştir. Aklı başında Milli Görüşçülerin dahi kaale almadığı bu azgın azınlık, bu sapkın topluluk, keni kendine gelin güvey olma illetine düçardır. Cahilliklerine doymasınlar inşallah.

SEMTEM
02-17-2009, 22:06
arkadaşlar saadetliler bizim kardeşlerimiz öyle şey yok onların sandık görevlileri bile bize oy veriyor bulunduğum sandıkta iki saadetli vardı o sandıkta oy kullandı ve onların ailesi de o sandıkta oy kullandı sandıktan saadete oy çıkmadı onlar işini bilir siz bırakın saadetlilerle uğraşmayın zaten burada yazan saadetlilerde çoluk çocuk oy bile vermiyorlar oy verme yaşları geldiğinde onlarda ak saflara geçecek merak etmeyin
DURMAK YOK YOLA DEVAM

FarukARSLAN.
02-17-2009, 22:26
evet sayin Moderatör terbiyesiz ifadelerinde israr etmekte

isterseniz Mgf ye katilin Terbiye dersi aklin bizim Moderatörler sizin yaptiginiz gibi Terbiyelerini bozmaslar

Alıntı:FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı

Hani, kedi bilmem neresini görmüş yara sanmış ya, o hesap!..

N'oldu?.. Zülfiyare dokunduk heralde?..

tek_hece
02-18-2009, 00:22
http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=14695

Bakın sayın saadet savunucuları Şevki yılmaz ne demiş.. iyi tanırsınız Şevki Yılmaz'ı... Erbakan Hocanın en yakın yol arkadaşlarından .. İlahiyatcı aynı zamanda .. alimlere fikir sorun diyenlere duyrulur..

FarukARSLAN.
02-18-2009, 03:09
Gerçekten doğru galiba. Hiç bir Türk devletini bir başka devlet değil , yine içinden kendisi yıkmıştır diye bir söz duymuştum.
CHP lilerin ve DTP lilerin göbeklerini kaşıya kaşıya seyredecekleri , zevkten 4 köşe olacakları bir tartışma şekli bu.
Üzüldüğümü belirtmek isterim.
Başlığı açtım ama çekilmek zorundayım.
Sadece şunu söyleyeyim. Ne zaman ülkemiz tek partili döneme geçtiyse sıçrama yaptı ve birileri bu büyümeyi engellemek için ülkemizi koalisyonlar ve senede bir kere yapılan seçimler dönemlerine götürmeye gayret ettiler.
Kendimize gelip bir birimizi kırmaktan vaz geçersek , iyisi ve kötüsü ile bir 5 sene daha tek partili dönemi yaşayabilirsek , inanıyorum ki Türkye Cumhuriyeti dünya devi olacaktır.
Bu gün nasıl Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde geçici Üye olduysa , G9 ülkesi olacaktır.
O zaman işte özlenen refah gelecektir.
Bunu da tek partiyle başarmak mümkündür.Koalisyon Hükümetleri ile Abdullah Öcalanı bile asamadığımız gibi , tek parti hükümetine (elde iple) neden asmıyorsun diye soru sorma gafletine bile düşüldüğünü gördük.
Bu gün tek parti hükümetinin diri ve dik durma gücünden dolayı İMF zamanında direttiği ve kabul ettirdiği prensipleri bu gün kabul ettiremiyor ve istediği gibi ülkemizi borçlandıramıyor.
Hadi saadet Partisi tek parti olarak hükümet olacak deyin.
Gelecekte tek parti hükümeti olacak , 20- 30 milletvekili koalisyonda figürasyon yapmayacak diyebilirmisiniz.
Kimseyi suçlamıyorum.
Bizi siyaset ve futbol her zaman bölmüştür ve bölmeye de devam edecektir.
Çünkü tuttuğumuzu savunurken karşımızdakini kırmış olmak , köprüleri atmış olmak , konsoloslukları çekmiş olmak hiç umurumuzda olmuyor.
Siz Saadet Partiyi sevenler kaç senedir Ak Partinin içnde olan bireyler olarak , hiç mi mutlu olmadınız?
Olmadınızsa neden gitmediniz ve bunca senedir paritinizi neden yüceltmediniz , yükseltmediniz.
De şimdi ?
Hatta giderken bütün kapıları çarpa çarpa gitmeye gayret ediyorsunuz.
Kalpleri kırarak gitmeye gayret ediyorsunuz.
Parçalar kopartarak gitme çabası ve derdi içine düştünüz.
Tek meyva veren ağaç Ak parti mi?
De dallarını kırıyorsunuz. Gövdesine çiviler çakıyorsunuz(kurusun diye).
Bir gün bu ağacın gölgesine ihtiyacınız olabileceğini hesaplayın . Kırılmış dsallar ile gölge veremeyecek ve beyniniz güneşten kavrulacak.
Aynı Gazze'de fosfor bombasından kavrulan yavrular gibi.
Filistin'de ki bölünmüş olmanın pişmanlığını o zaman duyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
Şimdi daha çok bu ağaca sahip çıkma zamanı. Daha da ululaştırma zamanı.
Allaha Emanet Olun.

Allah razı olsun . . .

FarukARSLAN.
02-18-2009, 04:05
Meydan sizin kükreyin ( pardon Miyawlayın ) (fark etmez hepsi aynı kökten )
Artık Bir şey diyemiyorum....
Çünkü Her An hangi Terbiyesiz cevabı alacağımı bilmiyorum... !!!
Edeben, sizleride konuşturup sorun istemiyorum....
Yürüyün be klavyeler sizin !!!

Burada benimde yorumum var diye bende bu sözleri üzerime alınıyorum..

Ve ilk mesajımdan soruyorum sana, neresine alındın da böyle diyorsun?..

Burasına mı yoksa hemen ardından gelen ASIL yere değinmeme mi;

İki farklı portre sunmuştum kendi görüşümle. Ve ikinci kısım oyların %2'lik kısmını, yani genelini savunurken diğer güruh %0.5 manasına getirmiştik (hatta o bile değil çoğu doldurma 'takiyye' diye yalnızca araya nifak sokmak için karışanlar diye dedik)..

Sahi, hangisine itibar ettiniz bunların?..

Yani, burada şu an en eski süreli bi Milli Görüşçülerden biri olarak, biraz ''insaf''ınız gerekmez mi?..

Diyeceğim o ki, sizdeki de bir ''klavye'' . . .

islam
02-18-2009, 04:20
Bak FARUK Ben Seni yeni Tanıdım; Senden önceleride burada idim....
Sen Beni Hernekadar muhalifte bellesen Bizim Safımız belli Bağımız Zincir değil Gönül...
Senden Önce Beni Banlamak isteyen bir ton yönetici vardı ; ( Mavera(DEMOKRAT) Lugat, Enigmaz, vs...) Hepsi Kardeşim... Abim, Saygım hepsine sonsuz... Ben onlarla en ağır sohbetleri , münazaraları ve malesef en ateşli münakaşaları ettim, şimdi Hala yüzüm ak, Boynum dik Hala başka platformlarda görüşüyor seviyeden ödün vermeden görüşüyoruz... Onlar benim Arkamdan Konuştu ve bende onların arkasından talihsiz sözler sarf ettim niye ?
Çünkü sinir ve Sanal alemin sınırı olmayışından....
Şimdi Bakıyomda bunlar boş, Burda Bir kaç kişi yaşaları ve akıl yaşlarını tahmin edemediğim bir sürü insan akıl almaz iftiralar ve akıllarınca milli görüşe saldırıyor... Benim sözüm şuki sen seviyenden ödün verirsen bu benide aşağı çeker hakeza aynı şey benim içinde geçerli... Bu sohbetlerimiz Her nekadar sanaldo Olsa ... Bizi hayata hazırlayan yolun asfaltı, Ben dün SEKAN YÜCEL abi ile karşılaştım sokakta ama yüzüm ak konuştum neden çünkü hayatım ile yazdıklarım çelişmiyor..Diyorum ki; Lütfen edeb sınırlarında pek gezinmeylim...
saygılarımla...Kardeşim...

ak61
02-18-2009, 19:56
N'oldu?.. Zülfiyare dokunduk heralde?..
Uslubunuz bir Ak Parti Bölüm sorumlusuna yakışmıyor.

nikel
02-24-2009, 19:57
Allah razı olsun . . .

Ecmain

Mahmud Necmi
02-24-2009, 20:19
Akp nin tabanı yada temel bir düşünce yapısı yok kabul edin kardeşler;)
%47nin içerisinde ermeniside,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi..hepsinden var maşaAllah:)
düşünce yapısı birleşmeyen bir topluluğun ortak ve sağlam bir amacıda olamaz vesselam.

tek_hece
02-25-2009, 00:36
%47nin içerisinde ermeniside,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi..hepsinden var maşaAllah:)
düşünce yapısı birleşmeyen bir topluluğun ortak ve sağlam bir amacıda olamaz vesselam.

6 asır dunyaya hükmetmiş Osmanlı İmparatorlugunda kac millet vardı acaba ?? yahudisi -hristiyanı - alevisi - sunnisi yok muydu ??

Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 00:38
çeşitliliğimizi iyi kullanırsak mükemmel sonuçler elde ederiz ve biz bunu kullanıyoruz zamnında kullanamayanlarda kıskanıyor işte

Mahmud Necmi
02-25-2009, 00:47
6 asır dunyaya hükmetmiş Osmanlı İmparatorlugunda kac millet vardı acaba ?? yahudisi -hristiyanı - alevisi - sunnisi yok muydu ??

osmanlı karışık bir toplumla yönetmemiş çeşitli toplulukları;)
Osmanlı İslam adaletiyle insanlığa yıllarca muhteşem seneler yaşatmış ve hükmetmiştir.şimdi olayı kıyas ettiğiniz noktaya bakın kardeşim ilahi:hihi2:

Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 00:51
bizde onların torunuyuz fark nerde

Mahmud Necmi
02-25-2009, 00:53
bizde onların torunuyuz fark nerde

iyide siz toplanmışsınız hep beraber karma bir toplulukla karma düşünce sistemiyle yönetim yapıyorsunuz farkı anlayabildik mi????

Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 00:57
demokrasi dediğin seyde herkesden fikir alınır

Duygu'Seli~
02-25-2009, 01:12
iyide siz toplanmışsınız hep beraber karma bir toplulukla karma düşünce sistemiyle yönetim yapıyorsunuz farkı anlayabildik mi????

Her fikirden dilden ırktan ve dinden insana ayrım göstermeksizin yaklaşmak,hepsinin isteklerine eşit ölçüde haksızlığa meydan vermeden cevap vermeye çalışmak ve en önemlisi hepsinin fikrine ve yaşamına saygı göstermek karma,saçma bir yönetim mi..? Yoksa adil bir yönetim mi..?

Karalayacak başka bir bahane bulamadınız mı sayın muhalefet.. :) Baykal'ı örnek almanızı tavsiye ederim çünkü o karalamak için bahane bulmakta usta bir siyasetçi(!) ;;)

Ne güzel ifade etmişsiniz bir yorumunuzda..
%47nin içerisinde ermenisi,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi var.. İşte bizim farkımız bu..Bizim başarımız bu..!! Her kesime ayrım yapmaksızın kucak açmak..!!

Birileri gibi kendi fikrimizden,kendi düşüncemizden olmayanları dışlamıyoruz..

Birileri gibi LAİKLİK diye haykırıp sonrasında seçim öncesi için oy toplamak adına ''çarşaf ve şeyh'' açılımı yapmıyoruz..

Birileri gibi ''şeriat'' diye naralar atıp '' oy toplamak adına başı açık SANATÇI hanımları aday gösterip şeriata ters düşmüyoruz..!!

Yani biz en başından beri adını koyduğumuz davamıza sonradan açılımlar ekleyip İHANET etmiyoruz..!! Oysa sizler.. Başında savunduğunuz davanıza ters düşen açılımlarla oy toplamak için kendinizi DÜŞÜRÜYORSUNUZ..!!

Biz 70 milyon insanın partisiyiz..Dini,dili,ırkı bizi bağlamaz..İnsanlığı ve yaptıkları önemlidir bizler için..Bu vatana verdiği değer ve sevgi önemlidir.. Basit ideolojik saplantılarımız yok bizim..Ve sonrasında oy için sattığımız bir davamızda..

Alnımız açık..Alnımız AK..!! Siz hala iz bırakmak için bahaneler üretmeye devam edin.. Size en güzel cevabı benim halkım veriyor.. Bizki koskoca %47 yiz.. Ufak bir zümre büyük bir topluluğa asla tahakküm edemez..EDEMEYECEKSİNİZ..!!

Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 01:17
Her fikirden dilden ırktan ve dinden insana ayrım göstermeksizin yaklaşmak,hepsinin isteklerine eşit ölçüde haksızlığa meydan vermeden cevap vermeye çalışmak ve en önemlisi hepsinin fikrine ve yaşamına saygı göstermek karma,saçma bir yönetim mi..? Yoksa adil bir yönetim mi..?

Karalayacak başka bir bahane bulamadınız mı sayın muhalefet.. :) Baykal'ı örnek almanızı tavsiye ederim çünkü o karalamak için bahane bulmakta usta bir siyasetçi(!) ;;)

%47nin içerisinde ermenisi,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi var.. İşte bizim farkımız bu..Bizim başarımız bu..!! Her kesime ayrım yapmaksızın kucak açmak..!!

Birileri gibi LAİKLİK diye haykırıp sonrasında seçim öncesi için oy toplamak adına ''çarşaf ve şeyh'' açılımı yapmıyoruz..

Birileri gibi ''şeriat'' diye naralar atıp '' oy toplamak adına başı açık SANATÇI hanımları aday gösterip şeriata ters düşmüyoruz..!!

Yani biz en başından beri adını koyduğumuz davamıza sonradan açılımlar ekleyip İHANET etmiyoruz..!! Oysa sizler.. Başında savunduğunuz davanıza ters düşen açılımlarla oy toplamak için kendinizi DÜŞÜRÜYORSUNUZ..!!

Biz 70 milyon insanın partisiyiz..Dini,dili,ırkı bizi bağlamaz..İnsanlığı ve yaptıkları önemlidir bizler için..Bu vatana verdiği değer ve sevgi önemlidir.. Basit ideolojik saplantılarımız yok bizim..Ve sonrasında oy için sattığımız bir davamızda..

Alnımız açık..Alnımız AK..!! Siz hala iz bırakmak için bahaneler üretmeye devam edin.. Size en güzel cevabı benim halkım veriyor.. Bizki koskoca %47 yiz.. Ufak bir zümre büyük bir topluluğa asla tahakküm edemez..EDEMEYECEKSİNİZ..!!

helal olsun kardeşim İslamda her zaman hoş görüden yanadır zaten

tek_hece
02-25-2009, 01:26
siz bu dar görüşlülükle % 2 ye devam edersiniz.. yorum yapma geregi bile duymuyorum.. ( saadetli kardeşlerime sözüm.. )

Mahmud Necmi
02-25-2009, 20:16

seçime sadece 2 partinin girdiğini savunup işbirlikçilere karşı mücadele veren bir parti yada parti mensubunu işbirlikçi olan bir partiyle kıyas etmeniz çok garip..bizim hedefimiz Allaha yemin olsunki hiçbir zaman partiler olmadı!!bizim bu tepkilerimizin akpye olduğunu sanıp chpyle kıyas yapabiliyorsanız yanılıyorsunuz!Bizim tepkilerimiz yapılanlara..yapılanlarında sorumlusu olan hükümete gider tabi tepkiler..Bizim davamız kişilerle olsaydı bizde sizlerle birlikte olurduk.Çünkü Tayyip Erdoğana teşkilatta büyük bir sevgi mevcuttu.kişilere takılmadık ve yolumuza devam ettik.. ve yine kişilere takılmıyoruz yapılan yanlışları ortaya koyup doğruyu anlatmaya gayret ediyoruz.
Avrupa birliğine girmek pahasına dinler arası dialog çerçevesinde misyonerler cirit atıyor ülkemizde..binlerce genç din değiştirirken siz bütün toplumları kardeşlikle yönetime devam edin..ayrıyeten benim demek istediğim yönetimde bulunanların zihniyet farkıydı anlayamadık herhalde!..ermniler isteklerne cevap vermeyen bir topluma dahil olmazlar.demekki onlara hitab eden yönleri varki akpnin destekte bulunuyorlar.akp müslümanların şimdiye kadar neyine hitap edebilmişte oy toplamış..tamamen sevgiden ileri geliyor destekleri inkar edemezsiniz!
Ufak zümre her zaman büyük zümrelere galip gelmiştir.Asrı Saadeti,İSlam tarihini,Müslüman Türk devletlerini,günümüz İslam devletlerini bir araştırın sonra deyin bakalım.Hangi büyük zümre İslamı hakkıyla yaşayan tavizsiz ufak zümreyle başa çıkabilmiş.;)zihniyet amaç sağlam elhamdülillah ameli nokatalardada tamamlanıp geliyoruz inşaAllah.siz takmayın kafanıza;1

ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:18
parçalanma noktasında bu kadar hassasdınız neden 2002 de ayrılıp gittiniz.
ilk parçalamayı siz gerçekleştirdiniz farkındamısınız.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:20

sizin demokrasi anlayışınız dar geldi ondan

ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:23
sizin demokrasi anlayışınız dar geldi ondan
bizim demokrasi anlayışımız Allah ın rızasını kazanmak eger bu kaygı size dar geldiyse bunu biz bilemeyiz.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:24
bizim demokrasi anlayışımız Allah ın rızasını kazanmak eger bu kaygı size dar geldiyse bunu biz bilemeyiz.

ya neye dikkat ettim biliyormusun nasıl mhp milliyetçiliği chp atatürkü kullanıyorsa sizde aynı şekide kullanıyorsunuz bizimki islamdışı demokrasi değilki

ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:26
ya neye dikkat ettim biliyormusun nasıl mhp milliyetçiliği chp atatürkü kullanıyorsa sizde aynı şekide kullanıyorsunuz bizimki islamdışı demokrasi değilki

senin dikkat ettiğin anlayış kişilere göre değişecek bir kavram
sizdeki demokrasi kanlar üzerine bu islami geliyor size degilmi
incirlikten 4300 sorti kaldıran ve bunu grurla açıklayan bakan kim

Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:28
senin dikkat ettiğin anlayış kişilere göre değişecek bir kavram
sizdeki demokrasi kanlar üzerine bu islami geliyor size degilmi
incirlikten 4300 sorti kaldıran ve bunu grurla açıklayan bakan kim

kan nerde göremiyorumda sizin kalp gözünüz açık herhalde ondan görüyorsunudur

son durak
02-25-2009, 20:29
Bilmem hatırlar mıyız? Refah Partisi iktidara gelmeden önce, İsrail'le yapılan anlaşmalara, ateş püskürüyorla ve iktidara geldiklerinde onları çöpe atacakları vaatlerinde bulunuyordu.

1995 Nisanında dönemin İsrail karşıtı söylemleriyle ön plana çıkan RP'li milletvekili Abdullah Gül İsrail'le yapılan anlaşmalar üzerine dönemin Milli Savunma Bakanına üç soru önergesi veriyor. Ve hepsinde, Filistin'de zulüm uygulayan İsrail'le anlaşmalar yapmanın zararları üzerine vaazlar veriyor.

Peki, RP'nin iktidara gelmesinden sonra ne oluyor?

İsrail'le yarım kalan anlaşmalar iptal mi ediliyor? Hayır!
Türkiye Cumhuriyeti, tarihinde İsrail'le Türkiye arasında imzalanan en ciddi ve İsrail açısından en faydalı anlaşmalar imzalanıyor.

1996 Kasım'ında İsrail'le imzalanan Savunma Sanayi İşbirliği Anlaşması, Bakanlar Kurulu'nun gündemine geldiği zaman, Başbakan Erbakan bütün bakanları tek tek arayarak kararnameye derhal imza atmalarını istiyor.

Bütün milli görüşçü, "Siyonist İsrail düşmanı!" RP'li bakanlar, bu talimat üzerine Türk F-16'larının İsrail tarafından modernizasyonunun kapısını açan ve İsrail uçaklarının Türk hava sahasına serbestçe girişini sağlayan kararnameye imza atıyorlar.

Ve anlaşma yürürlüğe giriyor.

Dahası;

İsrail'e Serbest Ticaret kıyağı!

Erbakan Hoca'nın İsrail'e tanıdığı imtiyazlar bununla da kalmıyor, İsrail'le bir de Serbest Ticaret Alanı Anlaşması imzalıyordu.

TBMM'ne 04.04.1997 tarihinde 1124/358 sayılı emri ile Başbakan Erbakan tarafından şu yazı gönderilir: "Dışişleri Bakanlığı'nca hazırlanan ve Başbakanlığınıza arzı Bakanlar Kurulunun 27 Aralık 1996 tarihinde kararlaştırılan ‘Türkiye Devleti ile İsrail arasında' Serbest Ticaret Anlaşması ve ilgili notaların uygulanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı ile gerekçesi ilişikte gönderilmiştir. Genel kurulda ve komisyonlarda öncelikle görüşülmesini arzederim."
Tabi bu anlaşma imzalandıktan sonra, RP yine tabanına; "Kahrolsun İsrail" politikası yapıyor. Boykot çağrıları yapıyor. O da öyle bir taban ki, denecek şey bulunmaz. Biriside çıkıp sormuyor; "yahu kardeşim sen, hem İsrail'e Türkiye pazarını sonuna kadar açacak anlaşmayı ivedilikle imzalıyorsun, hem de bu hamaset edebiyatını yapıyorsun." Yok tabi bunu soracak.

Yani daha geçenlerde cuma namazı çıkışı altınolukta; "biz kırk yıldır Müslüman ülkelerin birliği için çalıştık" diyen Erbakan'ın iktidara gelir gelmez yaptığı ilk ittifak İsrail'le.

30 yıl boyunca, İsrail ve Siyonizm karşıtı söylemler kullanan Erbakan İktidara gelir gelmez daha ayağının tozuyla İsrail'in menfaatine olan anlaşmaları bakanlarını tek tek telefonla arayarak imzalatıyor.

Tabii, Müslümanlar yok, taban yok artık, devlet var, T.C.'nin çıkarları, menfaatleri var!..

ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:31
nuh gönültaşın ortaya attığı basit fikirler
yanlışlığı kanıtlanmış gazeteden özürler gelmiş
ama ne yazıktır ki basit beyinlere halen daha girememiş bir kavram...
siz dillendirmeye devam edin.
ülkemde herkeste yalan oldugunu gördü
atı alan üsküdarı geçti hemşerim
yalan yanlış bilgilerle değil adam gibi bilgilerle çıkın karşımıza...

ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:31
kan nerde göremiyorumda sizin kalp gözünüz açık herhalde ondan görüyorsunudur

kör adam ırak gözünün önünde degilmi...

son durak
02-25-2009, 20:34
nuh gönültaşın ortaya attığı basit fikirler
yanlışlığı kanıtlanmış gazeteden özürler gelmiş
ama ne yazıktır ki basit beyinlere halen daha girememiş bir kavram...
siz dillendirmeye devam edin.
ülkemde herkeste yalan oldugunu gördü
atı alan üsküdarı geçti hemşerim
yalan yanlış bilgilerle değil adam gibi bilgilerle çıkın karşımıza...
herseyi ispatlıyordun ya herseyin ispata dayanıyordu ya hani hadi ispatla....
ortada anlasma var neyi inkar edecekse
ulusalcı zihniyetin bi kolusunuz sizde hırsınız sizi ne hala soktu

ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:34
herseyi ispatlıyordun ya herseyin ispata dayanıyordu ya hani hadi ispatla....
ortada anlasma var neyi inkar edecekse
ulusalcı zihniyetin bi kolusunuz sizde hırsınız sizi ne hala soktu
:D:D:D:D:D:D

son durak
02-25-2009, 20:37
:D:D:D:D:D:D
gülmek cok yakısıyorda hadi ispatla loll....

hadi bekliyorum loll.

ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:38
gülmek cok yakısıyorda hadi ispatla loll....

hadi bekliyorum loll.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mahmud Necmi
02-25-2009, 20:42
ilahi kardeşim:)
Hocamızın avukatından gelen resmi açıklama üzerine daha neyin açıklamsını istiyorsunuz:karizmatik:

minegül
02-25-2009, 21:45

Akparti herkesin ve her görüşün ortak fikirde buluşması için, farklılıklar arasında kurulan bir köprü dür. Farklılıklar heryeri ve herşeyi zengin kılar. Sadece bir İstanbul' u düşünün. Ve farklılıklarıyla zenginliğin ne anlama geldiğini tekrar anımsayın lütfen.

unnamed
03-01-2009, 19:30
konuyu açan arkadaşıma teşekkürler...
adamlar yıllardır siyasetin içindeler ve hiç bişey yapamadılar siyasi davranamadılar...
konuya çift taraflı baktığımızda ise <<tabir-i caizse>> çırakların hepsi ustalarını solladılar...insanın nefsi bunu kaldıramaz kaldıramayıncada böyle oluyor sonuçlarını getirilerini hepimiz görüyoruz....

milletinadami
03-01-2009, 19:34
valla ne yaparlarsa yapsinlar ama su muslumanlarin arasindaki yaydiklari fitneler beni cok rahatsiz ediyor...sultan abdulhamid hana sozde islamcilar tarafindan yapilan saldirilar aklima geliyor...

düşünceli
03-05-2009, 03:02
konuyu açan arkadaşıma teşekkürler...
adamlar yıllardır siyasetin içindeler ve hiç bişey yapamadılar siyasi davranamadılar...
konuya çift taraflı baktığımızda ise <<tabir-i caizse>> çırakların hepsi ustalarını solladılar...insanın nefsi bunu kaldıramaz kaldıramayıncada böyle oluyor sonuçlarını getirilerini hepimiz görüyoruz....

