fatih kısaparmak balon baskılı balon Saadet partisi bekleneni yaptı Çağlayanda Fİlistin Mitingi kararı aldı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet partisi bekleneni yaptı Çağlayanda Fİlistin Mitingi kararı aldı

Beritan
12-29-2008, 22:13
Saadet Partisi "Saadet Türkiye Buluşmaları" çerçevesinde İstanbul`da yapacağı programını iptal ederek son günlerde İsrail`in yaptığı katliama tepki ve protesto olarak miting yapma kararı aldı.

4 Ocak Pazar günü Çağlayan meydanında Filistin`e Destek mitingi gerçekleştirilecek. Bilindiği gibi daha önce de Saadet Partisi yine Filistine Destek Mitingi`nde bir milyona yakın insanı Çağlayan`da bir araya getirmişti.

O zaman da yine israil Filistinde katliam yapmış ve Çağlayan`da yapılan mitingin ardından sınırda bekletilen yardım konvoyu Filistin bölgesine geçebilmişti

kaynak : haber5

http://www.fatihnakis.com/yuvarlak-bayrak.JPG
http://img377.imageshack.us/img377/9428/64477687dj9ei6fj4xq6sx3.gif

ahmetermiş
12-29-2008, 22:19
bu işin partisi olmaz,,inşallah mıtıngı siyasi ranta çevirmezler..bende nevşehırde cuma gunu yapacağım..ama adına ak parti israili protesto mıtıngı halıne sokmadan,,şehıt kanları üzerinden rant elde etmeğe kalkmadan..

müslümanlar olarak mıtıngler,,yapmalıyız...siyasi parti amblemi,bayrağı taşınmamalıdır...ki yapılan iş amacına ve yaradıcımıza ulaşsın..

FarukARSLAN.
12-29-2008, 22:26
bu işin partisi olmaz,,inşallah mıtıngı siyasi ranta çevirmezler..bende nevşehırde cuma gunu yapacağım..ama adına ak parti israili protesto mıtıngı halıne sokmadan,,şehıt kanları üzerinden rant elde etmeğe kalkmadan..

müslümanlar olarak mıtıngler,,yapmalıyız...siyasi parti amblemi,bayrağı taşınmamalıdır...ki yapılan iş amacına ve yaradıcımıza ulaşsın..

Tuhaf ve güzel bi yaklaşım :)

ahmetermiş
12-29-2008, 22:30
Tuhaf ve güzel bi yaklaşım :)

tuhaf olan ne faruk..?

Beritan
12-29-2008, 22:34
sakın burda tartışıp güzel ve manevi bir konuyu dağıtmayınız...geçin özelde konuşun..

FarukARSLAN.
12-29-2008, 23:07
tuhaf olan ne faruk..?

Bunu parti propagandası yapmama yorumuyla taçlandırmanız tuhaf. Ama olumlu yönden..
Aksi bir kastım yoktu yani..

AK_Genclik
12-30-2008, 02:46
Saadet'in daha önceden düzenlediği Filistin Mitingide takdire şayandı bununda öyle olacağına eminim.. 12 Eylül Öncesinde partisinin kapatılması pahasına İsrail'i Kudüs'ü başkent ilan etmesini protesto etmek için miting düzenleyen Milli Görüş hareketi bugünde aynı davasında azimle ilerliyor

onur37
12-30-2008, 10:41
saadet partisi her yıl nerdeyse çağlayanda mitik düzenliyo 3 4 kere gittim çok güzel oluyo herkezsusmadan barıyo

Tolga14
12-30-2008, 20:01

Bazıları Saadet Partisi bu mitinglerde kendi propagandasını yapıyor gibi GARİP KARALAMALAR yapmaya çalışıyor. Bu mitinge gelirken Saadet bayrağı ve Türk Bayrağı yerine bizle ilgisi olmayan bir bayrak mı taşıyalım. Herhangi bir Sivil Toplum Kuruluşundan katılanlar kendi bayraklarını açtılar da Saadetliler açtırmadılar mı . Maden öyle Akp'de miting yapsın tavrını ortaya koysun. İnsanlar Saadetin destek mitingine değil AKP nin mitingine gitsin de bizde sevinelim Lütfen bu tars saçma sapan yorum yapmayalım.

Pazarlık yaparak gelmeyin.

Bu davayı aşkıyla hesaba çekmeyin.

Bizim Kudüs sevdamızı tartmayın.

