Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet'in Kazandığı Belediyeler
Kazandığımız ilçe belediye başkanlıkları, başkanlarımız ve oy oranlarımız
http://www.sp.org.tr/foto/0000003211.jpg
İLİLÇEBAŞKANIOY ORANIA
dıyaman Çelikhan Mehmet BORA 41,9
AğrıTutakB. Osman OSMANAĞAOĞLU 44,7
Bingöl Adaklı M. Resul ANTLI 59,4
Bitlis HizanArif TAYLAN 31,3
Bolu Yeniçağa Ahmet KIZILTAN 38,7
Burdur Gölhisar Veli CANTİLAV 47,6
Çankırı Orta Recep KOÇAK 50,5
Düzce Cumayeri Yakup KELEŞ 36,8
Elazığ Alacakaya Davut TUNÇ 46
Elazığ Maden Musa ORHAN 50,6
Erzincan Otlukbeli Abdullah ALTINDAL 51,9
Erzurum Hınıs Enver TAÇYILDIZ 37,9
Giresun Çamoluk Özcan ÇİNİCİ 51,4
Gümüşhane Kürtün Ahmet KANAT 50,4
KonyaTaşkentAli İhsan CAMGÖZ 43
Kütahya Tavşanlı Mustafa GÜLER 51,8
Muş Korkut Sait ELİTAŞ 42,5
SakaryaAkyazı Hasan AKCAN 34 AKP'nin itirazı sürüyor
Van GürpınarFuat ATAN 50,3
YozgatKadışehri Mustafa AKSU4 9 AKP'nin itirazı sürüyor
Şanlıurfa Hilvan Aslan Ali BAYIK 30,2
Şanlıurfa AkçakaleAbdulhekin AYHAN 30,9
Şanlıurfa BirecikFaruk PINARBAŞI 29,6
FarukARSLAN.
03-31-2009, 19:25
Hayırlı uğurlu olsun...
--
Ama liste karışmış, kopyaladığınızı buraya yapıştırırken sağ üstte ki A/A ''http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/editor/switchmode.gif'' butonunu tıklayıp yapıştırdıktan sonra tekrar açarsak orayı yazılar normal olarak alt alta gelir..
Okuması felan da böyle sıkıcı olmaz.. :)
sen yazmadan düzelttim bide bişeye bastım sayfada büyüdü:(
Beyazgülüm
03-31-2009, 19:31
hayırlı olsun..
Hayırlı olsun bacım :)
sen varyaa bittin feyza...:evet:
sen varyaa bittin feyza...:evet:Çok korktum. ;D
FarukARSLAN.
03-31-2009, 19:46
sen yazmadan düzelttim bide bişeye bastım sayfada büyüdü:(
(:
Ctrl'ye basıp mauseun o arasındaki oynatıcıyı ileri doğru sürmüşsündür..
Tekrar bas Ctrl'ye, mause arasındaki şeyi de geriye doğru çek..
Düzelir..
Artık ne kadar küçültmek istersen öyle küçülür yada büyür sayfa.. (:
politikaci
03-31-2009, 19:48
Say say bitmiyor vallaha :) Hayırlı olsun
Necip Fazıl
03-31-2009, 19:49
Vayyy sp belediye mi kavanmış... ;D ;D ;D Bu gidişle heryer tamam... engellenemeyen yükseliş... :hihi2: ;D
Özgür Çağrı
03-31-2009, 21:27
Hayırlı olsun 23 belediyeniz 2004 de 83 dü emme :)
Kocaeli tamam inş. diyorlardı
http://www.farkvar.org/Haber/Mitingler/01032009/Kocaeli-Mitingi-Muhtesem.php
Kanıtı linkte
ve Sonuç olarak imzama bakabilirsiniz :)
Üç mevsim
03-31-2009, 21:38
(:
Ctrl'ye basıp mauseun o arasındaki oynatıcıyı ileri doğru sürmüşsündür..
Tekrar bas Ctrl'ye, mause arasındaki şeyi de geriye doğru çek..
Düzelir..
Artık ne kadar küçültmek istersen öyle küçülür yada büyür sayfa.. (:
Vay be bir yaşıma daha girdim :şaşkın: Böyle bir özelliği ilk defa görüyorum
ultrAstribun
03-31-2009, 22:05
Sadet'in fark yediği yerleri yazmak lazım.
Tamam inşallah psikolojisi tutmadı:)
aşk-ı ilahi
03-31-2009, 22:07
Sadet'in fark yediği yerleri yazmak lazım.
Tamam inşallah psikolojisi tutmadı:)
olur sende onları yaz...
tamammı inşaalah;1
ultrAstribun
03-31-2009, 22:13
olur sende onları yaz...
tamammı inşaalah;1
Bir daha ki seçimlere ok inşallah:))
aşk-ı ilahi
03-31-2009, 22:18
Bir daha ki seçimlere ok inşallah:))
inşaalah o zaman bende yazarım farkı!!
FarukARSLAN.
03-31-2009, 22:36
Vay be bir yaşıma daha girdim :şaşkın: Böyle bir özelliği ilk defa görüyorum
Eee..