İŞİN SONU BAK YAKIN DA BU AFRALARI GÖRECEĞİZ AYNI YOLUN YOLCULARI ANAP DYP NERDE OLAYA BİRAZ TEPEDEN BAKARSAN UMUD TİRENİ SONA YAKLAŞIYOR NE KADAR İLERİYİ GÖRECEĞNİZ NEKADAR GERİYİ GÖRDÜĞÜNÜZE BAĞLIDIR..

ultrAstribun
03-05-2009, 15:24
Saadet Partisi'ni ak parti ile kıyaslamak yanlış.
Farkımız tarzımız, temiz siyaset anlayışımız..

kasım
03-05-2009, 15:34
Saadet Partisi'ni ak parti ile kıyaslamak yanlış.
Farkımız tarzımız, temiz siyaset anlayışımız..
ilk defa doğru konuştunuz.

kıyaslamak yanşıltır.
Farkımız tarzımız, temiz siyaset anlayışımız.. Hepsi farkı değil mi?

nikel
03-06-2009, 17:18
Hatta Saadet Partili olduklarını iddia eden arkadaşlarda cevaplandırır ve yazarlarsa sevinirim.
Dikkat ediyorum , bu site Ak Parti Forum sitesi olduğu halde , provake eder gibi huzur bozucu mesajları ile ortamı germeye ve forumu huzursuz etmeye çalışıyorlar.

Bunuda sormuştum. Keşke buna da cevap verseydiniz.
Dikkat ederseniz "verseydin" demiyorum. Aşağılamıyorum ve küçümsemiyorum.
Senli benli yazamam çünkü bir samimiyetimiz yok.

yavuz-tr
03-06-2009, 19:52
saadetli arkadaşların karşılaştırma istememesini anlayabiliyorum. sonuçta bir tarafta 28 şubat sürecinde kaçıp, gitmiş bir parti var; diğer tarafta ise 27 nisan muhtırasında dimdik ayakta duran bir parti var.

yani şimdi bunları nasıl karşılaştırabiliriz ki?

redyellow
03-06-2009, 20:04
saadetli arkadaşların karşılaştırma istememesini anlayabiliyorum. sonuçta bir tarafta 28 şubat sürecinde kaçıp, gitmiş bir parti var; diğer tarafta ise 27 nisan muhtırasında dimdik ayakta duran bir parti var.

yani şimdi bunları nasıl karşılaştırabiliriz ki?

"28 şubat sürecinde kaçıp gitmiş"

Yazık çok yazık.

Bir parti koalisyon hükümeti kurmuş.

Erbakan hocanın partisi 28 şubat sürecinde dağılmamış, sağlam durmuş ama ortağının 50 ye yakın milletvekili istifa etmiş, hükümet güvenoyu sayısının altına düşmeye çok az kalmış.

Erbakan hoca da hükümeti kurtarabilmek için ortağına başbakanlığı devretmek için istifa etmiş....

Ve zamanın cumhurbaşkanı morrison süleyman lakaplı 28 şubatçı kişi, görevi muhsin yazıcıoğlunun kurulucak yeni hükümete güven oyu vereceğiz açıklamasına rağmen, güven oyu sayısı ilan edilmiş olmasına rağmen erbakan hocanın ortağına değil götürüp başkasına vermiş...

Ve bütün bunlar 28 şubattan aylar sonra olmuş...

Ve siz bu duruma rağmen "kaçmış gitmiş" diyebiliyorsunuz.

keşke yazarken elinizin birini klavyeye diğerini de vicdanınıza koysaydınız...

Eminim ki o zaman bu kadar yanlı ve yanlış yazmazdınız.

kasım
03-06-2009, 20:19
"28 şubat sürecinde kaçıp gitmiş"

Yazık çok yazık.

Bir parti koalisyon hükümeti kurmuş.

Erbakan hocanın partisi 28 şubat sürecinde dağılmamış, sağlam durmuş ama ortağının 50 ye yakın milletvekili istifa etmiş, hükümet güvenoyu sayısının altına düşmeye çok az kalmış.

Erbakan hoca da hükümeti kurtarabilmek için ortağına başbakanlığı devretmek için istifa etmiş....

Ve zamanın cumhurbaşkanı morrison süleyman lakaplı 28 şubatçı kişi, görevi muhsin yazıcıoğlunun kurulucak yeni hükümete güven oyu vereceğiz açıklamasına rağmen, güven oyu sayısı ilan edilmiş olmasına rağmen erbakan hocanın ortağına değil götürüp başkasına vermiş...

Ve bütün bunlar 28 şubattan aylar sonra olmuş...

Ve siz bu duruma rağmen "kaçmış gitmiş" diyebiliyorsunuz.

keşke yazarken elinizin birini klavyeye diğerini de vicdanınıza koysaydınız...

Eminim ki o zaman bu kadar yanlı ve yanlış yazmazdınız.

:güzel::çiçek::çiçek::çiçek::gül::gül::gül::gül:

Herşeyi çok güzel özetlemişsiniz
bir şeyde ben eklemek istiyorum.
Bir kişi nasıl oluyorda 27 nisanla 28 şubatı bir tutuyor ?

yavuz-tr
03-06-2009, 20:28
şu an tarafım ak parti'dir ama o zamanlar bizde bütün aile refah partisi mitinglerine giderdik. yani şimdi eski partimi, eski görüşüme göre eleştiriyorum. kaldı ki o dönemden sonra partinin toparlanamamış olması da benim gibi düşünenlerin sayısının çokluğunu gösterir.

ayrıca bir parti kıytırık bir fadime şahin, müslüm gündüz yüzünden pasifleşiyorsa burada bir hata vardır. mesela şimdi ak parti'nin yandaş medyası var diyorsunuz. peki o dönemde refah partisinin yandaş medyası olsa bu kadar kolay teslim olur muydu? demek ki baştan bir strateji hatası var. ak partide bu yanlışlara düşmediği için başarılı.

el vicdan meselesinde ise fazla konuşmaya gerek yok sanırım. çünkü bende özellikle bu seçim sürecinde oy uğruna bir takım sözler söyleyenlere aynı şeyleri söylüyorum.

ekleme: @kasım ben buraya ne zaman saadetle ilgili bir şey yazsam alakasız oluyor nedense. peki bir saadet partilinin ak parti forumunda yazması ne alaka? herkese açık platformlar var buyurun oralara.

not: son kısım redyellow ile alakalı değil. kişisel cevaba kişisel cevap verdim sadece.

kardeşiniz
03-08-2009, 20:43
Refah Partisi tek başına iktidara gelmedi. hükümet ortağıydı ve hükümetin diğer ortağından vekillerin ayrılması sonucunda hükümet istifa etti.

28 şubatta başta Necmettin Erbakan olmak üzere Milli Görüşçüler milletin haklarını savunmuşlardır. 28 şubat sonrasında Milli Görüş çizgisindeki partilerin oylarının azalmasının sebebi dinimizce haram olan tefrikadır.

Emperyalist, siyonist güçler Milli Görüşün kendi planlarının önündeki en büyük engel olduğunu bildikleri için Milli Görüş partilerinin yönetime geçmemesi, geçmiş ise komplolarla devrilmesi için ellerinden geleni yaptılar, şu anda da yapıyorlar.

REFAHYOL hükümetinde ülke yönetiminin başına gelen Milli Görüşçüler bir çok komployla karşı karşıya kalmışlardır. siyonist plan sonunda Milli hükümetteki DYP ortaklığının ayrılmasını sağlamıştır. hükümet bu şekilde istifa etmiştir.

sonra mı? Milli Görüş çizgisindeki partilerin iktidara gelmemesi için, Saadetin gücünün azaltılması için neler yapılmadı ki?

Saadetin gücünün azalmasına neden olan diğer bir büyük etken parti içinde yaşanan tefrikadır.

cevabınızı almışsınızdır umarım. çıkmam gerekiyor şimdilik bu kadar.

yavuz-tr
03-11-2009, 23:29
saadet'in gücünü azaltan siyonistler şu an ak parti'ye karşı saadet'i pohpohlamıyorlar mı? görüyoruz işte ak parti'ye oy vereceğinize saadet'e verin diyenleri.

size göre tefrika ile partiden ayrılmış olanlara halkın oy vermesi ve vermeye devam etmesi ayrılanların doğru bir iş yaptığını göstermez mi?

28 şubat dönemini refah partisi'nin çok iyi yönettiğini söyleyebilir miyiz?

kanal 7 haricinde destek veren kanal yoktu. 10 tane sağlam medya kuruluşu refah partsi'n, destekleseydi aynı şeyler olur muydu?

ATmaCA53
03-11-2009, 23:37
Refah Partisi tek başına iktidara gelmedi. hükümet ortağıydı ve hükümetin diğer ortağından vekillerin ayrılması sonucunda hükümet istifa etti.

28 şubatta başta Necmettin Erbakan olmak üzere Milli Görüşçüler milletin haklarını savunmuşlardır. 28 şubat sonrasında Milli Görüş çizgisindeki partilerin oylarının azalmasının sebebi dinimizce haram olan tefrikadır.

Emperyalist, siyonist güçler Milli Görüşün kendi planlarının önündeki en büyük engel olduğunu bildikleri için Milli Görüş partilerinin yönetime geçmemesi, geçmiş ise komplolarla devrilmesi için ellerinden geleni yaptılar, şu anda da yapıyorlar.

REFAHYOL hükümetinde ülke yönetiminin başına gelen Milli Görüşçüler bir çok komployla karşı karşıya kalmışlardır. siyonist plan sonunda Milli hükümetteki DYP ortaklığının ayrılmasını sağlamıştır. hükümet bu şekilde istifa etmiştir.

sonra mı? Milli Görüş çizgisindeki partilerin iktidara gelmemesi için, Saadetin gücünün azaltılması için neler yapılmadı ki?

Saadetin gücünün azalmasına neden olan diğer bir büyük etken parti içinde yaşanan tefrikadır.

cevabınızı almışsınızdır umarım. çıkmam gerekiyor şimdilik bu kadar.
şimdi ise emperyalist güç doğan medyasıyla güç kazandınız daha ne istiyorsunuz.

kardeşiniz
03-12-2009, 00:25
"saadet'in gücünü azaltan siyonistler şu an ak parti'ye karşı saadet'i pohpohlamıyorlar mı? görüyoruz işte ak parti'ye oy vereceğinize saadet'e verin diyenleri."

ya siyonistler niye akp den başka bi partiyi desteklesinler ki. yo şimdi yanlış anlaşılmasın desteklmeye desteklerler tabi desteklerlerse bir planları olduğu içindir. gelelim asıl konumuza siyonistler akpden oldukça memnunlar. israil için yapılan o kadar hizmet var ortada çünkü. malum medyaya gelince. bu adamların ne yaptığını herkes görüyor. 28şubayya darbe zeminini hazırlayanlar içinde bunlar da vardı. ve şunu asıl söylemek istiyorum akpliler akp malum medyayla çok iyi ilikiler içerisinde iken niye böyle bu medya gurubuna saldırmıyorlardı. ortaklıkları bozuldu birbirine girdiler. kendi hallerine bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.

"size göre tefrika ile partiden ayrılmış olanlara halkın oy vermesi ve vermeye devam etmesi ayrılanların doğru bir iş yaptığını göstermez mi?"

defalarca yazdım anlattım yine yazıcam. sorunun cevabı şu: tabiki göstermez.
bir partinin oyların çoğunu alması doğru yolda olduğunu göstermez. örnek akepe

halkın yapması gereken 28 şubatta kendi haklarını savunan adamlara oy vermesiydi. bırakın vefa göstergesini, siyonistler istemediği, cuntacılar istemediği için Milli Görüş partisini desteklemeliydiler. baskılara dayanamayıp biz Milli Görüş gömleğini çıkarttık diyenleri değil. ama halkımız ne yapsın. tefrikacılar suçludur tabi ki. tabi gerçekleri duyduktan sonra tefrikecıları destekleyenler de suçludurlar.

"28 şubat dönemini refah partisi'nin çok iyi yönettiğini söyleyebilir miyiz?

kanal 7 haricinde destek veren kanal yoktu. 10 tane sağlam medya kuruluşu refah partsi'n, destekleseydi aynı şeyler olur muydu?"

28 şubatta ERBAKAN hocamız halkın savunulmsı gereken değerlerini savunmuş, baskılara boyun eğmemiştir. 28 şubat ne için yaşanmıştır. siyonizme hizmet edilmediği, aksine çarklarına çomak sokulduğu için. akpnin 28 şubat geçirmemesi bunları yapmamasındandır. ABD ve İsraili dost ve müttefik yapmsındandır. eğer tefrikacılar olmasaydı Milli Görüş partisi yine iktidar olacaktı. yine tekerlerine çomak sokacaktı. 28 şubat ne kadar zaman sürecek, Milli Görüş ebediyyen...
abd-israil onlar için çalışan bir partiye darbe yapılmasına izin verirmi hiç. vermez.

ahmetermiş
03-12-2009, 00:47
40-50 senedir siyaset yapıpta burokrasıde adamım yok.kanal 7 den başka tv yok demek ayıptır ayıp..bu ayıp bile yeter size...utanmasanız mılletin parasıyla kurulan tv 5 i satacaktınız hatta satıldı galiba..mılletten para topla tv kur aydın doğana sat..
28 şubatı yapanlara değil,yaptıranlara değil,buna göz yumanlara ve yaptırımlara boyun eğenlere tek kelime ile yazıklar olsun..imam hatıpten,kurankurslarına..8 yıllık eğitımden,mutedeyyin insanların fişlenmesine kadar boyun eğebilenlere yazıklar olsun..demirele yenılene,ecevıte,mesuta boyun eğenlere yazıklar olsun.
fadime şahıne,ali kalkancıya göz yumanlara,sincanda tank yurütturenlere yazıklar olsun..haklarımı helal etmiyorum..
mahkemei kübrada hesap soracağım..benım oyumu dindarlık,adil düzen,milli görüş deyipte oyumu alıp beni perişan ettirenlere hesap soracağım ahirette..!
MİLLETİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜNÜZ,ECEVİT KADAR OLUPTA MACLİSTE BAŞ KALDIRAMADINIZ,BIR MERVE KAVAKÇIYA MAZBATASINI ALDIĞI HALDE,MECLİSE GİRDİĞİ HALDE YAMİN ETTİREMEDİNİZ VE KADINCAĞIZA SAHIP ÇIKAMADINIZ,RECEP TAYYIP ERDOĞAN ŞİİR OKUDU DİYE HAPSE GİRMESİNE GÖZ YUMDUNUZ VE DAHASI HAPSE GIRERKEN SAVUŞTURMAĞA BİE GİTMEYENLERDEN AHIRETTE HESAP SORACAĞIM..
MERCİMEK PARASINI,PARTİNİN PARASINI,BOSNA PARASINI YIYENLERDEN AHIRETTE HESAP SORACAĞIM ..

MİLLETİM OYUNU YUZDE YIRMI BIRDEN, YUZDE IKIYE DÜŞÜRENLERDENDE HESAP SORACAĞIM..SAHİT OL YARAB

ahmetermiş
03-12-2009, 00:51
21.YUZ YILDA YAŞIYORUZ. şu siyonist sözcüklerini artık bırakın,ve kendinize gelin gerçekleri biraz olsun görün ve kusuru bırazda kendinizde arayın...
bu muhammetın ümmeti kendini dindarım diyen bır partiye niye oy vermiyor..?
bana cevap değil kendinize bir sorun..önce aynaya bakın ve kalbiniz ile diliniz arasındaki farkı fark edin..lütfen sp liler bu soruyu bır sorun ama kendinize.
laf yetiştirmeyi bırakın kendinize bakın..biz böyleyiz.. ya siz..?

tek_hece
03-12-2009, 01:00
28 şubatta ERBAKAN hocamız halkın savunulmsı gereken değerlerini savunmuş, baskılara boyun eğmemiştir. 28 şubat ne için yaşanmıştır. siyonizme hizmet edilmediği, aksine çarklarına çomak sokulduğu için. akpnin 28 şubat geçirmemesi bunları yapmamasındandır. ABD ve İsraili dost ve müttefik yapmsındandır. eğer tefrikacılar olmasaydı Milli Görüş partisi yine iktidar olacaktı. yine tekerlerine çomak sokacaktı. 28 şubat ne kadar zaman sürecek, Milli Görüş ebediyyen...
abd-israil onlar için çalışan bir partiye darbe yapılmasına izin verirmi hiç. vermez.

valla onu bunu bilmem.. bu gun ortalıkta gezen bir belge var. altında da Sayın Erbakan'ın imzası var.. eger bu imza dogruysa sizin dediginiz gibi degil tam tersi bal gibi de boyun eğmiştir Erbakan hoca..

konuyla ilgili forum başlıgı burada ama maalesef saadetli arkadaşlar yorum yapmaktan kaçınmışlar..

http://www.akpartiforum.com/erbakanin-imzalamadigi-belge-bu-mu-t59786.html?t=59786

Bu da ilgili belge..

Gerçekten boyun eğmemiş mi ???

http://habervaktim.com/galeri/resimler/3575298020.jpg

FarukARSLAN.
03-12-2009, 01:09
40-50 senedir siyaset yapıpta burokrasıde adamım yok.kanal 7 den başka tv yok demek ayıptır ayıp..bu ayıp bile yeter size...utanmasanız mılletin parasıyla kurulan tv 5 i satacaktınız hatta satıldı galiba..mılletten para topla tv kur aydın doğana sat..
28 şubatı yapanlara değil,yaptıranlara değil,buna göz yumanlara ve yaptırımlara boyun eğenlere tek kelime ile yazıklar olsun..imam hatıpten,kurankurslarına..8 yıllık eğitımden,mutedeyyin insanların fişlenmesine kadar boyun eğebilenlere yazıklar olsun..demirele yenılene,ecevıte,mesuta boyun eğenlere yazıklar olsun.
fadime şahıne,ali kalkancıya göz yumanlara,sincanda tank yurütturenlere yazıklar olsun..haklarımı helal etmiyorum..
mahkemei kübrada hesap soracağım..benım oyumu dindarlık,adil düzen,milli görüş deyipte oyumu alıp beni perişan ettirenlere hesap soracağım ahirette..!
MİLLETİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜNÜZ,ECEVİT KADAR OLUPTA MACLİSTE BAŞ KALDIRAMADINIZ,BIR MERVE KAVAKÇIYA MAZBATASINI ALDIĞI HALDE,MECLİSE GİRDİĞİ HALDE YAMİN ETTİREMEDİNİZ VE KADINCAĞIZA SAHIP ÇIKAMADINIZ,RECEP TAYYIP ERDOĞAN ŞİİR OKUDU DİYE HAPSE GİRMESİNE GÖZ YUMDUNUZ VE DAHASI HAPSE GIRERKEN SAVUŞTURMAĞA BİE GİTMEYENLERDEN AHIRETTE HESAP SORACAĞIM..
MERCİMEK PARASINI,PARTİNİN PARASINI,BOSNA PARASINI YIYENLERDEN AHIRETTE HESAP SORACAĞIM ..

MİLLETİM OYUNU YUZDE YIRMI BIRDEN, YUZDE IKIYE DÜŞÜRENLERDENDE HESAP SORACAĞIM..SAHİT OL YARAB

Derler ya, söze iki kelimeyle ekleme yapıp kenara çekilirler ya; ''ustamın dediği"

NS
03-12-2009, 01:15
meyveli ağacı taslıyorlar
taslasınlar; iyidir meyvemizi yiyen ağacımızı dikmeye geliyor

kardeşiniz
03-12-2009, 01:35
ahmet ermiş ahirette hesaplaşacağız herhalde. anlaşıldı hesaplaşalım.

bende hesap soracağım. özellikle son cümlendeki oyumuzu %21 den %2 ye düşürenlerden,tefrikacılardan hesap soracağız. amerikan uşaklarından hesap soracağız. fazla değil, yakında. 3 günlük dünya burası. yarın göreceğiz bunu

kardeşiniz
03-12-2009, 01:55
valla onu bunu bilmem.. bu gun ortalıkta gezen bir belge var. altında da Sayın Erbakan'ın imzası var.. eger bu imza dogruysa sizin dediginiz gibi degil tam tersi bal gibi de boyun eğmiştir Erbakan hoca..

konuyla ilgili forum başlıgı burada ama maalesef saadetli arkadaşlar yorum yapmaktan kaçınmışlar..

http://www.akpartiforum.com/erbakanin-imzalamadigi-belge-bu-mu-t59786.html?t=59786

Gerçekten boyun eğmemiş mi ???

http://habervaktim.com/galeri/resimler/3575298020.jpg

Bu da ilgili belge..

kardeşim sorunuzun cevabı burada lütfen videoyu sonuna kadar izleyiniz:
http://www.youtube.com/watch?v=lFDjSOEIH58&feature=related

Jurnal
03-12-2009, 02:09
Bu da ilgili belge..

kardeşim sorunuzun cevabı burada lütfen videoyu sonuna kadar izleyiniz:
http://www.youtube.com/watch?v=lFDjSOEIH58&feature=related

Youtube engelli olduğundan giremiyorum. Başka bir adres verirsen daha iyi olur.

politikaci
03-12-2009, 02:15
Çekememek bu olsa gerek,çamur atmada chp ile aşık atabilecek duruma geldiler..

aşk-ı ilahi
03-12-2009, 02:21
21.YUZ YILDA YAŞIYORUZ. şu siyonist sözcüklerini artık bırakın,ve kendinize gelin gerçekleri biraz olsun görün ve kusuru bırazda kendinizde arayın...
bu muhammetın ümmeti kendini dindarım diyen bır partiye niye oy vermiyor..?
[/B]

ahmet abi..

keşke..hz.muhammmed(s.a.v)deseydiniz

tek_hece
03-12-2009, 02:22
ilgili belgede şu yazıyor ve altında da imza.. verilen youtube videosunda ise imzalanmamıştır diyor Şevket Kazan... Ama ortada da boyle bir belge var ve belgede yazan da şunlar :

“28.2.1997 tarihli Milli Güvenlik Kurulu kararlarının 13 Mart 1997 günü Bakanlar Kurulu'nda öncelikle müzakere edildiği malumlarınızdır. Bu müzakerede alınan ”İrtica ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi “kararı mucibinde Milli Güvenlik Kurulu'nun Bakanlar Kurulumuza bildirdiği hususların bir kopyası ilişikte bilgilerinize sunulmuştur. Bu konuların önemle dikkate alınarak, Anayasamızın T.C. Devletinin Demokratik, Laik, Sosyal bir hukuk devleti olması temel ilkeleri çerçevesinde, Bakanlığınızı ilgilendiren konularda, konuyla ilgili kısa, orta ve uzun vadeli tedbirler varsa, bunlar hakkında da Bakanlar Kurulunca gereğinin yerine getirilebilmesi için Başbakanlığa bilgi verilmesini rica ederim.”

bu ne demek oluyor ??
üc secenek var..

1- Belge uydurma..
2 -Şevket kazan yalan konuşuyor.
3 -Belgenin konuyla alakası yok

ücüncü madde olamaz cünkü direkt olarak ”İrtica ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi “ söz konusu.. diger iki secenek kalıyor geriye.. ve ben bundan sonrası icin yorum yapmıyorum..

tek_hece
03-12-2009, 02:35
Aklınıza ne gibi soru takıldı öncelikle onu öğrenebilirmiyim ?

kincisi 28 şubat dönemi ne kadar biliyorsunuz ? bunu öğrenmek için Refahyol hükümeti kaç yılında kuruldu kaç yılında yıkıldı?
sorusunu sormak istiyorum.

benim sorum gayet acık.. Belgeyi detaylıca okursanız anlarsınız.. 28 şubat sürecini bizzat yaşayanlardanım.. yeterli mi ??

tek_hece
03-12-2009, 02:40
Gayet iyi okudum.
O günü yaşamak herşeyi bildiğinize kanıt olamaz.
Belge tamamen çarpıtmadır

tamam acıklama yapmanıza gerek yok ben cevabımı aldım.. çarpıtmaymış..

ahmetermiş
03-12-2009, 02:58
ahmet abi..

keşke..hz.muhammmed(s.a.v)deseydiniz

sevgili kardeşim niyetin beni kardeşane bir şekilde uyarmak ise allah razı olsun,açığımı aramak ise allaha havale ediyorum..ameller niyetlere göredir.benim niyetim bellidir,istikametimde..

Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Habiballah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Sefiallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulussekaleyn
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rahmetelil Alemin

benim ismim ahmet yani muhammettir,ben adımı almışım mübarekten,canım kanım malım fedadır,ben ne desem boştur kalpleri ancak allah bilir.

