Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet Partisi'nin İftarında Olay Var!
Cihannur
08-21-2010, 22:35
Saadet Partisi'nin iftarında olay var!
Saddet Partisi iftarında korkulu anlar! Erbakan'ın adamları iftar yemeğini bastı; sofraları dağıttı!.. Ortalık savaş alanına döndü!..
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğini basan 50 kişilik grup, Erbakan'ın gönderdiği telgrafla birlikte slogan atmaya başladı.
'Mücahit Erbakan, Numan İstifa', 'Hocamız bizim şerefimiz' sloganlarıyla Numan Kurtulmuş'un oturduğu masaya doğru yürüyen 50 kişilik grup, yeni iftarını açmaya çalışan misafirlerin tepkisi üzerine iftar masalarını dağıtmaya başladı.
Korkulu saatlerin yaşandığı iftar sofrasında olayların büyümemesi için Numan Kurtulmuş, eşi ve kurmaylarıyla birlikte salonu terketti.
Kurtulmuş'un ayrılmasının ardından salondan çıkmayan grup, tüm misafirlerin önündeki yemekleri dağıtarak ortalığı savaş alanına çevirdi.
İnternet Haber'e konuşan Numan Kurtulmuş, "Her şey ortada çok üzgünüm." dedi.
İnternet Haber 21.08.2010
Bence bu olayın arkasında Erbakancılar değil Numancılar var ...
İntifada
08-21-2010, 22:41
Saddet Partisi iftarında korkulu anlar! Erbakan'ın adamları iftar yemeğini bastı; sofraları dağıttı!.. Ortalık savaş alanına döndü!..
erbakan hocanın adamları ne demek ya?Mafyamı bu adam...
Böyle bir emir vereceğini sanmıyorum erbakan hocanın...
Ama partide HUZUR kaçmış cihannur MUTLULUK lazım sanki :)
Cihan_ŞümuL
08-21-2010, 22:41
kim varsa yazıklar olsun ona..
ramazan ayında değilmiyiz.
biz kardeş değilmiyiz.
sorunları böyle mi çözecekler.
bitaraf olarak gerçekten yazıklar olsun...
görüntüleri izledim.. gercekten ibretlik Allahin kelami okunuyor bazi bedbahtlar taht kavgasi yapiyor..
Ne diyeyim bu is iyice cirkinlesmeye basladi ama Rabbime sükürler olsun ki Mücahidlerin yüzünü bize cok iyi gösterdi!..
Cihannur
08-21-2010, 22:51
Numan Kurtulmuş canını zor kurtardı!
Saadet Partisi'nin iftarının verildiği salon savaş alanına döndü!.. Masalar devrilmiş, iftarlıklar yerlerde...
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı iftar yemeğinde Numan Kurtulmuş'u protesto eden bir grup ile protestoya tepki gösterenler arasında kavga çıktı. İftarın düzenlendiği WOW Otelinin salonu savaş alanına döndü!.. Masalar devrildi; iftarlıklar yerlere saçıldı! Davetliler korku içinde kaldı.
Numan Kurtulmuş'un kurmayları erken hareket etmeseydi, Kurtulmuş zor anlar yaşayabilirdi. Çünkü göstericiler tarafından Kurtulmuş'a fırlatılan bir tuzluk, Pakistan Başkonsolosu'nun alnını teğet geçti.
Ayrıca, Kurtulmuş'un oturduğu protokol masası resmen yerlebir edildi!.. Masa üzerinde bulunan; tabaklar, çatallar, bardaklar hepsi yerlere fırlatıldı.
SALDIRIYI KİM DÜZENLEDİ?
Salonda konuşulanlara göre bu saldırı organizasyonunu Oğuzhan Asiltürk'ün organize ettiği, olayları tetikleyenin ise Necmettin Erbakan'ın gönderdiği söylenilen telgraf olduğu iddia edildi.
Telgrafın Erbakan tarafından gönderilip gönderildiği halâ netlik kazanmasa da, telgrafın sonunda bulunan 'Efsane Başkan' ifadesi kafaları iyice karıştırdı.
GAZETECİLER DARP EDİLDİ
Olayı görüntülemek isteyen basın mensupları iki grubun arasında kalarak darp edildi. Yaşananların ardından darp edilen gazeteciler olaya tepki göstererek salonu terk ettiler.
EYLEM SÜRÜYOR
Polis olayı yatıştırmaya çalışırken, protestocu grup ise sloganlar eşliğinde eylemini sürdürüyor.
İnternet Haber 21.08.2010
Cihan_ŞümuL
08-21-2010, 22:53
Cihannur kardeş daha önce belirttigin düşüncelerien katılamaya başlıyorum artık.
İntifada
08-21-2010, 22:53
NE fitneymiş arkadaş :)
kim soktu acaba araya :)
ahh şimdi mgf de olmak vardı :)
gözleri dönmüs adamlarin.. numan hocanin canina kastediyorlar, kim bilir buda onlarin cihadinin bir parcasidir!
Mücahid Erbakan, Mücahid Milli Görüşçüler..
(Ben o söylediklerine öyle bir şey söylerdim böyle cuk oturacak ama forumda da söylenmiyor ki)
Aferin benim mücahidlerime...Kesin yine bahçede toplanmışlar hoca tam çıkacağı anda şimşek falan çakmış mücahidlerimde almış mesajı hemen numan hocaya saldırı hurra...Heyt Aslan yavruları Aslan..
Birader biri fitneyi soktu bir soktu pir soktu parti kendine gelemedi :D Ne fitneymiş ya hu.
Güzel demiş kolera;
"Biliyorum, kul yaptı sanıyorsun,
Zalimi zalim kuluna kırdırır, kelak."
İntifada
08-21-2010, 23:01
Bence bu olayın arkasında Erbakancılar değil Numancılar var ...
sana katılıyorum abi...
erbakan hocanın yapacağı iş değil bu...
kraldan çok kralcı üç beş holigan işte...
Cihannur
08-21-2010, 23:02
erbakan hocanın adamları ne demek ya?Mafyamı bu adam...
Böyle bir emir vereceğini sanmıyorum erbakan hocanın...
Ama partide HUZUR kaçmış cihannur MUTLULUK lazım sanki :)
Milli Görüşçüler beni dinleyip de Mutluluk Partisini kurmuyorlar. Elden kaçırdıkları Saadet Partisi'ni tekrar ele geçirmeye çalışıyorlar. :(
(http://img97.imageshack.us/i/oynayansmiley2.gif/)
Hüdaverdi
08-21-2010, 23:03
Arkasında kim olursa olsun,kafirlerin dahi cesare edemediği şeyi yapıp iftarı basmak ne demek ? Nimetlere saldırmak ne demek ? Bu emri anca dinsiz,şeref yoksunu birisi verebilir benim gözümde.
Allahtan korkusu olmayan birisi yapar bunu anca. Arkasında kim varsa Allah cezasını versin,Erbakan varsa onun,Kurtulmuş varsa onun.
Partileri uğruna yaptıklarını bu pisliği sevap olarak görüyorlardır eminim.
Cihannur
08-21-2010, 23:13
Cihannur kardeş daha önce belirttigin düşüncelerien katılamaya başlıyorum artık.
Hangisine katılıyorsunuz kardeşim? http://img819.imageshack.us/img819/9042/acabadiyensmiley.gif (http://img819.imageshack.us/i/acabadiyensmiley.gif/)
Milli Görüşün yeni partisinin adı Huzur Partisi mi olsun yoksa Mutluluk Partisi mi olsun? http://img341.imageshack.us/img341/5459/dnensmiley.gif (http://img341.imageshack.us/i/dnensmiley.gif/)
Cihan_ŞümuL
08-21-2010, 23:16
hayır akpartinin çakması diyordunuz ya.
Numan başkanla bu yolda ilerliyor.
İntifada
08-21-2010, 23:17
daha çok chp nin çakması gibi duruyor...
sarıgülle baykalın kavgalarını hatırlattı bana...
Cihan_ŞümuL
08-21-2010, 23:23
kavga acısından benzetmedim.
sayın akıncı..
kavgalar her partide var.her...
İntifada
08-21-2010, 23:27
kavga acısından benzetmedim.
sayın akıncı..
kavgalar her partide var.her...
misal...
Cihannur
08-21-2010, 23:28
Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihli kongresinde Milli Görüş'ün kurucusu ve doğal lideri Necmettin Erbakan'ın listesini reddederek Milli Görüş partisi olmaktan çıkmıştır. Saadet Partisi'nde yeni bir kongre düzenlenip o kongrede Necmettin Erbakan'ın aday göstereceği bir kişi genel başkan seçilmediği ve Necmettin Erbakan'ın listesi kabul edilmediği müddetçe Saadet Partisi, Milli Görüş partisi olamayacaktır.
Cihan_ŞümuL
08-21-2010, 23:36
Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihli kongresinde Milli Görüş'ün kurucusu ve doğal lideri Necmettin Erbakan'ın listesini reddederek Milli Görüş partisi olmaktan çıkmıştır. Saadet Partisi'nde yeni bir kongre düzenlenip o kongrede Necmettin Erbakan'ın aday göstereceği bir kişi genel başkan seçilmediği ve Necmettin Erbakan'ın listesi kabul edilmediği müddetçe Saadet Partisi, Milli Görüş partisi olamayacaktır. Necmettin Erbakan'ın listesini reddederek o listeyi erbakan kendi başına hazırlamadı.o listede numan k. da mutabıktı.istişare ile hazırlanmıstı.
Numan hoca kongreye yeni bir liste ile gelmiştir .ikinci liste ile yani beyaz liste ile.
Erbakan'ın aday göstereceği bir kişi Unutmayın ki numan hocaya Erbakan da onay vermiştir.Ve istişare sonucu olmustur.
Erbakan'ın listesiyok öle bişey.İstişare ile olan bir liste.
Saadet Partisi, Milli Görüş partisi olamayacaktır.Evet bu yolda ilerleniyor.buna dur denilecektir diye tahmin ediyorum.Hayırlısı.Oy toplamak için kitlelere açılan Numan başkan ak partileştiriyor.
Acizane görüşlerim bunlar.
Cihannur
08-21-2010, 23:55
o listeyi erbakan kendi başına hazırlamadı.o listede numan k. da mutabıktı.istişare ile hazırlanmıstı.
Numan hoca kongreye yeni bir liste ile gelmiştir .ikinci liste ile yani beyaz liste ile.
Unutmayın ki numan hocaya Erbakan da onay vermiştir.Ve istişare sonucu olmustur.
yok öle bişey.İstişare ile olan bir liste.
Evet bu yolda ilerleniyor.buna dur denilecektir diye tahmin ediyorum.Hayırlısı.Oy toplamak için kitlelere açılan Numan başkan ak partileştiriyor.