Bizi kalbimizden vurmayın.

Biz ödediğimiz bedellerin onurunu yaşayan görüşüz .

Ahmet Yasin'in, Hamasın, İntifadanın...

Ama bugüne kadar anlamadıysanız ne diyelim.

Bu miting Saadet Partisinin degil tüm ümmetin mitingidir.
Akplisi ile Mhplisiyle orada olur inşAllah.Gönül ister ki tüm siyasi partiler böyle bir organizasyon düzenlesin ve Türk halkının tepkisini ortaya koysun.Bizlerde gidelim onları destekleyelim. Ama malesef birileri emir aldığı yerlerden korktukları için tepkisini gösteren müslümanlara köstek olmaktan başka bişey yapmıyor.

Hayatım boyunca ihh gönüllüsü oldum, hep yanlarındaydım, mazlumder ne yaptıysa ordaydık , özgürderin her çalışmasında meydandaydık. Kimseyi partisiz partili diye dışlamadık.İnan aynı mitingi Akp düzenlesin canımla beraber giderim, milli görüşün öğretisi için giderim, hakkı üstün tutan zalime karşı duran Kudüsü sevdiren Ahmet Yasini öğreten bir görüş için.

Beritan
12-30-2008, 20:08
inşaalah çok cüzel geçer....çünkü bende ilkkez gitme şerefine nail olacam:)
ama keşke böyle bir ama la değilde....partiye destek için olsaydı:(

Beritan
01-01-2009, 20:55
Hayırlı olur inşallah !

Paylaşım için teşekkürler Ümmü_Seleme (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=2184)

Allah (cc) razı olsun.

rica ederim.. ben teşekkür ederim;1

ATmaCA53
01-01-2009, 21:01
çeşke parti ismi verilmeden filistine destek derneği kurulsa parti ismi anılmazdı, hiç kimse filistinliler üzerinden siyaset yapmazsın, o mitinglerde sadece saadetçiler yoktu, ak partilisi, mhplisi, chpliside vardı, saadet propaganda aracına dönüştürmezsin bunu

Beritan
01-01-2009, 21:12
çeşke parti ismi verilmeden filistine destek derneği kurulsa parti ismi anılmazdı, hiç kimse filistinliler üzerinden siyaset yapmazsın, o mitinglerde sadece saadetçiler yoktu, ak partilisi, mhplisi, chpliside vardı, saadet propaganda aracına dönüştürmezsin bunu
çoğunluk saadetlilerdi...ama bende parti ismi olmasına karşıyım....keşke anadolu gençlik derneği düzenlese idi ve daha geniş kitlelere seslene bilse idi...ama buna parti olarak bakılıpta gelinmeyecekse....bilemiyeceğim artık

ATmaCA53
01-01-2009, 21:32
çoğunluk saadetlilerdi...ama bende parti ismi olmasına karşıyım....keşke anadolu gençlik derneği düzenlese idi ve daha geniş kitlelere seslene bilse idi...ama buna parti olarak bakılıpta gelinmeyecekse....bilemiyeceğim artık
partiye bakılmıyor mahlasef, saadetsizde türkiyede mitingler düzenleniyor, üniversiteli örğenciler filistine destek düzenliyor, hatta şaşırmama rağmen komünistler bile bayraklarını alarak filistine destek mitingine geliyorlar. :)

Beritan
01-01-2009, 21:56
partiye bakılmıyor mahlasef, saadetsizde türkiyede mitingler düzenleniyor, üniversiteli örğenciler filistine destek düzenliyor, hatta şaşırmama rağmen komünistler bile bayraklarını alarak filistine destek mitingine geliyorlar. :)
ben saadetsiz bu ülke kurulmaz demedim..:)
burda islami savaştan çok bir soykırım var....biz koministler katledilse...bir soykırım olsa oh oh katledinmi diyecez..
ama ne olursa olsun agd nin sesi daha çok çıkıyor.....yada ben içindeyim öyle görüyorum....biz herdaim agd olarak filistinni yanındayız..

Bir dost
01-02-2009, 00:32

evet bu işin siyaseti olmaz bu bir islam davasıdır ancak yüzde 2.5 luk bir parti bu olaya duyarsız kalmayıp milyonları orda toplayabiliyorsa bırakında reklamlarını yapsınlar.helal olsun bende o gün orada olacağım inş.