Ummaninda kayboldugum nursun Ya Resul.
Askinda fani oldugum cansin Ya Resul.
Rahmetinle guldugum gulsun Ya Resul.
Firkatinle yandigim korsun Ya Resul.
Cennet yolumsun, yoldasimsin Ya Resul.
Damarlarimda dolasan sevdamsin Ya Resul.
Andigim, kandigim, yandigim sensin Ya Resul.

sözleri ilede salatü selam göndermiş oluyorum ve bunuda sana borçluyum allah razı olsun..
ben az buçuk imam hatipte okudum.yaşım 42
buyuk kızım anadolu imamhatipte okudu üstün bir başarıyla,ama 28 şubat süreci yüzünden üniversiteye giremedi..kızımın adı fatma
şimdi küçük kızım sebahat yıne imam hatip anadolu lisesinde..

yani lafım sözüm odurki size değil lütfen üzerinize alınmayın kendini bi şey zannedenlere sesleniyorum,,bu işler konuşulmaz,yaşanır.!ben turbanın,imam hatipin zorluklarını çocuklarımı allahım için peygamberim için imamhatipte okutarak zorluğunu çilesini çekmiş ve yaşamışım elhamdülillah.
1978 li 1980 li yılları yaşamışım,,ama konuşmamışım..şimdi bazı arkadaşlara bakıyorum,daha refahyol hukumetini yaşı yetmemiş görmemiş,msp li dönemleri görmemiş,belki imam hatiplide değildir. bu kişilerin beni islam dışı göstermeleri benim kanıma dokunuyor ve onlar oy için yaptığını zannediyorlar,ama malesef hem bu dünyada hem ahirette kaybettiğinin farkında bile değiller.
cennetin tapusu kimsenin elinde değildir..
kayseri erciyes tıp fakültesinde oğlum trafık kazası sonucu yatıyordu..ben 35 gun yoğun bakımda bekledim ve fakültenın oraya cami yapmışlar yapandan allah razı olsun.ben arasıra camide namazımı kılıyorum,kuran okuyorum,cami dışında universitede gördüğüm kız yada erkeklerin gıyımını kuşamını içimden eleştiriyordum,erkeklerde top sakal vs.ama ne göreyım o eleştirdiğim gençler vakıt namazını kılmağa geldiler bırı ımam oldu diğeri müezzin ve namaz kıldılar..!onları öyle görünce insanlığımdan utandım,ve içimden geçirdiğim kelimelerden dahi utandım,kimse kimsenin iman derecesini ölçemez kanısına vardım,ve asla bu tarz konuşmalar yapmadım.çünki en gunahkar kul olarak kendimi görüyorum,rabbim tum muslümanları af etsin..sizle bizlerin anlaşamadığı konular siz direk vuruş yapmağa kalkıyorsunuz 50 yıl geçiyor olmuyor..biz endirek vuruş yapıyoruz,ve başarılı olacağımıza inanıyoruz..işte aramızdaki fark bu.
rabbim doğru istikametten ayırmasın..

ahmetermiş
03-12-2009, 04:17
amerikan uşaklarından hesap soracağız.

işte senin seviyen kapasiten bu..!içindeki şeytan..ben sana daha ıyı kelimeler yazarım ancak buna terbiyem musait değil..sende ar, haya olsa ak parti formunda ak partili turk olan ve müslüman olan..bır kişiyi amerikan uşağı yapamazsın..siz kendi istenızde cenet cehennem tapusu dağıtın ama ak parti formunda bu hakareti yapamazsın..adınıda kalleşinizm koymuşun belli ne kadar kalleş olduğun..bu yazıyı silmeyinki ne görenlere ibret olsun..ben dediğim zaman ınkar ediyorlar..sizler ak partililere kafir gözüyşle bakıyorsunuz tabi bir çoğunuz..allah ıslah etsin ve senin düşüncendekileri bir değil bin ömür boyu ıktıdar yapmasın..şu senın söylediğin kelimeyi bır chp li söylemez..bu senın ne kadar muslüman olduğunu gösterirki buda yeni açılımlarınız heralde..
allah her zaman doğrun yanındadır..

ahmetermiş
03-12-2009, 04:27
not: siz sp liler..refah partisi kelimesini dahi ağzınıza almaya hakkınız yok çünki o dönemlerde bir çoğunuz çocuk yaştaydınız..ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..siz erbakanın eeeee sini bilmezsiniz çünki sizler çocuksunuz çocuk...o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..eğer bu ülke bu gün üst seviyelerde değilse bunun soruluları erbakan,demireliecevit, ve türkeştir..
yıllarca bu ülkede ıktıdar oldular ortak oldular..hiç kımse sorumluluğu vebali üzerinden atamaz..tabiki iyi bi şeylerde yapmışlardır..ama eğer size göre ülke kötüyse bunda en buyuk vebal dört ortaktadır,dördüde birbirlerini çok severler.

FarukARSLAN.
03-12-2009, 06:16
bende hesap soracağım. özellikle son cümlendeki oyumuzu %21 den %2 ye düşürenlerden,tefrikacılardan hesap soracağız. amerikan uşaklarından hesap soracağız. fazla değil, yakında. 3 günlük dünya burası. yarın göreceğiz bunu

Amerikan uşaklığı imiş..
Dünde bir konu da bir 'akıldaşınız' bize AB uşağı demişti. Hatırlıyorsunuz değil mi?
Ama AB'cilerin teki de SP olduğunu, AB üyeliğine bir teşekkürün de (2002'de) R. Kutan olduğunu belgeleyincenasıl süt dökmüş kediye dönmüştünüz...

Siz busunuz işte. Beyniniz kararmış bi kere. Ne ışık girer oraya ne de bir aydınlık. Haksızlığınızı gösterdikçe, yanlışınızı gösterdikçe bundan 'pay çıkarma' yerine kıvırma işlerinde giriyorsunuz...

UŞAK sizsiniz.
Olmasanız 11 aylıkların tetikçisi olup şuralara gelip sizden 'ayrılanların' peşine düşmezdiniz kardeşim.

Olmasa idiniz ne idüğü belirsiz medyanın 'dümbüklüklerine' kanıp onların aflarını bize koz olarak kullanmazdınız.

Malesef bu yazıları okuyamayacaksınız. İninize yollanmışsınız.
Ama eminim ki diğer 'yüzsüzler' gibi tekrar üyelik laıp gelip bu yoruma bakacaksınız.

SİZ BUSUNUZ .

FarukARSLAN.
03-12-2009, 06:22
Sizin için ben o videoyu başka siteden izletebilirim.
http://video.google.com/videosearch?q=28+%C5%9Fubat&hl=en&emb=0#q=28+%C5%9Eubat+Ger%C3%A7e%C4%9Fi&hl=en&emb=0 (http://video.google.com/videosearch?q=28+%C5%9Fubat&hl=en&emb=0#q=28+%C5%9Eubat+Ger%C3%A7e%C4%9Fi&hl=en&emb=0)

buda aklına gelecek soruların açıklanmasında yararlı olabilir.( 27.02.2009 yılındaki program)

http://video.google.com/videosearch?q=28+%C5%9Fubat&hl=en&emb=0#q=%C5%9Fevket+kazan&hl=en&emb=0 (http://video.google.com/videosearch?q=28+%C5%9Fubat&hl=en&emb=0#q=%C5%9Fevket+kazan&hl=en&emb=0)

çok video var elimizde isersen gösterebiliriz.
Ayrıca youtube yasağını delsen iyi olur videomuzu çoğu youtube'de :)

İşte bu da Cübbeli üzerinden siyaset yapıyor.

Hey Allah'ım Yarabbim yaa..

ahmetermiş
03-12-2009, 07:14
şimdide cübbeli ahmetimi alet ediyorsunuz,siz nenden anlamıyorsunuz kafanz hiç mi basmıyor..

soru: pkk nın görevi nedir..?adam öldürmek ülkeyi parçalamak,
ordunun görevi nedir..? bunlara dur demek..
soru:ergenekoncuların görevi nedir.?istedikleri gıbı menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda hareket etmek ve önüne ne çıkarsa bertaraf etmektir,ve hukumetleri kendi emelleri doğrultusunda hareket etmesini sağlamaktır.
ali kalkancının ve fadime şahının grevleri neydi?irtica senaryosu çizip hukumeti yıkmak değilmiydi..vsvs.

şimdi hukumetin görevi ne?ali kalkancı olayını çözmek ve byle hainlere fırsat vermemek..peki hukumet görevini yaptımı? hayır.
susurlukta ne yaptı? kocaman bı hiç.hatta fasa fiso dendi ve hukumet elendi
ben kısa kesiyorum daha yuzlerce hatalar vardı:mercimek olayından,kayseri belediye başkanının hataları,şevki yılmazda,hasan mezarcıya vs vs.
konuya gelirsek ergenekon görevini yapıyor,refah yol uyuyor.
susurlukçular görevini yapıyor,pkk görevini yapıyor,rektörler görevini yapıyor,aydın doğan medyası görevini yapıyor,,ya refah ne yapıyor? görevini yapmıyor ve yapmadı tek yaptığı yurt dışındakilerinin parasını turkiyeye getirterek memura yuzdeyuz zam yaptı ve 6 ay ıyı gıder gıbı oldu..arkası gesi bağları,bağlar gazeli,dışardan gelen sermayeyi kım ödedi refahyol ulkenın borcunu ödemediği gibi yurt dışındakilerinin parasıyla hava attı altı ay gıttı ve yurt dışındakileri küstürdü,arkasından ..görevini yapan şer odaklarına teslim oldu..ben bunu anlatmağa çalışıyorum..

futbolda bir terim vardır..gol atamıyorsan yemiyeceksin.

senki profösör olmuş sayın hocam şer odaklarını yenemıyorsan yenilmeyecektin ve sinei millete dönecektin,çünki halk perişan oldu tek yaptığınız yuzde yuz zamlarla ve ilk altı ayı övünmekle geçiriyorsunuz..artık gerçekleri görünüz ve sadetçiler tabıkı mucadele edin ama suızanda bulunarak değil..iftira atarak değil,gerçeklerle hareket ederek..

bır konuyu daha dile getireyım,refah yol zoraki kuruldu..! çilleri yolsuzluk iddialarıyla tehdit ederek kuruldu..sayın erbakan varan 1 tedaş..varan 2 tofaş yolsuzlukları diyerek çilleri tehdit etti ve hukumeti yolsuzluk üzerine kurdu ve çillerin yolsuzluğunu mecliste akladı..buda bır hataydı..dahası pek çok istek olursa anlatırım..lütfen dikkatli okuyup sadece ve sadece gerçek olanları anlattım..ınanmak istemeyenler araştırsın..şu anda ak partisi gerçekler ile meşru mudafada bulunuyor ki karşı atağa geçmedi ve geçmiyecek..
çünki erbakana saygısından..eğer recep tayyıp erdoğan ve ekıbi susuyorlar ise osusma zannetmeyınki korkudandır..sadece asaletindendir...ama nereye kadar?

ahmetermiş
03-12-2009, 07:33
Şanlı Peygamberimizin hadisi şerifi
“Fitne uykudadır, uyandırana yazıklar olsun..işte refah partisinin suçu fitneyi uyandırdı
herkes suçlu refah partisine göre,askerlerden,medyaya,herkes..hani derlerya hırsızın hiçmi suçu yok diye..temsilde hata olmasın

redyellow
03-12-2009, 11:47

El insaf arkadaşım el insaf.

Sizin bu yazınız üzerine tıkladım saadetli arkadaşlar niye kaçmışlar diye, baktım:

saadetciler bir sürü yazı yazmışlar, belge yayınlamışlar.

Görmek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... Kusura bakmayın ama bu söz tam sizin bu yazınıza uygun düşüyor.

üstelik dün demirelin bu konuyla ilgili bir haberi vardı, o konu da bu forumda açılmıştı ve o konuya hemen cevap vermiştim, ama tutmuşlar başka konu açmışlar.

Lütfen biraz insaflı olun.. lütfen gerçekten görmek isteyin ne olur...

tek_hece
03-12-2009, 18:59
El insaf arkadaşım el insaf.

Sizin bu yazınız üzerine tıkladım saadetli arkadaşlar niye kaçmışlar diye, baktım:

saadetciler bir sürü yazı yazmışlar, belge yayınlamışlar.

Görmek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... Kusura bakmayın ama bu söz tam sizin bu yazınıza uygun düşüyor.

üstelik dün demirelin bu konuyla ilgili bir haberi vardı, o konu da bu forumda açılmıştı ve o konuya hemen cevap vermiştim, ama tutmuşlar başka konu açmışlar.

Lütfen biraz insaflı olun.. lütfen gerçekten görmek isteyin ne olur...

o yazılan cevapların hepsi benim bu cevabımdan sonradır.. el insaf demesi gereken biri varsa o da benim.. konuyla ilgili sadece 3 adet mesaj vardı ve orda saadetsiz saadet partililerin hic mesajı yoktu..

Eger anlaşılmadıysa daha açık bir dille yazayım.. benim bu alıntı yaptıgım mesajın yayımlanma tarihi http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/statusicon/post_old.gif Dün, 22:00 (11.03.2009 22:00 )... ve benden sonra konuya mesaj yazan kişinin mesaj saati Dün, 23:04 yani 11.03.2009 saat : 23:04 ) .. bu da yazılan mesajın kendisi tıkla hele.. (http://www.akpartiforum.com/showpost.php?p=529650&postcount=5)demek ki ben mesajı yazdıktan sonra arkadaşlar internette bayagı bi arayış içerisine girdiler ki bir saat sonra gelebildi cevapları..

"Gömek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... " demiştiniz ya.. gerçekten cok dogru.. mesajların yayımlanma saatini görmek istemezsen nasıl göstericez sana.. Bir insanı bir şeyle itham etmeden once iyice bi araştır.. .ondan sonra desdekli at.. kuru sıkı sallayıp durma.. !

aşk-ı ilahi
03-13-2009, 01:32
sevgili kardeşim niyetin beni kardeşane bir şekilde uyarmak ise allah razı olsun,açığımı aramak ise allaha havale ediyorum..ameller niyetlere göredir.benim niyetim bellidir,istikametimde..

Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Habiballah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Sefiallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulussekaleyn
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rahmetelil Alemin

benim ismim ahmet yani muhammettir,ben adımı almışım mübarekten,canım kanım malım fedadır,ben ne desem boştur kalpleri ancak allah bilir.

Ummaninda kayboldugum nursun Ya Resul.
Askinda fani oldugum cansin Ya Resul.
Rahmetinle guldugum gulsun Ya Resul.
Firkatinle yandigim korsun Ya Resul.
Cennet yolumsun, yoldasimsin Ya Resul.
Damarlarimda dolasan sevdamsin Ya Resul.
Andigim, kandigim, yandigim sensin Ya Resul.

sözleri ilede salatü selam göndermiş oluyorum ve bunuda sana borçluyum allah razı olsun..
ben az buçuk imam hatipte okudum.yaşım 42
buyuk kızım anadolu imamhatipte okudu üstün bir başarıyla,ama 28 şubat süreci yüzünden üniversiteye giremedi..kızımın adı fatma
şimdi küçük kızım sebahat yıne imam hatip anadolu lisesinde..

yani lafım sözüm odurki size değil lütfen üzerinize alınmayın kendini bi şey zannedenlere sesleniyorum,,bu işler konuşulmaz,yaşanır.!ben turbanın,imam hatipin zorluklarını çocuklarımı allahım için peygamberim için imamhatipte okutarak zorluğunu çilesini çekmiş ve yaşamışım elhamdülillah.
1978 li 1980 li yılları yaşamışım,,ama konuşmamışım..şimdi bazı arkadaşlara bakıyorum,daha refahyol hukumetini yaşı yetmemiş görmemiş,msp li dönemleri görmemiş,belki imam hatiplide değildir. bu kişilerin beni islam dışı göstermeleri benim kanıma dokunuyor ve onlar oy için yaptığını zannediyorlar,ama malesef hem bu dünyada hem ahirette kaybettiğinin farkında bile değiller.
cennetin tapusu kimsenin elinde değildir..
kayseri erciyes tıp fakültesinde oğlum trafık kazası sonucu yatıyordu..ben 35 gun yoğun bakımda bekledim ve fakültenın oraya cami yapmışlar yapandan allah razı olsun.ben arasıra camide namazımı kılıyorum,kuran okuyorum,cami dışında universitede gördüğüm kız yada erkeklerin gıyımını kuşamını içimden eleştiriyordum,erkeklerde top sakal vs.ama ne göreyım o eleştirdiğim gençler vakıt namazını kılmağa geldiler bırı ımam oldu diğeri müezzin ve namaz kıldılar..!onları öyle görünce insanlığımdan utandım,ve içimden geçirdiğim kelimelerden dahi utandım,kimse kimsenin iman derecesini ölçemez kanısına vardım,ve asla bu tarz konuşmalar yapmadım.çünki en gunahkar kul olarak kendimi görüyorum,rabbim tum muslümanları af etsin..sizle bizlerin anlaşamadığı konular siz direk vuruş yapmağa kalkıyorsunuz 50 yıl geçiyor olmuyor..biz endirek vuruş yapıyoruz,ve başarılı olacağımıza inanıyoruz..işte aramızdaki fark bu.
rabbim doğru istikametten ayırmasın..

bu kadar sinir neden abi..
benim mesajda rencide edecek bi amaç yoktu..buda aşikardı..
zaten uzun zamandır girmiyordum foruma..
mesajları okuyunca hassasiyetimi belli etttim..
sizdede aynı hassasiyet varmış..ben buna sevinirim..
konuya fransız kaldım..galiba tartışma hararetliymiş..
ama ben bunu bilemem..

redyellow
03-13-2009, 17:19
demek ki ben mesajı yazdıktan sonra arkadaşlar internette bayagı bi arayış içerisine girdiler ki bir saat sonra gelebildi cevapları..

Ya mutlaka öyle olmuştur.. öyle zor şeyler sormuşsunuz ki internette bayağı uğraşmışlar ve 1 SAAT SONRA mesaj yazmışlar.

halbuki siz buraların kralısınız siz yazar yazmaz herkes o yazınızı görmeli, o başlığı okumalı ve derhal size cevap vermiliydi değilmi?

:)

Hay allahım ya....

O sorduğun belgeleri istemeden önce bu forumda bile araştırsaydın onları burda dolu olduğunu görürdün:)

Ama gene de saadetciler senden korkmuşlardır:)

Bi daha korkutma onları ne olur:)

Haaaa bi de insanları itham etmeden önce vs. demişsin ya....

O bahsettiğin konu bile insanları itham etmekdir... yazı yazdığın konuya dikkat et:)

Yoksa seni itham etmek yasak ama senin başkalarını itham etmen serbest mi:)

FarukARSLAN.
03-13-2009, 17:26
Konuyu kişisele çevirmeyin.
Konu dışındaki her bir 'hece' laf salatası kategorisine giriyor.

tek_hece
03-13-2009, 17:39
Konuyu kişisele çevirmeyin.
Konu dışındaki her bir 'hece' laf salatası kategorisine giriyor.

ben de saadetsizin teki benim bu cevabıma (http://www.akpartiforum.com/showpost.php?p=530136&postcount=86)cevap yazınca bir şeyler yazdı zannettim bi bakayım dedim.. tam dedigin laf salatasından : burdan okuyabilirsin.. (http://www.akpartiforum.com/showpost.php?p=530945&postcount=88)

kardeşiniz
03-15-2009, 07:53
işte senin seviyen kapasiten bu..!içindeki şeytan..ben sana daha ıyı kelimeler yazarım ancak buna terbiyem musait değil..sende ar, haya olsa ak parti formunda ak partili turk olan ve müslüman olan..bır kişiyi amerikan uşağı yapamazsın..siz kendi istenızde cenet cehennem tapusu dağıtın ama ak parti formunda bu hakareti yapamazsın..adınıda kalleşinizm koymuşun belli ne kadar kalleş olduğun..bu yazıyı silmeyinki ne görenlere ibret olsun..ben dediğim zaman ınkar ediyorlar..sizler ak partililere kafir gözüyşle bakıyorsunuz tabi bir çoğunuz..allah ıslah etsin ve senin düşüncendekileri bir değil bin ömür boyu ıktıdar yapmasın..şu senın söylediğin kelimeyi bır chp li söylemez..bu senın ne kadar muslüman olduğunu gösterirki buda yeni açılımlarınız heralde..
allah her zaman doğrun yanındadır..

selamun aleyküm. geri geldik. öncelikle ahmet ermiş abi, büyüğümüzsünüz. size olabildiğincce saygı göstermek bizim için bir vazifedir.

terbiyenize hayranız. kalleş sözüne hiç alınmadık çünkü elhamdülillah kimseye kalleşlik yapmışlığımız yoktur.

şunu da anlamış değilim. biz amerikan uşağı sözünü bir daha okursnız inşaallah daha iyi anlarsınız, kimseye özel olarak, ismen itham etmedik. ortaya söylenmiş bir sözdür. acaba niye böyle bir alınganlık oldu...
akplilerde böyle bir yara mı mevcuttur yoksa.

anlamakta güçlük çektiğimiz bir diğer hususta bir kimsenin türk olması diğer millettekilerden üstün olduğunu mu gösterir. kürt amerikan uşaklığı yapar, arap amerikan uşaklığı yapar da türk yapamaz mı?
bizce ırklardan da geçin İslam aleminde dahi amerikan uşaklığı yapanlar dolu vardır. bu kişiler günahkar müslümanlardır.İslam aleminin bu içler acısı hali bu durumun bir sonucudur. kafirleri dost ve vekil edinmelerindendir. bu konuyu transit geçelim, belirtmek istediğimiz asıl nokta bir kişi hem türk, hem müslüman olursa da amerikan uşağı olabilir. hatta şunuda söyleyelim, hele birde partisi İslam eksenli bir parti değilse hayli hayli olur.
umuyoruz yorumlarımıza sizlerde bizim kadar katılıyorsunuzdur. bu arada atladığımız bir husus; biz müslümanlardan kimseyi tekfir etmedik, kafir gözüyle bakmadık. yapanıda ben şahsen Milli Görüşçülerden görmedim. hiç görmedik ama böyle bir yanlışı yapan varsada biz siz akplilere "sizin bir çoğunuz rakılar, içkiler içiyor, bir çoğunuz yolsuzluk yapıyo, bir çoğunuz ibadetleri çağdışı görüyor, bir çoğunuz haramzade, birçoğunuz zina ediyor" dedik mi? tabiki demedik. Müslümanlığımıza gelince elhamdülillah diyoruz, fazla söze mahal yok.

saygılar, hürmetler...

sizleri çok seven kardeşiniz...:gül:

kardeşiniz
03-15-2009, 08:32
not: siz sp liler..refah partisi kelimesini dahi ağzınıza almaya hakkınız yok çünki o dönemlerde bir çoğunuz çocuk yaştaydınız..ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..siz erbakanın eeeee sini bilmezsiniz çünki sizler çocuksunuz çocuk...o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..eğer bu ülke bu gün üst seviyelerde değilse bunun soruluları erbakan,demireliecevit, ve türkeştir..
yıllarca bu ülkede ıktıdar oldular ortak oldular..hiç kımse sorumluluğu vebali üzerinden atamaz..tabiki iyi bi şeylerde yapmışlardır..ama eğer size göre ülke kötüyse bunda en buyuk vebal dört ortaktadır,dördüde birbirlerini çok severler.

maşallah abi refah partisini bizden daha iyi biliyorsunuz. biz daha genciz ve haliyle çoğu konuda sizlerden cahilizdir. biz tabiki de sizin gibi alimler karşısında çocuk gözükürüz ama çocukta olsak hakkı söyleme hakkını bizlere çok görmemenizi talep ederiz.

siz diyorsunuz ki;
ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..

maalesef sizinle aynı fikirde değiliz. rte hocasının yolundan ayrılmış, gömleğini çıkarmış, yani Milli Görüşçü birisi değildir.

sizler tabiki bizden daha iyi bilirsiniz, biz hatırlatmış olalım sadece; Adem aleyhisselam bir peygamber olmasına rağmen oğlu kabil zulüm işlemiştir. nefis, şeytan, dünya sevgisi kabili yoldan çıkarmıştır. yine Hz. Nuh efendimizin yıllarca tebliğsine rağmen oğlu bir kafirdir, Hz. Adem ve Hz. Nuh gibi iki büyük peygamberin suçumudur öz oğullarının hataları. tabiki hayır. nasihat dinlemeyip yoldan çıkıyorlarsa bu kendilerinin hatalarıdır. hocamızda rte'nı defalarca uyarmış, nasihat etmiştir. rte yoldan çıkıyorsa bu onun vebalidir.

erbakan hocamız bu ülkeye çok büyük hizmetler yapmış bir liderdir. sizde zaten bunu kabul edersiniz. ülkenin kötü durumda olmasının vebali bu dört ortaktadır sözünüz, yine maalesef yanlış tespittir. Hocamız diğerlerinin doğru yolda olduğunu düşünse idi niye meclislerde millet için haykırmış, yıllarca mücadele içerisinde olmuştur. yalnız bu dördüde birbirlerini çok severler sözüne gelince, hocamızın dördünün siyasetinide kabul etmediği ortadadır. bunlara defalarca muhalefet olmuştur. kişisel sevme meselesini de biz bilemeyiz, sevebilirler birbirlerini, olabilir.

sevgi, saygı, hürmet ve muhabbetle...

kardeşiniz...:gül:

istiklal19
03-15-2009, 13:13
ben 3ay öncesine kardar akpartili simdi sadetpartili biriyimparçalamayı bizati erdoğan yapmıştır müslüman partici olmaz parti müslüman için ulaşılması gereken bir amac değil amacına ulaşabilmek için üzerine basıb geçeceğin bir araçtır amaç nedir hakkın hakim olması akp nin amacıda buolsaydı şunları yapmazdı bumemlekette zina serbesttir domuz eti kasablık et sınıfındadır dinler arası diyelok saçmalığı ile allah indinde tekdin islamdır ayeti cuma hutbelerinde okutulmamaktadır tırvesdiler için dahi yasa hazırlanmıştır artık ingilterede olduğu gibi erkek erkekle evlene bilir vs vs ilkdönem faziletin kadrolarıyla 5sene mükemmel hizmetleryaptılar ikinci dönem hepsini elemiştir aday göstermemiştir partiye solcusu uyşturucutacirleri ve hırsızlar çete mensubları dolmuştur inanan insanlariçinde akparti bitmiştir hiçbirşey olmas zinayı serbest etmeside yeterli allah yasak diyecek sen serbest edeceksin kim oluyorsunsen körü körüne particilik yapma kardeşim ve unutma parti bir amaç değil hakkın hakim olabilmesi için bir araçtır biz gordükki meclisin saadet partisine t erdoğanın numan kurtulmuşa ihtiyacı var allaha emanet olun

ahmetermiş
03-15-2009, 14:07
allah ıslah etsin seni,dinler arası diyaloğu kötü gösterenlere yazıklar olsun..bunu fırsat bilipte fethullah hocaya,recep tayyiop erdoğana dil uzatanlarada yazıklar olsun.
kafanızı kum torbasından sp,milligazete vs den çıkarıp tarafsız olarak bi araştır..ne olduğunu öğren ve yanlış varsa uyar..