Fark var Faruk var ;D
arkadaşlar eski bir akp li yeni bir sp li olarak söylüyorum (6 aylık)........akp bu çözülmeye dayanamaz ilk genel seçimlerde saadet meclise girer ve mhp %18 rahat alır yani saadetteki bu yükseliş artık akp yi etkileyecek
Beyazgülüm
03-31-2009, 22:40
arkadaşlar eski bir akp li yeni bir sp li olarak söylüyorum (6 aylık)........akp bu çözülmeye dayanamaz ilk genel seçimlerde saadet meclise girer ve mhp %18 rahat alır yani saadetteki bu yükseliş artık akp yi etkileyecek
tabi tabi sen diyosan öyledir;D
beni de çok izlenen kanallar ve chp gibi medya patronu desteklese ben de tek basıma meclise girerim ;D
tabi tabi sen diyosan öyledir;D
BAK GÜZEL KARDEŞİM ERİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM......BU DÜNYA GELİP GEÇİCİ NE GEREK VAR BU KONULARDA BİRBİRİMİZ KIRMAYA..........AÇIKÇASI SEÇİMDEN ÖNCE AKP %38 CİVARI ALACAK DEDİM VE ALDI ŞUAN ETRAFIMA BAKIYORUM SAADET VE MHPNİN OY ARTTIRMASI ŞİMDİDEN BİR FİKİR DEĞİŞİMİ OLUŞTURDU VE 2 SENE SONRAKİ SEÇİMLERE KADRA BU YIPRANMAYA DAYANAMAZ...........AKP
Duygu'Seli~
03-31-2009, 23:52
BAK GÜZEL KARDEŞİM ERİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM......BU DÜNYA GELİP GEÇİCİ NE GEREK VAR BU KONULARDA BİRBİRİMİZ KIRMAYA..........AÇIKÇASI SEÇİMDEN ÖNCE AKP %38 CİVARI ALACAK DEDİM VE ALDI ŞUAN ETRAFIMA BAKIYORUM SAADET VE MHPNİN OY ARTTIRMASI ŞİMDİDEN BİR FİKİR DEĞİŞİMİ OLUŞTURDU VE 2 SENE SONRAKİ SEÇİMLERE KADRA BU YIPRANMAYA DAYANAMAZ...........AKP
Kırmaya ne gerek var diyorsunuz ama hemen diğer bütün siyasi konularda değer verdiğimiz Partiyle alakalı kırıcı yorumlarda bulunuyorsunuz..
Geçen dönemdeki seçimler içinde ''saadet meclise kesin giriş yapapcak'' deniliyordu ama gördük.. :)
Saadet'in oy oranının artması Ak Partimizin başarızılığından vs değil sadece yaptığı çıkış,reklam ve propagandalardır.. Doğan grubunun'' yeterki ak parti bölünsün, sp'yi kanallarınızda çıkartın,reklamını yapın vs'' gibi adice sözlerini hatırlıyormusunuz..? ;;)
Ak Parti yıpranmadı.. Kaybedilen bir çok il ve ilçedeki sorun teşkilatlardan kaynaklanıyordu ve bu nedenle kayıplarımız oldu..Gelecek seçimlerde yenilenmiş tekilatlarımız ve projelerimizle dahada yükseleceğiz inşAllah..İnşAllah diyorum, çünkü sizler gibi kesin ve büyük konuşmak Allah'ın gücüne gider..Sonrasında böyle sizler gibi düşeriz.. Allah muhafaza.. (:
O kadar yıpranmaya dayanamaz vs diyorsunuz.. Biz ne yıpratılmalarla karşı karşıya kaldık.. (laiklik,irtica,başörtüsü,ETÖ,ekonomik krizi hükümete mal etme,teşkilatlardaki sorun ve yanlışları hükümete,başbakana mal etme,halkı kışkırtma,yalan ve iftira kampanyaları vs vs...) Hala dimdik ayaktayız..! Dayandık,dayanıyoruz.. Bizi yıpratmaya çalışanlar dilediklerini yapsınlar,kardeş bilip oy vermesekte desteklediklerimiz sırtımızdan vursunlar..Boşş.. Yine dayanırız..!! Müsterih olun..;;)
BİZDE KAZANDIĞIMIZ TÜM BELEDİYELERİ YAZALIM ÇOK KISKANDIM :) HEHEHEHE
Kırmaya ne gerek var diyorsunuz ama hemen diğer bütün siyasi konularda değer verdiğimiz Partiyle alakalı kırıcı yorumlarda bulunuyorsunuz..