Beritan
01-02-2009, 21:45
Genç Fenerbahçeliler İsrail'i lanetleyecek

Genç Fenerbahçeliler, Filistin'de katledilen masum kardeşlerimizin sesini duyurmak için toplanıyor.
Genç Fenerbahçeliler, Filistin'de katledilen masum kardeşlerimizin sesini duyurmak, Filistin halkına yapılan haksızlıklara, zulme ve soy kırıma karşı tepki koymak için 4 Ocak Pazar günü İstanbul Çağlayan Meydanı'nda toplanacak.

Mitinge gitmek isyenler Anadolu Yakası'ndan Kadıköy Salı Pazarı, Bağlarbaşı ve Pendik'ten, Avrupa Yakası'nda Yenibosna, Camlıkahve, Kurtuluş, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Bakırköy ve Küçükçekmece'den Çağlayan'a otobüsler kaldırılacaktır. Diğer ayrıntıları gencfb.org'dan öğrenebilirsiniz.

http://www.tumspor.com/photos-inner/679780877.jpg

Beylerbeyi
01-02-2009, 21:53
Genç Fenerbahçeliler İsrail'i lanetleyecek

Genç Fenerbahçeliler, Filistin'de katledilen masum kardeşlerimizin sesini duyurmak için toplanıyor.
Genç Fenerbahçeliler, Filistin'de katledilen masum kardeşlerimizin sesini duyurmak, Filistin halkına yapılan haksızlıklara, zulme ve soy kırıma karşı tepki koymak için 4 Ocak Pazar günü İstanbul Çağlayan Meydanı'nda toplanacak.

Mitinge gitmek isyenler Anadolu Yakası'ndan Kadıköy Salı Pazarı, Bağlarbaşı ve Pendik'ten, Avrupa Yakası'nda Yenibosna, Camlıkahve, Kurtuluş, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Bakırköy ve Küçükçekmece'den Çağlayan'a otobüsler kaldırılacaktır. Diğer ayrıntıları gencfb.org'dan öğrenebilirsiniz.

http://www.tumspor.com/photos-inner/679780877.jpg

işte budur!! boşuna fenerli değiliz. hepinizi fenerli olmaya davet ediyorum :)

akp_beyzanur
01-03-2009, 20:17
paylaşım için tşkler ...saadet partisinin çağlayan mitinkleirne herzman katılmışımdır yarında inşllah katılcagız ailece güzel geçmesini umuyorum...

akp_beyzanur
01-03-2009, 20:21
siyasetle bi alakası yok zaten saadet partisi dagıttıgı afişlerde ve bayraklarda saadet yazmıyor ama tabi tam bilmiyorm benim elime gelen bayrak ve kagıtlarda rastlamadım.şunu söleyim filistin için chp de mhp de akpde yapsa ben giderdim benim için önemli olan filistin için toplanmak onlar için dua etmek onlar için herşey...yarın inş.secim toplantısı gibi bi miting olmaz onu isterim saadet partisinden..

Beritan
01-03-2009, 20:28
siyasetle bi alakası yok zaten saadet partisi dagıttıgı afişlerde ve bayraklarda saadet yazmıyor ama tabi tam bilmiyorm benim elime gelen bayrak ve kagıtlarda rastlamadım.şunu söleyim filistin için chp de mhp de akpde yapsa ben giderdim benim için önemli olan filistin için toplanmak onlar için dua etmek onlar için herşey...yarın inş.secim toplantısı gibi bi miting olmaz onu isterim saadet partisinden..
ne olabilir...ya böyle bir olayda neyin hesabındasınız he;)

bilgi müdavimi
01-03-2009, 20:32
Anadolu Gençliğe gönülden destek veriyorum.Allah yardımcıları olsun.Bugün Ankaradaki mitinge babam gitti.Korkmayalım ki bir dönemde OSMANLI süper güçtü,şimdi değil.Unutmayın,hiçbirşey sonsuz değildir.