Ertuğrul ÖZGÜL
03-15-2009, 15:31
allah ıslah etsin seni,dinler arası diyaloğu kötü gösterenlere yazıklar olsun..bunu fırsat bilipte fethullah hocaya,recep tayyiop erdoğana dil uzatanlarada yazıklar olsun.
kafanızı kum torbasından sp,milligazete vs den çıkarıp tarafsız olarak bi araştır..ne olduğunu öğren ve yanlış varsa uyar..

AMİNnn

Yektâ-Ak
03-15-2009, 15:34
Amin Aminnn...Rabbim başbakanımızı da başımızdan eksik etmesin...

AK_Genclik
03-15-2009, 15:40
Siyasal öğrencisi olarak benim kanaatim AK Parti'nin eski Millî Görüşçü tabanı kendi içerisinde eritiyor. Eskiden siyaset'i araç olarak gören islamcı Refahlılar, MSP'liler şimdilerde Ak Parti içerisinde islamcılıktan uzaklaşarak muhafazakar eğilimlerde demokratlık naraları atıyorlar.

islamcılıktan uzaklaşmak müslümanların çok büyük tehlikelerle karşı karşıya gelmesine neden olacaktır. islamcılıktan uzaklaşanlar menfaatleri uğrunda dini kullanacaklar ve dini kafalarına göre yorumlayacaklar ayrıca islami hassasiyetler konusunda mücadelede asla samimi olamayacaklardır.

şu an bence Saadet Partisi islamcılık ideolojisini koruyarak yükselme çabası gösteriyor bence bu çaba boşa çıkmayacaktır.

ahmetermiş
03-15-2009, 16:03
Ne.. islamdan uzaklaşması,, bilakis tam aksine sadet partisi islamı tekelleştirerek,toplumdan soyutlayıp radikal bir statüye sokmuştur,toplumla barışık olmayan bir düzenın sonucu felaketle sonuçlanır...
örnek: inanan inanmayan kavramıyla toplumdaki mütedeyyin müslimleri kırmış küstürmüştür,bu küskünlüklerinın devamı olarak islamdan uzaklaşma meydane getirmiştir.
bu radikal söylem ve tavırlar,müslümanı dışlama hor görme,kendilerini dindar,inanan diğerini inanmayan diye ıkı ayırmak toplumu bu hale getirdi...
bu bölünmüşlüğün tek müsebbibi huzur islamda diyerek fazi yıyenlerindir,biz cihat ediyoruz naralarıyla meydana çıkıp olumsuz hal ve tavırlar yuzunden,mutedeyyın insanlarımız çok buyuk sıkıntıar çekmişlerdir..bunda en buyuk vebal milli görüşçülerindir..tabı ben bunu söylerken olumlu katkıları olmamışmıdır olmuştur anacak zararları faydasının çok buyuk bır şekılde önune geçmiştir.
oysa akparti topluma uzlaşı getirmiş ve dahada ileri giderek CHP yi bile dindar pati konumuna yıtmiştir..
önemli olan akpartinin söylemi değil icraatidir..bu gün bir CHP ayasofyayı açacağım diyorsa..!turbanı ben çözerim diyorsa,çarşaf lıları partisine davet ediyorsa,bır cumhur başkanlığına eşi baş örtülü olan biri gelmişse islam adına ilerde çok güzel hizmetlerin yapıldığı ve yapılacağı anlamını taşır..oysa yuzde ıkılere kadar radıkal söylemlerle toplumu birbirine düşürmek buyuk gunahtır.

genç_TÜRK
03-15-2009, 16:10
Kartelozlar hangi çiçeği uzatıyorsa alıp burnundan ayırmayanlar bunlar..!

o konuda çok haklısın...:güzel:

Ertuğrul ÖZGÜL
03-15-2009, 16:13
Ne.. islamdan uzaklaşması,, bilakis tam aksine sadet partisi islamı tekelleştirerek,toplumdan soyutlayıp radikal bir statüye sokmuştur,toplumla barışık olmayan bir düzenın sonucu felaketle sonuçlanır...
örnek: inanan inanmayan kavramıyla toplumdaki mütedeyyin müslimleri kırmış küstürmüştür,bu küskünlüklerinın devamı olarak islamdan uzaklaşma meydane getirmiştir.
bu radikal söylem ve tavırlar,müslümanı dışlama hor görme,kendilerini dindar,inanan diğerini inanmayan diye ıkı ayırmak toplumu bu hale getirdi...
bu bölünmüşlüğün tek müsebbibi huzur islamda diyerek fazi yıyenlerindir,biz cihat ediyoruz naralarıyla meydana çıkıp olumsuz hal ve tavırlar yuzunden,mutedeyyın insanlarımız çok buyuk sıkıntıar çekmişlerdir..bunda en buyuk vebal milli görüşçülerindir..tabı ben bunu söylerken olumlu katkıları olmamışmıdır olmuştur anacak zararları faydasının çok buyuk bır şekılde önune geçmiştir.
oysa akparti topluma uzlaşı getirmiş ve dahada ileri giderek CHP yi bile dindar pati konumuna yıtmiştir..
önemli olan akpartinin söylemi değil icraatidir..bu gün bir CHP ayasofyayı açacağım diyorsa..!turbanı ben çözerim diyorsa,çarşaf lıları partisine davet ediyorsa,bır cumhur başkanlığına eşi baş örtülü olan biri gelmişse islam adına ilerde çok güzel hizmetlerin yapıldığı ve yapılacağı anlamını taşır..oysa yuzde ıkılere kadar radıkal söylemlerle toplumu birbirine düşürmek buyuk gunahtır.

ANLAYANA......

SEMTEM
03-15-2009, 16:15
boş verin arkadaşlar kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş bunları kaale bile almayın yüzde 2 onu da alacakları kesin değil ya:)))))))

kardeşiniz
03-15-2009, 17:45
ben 3ay öncesine kardar akpartili simdi sadetpartili biriyimparçalamayı bizati erdoğan yapmıştır müslüman partici olmaz parti müslüman için ulaşılması gereken bir amac değil amacına ulaşabilmek için üzerine basıb geçeceğin bir araçtır amaç nedir hakkın hakim olması akp nin amacıda buolsaydı şunları yapmazdı bumemlekette zina serbesttir domuz eti kasablık et sınıfındadır dinler arası diyelok saçmalığı ile allah indinde tekdin islamdır ayeti cuma hutbelerinde okutulmamaktadır tırvesdiler için dahi yasa hazırlanmıştır artık ingilterede olduğu gibi erkek erkekle evlene bilir vs vs ilkdönem faziletin kadrolarıyla 5sene mükemmel hizmetleryaptılar ikinci dönem hepsini elemiştir aday göstermemiştir partiye solcusu uyşturucutacirleri ve hırsızlar çete mensubları dolmuştur inanan insanlariçinde akparti bitmiştir hiçbirşey olmas zinayı serbest etmeside yeterli allah yasak diyecek sen serbest edeceksin kim oluyorsunsen körü körüne particilik yapma kardeşim ve unutma parti bir amaç değil hakkın hakim olabilmesi için bir araçtır biz gordükki meclisin saadet partisine t erdoğanın numan kurtulmuşa ihtiyacı var allaha emanet olun

:güzel:

kardeşiniz
03-15-2009, 17:46
Siyasal öğrencisi olarak benim kanaatim AK Parti'nin eski Millî Görüşçü tabanı kendi içerisinde eritiyor. Eskiden siyaset'i araç olarak gören islamcı Refahlılar, MSP'liler şimdilerde Ak Parti içerisinde islamcılıktan uzaklaşarak muhafazakar eğilimlerde demokratlık naraları atıyorlar.

islamcılıktan uzaklaşmak müslümanların çok büyük tehlikelerle karşı karşıya gelmesine neden olacaktır. islamcılıktan uzaklaşanlar menfaatleri uğrunda dini kullanacaklar ve dini kafalarına göre yorumlayacaklar ayrıca islami hassasiyetler konusunda mücadelede asla samimi olamayacaklardır.

şu an bence Saadet Partisi islamcılık ideolojisini koruyarak yükselme çabası gösteriyor bence bu çaba boşa çıkmayacaktır.

inşallah:güzel:

redyellow
03-17-2009, 13:04
Yazarken iki yazın, bin düşünün.

Gıybeti düşünün...

dedikoduyu düşünün...

İftirayı düşünün....

Ve her yazdığınızdan sorumlu olduğunuzu düşünün.

Vebal diye bir şeyi düşünün.

Hesap verme günü diye bir şeyi, bir günü düşünün.

Ve öyle yazın.

Manga_Sym
03-18-2009, 01:25

Gıybeti düşünün...

dedikoduyu düşünün...

İftirayı düşünün....

Ve öyle yazın.

Bak buna katılıyorum... Evet çok doğru...
(Özellikle Saadet Partililere duyrulur...)

unnamed
03-28-2009, 22:44
saadet partisi artık saltanat yapıyor sadece onların yapamdıklarının hepsiini biz yaptık erbakan oturup evinde torunlarıyla oynıyacağına gelip kendi talebesine çamur atıyor balık baştan kokar o öyle yapınca partideki herkeste ak partiye çamur atmayı sevap sayıyor herhalde....
artık saadetlimi uzak dur pozizyonlarına getiriyorlar insanları....

redyellow
03-29-2009, 00:16
redyellow Nickli Üyeden Alıntı

Gıybeti düşünün...

dedikoduyu düşünün...

İftirayı düşünün....

Ve öyle yazın.

Bak buna katılıyorum... Evet çok doğru...
(Özellikle Saadet Partililere duyrulur...)

Niye özellikle saadet partililere?

Diğerlerine gıybet serbest mi?

Diğerlerine dedikodu serbest mi?

Diğerlerine hesap günü yok mu?

Diğerlerine iftira serbet mi?

redyellow
03-29-2009, 00:17
saadet partisi artık saltanat yapıyor sadece onların yapamdıklarının hepsiini biz yaptık erbakan oturup evinde torunlarıyla oynıyacağına gelip kendi talebesine çamur atıyor balık baştan kokar o öyle yapınca partideki herkeste ak partiye çamur atmayı sevap sayıyor herhalde....
artık saadetlimi uzak dur pozizyonlarına getiriyorlar insanları....

Sen niye evinde oturmuyorsun da gelip burda maval okuyorsun?

Sana serbest olan erbakana yasak mı?

sen kimsin?

Sen görüşünü açıklıyorsun da erbakan açıklayınca niye suç oluyor?

herkes senin gibi, sizin gibi düşünmek zorunda mı?

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 00:19
Sen niye evinde oturmuyorsun da gelip burda maval okuyorsun?

Sana serbest olan erbakana yasak mı?

sen kimsin?

Sen görüşünü açıklıyorsun da erbakan açıklayınca niye suç oluyor?

herkes senin gibi, sizin gibi düşünmek zorunda mı?

niye o zaman herkes sizin gibi düşünmek zorundaymış gibi davranıyorsunuz? niye halkın iradesine saygısızlık yapıyorsunuz?

redyellow
03-29-2009, 00:43
niye o zaman herkes sizin gibi düşünmek zorundaymış gibi davranıyorsunuz? niye halkın iradesine saygısızlık yapıyorsunuz?

WHAT????

Halkın iradesine kim saygıssızlık yapmış? ben asla öyle bir şey yapmadım, sen halüsülasyon görüyorsun:)

Ben hiç bir yazımda halkın iradesine karşı bir saygısızlığım olmamıştır, benim bu konuda bir tek yazımı çıkar özür dileyim, bulamazsan sen özür dile.

Olur mu?

Hiç kimse benim gibi, bizim gibi düşünmek zorunda değildir.

Bu faşistlik olur.

Tam aksine bak bu foruma erbakan gitsin torunlarını sevsin diyenler var, işte budur herkes benim gibi düşünsün demek, işte budur dayatma.

Erbakan da konuşur, başkası da konuşur.

Eleştiriye tahammül edeceksiniz, tahammülü olacaksınız.

İktidar olmanın, büyük parti olmanın gereğidir bu.

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 00:48
WHAT????

Halkın iradesine kim saygıssızlık yapmış? ben asla öyle bir şey yapmadım, sen halüsülasyon görüyorsun:)

Ben hiç bir yazımda halkın iradesine karşı bir saygısızlığım olmamıştır, benim bu konuda bir tek yazımı çıkar özür dileyim, bulamazsan sen özür dile.

Olur mu?

Hiç kimse benim gibi, bizim gibi düşünmek zorunda değildir.

Bu faşistlik olur.

Tam aksine bak bu foruma erbakan gitsin torunlarını sevsin diyenler var, işte budur herkes benim gibi düşünsün demek, işte budur dayatma.

Erbakan da konuşur, başkası da konuşur.

Eleştiriye tahammül edeceksiniz, tahammülü olacaksınız.

İktidar olmanın, büyük parti olmanın gereğidir bu.

eleştiriye açığız ama siz yapmamış olsanız bile aynı gemide bulunanların ne yaptığı belli niye o arkadaş evinde otursunki erbakan otursun çünkü evri geçti
halkın irsdesine direk bi saygısızlık yok ama her yazında illaki aykırılık yapıyorsun gördüğüm kadarıyla bir kerede bu iyi odu diyeninizi duymadım ki

redyellow
03-29-2009, 01:00
eleştiriye açığız ama siz yapmamış olsanız bile aynı gemide bulunanların ne yaptığı belli niye o arkadaş evinde otursunki erbakan otursun çünkü evri geçti
halkın irsdesine direk bi saygısızlık yok ama her yazında illaki aykırılık yapıyorsun gördüğüm kadarıyla bir kerede bu iyi odu diyeninizi duymadım ki

Benimle aynı gemide olanların yaptıklarına bakacaksak, seninle aynı gemide olanların yaptıklarına da bakmak zorunda kalırız ki, bundan sen zararlı çıkarsın:)

Bak gene burda bana karşı şahsi yazdın, ben de sana diyorum ki buyur benim halkın iradesine saygısızlığımı göster... var mı? yok, gösteremezsin.

Bir kere de bu iyi oldu diyeninizi duymadım demişsin:)

Bana başkasının hesabını sorma, bana benim hesabımı sor.

Beni başka forumlardan tanıyan insanlar var bu forumda ve diğer org'da...

Başka forumlarda ben akpli diye banlanmak üzere oluyorum nerdeyse, niye akpnin şu yaptğı iyidir dediğim için:)

Ya ben böyle biriyim... bana yazarken redyellow'a yazıyorum diyerek yazın, herkese diyerek deği:)

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 01:05
Benimle aynı gemide olanların yaptıklarına bakacaksak, seninle aynı gemide olanların yaptıklarına da bakmak zorunda kalırız ki, bundan sen zararlı çıkarsın:)

Bak gene burda bana karşı şahsi yazdın, ben de sana diyorum ki buyur benim halkın iradesine saygısızlığımı göster... var mı? yok, gösteremezsin.

Bir kere de bu iyi oldu diyeninizi duymadım demişsin:)

Bana başkasının hesabını sorma, bana benim hesabımı sor.

Beni başka forumlardan tanıyan insanlar var bu forumda ve diğer org'da...

Başka forumlarda ben akpli diye banlanmak üzere oluyorum nerdeyse, niye akpnin şu yaptğı iyidir dediğim için:)

Ya ben böyle biriyim... bana yazarken redyellow'a yazıyorum diyerek yazın, herkese diyerek deği:)

öyle diyorsan öyle olsun benim aynı gemide olduklarımdan şüphem yok senin varsa o gemide ne işin var

Üç mevsim
03-29-2009, 01:16
Saadet Partili kardeşlerimiz ve Saadet Ahalisi siyaseti iyi bilir arkadaşlar kimsenin endişesi olmasın, yarın hep beraber "aklın yolu bir" diyeceğiz. Saadet Partisi üst düzey mensuplarının son dönemde yaptığı akıllara ziyan konuşmalar ve genel duruşları Saadet Partilileri bile kzıdırdı. Biz hep söyledik; Numan Kurtulmuş, o etrafındaki atıl zihniyeti tasfiye etmeden yürüyemez, bunu yapabilmesi de kısa vadede mümkün değil çünkü başında -AK Parti'ye karşı içleri kin ve nefret dolu- bir ihtiyarlar heyeti var. Bağımsız değil, partiyi bağımsızlaştıramıyor.

Başbakan'ın dün söylediklerini duydunuz mu.. Numan Bey'le görüştük önce kabul etmedi, sonra mutabık kaldık ancak sonra cevap gelmedi diyor. Bu dönem öyle hatırlıyorum ki; 2005 yılına rastlıyor. Bu görüşme basına da kısaca yansımıştı ve o gün dikkatimi çekmişti. 2. sefer Recai Kutan'ın Genel Başkan adayı gösterilmesi ve seçilmesi hareket isteyen çoğu Saadetlilerin olduğu gibi Numan Kurtulmuş'un da kafasını attırmış ve Numan Kurtulmuş, Tayyip Erdoğan'la görüşmeye gitmişti.

redyellow
03-29-2009, 01:29
öyle diyorsan öyle olsun benim aynı gemide olduklarımdan şüphem yok senin varsa o gemide ne işin var

Ne demek o gemide ne işin var?

Ben o gemiyi seviyorum, o gemidekileri seviyorum.

Sen nasıl senin gemindekileri sseviyorsun ben de benim gemimdekileri seviyorum ve o gemide bulunuyorum.

ama bu gemide bulunmuş olmam o gemidekileri, geminin kaptanlarını yanlış yaptıkları zaman eleştirmem anlamına gelmez ki..

Sizi bilemem ama ben böyleyim, yanlışlarını görürsem eleştiririm.

Siz yapamazsınız ama, akpnin her şeyi mutlak doğrudur size göre değil mi?

Hatta saadetcilerin her söyledikleri yanlıştır, her eleştirileri yanlıştır, hatta saadetciler haindir...

Maalesef sizin gemidekilerin bazılarına göre bu böyle.

Saadetten en ufak bir eleştiriyi aman allahım, öyle kızıyorlar, öyle bağırıyorlar ki...

CHPye bile razılar, yeterki saadet olmassın.

halbuki chp akpye vururken bir düşman gibi vurur.

ama saadet vururken bir ananın yavrusuna vurduğu gibi vurur.

Bunu unutmayın.

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 01:35
Ne demek o gemide ne işin var?

Ben o gemiyi seviyorum, o gemidekileri seviyorum.

Sen nasıl senin gemindekileri sseviyorsun ben de benim gemimdekileri seviyorum ve o gemide bulunuyorum.

ama bu gemide bulunmuş olmam o gemidekileri, geminin kaptanlarını yanlış yaptıkları zaman eleştirmem anlamına gelmez ki..

Sizi bilemem ama ben böyleyim, yanlışlarını görürsem eleştiririm.

Siz yapamazsınız ama, akpnin her şeyi mutlak doğrudur size göre değil mi?

Hatta saadetcilerin her söyledikleri yanlıştır, her eleştirileri yanlıştır, hatta saadetciler haindir...

Maalesef sizin gemidekilerin bazılarına göre bu böyle.

Saadetten en ufak bir eleştiriyi aman allahım, öyle kızıyorlar, öyle bağırıyorlar ki...

CHPye bile razılar, yeterki saadet olmassın.

halbuki chp akpye vururken bir düşman gibi vurur.

ama saadet vururken bir ananın yavrusuna vurduğu gibi vurur.

Bunu unutmayın.

benim eleştirmediğimi nerden biliyorsun

abartma biz istemedikki saadete karşı olmayı halada istemiyoruz vatan hini diyen kim ki hem keşke bu ülkede chp olacağına 1-2 tane daha sp olsa aynı kefeye koymuyoruz biz ama sizin partiniz bizi ecevitten ve chp den daha aşalık gibi görüyor ve çok ağır konuşanlar var bunu benden iyi siz bilirsiniz
sırf aynı yolun yolcusu olarak gördüğümüz için başbakan ve diğerleri sizi eleştirmiyor laf atmıyor ama sizin partiniz?
o yüzden bu konularda bize suç aramayın önce kendi partinize bi bakın ha bizde hiçmi yok dersin var ama nadir sizde?

tayyipci2434
03-29-2009, 01:38
neden olucak iktidar olabilmek için...ama sansları yok herkes iktidar olamazz...:::::D

redyellow
03-29-2009, 01:44
benim eleştirmediğimi nerden biliyorsun

abartma biz istemedikki saadete karşı olmayı halada istemiyoruz vatan hini diyen kim ki hem keşke bu ülkede chp olacağına 1-2 tane daha sp olsa aynı kefeye koymuyoruz biz ama sizin partiniz bizi ecevitten ve chp den daha aşalık gibi görüyor ve çok ağır konuşanlar var bunu benden iyi siz bilirsiniz
sırf aynı yolun yolcusu olarak gördüğümüz için başbakan ve diğerleri sizi eleştirmiyor laf atmıyor ama sizin partiniz?
o yüzden bu konularda bize suç aramayın önce kendi partinize bi bakın ha bizde hiçmi yok dersin var ama nadir sizde?

Kesinlikle hayır, chpden vs. daha ağır konuşmuyoruz ama size öyle geliyor.

Hani ne demişler:

Düşmanın taşından çok, dostun gülü yaralar.

Siz şimdi o pozisyondasınız.

Size karşı saadetten gelen her şeyi adeta bir kurşun olarak görüyorsunuz.

halbuki bunları bir eleştiri olarak görseniz, yanlışları düzeltmek için bir fırsat olarak, bir uyarı olarak görseniz, bunu yapabilseniz, tahammüllü olmayı, hazmetmeyi öğrenebilseniz göreceksiniz ki bizim söylediklerimizin chp ile veya bir başkasıyla hiç zerre kadar alakası yoktur.

Bir baba bir anne oğlunu eleştirirken, azarlarken ne oluyorsa bizimki odur.

Daha geçen erbakan ONLAR BENİM KARDEŞİMDİR demedi mi?

El insaf yahu... eleştiriyi hemen görüyorsunuz ama bunu hiç görmüyorsunuz.

redyellow
03-29-2009, 01:45
Bak bu konu başlığı bile ne:

'Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar?'

Saadet Akp'yi parçalamaya çalışıyormuş:)

ya buna da inananlar vardır ha.

halbuki daha dün başbakan bir televizyonda NUMAN KURTULMUŞ'U AKP'YE DAVET ETTİKLERİNİ söyüyordu.

parçalamaya çalışan kimmiş:)

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 01:49
Bak bu konu başlığı bile ne:

'Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar?'

Saadet Akp'yi parçalamaya çalışıyormuş:)

ya buna da inananlar vardır ha.

halbuki daha dün başbakan bir televizyonda NUMAN KURTULMUŞ'U AKP'YE DAVET ETTİKLERİNİ söyüyordu.

parçalamaya çalışan kimmiş:)

davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim demokratik bir adam değer vermiş etmişler
daha normal ne varki siz ne yapıyosunuz şimdiki seçimlerde? onlar kişisel olarak çağırmışlar ama siz kitleler halinde bölmeye çalışıyorsunuz

musab
03-29-2009, 01:49
neden olucak iktidar olabilmek için...ama sansları yok herkes iktidar olamazz...:::::D

gülüncek bişey yok biz makam sevdalısı değiliz olsak zaten sizin tarafınızda olurduk

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 01:51
Kesinlikle hayır, chpden vs. daha ağır konuşmuyoruz ama size öyle geliyor.

Hani ne demişler:

Düşmanın taşından çok, dostun gülü yaralar.

Siz şimdi o pozisyondasınız.

Size karşı saadetten gelen her şeyi adeta bir kurşun olarak görüyorsunuz.

halbuki bunları bir eleştiri olarak görseniz, yanlışları düzeltmek için bir fırsat olarak, bir uyarı olarak görseniz, bunu yapabilseniz, tahammüllü olmayı, hazmetmeyi öğrenebilseniz göreceksiniz ki bizim söylediklerimizin chp ile veya bir başkasıyla hiç zerre kadar alakası yoktur.

Bir baba bir anne oğlunu eleştirirken, azarlarken ne oluyorsa bizimki odur.

Daha geçen erbakan ONLAR BENİM KARDEŞİMDİR demedi mi?

El insaf yahu... eleştiriyi hemen görüyorsunuz ama bunu hiç görmüyorsunuz.

yapma kardeşim ak parti dinden soğutuyor demek eleştiri mi? bizansın evladı demek eleştirimi? cehennemlik demek eleştirimi eleştiriye hep açığız biz ama sizinkiler eleştiri yapmıyorki
inan bizide chpden dspden daha din düşmanı yahudi ve amerikan yanlısı olarak göryorlar yanlışmı ?

redyellow
03-29-2009, 03:06
yapma kardeşim ak parti dinden soğutuyor demek eleştiri mi? bizansın evladı demek eleştirimi? cehennemlik demek eleştirimi eleştiriye hep açığız biz ama sizinkiler eleştiri yapmıyorki
inan bizide chpden dspden daha din düşmanı yahudi ve amerikan yanlısı olarak göryorlar yanlışmı ?

akp dinden soğutuyor tam cümle değil, bu basında verilen şekil, bu şekilde akp ile saadetin arasına soğukluk sokmaya çalışıyorlar.

Bantını bulun tam izleyin.

Bir konuşmadan sadece 3 kelimeyi çıkarırsanız yanlış olur.

Cehennem konusunu tasvip ettiğimi söylemedim, tamtersi gereksiz buldum.

davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim demokratik bir adam değer vermiş etmişler
daha normal ne varki siz ne yapıyosunuz şimdiki seçimlerde? onlar kişisel olarak çağırmışlar ama siz kitleler halinde bölmeye çalışıyorsunuz

Davet etmeseydi mesela nasıl bir laf bulabilirdik:)

Ya bizim genel başkanı, başkan adayını niye davet etmiyor diye kızarmıydık:)

kitleler halinde bölmeye mi çalışıyoruz? iyi de tüm partiler kitleler halinde oy almak için uğraşırlar.

Ve şu an en büyük kitle kimde:) bu suçsa en büyük suç kimde olmuş oluyor:)

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 03:12
o zaman genel başkanınız değildiki davet edildiğinde hem sizi bilmem ama bulan bulurdu

redyellow
03-29-2009, 03:16
o zaman genel başkanınız değildiki davet edildiğinde hem sizi bilmem ama bulan bulurdu

"Başkan adayı" da dedim:)

Siz "davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim" dediniz ya....saadette bulunan birisini akpye davet etmediler diye saadetciler size nasıl kızardı, ben bunu anlamadım:)

Bizim partidekileri akpye davet etmiyorlar diye kızılır mı?

k.dangir
03-29-2009, 16:54
ARKADAŞLAR SUNU SÖYLEMELİYİMKİ BAŞKA Bİ KONUDA CVP YAZARKENDE YAZDIN DEMİNDEN.... BİZ KAZLIÇEŞMEDEYDİK SAADETLİLER ÇAĞLAYANDA ERBAKANIN SÖYLEDİĞİ SÖZ ::: KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANSIN TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU::: BU BÖLÜCÜLÜK DEĞİLDE NEDİR.... BİZ DÜŞMANMIYIZDA FATİHİN TORUNLARI VE BİZANSIN TORUNLARI OLARAK AYRIŞIYORUZ....BU OLAY 22 TEMMUZ 2007 SEÇİMLERİ ÖNCESİ KAZLIÇEŞME MİTİNGİ GÜNÜNDE OLDU.. AYRICA TARİH ERBAKANIN YAPTIKLARINI HİÇBİR ZAMAN SİLMEYECEK...... erbakan kaddafinin yanındayken kaddafinin osmanlının torunlarını ayanıza getirdim demesi üzerine erbakanın sesi çıkmamıştır.... israilin ili oluyoruz diyen erbakan israille döneminde 20 kez masaya oturmuştur....yine erbakan konya hava üstünü israile açan anlaşmayı imzalamış trajikomiktirki pilotların konya havaüstünde eğitim yapmasıyla ilgili akp yi suçlamışlardır... yine erbakan trilyon davasından aklanamamış ve hapis cezası almış fakat abdullah gül tarafından cezası ev hapsine çevirttirilmiştir.... yani bunlar gerçektir yalan değil kendilerinin yaptığı gibi iftira değildir .... SAYGILARIMLA

Yektâ-Ak
03-29-2009, 17:12
Ya birde ahmet mahmut unlu hocanın videosunu izledim birşeyler diyor ama şaşırdım Ak partiye inanmayın tiyatro oynuyor...Kesin buda saadetli...

Manga_Sym
03-29-2009, 17:34
O Çarşamba cemaati eğer şimdi rahat bir şekilde orada kendi kurslarında eğitim verebiliyor veya alabiliyorlarsa bunlar Ak Parti sayesindedir...
Ama maalesef talebeler bunu görebildikleri halde bazı büyük hocalar kalıplaşmışçasına bunu göremiyorlar...
Bunu en yakın gören ve bilenlerdenim...
Saygılar...

Yektâ-Ak
03-29-2009, 17:49
Çok doğru liderimize şükretsinler Başbakanımın dediği gibi teşekür edeceklerine laf söylüyorlar ne yüzle kullanıcaksın vs..Çok doğru ama onlar yüzsüzler...Yani Hepsi değil laf atanlar...

düşünceli
03-30-2009, 21:02
ARKADAŞLAR SUNU SÖYLEMELİYİMKİ BAŞKA Bİ KONUDA CVP YAZARKENDE YAZDIN DEMİNDEN.... BİZ KAZLIÇEŞMEDEYDİK SAADETLİLER ÇAĞLAYANDA ERBAKANIN SÖYLEDİĞİ SÖZ ::: KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANSIN TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU::: BU BÖLÜCÜLÜK DEĞİLDE NEDİR.... BİZ DÜŞMANMIYIZDA FATİHİN TORUNLARI VE BİZANSIN TORUNLARI OLARAK AYRIŞIYORUZ....BU OLAY 22 TEMMUZ 2007 SEÇİMLERİ ÖNCESİ KAZLIÇEŞME MİTİNGİ GÜNÜNDE OLDU.. AYRICA TARİH ERBAKANIN YAPTIKLARINI HİÇBİR ZAMAN SİLMEYECEK...... erbakan kaddafinin yanındayken kaddafinin osmanlının torunlarını ayanıza getirdim demesi üzerine erbakanın sesi çıkmamıştır.... israilin ili oluyoruz diyen erbakan israille döneminde 20 kez masaya oturmuştur....yine erbakan konya hava üstünü israile açan anlaşmayı imzalamış trajikomiktirki pilotların konya havaüstünde eğitim yapmasıyla ilgili akp yi suçlamışlardır... yine erbakan trilyon davasından aklanamamış ve hapis cezası almış fakat abdullah gül tarafından cezası ev hapsine çevirttirilmiştir.... yani bunlar gerçektir yalan değil kendilerinin yaptığı gibi iftira değildir .... SAYGILARIMLA
ADMANINDA BİR ASALETİ VAR BU ŞOK BİLGİLER İNSANA ERBAKAN SİLDİRİR
BU DEDİKODULARA KAFA YORDA DÜNYADA HİC BİR ŞEYİN SPONDONE OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN GİZLİ DÜNYA DEVLETİNİ VE SİYON PROTOKOLLERİNİDE OKU BİR ZAHMET.???

Milli Gençlik
03-30-2009, 22:32

Asıl dinler arası diyalog diye siyonizmin eline maşa olanları Allah ıslah etsin...

Whitecloud
03-30-2009, 23:35
Valla kim kimi bölüyor çok bir yorum yapamam ama ben Balıkesir Sındırgı ilçesindenim,Sındırgıyı chp aldı...Ve benim annemin kuzeni Sındırgı da Saadet teşkilatında çalışıyor,söylediği söz aynen şu ''Ak parti olmadı ya önemli değil...''
:(:şaşkın::(

besonderes
03-31-2009, 00:40
http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon14.gif yay gibi eğri olup el üstünde tutulacağına,ok gibi doğru olup uzağa atılmaya razı ol
1-adana,gümüşhane,karabük,ısparta ve hemen hemen neredeyse uşakta
sp akp lehine adayını çekseydi bu illerde belediye başkanını akp alacaktı.
Akp ile sp arasında çekişme yaşanan herhangi bir ilde başkanlığı sp ye bırakıp;
Sp nin akp ye rakip olmadığı bu illerde diğer partilere yağ ve bal olmaması gerekirdi.
neden herkes akp yi kuşatma altına almak istiyor.
bir saniyesine bile hükmedemediğiniz bu hayatta neden bu kadar hırs yapıyorsunuz.
muhsin yazıcıoğlu(ALLAH(c.c)rahmet eylesin.(amin)

tyranid
03-31-2009, 01:01
güya bizi beğenmiyorlar direniyorlar bunu yaparkende her yolu mubah sayıyolar

redyellow
03-31-2009, 10:23
http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon14.gif yay gibi eğri olup el üstünde tutulacağına,ok gibi doğru olup uzağa atılmaya razı ol
1-adana,gümüşhane,karabük,ısparta ve hemen hemen neredeyse uşakta
sp akp lehine adayını çekseydi bu illerde belediye başkanını akp alacaktı.
Akp ile sp arasında çekişme yaşanan herhangi bir ilde başkanlığı sp ye bırakıp;
Sp nin akp ye rakip olmadığı bu illerde diğer partilere yağ ve bal olmaması gerekirdi.
neden herkes akp yi kuşatma altına almak istiyor.
bir saniyesine bile hükmedemediğiniz bu hayatta neden bu kadar hırs yapıyorsunuz.
muhsin yazıcıoğlu(ALLAH(c.c)rahmet eylesin.(amin)

Fikir olarak katılıyorum.

Ancak: Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle yazın:

İyi güzel sp bazı yerlerde akp lehine çekilsin de siz hiç bir yerde sp lehine çekilmeyi düşünürmüydünüz?

yoksa biz büyük partiyiz böbürlenmesine mi kapılırdınız?

CHPnin genel seçimlerde dspye yaptığını mesela akp hiç düşündü mü?

Hayır...

Peki bu durumda siz hangi akılla spnin akp lehine çekilmesini bekliyorsunuz? bu konuda sizin de adım atmanız gerektiğini düşünüyor musunuz?

Adam gibi Adam
03-31-2009, 11:58
Fikir olarak katılıyorum.

Ancak: Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle yazın:

İyi güzel sp bazı yerlerde akp lehine çekilsin de siz hiç bir yerde sp lehine çekilmeyi düşünürmüydünüz?

yoksa biz büyük partiyiz böbürlenmesine mi kapılırdınız?

CHPnin genel seçimlerde dspye yaptığını mesela akp hiç düşündü mü?

Hayır...

Peki bu durumda siz hangi akılla spnin akp lehine çekilmesini bekliyorsunuz? bu konuda sizin de adım atmanız gerektiğini düşünüyor musunuz?

Kardeşim CHP ile MHP birbirine ilke olarak ne kadar uzak ama seçimlerde ittifak yapabiliyorlar.

Siz ise din kardeşlerinizi desteklemiyor, hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz.

Bu arada SP hangi ilde belediye seçimlerinde kazanacaktı da AK Parti engel oldu? Söylermisin bana?

redyellow
03-31-2009, 12:12
Kardeşim CHP ile MHP birbirine ilke olarak ne kadar uzak ama seçimlerde ittifak yapabiliyorlar.

Siz ise din kardeşlerinizi desteklemiyor, hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz.

Bu arada SP hangi ilde belediye seçimlerinde kazanacaktı da AK Parti engel oldu? Söylermisin bana?

1- Biz sizinle din kardeşiyiz de siz bizimle din kardeşi değil misiniz? siz niye bize hiç bir yerde destek vermediniz?

2- Genel seçimlerde chpnin dspyi meclise soktuğu gibi niye saadeti meclise sokmayı düşünmediniz?

3- hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz. Demişsiniz belki mhp için bi şey demem, belki bazı yerlerde şahsi olarak mhpye olabilir ama chp ve dtp konusunda asla kabul etmiyorum... ben saadetcilerin blok halinde hiç bir yerde chp ve dtpye destek olacaklarını kabul etmiyorum. Bunu bir iftira olarak kabul ediyorum.

Sırf akp gelmesin lafını da aynı şekilde kabul etmiyorum. Belki yerel olarak adaya olan kızgınlık olabilir veya şahsi şeyler olabilir ama asla blok olarak saadetciler AKP GELMESİN DE.... diye bir mantıkla gidip chp ve dtpye destek olmazlar.

Bakın çok açık yazıyorum:

Bırakın babamı, babam başkan adayı olsa, kardeşim meclis üyesi adayı olsa, oğlum büyükşehir belediye başkanı adayı olsa chpye oy vermem.

okey?

Adam gibi Adam
03-31-2009, 12:24
1- Biz sizinle din kardeşiyiz de siz bizimle din kardeşi değil misiniz? siz niye bize hiç bir yerde destek vermediniz?

2- Genel seçimlerde chpnin dspyi meclise soktuğu gibi niye saadeti meclise sokmayı düşünmediniz?

3- Demişsiniz belki mhp için bi şey demem, belki bazı yerlerde şahsi olarak mhpye olabilir ama chp ve dtp konusunda asla kabul etmiyorum... ben saadetcilerin blok halinde hiç bir yerde chp ve dtpye destek olacaklarını kabul etmiyorum. Bunu bir iftira olarak kabul ediyorum.

Sırf akp gelmesin lafını da aynı şekilde kabul etmiyorum. Belki yerel olarak adaya olan kızgınlık olabilir veya şahsi şeyler olabilir ama asla blok olarak saadetciler AKP GELMESİN DE.... diye bir mantıkla gidip chp ve dtpye destek olmazlar.

Bakın çok açık yazıyorum:

Bırakın babamı, babam başkan adayı olsa, kardeşim meclis üyesi adayı olsa, oğlum büyükşehir belediye başkanı adayı olsa chpye oy vermem.

okey?

Kardeşim burada şahsınla alakalı konuşabilirsin. Ama tüm Saadet camiası adına konuşamazsın. Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum.

Peki bunu neye dayanarak söylüyorum.

İşte ispatı:

CHP'nin, MHP'nin ya da DTP'nin kazandığı belediyelere bak. Saadet'in İl genel meclisinde aldığı oyla, belediyede aldığı oy arasında fark var.
Mesela bir ilde, il genel meclisinde saadet yüzde 4-5 alırken, belediyede yüzde 1 alıyor. Peki bu yüzde 4-5 nereye gidiyor. Tabiki MHP'li, CHP'li ya da DTP'li belediye başkan adayına. Tüm illerde Saadet Partisi'nin il genel meclisi ve belediye oy oranlarına bakarsan, aradaki farkı görürsün.

Mesela Adana belediye seçimlerinde bizi destekleseydi, fena mı olurdu? 2 bin oy farkıyla kaybettik.

redyellow
03-31-2009, 13:06
[B]Kardeşim burada şahsınla alakalı konuşabilirsin. Ama tüm Saadet camiası adına konuşamazsın.

Yani bu tartışma şeklinize bayılıyorum:)

Ben bir saadetci olarak saadet camiasına adına konuşamam...

Güzel...

peki sen saadet karşıtı olarak hangi hakla saadet camiası adına konuşuyorsun?

Saadetciyim saadet adına konuşamam ama sen konuşursun!!

Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum.

Bu durumda ben de sana aynı şeyi söyleyebilirim.
Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum? akpliler de dtpye, chpye oy verdi...

Hadi ispatla:)

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue]Peki bunu neye dayanarak söylüyorum.

İşte ispatı:

CHP'nin, MHP'nin ya da DTP'nin kazandığı belediyelere bak. Saadet'in İl genel meclisinde aldığı oyla, belediyede aldığı oy arasında fark var.

Mesela bir ilde, il genel meclisinde saadet yüzde 4-5 alırken, belediyede yüzde 1 alıyor. Peki bu yüzde 4-5 nereye gidiyor. Tabiki MHP'li, CHP'li ya da DTP'li belediye başkan adayına. Tüm illerde Saadet Partisi'nin il genel meclisi ve belediye oy oranlarına bakarsan, aradaki farkı görürsün.

ya yazmayım diyorum ama zorla yazdırıyorsun.

yahu arkadaş sen müneccimmisin?

İl genel meclisinde saadete oy verenlerin belediyede mhp, chp, dtp oy verdiğini nerden biliyorsun?

Bunu yazarken hakikaten hiç utanmıyor musun?

O kişilerin AKP oy vermedikleri ne malum?

Bu kadar mı karardı gözlerin, bu kadar mı saadet düşmanlı var sende?

Tekrar soruyorum:

1- O kişilerin dtp, chp, mhp oy verdiğini nerden biliyorsun?

Bunu ispatlaman gerekmez mi? İspatlayamazsan müfteri durumuna düşeceğini biliyor musun?

2- Bu kişilerin akpye oy vermediklerini nerden biliyorsun?

Mesela Adana belediye seçimlerinde bizi destekleseydi, fena mı olurdu? 2 bin oy farkıyla kaybettik.

İyi olurdu gayet iyi olurdu.

Ama bunu söyleyebilmeniz için saadeti biz şurda destekledik diyebilmeniz gerekirdi.

Genel seçimlerde meclise soktuk, ittifak yaptık vs. diyebilmeniz gerekirdi.

Bunları diyebilir misiniz?

hayır.

o zaman susun lütfen.

Her şeyi karşı taraftan beklemeyin.

Hep bana hep bana mantığı yanlıştır.

Siz kendinizi dev aynasında gördünüz. Bu dev aynasında görme huyundan vazgeçerseniz o zaman daha makul fikirler ortaya çıkarabilirsiniz.

Genel seçimlerde saadeti koltuğunuzun altına alsaydınız, bugün mecliste 20 kadar saadetli olsaydı daha iyi olmazmıydı?

başörtüsü gibi, katsayı gibi, ihl gibi vs. konularda mecliste desteğe ihtiyacınız olduğunda bu güzel olmazmıydı?

Chpnin dspye yaptığını yapamadınız şimdi de konuşuyorsunuz.

İlk adımı atması gereken sizsiniz... Siz iktidarsınız.

Son olarak ilk bölüme dönüyorum ve evet saadet adına ve çok net olarak konuşuyorum:

SAADETCİLER BLOK HALİNDE CHP, DTP'YE OY VERMEZ.

Verir, verdiler diyenler bunu ispatlamalılar, ispatlayamadan yazanları Allaha havale ediyorum.

Adam gibi Adam
03-31-2009, 13:19
Ben saadet camiası adına konuşurken elimdeki verilerle konuşuyorum.

Türkiye'nin en büyük partisi olan AK Parti bütün oylarını AK Parti'ye verir. Bunun aksi mantık dışıdır. Ama yüzde 2'lik 3'lük partiler pek ala il genel meclislerinde kendi adaylarına, belediye de kendine yakın gördükleri adaya oy verebilirler.

Nevşehir'li bir arkadaş, Nevşehir'de AK Parti'ye karşı CHP-MHP-Saadet kutsal ittifakı yapıldığını ama buna rağmen seçimleri AK Parti'nin kazandığını yazmıştı. Saadet Partisi kritik illerde belediyede AK Parti'ye verseydi bugün bu belediyeler AK Parti'nin olurdu. Bunun en büyük ispatı budur.

Genel Seçimlerde ittifak tabiki yapılabilir ama ben bunu her iki tarafından kabul etmeyeceğini biliyorum. Mesela en son genel seçimlerde Saadet zaten seçimlere tek başına katılacağını deklare etmişti.

Bu arada ittifak yapılacak da ne olacak? Seçildikten sonra grup kuracaklar ve mecliste belki CHP'den, MHP'den daha ağır muhalefet yapacaklar. Ergenekon'u destekleyen bir partiden ne beklenir ki?

Saadet Partisi, her şeyi AK Parti'nin kaybetmesi üzerine kurgulamış. Hizmetten çok, o gitsin onun makamına ben geçeyim mantığı hakim.

redyellow
03-31-2009, 13:26
Sayın arkadaşım:

Yukardaki yazımda ne dedim:

Verir, verdiler diyenler bunu ispatlamalılar, ispatlayamadan yazanları Allaha havale ediyorum.

Ve bir şey daha söyledim:

Bu kişilerin akpye oy vermediklerini nerden biliyorsun?

Kamera mı koydun oralara? insanların kalbini mi yardın baktın?

İspatlayamayacağın şeyleri yazma.

Kesin bir şekilde, belgeli, görüntülü, sesli bi şekilde ispatlaman lazım.

İspatlayamadığın zaman seni cenabı hakka havale ediyorum.

İspatlamadığn sürece de bu konu benim için bitmiştir.

Nokta....

redyellow
03-31-2009, 13:27
Ergenekon'u destekleyen bir partiden ne beklenir ki?

Numan Kurtulmuşun bizzat "bu konuda sonuna kadar akpnin arkasındayız, her türlü desteğe hazırız" demesini bile görmeden kör gibi bunları yazabiliyorsunuz.

Yazıklar olsun... bunu yazabilen bir kişiyle tartışmak boşunadır.

Güle güle.

Kurtulmuş`tan gözaltılara destek

SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ergenekon operasyonunun Türkiye Cumhuriyeti`nin son yıllardaki en önemli davası olduğunu söyledi, davanın selameti açısından bütün siyasilerin ağızlarına fermuar çekmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi`nin (SP) Bursa`nın ilçe ve belde belediye başkan adayları, Genel Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından İnegöl`de kamuoyuna açıklandı. Kapalıspor Salonu`nda yaptığı konuşmada Ergenekon hakkında yorum yapan siyasileri eleştiren Kurtulmuş, `Biz ne hikmetse meseleleri tartışırken hemen takım tutar gibi davranıyoruz. Ergenekon, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin belki de son yıllardaki en önemli davasıdır. Bu davada Ergenekon`dan yana olanlar ve karşı olanlar gibi bir tartışmayı asla tasvip etmeyiz. Bu meselenin iki kısmı vardır, birincisi soruşturma kısmı, ikincisi mahkeme kısmı. Bu meselenin bir siyasi kısmı yoktur ve olmamalıdır. Başta ben olmak üzere tüm siyasilerin bu konuda ağzına fermuar çekerek davanın salim bir şekilde devam etmesini sağlamaktan başka görevleri olamaz. Hem sorgulama hem de yargılama şeffaf ve demokratik bir şekilde yapılmalıdır. Bir siyasi olarak ümit ederiz ki, Ergenekon davası, bir zamanlar İtalya`daki `Temiz Eller` operasyonunda olduğu gibi, devletin içerisindeki birtakım kendisine görev verilmeden kendi kendine görev çıkarmış olan çevre ve çetelerin ayıklanmasına vesile olsun.` dedi.

http://www.tumgazeteler.com/?a=4575808

KURTULMUŞ DA ÖYLE DÜŞÜNÜYOR

Efendim, önceki akşam Sinan Burhan Bey'in Başkent televizyonunda hazırlayıp sunduğu ve 18 yerel televizyon kanalında aynı anda yayınlanan “Siyaset Özel”in konuğu Saadet Partisi Lideri Numan Kurtulmuş'tu... Biz de, bazı meslektaşlarımızla birlikte soru yönelttik kendisine...

Konu Ergenekon'a da geldi..
.
Ve ne güzel ki; Sayın Kurtulmuş “Ergenekon operasyonlarına dair” net mesajlar verdi... Bu operasyonların (siyasallaştırmadan) sonuna kadar götürülmesini talep etti, Kurtulmuş...

“Darbelerden, muhtıralardan, ara dönemlerden en çok Milli Görüş muzdarip oldu. Bizim, Ergenekon zihniyetini sahiplenmemiz söz konusu olabilir mi?” diyen Saadet Lideri, İstanbul adayları Mehmet Bekaroğlu ile Ankara Adayları Veysel Candan'a da haksızlık edildiğini vurgulayarak ekledi: “Her iki arkadaşım da sonuna kadar darbe karşıtıdır. Darbelere ve darbecilere karşı mücadeleleri milletimiz tarafından çok iyi bilinmektedir!.. Biz de, açık söylüyorum, bu hükümetin 'sivil anayasa' çalışmalarına sonuna kadar destek oluruz!.. Yeter ki, bu milleti 'kayıkçı' kavgalarıyla oyalamasınlar!.

http://www.vakithaber.com/artikel.php?artikel_id=613

"GÖRMEK İSTEMEYEN GÖZ KADAR KÖR BİR GÖZ YOKTUR"

Adam gibi Adam
03-31-2009, 13:30
Sayın arkadaşım:

Yukardaki yazımda ne dedim:

Ve bir şey daha söyledim:

Kamera mı koydun oralara? insanların kalbini mi yardın baktın?

İspatlayamayacağın şeyleri yazma.

Kesin bir şekilde, belgeli, görüntülü, sesli bi şekilde ispatlaman lazım.

İspatlayamadığın zaman seni cenabı hakka havale ediyorum.

İspatlamadığn sürece de bu konu benim için bitmiştir.

Nokta....

Böyle bir şeyin görüntülü ispatı mı olur? Bu kadar komik olmayın.

En büyük ispat oylardaki çelişkidir ve il teşkilatlarında konuşulanlardır.

Bugün Nevşehir teşkilatının kulağına bazı şeyler geliyorsa ve sandıktan çıkan sonuçla bu tescilleniyorsa başka söze gerek kalmaz.

redyellow
03-31-2009, 13:43
Böyle bir şeyin görüntülü ispatı mı olur? Bu kadar komik olmayın.

En büyük ispat oylardaki çelişkidir ve il teşkilatlarında konuşulanlardır.

Bugün Nevşehir teşkilatının kulağına bazı şeyler geliyorsa ve sandıktan çıkan sonuçla bu tescilleniyorsa başka söze gerek kalmaz.

Olmazsa sus o zaman kardeşim.

Utanman varsa sus.

Ya ispatla ya sus.

Felan yerin kulağına gelmiş böyle saçma şey olur mu?

AKP hakkında da kulaklara gelenler var... her gelene inanalım mı?

Saçmalamayın..

5yıldız
03-31-2009, 14:13
İyide Ak Parti İle Saadet Partisi Çok farklı parti, zaten aynı olsak AKP ayrılmazdı.. Saadet ve AKP nin İç ve Dış Politikalarına göz atarsan çok farklı partiler... Görüşleri ve Vizyonları çok farklı.. Ben o sebeple Saadeti destekliyorum... Tek ortak noktaları liderlerin inançlı olması.. Ancak İş Liderlerin şahsında bitmiyo..

k.dangir
03-31-2009, 16:40
ADMANINDA BİR ASALETİ VAR BU ŞOK BİLGİLER İNSANA ERBAKAN SİLDİRİR
BU DEDİKODULARA KAFA YORDA DÜNYADA HİC BİR ŞEYİN SPONDONE OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN GİZLİ DÜNYA DEVLETİNİ VE SİYON PROTOKOLLERİNİDE OKU BİR ZAHMET.???

zaten silinmemesi bir muamma... siz bana söylermisiniz:
Pilotların Konya’daki eğitimi, 1996 yılında imzalanan anlaşma kapsamında devam ediyor.
İsrail’in günlerdir Gazze'ye yönelik düzenlediği hava saldırılarında yüzlerce Filistinli öldü, bin 500’ün üzerinde kişi yaralandı. Hava saldırısında 100 ton bomba kullanan İsrailli pilotların ilk defa uçaklarla alçaktan uçuş yaparak hedefleri vurmaları dikkatleri çekti. Ancak bu insanlık suçunda, en az İsrail kadar bu suçu işleyen bir diğer ülke ise Türkiye oldu. Çünkü Gazze'de bu büyük katliama imza atan pilotlar Türkiye'de eğitildi. İsrailli pilotların Türkiye’de eğitilmesine için veren anlaşman, 1996 tarihine dayanıyor. bu 1 ocak 2009 da çıkan gazete küprüdür.. tarih hiç bir şeyi saklamaz... her zaman açığa çıkarır..israil ile türkiye arasındaki deniz tatbikatı ilk olarak ne zaman yapılmıştır... erbakan neden kayıp trilyon davasından aklanamamıştır........son olarak kaddafi meselesinide araştırırsanız... hiç birşey yapamıyosanız o tarihteki gazete küpürlerini bulun... sonrada bana siyonist araştırmalarını yapın demeyin..... ben emin olunki araştırıyorum ... size birkaç örnek verebilirim isterseniz.... su erbakanı yüceleştirmemenizi ve objektif bakmanızı öneririm

düşünceli
03-31-2009, 20:58
Pilotların Konya’daki eğitimi, 1996 yılında imzalanan anlaşma kapsamında devam ediyor.
İsrail’in günlerdir Gazze'ye yönelik düzenlediği hava saldırılarında yüzlerce Filistinli öldü, bin 500’ün üzerinde kişi yaralandı. Hava saldırısında 100 ton bomba kullanan İsrailli pilotların ilk defa uçaklarla alçaktan uçuş yaparak hedefleri vurmaları dikkatleri çekti. Ancak bu insanlık suçunda, en az İsrail kadar bu suçu işleyen bir diğer ülke ise Türkiye oldu. Çünkü Gazze'de bu büyük katliama imza atan pilotlar Türkiye'de eğitildi. İsrailli pilotların Türkiye’de eğitilmesine için veren anlaşman, 1996 tarihine dayanıyor. bu 1 ocak 2009 da çıkan gazete küprüdür.. tarih hiç bir şeyi saklamaz... her zaman açığa çıkarır..israil ile türkiye arasındaki deniz tatbikatı ilk olarak ne zaman yapılmıştır... erbakan neden kayıp trilyon davasından aklanamamıştır........son olarak kaddafi meselesinide araştırırsanız... hiç birşey yapamıyosanız o tarihteki gazete küpürlerini bulun... sonrada bana siyonist araştırmalarını yapın demeyin..... ben emin olunki araştırıyorum ... size birkaç örnek verebilirim isterseniz.... su erbakanı yüceleştirmemenizi ve objektif bakmanızı öneririm

bu gibi dedikoduları zorlama iftiraları hiçbir akp li yabmaz en azılı islam düşmanı siyonistler yabmaz dolayısıyla hebsinin kallavi cevabı olduğu halde
sana cevab vermeyeceğin özür dillerim???

k.dangir
03-31-2009, 21:39
bu gibi dedikoduları zorlama iftiraları hiçbir akp li yabmaz en azılı islam düşmanı siyonistler yabmaz dolayısıyla hebsinin kallavi cevabı olduğu halde
sana cevab vermeyeceğin özür dillerim???

kusura bakmayınız ama bu dedikodu değil gerçeklerin ta kendisidir. artık gerçeklerle yüzeleşme vaktidir derim...ayrıca bana bulunduğunuz itam lar çok ağır olup... erbakanınıza toz kondurmuyosunuz...cevabı olduğu halde cvp vermeyenlere denilecek bir söz yoktur...çünkü cevabı olan her varlık cevap verir... demekki verecek cevabınız yok..... saygılarımla

usame
03-31-2009, 22:47

KARDEŞ
1- İSRAİL KONYADA O ZAMAN EĞİTİM GÖRDÜ DOĞRUDUR AMA ŞUNU UNUTMA BİZ İKİ AŞAMALI BİR PLAN UYGULADIK BU 6+6=12 AYDI İLK PLAN AŞAMASI ÇEKİÇ GÜCÜN ÇIKAROLMASI İDİ BİZ BUNU YAPTIK AMA NE YAZIKKİ İKİTDAR SÜREMİZ BUNA YETMEDİ...........İFTİRDAN HEPİMİZ ALLAHA SIĞINALIM SİYASİ TARTIŞMALARDA ALLAH İÇİN ÖLÇÜYÜ KAÇIRMAYALIM BURADA DEDİKLERİMİZİN SAHİPLERİ BİZDEN BUNU SORAR

2-KAYIP TİRLYONDA ERBAKAN HOCA NEDEN AKLANMAMIŞTIR ÇÜNKİ O PARALAR BAZI ÖZEL BÖLGELERE GÖNDERİLMİŞTİR MÜSLÜMANLAR İÇİN SİLAH PARASI OLARAK................BU KONUDA FAZLA BİR BİLGİNİZ YOK O YÜZDEN ÇOK NET KONUŞMAYIN

3-KADDAFİ OLAYINDA SİZE TARİHTEN BİR ÖRNEK VEREYİM BİR TARİHÇİ OLARAK.........(KISMEN).............FATİH UZUN HASANI KARŞISINDA ALDIĞI ZAMAN KONUŞMA SIRASINDA UZUN HASAN FATİHE KÜFÜR ETMEYE BAŞLAR FATİH KISAR GÖZLERİNİ SADECE DİNLER SONRA ÇIKAR VE GİDER TABİ FATİH BUNUN SONUNDA MUHTEŞEM BİR SİYASİ HAMLE İLE UZUN HASANI KISTIRIR VE SAVAŞ MEYDANINDADA MAHFEDER..................LÜTFEN ALLAHTAN KORKARAK YORUM YAPALIM

k.dangir
03-31-2009, 23:15
KARDEŞ
1- İSRAİL KONYADA O ZAMAN EĞİTİM GÖRDÜ DOĞRUDUR AMA ŞUNU UNUTMA BİZ İKİ AŞAMALI BİR PLAN UYGULADIK BU 6+6=12 AYDI İLK PLAN AŞAMASI ÇEKİÇ GÜCÜN ÇIKAROLMASI İDİ BİZ BUNU YAPTIK AMA NE YAZIKKİ İKİTDAR SÜREMİZ BUNA YETMEDİ...........İFTİRDAN HEPİMİZ ALLAHA SIĞINALIM SİYASİ TARTIŞMALARDA ALLAH İÇİN ÖLÇÜYÜ KAÇIRMAYALIM BURADA DEDİKLERİMİZİN SAHİPLERİ BİZDEN BUNU SORAR

2-KAYIP TİRLYONDA ERBAKAN HOCA NEDEN AKLANMAMIŞTIR ÇÜNKİ O PARALAR BAZI ÖZEL BÖLGELERE GÖNDERİLMİŞTİR MÜSLÜMANLAR İÇİN SİLAH PARASI OLARAK................BU KONUDA FAZLA BİR BİLGİNİZ YOK O YÜZDEN ÇOK NET KONUŞMAYIN

3-KADDAFİ OLAYINDA SİZE TARİHTEN BİR ÖRNEK VEREYİM BİR TARİHÇİ OLARAK.........(KISMEN).............FATİH UZUN HASANI KARŞISINDA ALDIĞI ZAMAN KONUŞMA SIRASINDA UZUN HASAN FATİHE KÜFÜR ETMEYE BAŞLAR FATİH KISAR GÖZLERİNİ SADECE DİNLER SONRA ÇIKAR VE GİDER TABİ FATİH BUNUN SONUNDA MUHTEŞEM BİR SİYASİ HAMLE İLE UZUN HASANI KISTIRIR VE SAVAŞ MEYDANINDADA MAHFEDER..................LÜTFEN ALLAHTAN KORKARAK YORUM YAPALIM

kardeşim bak..... 6+6=12 çekiç gücün çıkarılması diye bi bahane olamaz.... eğer israil islam aleminin düşmanıysa onunla hiç bir sebeble anlaşma yapamazsın... bugün filistinde ve diğer islam ülkelerinde erbakanın değil erdoğanın resimleri asılıyor mitinglerde... eğer akp ye bu konu yüzünden isyan ediliyosa ben bakarım geçmişe bu anlaşmayı kim imzalamış ve kim isayan ediyo bakarımki önüme erbakan çıkıyo bunun bi açıklaması olamaz.....

2- kayıp trilyonu silah aldı diye el altından birilerine verilmiş diyosun...peki sana soruyorum silah modernizasyonunun 1996 lardan bu yana israile yaptırılması 1990 ların başından beri pkk ile savaşılması ve o trilyonları bazı yerlere pkk ile çatışma halinde olduğumuz halde göndermesi doğrumu sence ... hoş oralara gönderdiğide kesin değil kaç kg altını olduğunu bilende yok :D

3- uzun hasan olayı ile bu olay çok farklı ... uzun hasan olayında kişiye itamlarda bulunulmuş.... tıpkı yıldırım beyazit ile timur arasında olduğu gibi.... ama erbakan olayında millete edilen hakaret var ortada...biz erdoğanın davosta yaptığını takdir ettiğimiz kadar erbakanın kaddafi önünde bu beceriksizliğinide kınıyoruz......... saygılarımla

usame
03-31-2009, 23:23
kardeşim bak..... 6+6=12 çekiç gücün çıkarılması diye bi bahane olamaz.... eğer israil islam aleminin düşmanıysa onunla hiç bir sebeble anlaşma yapamazsın... bugün filistinde ve diğer islam ülkelerinde erbakanın değil erdoğanın resimleri asılıyor mitinglerde... eğer akp ye bu konu yüzünden isyan ediliyosa ben bakarım geçmişe bu anlaşmayı kim imzalamış ve kim isayan ediyo bakarımki önüme erbakan çıkıyo bunun bi açıklaması olamaz.....

2- kayıp trilyonu silah aldı diye el altından birilerine verilmiş diyosun...peki sana soruyorum silah modernizasyonunun 1996 lardan bu yana israile yaptırılması 1990 ların başından beri pkk ile savaşılması ve o trilyonları bazı yerlere pkk ile çatışma halinde olduğumuz halde göndermesi doğrumu sence ... hoş oralara gönderdiğide kesin değil kaç kg altını olduğunu bilende yok :D

3- uzun hasan olayı ile bu olay çok farklı ... uzun hasan olayında kişiye itamlarda bulunulmuş.... tıpkı yıldırım beyazit ile timur arasında olduğu gibi.... ama erbakan olayında millete edilen hakaret var ortada...biz erdoğanın davosta yaptığını takdir ettiğimiz kadar erbakanın kaddafi önünde bu beceriksizliğinide kınıyoruz......... saygılarımla
KARDEŞ BİLMEDİĞİN KONULAR HAKKINDA O KADAR RAHAT AHKAM KESİYORSUNKİ DEDİĞİM LAFLAR ACABA NEREYE GİDİYOR DİYE HİÇ DÜŞÜNMEDEN BEN BU OLAYLARI SANA AÇIKLYAMAM KUSURA BAKMA ÇÜNKİ O DÖNEM ÇOK ŞEY GEREKTİRYORDU SEN SICAK YATAĞINDA MIŞIL MIŞIL BÜYÜRKEM BENİM ABİLERİM ÇEÇENYADA ŞEHİT OLDULAR KONUŞTURMA ALLAH AŞKINA BENİ
1-İSRAİLLE YAPILAN ANLAŞMA BZİ İKTİDARA GELMEDEN 3 AY ÖNCE YAPILMIŞTIR Kİ BİZ BUNU İPTAL EDECEKTİK AMA SÜREMİZ YETMEDİ
2-SİLAH MODERİZASYON ANT. NI DEMİREL İMZALAMIŞTIR CUMHURBAŞKANLARI ARASINDA YAPILMIŞ BİR ANLAŞMADIR........BU PARA DEVLETİN PARASI DEĞİLDİ BUNU UNUTMA BU BİZE DEVLETTEN VERİLEN SEÇİM PARASIDIR..............PKK YA DEVLET SAVAŞ İÇİN PARA GÖNDERİYORDU ERAK ETME..........EMİN OL O PARALAR %100 GÖNDERİLDİ BAK DEDİKLERİMİ DİKKATE AL O PARALAR GİTTİ
3-ERBAKAN DEDĞİN İSİM 82 YAŞINDADIR ÖNCELİKLE SAYGI...........O OLAY METNİNİ TAMAMEN OKU UZUN HASAN ORADA OSMANLI DEVLETİNE VE HANEDANLIĞINADA KÜFÜR EDİYOR............KARDEŞ ÇOK SIĞ DÜŞÜNME ALLAH İÇİN İFTİRAYA KAÇMA KULAKTAN DOLMA BİLGİ İLE SADECE YANLIŞA VARIRSIN

k.dangir
04-01-2009, 00:19
KARDEŞ BİLMEDİĞİN KONULAR HAKKINDA O KADAR RAHAT AHKAM KESİYORSUNKİ DEDİĞİM LAFLAR ACABA NEREYE GİDİYOR DİYE HİÇ DÜŞÜNMEDEN BEN BU OLAYLARI SANA AÇIKLYAMAM KUSURA BAKMA ÇÜNKİ O DÖNEM ÇOK ŞEY GEREKTİRYORDU SEN SICAK YATAĞINDA MIŞIL MIŞIL BÜYÜRKEM BENİM ABİLERİM ÇEÇENYADA ŞEHİT OLDULAR KONUŞTURMA ALLAH AŞKINA BENİ
1-İSRAİLLE YAPILAN ANLAŞMA BZİ İKTİDARA GELMEDEN 3 AY ÖNCE YAPILMIŞTIR Kİ BİZ BUNU İPTAL EDECEKTİK AMA SÜREMİZ YETMEDİ
2-SİLAH MODERİZASYON ANT. NI DEMİREL İMZALAMIŞTIR CUMHURBAŞKANLARI ARASINDA YAPILMIŞ BİR ANLAŞMADIR........BU PARA DEVLETİN PARASI DEĞİLDİ BUNU UNUTMA BU BİZE DEVLETTEN VERİLEN SEÇİM PARASIDIR..............PKK YA DEVLET SAVAŞ İÇİN PARA GÖNDERİYORDU ERAK ETME..........EMİN OL O PARALAR %100 GÖNDERİLDİ BAK DEDİKLERİMİ DİKKATE AL O PARALAR GİTTİ
3-ERBAKAN DEDĞİN İSİM 82 YAŞINDADIR ÖNCELİKLE SAYGI...........O OLAY METNİNİ TAMAMEN OKU UZUN HASAN ORADA OSMANLI DEVLETİNE VE HANEDANLIĞINADA KÜFÜR EDİYOR............KARDEŞ ÇOK SIĞ DÜŞÜNME ALLAH İÇİN İFTİRAYA KAÇMA KULAKTAN DOLMA BİLGİ İLE SADECE YANLIŞA VARIRSIN

1- süremiz yetmedi diye bahane olmaz millet seni oraya yat diye göndermedi
2-devletin partilere verdiği para devletin değilmidir.paralar nereye gitmiştir.çeçenistan ve filistinemi
son olarak kendi bilgilerinin kesin doğruluğuna benim söylediklerimin kulaktan dolma bilgi olduğuna işaret etmişsin nasıl vardıyosun bu kanıya söylediklerimin hepsi doğru .. doğru olan çok şey var ama sen görmüyosun

usame
04-01-2009, 00:28
1- süremiz yetmedi diye bahane olmaz millet seni oraya yat diye göndermedi
2-devletin partilere verdiği para devletin değilmidir.paralar nereye gitmiştir.çeçenistan ve filistinemi
son olarak kendi bilgilerinin kesin doğruluğuna benim söylediklerimin kulaktan dolma bilgi olduğuna işaret etmişsin nasıl vardıyosun bu kanıya söylediklerimin hepsi doğru .. doğru olan çok şey var ama sen görmüyosun
KARDEŞ BELLİKİ SENDE CEHL-İ İNADİ VAR İSLAM ALİMLERİ BU TÜR İNSANLARI İKNA EDEMİYORSANIZ SAKIN VE SAKIN TARTIŞMAYIN DİYOR....BELLİKİ SEN BURADA CANLI ÖRNEKLEREDE İNANMIYORSUN NE YAPABİLİRİM .........BU ARADA DEVLETİN PARTİYE VERDİĞ PARA PARTİNİNDİR İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR BİZ BUNALARA FATURA GÖSTEREMEDİMİZ İÇİN CEZA ALDIK.........SÖYLEDİKLERİMİN DOĞRULUĞUNA O DÖNEMDE BİR ÇOK AKRABAMIN VE AİLEMİNDE BU OLAYLARDAN ETKİLENMESİNDEN BİLİYRUM EMİN OL O PARA MÜSLÜMANLARA GİTTİ SANA SADECE BU KADAR SÖYLÜYORUM........

k.dangir
04-01-2009, 00:40
KARDEŞ BELLİKİ SENDE CEHL-İ İNADİ VAR İSLAM ALİMLERİ BU TÜR İNSANLARI İKNA EDEMİYORSANIZ SAKIN VE SAKIN TARTIŞMAYIN DİYOR....BELLİKİ SEN BURADA CANLI ÖRNEKLEREDE İNANMIYORSUN NE YAPABİLİRİM .........BU ARADA DEVLETİN PARTİYE VERDİĞ PARA PARTİNİNDİR İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR BİZ BUNALARA FATURA GÖSTEREMEDİMİZ İÇİN CEZA ALDIK.........SÖYLEDİKLERİMİN DOĞRULUĞUNA O DÖNEMDE BİR ÇOK AKRABAMIN VE AİLEMİNDE BU OLAYLARDAN ETKİLENMESİNDEN BİLİYRUM EMİN OL O PARA MÜSLÜMANLARA GİTTİ SANA SADECE BU KADAR SÖYLÜYORUM........

belliki sizin alimler dini yanlış yerden öğrenmiş. peygamber efendimiz ebu cehilin yanına kaç kere gitmiş biliyormusunda diyosun böle kişilerle muhattap olma diye bu karşındaki insanı küçük görmektir.... bide derlerki konuşma çünkü onu günaha sokuyosun .. bak kardeşim devlet benim sensin ayşe ahmet mehmet.. benim param partiye oraya buraya el altından verilsinm diye verilmiyor.... ben bir markete gitsem alışveriş yapsam ve 1 dk sonra gidip kasiyere bunu değiştirecem desem bana fiş sorar beni hatırladığı halde... böle durumalrda kanıt gerekir.... pekala hükümetimizin yaptığı gibi para ve bağış toplayabilirdi.. böle karanlık işler bize ters geliyor.

bana bunun doğruluğunu kanıtlayamazsın elinde delil ve belge yok.... ünlü yahudi istihbarat ve ajanlarının bilgisi dışında filistine yine ünlü rus ajan ve istihbaratlarının bilgisi dışında çeçenistana para ve silah gönderilemez ... bence burada bir çıkmaza girer senin bu savunduğun olay... bugün iranın yolladğı silahlara israil askeri tarafından el konulmuştur....canlı örnekte verdiğin yok... kendinin doğru benim yanlış olduğumu savunuyosun ... objektif değilsin...

Duygu'Seli~
04-01-2009, 00:46

Siz ne hakla forumda yorumlarını belirten üyelerimize ''cehl-i'' deme gafletine düşüyorsunuz..? Herkes sizin fikirlerinizle hareket etmek zorunda mı..? Birde bir başka konuda ''dünya işleri yüzünden kırıcı olmayın'' gibi bir cümle kullanmışsınız.. Çelişkiye bakın..!!

Her konuda dini ortaya koyup örneklerinizi ona göre verip dindar görünmeye çalışıyorsunuz..Ama niyetinize(!) göre amel etmiyorsunuz..Tabi gerçi unuttuğum bir şey var.. Din saadet partisini destekleyenlerin tekelinde(!) milpardon efendim..!!

Canlı örnek diye bahsettikleriniz sadece sizin kendi sözlerinizdir...Ve üstüne birde uydurma iddialar..Hani nerde kanıtınız..? Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez.. Müslüman zanna kapılmaz..Her şeyi biliyorsunuz din husunda madem..Bunuda bilin..!! Emin olmamızı istiyorsanız kanıt koyacaksınız.. Biz aptal değiliz..!!

usame
04-01-2009, 00:47
belliki sizin alimler dini yanlış yerden öğrenmiş. peygamber efendimiz ebu cehilin yanına kaç kere gitmiş biliyormusunda diyosun böle kişilerle muhattap olma diye bu karşındaki insanı küçük görmektir.... bide derlerki konuşma çünkü onu günaha sokuyosun .. bak kardeşim devlet benim sensin ayşe ahmet mehmet.. benim param partiye oraya buraya el altından verilsinm diye verilmiyor.... ben bir markete gitsem alışveriş yapsam ve 1 dk sonra gidip kasiyere bunu değiştirecem desem bana fiş sorar beni hatırladığı halde... böle durumalrda kanıt gerekir.... pekala hükümetimizin yaptığı gibi para ve bağış toplayabilirdi.. böle karanlık işler bize ters geliyor.

bana bunun doğruluğunu kanıtlayamazsın elinde delil ve belge yok.... ünlü yahudi istihbarat ve ajanlarının bilgisi dışında filistine yine ünlü rus ajan ve istihbaratlarının bilgisi dışında çeçenistana para ve silah gönderilemez ... bence burada bir çıkmaza girer senin bu savunduğun olay... bugün iranın yolladğı silahlara israil askeri tarafından el konulmuştur....canlı örnekte verdiğin yok... kendinin doğru benim yanlış olduğumu savunuyosun ... objektif değilsin...
SEN İZLEDİĞİN FİLİMLERİN ETKİSİNDE KALMIŞSIN......O ÇOK BÜYÜTTÜĞN MOSSADIN İÇİNDE BUGÜN HİZBULLAHIN AJANLARI VAR ARKADAŞIM ...........RUS İSTİHBARAT SERVİSİ GEÇEN SENE ÇOK İYİ KAMUFULE OLAN ONLARCA ADAMINI KAYBETTİ MERAK ETME SEN ALLAHI, BİZİMLE VE CİHATEDEN ERLERİ İLE ONLAR İŞLERİNİ BİLİRLER SEN KAFAYA TAKMA.......................BEN SANA İMAM TEYMİYYENİN FIKHINI OKUMANI TAVSİYE EDERİM ÖZELLİKLE PEYGAMBERİMİZİN NEDEN EBU CEHİLİN AYAĞINA BU KADAR GİTMEİSNİ............SEN BUNA İSTE İNAN İSTER İNANMA MİSAL BOSNA SAVAŞINDA SİLAHLAR ŞEKER TORBALARINDA SOKULDU BENDEN BU KADAR................BUNUN İÇİN BELGE ARIYORSAN 90 LI YILLRDAKİ CİHADİ VİDEO LARI İZLEMEN LAZIM ..........TAMAMMI KARDEŞİM İSTERSEN BUKADAR UÇMA BİLMEDİN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ HİÇ BİR ŞEY TV DEN İZLEDİĞİN GİBİ DEĞİL...............MİSAL GEÇEN SENEKİ DİMANO İŞTİŞHAD EYLEMİ MOSSAD EYLEMCİYİ TELAVİVDE ARDI EYLEM DİMANODA YAPILDI .............

usame
04-01-2009, 00:50
Siz ne hakla forumda yorumlarını belirten üyelerimize ''cehl-i'' deme gafletine düşüyorsunuz..? Herkes sizin fikirlerinizle hareket etmek zorunda mı..? Birde bir başka konuda ''dünya işleri yüzünden kırıcı olmayın'' gibi bir cümle kullanmışsınız.. Çelişkiye bakın..!!