Geçen dönemdeki seçimler içinde ''saadet meclise kesin giriş yapapcak'' deniliyordu ama gördük.. :)
Saadet'in oy oranının artması Ak Partimizin başarızılığından vs değil sadece yaptığı çıkış,reklam ve propagandalardır.. Doğan grubunun'' yeterki ak parti bölünsün, sp'yi kanallarınızda çıkartın,reklamını yapın vs'' gibi adice sözlerini hatırlıyormusunuz..? ;;)
Ak Parti yıpranmadı.. Kaybedilen bir çok il ve ilçedeki sorun teşkilatlardan kaynaklanıyordu ve bu nedenle kayıplarımız oldu..Gelecek seçimlerde yenilenmiş tekilatlarımız ve projelerimizle dahada yükseleceğiz inşAllah..İnşAllah diyorum, çünkü sizler gibi kesin ve büyük konuşmak Allah'ın gücüne gider..Sonrasında böyle sizler gibi düşeriz.. Allah muhafaza.. (:
O kadar yıpranmaya dayanamaz vs diyorsunuz.. Biz ne yıpratılmalarla karşı karşıya kaldık.. (laiklik,irtica,başörtüsü,ETÖ,ekonomik krizi hükümete mal etme,teşkilatlardaki sorun ve yanlışları hükümete,başbakana mal etme,halkı kışkırtma,yalan ve iftira kampanyaları vs vs...) Hala dimdik ayaktayız..! Dayandık,dayanıyoruz.. Bizi yıpratmaya çalışanlar dilediklerini yapsınlar,kardeş bilip oy vermesekte desteklediklerimiz sırtımızdan vursunlar..Boşş.. Yine dayanırız..!! Müsterih olun..;;)
VAYY DOĞAN BİZİ DESTEKLEDİ HA........GÜLDÜRMEYİN ALLAH AŞKINA MİTİNGLERİMİZİ BİLE DOĞRU DÜZGÜN GÖSTERMEDİLER...........BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM KANL 7 VE SAMANYOLU MÜSLÜMAN KANLDIDA NEDEN BİR KAÇ MİTİNGİMİZ DIŞINDA HİÇ BİRŞEYİMİZİ GÖSTERMEDİLER.............İŞTE FARK VAR........HA DEDİKLERİMİ ÇEVREME GÖRE YAZDIM ANNEM AKP YE OY VERDİ SAADET OYLARI ARTTIRINCA SAADETE VERCEM BİR SONRAKİ SEÇİM DEDİ..........VE BİR ÇOK ARKADAŞIMADA SAADET KONUSUNDA YEMİN ETTİTDİM SEÇİMDEN SONRA
Duygu'Seli~
04-01-2009, 00:26
VAYY DOĞAN BİZİ DESTEKLEDİ HA........GÜLDÜRMEYİN ALLAH AŞKINA MİTİNGLERİMİZİ BİLE DOĞRU DÜZGÜN GÖSTERMEDİLER...........
Kanıtlarsam UTANACAKMISINIZ..? Bide Saadetliyiz diye geçiniyorsunuz ama partinizle alakalı bir çok şeyden haberiniz bile yok.. Yada.. Yada işinize gelmiyor..
BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM KANL 7 VE SAMANYOLU MÜSLÜMAN KANLDIDA NEDEN BİR KAÇ MİTİNGİMİZ DIŞINDA HİÇ BİRŞEYİMİZİ GÖSTERMEDİLER.............İŞTE FARK VAR........
Birincisi Kanal 7 ve Samanyolu ''müslüman kanalı'' demekte ne cehalet oluyor.? İkincisi.. Size bir kaç miting değilde bir çok miting,röpörtaj ve üstüne kanala davet ile alakalı belgeler göstersem,iftiranızla sizi burada yerin dibine soksam UTANACAKMISINIZ yine..?!!!
HA DEDİKLERİMİ ÇEVREME GÖRE YAZDIM ANNEM AKP YE OY VERDİ SAADET OYLARI ARTTIRINCA SAADETE VERCEM BİR SONRAKİ SEÇİM DEDİ..........VE BİR ÇOK ARKADAŞIMADA SAADET KONUSUNDA YEMİN ETTİTDİM SEÇİMDEN SONRA
Anneniz babanız sülaleniz vs.. Bunlardan bize ne..? Burada ailenizle değil sizinle tartışma yapıp,görüş belirtiyoruz.. Burda olmayanların fikrinden BANANE/BİZE NE..? Annem ak partili babam şu partili diye '' yani kötü amacımız yok ailem bile ak partili sadece görüşlerimizi belirtiyoruz '' ayaklarınada yatmayın..!! Saadete oy verenleri düşman görüyormuşuz gibi saçma sapan yorumlarda bulunmayın..!! Siyaset iftirayla,yalanla olmaz.. Ya adam gibi fikirleirnizi belirtip çamur atmayın yada sizinle aynı seviyede siyaset yapanlarla tartışma yapın..
Kanıtlarsam UTANACAKMISINIZ..? Bide Saadetliyiz diye geçiniyorsunuz ama partinizle alakalı bir çok şeyden haberiniz bile yok.. Yada.. Yada işinize gelmiyor..
Birincisi Kanal 7 ve Samanyolu ''müslüman kanalı'' demekte ne cehalet oluyor.? İkincisi.. Size bir kaç miting değilde bir çok miting,röpörtaj ve üstüne kanala davet ile alakalı belgeler göstersem,iftiranızla sizi burada yerin dibine soksam UTANACAKMISINIZ yine..?!!!
Anneniz babanız sülaleniz vs.. Bunlardan bize ne..? Burada ailenizle değil sizinle tartışma yapıp,görüş belirtiyoruz.. Burda olmayanların fikrinden BANANE/BİZE NE..? Annem ak partili babam şu partili diye '' yani kötü amacımız yok ailem bile ak partili sadece görüşlerimizi belirtiyoruz '' ayaklarınada yatmayın..!! Saadete oy verenleri düşman görüyormuşuz gibi saçma sapan yorumlarda bulunmayın..!! Siyaset iftirayla,yalanla olmaz.. Ya adam gibi fikirleirnizi belirtip çamur atmayın yada sizinle aynı seviyede siyaset yapanlarla tartışma yapın..
