Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet'in Şişli ve Çankaya Açılımı (!)
Üç mevsim
02-10-2009, 03:58
Şişli’de İLKNUR KARAASLAN
İstanbul’un tüm ilçelerinde güçlü adaylarla seçime giriyoruz. İstanbul Büyükşehir için Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nu açıkladığımız aday tanıtım toplantısında ilgilerin yoğunlaştığı diğer bir isim de Şişli adayımız İlknur Karaaslan’dı.
http://www.sp.org.tr/foto/0000003134.jpg
http://www.megahaber.net/wp-content/uploads/2009/02/bayan.jpg
Adayların hepsinin erkek olduğu Şişli’de, iktisat mezunu İlknur Karaaslan ile şimdiden fark oluşturmuş durumdayız.
Karaaslan Şişli doğumlu olmasının yanında özellikle kadınlara ve gençlere dönük proje ve mesajlarıyla Şişli’de seçimin en güçlü adayı olacak.
Şimdiden hayırlı olsun.
İLKNUR KARAASLAN kimdir?
1970 Şişli doğumlu, Aslen Elazığlı. Emniyetçi bir baba ile emekli bir öğretmen annenin kızı. Baltalimanı Behçet Kemal Çağlar Lisesi mezunu (1986).
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nü 1991’de bitirdi. Aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliğinin Soysal Politikaları ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde yüksek lisans eğitimi aldı. Tez konusu “Özel İstihdam Kurullarının Türkiye İş Piyasasına Tanıştırılması” idi.
Kâğıt, karton ve ambalaj sektöründe değişik firmalarda satış müdürü ve ihracat yöneticisi olarak görev yaptı.
İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilen Karaaslan seyahat etmeyi çok seviyor. Şu ana kadar İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Avusturya, Belçika, Almanya, Bulgaristan, Tayland, Singapur, Ukrayna, Gürcistan, Suriye, Suudi Arabistan, Kıbrıs’ı gezmiş.
08.02.2009
sp.org.tr
Üç mevsim
02-10-2009, 04:04
Saadet öyle bir güzel seçti ki...
Bu seçimler bir alem... Her parti ideolojisinin aksini yapmaya söz vermiş sanki. Bu kez de Saadet Partisi'nin adayı şoke etti. Çankaya'ya tiyatrocu bir kadın aday gösterdi.
http://www.internethaber.com/images/other/1.20090209114611..jpg
http://www.internethaber.com/images/news/82943.jpg
http://www.ekoayrinti.com/images/news/7675.jpg
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının eski milletvekili Veysel Candan olduğunu açıkladı. Partinin Çankaya adayı ise Demokrat Partili Dursun Acun’un kızı tiyatrocu Esra Acun olarak açıklandı.
ÇANKAYA ADAYI BİR TİYATRO SANATÇISI
SP’nİn Çankaya adayı Esra Acun’un tiyatro sanatçısı olduğu belirtildi. 1973 yılında Ankara’da doğan Acun, Demokrat Parti eski Kayseri Senatörü Dursun Acun’un kızı.
Ankara Konservatuarı’nda iki yıl tiyatro eğitimi alan Acun, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda misafir oyuncu olarak görev yaptı.
Türkiye’nin ilk kadın pondomim sanatçılarından olduğu ifade edilen Acun, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Bekar olan Acun’un, SP Kadın kolları toplantılarına katıldığı ifade edildi.
internethaber
09 Şubat 2009 Pazartesi
FarukARSLAN.
02-10-2009, 04:06
Hımm... Hadi bakalım hayırlı olsun Milli Görüşçü kardeşlerimize..
FarukARSLAN.
02-10-2009, 04:07
Saadet öyle bir güzel seçti ki...
Bu seçimler bir alem... Her parti ideolojisinin aksini yapmaya söz vermiş sanki. Bu kez de Saadet Partisi'nin adayı şoke etti. Çankaya'ya tiyatrocu bir kadın aday gösterdi.
http://www.internethaber.com/images/other/1.20090209114611..jpg
http://www.ekoayrinti.com/images/news/7675.jpg
Oyy oyy oyyy oyyyy (:
Üç mevsim
02-10-2009, 04:09
Hımm... Hadi bakalım hayırlı olsun Milli Görüşçü kardeşlerimize..
Öyle canım bir şey demedik, Allah sahiplerine bağışlasın :D
FarukARSLAN.
02-10-2009, 04:13
Türkiye’nin ilk kadın pondomim sanatçılarından olduğu ifade edilen Acun, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Bekar olan Acun’un, SP Kadın kolları toplantılarına katıldığı ifade edildi.
:yehoo:
FarukARSLAN.
02-10-2009, 04:33
Saadet Partisi yeniden kadınlara dönüyor
http://www.habervaktim.com/resim/resim56657_2.jpg
Refah Partisi döneminde ev ev dolaşarak seçim kampanyası yürüten ve seçimlerin kazanılmasında büyük pay sahibi olan Milli Görüşçü kadınlar yeniden devrede...Partisinin kadın kollarındaki toplantıya katılan Kurtulmuş, bu seçimlerde de kadınlara önemli iş düştüğünü söyledi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin kadın kolları genel başkanlığının düzenlediği yüksek istişare konsey toplantısına katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin kadın kolları genel başkanlığının düzenlediği yüksek istişare konsey toplantısına katıldı.
Kurtulmuş, kadın kollarının çalışmaların değinerek, Millî Görüş mensubu kadınların çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı Yüksek İstişare Konsey Toplantısı'nı partilerinin GİK Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, kadın kollarının çalışmalarına ilişkin görüşlerini aktardı. Millî Görüş mensubu kadınların sürekli çalışmalarının takdire şayan olduğunun altını çizen Kurtulmuş, 29 Mart yerel seçimlerinde kadın kolları mensuplarının kapı kapı dolaşarak insanlara Millî Görüş'ü aktarmalarını istedi. Bu ülkenin Millî Görüş'e ihtiyacı olduğunu söyleyen Kurtulmuş, kadın kolları mensupları ile övündüklerini dile getirdi. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşenur Tekdal ise zorlukların olabileceğine işaret ederek, "Ancak hiçbir şey imkansız değildir. Her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır. İdeallerimiz yeni hamlelerin kaynağı olmalı, karşılaşılan engel ve zorluklar azmimizi artıran faktörler haline dönüşmelidir" dedi. Tekdal, Millî Görüş mensuplarının ilk adımda yerel seçimlerde ikinci adımda ise genel seçimlerde iktidar olması için en verimli çalışmaları ortaya koyduklarını söyledi.
Milli Gazete
.Habervaktim
Duygu'Seli~
02-10-2009, 13:38
Başlığa bak..''Saadet öyle bir güzel seçtiki..?''
Güzel..?!! Hanım olsunda güzel olsun yani..Eee o eksik kalsın..!!
Şaşırmadım..!!Seçim için herkes herşeyi yapıyor..Saadet mi geri kalıcak.. Özgünle Faruk bey çok bayıldınız herhalde bu hanıma.. Gülücükleriniz eksik olmuyor maşAllah..Eee oylarınızda saadete kayar artık..
Necip Fazıl
02-10-2009, 13:43
dava ters tepti galiba... :D ;D hakkatten açılım ama haaa ;D
Duygu'Seli~
02-10-2009, 13:45
dava ters tepti galiba... :D ;D hakkatten açılım ama haaa ;D
Etti üç..Saadet çok oy toplar..Sende ver meçhul..Sen eksik kalma güzel kardeşim..;ı:
ishakyilmaz
02-10-2009, 13:49
AK Parti dengeleri alt üst etti açıkçası.Türk siyaset tarihine devrim niteliğinde kazanımları diğer siyasi partilere örnek teşkil etti,ama kimse kabül etmiyor ne hikmetse.,taklitler asillerini yaşatır diyor kapatıyoruz..!Genç ve dinamik Genel Başkan Numan Bey Saadet partisine yeni bir sinerji kazandırdı açıkçası.Yavaş yavaş erimekte olan tabanını son anda kurtarmasına rağmen izlediği yanlış siyaset tarzı ile elinde kalan seçmenleride kaybedecektir.En büyük yanlışı bence Tayyip Beyin teklifini geri çevirmekle yaptı?!Erdoğan'nın birlikte çalışalım teklifini kabul etmeyip,saadetin başına geçmesi ile hedefledikleri siyasi başarıyı elde edeceklerini sanmıyorum.Çünkü mevcut konsensüs içinde AK Partiye hiç bir parti alternatif olamaz,bu siyasi dengeleri nasıl görüp kabul etmiyorlar açıkçası hayret ediyorum,ama herkesinde bir hayali var ishakcım hemen kestirip atma diyorum ozamanda kendime..!Atılım ve açılım modasıya bu sene Sp de buna ayak uydurmak için böyle bir yol izlemekte.Bakalım,görelim neylerse mevlam eyler..!