Her konuda dini ortaya koyup örneklerinizi ona göre verip dindar görünmeye çalışıyorsunuz..Ama niyetinize(!) göre amel etmiyorsunuz..Tabi gerçi unuttuğum bir şey var.. Din saadet partisini destekleyenlerin tekelinde(!) milpardon efendim..!!

Canlı örnek diye bahsettikleriniz sadece sizin kendi sözlerinizdir...Ve üstüne birde uydurma iddialar..Hani nerde kanıtınız..? Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez.. Müslüman zanna kapılmaz..Her şeyi biliyorsunuz din husunda madem..Bunuda bilin..!! Emin olmamızı istiyorsanız kanıt koyacaksınız.. Biz aptal değiliz..!!
BAKIN KANIT DİYİP DURMAYIN SİZMİ GÖNDERDİNİZ O SİLAHLARI HAYR............ O NEDENLE KONUŞMAYIN ÇEÇEN CEPHESİNİDE İYİ BİLİRİM..........IRAK CEPHESİNİDE.............FİLİSTİN CEPHESİNİDE BİLDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN İSTİHBARATİ ŞEYLERİN SİZE KANITINI NASIL GETİREYİM EĞER ÇEÇENİSTANA CİHADA GİDEN TANIDIĞINZ VARSA SORUN ALLAH ALLAH

usame
04-01-2009, 00:59
NEYSE ARKADAŞLAR HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR .........BEN ÇIKIYORUM BU KONUYA ARTIK CEVAP VEREREK KENDİNİZİ YORMAZSANIZ SEVİNİRİM....................

k.dangir
04-01-2009, 01:00
bosnaya nasıl silah sokulduğunu biliyorum...o olay mükemmel derecede organize bir olaydı... bilge kral ve bizim birkaç başarılı görevli askerimiz sayesinde çok olaylar oldu.... tabi bütün gizli örgütler kusursuz değildir ama velakin onları aklamanın yolu yine güçlü bir istihbarat örgütüdür... arkaddaşım bugün çeçenistanda kan durduysa putinin akıl dolu siyaseti sayesindedir... benim diyeceğim o paralarla silah alınmadığı ortada o dönemdede sapanla taş atılıyodu şimdide.... el aksa tugayı ve hizbullahın silahlarının rusya üzerinden geldiği açık ve net biçimde ortadadır .. erbakanın bu trilyonu kapatılacağını anlayınca alavera dalaverayla ortadan yok etmesi her ne olursa olsun yanlıştır.. tüyü bitmemeiş yetimin hakkı var o parada

Duygu'Seli~
04-01-2009, 13:55
BAKIN KANIT DİYİP DURMAYIN SİZMİ GÖNDERDİNİZ O SİLAHLARI HAYR............ O NEDENLE KONUŞMAYIN ÇEÇEN CEPHESİNİDE İYİ BİLİRİM..........IRAK CEPHESİNİDE.............FİLİSTİN CEPHESİNİDE BİLDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN İSTİHBARATİ ŞEYLERİN SİZE KANITINI NASIL GETİREYİM EĞER ÇEÇENİSTANA CİHADA GİDEN TANIDIĞINZ VARSA SORUN ALLAH ALLAH

Peki siz mi götürdünüz yada götürenleri gördünüz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz.. Kanıt diyip duruyorum çünkü biz sisizn gibi ''zan''larla hareket etmiyoruz..Hani dini çok iyi biliyorsunuz ya.. Bunuda ben öğretiyim size.. Müslüman zanna kapılmaz..;;) Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..
Varsa kanıtın adam gibi koyar konuşursun.. Kimsenin sizin sözlerinize itibar etmek gibi bir mecburiyeti yok..!! Hele size itibar etmiyorlar diye üyelere ''cehil'' sıfatını kullanmaya hiç hakkınız yok.. Haddinizi bilerek konuşun..!! Bilmiyorsanızda yorum yapmayın..!!

Duygu'Seli~
04-01-2009, 13:57
NEYSE ARKADAŞLAR HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR .........BEN ÇIKIYORUM BU KONUYA ARTIK CEVAP VEREREK KENDİNİZİ YORMAZSANIZ SEVİNİRİM....................

Cevap veririm yada vermem bu sizleri ilgilendirmez.. Verecek cevabı olamayanlar işte böyle kaçarlar zaten..;;)

Müntesip
04-01-2009, 13:59
Konunun akış seyri süper ! Yahu bizde de kılıçdaroglu gibi arkadaslar var sanırım olay bakın nerden nereye gelmiş ! Enteresannnn :))

k.dangir
04-01-2009, 16:35
Cevap veririm yada vermem bu sizleri ilgilendirmez.. Verecek cevabı olamayanlar işte böyle kaçarlar zaten..;;)

aynen öle zaten banada verecek cevabı olmayınca hakaret seviyesine ulaştu yazıları....önce düşünceli daha sonrada bu arkadaş... neyse burda olmak ve seni destekleyen biri vardır diye düşünmek çok güzel bir duygu

usame
04-01-2009, 23:14
bosnaya nasıl silah sokulduğunu biliyorum...o olay mükemmel derecede organize bir olaydı... bilge kral ve bizim birkaç başarılı görevli askerimiz sayesinde çok olaylar oldu.... tabi bütün gizli örgütler kusursuz değildir ama velakin onları aklamanın yolu yine güçlü bir istihbarat örgütüdür... arkaddaşım bugün çeçenistanda kan durduysa putinin akıl dolu siyaseti sayesindedir... benim diyeceğim o paralarla silah alınmadığı ortada o dönemdede sapanla taş atılıyodu şimdide.... el aksa tugayı ve hizbullahın silahlarının rusya üzerinden geldiği açık ve net biçimde ortadadır .. erbakanın bu trilyonu kapatılacağını anlayınca alavera dalaverayla ortadan yok etmesi her ne olursa olsun yanlıştır.. tüyü bitmemeiş yetimin hakkı var o parada
KARDEŞ TEK BİR ŞEY DİYORUM EĞER YÜZ YÜZE KONUŞSAYDIK BEN SANA ÇOK ŞEY ANLTIRDIM...............2008 YILI DOKKO UMAROV ÇEÇEN -İNGUŞ CEPHESİ RAPORLARINI OKU 2000 OPERASYON YAPILDI RUSLARA SEN AYAKTA UYUYORSUN BE GÜZEL KARDEŞİM SEN ÇEÇENYADA CİHAD BİTTİ SANIYORSUN AMA ORADA DAHA BU SENE TÜRKİYEDE 300 GENÇ CİHADA GİTTİ BUNLARIN YARDIMLARI TÜRKİYEDEN ERBAKAN HOCA SAYESİNDE GİDİYOR HALA............İSTANBULDA 3 TANE ÇEÇEN KOMUTAN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ BİLİYORMUSUN ...............PARALARIN TRANSFERİNİ ONLAR YAPTIRIYORDU...............BAK KARDEŞİM BELLİKİ CİHAD CEPHELERİ HAKKINDA BİR BİLGİN YOK EĞER ÇEVRENDE ÇEÇENYAYA VEYA AFGANİSTANA SAVAŞMAYA GİDİPTE GELEN VARSA SOR ONLAR SANA ANLATIR .........................

usame
04-01-2009, 23:20
Peki siz mi götürdünüz yada götürenleri gördünüz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz.. Kanıt diyip duruyorum çünkü biz sisizn gibi ''zan''larla hareket etmiyoruz..Hani dini çok iyi biliyorsunuz ya.. Bunuda ben öğretiyim size.. Müslüman zanna kapılmaz..;;) Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..
Varsa kanıtın adam gibi koyar konuşursun.. Kimsenin sizin sözlerinize itibar etmek gibi bir mecburiyeti yok..!! Hele size itibar etmiyorlar diye üyelere ''cehil'' sıfatını kullanmaya hiç hakkınız yok.. Haddinizi bilerek konuşun..!! Bilmiyorsanızda yorum yapmayın..!!
BAKINIZ ASABİ BAYAN SİZ ANLAŞILDIKİ AZIMDAN LAF ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ KESİN KANIT İSTİYORSANIZ CİHADA GİTMİŞ TANIDIKLARINIZIN OLMASI LAZIM VE BEN BAZI AKRABALARIMI CİHAD MEYDANLARINA GÖNDERDİM VE GELENLERİ DE DİNLEDİM ORADA NELER OLUYOR ŞU AN ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM........................SİZ KAFAYA TAKMAYIN GİDEN PARA GİDİYOR................İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN................EĞER SİZ HAKLIYSANIZ BİZ ÖBÜR TARAFTA ALLAHIN HUZURUNDA CEZAMIZI ÇEKERİZ ......................AMA YA BİZ HAKLIYSAK ON BİNLERCE İNSAN ORASI İÇİN HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYOR ORALARA BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOR.....................AMA SİZİN İÇİN HAVA HOŞ ALLHIN AYETLERİNİ UNUTUP ...............YAN GELMİŞ YATARKEN KARDEŞLERİMİZ NE ÇEKİYOR UMRUNUZDA DEĞİL DEVAM EDİN AHİRETTE YÜZYÜZE GELİCEZ MERAK ETMEYİN.............

usame
04-01-2009, 23:22
aynen öle zaten banada verecek cevabı olmayınca hakaret seviyesine ulaştu yazıları....önce düşünceli daha sonrada bu arkadaş... neyse burda olmak ve seni destekleyen biri vardır diye düşünmek çok güzel bir duygu
MARAK ETME BU KONULAR BENDEN SORULUR BU OLAYLARIN İÇİNDE BİRSİ OLARAK İSTEDİĞİİN HER ŞEYE CEVAP VERİRİM AMA .................BENDE SEBİ DESTEKLİYORUM BUNU BİL ÇÜNKİ BU KONUDA ÇOK CAHİL BİRİSİN SADECE HABER KANALLARINDAN İZLEDİKLERİNDE YETİNİYORSUN NE YAPALIM BUNDA BİZİM SUÇUMZUDA VAR DEMEKKİ DÜZGÜN TEBLİĞ YAPAMADIK.................

k.dangir
04-02-2009, 00:07
MARAK ETME BU KONULAR BENDEN SORULUR BU OLAYLARIN İÇİNDE BİRSİ OLARAK İSTEDİĞİİN HER ŞEYE CEVAP VERİRİM AMA .................BENDE SEBİ DESTEKLİYORUM BUNU BİL ÇÜNKİ BU KONUDA ÇOK CAHİL BİRİSİN SADECE HABER KANALLARINDAN İZLEDİKLERİNDE YETİNİYORSUN NE YAPALIM BUNDA BİZİM SUÇUMZUDA VAR DEMEKKİ DÜZGÜN TEBLİĞ YAPAMADIK.................

söylediklerimin hiç birini haber kanallarında izlemedim... zaten haber kanallarındada böyle haberler yapılmıyo malesef... gerçekleri saklamaya çalışan ve kendini bilgin sanan biri olacağıma.... başkları tarafından cahil görünen ama doğrunun peşinde koşan biri olmayı yeğlerim

Duygu'Seli~
04-02-2009, 00:12
BAKINIZ ASABİ BAYAN SİZ ANLAŞILDIKİ AZIMDAN LAF ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ KESİN KANIT İSTİYORSANIZ CİHADA GİTMİŞ TANIDIKLARINIZIN OLMASI LAZIM VE BEN BAZI AKRABALARIMI CİHAD MEYDANLARINA GÖNDERDİM VE GELENLERİ DE DİNLEDİM ORADA NELER OLUYOR ŞU AN ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM........................SİZ KAFAYA TAKMAYIN GİDEN PARA GİDİYOR................İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN................EĞER SİZ HAKLIYSANIZ BİZ ÖBÜR TARAFTA ALLAHIN HUZURUNDA CEZAMIZI ÇEKERİZ ......................AMA YA BİZ HAKLIYSAK ON BİNLERCE İNSAN ORASI İÇİN HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYOR ORALARA BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOR.....................

Hadsizlik etmeye devam edip insanın asabını bozarsanız sinirlerimiz oynar tabi..!! Neyi yada kimi kanıtlmaya çalışıyorsunuz..? Varsa bizleri inandırmak gibi bir niyetiniz koyarsınız iddialarınızın kanıtını anlatırsınız meramınızı.. Yok ''ister inanın ister inanmayın,ağzımdan laf almaya çalışmayın'' gibisinden çocukça sözlerle bizleri kandırmaya çalışmayın..!! Madem dinden dem vurup her lafınızda dini ortaya koyarak konuşuyorsunuz o halde şunuda bilin(3. oldu söylüyorum) MÜSLÜMAN ZANNA KAPILMAZ..!! Ve bizler.. Sizler gibi her iddianın peşinden giden koyun sürüleri değiliz.. Olmayız.. Bizde KANITI OLMAYAN İHTİMALE İTİBAR EDİLMEZ..!!(buda 3 oldu lakin anlayan yok)

Doğru ya ben unutmuştum.. Din sadece saadetlilerin tekelindeydi..Dini en iyi onlar bilir..Hepsi ictihad ehli alim mübarek..!! İşlerine gelince dini söylemlerle övünürler ama siyasetin dinde yeri olmadığını bile bilmeyip boş siyaset yaparak birde içine dini karıştırırlar..!! Milpardon efendim.. Balık hafızalıyım..Unutuyorum işte.. Milpardon..!!

AMA SİZİN İÇİN HAVA HOŞ ALLHIN AYETLERİNİ UNUTUP ...............YAN GELMİŞ YATARKEN KARDEŞLERİMİZ NE ÇEKİYOR UMRUNUZDA DEĞİL DEVAM EDİN AHİRETTE YÜZYÜZE GELİCEZ MERAK ETMEYİN.............

İşte en çok kızdığım nokta..!! Siz ne hakla benim dini bilgimi imanımı eleştirip sorgularsınız..? Siz kimsiniz..? Dinden dem vurup din kardeşlerinin imanına laf etmekte ne demek oluyor..? ''ALLAH'IN AYETLERİNİ UNUTUP,YAN GELİP YATMAK'' da ne demek oluyor..? Evet ahirette yüz yüze gelicez ve ben bu söylemleriniz için sizden hesap soracağım...!! Kim kimden daha müslüman siz ölçüp biçemezsiniz..!! Pc başında cevap vermemden ''yan gelip'' yatmak manasını çıkartıyorsanız o halde sizin burda ne işiniz var..?? Madem çok dindarsınız niçin vaktinizi siyaset yaparak geçiriyorsunuz..?? Haddinizi bilin..!! Benim imanımı kimse sorgulayamaz Allah'tan başka...Kendinize gelin.. Bir dahaki sefere bu kadar yumuşak olmayacağım çünkü..!!

Duygu'Seli~
04-02-2009, 00:19

Siz kimsiniz ki tebliğ yapıyorsunuz..? Biz kafirmiyiz..? TEBLİĞ KAFİRLERE YAPILIR..KAFİRLERİ İSLAMA YÖNLENDİRİP MÜSLÜMAN YAPMAK İÇİN YAPILIR..!! İşte görsün herkes sizlerin dini bilgisi bu kadar((cıkk)) (: Müslüman kardeşlerine ''tebliğ yapamadık'' diyebilecek kadar din cahilisniz ama utanmıyorsunuz..!!

Ayrıca siz şu anda tebliğ değil siyasi bir forumda siyasi bir partiyi savunup siyaset yapıyorsunuz.. Dinde siyaset yoktur bundan haberiniz var mı peki sayın hocam(!)!!

usame
04-02-2009, 00:20
Hadsizlik etmeye devam edip insanın asabını bozarsanız sinirlerimiz oynar tabi..!! Neyi yada kimi kanıtlmaya çalışıyorsunuz..? Varsa bizleri inandırmak gibi bir niyetiniz koyarsınız iddialarınızın kanıtını anlatırsınız meramınızı.. Yok ''ister inanın ister inanmayın,ağzımdan laf almaya çalışmayın'' gibisinden çocukça sözlerle bizleri kandırmaya çalışmayın..!! Madem dinden dem vurup her lafınızda dini ortaya koyarak konuşuyorsunuz o halde şunuda bilin(3. oldu söylüyorum) MÜSLÜMAN ZANNA KAPILMAZ..!! Ve bizler.. Sizler gibi her iddianın peşinden giden koyun sürüleri değiliz.. Olmayız.. Bizde KANITI OLMAYAN İHTİMALE İTİBAR EDİLMEZ..!!(buda 3 oldu lakin anlayan yok)

Doğru ya ben unutmuştum.. Din sadece saadetlilerin tekelindeydi..Dini en iyi onlar bilir..Hepsi ictihad ehli alim mübarek..!! İşlerine gelince dini söylemlerle övünürler ama siyasetin dinde yeri olmadığını bile bilmeyip boş siyaset yaparak birde içine dini karıştırırlar..!! Milpardon efendim.. Balık hafızalıyım..Unutuyorum işte.. Milpardon..!!

İşte en çok kızdığım nokta..!! Siz ne hakla benim dini bilgimi imanımı eleştirip sorgularsınız..? Siz kimsiniz..? Dinden dem vurup din kardeşlerinin imanına laf etmekte ne demek oluyor..? ''ALLAH'IN AYETLERİNİ UNUTUP,YAN GELİP YATMAK'' da ne demek oluyor..? Evet ahirette yüz yüze gelicez ve ben bu söylemleriniz için sizden hesap soracağım...!! Kim kimden daha müslüman siz ölçüp biçemezsiniz..!! Pc başında cevap vermemden ''yan gelip'' yatmak manasını çıkartıyorsanız o halde sizin burda ne işiniz var..?? Madem çok dindarsınız niçin vaktinizi siyaset yaparak geçiriyorsunuz..?? Haddinizi bilin..!! Benim imanımı kimse sorgulayamaz Allah'tan başka...Kendinize gelin.. Bir dahaki sefere bu kadar yumuşak olmayacağım çünkü..!!

HI HI BİZ VAR GÜCÜMÜZLE CİHADA YARDIM EDELİM SEN GEL BURADA YAN GELİP YATMIYORUM DE BUNU NEDEN SÖYLEDİM ÇÜNKİ SİZ CİHAD BÖLGELERİNİ BİLİYORSUNUZ MÜSLÜMANLAR NE HALDE BİLMİYORSANIZ KANIT İSTİYORSANIZ AHİRET GÜNÜ GELİN BERABER GİDELİM ALLHIN HUZURUNA BİZ ORAYA PARA GÖNDERDİKMİ GÖNDERMEDİKMŞİ................SEN ZANNA KAPILMA MÜSLÜMANLARADA YARDIM ETME İSLAM FIKHINDA CİHAD BÖLGELERİNE YARDIM ETMEYEN MÜSLÜMANIN HÜKMÜ NE AÇ OKU ONDAN SONRA KONUŞ

ultrAstribun
04-02-2009, 00:21
Saadet'in sevmediğim yönü dini siyasete alet etmesidir.

maikosercan
04-02-2009, 00:22
Tek bişi sölicem AK parti bağnaz bi parti değil ama saadet partisi tamamıyla bağnazlaşmış bi parti Türkiye bildiğinz gibi laik bi ülke AK parti bunun bilincinde tmm bişeler yapmaya çalışıo ama yavaş yavaş sorun çıkarmadan ama saadet partisinin isteği bi anda laikliğe ters şeler yaptırmak ztn syn ERBAKAN zmnında bu yüzden (bağnazlıktan) koltuundan olmadımı ve sonuç olarak AK partiyi akıllıca düşünüp hareket ettiği içn suçluo

ultrAstribun
04-02-2009, 00:25
Saadetliler 97 darbesinin neden yapıldığını unutmuşa benziyor.
Doğan grubunun darbe üzerinde ki etkisi henüz unutulmadı.
Ak Parti'nin mücadelesi bunun içindir.

k.dangir
04-02-2009, 00:25
erbakana laf edince günaha giriyoruz öyle demeyin... hatta onu ağzımıza besmeleyle alacakmışız be ne ya... bu erbakanın israille anlaşma yaptığı yalanmı.. neden mücahidlerde 1995 da imzalanan konya hava üstü eğitimi anlaşmasını bozmadılar... bahane: zaman yetmemiş

usame
04-02-2009, 00:27
Saadet'in sevmediğim yönü dini siyasete alet etmesidir.
SAİD NURSİ HZ. DEDİĞİ GİBİ SİYASETİ DİNE ALET EDİNİZ

maikosercan
04-02-2009, 00:28
erbakana laf edince günaha giriyoruz öyle demeyin... hatta onu ağzımıza besmeleyle alacakmışız be ne ya... bu erbakanın israille anlaşma yaptığı yalanmı.. neden mücahidlerde 1995 da imzalanan konya hava üstü eğitimi anlaşmasını bozmadılar... bahane: zaman yetmemiş

:merhaba:

usame
04-02-2009, 00:29
NE ALAKA SEN DEDİKLERİME BİR TANE DOĞRU DÜZGÜN CEVAP YAZAMA ALAYVARİ BİR ÜSLÜPLA TARTIŞMADAN ÜSTÜN ÇIKMAYA ÇALIŞ...........SEN İSTER İNAN İSTER İNANMA KARDEŞİM BİZ BİLECEĞİMİZ BİLİYORUZ........BU ARAD ERBAKAN HOCADA OLSA ESPİRDE OLSA DEDİĞİN LAFA DİKKAT ET ERBAKAN HOCA SADECE KOMUTANIMIZ MEHDİ FALAN DEĞİL BİDAT TİR DEİĞİN VE BİZ BUNUN FARKINDAYIZ

k.dangir
04-02-2009, 00:30

saçmalamanıda bu kadarı... yuh artık .. eğer öle demiş olsaydı.. atatürkün siyasete davetini kabul ederdi

k.dangir
04-02-2009, 00:32
NE ALAKA SEN DEDİKLERİME BİR TANE DOĞRU DÜZGÜN CEVAP YAZAMA ALAYVARİ BİR ÜSLÜPLA TARTIŞMADAN ÜSTÜN ÇIKMAYA ÇALIŞ...........SEN İSTER İNAN İSTER İNANMA KARDEŞİM BİZ BİLECEĞİMİZ BİLİYORUZ........BU ARAD ERBAKAN HOCADA OLSA ESPİRDE OLSA DEDİĞİN LAFA DİKKAT ET ERBAKAN HOCA SADECE KOMUTANIMIZ MEHDİ FALAN DEĞİL BİDAT TİR DEİĞİN VE BİZ BUNUN FARKINDAYIZ

nasıl bir komutan bu ne yaptı onun zamanında vurulurken filistin... kaybolan trilyonu onlaramı aktardı güldürme beni

Beyazgülüm
04-02-2009, 00:32

Lafı çarpıtma kafandan uydurma düzgün yaz...SAİD NURSİ (HZ) HİÇBİR ZAMAN DİNİ SİYASETE ALET ETMEMİŞTİR VE ŞİDDETLE KAÇINMIŞTIR...

Eski Said dedi: “Bir şeytan senin fikrine yardım etse rahmet okutacaksın. Senin fikr-i siyasiyene muhalif bir melek olsa lânet edeceksin.” Bunun için Eski Said, “Şeytandan ve siyasetten Allah’a sığınırım” dedi. Ve otuz beş seneden beri siyaseti terk etti.

(Said Nursi)

usame
04-02-2009, 00:33
saçmalamanıda bu kadarı... yuh artık .. eğer öle demiş olsaydı.. atatürkün siyasete davetini kabul ederdi
DEDİĞİMİ SON DEVRİN İSLAM ALİMLERİ SERİSİNDE SAİD NURSİ HZ. BÖLÜMÜNDE ADNAN MENDERESE SÖYLEMİŞ OLDUĞU ÖĞÜTLER ARASINDA BULABİLİRSİN MEKTUPUN ORJİNALİ...............ISPARTADA

k.dangir
04-02-2009, 00:33
Lafı çarpıtma kafandan uydurma düzgün yaz...SAİD NURSİ (HZ) HİÇBİR ZAMAN DİNİ SİYASETE ALET ETMEMİŞTİR VE ŞİDDETLE KAÇINMIŞTIR...

Eski Said dedi: “Bir şeytan senin fikrine yardım etse rahmet okutacaksın. Senin fikr-i siyasiyene muhalif bir melek olsa lânet edeceksin.” Bunun için Eski Said, “Şeytandan ve siyasetten Allah’a sığınırım” dedi. Ve otuz beş seneden beri siyaseti terk etti.

(Said Nursi)

bravo kardeşim.. ama sayın herşeyi bilen herşeyi çarpıtmayı gerçekten çok iyi biliyor...