BU KADAR KESKİN BİR ÇIKIŞA NE DİYEBİLİRİM ...........AKLIMA BİR ARA 2007 SE.İMLERİ GELDİ...........DOĞANIN BİZDEN AKP YE ŞSMAİL AĞA CEMATİNDEN KAYDIRDIĞI 150000 OY GELDİ NE DİYİM DEDİKLERİNZDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ GENEL KANIM BİZ SABAHTAN GECE YARISINA KADAR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIĞIMZI İÇİN KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM...........SİZİN GİBİ 24 SAAT OTURMADIĞIMZI İÇİN KUSURA BAKMAYIN
Özgür Çağrı
04-01-2009, 00:59
Evet Saadet Partililer hep çok düzenli çalışıyorlar ve sonu hüsran oluyor hep :)
Buradada öyle oldu Kocaelide en çok onlar çalıştı yine hüsrana uğradılar. Başiskeleyi alacaklarını bizim teşkilata bile inandırmaya başlamışlardıki
%30 fark attık kendimize geldik :)
aynı sultangazideki gibi kesin gözüyle bakıp %13 almak ne oluyorsa artık ???
Evet Saadet Partililer hep çok düzenli çalışıyorlar ve sonu hüsran oluyor hep :)
Buradada öyle oldu Kocaelide en çok onlar çalıştı yine hüsrana uğradılar. Başiskeleyi alacaklarını bizim teşkilata bile inandırmaya başlamışlardıki
%30 fark attık kendimize geldik :)
aynı sultangazideki gibi kesin gözüyle bakıp %13 almak ne oluyorsa artık ???
İSLAM ORDULARINA AZ GAYRET GÖSTEREN VE KÜÇÜK GÜNAHLAR DAHİ OLSA İŞLEYENLER ORDUYA ALINMAZMIŞ...............BİZ ALLH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK VE ÇALIŞACAĞIZ .............AMA SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA..................ÇALIŞMAYIP HÜKÜMETİN PARA GÜCÜNE GÜVENENLER OLDUKTAN SONRA OYLARINIZ DAHA ÇOK DÜŞERRRRRRRRRRR
Beyazgülüm
04-01-2009, 23:52
İSLAM ORDULARINA AZ GAYRET GÖSTEREN VE KÜÇÜK GÜNAHLAR DAHİ OLSA İŞLEYENLER ORDUYA ALINMAZMIŞ...............BİZ ALLH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK VE ÇALIŞACAĞIZ .............AMA SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA..................ÇALIŞMAYIP HÜKÜMETİN PARA GÜCÜNE GÜVENENLER OLDUKTAN SONRA OYLARINIZ DAHA ÇOK DÜŞERRRRRRRRRRR
insan gibi cvp yazacaksan yaz iftira atma işiniz gücünüz buraya girip yalan söyleyip,çamur atmak bazan chp liler bile sizden iyi bee en azından onların ne olduğunu biliyoruz ya siz birde davam davam dersiniz bumudur davayı savunmak iftira atarak bi halta benzemezsinizzzzz (her sp li ye demedim)
:yehoo::w::hihi2:insan gibi cvp yazacaksan yaz iftira atma işiniz gücünüz buraya girip yalan söyleyip,çamur atmak bazan chp liler bile sizden iyi bee en azından onların ne olduğunu biliyoruz ya siz birde davam davam dersiniz bumudur davayı savunmak iftira atarak bi halta benzemezsinizzzzz (her sp li ye demedim)
:yehoo::w::hihi2:
ultrAstribun
04-02-2009, 00:19
Sadet Partis'nin bu seçimlerde hangi pisliklere alet olduğunu iyi bilirim.
70 yaşındaki nur yüzlü sakallı adamların bize ettiği hakaretleri, küfürleri biz biliyoruz.
Her yerde korku, iftira, yalan dolan siyaseti yaptılar.
Duygu'Seli~
04-02-2009, 00:25
Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!!
Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!!
İFTİRAMI ELİMDE RESİMLER VAR KOU OLARAK AÇIYIMMI .............
Sen madem böyle çoğul konuştuysan burada herkesten helallik almak zorunda olduğunun bilincindesin değil mi? Din konusunda çok hassassın ya...
Duygu'Seli~
04-02-2009, 00:47
İçki zıkkımlananlar ''ak partili olamaz'' DİYE BİR KANUN MU VAR..? Yemişim sizin resimlerinizi fotoğraflarınızı..!! Klavye kahramanı yobazlar.. Din cahilleri.. Bir kaç içen için bütün herkese ''şarap içenler'' diye iftira etmek müslümanlık mı..? Allah sizi ıslah etsin..!! Cehaletin bu kadarını görmemiştim..
FarukARSLAN.
04-02-2009, 01:16
BU KADAR KESKİN BİR ÇIKIŞA NE DİYEBİLİRİM ...........AKLIMA BİR ARA 2007 SE.İMLERİ GELDİ...........DOĞANIN BİZDEN AKP YE ŞSMAİL AĞA CEMATİNDEN KAYDIRDIĞI 150000 OY GELDİ NE DİYİM DEDİKLERİNZDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ GENEL KANIM BİZ SABAHTAN GECE YARISINA KADAR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIĞIMZI İÇİN KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM...........SİZİN GİBİ 24 SAAT OTURMADIĞIMZI İÇİN KUSURA BAKMAYIN
Utan be yalancı herif..
İsmailağa deyip duruyorsunuz....
O 2007'de Doğan medyası da değil İsmailağa oylarını nasıl bir ÇİRKEFLİKLE almaya çalıştığınızı biliyoruz..
Unutmadık, arşivimizde de var.
Yeter ki iste vuralım yüzüne.
Bu çirkeflikle size oy değil zırnık glmez bu tabandan tamam mı kardeşim?..
Adam olmayı öğrenin öyle gelin...
FarukARSLAN.
04-02-2009, 01:20
Buna da yetişemedim bu da banlanmış...
Bugün ulusalcı bi arkadaş vardı onu 'Emin Çölaşan' konusunda papaz edecektim, bu çakma herifi de şu İsmailağa konusunda...
Da dua edin bana rast gelmiyorsunuz...
O yüzlerinizi kızartıp benliğinizi yerin dibine sokmayı özledim...
O 'kıvırış'larınızı özledim...
Cahar Dudayev
04-02-2009, 01:24
SAADET PARTİSİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEZ.
sEÇİM SONUÇLARI NE OLURSA OLSUN HERZAMAN KAZANÇLIDIR.
BİR TANE ZAVALLI DEMİŞKİ, SAADET ÇOK ÇALIŞIYOR AMA HÜSRANA UĞRUYOR.
BRE ZAVALLI BİLMİYORMUSUN BİZ ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ.
HER TÜRLÜ KAZANÇLIYIZ BİZ...
Buna da yetişemedim bu da banlanmış...
Bugün ulusalcı bi arkadaş vardı onu 'Emin Çölaşan' konusunda papaz edecektim, bu çakma herifi de şu İsmailağa konusunda...
Da dua edin bana rast gelmiyorsunuz...
O yüzlerinizi kızartıp benliğinizi yerin dibine sokmayı özledim...
O 'kıvırış'larınızı özledim...
Ya zaten o kadar zayıf şeyler söylüyorlar ki, biz bile onlara ağızlarının payını veriyoruz. İçiniz rahat olsun yani ;1 Tabi bunları kendi ellerinle rezil etmek de ayrı bir hoş oluyor :w:
FarukARSLAN.
04-02-2009, 01:33
Dediklerini ispatlamazsan .......... !!!
Hodri meydan !!!
Ooo gelmiş bile.. Çok şükür.
Peki, ispatlarsam sen burada o kırmızı renkte ve büyük puntoyla BEN ŞEREFSİZİM diyecek misin?...
Doğan Medya harici vereceğim, ve İSMAİLAĞA DÜMENİNİZİ, O OYLARI NASIL 'AŞAĞILIKÇA' ÇALDIĞINIZI GÖSTERECEĞİM.
Kabul mü?...
Şerefsizim diyecek misin, kabul edecek misin?.
FarukARSLAN.
04-02-2009, 01:34
Ya zaten o kadar zayıf şeyler söylüyorlar ki, biz bile onlara ağızlarının payını veriyoruz. İçiniz rahat olsun yani ;1 Tabi bunları kendi ellerinle rezil etmek de ayrı bir hoş oluyor :w:
Valla hiç sorma..
İzle-şahid ol.. (:
(bak kıvıracak mı yoksa tükürdüğünü yalayacak mı)
aşk-ı ilahi
04-02-2009, 01:41
bAKIYORUM kÜFÜRLER Hakretler Diz boyu Yazık...
Kim Aşağalık Bir Zümremi Şahısmı ? ( Lütfen Egolarınız Klavyeler ile Tatmin Etmeyin... )
İsmail Ağa Ve Ya Bir Başkadeyiş ile Mahmut Efendi Cemaati (Lütfen Bu isimler üzerinden bir birinize İçinizi Dökmeyin )Ben hiçbir Din Adamının Siyasi Yorum yapmasını doğru bulmuyorum ama Mahmut Efendinin Tarafı ortada...
Birilerinin Kokuları bunu Deşifre etmiştir... Yazık..
Beyazgülüm
04-02-2009, 01:47
Kim Aşağalık Bir Zümremi Şahısmı ? ( Lütfen Egolarınız Klavyeler ile Tatmin Etmeyin... )
İsmail Ağa Ve Ya Bir Başkadeyiş ile Mahmut Efendi Cemaati (Lütfen Bu isimler üzerinden bir birinize İçinizi Dökmeyin )Ben hiçbir Din Adamının Siyasi Yorum yapmasını doğru bulmuyorum ama Mahmut Efendinin Tarafı ortada...
küfürler hakaretler demişsiniz bi önceki sf.ları incelemenizi ve kimin neye hakaret ettiğini müşahede edersiniz özellikle usame ve cahar dudayev nickli arkadaşlarınızın mesajlarınızı okumanızı istiyorum ve bazı seviyeli SP liler haricinde bunları kınıyorum ve bir daha buraya gelmemelerini istiyoruzzz
Duygu'Seli~
04-02-2009, 01:52
Yapma abla sende mi..? Gelip burda adice hakaretler yağdırıp,dinimizi imanımızı sorgulayanlara diyecek hiç mi lafınız yok...? Kime yazık..? Ne ismail ağaya nede Mahmud efendiye bir hakaret bir söz yok burada..Ak partili olan binlerce nakşi var.. Bunu buraya gelip siyasi düşüncesini dine alet eden GERİZEKALILARA söyleseniz..!! Adam gelmiş ''size tebliğ yapıyorum'' diyor.. Biz kafirmiyiz..??!! Tebliğ müslümana yapılmaz kafire yapılır.. Böyle adileri gördükçe milligörüşü savunan bir yarımdan utanır oldum ..!! Siyasi partisini savunacak diye müslüman kardeşine iftira eden(şarap içenler) müslüman olabilir mi..? Efendiyi bulaştırmayın diyorsun ama ''EFENDİNİN TARAFI ORTADA,BUDA BİRİLERİNİ KORKUTUYOR'' imasında bulunmuşsun..Bu uyarı mı yoksa içinizdeki siyasi yorum mu..? Bu gafillerin savunuculuğunu yapan(gizlidende olsa) sizleride anlamıyorum..Gidiyorsunuz gözlerden yavaş yavaş.. Kime yazık..?
FarukARSLAN.
04-02-2009, 01:57
Biraz kendilerinizinkilerin kulaklarını çekseniz?...
İsmailağa'yı her seferinde ağızlarında sakız ediyorlar.. Hiç bir şey söylemiyorsunuz biz 'etki-tepki' olarak tarafımız gösterince hakaret etmiş oluyoruz....
Kusura bakmayın.
Dediğim gibi etki tepki meselesi bu.
---
HADİ ARKADAŞ.. BEKLİYORUM SENİ DE...
BEN İSPATLAYAMAZSAM ŞEREFSİZİM AMA SENDEN DE ŞEREF SÖZÜ BEKLİYORUM...
ABİLERİNEN EFENDİLERİNDEN DESTEK, YARDIM ALMAYA GİTMEMİŞSİNDİR UMARIM...
OLMAZSA ONLARI DA AL GEL.
AMA HADİ BEKLETME BENİ.... KOY ŞEREFİNİ ORTAYA :karizmatik:
Yapma abla sende mi..? Gelip burda adice hakaretler yağdırıp,dinimizi imanımızı sorgulayanlara diyecek hiç mi lafınız yok...? Kime yazık..? Ne ismail ağaya nede Mahmud efendiye bir hakaret bir söz yok burada..Ak partili olan binlerce nakşi var.. Bunu buraya gelip siyasi düşüncesini dine alet eden GERİZEKALILARA söyleseniz..!! Adam gelmiş ''size tebliğ yapıyorum'' diyor.. Biz kafirmiyiz..??!! Tebliğ müslümana yapılmaz kafire yapılır.. Böyle adileri gördükçe milligörüşü savunan bir yarımdan utanır oldum ..!! Siyasi partisini savunacak diye müslüman kardeşine iftira eden(şarap içenler) müslüman olabilir mi..? Efendiyi bulaştırmayın diyorsun ama ''EFENDİNİN TARAFI ORTADA,BUDA BİRİLERİNİ KORKUTUYOR'' imasında bulunmuşsun..Bu uyarı mı yoksa içinizdeki siyasi yorum mu..? Bu gafillerin savunuculuğunu yapan(gizlidende olsa) sizleride anlamıyorum..Gidiyorsunuz gözlerden yavaş yavaş.. Kime yazık..?
harfi harfine katılıyorum !
Böyle adileri gördükçe milligörüşü savunan bir yarımdan utanır oldum ..!! :güzel:
Aslında Saadet Partisine severim. Chp'den de diğer pek çok partiden de iyidir. Mesela memleketim Malatya'da birinci parti %53 ile Ak Parti. İkinci ise %29 ile Saadet. Yani toplam oyun yaklaşık %82'si Ak Parti ve Saadete gitmiş. Bence seçim için mükemmel bir sonuç.
Ama Saadetlilerin neden böyle davrandıklarını bir türlü anlayamıyorum. Onların bu yöndeki davranışları bizlerin Saadete olan bakış açısını tamamen değiştiriyor. Çok yanlış bir yol. Bu yüzden de oy oranı dipte kalıyor.
FarukARSLAN.
04-02-2009, 02:06
SAADET PARTİSİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEZ.
sEÇİM SONUÇLARI NE OLURSA OLSUN HERZAMAN KAZANÇLIDIR.
BİR TANE ZAVALLI DEMİŞKİ, SAADET ÇOK ÇALIŞIYOR AMA HÜSRANA UĞRUYOR.
BRE ZAVALLI BİLMİYORMUSUN BİZ ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ.
HER TÜRLÜ KAZANÇLIYIZ BİZ...
Ya kim banladı seni... :ağla:
Beyazgülüm
04-02-2009, 02:07
Ya kim banladı seni... :ağla:
ağlama yahu modeme reset atıp girer merak etme:hihi2:
FarukARSLAN.
04-02-2009, 02:07
Yönetim istifaaa yönetiim istifaa yöneeetiim istifaaa.. :V
Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim ;D
Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim ;D
Ey üye uyuma,
Üyeliğine sahip çık! :w:
Darbe çığırtkanlığı böyle birşey olsa gerek :w:
Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim ;DSende fazla yaşamazsın... ;D
Vurun bununda nickine banını :kızdım: :karizmatik: :hihi2:
FarukARSLAN.
04-02-2009, 02:17
367 mesajı olmayanlar banlanamaaazz..
Yada yok.. Şey, 367 üyenin de kararı olmadan yönetim üyeyi banlayamaaaz... ;D
Ya Mazlum'u getirin bana :( Pardon Usame'yi Dudayev'i getiriin (:
367 mesajı olmayanlar banlanamaaazz..
Yada yok.. Şey, 367 üyenin de kararı olmadan yönetim üyeyi banlayamaaaz... ;D
Ya Mazlum'u getirin bana :( Pardon Usame'yi Dudayev'i getiriin (:
Merak etme ya, yarına yenileri gelecektir :w: Bu sefer yönetimden rica ederiz, banlamak için acele etmezler :w:
Beyazgülüm
04-02-2009, 02:24
:D:D:D
a.k.a.producer
04-02-2009, 02:25
bugün burada kendimizi mönitörün karşısında parçalasakta, haklılığımızı ortaya koymak adına farklı girişimlerde bulunsakda, kendi değerlerimizi ortaya koyarak birşeyleri aydınlatmaya çalışsakta unutmayalım ki aramızda muhakkak ki olacak; provakatörler, seviyesiz yorum sahipleri, görüşlerini biz insanlar için en büyük lütuf olan beyinlerini kullanmadan ortaya koyanlar fakat gerektiği yerde gerektiği cevabı da alacaklar bugün türkiye genelinde ortaya çıkan tablo kimileri için hazmedilebilinecek bir tablo değildir haklı sevinç ve mutluluğumuzu kaldıramayan insanlarlarla aynı seviyeye inmemize gerek olduğunu düşünmüyorum bu millet her seçim döneminde bu tür insanların ağzının payını veriyor zaten AK PARTİ'nin kurulduğu günden bugüne süre gelen istikrarlı ve güçlü yapılanmasını hazmedemeyenler her zaman yolumuza çıkacaklardır fakat bilmeliler ki biz ne engeller aştık ne zorluklara gögüs gerdik. Şimdi haklı sevinç ve mutluluğumuzu yaşayalım bırakalım onlar kendilerini ıspatlamaya çalışsınlar... Bu tarz insanlarla heran karşılaşabileceğimizi yineleyerek derim ki Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...
Saadet partisi kendisini nasıl nefret ettirir sorusuna işte en büyük örneklerden birisi. Ya hu tamam, kazandığınız belediyeleri gidin kendi forumunuzda tartışın, sevgi yumağı olun, meksika dalgası yapın, timsah yürüyüşü ile coşun. lakin buraya bunu yazmak ne derece etik bunu tartışmak lazım. Ve ben buradaki Ak partili kardeşlerimle gurur duyuyorum neden mi? Öyle demokratikler ki asla ve kat'a hanımlıklarını beyefendiliklerini bozmuyorlar, gülüp geçiyorlar. öyle insan sevgisi ile dolular ki kırmamaya özen gösteriyorlar, üzmüyorlar. lakin buna karşılık saadetli kardeşlerimiz diyor ki; hayır! biz sizin ortamınızda, sizin evinizde size nisbet yaparcasına şaşırıcaz kendimizi, güzel olanı bozacağız, hiçbirşey yapamasak moral bozacağız.
Ya hu amacınız nedir sizin? Gidin bir CHP forumuna bu yaptıklarınızı yapın nasıl bir tepki ile karşılaşıyorsunuz görün. Gidin bir DTp forumuna kaç saat tutacaklar sizi forumda acaba? Ya da ülkücü bir foruma gidin bakın bakalım nasıl küfürler yiyorsunuz?
Bizim tek suçumuz sizi sevmek mi? Aynı yaradana taptığımız için mi bize nisbet yapıyorsunuz? Amacınız nedir? Biz buyuz, böyle doğduk, bundan sonrada bu şekilde öleceğiz, bize birşey öğreteceğinizi mi sanıyorsunuz?
Edep ölçüsünde yazılar yazıp foruma birşeyler katanlara sözüm yok tenzih ederim hepsini yapılanlar ortada bir çok davranış takdire şayan. Lakin sen bilmiyorsun biz biliyoruz demekte ne demek oluyor? benim evimde bana saygısızlık yapmakta neyin nesi?
yaşasın AK parti ve onun onurlu mücadelesi.
Sevgi, saygı, birlik ve beraberlik dileklerimle...
FarukARSLAN.
04-02-2009, 02:32
Merak etme ya, yarına yenileri gelecektir :w: Bu sefer yönetimden rica ederiz, banlamak için acele etmezler :w:
Ya bir günde iki balık kaçtı..
Olmaz ki ama böyle..
Bu da bi bünye.. (:
Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim ;D
Önce gücün yetiyorsa ihtilâl yap, devrim aşamasına sonra geçersin. Tabi ben oldukça ihtilâl yapman pek mümkün değil ;ı:
FarukARSLAN.
04-02-2009, 02:51
Önce gücün yetiyorsa ihtilâl yap, devrim aşamasına sonra geçersin. Tabi ben oldukça ihtilâl yapman pek mümkün değil ;ı:
Tamam.. Giderim pazardan alırım oyuncak tankımı zaten ergenekon gibi içinize işlemişim.. Karıştırıcam ortalığı sonunda yönetimi ele geçiriceeem..
Seni de asıcam, devrimin bedeli oluyor biliyorsun 3-5 damla kan filan ;D
En son Rodos'a mı ne sürmüştüm seni..
İyi biliyorsun beni :V
aşk-ı ilahi
04-02-2009, 15:12
Saadet partisi kendisini nasıl nefret ettirir sorusuna işte en büyük örneklerden birisi. Ya hu tamam, kazandığınız belediyeleri gidin kendi forumunuzda tartışın, sevgi yumağı olun,..
yaw halen forumunuzu tam tanıyamadınız her halde..
bu forumda diğer partiler başlığı olduğu sürece buna izin vardır..
ee..tabi uslubuna uygun derseniz amenna!!!
yaw halen forumunuzu tam tanıyamadınız her halde..
bu forumda diğer partiler başlığı olduğu sürece buna izin vardır..
ee..tabi uslubuna uygun derseniz amenna!!!
Forumu bana mı öğretiyorsun ? :) bak bakalım kaç yılında üye olmuşum foruma. Karşısındakine saygısı olmayan insanlaraydı benim sözüm. Lakin neden bu denli yanlış anlayarak olayı saptırdınız açıkcası bunu da anlayamadım.
Özgür Çağrı
04-02-2009, 19:46
Valla usame denen insanmı desem bilmiyorum canlı varlık gelmiş hakaretler yağdırmış bana şarapçı demiş :w:
şimdi bunlar Müslüman derler kendilerine değilmi
Vicdanınıza bırakıyorum
Benim için MİLLİ GÖRÜŞ VE SAP PARTİSİ bitmiştir :@:@:@
Beyazgülüm
04-02-2009, 19:52
Zaten asıl bu şekilde saldırı yapanlardan kaçacaksın dini siyasete alet ediyorlar.. iyiki partilerimiz ayrılmış iyiki AK PARTİ gibi bir partiye mensubuz...Çok şükür...
Duygu'Seli~
04-02-2009, 20:01
Biz bazı siyaset bilmez ahlaksızlar gibi genel konuşmayalım bence.. Saadetli olupta gayet akıllı,saygılı ve gerçek milligörüşlülerde var.. Buraya gelipte klavye kahramanlığı yapan sözde milligörüşçülerin adiliklerini genele mal etmek büyük bir haksızlık olur.. Onları suçladığımız o adi konuma (çamur atmak ve iftira) düşeriz yoksa.. ;;)
Beyazgülüm
04-02-2009, 20:05
Biz bazı siyaset bilmez ahlaksızlar gibi genel konuşmayalım bence.. Saadetli olupta gayet akıllı,saygılı ve gerçek milligörüşlülerde var.. Buraya gelipte klavye kahramanlığı yapan sözde milligörüşçülerin adiliklerini genele mal etmek büyük bir haksızlık olur.. Onları suçladığımız o adi konuma (çamur atmak ve iftira) düşeriz yoksa.. ;;)
haklısın.. istisnalar hariç diyorum..
Özgür Çağrı
04-02-2009, 20:28
Yahu çok iyi insanlar tanıyorum milli görüş camiasından ama bunları bu hakaret edenleri görünce iğreniyorum gerçekten :(
rte_ts_52
04-04-2009, 01:36
kazandıkları beldediyelerden görülüyor
gerçekten FARK VAR
Trabzonlu emin
04-04-2009, 23:47
ne yaparsa yapsınlar biz yaşadığımız müddetçe bunlar ağzıyla kuş da tutsalar yınede birinci olamazlar :)
Eksik yazılmış belediyeler
Saadet partisinin şuana belli olan 82 belediyemiz var 9'u memleketimden.
redyellow
04-05-2009, 00:36
Hayırlı olsun inşaallah.
Seçildikleri yerlerde inşaallah güzel çalışmalar yaparlar, halkın, milletin hizmetinde olurlar.
başarılar dilerim.
Hem saadetin başkanlarına hem diğer yeni seçilen tüm başkanlara başarılar diliyorum.
redyellow
04-05-2009, 00:37
ne yaparsa yapsınlar biz yaşadığımız müddetçe bunlar ağzıyla kuş da tutsalar yınede birinci olamazlar :)
Birinci olmak mühim değildir, mühim olan BİR İNCİ olabilmektir.
Saadetli belediyeler de inşaallah BİR İNCİ olacaklardır.
Birinci olmak mühim değildir, mühim olan BİR İNCİ olabilmektir.
Saadetli belediyeler de inşaallah BİR İNCİ olacaklardır.
:güzel::gül::gül::gül:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.