Necip Fazıl
02-10-2009, 13:50
Etti üç..Saadet çok oy toplar..Sende ver meçhul..Sen eksik kalma güzel kardeşim..;ı:
yok be yaff ne oyu... :w: güldürdün beni yahuu... ;D
milletinadami
02-10-2009, 13:50
dedigim gibi kardeslerim..
her zaman derim...
40 CURUK YUMURTA BIR ARAYA GELIR BIR TANE SAGLAM YUMURTA ETMEZ
redyellow
02-10-2009, 13:52
Arkadaşların yazılarını okuyanlar milli görüş camiasında ilk kez başı açık bir bayan girmiş sanacak:)
Bu acaba bir panik göstergesi olabilir mi?
Akpnin içinde binlerce bulunan bu insanların saadetin içinde bulunması niye böyle garip karşılanmış ve GÜZELLİK gibi bir şeye dikkat çekerek yazılar yazılmış.
bu mudur seviye? bu mudur terbiye?
Bu hanım sizin de eşiniz, kardeşiniz vs. olabilir.
Onların resimlerinin altına böyle alaycı bir üslupla yazılar yazılmasını hoş karşılarmıydınız?
redyellow
02-10-2009, 13:53
:yehoo:
Hayırdır?
Niye özellikle BEKAR OLAN diye öyle at nalı kadar büyüttün?
Ayıp değil mi?
bu ne terbiyesizlik.
Bekar olmak suç mu?
Bekar olmak kötü bir şey mi?
Yazıklar olsun.
redyellow
02-10-2009, 13:54
Bu adayların saadet partisi tarafından belirlenmiş olması yanlıştır diyebilirsiniz, bu camiaya uymaz vs. diyebilirsiniz, fikirlerinizi, görüşlerinizi yazabilirsiniz.
Fakat kadınların GÜZELLİĞİNE, BEKARLIĞINA dikkat çekerek alaycı bir üslup ile yazarsanız sizin ahlaksızlardan, duyarsızlardan bir farkınız kalmaz.
Uslubunuza dikkat edin.
milletinadami
02-10-2009, 13:59
milli gorusun akparti aleyhine yaptigi saldiri hakaret ve tehditlerin yaninda...
bunlarin lafi bile olmaz....
Kışkırtıcı ve artniyetli yorumlara gerek yok!
İlk defa yapılıyormuş gibi bir yaklaşım sergilenmesini ise anlamıyorum. Milli Görüş daha önceki partilerinde birçok kadın başkan adayı çıkarmıştır! Milletvekili bile çıkarmıştır!
Bilmeyenler öğrensin!
Bu zehirleri kusmanın anlamı neki şimdi?
Bunun tavizle, seçimlerin bir alem olması ile uzaktan yakından alakası yok! Haberi yapanların, tavizden bahsedenlerin niyetleri zaten belli! İlkmiş gibi lanse edilmesi ise acizlik çırpınışlarından başka bişey değil!
Şöyle bakıyorumda bu konuda en sessiz kalması gerekenlerin yöneticiler olması gerekirken, çoğu bu konuya üşüşmüş!
Bari akpartiforum.com yapmasın! Kartelden farkınız olsun!
Ayıptır! Yönetiminize çizginize yakışmaz!
(Sadece alıntı yapıp kişisel yorumlarını katmayanlar ithamlarımın dışındadır!)
milletinadami
02-10-2009, 14:04
niye milli gorusu elestirmek yasak mi gunahmi??
milli gorus kendi forumlarinda her turlu ahlak disi yayini yapinca iyi oluyorda...
akparti forum size soz hakki taniyor diyemi suclu oldu..
redyellow
02-10-2009, 14:10
milli gorusun akparti aleyhine yaptigi saldiri hakaret ve tehditlerin yaninda...
bunlarin lafi bile olmaz....
milli gorus kendi forumlarinda her turlu ahlak disi yayini yapinca iyi oluyorda...
Milli görüşü eleştirmeyin diyen var mı?
Onlar ahlak dışı yayın yapınca siz onlara aferim mi dediniz?
demediyseniz onların yaptığı ahlaksızlığı sizde yapınca sizin de ahlaksız olacağınızı düşünmediniz mi?
hiç kimse kimsey ahlaksızlık yapmasın.
eleştiri ayrıdır, ahlaksızlık ayrıdır, kim yaparsa yapsın çirkindir.
Birisi yapıyor diye sizinde yapmanız gerekmez.
hele hele bir hanım efendi üzerinden çirkinlik yaparsanız o hanımefendinin gıybetini yapmış olursunuz.
Eğer müslümansanız gıybetin ne olduğunu bilirsiniz.
Kötü örnek olmaz... kötüleri değil iyileri örnek alın...
Sorularınıza sondan cevap vermeye başlıyayım!
1-Koyu bir Ak Parti'liyim! Ancak hiçbir zaman yiğidin hakkını yiğitten esirgemediğimi tüm forum ehli bilir! Buyrunuz tüm mesajlarımı aratınız. Yeri gelmiş milli görüşü eleştirmişimdir, yeri gelmiş AKP'yi yermişimdir. Kendi değer yargılarıma göre hakedenin hakkını her türlü veririm! Hiçbir görüşe körü körüne saplanıp kalmadım çok şükür!
2-Her zaman milli görüş forumlarını takip ederim. Ahlaksızlıkla nitelendirilebilecek tek bir yayınlarını bile görmedim! Ki islami ahlak yargılarına sizden bizden daha önem verdikleri forum kurallarınca ortadadır!
Ha ahlaksızlıktan kastınız muhalif tutumları ise bu onların görevi zaten. Sizin görüşünüzü benimsememiş adamların sizi eleştirmemesini bekleyemezsiniz! Eleştirmeyecek olsa, sizin görüşünüzü benimsemiş olsa karşı saflarda durmaz zaten!
Onların bir çirkinlik yapıyor olması, sizin onlara aynı suretle mukabele etmeniz anlamına gelmez! Bunu gerektirmez!
3-Eleştirininde dozu ve sınırı vardır. Hiçbir görüşü eleştirmek ve tartışmak yasak yada günah olamaz! Ancak kişiliği hakkında zerre miktarınca bilgi sahibi olmadığınız bir hanım ablanız için, yukarda bir kullanıcının dediği gibi "at nalı" kadar büyüterek, bekar olduğunu vurgulamak akpartiforum.com "yönetimine" yakışmaz! Burada akpartili herhangi bir bireyin tavrını sorgulamıyorum!
Yönetimlerin çeşitli mes'uliyetleri vardır! Kullanıcılar sözlerini üç tartıp iki söylerken, yönetimin beş tartıp bir söylemesi gerekir!
Sizlerin bir akrabasının yada ablasının bu durumda olmasını kabul edebilirmisiniz?
Başkalarının ablalarına, akrabalarına aynı tutumu sergilemeyiniz o zaman!
Ayıptır, günahtır!
Milli görüşü eleştirmeyin diyen var mı?
Onlar ahlak dışı yayın yapınca siz onlara aferim mi dediniz?
demediyseniz onların yaptığı ahlaksızlığı sizde yapınca sizin de ahlaksız olacağınızı düşünmediniz mi?
hiç kimse kimsey ahlaksızlık yapmasın.
eleştiri ayrıdır, ahlaksızlık ayrıdır, kim yaparsa yapsın çirkindir.
