Orijinalini görmek için tıklayınız : SAADET PARTİSİ
HAKK_DAVA
03-21-2008, 20:08
AK PARTİ FORUMDA BAŞKA PARTİ VE İDEOLOJİLERİN REKLAMLARI,PROPAGANDALARI YAPILAMAZ..!!!!!!!
fark var saadet var! burcu topbaş? milyon dolarlar!
hani sen gitmiştin gene nerden çıktın!!!!!!!!!!
kopekbaligi
03-19-2009, 02:14
ne diyemÜ; edep ya hu 2 dan başka aklıma bir şey gelmiyor.
burayı seviyeyi düşüren konu ve yazılarla ve açıklamalarla doldurmamanız dileğiyle.
politikaci
03-19-2009, 02:16
Bir dönemler seçim otobüslerinde mehter marşlarıyla dolanan bu Saadet Partisi;
Bugün rap sesleriyle sokaklarımızı inletiyor..
Yazık,yazık..
Beyazgülüm
03-19-2009, 02:18
KORKUKU RÜYANIZ MİLLİ GÖRÜŞ? NEDEN AKP Lİ ARKADAŞLAR MİLLİ GÖRÜŞÇÜ GÖRÜNCE ŞEYTAN GÖRMÜŞ GİBİ BAKIYOR!!!
siz kendinizi ne zannediyorsunuz ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız..Ayrıca sen neden kaçtın yine farklı nickle girdin
ultrAstribun
03-19-2009, 04:34
Bugün bayrak asımında tüm çirkinliklerini ortaya koyan parti..
Cami önlerinde siyaset yapan parti.
Sekoloji
03-19-2009, 04:55
Bu yerel secimlerde; Saadet ve diğer partilere gereken cevabı sandıktan çıkan sonuçlar vericek.
Yazık,yazık..
HAKLISIN KARDEŞ:D
Saadet Partisini Olsun Erbakan Olsun Bunlardan Siyasetci Çok Güzel Olur. Siyaseti Kendilerine Göre Cevirerek Yapıyolar. Mualefet Olduklarında İMAM HATIPLER BENIM ARKA BAHCEM dir Diyen Kişi Sonra Kuran Kursu Aciyorum Demeye Başladı. RECEP TALİP ERDOGAN icin Benım Ögrencım diyen Kişi Şimdi 1 Ton Laf Söylüyo. Eger Senin Ögrencinse Yaptıgı Yanlışlar Senin Yanlışındırki Ne Senin Ögrencın Nede Yaptıgı 1 Yanlış Var.:güzel: Kaldırdıgı Parmagın Ne Anlama Geldigini Biliyomu Acaba ???
yaşaraltınyüzük
03-27-2009, 12:39
SAADET VAR MI ?.... OY YOK ....
SAADET VAR MI ?.. KARDEŞLİK YOK....
SAADET VAR MI ?....SES YOK......
SAADET VAR MI ?...KISAKANAN YOK....
SAADET = CHP =MHP....
KISKANANLAR CATLASIN
AK PARTİ ALACAK OYU BİLİYORMUSNUZ % 56
Terennüm
03-27-2009, 12:43
ben bu seçimde saadet partisini rakip olarak görmüyorum farkındaysınız
sayın başbakanımızda konuşmalarında ciddiye almıyor.onun için biz işimize bakalım
Yazık,yazık..
hatırlatırım o ototbüslerin içinde sizlerde vardınız
Yazık,yazık..
neden yazık grup nasihat o repleri söyleyen ve çokda beğendiğim ve hr zaman dinlediğim bir grup seçim bürosundada çalıyoduk..
yosun123
03-30-2009, 10:59
SAADET VAR MI ?.... OY YOK ....
SAADET VAR MI ?.. KARDEŞLİK YOK....
SAADET VAR MI ?....SES YOK......
SAADET VAR MI ?...KISAKANAN YOK....
SAADET = CHP =MHP....
KISKANANLAR CATLASIN
AK PARTİ ALACAK OYU BİLİYORMUSNUZ % 56
%56 mı hahhaaahhhh...
ipinizi çekmeye az kaldı..
el mücahidin
03-30-2009, 11:16
evet elhamdülillah bu seçim iyi çalıştık ve %5.5 oy aldık bu bir başarıdır akape ne oldu %39 %8 oy kaybetti bu onlar için sonun başlangıcı %55 alacak arkadaşlar gece rüyanızda almışsınzıdır.....................ALLAHU EKBER
Sekoloji
03-30-2009, 11:27
Bu Seçimde SP CHP'ye çalıştı. Oyları bölerek resmen chp'ye zemin hazırlayarak ve belediyeleri kazandırdı, Başarılı oldular.. Artık daha rahat uyurlar.
el mücahidin
03-30-2009, 11:28
Bu Seçimde SP CHP'ye çalıştı. Oyları bölerek resmen chp'ye zemin hazırlayarak ve belediyeleri kazandırdı, Başarılı oldular.. Artık daha rahat uyurlar.
EVET GEL SENİNLE KÜÇÜK BİR HESAP AKAPE +SAADET=%50 TÜM SOL %22 BÖL OYLARI %25 EEEEEE KARDEŞ YİNE OLMADI SİZİN MATEMETKTE BRİ SORUN VAR
Ya ne yüzle dolaşıyorsunuz anlamıyorum... Oy oranınız bell, seçmeniniz belli. CHP gibi kemikleşmiş bir kesime sesleniyorsunuz artık. Açılma imkanınız yok, halka hitap etme imkanınız yok. Bundan sonra yapacağınız en hayırlı iş sola destek yerine Ak Parti'ye destek olabilir... Onu da yaparsanız...
el mücahidin
03-30-2009, 11:43
Ya ne yüzle dolaşıyorsunuz anlamıyorum... Oy oranınız bell, seçmeniniz belli. CHP gibi kemikleşmiş bir kesime sesleniyorsunuz artık. Açılma imkanınız yok, halka hitap etme imkanınız yok. Bundan sonra yapacağınız en hayırlı iş sola destek yerine Ak Parti'ye destek olabilir... Onu da yaparsanız...
sana kızmıyorum seçim şokundasın daha belli
Abdullah KAÇ
03-30-2009, 11:50
el mücahidin isimli arkadaş... burası ahır değil... kimse forumu ahıra çevirmeye uğraşmasın... Üslubuna dikkat et. embesilli membesilli konuşma. dilmena arkadaşımız değiştirmiş düzenlemiş mesajını bir daha bu tip bir uslup içinde olmayın.
sana kızmıyorum seçim şokundasın daha belli
Seçim geçti bitti arkadaşım, bunun şoku falan yok... Yaşadığım şehri kaybetmiş olabiliriz ama bu Türkiye genelinde başarısız olduğumuzu göstermiyor, yani şu anda sizlerle ilgili bir sorunum yok ama sizlerin hala devam eden sorunlarınız var...
ya bu şahıs hala burda mı. adam demediğini bırakmadı dünden beri. hala nasıl burda tutuyorlar anlamıyorum. üslubu da zaten belli..
dikkatimi çekiyorda SP lilerden başka siteye girip çamur atan yok bir chp li girse hadi dersin ama chp liler bile sizin gibi siteye girip laf atmadılar ama nedense sizde hastalık haline geldi kapıdan kovulup bacadan çıkıyosunuz insanda bir nezaket olur ama sizde yok
davamıza güveniyruz elhamdülillah sizin oda yok.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 12:50
espiri güzeldide çok soğuk iiiii
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 12:55
espiri yapmadmn cnm.
çok komikti ama
neresi komik ya konuşmak için konuşma.
Özgür Çağrı
03-30-2009, 13:34
Saadetliler Değişik yerlerde chp ye destek verdiği söyleniyor ha ben bizim burada gözümle gördüm ama sadece buraya özgüdür dedim. ama arkadaşlar diğer yerlerdede chp ye destek olduklarını söylediler
eğer böyleyse
Sol gömleğiniz hayırlı olsun..
Beyazgülüm
03-30-2009, 13:36
aman ne halleri varsa görsünler o onların görüşüdür ne yapalım :)
Saadetliler Değişik yerlerde chp ye destek verdiği söyleniyor ha ben bizim burada gözümle gördüm ama sadece buraya özgüdür dedim. ama arkadaşlar diğer yerlerdede chp ye destek olduklarını söylediler
eğer böyleyse
Sol gömleğiniz hayırlı olsun..
yanlış duymuşun.
Sekoloji
03-30-2009, 14:03
yanlış duymuşun.
Git kendi sanal yerinde konuşmanı yap.
Beyazgülüm
03-30-2009, 14:10
dava dava diyosunuz hani dava öyle bişey göremiyorum ben sizin dava dediğiniz şey sanırım chp lileri desteklemek oy uğruna kendinize onları kullandırtmak yemişim sizin bu dava sevginizi...
sen onları nerden duyduysan yanlış dumuşun gülüm.,
önce bir araştır.
ona bakarsak sizde yahudiyle işbirliğ yapıyorsunuz.
FarukARSLAN.
03-30-2009, 14:29
Bu SaP'ları hala kaale mi alıyorsunuz arkadaşlar??..
Bunlara CHP vs. değil tek dertleri AK Parti..
Oyları bölmeyin felan geçin bunları BİZDEN görmeyin artık. Saygı amenna ama sevgimiz felan kalmamalı. Kalmadı da.
İşte bugünkü Milli Gazete'leri.
Hani derler ya ''yüzüne tükürsen Yarabbi şükür'' diyecek.. Aynı o tabir:
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/sdsac1a4c.jpg
Görüyorsunuz değil mi sıralama biçimlerini?..
Oy oranına göre olmadığından neye göre olacak? Hangi partiye ılımlılarsa ona göre sıralayacaklar, işte son sırada bakın kim var?..
İşte bu sıralama onların hangi partiye yakın olduklarını gösteriyor.
AMA NEDENSE 'FARK VAR' DİYEMİYORLAR...
MGF'DE NEDENSE ÜYE ALIMINI KAPATMIŞ...
Arkadaşlar da mecburen burada 'vaziyeti çaktırmama' derdindeler. Hoş görelim;1
AMA KAALE ALMAYALIM.
HERKESE 'ÇAPINA GÖRE' MUAMELE.
1 tane il belediyesi olan partinin (o da hala bağımsız veAK Parti'nin ELEDİĞİ kişi) mensubuna laf mı yetiştireceğim???
bunu söylemek istemezdim ama hakkaten senin çok zoruna gitmiş urfayı almamız.Şu milli gaztedeki Sizin sonda yazılmanız da çok zoruna gitmiş gibi görünüyor.
Evet "Fark Var"... % 39 - %6 :) Milli Gazete'ye hastayım zaten ya :) %1'den %2'ye çıksa "%100 oy artışı var" der bunlar ya bu kadar da eziklik olamaz... Dediğiniz gibi, yüzüne tükürsen Yarabbi şükür der bunlar :)
Beyazgülüm
03-30-2009, 14:36
valla urfanın alması neden zorumuza gitsin çoğu yerde birinciyiz siz bi kendinize bakın fakıdedenizede iyi bakın :D
fark var derken oy oranını kastetmedik zaten zaten böyle bişe olamaz çünkü bu slogan seçimden önce çıktı.İşbirlikçilerle aramızda farkvar
valla urfanın alması neden zorumuza gitsin çoğu yerde birinciyiz siz bi kendinize bakın fakıdedenizede iyi bakın :D
yavaş yavaş yükselmemiz zorunuza gitmiş olabilir mi.tabi birde sizin yavaş yavaş düşmeniz?
Akp hezimete uğradı.
38 küsür oy alması hezimetin alasıdır neden mi?
millettin bazıları istemediği halde akpye verdi.
Kılıçtaroğlu gelmesin,kararyalçın gelmesi yani chp korkusuyla akpye verdi.
hür iradesiyle oy atsaydı akp bugün %35 altında oy alacaktı.
Kimse kimseyui kandırmasın.
Seçimi doğru okumak gerekir
Hezimeti bahanelerle örtmeyin.
Saadet partisine gelince, iyi bir sonuç aldı.
Chp korkusuyla illerde bundan yüksek beklenemezdi.
Seçimlere ilçeler bazında hesaplarsan saadet partisinin oy oranı %8-9 dur.
Saadet partisi iyi sonuç almıştır.
fark var derken oy oranını kastetmedik zaten zaten böyle bişe olamaz çünkü bu slogan seçimden önce çıktı.İşbirlikçilerle aramızda farkvar
Ben halka göre konuşmuştum. Halka göre Ak Parti ile SP arasında kocamaaaaaaan bir fark var :w:
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 14:45
yavaş yavaş yükselmemiz zorunuza gitmiş olabilir mi.tabi birde sizin yavaş yavaş düşmeniz?
biz bi anda yükseldik o sizin ne kadar zorunuza gitmişse artık çekememezlik hatsafhada düşmüş olabiliriz normal
kınan yoksa adresini ver gönderiyim
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 14:47
Akp hezimete uğradı.
hadi lan ordan siz nasıl adamsınız ki %40 az diyorsunuz.
Akp hezimete uğradı.
hezimetin ne olduğunu siz çok iyi bilirsiniz biraz anlatında bizde empati yapıp sizin yerinizde kendimizi koyup acınızı paylaşalım :D :D hala açık ara öndeyiz bizim mutsuzluğumuz sizin mutlulugunuz olacaktı ama olmadı üzgünüz :D
hezimetin ne olduğunu siz çok iyi bilirsiniz biraz anlatında bizde empati yapıp sizin yerinizde kendimizi koyup acınızı paylaşalım :D :D hala açık ara öndeyiz bizim mutsuzluğumuz sizin mutlulugunuz olacaktı ama olmadı üzgünüz :D
zavallıya baksana yaw.
Seçim sonuçlarının yenilgisini bastırmak istiyor.
Sizin gibi akpliler cumartesi günü çok gördüm, şimdidışarı çıkamıyorlar.
zavallıya baksana yaw.
walla daha yeni dışadan giridim süper tepkiler aldım mhliler hep tebrik ettiler... %40 gibi bi oyu sen rüyanda görebilr misin acaba ezik oldunuz iyden yazzık
Beyazgülüm
03-30-2009, 14:53
kim çıkamıyormuş çok komiksin biz hatalarımı kabulde ederiz dimdikte ayaktayız o zavallı sizzisiniz asıl bi fakıbabanız aldı ya urfayı yetinin o size çok bile :D:D
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 14:53
zavallıya baksana yaw.
siz kendinize bakın önce sanki bizi geçtiniz yahu siz yerlerde sürünüyorsunuz
kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş sizinkide o misal %5lerde sürtüyorsunuz gelmiş bizim %40 a laf atıyorsunuz. çok acı....
Bir şey soracağım ya... Bizim şimdiye kadarki en düşük oyumuz %34... O seçimedn bu yana 4 seçim geçti. Bu dördünü toplasak SP'nin oy oranı %34 eder mi? Merak ettim açıkçası :D
Beyazgülüm
03-30-2009, 14:57
Bir şey soracağım ya... Bizim şimdiye kadarki en düşük oyumuz %34... O seçimedn bu yana 4 seçim geçti. Bu dördünü toplasak SP'nin oy oranı %34 eder mi? Merak ettim açıkçası :D
el cevap : malesef :D:D
yazık onalrın da gururu var abisi dalga geçmeyin ağlarlar şimdi :D
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 15:00
KAPAK çok güzeldi
oda olacak inş birgün
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 15:30
oda olacak inş birgün
3011de olur
siz ne kadar kabullenmesenizde olacak inş
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 15:39
siz ne kadar kabullenmesenizde olacak inş
yapma beah fazla yükselmeyin haddinizi bilin bizim ulaştığımız %ye sizin rüyalarınız imkan vermez
yapma beah fazla yükselmeyin haddinizi bilin bizim ulaştığımız %ye sizin rüyalarınız imkan vermez
hıhı peki...senin dediğin olsun.:D:D:D
MertcAn_1903
03-30-2009, 15:43
Dün sandıklar sayılırken sempatizanlarının epey kulaklarını çınlattığım şu saatten sonra benim için chp'den farkı olmayan parti olur s.p.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 15:43
hıhı peki...senin dediğin olsun.:D:D:D
ben demiyorum hayatın gerçekleri bu
ZORUNA MI GİTTİ?
oda olacak inş birgün
Evet, her seçimde %5-6 alan bir parti ortalama olarak 6-7 seçimde toplam olarak %34'ü geçebilir, yani az kaldı arkadaşlar merak etmeyin :D
Evet, her seçimde %5-6 alan bir parti ortalama olarak 6-7 seçimde toplam olarak %34'ü geçebilir, yani az kaldı arkadaşlar merak etmeyin :D
biz inanıyoruzz elhamdülillah.
davamıza güveniyoruz
Beyazgülüm
03-30-2009, 16:12
davamıza güveniyoruz
YANDAŞ MEDYA VE CHP KARIŞIMI DAVA NASIL OLUYOSA ???
Necip Fazıl
03-30-2009, 16:14
Daha mantıklı davranabilirlerdi sandık başında... fakat inat olsun diye ak parti başarısız olsun diye izledikleri yol kendilerine de yaramamış gezüküyor...
davamıza güveniyoruz
Bir dahaki genel ve yerel seçimlerle birlikte son 6 seçim toplamınızın %34 olabileceğine ben de inanabilirim açıkçası :w:
el mücahidin
03-30-2009, 17:24
Bir dahaki genel ve yerel seçimlerle birlikte son 6 seçim toplamınızın %34 olabileceğine ben de inanabilirim açıkçası :w:
bence sen sakalından utanmalısın iftira siyaseti ile bir yere varamıycağınızı dün size hal anlattı oylarınızdan tam 8 puan kaybettiniz.................inşallah devamı geliyor bugün birisi ile karşılaştım keşke akp ye oy vermeseydim saadet yine %2 alır diye vermemiştim ama ilk seçimlerde ailemin ve benim oyum saadetin diyordu...................eeeeeeeee erken seçime az kaldı akape bu düşüşe dayanamaz KAONJÖTÜR PARTİLERİN İKTİDAR SÜRESİ 9-10 SENEDİR SİZİNKİ DOLMAK ÜZERE
FarukARSLAN.
03-30-2009, 17:25
ya kardeş sizdede ne sp düşmanlığı var sanki israiloğullarına düşmansınız anlıyrum ama seçim şoku..............bu arada biz son 3 seçim %2 oy aldık şimdi %5.5 bu bir başarıdır bu oyları yeni bir genel başkan 3 ayda topladı ama diyorum ben işte allah sizi kuranda ne güzel anlatmış dünyada gözleri var görmez kulakları var duymaz ........................sakın şimdide HAŞA ALLAH AYETİ YANLIŞ GÖNDERMİŞ DEMEYİN...................
Yerelde %4'le girdiniz seçime.. 5'le çıktınız...
Acayip kıvırıyorsunuz... ;1
Ayet yorumlamada da pek mahirsiniz, ama bir türlü tutturamıyorsunuz. GÖZLERNİZ GÖRÜYORSA ŞÖYLE ETRAFINIZA BİR BAKIN ;;)
bence sen sakalından utanmalısın iftira siyaseti ile bir yere varamıycağınızı dün size hal anlattı oylarınızdan tam 8 puan kaybettiniz.................inşallah devamı geliyor bugün birisi ile karşılaştım keşke akp ye oy vermeseydim saadet yine %2 alır diye vermemiştim ama ilk seçimlerde ailemin ve benim oyum saadetin diyordu...................eeeeeeeee erken seçime az kaldı akape bu düşüşe dayanamaz KAONJÖTÜR PARTİLERİN İKTİDAR SÜRESİ 9-10 SENEDİR SİZİNKİ DOLMAK ÜZERE
sen de nickinden utansan iyi edersin
%2 ydik %5 olduk deyip kendini basarılı addeden zihniyet ne denli sağlıklıdır orasını siz düşünün :yehoo::yehoo:
FarukARSLAN.
03-30-2009, 17:26
Heh..
Yine aynı mavallar..
Ya kardeşim size siyaseti AK Parti üzerinden mi yapın diyorlar hep?..
AK Parti düşüle geçse ne oluuur geçmese ne olur.. SaP'tan haber ver???
FarukARSLAN.
03-30-2009, 17:27
sen de nickinden utansan iyi edersin
%2 ydik %5 olduk deyip kendini basarılı addeden zihniyet ne denli sağlıklıdır orasını siz düşünün :yehoo::yehoo:
Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk en büyük biziz kafası..
Balık gözüyle bakılmaz ki bu kadar da
Bu fakir edebiyatıyla anca kendilerini avuturlar, sonra da böyle banlanırlar siteden... İçlerinden daha çok mantıklı insan çıkar diye düşünürdüm ben açıkçası, ya da bize denk gelenler hep bunlar gibi...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 19:57
Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk en büyük biziz kafası..
gıdımıda hiç geçemediler zaten
En çokta saadet partili kardeşlerimiz dediğimiz bu insanların chp için çalıştıklarını bilemeden verdikleri zarar üzüyor insanı. Bugün şunu açıkça ilan edebiliriz ki saadet partisi = chp. İkiside basma kalıpçı, ikisi de yeniliğe uzak ve ben bilirim sen bilmezci.
Sevgili ak partili kardeşlerim, iyi dövüşebilmek için arada sırada yumruk yemek gerekli asla üzülmeyin. Şunu bilsinler ki; daha çok çalışacağız, şunu bilsinler ki bu seçim rehavete çöken bedenlerimizi canlandırmak için en büyük fırsat olmuştur. Bizi yıkmak yere düşürmek için istedikleri kadar vursunlar hiç önemli değil. Biz hala sınıfın en genç, en dinamik, en yenilikçi ve en çalışkan öğrencisiyiz. En yakın rakiplerimizin aldığı notların toplamı bile bize yetişmiyor.
Rezil bunlar sevgili kardeşlerim, eskiden her maçta 5 yiyorlardı şimdi 3 yedikleri için seviniyorlar. Bir insan yenilmek için maça çıkar mı?
Sevgi, saygı dileklerimle...
En çokta saadet partili kardeşlerimiz dediğimiz bu insanların chp için çalıştıklarını bilemeden verdikleri zarar üzüyor insanı. Bugün şunu açıkça ilan edebiliriz ki saadet partisi = chp. İkiside basma kalıpçı, ikisi de yeniliğe uzak ve ben bilirim sen bilmezci.
Sevgili ak partili kardeşlerim, iyi dövüşebilmek için arada sırada yumruk yemek gerekli asla üzülmeyin. Şunu bilsinler ki; daha çok çalışacağız, şunu bilsinler ki bu seçim rehavete çöken bedenlerimizi canlandırmak için en büyük fırsat olmuştur. Bizi yıkmak yere düşürmek için istedikleri kadar vursunlar hiç önemli değil. Biz hala sınıfın en genç, en dinamik, en yenilikçi ve en çalışkan öğrencisiyiz. En yakın rakiplerimizin aldığı notların toplamı bile bize yetişmiyor.
Rezil bunlar sevgili kardeşlerim, eskiden her maçta 5 yiyorlardı şimdi 3 yedikleri için seviniyorlar. Bir insan yenilmek için maça çıkar mı?
Sevgi, saygı dileklerimle...
:hihi2::hihi2::hihi2: bu cevabı kullanamalıyım
yosun123
03-30-2009, 23:04
lotus arkadaşım teşekkür ederim adam gibi cevap yazdığın için...
burda hayatında 1 kerecik oy kullanan küçük kardeşlerimizin saçma ,bir o kadar da magazin ağzı cevaplarını okumaktan gına gelmişti....
ayrıca şu da bilinmeli ki oyların bölündüğünü iddia ediyorsanız bu akp nin açılışıyla başlar...
lotus arkadaşım teşekkür ederim adam gibi cevap yazdığın için...
burda hayatında 1 kerecik oy kullanan küçük kardeşlerimizin saçma ,bir o kadar da magazin ağzı cevaplarını okumaktan gına gelmişti....
ayrıca şu da bilinmeli ki oyların bölündüğünü iddia ediyorsanız bu akp nin açılışıyla başlar...
28 şubat sürecini yemiş bir partinin bölünmesinden, o partinin küllerinden yeni bir parti oluşturulmasından daha doğal birşey yok. Eğer o gün bölünme olmasaydı şu an belkide türkiye'de nasyonal sosyalist ya da komünist bir rejim olacaktı. Gerçekleri insanların gözüne bir an da veremeyiz, geçmişte saadet partisinin kökü bu hatayı çok yaptı. Bu durum karanlıkta uykusundan yeni kalkan insanın ışıkla tanışması gibidir. Biz uyuyan devi yavaş yavaş uyandırıyoruz, tüm farkımız bu.
Bu SaP'ları hala kaale mi alıyorsunuz arkadaşlar??..
Bunlara CHP vs. değil tek dertleri AK Parti..
Oyları bölmeyin felan geçin bunları BİZDEN görmeyin artık. Saygı amenna ama sevgimiz felan kalmamalı. Kalmadı da.
İşte bugünkü Milli Gazete'leri.
Hani derler ya ''yüzüne tükürsen Yarabbi şükür'' diyecek.. Aynı o tabir:
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/sdsac1a4c.jpg
Görüyorsunuz değil mi sıralama biçimlerini?..
Oy oranına göre olmadığından neye göre olacak? Hangi partiye ılımlılarsa ona göre sıralayacaklar, işte son sırada bakın kim var?..
İşte bu sıralama onların hangi partiye yakın olduklarını gösteriyor.
AMA NEDENSE 'FARK VAR' DİYEMİYORLAR...
MGF'DE NEDENSE ÜYE ALIMINI KAPATMIŞ...
Arkadaşlar da mecburen burada 'vaziyeti çaktırmama' derdindeler. Hoş görelim;1
AMA KAALE ALMAYALIM.
HERKESE 'ÇAPINA GÖRE' MUAMELE.
1 tane il belediyesi olan partinin (o da hala bağımsız veAK Parti'nin ELEDİĞİ kişi) mensubuna laf mı yetiştireceğim???
kardeşim bu yönden sana katılıyorum..ben saadet partiliyim ama içimizdeki hainler işten kaçanlar temizlenmediği müddetçe yönetim kadrosuna girmem sadece desteklerim..
kardeşim bu yönden sana katılıyorum..ben saadet partiliyim ama içimizdeki hainler işten kaçanlar temizlenmediği müddetçe yönetim kadrosuna girmem sadece desteklerim..
bende senin samimi bir şekilde milli görüşlü olduğuna inanmam
bende senin samimi bir şekilde milli görüşlü olduğuna inanmam
Yani sen diyorsun ki, "SP iyi de olsa, kötü de olsa ben onları savunurum. Ben takım tutar gibi parti tutarım". Doğru mudur?
FarukARSLAN.
04-04-2009, 17:20
:hihi2::hihi2::hihi2: bu cevabı kullanamalıyım
O alıntıladığınız sözümün bi üst cümlesini de'ben kullanmalıyım':
"Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk, en büyük biziz kafası.."
Yani sen diyorsun ki, "SP iyi de olsa, kötü de olsa ben onları savunurum. Ben takım tutar gibi parti tutarım". Doğru mudur?
hayır tabikide bizi başkalarıyla karıştırma.sen şimdi tamamen zıt olduğun bir görüşünün! forum sitesine üye olsan orda senin görüşünün yanlışlarını(?) anlatsalar.sen o yorumdan alıntı yapıp o kişinin görüşünümü desteklersin?Şahsen ben öyle yapmam önce yorumun doğru olup olmadığına bakarım.
FarukARSLAN.
04-04-2009, 17:26
hayır tabikide bizi başkalarıyla karıştırma.sen şimdi tamamen zıt olduğun bir görüşünün! forum sitesine üye olsan orda senin görüşünün yanlışlarını(?) anlatsalar.sen o yorumdan alıntı yapıp o kişinin görüşünümü desteklersin?Şahsen ben öyle yapmam önce yorumun doğru olup olmadığına bakarım.
(: enteresan..
(: enteresan..
enteresan olan ne?
Duygu'Seli~
04-04-2009, 17:36
AK PARTİ FORUMDA BAŞKA PARTİ VE İDEOLOJİLERİN REKLAMLARI,PROPAGANDALARI YAPILAMAZ..!!!!!!!
KONU SİLİNMEK ÜZERE KİLİTLENMİŞTİR..!!
GÖREVLİ ARKADAŞLARIMIZ VE DİĞER ÜYELERİMİZ..BÖYLE KONULARI GÖRDÜĞÜNÜZ ZAMAN CEVAP YAZMAK YERİNE BİZE BİLDİRİN LÜTFEN.. DİREK SİLELİM..!!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.