Acizane görüşlerim bunlar.
İstişare ile de olsa Yeşil Liste, Necmettin Erbakan'ın da mutabık olduğu listeydi. Necmettin Erbakan'ın mutabakatı olan bir liste olduğu için Yeşil Liste, Necmettin Erbakan'ın listesidir diyorum. Beyaz Liste daha sonradan Numan Kurtulmuş tarafından Yeşil Liste'ye karşı olarak çıkartıldı.
Özgür Çağrı
08-22-2010, 00:01
İftarı basan bir grup
Tam eşkiya bunlar
Milli görüş oldu milli dövüş
EpiVaTeS
08-22-2010, 00:07
Aferim...
Bir Ramazan'da İftar sofrası basılmamışdı oda oldu...
İntifada
08-22-2010, 00:12
http://habervaktim.com/galeri/resimler/7763739480.jpg
http://habervaktim.com/galeri/resimler/9467058347.jpg
http://habervaktim.com/galeri/resimler/6285691447.jpg
http://habervaktim.com/galeri/resimler/2243312295.jpg
rizzelli
08-22-2010, 00:49
bu fanatiklere sorsak cihad ettik derler.
redyellow
08-22-2010, 02:12
utanıyorum bu terbiyesizlerden, yazıklar olsun.
50 yaşında olan, kendini bildi bileli milli görüş camiasında olan bir kişi olarak bu yapılanlardan dolayı yerin dibine girdim.
Bu terbiyesizliği yapanlar, bu ahlaksızlığı yapanlar milli görüşçü olamaz, milli görüş terbiyesinden nasibini almamış odunlardır bunlar!
Hiç kimse erbakan adına bu ahlaksızlığı yapmaya kalkmamalı!
Erbakan hoca gidin iftira basın mı dedi? gidin partinin genel başkanını protesto edin mi dedi?
Siz kimsiniz? kendi kendinize böyle bir terbiyesizliği yapma hakkını nerden alıyorsunuz?
Erbakan hoca bunu yapın dediyse bunu ispatlamalılar, ya da hem erbakan hocadan hem numan beyden hem de tüm milli görüş camiasından özür dilemeliler sonra da milil görüş camiasından defolup layık oldukları dağlara gitmeliler!
EpiVaTeS
08-22-2010, 02:23
50 yaşında olan, kendini bildi bileli milli görüş camiasında olan bir kişi olarak bu yapılanlardan dolayı yerin dibine girdim.
Bu terbiyesizliği yapanlar, bu ahlaksızlığı yapanlar milli görüşçü olamaz, milli görüş terbiyesinden nasibini almamış odunlardır bunlar!
Erbakan hoca gidin iftira basın mı dedi? gidin partinin genel başkanını protesto edin mi dedi?
Siz kimsiniz? kendi kendinize böyle bir terbiyesizliği yapma hakkını nerden alıyorsunuz?
Erbakan hoca bunu yapın dediyse bunu ispatlamalılar, ya da hem erbakan hocadan hem numan beyden hem de tüm milli görüş camiasından özür dilemeliler sonra da milil görüş camiasından defolup layık oldukları dağlara gitmeliler!
Geçtim siyaseti...
Ramazan İftarına saldırmak ne demek...
Nasıl Müslüman bunlar...
Oruç tutanların yemeklerini deviriyorlar...?
Ciddi Ciddi sorgulamak gerek ne demek bu...?
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 02:39
Sonuna kadar haklısın da abi Numan K. da hiç mi suç yok.
Teşkilatın ona güveni kalmamıstır.Ve kongre istemektedir.Bnun işi kılıfına uydurarark engellemiştir.Teşkilat Onu istemiyor..Gitsin demiyorum da kafalar allak bullak kongre kesinlikle şarttı.
Kongreden belki de yine kendi çıkacaktı.Neden yapılmıyor.800 delegenin imzası vardı.
Numan k. arkasında kimler var?Bu cemaati bu kadar karıstırmayı nasıl başardı.Ve neden karıstırdı.İlla da kongre yapacagım dedi.Hoca yapmayalım dedi ama o istedi ve onu kırmadılar.Sonrası corap sökügü.
off ne bileyim.
Hoca dan vazgecemem.Ama onu da seviyorum.
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 02:40
Geçtim siyaseti...
Nasıl Müslüman bunlar...
Bunu yapanlardan hesap sorulmalı.
mehmetakif24
08-22-2010, 02:49
terbiyesizlik
samimiyetsizlik
bilinçsizlik.......
Allah hidayet versin..
redyellow
08-22-2010, 02:53
Teşkilatın ona güveni kalmamıstır.Ve kongre istemektedir.Bnun işi kılıfına uydurarark engellemiştir.Teşkilat Onu istemiyor..Gitsin demiyorum da kafalar allak bullak kongre kesinlikle şarttı.
Kongreden belki de yine kendi çıkacaktı.Neden yapılmıyor.800 delegenin imzası vardı.
Numan k. arkasında kimler var?Bu cemaati bu kadar karıstırmayı nasıl başardı.Ve neden karıstırdı.İlla da kongre yapacagım dedi.Hoca yapmayalım dedi ama o istedi ve onu kırmadılar.Sonrası corap sökügü.
off ne bileyim.
sevgili kardeşim:
Numan beyin hatası olabilir ama her hata yapana gidip böyle iftarı basacağız, mitingi basacağız diye bir şey olabilir mi?
Hatanın düzeltilme yeri kongredir.
Hoca yapmayalım demiş numan bey yapmış, bunu bu şekilde mi düzelteceğiz?
Çok çok büyük bir yanlış çok çok büyük bir terbiyesizlik.
Erbakan hocadan asla vazgeçmem aynen senin gibi söylüyorum.
Ama numan beye yapılan da terbiyesizliktir.
Bu şekilde devam edilirse MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ başkalarının müdahelesine gerek kalmadan tarihin derinliklerine gömülür gider!
Tekrar edeyim:
Bu yapılan terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır,iftar basmak nerde görülmüş? masaları devirmek, yemekleri yerlerde süründürmek nerde görülmüş?
Bu mudur milli görüşçülük?
Gerçekten çok büyük utanç içerisindeyim bu odunların yüzünden!
Teşkilat istemiyorsa yapılır yeni bir kongre olur biter.
Allah korusun şu saatten sonra yapılacak kongrede kan gövdeyi götürür!
Bu olmaz diyebiliyor muyuz? ben diyemiyorum artık.
UTANIYORUM!
Geçtim siyaseti...
Nasıl Müslüman bunlar...
ben kimsenin müslümanlığını sorgulayamam bu haddime değildir.
Ama terbiyesizliklerine, edepsizliklerini sorgular ve çok net yazarım ki bunlar terbiyesizdir.
EpiVaTeS
08-22-2010, 02:56
Abi Müslümanlığını sorgulamk değilde...
Böyle bir şeyi neye dayanarak yaptıkları önemli...
Birde savunan bir güruh var...
Terbiyesizlere terbiyesizce destek oluyorlar...
Yok hoca illa söylemez...
İma edebilir falan...
Bunlar şık şeyler değil...
.:Ay_Yıldız:.
08-22-2010, 03:02
http://habervaktim.com/galeri/resimler/7763739480.jpg
http://habervaktim.com/galeri/resimler/9467058347.jpg
http://habervaktim.com/galeri/resimler/6285691447.jpg
http://habervaktim.com/galeri/resimler/2243312295.jpg
Bunlar mı mücahit insanlar?
Özgür Çağrı
08-22-2010, 03:02
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/180320100822012452977.jpg
redyellow
08-22-2010, 03:04
Abi Müslümanlığını sorgulamk değilde...
Böyle bir şeyi neye dayanarak yaptıkları önemli...
Birde savunan bir güruh var...
Terbiyesizlere terbiyesizce destek oluyorlar...
Yok hoca illa söylemez...
İma edebilir falan...
Bunlar şık şeyler değil...
tabiki değil, kimse erbakan hoca adına bu terbiyesizliği yapmamalı, yapmışlarsa da savunmamalı!
Erbakan hocanın nezaketine, zerafetini herkes biliyor takdir ediyor.
Böyle bir mikropluğa, böyle bir edepsizliğe erbakan hoca asla onay vermez.
(ama hiç bir zaman bukonuları yazarken sorğularken bunlar nasıl müslüman vs. yazmam, hoşlaşmıyorum bu tür yazılardan)
Özgür Çağrı
08-22-2010, 03:06
Erbakan hoca aynı saatlerde kocaelide antikkapıda iftardaydı. Keşke olayı kınasaydı .
İntifada
08-22-2010, 03:10
Bunlar mı mücahit insanlar?
hayır mücahit olanlar bunlar bak...
http://habervaktim.com/galeri/resimler/8893860032.jpg
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 03:11
Erbakan hoca aynı saatlerde kocaelide antikkapıda iftardaydı. Keşke olayı kınasaydı .
konusmasını dinleyebildin mi baştan sona.
Özgür Çağrı
08-22-2010, 03:12
konusmasını dinleyebildin mi baştan sona.
Hayır baştan sona dinleyemedim ama kınadığınıda duymadım
Delilin NuR
08-22-2010, 03:23
Kimin bu çirkin davranışta, olayda ne kadar parmağı var bilemiyoruz ...
Lakin nasılki bazı chpliler Atatürk ve laikliğin arkasına sığınıp kendi içlerindeki iğrenç düşüncelerini, fikirlerini Atatürke ve laikliğe mal edip, çirkin hareketlerde bulunuyorlarsa...
Aynen burdada öyle bir durum var birileri Hocanın arkasına sığınıp Hocanın adını kullanarak , belki hocadan habersiz böyle çirkin bir eylemi gerçekleştirmişler....
İster hocanın haberi olsun ister haberi olmasın...
İster bunu hoca yaptırmış olsun ister numan kurtulmuş...
İster o haklı olsun, ister bu....
Sonuç olarak böyle bir şeyin çıkması hiç hoş değil ...
Hoş olmasını bırakın tam bir rezillik ...
Ben bu haberi ilk izlediğim zaman sadece chpye kurban olun demek geldi içimden...
Çünkü chpde onca çirkeflik yaşandı, resmen başkanlarını çirkin bir şekilde sattılar ama yinede herkese hiçbirşey yaşanmamış görüntüsü veriliyor...
Chp bunu yapabiliyor ama sözde müslümanım diye geçinen saadet partimdeki vatandaşlar ramazan sofrasını basıp etrafı dağıtıyor ...
Diyecek bir şey kalmıyor Allah sizi affetsin ....
Bir ak partili olarak çok derin üzntü yaşadım bu olaydan ...
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 03:24
üzüntü yaşadım utandım ve ümitlerim kırıldı.
redyellow
08-22-2010, 03:25
üzüntü yaşadım utandım ve ümitlerim kırıldı.
Aynen öyleyim bende şu an.
Hem büyük bir utanç içerisindeyim hem de sıfır ümit!
EpiVaTeS
08-22-2010, 03:34
Ağabey hatalılar sizi bağlamaz...
Herkesin içinde çürük yumurtalar mevcuttur...
Önemli olan ayıklayabilmektir...
İntifada
08-22-2010, 03:35
gerçekten ayıp ediyorlar ama abi...
görüyorum mgf de size yazılanları...
daha mücadeleden haberi olmayan insanların dünkü çocukalrın size ithamlarına bak...
bu olay belki sizin gibi milli görüşççülerin sayesinde çözülür diyordum ama sizlerede çok kolay hain yaftası vuracaklar gibime geliyor...
Delilin NuR
08-22-2010, 03:37
Siz neden utanç duyuyorsunuzki ...
Yapanlar utansın ...
redyellow
08-22-2010, 03:38
Ağabey hatalılar sizi bağlamaz...
Herkesin içinde çürük yumurtalar mevcuttur...
Önemli olan ayıklayabilmektir...
kişisel olarak beni bağlamaz ama benim davamı, benim yıllardır verdiğim emekleri bağlar. Gerçekten çok büyük üzüntü ve utanç içindeyim.
gerçekten ayıp ediyorlar ama abi...
görüyorum mgf de size yazılanları...
daha mücadeleden haberi olmayan insanların dünkü çocukalrın size ithamlarına bak...
bu olay belki sizin gibi milli görüşççülerin sayesinde çözülür diyordum ama sizlerede çok kolay hain yaftası vuracaklar gibime geliyor...
İnsanda utanma olmayınca her şeyi yapar.
İftar sofrasını basan odunlar tarafından hain olarak suçlanmak benim için şeref olur.
Ben doğrularımı yazarım ne yaparlarsa yapsınlar. Burda da kendime göre doğruları yazdığım için bazı şeyler geliyor başıma orda da gelsin sanalda alıştık nasıl olsa bu tür şeylere!
ben 12 eylülden önce 163.maddeden, laikliğe aykırı davranmaktan yargılanırken bu odunlar daha doğmamıştı belki de, kimileri de ayaklarıda donla geziyorlardı. Şimdi tutmuşlar hem bu edepsizliği yapıyorlar hem de eleştirene kızıyorlar.
dedim ya: BİR İNSANDA UTANMA YOKSA HER ŞEYİ YAPAR!
redyellow
08-22-2010, 03:40
Siz neden utanç duyuyorsunuzki ...
Yapanlar utansın ...
Bunları yapanlar milli görüş camiası adına yapıyorlar güya bunları.
Milli görüşü nasıl anlatacağım bundan sonra?
Adam demez mi bana iftar basan sizinkiler değilmiydi?
Makam için,koltuk için bunu yapanlar başka neler yapmaz ki derse ne diyeceğim?
Milli görüşü katlettiler bu akşam.
EpiVaTeS
08-22-2010, 03:44
Şahsen ben derdim...
Sizinkiler iftar basmış diye...
Ama demedim...
Zira Bütün Milli görüşçüleri bağlamaz...:)
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 04:00
herkes dicektir.
demeyen sayılıdır.
İntifada
08-22-2010, 04:09
http://www.milligorus-forum.com.tr/386050-post108.html
eğer bu doğruysa durum vahim...
numan beyin telefonları mesajlarla tehdit için yayılıyormu yani?
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 04:13
milliyet haber yaptı bunu.link vercem şimdi.
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 04:13
http://www.haber7.com/haber/20100822/Numan-Kurtulmusa-Terk-et-yoksa-vururuz.php
Cihan_ŞümuL
08-22-2010, 04:14
hadi hayırlı sahurlar.
ben kacar..
:)
İntifada
08-22-2010, 04:17
Aman Allahım....
Bunlar çok vahim iddialar...
Eğer bunu böyle arkadaşın dediği gibi mesajlarla yaydılarsa vay saadet partisinin haline...
Kongre sonrası kol kırılır yen içinde kalır düşüncesini biraz olsun benimsemiştim ama bu olaylar artık geridönülemez kapılar açmıştır...
Yazık olur ...
Delilin NuR
08-22-2010, 04:22
Bunları yapanlar milli görüş camiası adına yapıyorlar güya bunları.
Milli görüşü nasıl anlatacağım bundan sonra?
Adam demez mi bana iftar basan sizinkiler değilmiydi?
Makam için,koltuk için bunu yapanlar başka neler yapmaz ki derse ne diyeceğim?
Milli görüşü katlettiler bu akşam.
Sizin burda kendinizi kahredercesine üzülmenizi gerektirecek bir şey yok çünkü zaten sizde olan olayı çirkin kabul edip, üzüntü çekiyorsunuz ...
Davanızıda gönül rahatlığıyla anlatabilirsiniz ...
Çünkü Bir kaç kendini bilmez kişi kalkmış milli görüş adı altına sığınıp çirkeflik yapmış, şimdi gidipte bunu tüm milli görüşlere mal etmek yanlış olur ...
Siz gene gönül verdiğiniz davanızı savunun bence ...
Kişilere takılmadan hizmetinizi devam edin ...
Kimin ne yaptığı önemli değil, sizin ne yaptığınız önemli ...
Yukardada yazmıştım ben bir akpartili olarak bu olaya sanki kendi partimde çıkmış gibi üzüntü yaşadım ...
Olmamalıydı ama oldu daha fazlada kendimizi üzmememiz gerekir diye düşünüyorum...
Yok ben artık katiyyen milli görüşü savunmam diyorsanız, o zaman ak partide kapımız sonuna kadar açık size ... :) ( bu bir espiriydi abi gülmeniz için )
Hüdaverdi
08-22-2010, 04:30
Az göz attım da bu saadet foruma,resmen vampirleişmişler.
Bugün dolunayda var,etkisi bol olsa gerek.
Kimisi 'reklam kazandı' demiş,kimisi 'iyi olmuş' demiş,kimisi 'partiyi bölmeyip kucaklaşsaymış o zaman'demiş.
Orucu,iftar sofrasını yıkıp buna destek olana ben insan demem.
Oruç tutan bu vampirler,oruunu eminim kanla açarlar.
http://www.haber5.com/video/index.php?id=2719
Hüdaverdi
08-22-2010, 05:06
Videoyu izledim iyice şaşırdım,bunların görüşü milli görüş falan değil.
Tamamiyle milli görüşçi bunlar.Kendileri gibi olmaya saldırırlar,parti içi görüşlere söverler.
Hadi bundan banane ben işin ibadete saldırılmasına bakarım,Mersinde koca karıların çarşaf yırtmasıyla,Anıtkabirde başörtülü tekmelemeleriyle,Çağlayan'da dinimize ve peygamberimize küfür edilmesiyle,bu olayın hiç bir farklı yok.
İçeride insanlar ibadet ediyor oruç için toplanıyor,Kuran okunuyor,sen gel nimeti ayaklar altına al.
Aranızda milli görüş sitesine üye olan varsa şunu desin onlara,bunların cumhuriyetçi koca karılardan,ezandan rahatsız olan şeref yoksunlarından,peygemberimize ve dinimize küfür eden çamhuriyet mitingçilerinden,çarşaf yırtan mersinli cadılardan hiç bir farkı yok.
Fark varsa bile o saydıklarım yaptıklarını inkar etmeden ulu orta şerefsizliklerini gösteriyor,bunlar ise şerefsizliklerini takkelerinin altına saklayarak hareket ediyorlar.
Forumda yazdım bir daha yazıyorum,nimete saygısızlık babam olsa afetmem,hele ki dindar gibi gözüküp nimete saldıran varsa vay onun haline.
Şimdi o foruma girsem eminim çöker.
Sıfatsızlar.
off ne bileyim.
İmzalarda araştırma ve düzenleme yapıldı.Ve yapıldıktan sonra geçersiz oylar ve oyunu çekenler vardı.Haliyle düşen imzalar oldu ve düzenlenmiş imza sayısı kongre yaptırmak için yetersiz kaldı.Kongre bundan ötürü yapılmadı.En azından ben haberlerde öyle gördüm.
manifesto
08-22-2010, 12:00
kendisini milli görüşçü sanıp akşamki hadiseyi yapan odunlar işte böyle kişilere fırsat veriyorlar! bunların konuşmasına sebep oluyorlar!
kına yakabilirler!
Bu olayların yaşanmış olması dahi sana birşey anlatmıyorsa yapabileceğimiz bir şey yok.Bu iftarı basıp okunan kur'ana ve açılan oruçlara dahi saygı duymayan "odunların" hiçbir suçu yok.Bu kitlere tetikçi motivasyonu verenler dir yani asıl suçlular failler azmettiricilerdir.
Ahmet Yasin
08-22-2010, 12:07
Bunların Cihad anlayışı müslümana olan cihadmı?
Saadet partisi THE END.....
redyellow
08-22-2010, 12:39
ben sana ne diyorum sen ne diyorsun.. kendi forumunda o odunlara hakaret edemezken gelip burada o odunlara hakaret etme hakkini nereden buluyorsun?
:)
Hah helal olsun!
Şimdi de SAADET PARTİSİNİN YEMEĞİNİ BASAN ODUNLARI SAVUN!
Sırf bana muhalefet olsun!
Çok yaşa emi!
Odunlar seninle gurur duyuyor!
tekrar ediyorum ONLAR ODUNDUR!
İftar sofrasını basanlar her kim olurlarsa olsunlar ODUNDUR!
Sen buyur savun onlara hakaret edemezsin de!
ben ediyorum!
ben o odunlara diyecegimi bu konuda ilk mesajimda dedim.. onlar birilerinin adamlari, ayrica ben benhurdan ayri düsünüyorum bu konuda erbakan hoca nin etkisi yok..
bana göre bu tamamen kraldan cok kralci gecinen bir kac kisinin provakasyonu ve bütün camiaya mal edilmemelidir..
bu odunlar iste mücahidiz diye dolunanlarin cihadini ortaya koymustur..
benim sana kizdigim noktayi hala daha idra edemiyorsun bak onlara odun diyorsun, onlara capulcu diyebilirsin ama daha ileri hakaretleri bu forumun bünyesi kaldirmaz, icindekileri sikiysa git mgf de dök bakalim yada sikiysa git orada kina yaksinlar de bakalim abicim neler oluyor!..
manifesto
08-22-2010, 12:54
Arkadaşlar birimiz de efendilik bende kalsın desin yani.Güzel bir konu başlığı var
Arkadaşlar birimiz de efendilik bende kalsın desin yani.Güzel bir konu başlığı var
ben dedim zaten konuya u dönüsü yaptim :)
manifesto
08-22-2010, 13:11
bu camianin büyük cogunlugu bu edepsizligi savunur daha düne kadar numan hoca bastaci degilmiydi
Bir görüşün başında MİLLİ kelimesi olmakla milli olmuyor işte.Bu baskın örneğinde olduğu gibi.
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diye slogan atmayı unutmayın, belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır
Bir görüşün başında MİLLİ kelimesi olmakla milli olmuyor işte.Bu baskın örneğinde olduğu gibi.
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diyin belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır
ama ben olaylarda hoca nin parmagi olduguna inanmiyorum bence kraldan cok kralci gecinenler hocaya hos görünmek icin yapmistir..
yoksa hoca istese cagirir numani konutuna kardesim istifa et der o zaman numan hoca hayir diyebilir mi?
manifesto
08-22-2010, 13:17
yoksa hoca istese cagirir numani konutuna kardesim istifa et der o zaman numan hoca hayir diyebilir mi?
Hayırın kıralını der.Hoca Kongre istedi hayır dedi ya.Kurtulmuş Erbakan'ın ve sözde milli görüş'ün bir enkaz haline dönüştüğünün farkında.Bu enkazdan partiyi ve tabanı kurtarmak için ciddi bir refleks gösteriyor şuan.Bakalım nereye kadar güç yetirebilecek
Ertuğrul ÖZGÜL
08-22-2010, 13:49
Ayıp oluyor arkadaşlar... Hakaret içeren ve konu dışına çıkan konular temizlendikten sonra açılmak üzere kitliyorum...
O zaman kadar sizlerde sakinleşin LÜTFEN....
Ertuğrul ÖZGÜL
08-22-2010, 15:45
Konumuz açılmıştır...
Asi_isyankar
08-22-2010, 15:46
Yine çok yazık ve çok vahim bir durum.
Maalesef Saadet Partisi dağılma sürecine girmiştir.
Numan Kurtulmuş esneklikten, demokrasiden ve akıllı siyasetten yanadır diye
birilerince dışlanıyor...
sp olayi yapanlari sikayet etmis,emniyet kamerayla tespit ettiklerini göz altina aliyor..anlayacaginiz bu olay bundan sonra kan davasina dönecekdir ve bir kelle gidecekdir ama bakalim kimin kellesi!
Ahmet Yasin
08-22-2010, 15:55
Bir kelle gitse iyi kelleler gider gibi görünüyor.
İntifada
08-22-2010, 16:00
Sözde Milli Görüşçülere tavsiyem,Kurtulmuş yarın teravih namazını falan camii de kılacak düdükleri alın camiyi basın.İçeride de "HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZ" diye slogan atmayı unutmayın, belki kaybolan şerefiniz mıncıklanır
sen nediyon adam ALlah aşkına...
Olanların erbakan hocayla ne alaksı var...
Üç beş Akpartili kendini bilmez gitse bi yerleri bassa slogan atsa bundan Başbakanımızmı sorumlu olacak...
milletinadami
08-22-2010, 16:26
Yüzde 2 buçuk insan topluluğu, kendi içerisinde birliği, nizamı sağlayamazken, birde "milli nizam'dan" dünya nizamı" kurmaktan, insanlığı ve dünyayı kurtarmaktan bahsediyor. Kendi deyimleri ile "Hadi Ordan!!!" ..
Dünyayı kurtaran adam filmi bile daha gerçekçi sizden..
İftar programında yapılanlar bizlere, Hz. Osmana kasteden sefihleri hatırlattı.. Dün, Kur'an okuyan idareciye saldıran güruh, bugün iftar ederken saldırdı..
Yazıklar olsun dünün ve bugünün Sefihlerine!..
redyellow
08-22-2010, 16:47
Yüzde 2 buçuk insan topluluğu, kendi içerisinde birliği, nizamı sağlayamazken, birde "milli nizam'dan" dünya nizamı" kurmaktan, insanlığı ve dünyayı kurtarmaktan bahsediyor. Kendi deyimleri ile "Hadi Ordan!!!" ..
Dünyayı kurtaran adam filmi bile daha gerçekçi sizden..
İftar programında yapılanlar bizlere, Hz. Osmana kasteden sefihleri hatırlattı.. Dün, Kur'an okuyan idareciye saldıran güruh, bugün iftar ederken saldırdı..
Yazıklar olsun dünün ve bugünün Sefihlerine!..
La havle vela kuvvete.
Ya sabır....ya sabır....ya sabır...
manifesto
08-22-2010, 16:53
Olayların Erbakan hoca ile ilgisi olup olmadığını bilmiyoruz henüz.Ama 19 Ağustosta bana da bir mail gelmişti, istanbul iftarında protestolar olacak diye.Yani grup günler öncesinden hazırlıklıydı.Ancak milli görüş tabanını Kurtulmuş aleyhine kışkırtanlar heralde iftarda slogan atanlar değil.Asıl önemli olan yani asıl failler fikri azmettiricilerdir.Yinede Kurtulmuş sağduyusunu korumuş ve şuursuzlara edep dersi vermiş.
ben söyleyim oguzhan asiltürk bence provoke etmistir.. kendisi zaten kongreden beri numan hocaya tavir almis, kanal kanal dolasmis, kongreyi mahkemelere düsürmüstür..
İntifada
08-22-2010, 16:57
ben söyleyim oguzhan asiltürk bence provoke etmistir.. kendisi zaten kongreden beri numan hocaya tavir almis, kanal kanal dolasmis, kongreyi mahkemelere düsürmüstür..
yav bu adamın ismi çok ilginç...
sanki ajan ismi özel konulmuş gibi...
Hem oğuz hem han hem asil hem türk...
yav bu adamın ismi çok ilginç...
sanki ajan ismi özel konulmuş gibi...
Hem oğuz hem han hem asil hem türk...
zaten refah partisinin secimlerde mhp ve idp yle milliyetci cephe koalisyonu kurup, doguda cok büyük bir kayba ugramasina neden olmustur ki ondan sonra rp doguda daha eski gücünü yakalayamayip, potansiyelini marjinal kürtcü partilere kaptirmistir taki ak partiye kadar!..
ismindende anlasilacagi gibi milliyetcilik var serde ;)
redyellow
08-22-2010, 17:16
milli görüşçüleri AKİL olmaya davet ediyorum, öfke ile bir yere varılmaz.
Şiddet ile bir yere varılmaz.
Akil olun. sakin olun.
Son 10-15 gündür olanlar milli görüşe değil milli görüş düşmanlarına hizmet ediyor, milli görüş düşmanları ellerini oğuşturuyor hiç mi görmüyorsunuz bunları?
redyellow
08-22-2010, 17:30
'Erbakan'ın iftarda olanlara bir ilgisi yoktur'
Kapatılan Refah Partisi'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman, Erbakan'ın Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı iftarındaki protesto olayıyla ilgisinin bulunmadığını bildirdi.
Karaman, yaptığı yazılı açıklamada, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarla ilgili bazı basın yayın organlarında, ''Erbakancılar, Saadet iftarını bastı'' başlıklı ''kamuoyunu yanıltıcı'' haberler yayınlandığını ifade etti. Karaman, ''üzüntü verici ve hiçbir zaman tasvibi mümkün olmayan bu kabil olaylarla Necmettin Erbakan'ın uzaktan yakından herhangi bir ilgisi bulunmadığını'' belirtti.
http://www.vakithaber.com/haber.php?haber_id=30455
Erbakan hoca adına bu terbiyesizliği yapanlara duyrulur!
Allah bunları ıslah eylesin.
bunlar komik adamlar....
yine acaba kimin gazına geldiler....
yazık çok yazık...
manifesto
08-22-2010, 19:05
Yok şimdi kimi suçlayacaklar? siyonisleri mi yoksa işbirlikçi akp yi mi?;ı:
İntifada
08-22-2010, 19:22
bunlar komik adamlar....
yine acaba kimin gazına geldiler....
yazık çok yazık...
valla ben birşey yapmadım bu sefer ;D ;D
Yok şimdi kimi suçlayacaklar? siyonisleri mi yoksa işbirlikçi akp yi mi?;ı:
bütün suc senin? sen gelip burada azili milli görüscüleri kiskirtmasan o azilarin savunucularini kiskirtmasan onlarda gidip bunun hesabini numan hocadan sormazdi..
ondan sonrda gelmis kim suclu diyor :)
Cihannur
08-22-2010, 20:07
Saadet Partisi'nin ve Milli Görüş'ün 11 Temmuz 2010 tarihli Saadet Partisi Kongresinden bugüne kadar yaşamış oldukları ve muhtemelen önümüzdeki günlerde de yaşayacakları rezaletlerin ve skandalların asıl sorumlusu Numan Kurtulmuş'tur. 11 Temmuz 2010 tarihli Saadet Partisi Kongresi'yle, Saadet Partisi'ni Milli Görüş partisi olmaktan çıkartıp Çakma AK Parti görünümünde bir siyasi partiye dönüştürmeye çalışarak Milli Görüş'ü ve Necmettin Erbakan'ı reddeden Numan Kurtulmuş o hareketiyle büyük hata yapmıştır.
Numan Kurtulmuş eğer Çakma AK Parti görünümünde bir siyasi partiye sahip olmak istiyorsa, Çakma AK Parti Partisi (ÇAP)'ni kurup yoluna devam etmelidir. Numan Kurtulmuş, 11 Temmuz 2010 tarihinde ele geçirdiği Mili Görüş'ün eski partisi Saadet Partisi'ni Milli Görüşçülere geri vermelidir. Milli Görüşçüler, Numan Kurtulmuş yüzünden 1 aydan uzun süreden beridir partisiz kalmış durumdadırlar.
Sanırım devlet yetkilileri Numan Kurtulmuş' a eskort koruma tahsis etmek zorunda. Devletin en asli görevlerinden biride vatandaşının can sağlığını korumaktır. Devlet üzerine düşeni yapmalı ve Numan Kurtulmuşu mücahid!!!lerden korumalı...
İntifada
08-22-2010, 20:11
Artık numaz kurtulmuşun yakınında cumada kılınmaz...
Yakında camiyide basarlar bu gözü dönmüş mallar...
Numan****, Milli Görüş Gençliği'ne "O... Çocukları" Diye Küfrettiler
Olayların medya göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkmaya başladı...
Gözlerini kin bürümüş Numan*****, "Mücahit Erbakan" diye slogan atan gençlere kürsü mikrofonundan "O... Çoçukları" diye küfrettiler.
.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal{margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';}.ExternalClass p{margin-right:0cm;margin-left:0cm;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;}.ExternalClass div.ecxSection1{page:Section1;}
http://gfx1.hotmail.com/mail/w4/m3/ltr/i_safe.gif (http://gfx1.hotmail.com/mail/w4/m3/ltr/i_safe.gif)Saadet Partisi İstanbul İL Başkanlığı’nın İftarında yaşanılanlar medyanın gündemini işgal etmeye devam ediyor.
Numancılar arkalarındaki Aydın Doğan ve Ak Parti Medyası desteği ile provoke ettikleri iftar hadisesini duygusal ve kutsal terimler kullanarak Milli Görüş gençliğinin üstüne yıkmaya kalkışadursun, olayların perde arkası hiçte Numanistler ve Kartel Medyasının yansıttığı gibi değil.
Milli Görüş Portal yöneticisi Tevfik Yazıcılar, dün akşam yaşanılan hadiseyi kendi gözlemleri ile kaleme aldı. Milli Görüşlü gençlerin olayların perde arkasını bilmeden ve Kartel Medyasının gazı ile eleştirildiğini ifade den Yazıcılar, "Mücahit Erbakan" diye slogan atan gençliye kürsü mikrofonunda “o..ç..” diye hakaret edilince olayların patlak verdiğini ve provokasyonu ise Türker Saltabaş’ın Fatih İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Şenol Düzgün’ün üzerine yürümesi ile başladığını yazdı.
İşte hadisenin perde arkası:
Samet kardeşim ben oradaydım. İstersen sana görmediğin gerçekleri anlatayım da ondan sonra karar ver. Hani dediğin gibi "şu kartel medya gözüyle karar verme"
Dün akşam İstanbul İl Teşkilatımızın düzenlediği iftardaydım. Hamdolsun. Erbakan hocamızın dediği gibi "Milli Görüşün partisi Saadet Partisidir". Bizlerde hep beraber Saadet Partisi’nin iftarındaydık.
OLAYLARI SALTABAŞ BAŞLATTI
İftarda protestolar Kur’an okunurken olmadı. Kur’an okunurken “Numanist” Türker Saltabaş, Fatih Gençlik Kolları eski Başkanı Şenol Düzgün beyin üzerine yürüdü. Şenol beyi dışarı atmaya çalışan bir gurup Numanisti gören Fatih teşkilat mensupları, ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bir Gençlik Kolları Başkanına yapılan “terbiyesizce” saldırı protesto edildi o anda. Kur’an okunmasına aldırmadan kardeşlerine saldıran Numanistler, provoke ediyorlardı ortamı. Hamdolsun Şenol Bey bu rezil provokasyona uymadı ve bir masaya oturdu sessizce.
NUMANİSTLER BASINA SALDIRDI
Ardından olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı Numan***** Provokatörler. Hatta sonrasında basın mensupları onları protesto ederek dışarı çıktılar. Hem davet ettiniz hem görüntü almamıza engel oluyorsunuz diyerek.
NUMAN**** KARTEL MEDYASI AĞZI
Ama sizler bugün birkaç kartel medyasının ağzı ile "Kuran okunurken protesto olur mu" diyebiliyorsunuz yazık.
Bir haber kanalı 30 kişi diğeri 50 kişilik guruptu diyor. Ama korkudan titrediklerini, Numan Kurtulmuş’un kaçmak zorunda kaldığını, ortalığın savaş alanına döndüğünü de ardından ekliyorlar. Yahu hiç sormaz mısınız” 30-50 kişi mi tüm bunları yaptı?” diye.
SAHTE TELGRAF OKUDULAR!
Kartelin bu yalanına inananlara yanarım. Dün akşam SP İstanbul iftarında Necmettin Erbakan'a ait olduğu iddia edilen sahte bir telgraf okunana kadar her şey normaldi. Telgraf "Efsane başbakan Necmettin Erbakan" diye bitene kadar salonda bulunanların bir kısmı iftarını yapıyor diğer kısmı da namazlarını kılıyordu. İşte olaylar bu sırada patlak verdi.
Çakma telgrafta Necmettin Erbakan ismini duyan salonda bulunan yüzlerce davetli "Mücahit Erbakan " sloganını atmaya başladı. Hatta öyle ki her masada en az 5-6 kişi sesi çıktığınca "mücahit Erbakan " diyordu. Dün gece protestoya katılan 30-50 kişi değil en az 600 kişiydi. Video kayıtlarında da bu mevcuttur zaten. Aklı olan görür.
“MÜCAHİT ERBAKAN” SLOGANI RAHATSIZ ETTİ!
İşte ne olduysa o anda oldu.
Numanist provokatör bir … "Mücahit Erbakan " diyen kalabalığa doğru eline geçirdiği bardağı tuzluğu fırlattı. Mücahit Erbakan diyen kardeşine saldıran provokatör salonun birbirine girmesinin sebebi oldu. Gelen bardağın kırılması ile parmağı kesilen bir genç kendini korumaya çalışırken devrilen masanın ardında parmağını sarmaya çalışıyordu.
Numanist provokatörler geceyi birbirine katmayı başardı.
NUMANİSTLER, ERBAKAN SEVGİSİNİ HAZMEDEMEDİ
Samet çevresinde 7 kişi olduğu halde Numanist bir Provokatörün arkadan gelip tekmelediği Ömer kardeşimizi görmedin mi video da fotolarda. Erbakan’dan gelen çakma telgrafın ardından " Hocaya sadakat şerefimizdir" diye slogan atan Ömer’e saldıran Numanist provoke etti dün akşam salonu.
Kardeşlerine saldıran edep yoksunu Numanistler salonda "Erbakan " diyenlere saldırmaya başladığında salonun neredeyse tamamı artık "Numan İstifa" diye bağırıyordu.
KÜRSÜDEN ERBAKANCILARA O… Ç… DENİLDİ
Helekürsüden " Mücahit Erbakan" diyen yüzlerce davetliye " buradakiler O... Ç... larıdır" diyen Numanist .... İşte o Numanistin provokasyonu salonda yüzlerce davetlinin kürsüye doğru hareketlenmesini sağladı. Düşünsenize bu kadar provokasyona karşı hala edebini koruyabilen yüzlerce davetli..
Samet bizler protestoyu edebimizle gerçekleştirmeyi biliriz.
Ama o salonda "Mücahit Erbakan" diyen kardeşine bardak, tuzluk fırlatacak Numanist Provokatörler olacağını düşünmemiştik.
Ama o salonda "Hocaya Sadakat " diyen kardeşine arkadan saldırıp tekme atacak Numanistler olacağını düşünmemiştik.
Ama o salonda "Erbakan Nerede biz oradayız" diyen kardeşine kürsüden "o.. ç...ları " diyebilecek bir Numanist Provokatör olacağını düşünmemiştik.
Dün gece saadet Partisi İstanbul iftarında salonun yarısından çoğu hep bir ağızdan "Numan istifa " dedik. Bunu kaldıramayan Numanı putlaştırmaya çalışan bir avuç Numanist provokatör geceyi provoke etti ve bu görüntüler ortaya çıktı.
.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal{margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;}.ExternalClass div.ecxSection1{page:Section1;}
İnşallah Hocamızın emrettiği kongre biran önce gerçekleşecek ve bu provokatörler putları ile aramızdan ayrılacaklar...
Mevlüt Karsavran yazdı
İFTAR OLAYINDAKİ GERÇEKLER
İftarda yaşanılanları kaleme alan bir başka isim ise Numanistler tarafından Erbakan'a olan bağlılığı nedeni ile görevinden alınan Saadet Partisi Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Karsavran oldu.
İşte Karsavran'ın dün gece yaşanılanlarla ilgili kaleme aldığı gerçekler:
İstanbul il iftarının protesto edileceği günler öncesinden kamuoyu ile paylaşılmıştı. Yani konuyla alakalı hem genel merkezin hem de İstanbul il başkanlığının haberi vardı. Hatta konuyla ilişkili olduğu düşünülen isimlere de çeşitli yollardan tehditler de gönderilmişti.
Gençler protestoyu otelin girişinde ellerinde kırmızı kartlarla, düdüklerle ve istifa afişleriyle gerçekleştirdiler. Buradaki protesto herhangi bir taşkınlık olmadan gayet neşeli bir şekilde devam etti. Zaten iftar öncesinde de sonrasında da dışarıda hiçbir şekilde bir tatsızlık yaşanmadı ( İftar sonrasında da protestolar devam etmiş olmasına rağmen).
İÇERİDE MİSAFİRLER DARP EDİLDİ
İftar programı davetiyeli olması nedeniyle içeriye davetiyesiz giriş mümkün değildi. Ayrıca da içeriye davetiyesiz girişi önlemek amacıyla yüksek güvenlik önlemleri de alınmıştı. Kısacası içeride 144 ve 145 no'lu masalar dışında davetiyesiz misafir yoktu. Bu iki masaya oturtulan 20 genç İstanbul gençlik kolları teşkilat başkanı İhsan Sorar tarafından Esenler ilçesinden özel olarak getirtilmiş kişilerdi. Özel görevleri olayların detayı anlatılırken anlaşılacaktır.
Salondaki ilk kargaşa İstanbul İl Başkan Yardımcısı Türker Saltabaş'ın yaklaşık 10 kişilik grupla birlikte salona girmesiyle yaşandı. Türker Saltabaş Fatih ilçesinden tanıdığı ve muhalif olduğunu düşündüğü bir kısım misafirlere "niye geldiniz, ben size gelmeyeceksiniz demedim mi?" demesi ve sözlü birkaç atışmadan sonra Türker Saltabaş'ın yanındaki "Nail" isminde birinin masadaki misafirlerden birine yumruk atması olayların fitilini ateşledi. Bir süre devam arbede Genel Başkan Yardımcısı Akif Gürdoğan'ın araya girmesiyle yatıştırıldı. Ancak Türker Saltabaş'ın ekibinin bir türlü uslanmaması neticesi Kur'an-ı Kerim okunurken tekrardan yaşanan kısa süreli arbede misafirlerin sağduyusu neticesinde tekrardan yatıştırıldı. Bu arada olayları görüntülemek isteyen basın mensuplarına il yönetiminden bazı isimler müdahalede bulundu. Ezan okundu, oruçlar açıldı, İl Başkanı Erol Erdoğan konuşmasını yaptı. Daha sonra program sunucusu programa gönderilen telgrafları okumaya başladı. Son okunan telgrafın Efsane Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından gönderildiği söylenince salonun büyük bir kısmı Erbakan lehinde tezahüratta bulundu. Tezahürat sırasında ön masalarda oturan Üsküdar ilçesinden Şevki Yılmaz tezahürat eden gruba karşı çatal fırlattı. Atılan çatal Hüseyin Erikçi isminde bir misafirin kafasından yaralanmasına sebep oldu. Bu sırada 144 ve 145 no'lu masalara yerleştirilen davetiyesiz grup tezahüratta bulunanlara ve Erbakan'a açıkça küfürler savurmaya başladı. Bunun üzerine salon karıştı ve ortaya bu istenmeyen görüntüler çıktı.