Beritan
01-03-2009, 20:35
Anadolu Gençliğe gönülden destek veriyorum.Allah yardımcıları olsun..

sağolasın...;1

Tolga14
01-03-2009, 20:49
günlerdir süren "saadet partililer mitinge siyaset karıştırmasın" sözleri anladığım kadarı ile bazı şahısların bu mitingi saadet partisinin yapmasını kendilerine yediremediklerini gösteriyor.. aynı organizasyonu başka bir parti yada cemaat düzenlemiş olsaydı bu yorumların hiçbiri olmazdı

Beritan
01-03-2009, 20:52
günlerdir süren "saadet partililer mitinge siyaset karıştırmasın" sözleri anladığım kadarı ile bazı şahısların bu mitingi saadet partisinin yapmasını kendilerine yediremediklerini gösteriyor.. aynı organizasyonu başka bir parti yada cemaat düzenlemiş olsaydı bu yorumların hiçbiri olmazdı
olsun yada olmasın...ben saadetin nasıl çalıştığını görüyorum bu çalışmlar boş değil demi....arkasında bir kadro var....buda saddet partisi...
okadar ilden araba kalkıyor ücretsiz bu ne için....filistinli kardeşimizin katline sessiz kalmamak için...
ben teşkilatta değilim ama anadolu gençlik derneğindeyim....ve abilerimin nasıl yarınki miting için çabaladıklarını görüyorum ve bu bir teşekkür olarak değilde...site olarak dönüyor....yazık....

bilgi müdavimi
01-03-2009, 20:52
Ben Saadet Partisini bu yönü itibari ile seviyorum.Fakat biraz daha teşkilatlanma ve projelerini artırmaları gerekiyor.Görüşleri hoşuma gidiyor.

Tolga14
01-03-2009, 21:00
'Ya Rasulallah! Senin kardeşlerin! Zulme seyirci kalmadı' deyip, zalime karşı mazlumun yanında safımızı belirtmek için...

Bir dilim ekmeği, bir pamuk şekerini, elimizdeki son çekirdeği, kalemi, silgiyi, yağmurlu bir günde üzerimizde ki ceketimizi, sevgimizi, sitemimizi paylaşırdık kardeşimizle…

Filistinin, Gazze’nin çocukları bizim kardeşlerimiz.

Yüreğimizi, anne sütü kadar temiz, anne sütü kadar saf dualarımızı gönderiyoruz Filistin’e, Gazze’ye

Onların acısına ortak olmak için, onlarla ağlayıp, onlarla gülmek için, kardeş olduğumuzu haykırmak için,

“Ya Rasulallah! Senin kardeşlerin! Zulme seyirci kalmadı” deyip, zalime karşı mazlumun yanında safımızı belirtmek için,

Filistin’in dünyanın gözü önünde ölümüne sessiz kalmamak ve mazlumun haykıran sesi olmak için…

4 Ocak Pazar günü saat 12:00'de “Ç-AĞLAYAN MEYDANI”nda olacağız ya SİZ?

Beritan
01-03-2009, 21:03
bizde Allah izin verirse oradayız...
....................sultangazi ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ olarak ta teşkilat ordayız......

bilgi müdavimi
01-03-2009, 21:04
Benim abim Tarabyada yaşıyor.Ben onu yollarım Çağlayana.

Beritan
01-03-2009, 21:05
sen neden gelmiyorsun...

Beritan
01-03-2009, 21:24
Saadet Partisi Filistin için büyük bir çaba sarf ediyor.

Hem gençlik kanadı ANADOLU GENÇLİK hem parti teşkilatı olarak büyük bir gayret içerisindeler.

Allah (cc) gayretlerini artırsın.

Allah (cc) razı olsun.

Vesselam
ecmain kardeşim...;1

bilgi müdavimi
01-03-2009, 22:15
sen neden gelmiyorsun...

Ben ANKARA da yaşıyorum.Ankara da da miting vardı.Tahsilat vaktine denk geldiği için maalesef ona da gidemedim,ama babamdan gitmesini istedim ve arkadaşlarıyla gittiler.

Bir dost
01-05-2009, 00:46
mü-kem-mel bir mitingdi ELHAMDÜLİLLAH
FİLİSTİN SENİNLEYİZ

şeyh şamil
01-05-2009, 00:49
mü-kem-mel bir mitingdi ELHAMDÜLİLLAH
FİLİSTİN SENİNLEYİZ

Aynen katılıyorum:güzel:

HaMZaYüReKLi
01-05-2009, 01:07
ben bir milligörüşcüyüm akparti böyle bi mitinig yapıp safını belli etsin elimde ak partinin bayrağı en önde ben olurum...

şeyh şamil
01-05-2009, 01:09
ben bir milligörüşcüyüm akparti böyle bi mitinig yapıp safını belli etsin elimde ak partinin bayrağı en önde ben olurum...

İŞTE BiZ BUYUZ :güzel::güzel::güzel: