fatih kısaparmak balon baskılı balon Saadet'i protesto ediyorum! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet'i protesto ediyorum!

AK_Genclik
06-02-2009, 19:36
Mayın'lı arazilerin 50 yıllığına İsrail'e verilmesine karşı çıkan Faşizan tutumlar sergileyen Saadet Partisini protesto ediyorum.

ultrAstribun
06-02-2009, 19:43
Lütfen mayınlı arazi konusunda İsrail'in hangi safhada olduğunu öğrenin.
Saadet Partisi bu durumu kavrayamamış ama ne yazık ki sizinde onlardan eksik kalır yanınız yok.
Yaptığınız eleştiri metni çok yanlış.

FarukARSLAN.
06-02-2009, 20:06
Saçma tavır bu.
Böyle protesto da olmaz.

Böyle başlık da.

Özgür Çağrı
06-02-2009, 20:09
Ben Ak Partiliyim Bende Mayınlı Arazilerin İsraile verilmesine Karşıyım
44 yıl dile kolay
Eğer Siyonizme Toprak Vermeyi Reddetmek Faşistlikse

BEN FAŞİSTİM !

Red_Neck
06-02-2009, 20:32
Mayın'lı arazilerin 50 yıllığına İsrail'e verilmesine karşı çıkan Faşizan tutumlar sergileyen Saadet Partisini protesto ediyorum.

Yanlış postu seçmeyi nasıl becerdin?

Ertuğrul ÖZGÜL
06-02-2009, 21:19
Ben Ak Partiliyim Bende Mayınlı Arazilerin İsraile verilmesine Karşıyım
44 yıl dile kolay
Eğer Siyonizme Toprak Vermeyi Reddetmek Faşistlikse

BEN FAŞİSTİM !

Al bendende o kadar.....

aşk-ı ilahi
06-02-2009, 22:05

protesto etmek bu kadar kolay ve basitse bende sizi ve zihniyetinizi protesto ediyorum...

Yektâ-Ak
06-02-2009, 23:03
uzgunum ama katılıyorum size aşk-ı ilahi....
bu kadar basit knuşma olmaz ki..sizde mi israile verilir gibi tartışma konusundasınız..başbakan israil hakkında ki düşüncelere çok karşı çıktı ortada fol yok yumurta yok..nerden çıktı bu israile verme konusu anlayamıyorum...

şahin noğay
06-02-2009, 23:23
söze gerek yok cevabını verdiniz
ağzınıza sağlık arkadaşlar

unnamed
06-02-2009, 23:58
denilecek hiç bir şey yok... açılan başlık bir kere yanlış...

Eğer ki hükümet böyle bir yanlış yaparsa bilmiyorum sonu nereye varır..Saadet partisinin tutumu gerçekten güzeldir...

Beritan
06-03-2009, 00:03
bende ne oluyor dedim..hey Allahım...düşündünüz ne yapmalıyım dediniz...bumu geldi aklınıza:)

Tarantula_
06-03-2009, 00:06
bende ne oluyor dedim..hey Allahım...düşündünüz ne yapmalıyım dediniz...bumu geldi aklınıza:)

Amaç çok belli değilmi ablacığım... :saygılar: Boşverin ...

Beritan
06-03-2009, 00:15
Amaç çok belli değilmi ablacığım... :saygılar: Boşverin ...
bende boşaverdim zaten:)

Tarantula_
06-03-2009, 00:18
bende boşaverdim zaten:)

;1:gül::gül::gül:

ÇİLE
06-03-2009, 12:57
NERDEN ÇIKTI BU İSRAİL!

işte böyle Davos çıkışı karşısında maskesi düşen birtakım zeki politikacılar(sahiden zekidirler.işte ispatı da budur.) yok yere tartıştırırlar milleti..

Supraliminal
06-03-2009, 13:03
İyide ortada fol yok yumurta yok İsraile ihale verilmemiş edilmemiş .

Unutmayın ki Akparti bu ülkede en zeki , en işi bilen partidir.Ve o yüzden iktidardadır.
Protesto etmek için protesto etmeyelim.

Beritan
06-03-2009, 13:07
bjektif;629285']İyide ortada fol yok yumurta yok İsraile ihale verilmemiş edilmemiş .