Bu yaşanan olaylar neticesinde şu soruları sormak gerekir?
<B> 1-) Türker Saltabaş hangi hakla davetiyeli misafirlere hesap sormaya kalkışmış ve onları darp etmiştir?
</B>
2-) Türker Saltabaş neden Kur'an-ı Kerim'e dahi saygısı olmayan bir grupla salona girme ihtiyacı hissetmiştir?
3-) Basına müdahale edenler İstanbul il yönetim kurulu üyeleri olmalarına rağmen bunu tezahürat eden misafirler yapmış gibi göstermeye çalışmaktaki amaç nedir?
3-) İstanbul gençlik kolları teşkilat başkanı İhsan Sorar o 20 kişilik grubu neden davetiyesiz içeri almış ve bunlara nasıl bir görev vermiştir?
4-) Erbakan lehine tezahüratta bulunan misafirlere ön masalardan çatal, bıçak ve tuzluk atmayı başlatan Şevki Yılmaz davetiyeli bir misafir midir? Ya da davetiye kim tarafından finanse edilmiştir?
5-) Erol Erdoğan kendi ekibinde bulunan Türker Saltabaş, İhsan Sorar ve il yönetim kurulu üyelerinin yapacaklarından haberdar mıydı? Bu yapılanlar önceden tasarlanmış mıydı?
EpiVaTeS
08-23-2010, 03:11
He işte onlarda sizden...
Bize edep öğretenlere bak hele...
Sizin edebiniz bumu...
Biri küfreder öbürü iftar basar...
Tiksiniyorum sizden ve sizin gibilerden artık...
İntifada
08-23-2010, 03:11
LA zilzal evde iftar vereceğiz ama korkuyoruz...
Basmazsınız değilmi :)
Siz Kuranı Kerim okunan iftar masasına saldıracaksınız adamlar az bile demiş dua edin mikrofonda ben yoktum :)
EpiVaTeS
08-23-2010, 03:13
Valla ben olsam kalaylardım...;D
İntifada
08-23-2010, 03:15
Zilzal artık büyük çalışırsınız :)
bak esenler belediyesi 40000 kişilik iftar vermiş :)
milli görüş gençliğini orada görmek isterdik :)
bu baskınla adını bütün dünyaya duyururdu :)
bunlar iyiecene peşmerge oldu...
hallerine bak....
He işte onlarda sizden...
Bize edep öğretenlere bak hele...
Sizin edebiniz bumu...
Biri küfreder öbürü iftar basar...
Tiksiniyorum sizden ve sizin gibilerden artık...
sizin eserleriniz!!!!!!!!!!!!!
bizimkiler mi bastı iftarı?
sen iyicene saçmalamaya başladın...
LA zilzal evde iftar vereceğiz ama korkuyoruz...
Basmazsınız değilmi :)
Siz Kuranı Kerim okunan iftar masasına saldıracaksınız adamlar az bile demiş dua edin mikrofonda ben yoktum :)
siz gidin akdamar kilisesinde ayin yaptırın,sonra rum pontus devleti hayali ile yananlara sümelada ayin yaptırın,sonundada ayasofyada ayin yaptırın.
İntifada
08-23-2010, 03:52
hee :)
biz bastık :)
zaten numan kurtulmuşun cep numarasınıda biz dağıttık arayın tehdit edin diye :)
kafirin yapamadığını siz yaptınız...
Kurana baskın verdiniz...
Şeref yoskunu mahluklar...
EpiVaTeS
08-23-2010, 03:53
Ooohohooo
Asıl bomba burada...
İFTARIDA biz bastık...
Ne zaman sıçratacaklar dedim pisliklerini...
Ahanda sıçrattılar Yavuz...
Dün biz bastık iftarı itiraf ediyoruz...
İntifada
08-23-2010, 03:53
siz gidin akdamar kilisesinde ayin yaptırın,sonra rum pontus devleti hayali ile yananlara sümelada ayin yaptırın,sonundada ayasofyada ayin yaptırın.
Ben Müslümanın bu saydıklarının hiç birini yapmama gerek yok ;D;D
yani şu an sinirden tinerci beynine dönmüş o ufak beyninle bu konudan vurmak istiyorsan beni buyur zorla :)
ben camide yaparım ibadetimi...
Ayrıca iftar sofrasını basmam Kuran okunan yere baskın verip hocaya sadakat şerefimizdir diyede bağırmam :)
Beylerbeyi
08-23-2010, 03:54
güzel kardeşim new yorktaikiz kulelerde cami yapılacak. ozaman camiye karşı çıkan hıristiyanlar haklı olur sana bakarsak?
berlinde pariste londra moskovada onlarca cami bulunuyor. ermeni nüfusunun olduğu akdamarda ayinlere izin vermek neden zorunuza gidiyor? osmanlı devletini bilmez misin sen ?
Fatih'e gelip dediler ki "bursada ermeni nüfusu çok hızlı oranda artıyor neler yapalım" fatih dedi ki derhal devlet eliyle kilise yapın rahat bir şekilde ibadetlerini yapsınlar. sen fatihten daha mı akıllısın ? biraz sağduyu lütfen, aklı selim yorumlarda bulunmanı temenni ediyorum..
bunlar yapilmasina yapilir sorun degil ama yapmayacagimiz seyler var bunlar Allahin kelami okunurken olay cikarmak, iftar basip millete saldirmak, agza alinmayacak sözlerle salya, sümük millete saldirmak bu sadece ve sadece holigan mücahidlere! aittir..
bu arada baskin listesini gördün mü önce iftarlar basilacak o kesmezse cuma namazlari provoke edilecek oda kezmezse ülkücülerle bir olup cenaze namazinda olay cikartilip bir tasta, iki kus vurulup hem akp ye hemde numan a haddi bildirilecek!
Ortalk yine toz duman.. :)
Gece karanlığında bi sızıyım dedim kardeşlik:)
İntifada
08-23-2010, 04:35
kardeşlik sen buna duman mı diyon :)
hele bu ebubekir bi konu silde o konuyu bi okusaydın :)
zilzal sıyırdıydı
O tek sıyırmaz insanada sıyırtır kardeşlik. Bir insanın gözleri bu kadar mı kapalı olur gerçekleri görmeye..
redyellow
08-23-2010, 12:27
saadet partisinin iftarını basan insanlar bu yorumları okusunlar sayın zilzal ve ne yaptıklarını ellerini vicdanlarına koyarak düşürsünler.
Bu sözleri bu insanlar söyletiyor.
hiç boşuna sizin eseriniz felan demeyin.
Saadet partisinin iftarı kendilerini erbakancı diye ilan eden (erbakana kurban olsun onlar) bir takım kişiler basarsa insanlar bu şekilde konuşurlar ve haklı olurlar.
Saadet partisinin iftarını basanlar ilk önce Erbakan hocanın adına katletmişlerdir!
Sonra milli görüşü katletmişlerdir.
İki gündür tüm islam düşmanları, erbakan düşmanları, milli görüş düşmanları bayram ediyorlar!
arkaaşlar takip ediyorumda çok ağır yorumlar var bizlere yakışmaz bunlar
redyellow
08-23-2010, 12:52
Doğru söylüyorsunuz, Maalesef bazı yorumlar hiç hoş değil.
İntifada
08-23-2010, 15:15
Tartışmak bu mudur sayın akıncı?
böyle bir uslubu siz kendinize yakıştırıyor musunuz?
Hitap ettiğiniz kişi size aynı şekilde hitap ederse ne yapacaksınız?
Bence bazı şeyleri bilmeden bu şekilde parlamayın...
manifesto
08-23-2010, 15:38
Numan****, Milli Görüş Gençliği'ne "O... Çocukları" Diye Küfrettiler
Olayların medya göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkmaya başladı...
Gözlerini kin bürümüş Numan*****, "Mücahit Erbakan" diye slogan atan gençlere kürsü mikrofonundan "O... Çoçukları" diye küfrettiler.
.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal{margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';}.ExternalClass p{margin-right:0cm;margin-left:0cm;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;}.ExternalClass div.ecxSection1{page:Section1;}
http://gfx1.hotmail.com/mail/w4/m3/ltr/i_safe.gif (http://gfx1.hotmail.com/mail/w4/m3/ltr/i_safe.gif)Saadet Partisi İstanbul İL Başkanlığı’nın İftarında yaşanılanlar medyanın gündemini işgal etmeye devam ediyor.
Numancılar arkalarındaki Aydın Doğan ve Ak Parti Medyası desteği ile provoke ettikleri iftar hadisesini duygusal ve kutsal terimler kullanarak Milli Görüş gençliğinin üstüne yıkmaya kalkışadursun, olayların perde arkası hiçte Numanistler ve Kartel Medyasının yansıttığı gibi değil.
Milli Görüş Portal yöneticisi Tevfik Yazıcılar, dün akşam yaşanılan hadiseyi kendi gözlemleri ile kaleme aldı. Milli Görüşlü gençlerin olayların perde arkasını bilmeden ve Kartel Medyasının gazı ile eleştirildiğini ifade den Yazıcılar, "Mücahit Erbakan" diye slogan atan gençliye kürsü mikrofonunda “o..ç..” diye hakaret edilince olayların patlak verdiğini ve provokasyonu ise Türker Saltabaş’ın Fatih İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Şenol Düzgün’ün üzerine yürümesi ile başladığını yazdı.
İşte hadisenin perde arkası:
Samet kardeşim ben oradaydım. İstersen sana görmediğin gerçekleri anlatayım da ondan sonra karar ver. Hani dediğin gibi "şu kartel medya gözüyle karar verme"
Dün akşam İstanbul İl Teşkilatımızın düzenlediği iftardaydım. Hamdolsun. Erbakan hocamızın dediği gibi "Milli Görüşün partisi Saadet Partisidir". Bizlerde hep beraber Saadet Partisi’nin iftarındaydık.
OLAYLARI SALTABAŞ BAŞLATTI
İftarda protestolar Kur’an okunurken olmadı. Kur’an okunurken “Numanist” Türker Saltabaş, Fatih Gençlik Kolları eski Başkanı Şenol Düzgün beyin üzerine yürüdü. Şenol beyi dışarı atmaya çalışan bir gurup Numanisti gören Fatih teşkilat mensupları, ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bir Gençlik Kolları Başkanına yapılan “terbiyesizce” saldırı protesto edildi o anda. Kur’an okunmasına aldırmadan kardeşlerine saldıran Numanistler, provoke ediyorlardı ortamı. Hamdolsun Şenol Bey bu rezil provokasyona uymadı ve bir masaya oturdu sessizce.