Duygu'Seli~
04-02-2009, 00:34
HI HI BİZ VAR GÜCÜMÜZLE CİHADA YARDIM EDELİM SEN GEL BURADA YAN GELİP YATMIYORUM DE BUNU NEDEN SÖYLEDİM ÇÜNKİ SİZ CİHAD BÖLGELERİNİ BİLİYORSUNUZ MÜSLÜMANLAR NE HALDE BİLMİYORSANIZ KANIT İSTİYORSANIZ AHİRET GÜNÜ GELİN BERABER GİDELİM ALLHIN HUZURUNA BİZ ORAYA PARA GÖNDERDİKMİ GÖNDERMEDİKMŞİ................SEN ZANNA KAPILMA MÜSLÜMANLARADA YARDIM ETME İSLAM FIKHINDA CİHAD BÖLGELERİNE YARDIM ETMEYEN MÜSLÜMANIN HÜKMÜ NE AÇ OKU ONDAN SONRA KONUŞ

Sen benim kime yardım edip etmediğimi biliyormusun..? Yada yaparım/yapmam sana ne..? Allah ile kul arasına kim girebilir..? Madem cihadı savunuyorsun o halde burda gavur icadı bilgisayar başında işin ne..?

Dini öğretmeye çalışana(!) bakın.. Daha tebliğin amacını bilmiyor..!! Müslüman kardeşlerini ''içki içenler,yan gelip yatanlar ve Allah'ın ayetlerini bilmeyenler'' diye suçlayayıp kendi yaptığı şeyin günahlığını görmezden geliyor..Madem dindarsın siyasetle işin ne..? Madem dini öğreticeksin o halde niçin siyasi bir partiyi savunarak yapıyorsun bunu..? ALLAH İÇİN YAPSANA be cahil..!!

Ben cihad ederim yada etmem,Allah'ın ayetlerini bilirm yada bilmem.. Siz benim imanımı sorgulayamazsınız..!! Allah dilerse dört dörtlük,24 saat ibadetini yapan bir kulunu, yaptığı bir günaha karşılık cehennemine alır, Çok günahkar bir kulunuda yaptığı bir sevabına karşılık cennetine alabilir.. !! Siz bilemezsiniz.. Haddinizi aşmayın..!! Kimsenin dinini imanını sorgulama hakkınız yok sizin.. Cihad forumdan yapılmaz.. Cihad siyasi partilerin üzerinden yapılmaz..!! Komikleşmeyin..Düşmeyin..!!

usame
04-02-2009, 00:35
bravo kardeşim.. ama sayın herşeyi bilen herşeyi çarpıtmayı gerçekten çok iyi biliyor...
YAHU KARDEŞ BEN BUNUN KAYNAĞINI SÖYLEDİM AÇARSIN ORADAN BAKARSIN BU FETVA YIO VERDİĞİ ZAMAN ATATÜRK ONA MİLLETVEKİLLİĞİ TEKLİF ETMİŞTİR.......ODA BUNA İTHAFEN YAZMIŞTIR BENİM DEDİĞİMİ İSE 1949 SENESİNDE SÖYLEMİŞTİR

maikosercan
04-02-2009, 00:36

siz bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz sürekli bir şahsa veya başka bir şeye aşırı derecede bağnazsınz

Beyazgülüm
04-02-2009, 00:37

Bunlarla uğraşılmaz kardeşim istersen elinde delil götür gözüne sok yinede kendi bildiklerini okurlar o yüzden delil göstereceksin uzatıyorsa susacaksın;D

usame
04-02-2009, 00:37
Sen benim kime yardım edip etmediğimi biliyormusun..? Yada yaparım/yapmam sana ne..? Allah ile kul arasına kim girebilir..? Madem cihadı savunuyorsun o halde burda gavur icadı bilgisayar başında işin ne..?

Dini öğretmeye çalışana(!) bakın.. Daha tebliğin amacını bilmiyor..!! Müslüman kardeşlerini ''içki içenler,yan gelip yatanlar ve Allah'ın ayetlerini bilmeyenler'' diye suçlayayıp kendi yaptığı şeyin günahlığını görmezden geliyor..Madem dindarsın siyasetle işin ne..? Madem dini öğreticeksin o halde niçin siyasi bir partiyi savunarak yapıyorsun bunu..? ALLAH İÇİN YAPSANA be cahil..!!

Ben cihad ederim yada etmem,Allah'ın ayetlerini bilirm yada bilmem.. Siz benim imanımı sorgulayamazsınız..!! Allah dilerse dört dörtlük,24 saat ibadetini yapan bir kulunu, yaptığı bir günaha karşılık cehennemine alır, Çok günahkar bir kulunuda yaptığı bir sevabına karşılık cennetine alabilir.. !! Siz bilemezsiniz.. Haddinizi aşmayın..!! Kimsenin dinini imanını sorgulama hakkınız yok sizin.. Cihad forumdan yapılmaz.. Cihad siyasi partilerin üzerinden yapılmaz..!! Komikleşmeyin..Düşmeyin..!!
YILLAR ÖNCE BİR RİSALE OKUMUŞTUM CAHİLLERİN SÖZLERİ DİYE RİSALE DEĞİLDİ GALİBA YA ALİMLERİN BU KONUDAKİ GÖRÜŞLERİDE OLABİLİR....................DEDİKLERİNİZİN ÇOĞU ORADADA YAZIYORDU O NEDENLE BU YORUMA CEVAP VERİLMEZ........................CİHAD İLE İLGİLİ SİZE BİR RİSALE ÖNERMEMİ İSTERMİSİNZ

usame
04-02-2009, 00:38
siz bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz sürekli bir şahsa veya başka bir şeye aşırı derecede bağnazsınz
BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN:D

Duygu'Seli~
04-02-2009, 00:42
DEDİĞİMİ SON DEVRİN İSLAM ALİMLERİ SERİSİNDE SAİD NURSİ HZ. BÖLÜMÜNDE ADNAN MENDERESE SÖYLEMİŞ OLDUĞU ÖĞÜTLER ARASINDA BULABİLİRSİN MEKTUPUN ORJİNALİ...............ISPARTADA

KİM EVLİYALARIN,YADA ALİMLERİN SİYASETİ BİLİP KONUŞMASININ GÜNAH OLDUĞUNU SAVUNUPTA CAHİLLİK ETMİŞ..!!

İYİ BİR İSLAM ALİMİ,İYİ BİR MÜSLÜMAN SİYASETİ BİLİR..SİYASET HAKKINDA HER TÜRLÜ FİKRE SAHİPTİR.. AMA SİYASETİN İÇERSİNE GİRMEZ,SİYASETLE DİNİ BİRBİRİYLE BULUŞTURUP GÜNAHA GİRMEZ..!!

SİYASETİDE BİLİR SİYASİLERİDE.. GEREKTİĞİNDE FİKRİNİDE BELİRTİR AMA GİRMEZ..!! DİN İLE SİYASETİ KARIŞTIRMAZ.. DİNİNİ ANLATIR ÖĞRETİR.. AMA ANLATIP ÖĞRETMEDİĞİ SİYASETİDE BİLİR..BİLMESİ GEREKİR..

SİYASET HAKKINDA FİKRİ OLMAYAN HALK EZİLİR,KANDIRILIR.. BÜTÜN MÜSLÜMANLAR SİYASETİ BİLMELİDİR.. AMA BAZI CAHİL VE GAFİLLER GİBİ BİR SİYASİ PARTİ TUTUPTA HER SAVUNMASINDA DİNİ LAFIZLARI KULLANIP DİNİ İDEOLOJİ VE FİKİRLERİYLE KİRLETMEZ..!!

İşte sizlerin dini bilgisi bu kadar.. Bilmiş geçinip aslında hiçbir halt bilmiyorsunuz..Bunu bile bilmiyorsunuz..!! Birde kalkmış bir evliyayı suçluyorsunuz..!!

maikosercan
04-02-2009, 00:45
BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN:D
komutan diosun aslanım gözünü boyamışlar beynini yıkamışlar biraz düşünün öle haraket edn ona göre konuşun

k.dangir
04-02-2009, 00:45
Bunlarla uğraşılmaz kardeşim istersen elinde delil götür gözüne sok yinede kendi bildiklerini okurlar o yüzden delil göstereceksin uzatıyorsa susacaksın;D

öyle yaptım zaten teşekkür ederim yeniyim kiminle tartışmaya girileceğini öğrendim hemen bazıları aşırı derecede kaybediyo kendisini

usame
04-02-2009, 00:48
KİM EVLİYALARIN,YADA ALİMLERİN SİYASETİ BİLİP KONUŞMASININ GÜNAH OLDUĞUNU SAVUNUPTA CAHİLLİK ETMİŞ..!!

İYİ BİR İSLAM ALİMİ,İYİ BİR MÜSLÜMAN SİYASETİ BİLİR..SİYASET HAKKINDA HER TÜRLÜ FİKRE SAHİPTİR.. AMA SİYASETİN İÇERSİNE GİRMEZ,SİYASETLE DİNİ BİRBİRİYLE BULUŞTURUP GÜNAHA GİRMEZ..!!

SİYASETİDE BİLİR SİYASİLERİDE.. GEREKTİĞİNDE FİKRİNİDE BELİRTİR AMA GİRMEZ..!! DİN İLE SİYASETİ KARIŞTIRMAZ.. DİNİNİ ANLATIR ÖĞRETİR.. AMA ANLATIP ÖĞRETMEDİĞİ SİYASETİDE BİLİR..BİLMESİ GEREKİR..

SİYASET HAKKINDA FİKRİ OLMAYAN HALK EZİLİR,KANDIRILIR.. BÜTÜN MÜSLÜMANLAR SİYASETİ BİLMELİDİR.. AMA BAZI CAHİL VE GAFİLLER GİBİ BİR SİYASİ PARTİ TUTUPTA HER SAVUNMASINDA DİNİ LAFIZLARI KULLANIP DİNİ İDEOLOJİ VE FİKİRLERİYLE KİRLETMEZ..!!

İşte sizlerin dini bilgisi bu kadar.. Bilmiş geçinip aslında hiçbir halt bilmiyorsunuz..Bunu bile bilmiyorsunuz..!! Birde kalkmış bir evliyayı suçluyorsunuz..!!
BROVA SANKİ KARŞIMDA ES SELEFİUNUN FAS ALİMLERİ VAR VAY CANINA BE BU İSLAM FIKHINI SAVUNANLARIN SON 1 KALESİ KADI ODA AFRİKA DAKİ KÜÇÜK AŞIRIYA KAÇMIŞ VE BRİ ÇOĞU TEKFİR EDİLMİŞ GRUPLARDIR TEBRİK EDERİM GERÇİ SİZDE EKSİKLİK OLARK HADİS VE AYET YOK ..............GERÇİ ONLAR KOYUNCADA ERTESİ GÜNÜ EZHERİN ALİMERİ ÇÜRTÜYOR YA ONU NEYSE

Tarantula_
04-02-2009, 15:33

İşte Saadet bu yüzen kayıp ediyor ya neden insanları ayırıyorsunuz illa bir amaç için din birliğimi gerekiyor bizim dinimizde zormala yok hoşgörü var şimdi neden bu ayrım... Saydığın gruplarda Türk değilmi sen ülkeyi çoktan böldün ama bizde böyle bir şey yok ''...kim olursan ol gel...''

:saygılar:

Necip Fazıl
04-02-2009, 16:19
AK PARTİ'ye vurarak siyaset yapan partilerden bir tanesi de sp nedense... ki onlarda çok iyi biliyorlar ki bu ülkede ki muhalefetin tek rakibi kendileri değil de iktidardır... buna ister nankörlük deyin ister başka bişey... sp'nin istediği şey muhalefeti geçmek değil AK PARTİ'ye vurarak biryerlere gelmek... bu zihniyetle bu imkansız ama zihniyet işte chp = mhp idi şimdi bunlar da = sp oldu... ama alayı gelse boş...

elif zeynep
04-02-2009, 16:37
Açıkcası Numan Kurtulmuş'un Ankara ve İstanbul'da aday çıkarmasını hiç tasnif etmedim; Zeki Sezer bile aday göstermeyip, tüm solu Chp 'nin etrafında toplama çabasına girişmişken, Sp biraz olsun yardımcı olabilirdi. Solun bu toplanma çabası, neredeyse Kılıçdaroğlu'na İstanbul'u teslim edecek boyuta ulaştı. Saadet artık kendini öne çıkarmak için, köstek politikalar yerine , birazcık destek politikası izlese olamaz mı?

Bizim en büyük sorunumuz işte bu noktadan kaynaklanıyor, destek yerine köstekten başka birşey olmuyoruz.

AK-Arkadaş
04-02-2009, 16:39
saadet uzak dursun benden chplilerin elini sıkıyorlar bize karşı yazıktır yahu!

Necip Fazıl
04-02-2009, 16:39
Açıkcası Numan Kurtulmuş'un Ankara ve İstanbul'da aday çıkarmasını hiç tasnif etmedim; Zeki Sezer bile aday göstermeyip, tüm solu Chp 'nin etrafında toplama çabasına girişmişken, Sp biraz olsun yardımcı olabilirdi. Solun bu toplanma çabası, neredeyse Kılıçdaroğlu'na İstanbul'u teslim edecek boyuta ulaştı. Saadet artık kendini öne çıkarmak için, köstek politikalar yerine , birazcık destek politikası izlese olamaz mı?

Bizim en büyük sorunumuz işte bu noktadan kaynaklanıyor, destek yerine köstekten başka birşey olmuyoruz.

Bırakın sp bize destek çıkmasın... Bizimde zaten Ergenekon'cularla işimiz olmaz...

Morte
04-02-2009, 16:47
Bırakın sp bize destek çıkmasın... Bizimde zaten Ergenekon'cularla işimiz olmaz...

:w::w:

elif zeynep
04-02-2009, 16:59

bu fikre şiddetle katılmasamda, saygı duyuyorum

redyellow
04-02-2009, 17:01

zeki Sezer istanbulda aday gösterdi. 96 bin küsur oy aldılar. Bilginize.

Artı saadetden size destek politikası beklerken azcık da sizin saadete destek politikası yürütmeniz gerekmez mi?

Sadece saadetten beklemeniz doğru mu?

CHP, dsp yi meclise sokmadı mı?

saadet uzak dursun benden chplilerin elini sıkıyorlar bize karşı yazıktır yahu!

Elini sıkmak ne demek yahu?

Bu da mı eleştiri konusu oldu artık.

Akpliler chplilerin elini sıkmıyorlar mı?

Pes yani.. bula bula eleştirecek bunu mu buldunuz.

Saadet partisine ergenekoncu diyen kafayla Sayın Abdullah Gül ve Tayyip erdoğan'a MUSA'NIN ÇOCUKLARI diyen kafanın arasında çok bi fark yoktur.

Her ikisi de, her iki kafada düşüncesiz, sırf siyasi gözlükle, içi kinle dolu kafalardır.

Bu kafalardan hiç kimseye fayda gelmez.

Necip Fazıl
04-02-2009, 17:07
Bunu ben değil sp'nin Ankara büyük şehir adayı söylüyor... :kızdım:

redyellow
04-02-2009, 17:10
Bunu ben değil sp'nin Ankara büyük şehir adayı söylüyor... :kızdım:

"Saadet partisi ergenekoncudur" mu demiş ankara adayı?

Allah allah...

Ankara adayını duyuyorsunuz da genel başkanı niye hiç duymuyorsunuz?

İşinize gelmediği için olabilir mi?

Keser gibi hep kendinize yontmak istediğniz için olabilir mi?

Vs.vs.

Morte
04-02-2009, 17:11
zeki Sezer istanbulda aday gösterdi. 96 bin küsur oy aldılar. Bilginize.

Artı saadetden size destek politikası beklerken azcık da sizin saadete destek politikası yürütmeniz gerekmez mi?

Sadece saadetten beklemeniz doğru mu?

CHP, dsp yi meclise sokmadı mı?

Bakınız şimdi, SP'nin %5 oy aldığı bir yerde %40 alan bir Ak Parti'nin SP'ye destek olması ne kadar doğru olur sizce? Tam tersi olması gerekmez mi?
Ayrıca CHP, DSP'yi meclise soktu tamam da, SP'liler gelip Ak Parti'den seçime girmek istedi de biz mi engelledik? Siz karalamaya çalıştıkça biz neden size destek olalım? Burada önayak olması gerekn SP'dir.

redyellow
04-02-2009, 17:31
Bakınız şimdi, SP'nin %5 oy aldığı bir yerde %40 alan bir Ak Parti'nin SP'ye destek olması ne kadar doğru olur sizce? Tam tersi olması gerekmez mi?
Ayrıca CHP, DSP'yi meclise soktu tamam da, SP'liler gelip Ak Parti'den seçime girmek istedi de biz mi engelledik? Siz karalamaya çalıştıkça biz neden size destek olalım? Burada önayak olması gerekn SP'dir.

Ya niye hep işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.

Ben spnin yüzde 5 oy aldığı bir yerde yüzde 40 oy alan akpnin spye destek olması gerekir gibi bir şey yazdım mı?

Hayır.

Ben chpnin dspyi meclise soktuğu gibi akp de spyi meclise sokabilirdi diyorum.

Sp'yi bir kaç ilde, ilçede her neyse destekleyebilir di diyorum.

Düşünebiliyor musunuz şimdi mecliste 25-30 sp milletvekil olsa kötü mü olurdu?

Başörtüsü gibi, katsayı konusu gibi konularda sp ön planda olurdu, gelecek tepkileri onlar karşılardı, gögüslerdi.

Akpye bu konularda hep destek olurlardı.

Sp genel seçimlerde yüzde 2,5 gibi bir almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu 2,5 tek başına bir şeye yaramaz ama akp ile birleştiği zaman akp yüzde 50'yi vururdu ve bu akpye en az 20 civarında milletvekili kazandırırdı.

Ben bunu söylüyorum, lütfen farklı şekilde yorumlamayın.

Az oyu olan parti gidip büyük partiye teklif etmez, büyük parti gel der:)

Morte
04-02-2009, 17:44
Ya niye hep işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.

Ben spnin yüzde 5 oy aldığı bir yerde yüzde 40 oy alan akpnin spye destek olması gerekir gibi bir şey yazdım mı?

Hayır.

Ben chpnin dspyi meclise soktuğu gibi akp de spyi meclise sokabilirdi diyorum.

Sp'yi bir kaç ilde, ilçede her neyse destekleyebilir di diyorum.

Düşünebiliyor musunuz şimdi mecliste 25-30 sp milletvekil olsa kötü mü olurdu?

Başörtüsü gibi, katsayı konusu gibi konularda sp ön planda olurdu, gelecek tepkileri onlar karşılardı, gögüslerdi.

Akpye bu konularda hep destek olurlardı.

Sp genel seçimlerde yüzde 2,5 gibi bir almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu 2,5 tek başına bir şeye yaramaz ama akp ile birleştiği zaman akp yüzde 50'yi vururdu ve bu akpye en az 20 civarında milletvekili kazandırırdı.

Ben bunu söylüyorum, lütfen farklı şekilde yorumlamayın.

Az oyu olan parti gidip büyük partiye teklif etmez, büyük parti gel der:)

Evet bu şekilde olsa gayet de iyi olur, buna diyeceğim birşey yok. Ben karşı da değilim Ak Parti ve SP'nin seçimlere birlikte girmesine ve belki de SP'den 15-20 tane milletvekilini meclise sokmasına. Yalnız bu bizlerin çok üzerinde bir konu, yani karar mercii biz değiliz ki. Ayrıca SP bu Ak Parti karşıtı politikalarını sürdürürse yöneticiler bunu akıllarından dahi geçirmez ve geçirmemelidirler de. DSP o seçimlerden önce CHP'ye böyle mi davranıyordu?

redyellow
04-02-2009, 18:05
Evet bu şekilde olsa gayet de iyi olur, buna diyeceğim birşey yok. Ben karşı da değilim Ak Parti ve SP'nin seçimlere birlikte girmesine ve belki de SP'den 15-20 tane milletvekilini meclise sokmasına. Yalnız bu bizlerin çok üzerinde bir konu, yani karar mercii biz değiliz ki. Ayrıca SP bu Ak Parti karşıtı politikalarını sürdürürse yöneticiler bunu akıllarından dahi geçirmez ve geçirmemelidirler de. DSP o seçimlerden önce CHP'ye böyle mi davranıyordu?

Nihayet bir yerde buluştuk... Teşekkürler.

NOT: DSP'nin chp hakkında söylediklerini sokakta kedinin önüne atsan kedi yemez, zeki sezerin konuşmalarını az takip edin yeter.

Morte
04-02-2009, 18:12
NOT: DSP'nin chp hakkında söylediklerini sokakta kedinin önüne atsan kedi yemez, zeki sezerin konuşmalarını az takip edin yeter.

Zaten 22 Temmuz seçimleri öncesi tavrından bahsettim ben de :güzel: Yoksa Zeki Sezer'in şimdi yaptığı haddini aşmaktır, nankörlüktür, yediği tabağa pislemektir...

redyellow
04-02-2009, 18:44
Zaten 22 Temmuz seçimleri öncesi tavrından bahsettim ben de :güzel: Yoksa Zeki Sezer'in şimdi yaptığı haddini aşmaktır, nankörlüktür, yediği tabağa pislemektir...

kesinlikle katılmam.

Niye nankörlük olsun?

Doğru bildiğini söylemek ne zamandan beri nankörlük oldu?

Yapmayın lütfen.

zeki Sezerin chp hakkındaki tüm eleştirileri ayağı yere basan eleştirilerdir.

ittifak yaptık, meclise girdik diye (ki zeki sezer kendisi girmemiştir meclise) chpnin yanlışlarına göz mu yumsun?

Bu çok yanlış bir düşünce sayın arkadaşım.

nankörlük bambaşka bir şeydir.

unnamed
04-03-2009, 00:04
arslan amca dikkat et sizinkilerin fazla demokrasi anlayışı yoktur artık içinize sindirin Akparti yolunu aldı gidiyor bunları görün hakikaten milli görüşçüyüm filan diyorsanız siyaseti çamur atmadan usturublu yapın sizleri azıcık olsada icraatlreinizle görelim hep akparti aleyhinde konuşarak değil....foruma kayıt olupta ukala biçimde hala saadet partisinn savunmayın....

Seyyah
04-08-2009, 22:19
Milli görüşüde tanımaya başladık... Çokşey var ama dicek Erbakan'ın ismi var arkalarında.

musab
04-09-2009, 01:55
saadet parti olarak benim şahsen kimseyle bi sorunum yok bu forumda da olduğu gibi ben seçim zamanı bile akp nin seçim bürosuna gidip çayımızı içtik muhabbet ettik onlarda bize geldi..çünkü refah döneminden bizim başkanlardı..yani önemli olan insanlık ve kardeşilik parti düşüncesine gelince herkezin kendi düşüncesi vardır..o bizi ilgilendirmez..düşmanlık yapanlarada her zaman suratına da söylüyorum..böyle yaptığınız müddetçe yükselemezsiniz diye..

Sekoloji
04-09-2009, 02:14
Sadece merakımdan bu konuyu açtım.
Yoksa o Saadet Partiliyim diyenler gerçekte o partiden değilde CHP den olabilirler mi ?
Müslümanı müslümana düşman mı etmeye çalışıyorlar.
2 gün sonra Saadet Partililer ile Ak Partiiler kavga etti senaryolarını da filmselleştirip vizyona koyarlarsa hiç şaşırmam.
Çünkü bu vakitten sonra Ak Partinin parçalanması Türkiye'nin parçalanmasından daha çok önemliymiş gibi geliyor bana.
Başı kesersen ayaklar ne yöne gideceğini bilemez.Onlar da Türkiye'nin partisini parçalamakla veya parçalanmasına yardımcı olmakla , bu güvensizlik ortamında insanları umutsuzluğa sevkederek ve devletde güvenilecek bir parti kalmadığında düzensizliğin baş göstereceğini çok iyi biliyorlar.
Saadet Partiilerde sağduyuya çağırıyor ve işleri Ak Partiden değil, diğer partilerden oy tırtıklayıp 2. parti olmaya çalışmaları olmalıdır.
Bırakıp Ak Partiye geldikleri Saadet Partisi ,onlar bırakıp geldikten sonra ne icraat yaptı da birden bire Ak Partiyi parçalama hesaplarına giriştiler.
Yoksa birileri düğmelerine mi bastı?
Hele de Davos'dan hemen sonra.
Hele de Doğan Medyası bu kadar arakalarndayken
Sahneye konmaya çalışılan oyuna dikat etmenizi rica ediyorum.

Süper bir konu değinmişsin, Allah razı olsun. Bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana, forumda bu tip hareketlerde bulunanlar refah açısından uzaklaştırılmalıdır.

Seyyah
04-14-2009, 23:24
Hani kemalkılıcdaroglu (zübük) bi kanalda programa katılmıstı reklama girdiklerini sanıp aralarında skandal bi konusma olmustuya programı yapan adam dedi hani bunların oyunu düşürmek için ne kdr p...luk biliyosanız yapın saadete destek verin akp den chp ye 1 oy gitme ihtimali varsa saadete 3 oy gitme ihtimali var dedi adamlar planlıyo uyguluyo kardeşim engelleyemiyosun bak saadetin haline chp den farkı kalmadı farkvar fark var diyip atıp durdu ak partiye saadet atmadı felan dicek olursa eğer ıspatlamaya hazırım yerel secimler yeni gecti.