Unutmayın ki Akparti bu ülkede en zeki , en işi bilen partidir.Ve o yüzden iktidardadır.
bu cevapta tek katıldığım yer...protesto etmek için etmeyin..;;)

Seyyah
06-03-2009, 13:42
Benim dikkatimi çeken konu ihaleye yanlış bilmiyosam 14 firma girmiştir. sadece israilin sözünün edilmesi cok garip. Sanki bir tek israil ile görüşülüyor bu konuda.
Ayrıca konu provake olmaya cok ılımlıdır. Her parti tavrını koyabilir bu konuda eleştirilecek birşey oldugunu düşünmüyorum. Tek sorun millete sadece İsraili gösteren kesim.

kaptan5334
06-03-2009, 14:12

Bu kadarcık sebeplemi protesto edıyorsun.bende karşıyım israile verilmesine ne kadar ileri teknolojiye sahip olursa olsun. Ne zaman senin faydanı sağlayacak şekilde teknolojisini kullandı da 50 yıllığına sen mayın arazilerinin araştırmasını israile veriyorsun.neden kendimiz çıkartmak için caba harcamıyoruz.dile kolay 50 yıl. bu demektırki biz bu konuda 50 yıl daha hiçbir çalışma yapmıcaz.50 yıl sonra tekrar israile veya başka ülkelere vercez.benım karşı olmamın sebebi çok uzun vadede vermemizdir en fazla 5 yıl olmalı

ÇİLE
06-03-2009, 14:17
bjektif;629285']İyide ortada fol yok yumurta yok İsraile ihale verilmemiş edilmemiş .

DOĞRU POTESTO ETMEK İÇİN PROTESTO ETMEYELİM..
FAKAT BU SÖZDEN SONRA DA BAZILARI BUNU HEMEN KENDİ LEHLERİNDE KULLANMASINLAR.
ÇÜNKÜ ONLAR DA HİÇBİR ŞEY YOKKEN 'NERDEN ÇIKTI BU İSRAİL' SORUSUNA CEVAP ARASINLAR BOŞ YERE TARTIŞACAKLARINA...

redyellow
06-03-2009, 15:14
akgençlik nickli arkadaş hakikaten akpli mi başka partili mi?

Konuyu direk olarak "Mayın'lı arazilerin 50 yıllığına İsrail'e verilmesine karşı çıkan..." diyerek girmiş.

Mayınlı arazilerin 50 yıllığına israil'e verileceğini nerden biliyormuş?

Kusura bakmazsa eğer ben arkadaşın hakikaten akpli oldugundan şüphelendim.

Daha sonra yorum yapan akpli arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Ne güzel, kimse Gaza gelmemiş, dolduruşa gelmemiş.

Teşekkürler.

Beritan
06-03-2009, 15:19

Konuyu direk olarak "Mayın'lı arazilerin 50 yıllığına İsrail'e verilmesine karşı çıkan..." diyerek girmiş.

Daha sonra yorum yapan akpli arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Ne güzel, kimse Gaza gelmemiş, dolduruşa gelmemiş.

Teşekkürler.
valla tebrikler...bu konuda bende şaşırdım:)

kararlı
06-03-2009, 19:37
DİYELİMKİ BU OLAYDA MİLLİ GÖRÜCÜLER HİÇ BİRŞEY SÖYLEMEDİ VE BU OLAY AYNEN HÜKÜMETİN İSDEDİĞİ GİBİ OLDU

NE KADAR TEHLİKELİ OLDUĞUNU BU TARTİŞMALARDAN SONRA ANLIYORUZ Kİ ASIL BU KONUYU GÜDEMDE TUTAM MİLLİ GÖRÜCÜLERDİR

BELKİ KÜRESEL BİR BASKIYA KARŞI HÜKÜMETİN ELİNİ GÜÇLENDİRİYORUZ BUNU FARKINDAMIYIZ

DİĞER SİYASİLERİN İPTEN KAZIKTAN KOPUK AYARSIZ
YOK PEŞKEŞ YOK GİZLİ ANLAŞMA GİBİ AÇIKLAMALARINA KATILMIYORUM
O KADARDA DEĞİL

FAKAT OLAYA TAMAMEN TİCARİ BAKMAK SERMAYENİN DİNİ OLMAZ DEMEK YANLIŞTIR
UNUTMAYALIM YABANCI SERMAYENİN İMANI PARADIR
VE TARTIŞMAYA MÜSAİT YASAL DÜZENLEME YAPMAKDA YALIŞTTIR

VE BU GÜN KONUŞULMASI GEREKEN BU DEĞİLDİR

Numan K.
06-06-2009, 18:07
Al bendende o kadar.....

arkadaşlara katılıyorum...

ATmaCA53
06-06-2009, 18:22

Teşekkürler.
her görüşten ve ırktan görüşe sahibiz istediğini söyleyebilirler, kınayabilirler.