NUMANİSTLER BASINA SALDIRDI
Ardından olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı Numan***** Provokatörler. Hatta sonrasında basın mensupları onları protesto ederek dışarı çıktılar. Hem davet ettiniz hem görüntü almamıza engel oluyorsunuz diyerek.
NUMAN**** KARTEL MEDYASI AĞZI
Ama sizler bugün birkaç kartel medyasının ağzı ile "Kuran okunurken protesto olur mu" diyebiliyorsunuz yazık.
Bir haber kanalı 30 kişi diğeri 50 kişilik guruptu diyor. Ama korkudan titrediklerini, Numan Kurtulmuş’un kaçmak zorunda kaldığını, ortalığın savaş alanına döndüğünü de ardından ekliyorlar. Yahu hiç sormaz mısınız” 30-50 kişi mi tüm bunları yaptı?” diye.
SAHTE TELGRAF OKUDULAR!
Kartelin bu yalanına inananlara yanarım. Dün akşam SP İstanbul iftarında Necmettin Erbakan'a ait olduğu iddia edilen sahte bir telgraf okunana kadar her şey normaldi. Telgraf "Efsane başbakan Necmettin Erbakan" diye bitene kadar salonda bulunanların bir kısmı iftarını yapıyor diğer kısmı da namazlarını kılıyordu. İşte olaylar bu sırada patlak verdi.
Çakma telgrafta Necmettin Erbakan ismini duyan salonda bulunan yüzlerce davetli "Mücahit Erbakan " sloganını atmaya başladı. Hatta öyle ki her masada en az 5-6 kişi sesi çıktığınca "mücahit Erbakan " diyordu. Dün gece protestoya katılan 30-50 kişi değil en az 600 kişiydi. Video kayıtlarında da bu mevcuttur zaten. Aklı olan görür.
“MÜCAHİT ERBAKAN” SLOGANI RAHATSIZ ETTİ!
İşte ne olduysa o anda oldu.
Numanist provokatör bir … "Mücahit Erbakan " diyen kalabalığa doğru eline geçirdiği bardağı tuzluğu fırlattı. Mücahit Erbakan diyen kardeşine saldıran provokatör salonun birbirine girmesinin sebebi oldu. Gelen bardağın kırılması ile parmağı kesilen bir genç kendini korumaya çalışırken devrilen masanın ardında parmağını sarmaya çalışıyordu.
Numanist provokatörler geceyi birbirine katmayı başardı.
NUMANİSTLER, ERBAKAN SEVGİSİNİ HAZMEDEMEDİ
Samet çevresinde 7 kişi olduğu halde Numanist bir Provokatörün arkadan gelip tekmelediği Ömer kardeşimizi görmedin mi video da fotolarda. Erbakan’dan gelen çakma telgrafın ardından " Hocaya sadakat şerefimizdir" diye slogan atan Ömer’e saldıran Numanist provoke etti dün akşam salonu.
Kardeşlerine saldıran edep yoksunu Numanistler salonda "Erbakan " diyenlere saldırmaya başladığında salonun neredeyse tamamı artık "Numan İstifa" diye bağırıyordu.
KÜRSÜDEN ERBAKANCILARA O… Ç… DENİLDİ
Helekürsüden " Mücahit Erbakan" diyen yüzlerce davetliye " buradakiler O... Ç... larıdır" diyen Numanist .... İşte o Numanistin provokasyonu salonda yüzlerce davetlinin kürsüye doğru hareketlenmesini sağladı. Düşünsenize bu kadar provokasyona karşı hala edebini koruyabilen yüzlerce davetli..
Samet bizler protestoyu edebimizle gerçekleştirmeyi biliriz.
Ama o salonda "Mücahit Erbakan" diyen kardeşine bardak, tuzluk fırlatacak Numanist Provokatörler olacağını düşünmemiştik.
Ama o salonda "Hocaya Sadakat " diyen kardeşine arkadan saldırıp tekme atacak Numanistler olacağını düşünmemiştik.
Ama o salonda "Erbakan Nerede biz oradayız" diyen kardeşine kürsüden "o.. ç...ları " diyebilecek bir Numanist Provokatör olacağını düşünmemiştik.
Dün gece saadet Partisi İstanbul iftarında salonun yarısından çoğu hep bir ağızdan "Numan istifa " dedik. Bunu kaldıramayan Numanı putlaştırmaya çalışan bir avuç Numanist provokatör geceyi provoke etti ve bu görüntüler ortaya çıktı.
.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal{margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;}.ExternalClass div.ecxSection1{page:Section1;}
İnşallah Hocamızın emrettiği kongre biran önce gerçekleşecek ve bu provokatörler putları ile aramızdan ayrılacaklar...
Mevlüt Karsavran yazdı
İFTAR OLAYINDAKİ GERÇEKLER
İftarda yaşanılanları kaleme alan bir başka isim ise Numanistler tarafından Erbakan'a olan bağlılığı nedeni ile görevinden alınan Saadet Partisi Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Karsavran oldu.
İşte Karsavran'ın dün gece yaşanılanlarla ilgili kaleme aldığı gerçekler:
İstanbul il iftarının protesto edileceği günler öncesinden kamuoyu ile paylaşılmıştı. Yani konuyla alakalı hem genel merkezin hem de İstanbul il başkanlığının haberi vardı. Hatta konuyla ilişkili olduğu düşünülen isimlere de çeşitli yollardan tehditler de gönderilmişti.
Gençler protestoyu otelin girişinde ellerinde kırmızı kartlarla, düdüklerle ve istifa afişleriyle gerçekleştirdiler. Buradaki protesto herhangi bir taşkınlık olmadan gayet neşeli bir şekilde devam etti. Zaten iftar öncesinde de sonrasında da dışarıda hiçbir şekilde bir tatsızlık yaşanmadı ( İftar sonrasında da protestolar devam etmiş olmasına rağmen).
İÇERİDE MİSAFİRLER DARP EDİLDİ
İftar programı davetiyeli olması nedeniyle içeriye davetiyesiz giriş mümkün değildi. Ayrıca da içeriye davetiyesiz girişi önlemek amacıyla yüksek güvenlik önlemleri de alınmıştı. Kısacası içeride 144 ve 145 no'lu masalar dışında davetiyesiz misafir yoktu. Bu iki masaya oturtulan 20 genç İstanbul gençlik kolları teşkilat başkanı İhsan Sorar tarafından Esenler ilçesinden özel olarak getirtilmiş kişilerdi. Özel görevleri olayların detayı anlatılırken anlaşılacaktır.
Salondaki ilk kargaşa İstanbul İl Başkan Yardımcısı Türker Saltabaş'ın yaklaşık 10 kişilik grupla birlikte salona girmesiyle yaşandı. Türker Saltabaş Fatih ilçesinden tanıdığı ve muhalif olduğunu düşündüğü bir kısım misafirlere "niye geldiniz, ben size gelmeyeceksiniz demedim mi?" demesi ve sözlü birkaç atışmadan sonra Türker Saltabaş'ın yanındaki "Nail" isminde birinin masadaki misafirlerden birine yumruk atması olayların fitilini ateşledi. Bir süre devam arbede Genel Başkan Yardımcısı Akif Gürdoğan'ın araya girmesiyle yatıştırıldı. Ancak Türker Saltabaş'ın ekibinin bir türlü uslanmaması neticesi Kur'an-ı Kerim okunurken tekrardan yaşanan kısa süreli arbede misafirlerin sağduyusu neticesinde tekrardan yatıştırıldı. Bu arada olayları görüntülemek isteyen basın mensuplarına il yönetiminden bazı isimler müdahalede bulundu. Ezan okundu, oruçlar açıldı, İl Başkanı Erol Erdoğan konuşmasını yaptı. Daha sonra program sunucusu programa gönderilen telgrafları okumaya başladı. Son okunan telgrafın Efsane Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından gönderildiği söylenince salonun büyük bir kısmı Erbakan lehinde tezahüratta bulundu. Tezahürat sırasında ön masalarda oturan Üsküdar ilçesinden Şevki Yılmaz tezahürat eden gruba karşı çatal fırlattı. Atılan çatal Hüseyin Erikçi isminde bir misafirin kafasından yaralanmasına sebep oldu. Bu sırada 144 ve 145 no'lu masalara yerleştirilen davetiyesiz grup tezahüratta bulunanlara ve Erbakan'a açıkça küfürler savurmaya başladı. Bunun üzerine salon karıştı ve ortaya bu istenmeyen görüntüler çıktı.
Bu yaşanan olaylar neticesinde şu soruları sormak gerekir?
<B>
1-) Türker Saltabaş hangi hakla davetiyeli misafirlere hesap sormaya kalkışmış ve onları darp etmiştir?
</B>
2-) Türker Saltabaş neden Kur'an-ı Kerim'e dahi saygısı olmayan bir grupla salona girme ihtiyacı hissetmiştir?
3-) Basına müdahale edenler İstanbul il yönetim kurulu üyeleri olmalarına rağmen bunu tezahürat eden misafirler yapmış gibi göstermeye çalışmaktaki amaç nedir?
3-) İstanbul gençlik kolları teşkilat başkanı İhsan Sorar o 20 kişilik grubu neden davetiyesiz içeri almış ve bunlara nasıl bir görev vermiştir?
4-) Erbakan lehine tezahüratta bulunan misafirlere ön masalardan çatal, bıçak ve tuzluk atmayı başlatan Şevki Yılmaz davetiyeli bir misafir midir? Ya da davetiye kim tarafından finanse edilmiştir?
5-) Erol Erdoğan kendi ekibinde bulunan Türker Saltabaş, İhsan Sorar ve il yönetim kurulu üyelerinin yapacaklarından haberdar mıydı? Bu yapılanlar önceden tasarlanmış mıydı?
zilzal 8 şiddetinde sarsılıyor bu saçmalıklar bu yüzden.Şimdi burada iki çirkinlik var biri baskın bir diğeri iftira.Adamlar kur'an okunurken orucunu açmak üzere olan davetlilere aldırmayıp arbede çıkarıp sloganlar atıyorlar.-Bir de yutanmadan mücahit erbakan sloganından rahatsız oldular diyor-ikincisi bize saldırdılar deyip orucunu açmaktan başka derdi olmayan insanlara iftira atıyorlar.
Bu kafa mavi marmara baskınında israil yetkililerinin "gemidekiler askerlerimize saldırdı" demesiyle bahane ve çıkış aramakla aynı kafaya işaret ediyor.
xhidayet
08-23-2010, 16:39
Üzüldüm ve tiksindim....
Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası
İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken
Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken
Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına
Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok
Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına
Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok
Buyurun dostlar buyurun Halil İbrahim sofrasına
Daha çatal bıçak kaşık icat edilmemişken
İsmail'e inen koç kurban edilmemişken
Bir kavga başlamış ki nasip kısmet uğruna
Kapağı ver kulbu al kurbanı ne hiç soran yok
Bir kavga başlamış ki nasip kısmet uğruna
Kapağı ver kulbu al kurbanı ne hiç soran yok
Yıllardır sürüp giden bir pay alma çabası
Topu topu bir dilim kuru ekmek kavgası
Bazen durur bakarım bu ibret tablosuna
Kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok
Bazen durur bakarım bu ibret tablosuna
Kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok
Ağzı açık gözü toklar buyursunlar baş köşeye
Kula kulluk edenlerse ömür boyu taş döşeye
Nefsine hakim olursan kurulursun tahtına
Çalakaşık saldırırsan ne çıkarsa bahtına
Halat gibi bileğiyle yayla gibi yüreğiyle
Çoluk çocuk geçindirip haram nedir bilmeyenler
Buyurun sizde buyurun
Buyurun dostlar buyurun
Barış der her bir yanın altın gümüş taş olsa
Dalkavuklar etrafında el pençe divan dursa
Sapa kulba kapağa itibar etme dostum
İçi boş tencerenin bu sofrada yeri yok
Sapa kulba kapağa itibar etme dostum
İçi boş tencerenin bu sofrada yeri yok
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok
Ertuğrul ÖZGÜL
08-23-2010, 17:17
http://www.habervaktim.com/resim/resim138069_2.jpg
Milli Görüş teşkilatlarında uzun süre görev yapmış olan eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Saadet Partisi (SP) iftarında çıkan olayları, "Ebu Cehiller bile bu mübarek ayda kan davalarını bırakırlardı. Bu ayda doğan kız çocuklarını bile gömmezlerdi. Sükunet, kardeşlik, birbirini sevmek gerekiyor." sözleriyle değerlendirdi.
DÜNYA KALPTE DEĞİL CEPTE OLURSA KAVGALAR OLUYOR
"Ama maalesef dünya kalpte değil cepte olursa kavgalar oluyor." diye sözlerini sürdüren Yılmaz, dinin kullanılmak için değil yaşamak için geldiğini vurguladı.
http://www.akpartiforum.com/sevki-yilmazdan-kavga-yorumu-t135224.html?p=789496#post789496
Şevki YILMAZ bu konuyla ilgili çok güzel yorumlar yapmış... biraz alıntıladığım ve linkte haberin tamamı bulunan değerli bir yorum...
EpiVaTeS
08-23-2010, 17:47
Milli Dövüşcü militanlardan Ramazan'a saygı beklemek abes...
Bunların tek amacı koltuk sevdası...
Yazıklar Olsun...
Zilzal hakkında bilip bilmeden maval okumayın...
İntifada
08-23-2010, 17:55
Yazıklar Olsun...
bunu kanıtladık ;D;D
matematik yalan söylemez
EpiVaTeS
08-23-2010, 17:57
Aynen kanıtladık...
Bana uslübu bozuk diyenler MGF'de zilzalin üslubuna bir bakacak önce...
Hem O şekilde olduğunu biz değil kendileri söylüyor...
Hoca'ya sadakat şerefimizdir diyip Hoca'ya itaat etmezler...
Bune perhis ne lahana turşusudur...???
İntifada
08-23-2010, 18:00
•NOT: SP iftarında yaşananlardan dolayı üzgünüm.. Bu olay tam bir rezalet. Birileri, 28 Şubat'taki Çevik Bir'in "Orduya sadakat onurumuzdur" sloganını Erbakan için çevirerek kullanıyor.. Eğer bunlar gerçekten partiye ve Erbakan'a bağlı kişilerse, Erbakan bunları durdurmalı. Yok değilse, birilerinin SP'yi içeriden bölme oyunu deşifre edilmeli ve sorumlular için gereken yapılmalı. Bu konuda Erbakan bir açıklama yapmalı, yoksa bu olayların sorumluluğu liste dışında kalanların üzerinde kalır.. Ramazan'da, iftar saatinde, Kur'an-ı Kerim okunurken yaşananlar, asla kabul edilemez.. Hiç kimse bu durumu kimseye açıklayamaz.. Eğer bu olanlar aynı şekilde Erbakan'a karşı yapılsa idi, yine aynı tepkiyi verirdim.. Bu durum, bu harekete kin besleyenleri sevindirmekten başka bir işe yaramaz. Dostları ise üzer.
Abdurrahman dilipak
milletinadami
08-23-2010, 18:21
Arkadaşlar zilzal isimli kişinin bu forumda tek bir harf yazmasına bile müsaade edilmemeli bence..
Çünkü kendisi milli görüş forumda akparti hakkında olsun nur cemaati hakkında olsun başbakanımız hakkında olsun...
Çok ağır hakaretler...
Çok ağır iftiralar...
Çok ağır ithamlarda bulunan hayalperestin tekidir...
Provakasyonu ve fitneyi kendine meslek olarak seçmiş ve kendi camiasından bile bazen tepki gören kişidir...
EpiVaTeS
08-23-2010, 18:24
Bende onu dedim de bir türlü üst taraftaki arkadaşlar dikkate almadı...
Kan beynime sıçradı geçen hafta yazdıklarını görünce...
İntifada
08-23-2010, 18:28
neyse bakarsınız bu gece yine gelir...
tek isteğim hassas arkadaşlarımız zilzal tarafından açılmış konulara girip bakmasınlar...
Kendimi tutmayacağımın garantisini veriyorum...
Artık Zilzalı beklemeyin...
redyellow
08-24-2010, 00:27
Yazıklar Olsun...
O bir şerefsizdir...
Bence bazı şeyleri bilmeden bu şekilde parlamayın...
Parlamadım sadece kendime göre bir şeyler yazdım.
parlamak insanlara hakaret ederek olur, parlayan ben değilim göründüğü gibi sizsiniz.
KINA YAKIN dedim dün, hem de saadet partisinin iftarını basanlara ama mavera bana demediğini bırakmadı, forum adabına uymazmış felanmış filanmış.
şimdi düpe düz ŞEREFSİZ kelimesi kullanılıyor.
Ben yakışıyor mu deyince bana PARLAMA deniyor.
Bu mu forumun adabı?
Gerçekten üzüntü verici.
siyasi tartışma adabı bu olmamalı.
hoşça kalın.
redyellow
08-24-2010, 00:30
Arkadaşlar zilzal isimli kişinin bu forumda tek bir harf yazmasına bile müsaade edilmemeli bence..
Çünkü kendisi milli görüş forumda akparti hakkında olsun nur cemaati hakkında olsun başbakanımız hakkında olsun...
Çok ağır hakaretler...
Çok ağır iftiralar...
Çok ağır ithamlarda bulunan hayalperestin tekidir...
Provakasyonu ve fitneyi kendine meslek olarak seçmiş ve kendi camiasından bile bazen tepki gören kişidir...
hiç kimse senin kadar provakatör olamaz.
Hüdaverdi
08-24-2010, 00:31
hoşça kalın.Hocam mgf üyesin galiba şu çocuklara söylede bandımı açsınlar helallik isteyim ;D
parlamak insanlara hakaret ederek olur, parlayan ben değilim göründüğü gibi sizsiniz.
KINA YAKIN dedim dün, hem de saadet partisinin iftarını basanlara ama mavera bana demediğini bırakmadı, forum adabına uymazmış felanmış filanmış.
Bu mu forumun adabı?
Gerçekten üzüntü verici.
hoşça kalın.
Evet bu forumun adabı bu...
Zilzal denen yaratığa söylenilenler az bile...
Siyasi tartışma adabını en son öğretecek bile kişi eminim siz olamazsınız..
İnsanların arasına fitne sokmaya çalışmakdır demi siyasi adap...
Giderken arkanıza bakmayınız, arkadada birşey bırakmayınız, bide peşinizden göndermekle uğraşmayalım...
hiç kimse senin kadar provakatör olamaz.
bana göre sen ondan daha pravakatörsün ;)
İntifada
08-24-2010, 00:38
Bu mu forumun adabı?
Gerçekten üzüntü verici.
hoşça kalın.
bence siz şu an en yanlış eleştiriyi en yanlış adama yapıyorsunuz...
Sizin kına muhabbetinizi yani...
Zilzal kendi şerefsizliğini kabullendi bence size söz düşmüyor...
Bana git ak damar kilisesinde ibadet yap diyen birisine...
Kuranı kerim okunan iftar masasını basanları tebrik eden birisine şerefsiz demek gururuma dokunuyor çünkü hakettiği sözcük şerefsizden çok çok üstün...
EpiVaTeS
08-24-2010, 00:43
Kimseye durup dururken şerefsiz dediğimiz yoktur...
İftar basanları alkışlayanlara şerefsiz az bile...
Yinede sağduyulu olarak şerefsiz dedik...
Yavuzla bana kalsa daha ağır ifadeler kullanırdık...
El Fuego
09-02-2010, 18:06
benhur denen şahsın blogunda bulunan iğrençlikleren kimse haberdar değil mi? bu kadar da insan haysiyet ve onur yoksunu olamaz.
sonra da kalkıp, özgürlük, demokrasi havarisi kesiliyorsunuz halka... ayotır ayıp! amma da takıyyeciymişsiniz
Hüdaverdi
09-02-2010, 18:31
benhur denen şahsın blogunda bulunan iğrençlikleren kimse haberdar değil mi? bu kadar da insan haysiyet ve onur yoksunu olamaz.
sonra da kalkıp, özgürlük, demokrasi havarisi kesiliyorsunuz halka... ayotır ayıp! amma da takıyyeciymişsinizNe varmış paşam ? Ben göremedim bir şey.
EpiVaTeS
09-02-2010, 18:33
Kişisel Bloglardan bizi sorumlu tutmakta nereden çıktı...
Behey bunlara Akıl ver Ya Rabbim...
Cihan_ŞümuL
09-02-2010, 22:24
Ne varmış paşam ? Ben göremedim bir şey.
Ben de göremedim.
Bizim göremedigimizi onun gördügü ne var merak ettim.
sonra da kalkıp, özgürlük, demokrasi havarisi kesiliyorsunuz halka... ayotır ayıp! amma da takıyyeciymişsiniz
banane benhurun blogindan, sanane benhurun blogindan...
İntifada
09-02-2010, 22:55
hangilerinden rahatsız oldun reyiz...
Özgür Çağrı
09-02-2010, 22:56
Benhurun blogunu nerden bilelim müneccimmiyiz biz kardeşim Allah Allah
AKKaramanli
09-02-2010, 23:42
ne oluyo bu SAAAAADETE
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.