Birisi yapıyor diye sizinde yapmanız gerekmez.
hele hele bir hanım efendi üzerinden çirkinlik yaparsanız o hanımefendinin gıybetini yapmış olursunuz.
Eğer müslümansanız gıybetin ne olduğunu bilirsiniz.
Kötü örnek olmaz... kötüleri değil iyileri örnek alın...
Bilmeyenler yanyana yorum yaptığımızı zannedecek =)
ishakyilmaz
02-10-2009, 14:20
Bir üyemizin hassasiyetine azami derecede yorum yapan herkesin uymasını rica ediyoruz.Konu amacından uzaklaştırılmakta,saptırılmakta,ve karşıt iki görüş çatışmasına dönüştürülmek istenilmektedir.Değerli üyeler yine üstüne basa basa tekrarlamak istiyorum;AK Parti Forum AK Partinin bir temsil organı olarak görev yapmaktadır.Forumu belli kişi ve çevrelerin ideolojik sohbet odaları mahiyetinde kulanılması kesinlikle yasaktır.AK Partiyi sevmeyebilirsiniz;lakin eleştirebilir,fakat eleştirilerinizi dürüst samimi ve terbiye kuralları dahilinde yapmalısınız.Redyellow üyemizin buradaki önemli ve ciddi hassasiyetinede değinmek istiyorum;konu içinde Sp nin kadın adayları hakında bazı patavatsız yorumlar sarf edilmiş,farklı taraflara çekilmeye çalışılmaktadır.Buna kimsenin haddi olmaması gerek..!Diğer parti mensuplarını eleştirirken lütfen ağızımızdan çıkana dikket edelim.Bizim en önemli özeliğimiz,sevgi,saygı ve hoşgörü ekseninde buluşup inşirahlarda bulunmaktır.Bu sebeple konu amacından uzaklaştırılıp koca karı sohbetine dönüştürülürse kesinlikle silinecektir..!
redyellow
02-10-2009, 14:55
Sayın yetkili ishakyilmaz'a bu güzel uyarısından dolayı teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık.
Eleştiriye her zaman evet fakat nezaketsizliğe, terbiye dışına, gayriahlaki şeylere her zaman hayır.
Kime karşı yazılırsa yazılsın her zaman üslubumuza dikkat etmeliyiz, nezaket ve edep dışına çıkmamalıyız.
Siyasi hırs lütfen gözümüzü köretmesin.
Tekrar teşekkürler sayın ishakyilmaz.
ishakyilmaz
02-10-2009, 15:01
Kaba taslak söylediklerimin akıcı ve teknik boyutu AK Parti Forumun kuruluş misyonunda açık bir dille ifade edilmiştir.Fakat ya bazıları okumadan yorum yapma gereği duymakta,ya da ortamı kirletmek adına çalışmaktadırlar.Lütfen ağızımızdan çıkan sözlerin sizleri esir etmelerine izin vermeyiniz..!
mehmetakif24
02-10-2009, 15:10
Saadet partisi başı açık aday koyamaz diye bir yasamı var Allah aşkına nedir sizin şu haliniz anlamıyorum.
Kaba taslak söylediklerimin akıcı ve teknik boyutu AK Parti Forumun kuruluş misyonunda açık bir dille ifade edilmiştir.Fakat ya bazıları okumadan yorum yapma gereği duymakta,ya da ortamı kirletmek adına çalışmaktadırlar.Lütfen ağızımızdan çıkan sözlerin sizleri esir etmelerine izin vermeyiniz..!
Bazıları ifadesi kullanıldığı için üzerime alındım.
Misyon ve vizyonun ne olduğunu hepimiz biliriz. Ancak burada sergilenen yönetici tutumunun orada yazılarla çelişmesinedir bizim feryadımız!
Ki yorumlarımı incelerseniz yöneticelere yakışmadığını ifade edip, normal bir bireyden daha fazla sorumlulukları olması gerektiğini özellikle belirttim.
Ne güzel söylediniz: "Ağızdan çıkanların esiri olunmamalı" diye!
Bilmukabele diyor ve saygılarımı sunuyorum!
anaa yorumları okuyunca acaba ne oluyor dedim...
kadının tipinin düzgün olmasının bu kadar ön plana çıkması ne kadar enteresan...
saadette ilk açık aday değildir demi....hele bekar olmasının yazılması bide büyük punklarla...
yarabbim ya:)
neyse saadet için hayırlı olsun..
AK Parti dengeleri alt üst etti açıkçası.Türk siyaset tarihine devrim niteliğinde kazanımları diğer siyasi partilere örnek teşkil etti,ama kimse kabül etmiyor ne hikmetse.,taklitler asillerini yaşatır diyor kapatıyoruz..!Genç ve dinamik Genel Başkan Numan Bey Saadet partisine yeni bir sinerji kazandırdı açıkçası.Yavaş yavaş erimekte olan tabanını son anda kurtarmasına rağmen izlediği yanlış siyaset tarzı ile elinde kalan seçmenleride kaybedecektir.En büyük yanlışı bence Tayyip Beyin teklifini geri çevirmekle yaptı?!Erdoğan'nın birlikte çalışalım teklifini kabul etmeyip,saadetin başına geçmesi ile hedefledikleri siyasi başarıyı elde edeceklerini sanmıyorum.Çünkü mevcut konsensüs içinde AK Partiye hiç bir parti alternatif olamaz,bu siyasi dengeleri nasıl görüp kabul etmiyorlar açıkçası hayret ediyorum,ama herkesinde bir hayali var ishakcım hemen kestirip atma diyorum ozamanda kendime..!Atılım ve açılım modasıya bu sene Sp de buna ayak uydurmak için böyle bir yol izlemekte.Bakalım,görelim neylerse mevlam eyler..!
lütfen sp değil....saadet partisi;ı:
Hayırdır?
Ayıp değil mi?
bu ne terbiyesizlik.
Bekar olmak suç mu?
Yazıklar olsun.
bütün yorumlarınızı alıntı yapmadım...
fakat bu yorum mükemmel..:)
aşk-ı ilahi
02-10-2009, 16:12
yorumları okurken pes dedim...bu kadarmı olduk??adayın ..yaşı medeni hali...veya fiziki durumu şimdiye adar hiç tartışılmamıştı..bence yine yaapılmammalıydı...
saadet partisi ilk kez sanki bayan çıkaryormuş gibi resmen linç etmişsiniz..
milli görüş haşa bir din değil elbet eleştirilir..yeri gelince bende eleştiririm..
ama bu kişisel bir durum olmuş...ve açıkcası forumdan hiç beklemediğim kişilerden bu yazıları görünce hem şaşırdım..hemde hayal kırıklığına uğradım...
çünkü yapılanlar asla eleştiri boyutunda değildi..had fazlasıyla aşılmış bence..
lütfen belki şakayla yazılmış ama..sonuçta büyük bir hata..
umarım gereken yapılır...
Necip Fazıl
02-10-2009, 16:21
yorumları okurken pes dedim...bu kadarmı olduk??adayın ..yaşı medeni hali...veya fiziki durumu şimdiye adar hiç tartışılmamıştı..bence yine yaapılmammalıydı...
saadet partisi ilk kez sanki bayan çıkaryormuş gibi resmen linç etmişsiniz..
milli görüş haşa bir din değil elbet eleştirilir..yeri gelince bende eleştiririm..
ama bu kişisel bir durum olmuş...ve açıkcası forumdan hiç beklemediğim kişilerden bu yazıları görünce hem şaşırdım..hemde hayal kırıklığına uğradım...
çünkü yapılanlar asla eleştiri boyutunda değildi..had fazlasıyla aşılmış bence..
lütfen belki şakayla yazılmış ama..sonuçta büyük bir hata..
umarım gereken yapılır...
AK PARTİ'ye verilen %47 oy da kişiseldir... ama sizin lideriniz ''AK PARTİ'ye oy verenler cehennemden bilet almış gibidir'' diyebiliyor...
;)
redyellow
02-10-2009, 16:22
AK PARTİ'ye verilen %47 oy da kişiseldir... ama sizin lideriniz ''AK PARTİ'ye oy verenler cehennemden bilet almış gibidir'' diyebiliyor...
;)
O öyle diyorsa ve yanlış yapıyorsa sen de yanlış yapmak zorunda mısın?
Kişi eleştirdiği şeyi kendisi yapıyorsa eleştirisinin hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur...
Necip Fazıl
02-10-2009, 16:24
O öyle diyorsa ve yanlış yapıyorsa sen de yanlış yapmak zorunda mısın?
Kişi eleştirdiği şeyi kendisi yapıyorsa eleştirisinin hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur...
biz kimseye böyle ağır eleştiri yapmadık...
Üç mevsim
02-10-2009, 16:25
Bir dakika bakalım yaa, ne oluyoruz heey...
Biz burada bir acı gerçeği mücahidlerimizin yüzüne olanca şiddetiyle çarpıyoruz. Siyasetin ne olduğunu onlara gösteriyoruz. İkide de bir gelip burdda cihad naraları atan Saadet Partili cengaverlere bu iş pek de cihada benzemedi be diyoruz. AK Parti'yi ilkesizlikle suçlayanların ilkesini ortaya koyuyoruz.
Kİmse acitasyon yapmaya, ahlak edebiyatına soyunmaya kalkışmasın ! Bizim konuya yaklaşımımızı mücahid (!) kardeşlerimiz çok iyi anlar, biz de zaten onlara anlatmak istedik, kimsenin bir endişesi olmasın.
Redyellow siz önce AK Parti diyebilecek olgunluğu gösterin ondan sonra bizim nasıl davranacağımıza karar verin. Biz de SAP dediğimiz zaman hoşunuza mı gidecek. Ama ben bunu yapmayacağım, tüm tahriklere rağmen bunu yapmayacağım :güzel:
İsrail'in kendisine yöneltilen eleştirileri -antsemitizm- yapılıyor diye bağırarak, örtbas etme çabasının bir benzerini burada "ahlak" adı altında yapmaya kalkışmasın kimse. Bu vakayı herkes görecek. Saaadet Partisinin bu cihadını hep beraber tebrik edeceğiz. Bazı Saadetli kardeşlerimiz de burdan üzerine düşen hisseyi alacak !
Siz de hiç üzülmeyin Aşk-ı İlahi ve Saadet Partisi fanatiklerinin ve holiganlarının yaptığının 10'da 1'ini bile yapmadık !
Yönetim ne yapacağını iyi bilir, merak etmeyin siz.
Üç mevsim
02-10-2009, 16:32
Biri Kapanma Derdinde
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:noxmkFyZ7HVJ8M:http://www.antalyapostasi.com/haberresim/haber/chp_1logoantpost.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.antalyapostasi.com/haberresim/haber/chp_1logoantpost.jpg&imgrefurl=http://www.antalyapostasi.com/haber_detay.asp%3FhaberID%3D1101&usg=__7QLPYKmnj7ZkfB2bBNZEVA4SKNQ=&h=386&w=327&sz=25&hl=tr&start=1&tbnid=noxmkFyZ7HVJ8M:&tbnh=123&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3DCHP%26gbv%3D2%26hl%3Dtr)
http://www301.mackolik.com/Nethaber.Statics/Images/news/c/v/chpnincarsaflilarikkkgkgkgg.jpg http://img4.mynet.com/ha4/c/chp-carsaf2.jpg
Biri Açılma Derdinde
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:pyavkrSOiLo1gM:http://www.guzelresimler.name.tr/data/media/5/saadet-partisi.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.guzelresimler.name.tr/data/media/5/saadet-partisi.jpg&imgrefurl=http://www.guzelresimler.name.tr/resim-logolar-ve-amblemler-5-saadet-partisi-52.htm&usg=__AThMFHX4cqYFD6wjpV6vmOc59rQ=&h=400&w=400&sz=76&hl=tr&start=1&tbnid=pyavkrSOiLo1gM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DSaadet%2BPartisi%26gbv%3D2%26hl%3Dtr) http://www.sp.org.tr/foto/0000003134.jpg http://www.internethaber.com/images/other/1.20090209114611..jpg
Sonun mu Geldin Dünya !!!
İşte Türk Siyaseti İşte İlkesizlik !!!
Necip Fazıl
02-10-2009, 16:34
bu gidişle sp chp ye laikliğin odağı olduğu için dava açarsa şaşmam... :D ;D :hihi2: ;;)
Üç mevsim
02-10-2009, 16:35
bu gidişle sp chp ye laikliğin odağı olduğu için dava açarsa şaşmam... :D ;D :hihi2: ;;)
İsabet buyurdun meçhul bravo olur mu olur. Bu süratle :hihi2:
Cihad Meydanı Şenlendi :D
redyellow
02-10-2009, 16:36
Redyellow siz önce AK Parti diyebilecek olgunluğu gösterin ondan sonra bizim nasıl davranacağımıza karar verin. Biz de SAP dediğimiz zaman hoşunuza mı gidecek. Ama ben bunu yapmayacağım, tüm tahriklere rağmen bunu yapmayacağım :güzel:
Ben sizi daha makul, daha üslubuna dikkat eden birisi olarak görmüştüm.
demek ki yanılmışım.
İnsanlarda hata edebiliyormuş, bende hata ettim.
SAP da diyebilirsiniz.. buyrun.
Ben akp hakkında hakaret içeren bir yazı mı yazdım, kötü bir söz mü söyledim?
nedir bu öfke, nedir bu hiddet....
Üzgünüm...
Gerçekten komedi =)
Sanki ilkmiş gibi algılanıyorya..
Bitiyorum bu mantığa!
=)
redyellow
02-10-2009, 16:38
Biri Kapanma Derdinde
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:noxmkFyZ7HVJ8M:http://www.antalyapostasi.com/haberresim/haber/chp_1logoantpost.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.antalyapostasi.com/haberresim/haber/chp_1logoantpost.jpg&imgrefurl=http://www.antalyapostasi.com/haber_detay.asp%3FhaberID%3D1101&usg=__7QLPYKmnj7ZkfB2bBNZEVA4SKNQ=&h=386&w=327&sz=25&hl=tr&start=1&tbnid=noxmkFyZ7HVJ8M:&tbnh=123&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3DCHP%26gbv%3D2%26hl%3Dtr)
http://www301.mackolik.com/Nethaber.Statics/Images/news/c/v/chpnincarsaflilarikkkgkgkgg.jpg http://img4.mynet.com/ha4/c/chp-carsaf2.jpg
Biri Açılma Derdinde
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:pyavkrSOiLo1gM:http://www.guzelresimler.name.tr/data/media/5/saadet-partisi.jpg (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.guzelresimler.name.tr/data/media/5/saadet-partisi.jpg&imgrefurl=http://www.guzelresimler.name.tr/resim-logolar-ve-amblemler-5-saadet-partisi-52.htm&usg=__AThMFHX4cqYFD6wjpV6vmOc59rQ=&h=400&w=400&sz=76&hl=tr&start=1&tbnid=pyavkrSOiLo1gM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DSaadet%2BPartisi%26gbv%3D2%26hl%3Dtr) http://www.sp.org.tr/foto/0000003134.jpg http://www.internethaber.com/images/other/1.20090209114611..jpg
Sonun mu Geldin Dünya !!!
İşte Türk Siyaseti İşte İlkesizlik !!!
Pardon bunu görmemiştim.
Bu yukarda gösterdiğiniz hanımefendi gibi insanlar akpde yok mu?
Bu hanım ahlaksız mı? terbiyesiz mi? namussuzluk mu yapmış?
nedir....?
Bunu yazabilen bir arkadaşla yazışmaktan, ona onun üslubuyla cevap vermekten haya ederim.
Üç mevsim
02-10-2009, 16:41
Siz niye alınıyorsunuz, sizin neden gücünüze gidiyor ?
Küfreder gibi Akp derken iyi oluyor ?
Hanımefendi biz siyaset yapıyoruz Cihad değil ! Ama bazıları bu meydana Cihad niyetiyle indi !
Görsünler Cihadı Şimdi
redyellow
02-10-2009, 16:41
Bir kadının başının açıklığı üzerinden, bir kadının fiziki üzerinden yorum yapmak ahlaksızlığın en büyüğüdür.
Yazıklar olsun bu mantığa. Yazıklar olsun bu yobazlığa!
redyellow
02-10-2009, 16:42
ÖZGÜN GENÇ:
Kime yazıyorsan nickini yaz....
akp küfür etmek demek midir?
Böyle saçma sapan bir şey olur mu...
Necip Fazıl
02-10-2009, 16:45
Bir kadının başının açıklığı üzerinden, bir kadının fiziki üzerinden yorum yapmak ahlaksızlığın en büyüğüdür.
şeriat gelecek kanlımı olur yoksa başka türlümü olur bilemem diyen bir lider bu kişilerle mi şeriat getirecek soruyorum size redyellow kardeşim... ;)
Üç mevsim
02-10-2009, 16:47
ÖZGÜN GENÇ:
Kime yazıyorsan nickini yaz....
akp küfür etmek demek midir?
Böyle saçma sapan bir şey olur mu...
Size yazıyorum redyellow
Ben öyle demedim, benim yazdığım yazı yukarıda duruyor. Babannemin Kürt derken nasıl küfreder gibi dediği aklıma geliyor siz böyle AKP deyince.
Eğer siz siyaset yapmakla cihadı ayırt etmişseniz, hiç üzerinize alınmanıza gerek yok.
Bu meydana Cihad naralarıyla çıkanlar bunu üzerine alınacak :güzel:
Üç mevsim
02-10-2009, 16:53
Siz ahlaksızlık, çirkeflik görmemişsiniz. Biz daha hiçbirşey yapmadık.. İki siyasi espriyi bu kadar büyütüp ahlak meselesine dönüştürmeye hakkınız yok.
Bu üstün ahlakınızı, SP li bazı çirkeflerin holiganlıklarında da görmek isteriz, merak ediyorum Sp'lilere hiç ahlak dersi veriyor musunuz ?
Her olayı teryüz edip çarpıtmak, her istisnai vakayı tüm AK Parti camiasına mal etmeye çalışmak, ne idüğü belirsiz vakaları AK Parti'ye mal etmeye çalışmak, hep bel altı siyaseti yapmak..... Bu üstün ahlakınızdan birazda onlar nasiplense çok daha faydalı olur, e en nihayetinde cihad yapıyorlar ahlaklarıyla yapsınlar... Ayrıca mücahide yardım etmek de sevaptır değil mi?
redyellow
02-10-2009, 16:53
şeriat gelecek kanlımı olur yoksa başka türlümü olur bilemem diyen bir lider bu kişilerle mi şeriat getirecek soruyorum size redyellow kardeşim... ;)
Hangi lider ŞERİAT GELECEK, KANLI MI OLUR, YOKSA BAŞKA TÜRLÜ MÜ demiş....
Buyrun ispatlayın.
Sizi yalancılıkla suçluyorum.
Sizi müfterilikle suçluyorum....
İspatlarsanız burada herkesin önünde sizden özür dilemeye hazırım.
İspatlayamazsanız siz o liderden özür diler misiniz?
Haydi buyrun....
SAYIN ÖZGÜNGENÇ:
Bugün sizi size yakışmayan bir üslup içerisinde görüyorum.
Bu sebeple size cevap yazmaycağım.
ishakyilmaz
02-10-2009, 16:57
Bugün gribal enfeksiyon yüzünden büyük acılar çekmekteyim,size güzel bir beduada bulunacam daha doğrusu konuyu kasıtlı olarak saptırmak isteyenlere;gribim sizlere geçsin,ozaman dağınık kafayla bir şeylez yazmazsınız..!;D
FarukARSLAN.
02-10-2009, 17:01
Hayırdır?
Ayıp değil mi?
bu ne terbiyesizlik.
Bekar olmak suç mu?
Yazıklar olsun.
Ben 'haber'de vurgulanmasını tuhaf olarak görüp özellikle vurguladım efendim.. Art niyetim yoktu (:
Hem Saadetten korkan çekinen onlar gibi olsun. Biz hayırlı olsun dedik bişey mi dedik..
Allah Allaaaah..
redyellow
02-10-2009, 17:03
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=508504#post508504)
Meçhul nickiyle yazan arkadaşdan bu liderin ŞERİAT GELECEK, KANLI MI OLACAK.... şeklinde sözünü ispatlamasını bekliyorum.
Kişi iddiasını ispatlamakla mükelleftir.
İddiasını ispatlayamayan müfteridir, iftiracıdır ve yalancıdır.
Üç mevsim
02-10-2009, 17:03
Hangi lider ŞERİAT GELECEK, KANLI MI OLUR, YOKSA BAŞKA TÜRLÜ MÜ demiş....
Buyrun ispatlayın.
Sizi yalancılıkla suçluyorum.
Sizi müfterilikle suçluyorum....
İspatlarsanız burada herkesin önünde sizden özür dilemeye hazırım.
İspatlayamazsanız siz o liderden özür diler misiniz?
Haydi buyrun....
SAYIN ÖZGÜNGENÇ:
Bugün sizi size yakışmayan bir üslup içerisinde görüyorum.
Bu sebeple size cevap yazmaycağım.
Erbakan o sözü o anlamda söylememişti meçhul. O sözün aslı budur:
"""Erbakan başbakanken, Refah Partisi Meclis Grubu'nda konuşuyor. Ben de gazeteci olarak dinleyiciler arasındaydım. Konuşmasının bir yerinde şöyle dedi:
"Refah Partisi'ni iktidardan uzaklaştırma konusunda anlaştılar, ama bu iş kanlı mı olacak kansız mı olacak onu tartışıyorlar."
Cümle bu. Ama kamuoyuna yansıtılan sadece "Kanlı mı olacak kansız mı" bölümü ve bu bölüme yüklenen mana... """ Nuh Gönültaş 26 Ocak 2008
Sayın redyellow ben de bugün sizi, bazı saf SP'lilere yaptığımız acı bir gerçeğin izahatını üzerinize alarak, durumdan vazife çıkarmak üzere görüyorum. Peki o halde sohbetimize daha sonra devam edebiliriz.
FarukARSLAN.
02-10-2009, 17:08
Bir dakika bakalım yaa, ne oluyoruz heey...
Biz burada bir acı gerçeği mücahidlerimizin yüzüne olanca şiddetiyle çarpıyoruz. Siyasetin ne olduğunu onlara gösteriyoruz. İkide de bir gelip burdda cihad naraları atan Saadet Partili cengaverlere bu iş pek de cihada benzemedi be diyoruz. AK Parti'yi ilkesizlikle suçlayanların ilkesini ortaya koyuyoruz.
Kİmse acitasyon yapmaya, ahlak edebiyatına soyunmaya kalkışmasın ! Bizim konuya yaklaşımımızı mücahid (!) kardeşlerimiz çok iyi anlar, biz de zaten onlara anlatmak istedik, kimsenin bir endişesi olmasın.
İsrail'in kendisine yöneltilen eleştirileri -antsemitizm- yapılıyor diye bağırarak, örtbas etme çabasının bir benzerini burada "ahlak" adı altında yapmaya kalkışmasın kimse. Bu vakayı herkes görecek. Saaadet Partisinin bu cihadını hep beraber tebrik edeceğiz. Bazı Saadetli kardeşlerimiz de burdan üzerine düşen hisseyi alacak !
Siz de hiç üzülmeyin Aşk-ı İlahi ve Saadet Partisi fanatiklerinin ve holiganlarının yaptığının 10'da 1'ini bile yapmadık !
Yönetim ne yapacağını iyi bilir, merak etmeyin siz.
Çürük elmalara ve onların 'yorum yapayım da farklı olsun' hevesindeki bu taraftan olanlara gelsin bu..
Cihada, Mücahidliğe devam Saadet!
Gocunacaksınız amma ne yapalım kabulleneceksiniz artık, BU SEVDA KOLTUK SEVDASI.
Şimdi iyice kamçı vurulmuşa dönüp saldıracaksınız ama ne yapmalı acı gerçekler işte..
Ve diğer 'terbiye bekçileri'.. Burada siyasetle alakası olmadan hacı hoca kesilmelerine ses etmezken 'koyu AK Partili'lik taslamazken şimdiki efeliğiniz nedendir?..
Yesinler..
redyellow
02-10-2009, 17:11
Sayın özgüngenç:
Yukarda da yazdım.. ben bu forumda sizi daha makul, seviyeli birisi olarak gördüm, öyle bildim.
Fakat daha söyleneni bile anlamayan, anlamadan yazan kişilerle birlikte olup yazı yazmanız hakikaten size yakışmadı.
Bu başlıkta SP ile dalga geçen arkadaşdan (meçhul) hala yazdığını ispatlamasını bekliyorum.
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=508504#post508504)
Daha okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen, asla ve asla içinde ŞERİAT kelimesi olmayan bir konuşmayı bu kadar rahatlıkla çarpıtabilen bir zihniyetle birlikte siyasi hırsla yazarsanız onların seviyesine düşersiniz.
Benden size acizane bir tavsiyedir...
okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen ve iftira atanlarla birlikte olmayın.
FarukARSLAN.
02-10-2009, 17:11
Başlığa bak..''Saadet öyle bir güzel seçtiki..?''
Güzel..?!! Hanım olsunda güzel olsun yani..Eee o eksik kalsın..!!
Şaşırmadım..!!Seçim için herkes herşeyi yapıyor..Saadet mi geri kalıcak.. Özgünle Faruk bey çok bayıldınız herhalde bu hanıma.. Gülücükleriniz eksik olmuyor maşAllah..Eee oylarınızda saadete kayar artık..
Oylarımız Saadet'e kaymaz yahu..
Hani.. Çankaya'da olsaydım..
Düşünürdüm :w:
Ama nebileyim yani.. Başlıkta güzeldi aslında :(
:hihi2:
FarukARSLAN.
02-10-2009, 17:13
Ben şaşmam..
Şaşacak olanlar el kaldırsın ;D
redyellow
02-10-2009, 17:14
Artı ben burdaki yazılarımın hiç birisinde SP BU HANIMLARI ADAY GÖSTEREREK DOĞRU YAPMIŞTIR DEMEDİM...
yazılarımı okuyanlar, okuyacaklar ve bana cevap yazacaklar buna dikkat etsinler.
Boşu boşuna kabadayılık taslamasınlar.
Ben şunu söylüyorum:
müslümansanız bir kadın hakkında, bir hanım hakkında yazarken biraz daha dikkatli olun.
O hanımefendinin fiziki durumu, güzelliği vs. ile ilgili yazarak, öyle gülücükler (:)) vs. aktararak yazarsanız bu kul hakkına girer.
ha sp'liler daha önceden bunu yapmışlar. (onların yazdıklarını görürsem onlara da yazarım... ben foruma çok fazla yazan bir insan değilim, çok takılırsam kime neler yazabileceğimi görürsünüz.... (beni başka bir forumdan tanıyan HARİTACI arkadaşa sorabilirsiniz, o forumlarda akpli diye bana kızarlar!!!)
Spliler Yapmışlarsa hata etmişler.
Spliler yaparsa doğru, akpliler yaparsa yanlış diye bir mantık olur mu?
yanlış yanlıştır.
yanlış kim yaparsa yapsın yanlıştır.
Kul hakkına dikkat edin.. inanıyorsanız.
Üç mevsim
02-10-2009, 17:21
Sayın özgüngenç:
Yukarda da yazdım.. ben bu forumda sizi daha makul, seviyeli birisi olarak gördüm, öyle bildim.
Fakat daha söyleneni bile anlamayan, anlamadan yazan kişilerle birlikte olup yazı yazmanız hakikaten size yakışmadı.
Bu başlıkta SP ile dalga geçen arkadaşdan (meçhul) hala yazdığını ispatlamasını bekliyorum.
Daha okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen, asla ve asla içinde ŞERİAT kelimesi olmayan bir konuşmayı bu kadar rahatlıkla çarpıtabilen bir zihniyetle birlikte siyasi hırsla yazarsanız onların seviyesine düşersiniz.
Benden size acizane bir tavsiyedir...
okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen ve iftira atanlarla birlikte olmayın.
Meçhul arkadaşımızın bahsettiği olayın ne olduğunu ortaya koyduk. Siz neden bu hatayı hata olarak kabul etmek yerine, iftiracı müfterici aramak derdindesiniz. Eğer biz bunu açıklamasaydık devam ederdiniz, buyrun açıkladık işte.
Ben olayı açıklamışken 4. paragrafı bana ithafen yazmanız aslında bu yazdığınıza kendinizin de inanmadığını gösteriyor.
Aslında tarafsız, sadece ahlakı savunmaya çalışıyor göründüğünüzü mü zannediyorsunuz ? Eğer böyleyse, "bu olay mücahidlere sunulan bir derstir" sözümüzü neden ısrarla dikakte almayarak bir camiayı koruma kollama derdindesiniz.
Benden de size naçizane bir tavsiye olsun. Ahlaka ve siyasi akla ve ufka kimin ihtiyacı olduğu bu haberle daha net biçimde ortaya çıkmış oldu. Bir zahmet çevrenizdeki mücahidlere durumu izah ediniz. Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farklarını anlatınız, bunu yaparken bu haberi de kullanabilirsiniz.
son durak
02-10-2009, 17:21
herkes yerini ve cizgisini iyi bilsin o zaman ............
birilerine gömllek cıkarrtı deyip de bu harekete iyi olmus diyenler tutarsızlık yapmasın............
neyseniz o cizgide durun ki ona göre deger göresiniz.........
adam gibi çıkın bu uygun olmamıs yakısmadı deyin...........
hergün islam üzerinden naralar atıp AK partiye yükleniyorsunuz hareketlerinizi de ona göre sececeksiniz yoksa bu millet güler size..............
islami partiyiz diyende sizler degilmisiniz......
o zaman tutarlı olalım lütfen............
FarukARSLAN.
02-10-2009, 17:23
Artı ben burdaki yazılarımın hiç birisinde SP BU HANIMLARI ADAY GÖSTEREREK DOĞRU YAPMIŞTIR DEMEDİM...
yazılarımı okuyanlar, okuyacaklar ve bana cevap yazacaklar buna dikkat etsinler.
Ben şunu söylüyorum:
müslümansanız bir kadın hakkında, bir hanım hakkında yazarken biraz daha dikkatli olun.
O hanımefendinin fiziki durumu, güzelliği vs. ile ilgili yazarak, öyle gülücükler (:)) vs. aktararak yazarsanız bu kul hakkına girer.
ha sp'liler daha önceden bunu yapmışlar. (onların yazdıklarını görürsem onlara da yazarım... ben foruma çok fazla yazan bir insan değilim, çok takılırsam kime neler yazabileceğimi görürsünüz.... (beni başka bir forumdan tanıyan HARİTACI arkadaşa sorabilirsiniz, o forumlarda akpli diye bana kızarlar!!!)
yanlış yanlıştır.
Yahu ne diyorsunuz siz? Bunların cihad naralarıyla bize çirkefçe saldırma mesajlarını sile sile, düzelte düzelde hatta üyelikleri banlaya banlaya bi hal oldu bu aralar bu yönetim!
AK Partililer yaparsa doğru Saadetliler yaparsa yanlış diyen mi var? AK Partli'nin yaptığına YANLIŞ diyen Saadetliler var ama! Bizi 'aforoz' etmeye kadar bile götürdüler işi.. Biz ELHAMDÜLİLLAH deyip siyasette siyasetin gerektirdikleirni uygularken 'cehennemlik' kabul edildik bunu unutmayın.. E şimdi bize din konusundan habire 'çakan' beğenmeyenler bu yüzden MUHALİF olanların boyunun ölçüsünü alıyoruz işte..
Şimdi SİYASETTEKİ cihad erlerini görüyoruz biz..
Hey sandık hey.. Sen nelere kâdirsin..
OOYY OOOYY..
Üç mevsim
02-10-2009, 17:30
Ben şunu söylüyorum:
yanlış yanlıştır.
Ne demişiz ne demişiz... SP zihniyetiyle kıyaslanamayacak derecede ufak bir espiri yapmışız, bunun ahlakla alakalı hiçbir tarafı yok, bana benim sözlerimi sorun, o arkadaşımızın iğneleyici üslubu zaten forumda malumdur. Ama buna sebebiyet verenin bu forumu böyle gerenin SP holiganları olduğunu da biliniz.
Bu işi ahlaka dökmeniz, konuyu başka bir mecraya taşıyarak maksadından nasıl uzaklaştırmak istediğinizi gösteriyor ben gördüm açıkçası. Ve sizin objektif görünümlü tavrınız da yara aldı bunu da söyleyeyim.
Yarası olan gocunur misali gocunarak bu konuyu amacının dışına taşıyıp, konunun maksadını gizleme telaşında olduğunuz gibi bir algı çok net biçimde ortada duruyor. Ben yetişmeseydim az daha da konuyu güme götürüyordunuz yani...
redyellow
02-10-2009, 17:36
../.. Ben yetişmeseydim az daha da konuyu güme götürüyordunuz yani...
En çok da burası hoşuma gitti....:)
YETİŞMESEYDİNİZ....
Malkoçoğlu geldi, kaçın, savulunnnnnnnnnnnnnnn mu?
Bugün sizi çok gergin gördüm.
Yorum yaptığınız hanımların sizin kızkardeşiniz, sizin ablanız olduğunu düşünerek yazarsanız daha kolay doğruya ulaşırsınız.
Bu forumda akp hakkında çirkin yazı yazan spliler varsa onlara cevap verin, niye aday olan bir hanımefendi hakkında olumsuz şeyler yazıyorsunuz? niye alay ediyorsunuz? niye kişinin fiziği üzeriden yorum yapıyorsunuz.
spliler yanlış yapıyorsa onlara cevap vermek daha doğru değil mi?
benim akp ile ilgili çirkin bir yazımı gördünüz mü?
Gördüyseniz söyleyin.
Görmediyseniz o zaman başkasının yazdığını bana mal etmeyin.
Ben sizin bizzat kendi yazdığınız yazı üzerinden yazıyorum... Sİze başka bir akplinin yaptğının hesabını sormuyorum.
tekrar ediyorum:
Herkes yorum yaptığı hanımefendinin (akpli, spli, chpli) kendi kız kardeşi, ablası olabileceğini düşünerek yazsın.
Sizin kızkardeşiniz, ablanız hakkında başkaları bu şekilde yazarsa memnuniyet duyar mısınız?
redyellow
02-10-2009, 17:37
Ha pardon sayın özgüngenç:
"Konunun maksadı" demişsiniz...
Nedir konunun maksadı? biraz açabilir misiniz? ama lütfen insanların kılık kıyafetleri üzeriden, fizikleri üzerinden vs. olmasın.
sadece fikir bazında bekliyorum.
NOT: Kİşinin yazdığını, iddiasını ispatlamakla mükellef olduğunu MEÇHUL için yazdım, sizin cevap vermeniz onun yanlışlığını gidermez... Madem biliyor, madem yazıyor kendisi cevap vermelidir. Yanlış yaptığı zaman da özür dilemesini bilmelidir.
Üç mevsim
02-10-2009, 18:04
Buyurun redyellow açıyorum..
Saadet Mücahidlerinin bu acı gerçeğini; basitliği, şaka yönü ve olayı iğnelemesi bakımından oldukça masumane iki espri üzerinden kızkardeş, abla acitasyonlarına dönüştürdünüz, ve meselenin aslını gözden kaçırmak için kızdardeş, abla mefhumunu alet ettiğiniz bu tutumunuzla nerdeyse konuyu kapattırıyordunuz. Bu acitasyonla yaptığınız çarpıtıcı yönlendirme az kalsın amacına ulaşacak ve konu kapanarak Saadet Camiasının bu sahte tavrı burada eleştirilemeyecek, tartışılamayacaktı. Evet aynen Malkoçoğlu gibi yetiştim :güzel:
Açıklayayım merakta kalmayın, konunun maksadı; Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanını biribirnden ayıramayan ve her fırsatta gerek forumumuzda gerekse dışarda Cihad naraları atan Saf SP'li kardeşlerimize Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farkını anlatmaktır :güzel:
Bizim kimsenin kızkarkardeşi, ablası ile işimiz yok. Kasıtlı biçimde hep aynı yönlendirme noktasındasınız, hiiç boşuna uğraşmayın bundan sonra bu konu kapanmayacak, sizin karşınızda kızkardeş abla mefhumlarının arkasına saklanarak yönlendirebileceğiniz saf bir yetkili yok...
Biz Cihad eri kardeşlerimizin bu cihadını kutladık :evet: ve Saadet Partisi'nin bu modern bayanlarını tebrik ettik mesele bu... :evet:
bakınız bir konuyu tartışmak farklı...
birde bir bayanın fiziği hakkında tartışmak farklı..(bana göre burdaki tartışma kapalılık açıklık tartışması değil)
ak partini bakanlarında bayanlar var b eleştirilecek yada açılım deniecek bir konumu?
ya başörtülü birini alsalar olay olur...almasalar olay olur..
ne anlayışından ne açılımından bahsediyorsunuz...
bir bunumu açık buldunuz siz milli görüşte(bana göre açık değil)
ya en yorumunu beğendiğim ve aklı başında kişi olarak bildiğim özgün gençten böyle yorumlar beklemezdim....
ne yalan söyliyim şaşırdım:)
bence bu konuya gerçekten tarafsız yetkililer el atmalı..
çünkü bu konu ahlaki bir mesele haline geliyorki...
böyle seviyeli bir foruma böyle seviyesiz yorumlar yakışmaz...
Üç mevsim
02-10-2009, 18:18
birde bir bayanın fiziği hakkında tartışmak farklı..(bana göre burdaki tartışma kapalılık açıklık tartışması değil)
ak partini bakanlarında bayanlar var b eleştirilecek yada açılım deniecek bir konumu?
ya en yorumunu beğendiğim ve aklı başında kişi olarak bildiğim özgün gençten böyle yorumlar beklemezdim....
Nedir seviyesiz olan Cihad Cihad bağırıp böyle bir tablo orta ile çıkmak mı, buyrun size Cihad....
Yoksa bu tabloyu kendi partisine yakıştıramayıp gizlemeye çalışmak mı seviyesizlik ? Hı nedir ?
Bütün herşeyi kaç sayfadır açıklıyoruz.
Bunun AK Part'de olması normaldir, çünkü biz siyaset yapıyoruz.
Ama Saadet Cihad (!) yaptığı için bunun Saadet'te olması anormaldir.
Anlaşıldı mı :güzel:
Nedir seviyesiz olan Cihad Cihad bağırıp böyle bir tablo orta ile çıkmak mı, buyrun size Cihad....
Yoksa bu tabloyu kendi partisine yakıştıramayıp gizlemeye çalışmak mı seviyesizlik ? Hı nedir ?
Bütün herşeyi kaç sayfadır açıklıyoruz.
Bunun AK Part'de olması normaldir, çünkü biz siyaset yapıyoruz.
Anlaşıldı mı :güzel:
doğru söyleyin..
bu bayanın olmasımı cihadı engelliyor...açık bayanın olmasımı:)
Üç mevsim
02-10-2009, 18:21
doğru söyleyin..
bu bayanın olmasımı cihadı engelliyor...açık bayanın olmasımı:)
İşte sonunda buraya kadar geldik demek bravo. Yarın da çıkıp; kim Cihad demiş biz mi diye sorarsanız şaşmayız :olmaz:
İşte sonunda buraya kadar geldik demek bravo. Yarın da çıkıp; kim Cihad demiş biz mi diye sorarsanız şaşmayız :olmaz:
ya size diyecek kelime bulamıyorum....)
peki siz cihattan ne anlıyorsunuz...
ak partini amacı ne?
ben burda kesiyorum..olaya gerçek forum başkanlarının el atmasını bekliyorum...
bu kadara seviyesiz konuşma bence bu günlük yeter..
Üç mevsim
02-10-2009, 18:28
ya size diyecek kelime bulamıyorum....)
peki siz cihattan ne anlıyorsunuz...
ak partini amacı ne?
ben burda kesiyorum..olaya gerçek forum başkanlarının el atmasını bekliyorum...
bu kadara seviyesiz konuşma bence bu günlük yeter..
Haddinizi bilin hanımefendi !
Bence de daha fazla konuşmasanız kendi saygınlığınız açısından iyi edersiniz. Çünkü mesajlarınızda bir tutarlılık bulunmuyor.
Sizin holiganlarınız gelip buraya saldırıken iyi oluyordu, burası AK Parti Forum ve bu konu burada SP mücahidlerine, cengaverlerine ibreti alem olacak.
FarukARSLAN.
02-10-2009, 18:29
Burada birlik olup 'haksızlığa' uğrayan bir Saadet tarafını savunduk emi?.. Orada da bu seviye ile bulunduk emi?..
Hatta bir defa da değil!..
Şimdi iş aleyhte olunca mı bu çarşafa büründünüz, 'kimsesizlik'ten dem vuruyorsunuz?..
Bizde(yada şahsi olarak bende) ne ise o!
Bu forumun seviyesini düşürenler de az biraz utansın diye bu yorumlar dillendiriliyor. İşinize gelmeyince bunu 'seviyesizlik' olarak görmek biraz ayıp olmuyor mu?..
Haddinizi bilin hanımefendi !
Bence de daha fazla konuşmasanız kendi saygınlığınız açısından iyi edersiniz. Çünkü mesajlarınızda bir tutarlılık bulunmuyor.
Sizin holiganlarınız gelip buraya saldırıken iyi oluyordu, burası AK Parti Forum ve bu konu burada SP mücahidlerine, cengaverlerine ibreti alem olacak.
ben haddimi çok iyi bilirim;)
bilmeyenlere sadece sözüm
görende ne diyecek ibreti alemmişş:w::w::w:
bu arada ben benim kimseyle karıştırmayın...eğer ben seviyesiz olsaydım şuan bu forumda olmazdım...bilmem bişi anlata bildimmi:)
redyellow
02-10-2009, 18:34
Sayın ümmü_seleme;
Arkadaşımız bugün çok öfkeli, sanırım solundan kalkmış:)
En güzeli cevap vermemek...
Sakinleşince daha aklı selim düşüneceğine eminim.
SAYIN ÖZGÜNGENÇ:
" Siyaset meydanında" size caiz olan her şey "cihad meydanı"nda olanlar "siyaset meydanına" geçtikleri zaman onlara da caizdir.
Umarım anlamışsınız.
Ve kişilerin yazdığı şeyler için bulun o kişinin yazısını ve o kişiye yazın.
Niye bir camiayı kırıyorsunuz? niye bir camiayı karalamaya kalkıyorsunuz.
ha diyeceksiniz onlar öyle yaptı:)
Onlar afedersiniz taş yeseler siz de yiyecekmisiniz?
Siz iyi olanı yapın...
tabi iyi olanı yapmak zordur ama zoru yapmak daha güzeldir.
bu konu burada SP mücahidlerine, cengaverlerine ibreti alem olacak.
özgüngenç böyle demiş:)
Çok güldüm...
İbret olacak şey ne?
Bir hanımefendi aday olmuş, hatta bir değil bir çok hanımefendi aday olmuş...
İyi de daha önce de oldular.
Unutmayın ki SAADET PARTİSİNİN, FAZİLET PARTİSİNİN YÖNETİMİNDE BAŞI AÇIK BAYAN VARDI....
:)
Komik oluyorsunuz....
Ve işin ilginci bu hanımefendilerin aynıları sizde binlerce:)
Ve çok normal....
Anormal olan "cihad yapanlara" karşı "malkoçoğlu" rolüne soyunmaktır.. hem de bu konu üzerinden, hem de sizde binlercesi olan bir olay üzerinden:)
Üç mevsim
02-10-2009, 18:35
ben haddimi çok iyi bilirim;)
bilmeyenlere sadece sözüm
görende ne diyecek ibreti alemmişş:w::w::w:
bu arada ben benim kimseyle karıştırmayın...eğer ben seviyesiz olsaydım şuan bu forumda olmazdım...bilmem bişi anlata bildimmi:)
Bazılarının Cihad Meydanı ile Siyaset Meydanı arasındaki farkı anlaması bize yeter :güzel:
FarukARSLAN.
02-10-2009, 18:35
Hiç bi seviyesize de çıkıp 'neden seviyesizlik yapıyorsunuz?' demediniz de..
Şimdi deyince, tuhaf kaçtı biraz..
Ondan..
Hiç bi seviyesize de çıkıp 'neden seviyesizlik yapıyorsunuz?' demediniz de..
Şimdi deyince, tuhaf kaçtı biraz..
Ondan..
ablamm;1 ben sana cevap vermiyom:)
tuhaf kaçmasın...ben bu konuda kim olursa olsun....hangi parti....
eğr böyle yorumlar chp liler için bile yapılsa tepkim aynı olurdu:)
redyellow
02-10-2009, 18:39
özgüngenç:
Siz "cihad"ı erkekler hamamı felan mı sanıyorsunuz:) kadınlara yasak!!!!!
Kadınlar da cihad yaparlar... eğer bu konudaki tek sıkıntınız CİHAD ise... burdan size ekmek çıkmaz:)
Üç mevsim
02-10-2009, 18:41
Sayın ümmü_seleme;
Arkadaşımız bugün çok öfkeli, sanırım solundan kalkmış:)
En güzeli cevap vermemek...
Sakinleşince daha aklı selim düşüneceğine eminim.
SAYIN ÖZGÜNGENÇ:
" Siyaset meydanında" size caiz olan her şey "cihad meydanı"nda olanlar "siyaset meydanına" geçtikleri zaman onlara da caizdir.
Umarım anlamışsınız.
Ve kişilerin yazdığı şeyler için bulun o kişinin yazısını ve o kişiye yazın.
Niye bir camiayı kırıyorsunuz? niye bir camiayı karalamaya kalkıyorsunuz.
ha diyeceksiniz onlar öyle yaptı:)
Onlar afedersiniz taş yeseler siz de yiyecekmisiniz?
Siz iyi olanı yapın...
tabi iyi olanı yapmak zordur ama zoru yapmak daha güzeldir.
Kusura bakmayın ama gördüğüm kadarıyla siz bu konuda aldığınız okkalı cevapların şokunu atlatamamışsınız hala ve bu yenilmişlikle nasıl uyuyabilirim diye düşünüyorsunuz :)
Cihad Meydanında olanlar Siyaset Meydanında olduklarının farkında değiller, biz de farkettirdik.
Bu konu, üzerine alınması gerekenlere ithafen açılmıştır. Yoksa her ne kadar tartışsak da Ümmü Seleme'nin redyellow'un, aşk-ı ilahinin bu konuyla ilgisi yok, dolayısıyla alınmalarına da gerek yok.
Üç mevsim
02-10-2009, 18:42
özgüngenç:
Siz "cihad"ı erkekler hamamı felan mı sanıyorsunuz:) kadınlara yasak!!!!!
Kadınlar da cihad yaparlar... eğer bu konudaki tek sıkıntınız CİHAD ise... burdan size ekmek çıkmaz:)
What ise your name desem... veya ne alakaya maydanoz da denebilir... hangisi hoşuınuza giderse..
Üç mevsim
02-10-2009, 18:55
AK Parti`de şampanya açılımı
AKP Edirne il teşkilatının rakılı açılımının ardından, AKP milletvekilleri de Fransa`nın Ankara Büyükelçiliğinde şampanya içtiler.
Fransa (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/fransa/)`nın AB (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/ab/) dönem başkanlığının sona ermesi nedeniyle, Ankara Büyükelçiliğinde (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/ankara-buyukelciliginde/) bir resepsiyon verildi. Davete katılan Meclis AB Uyum (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/meclis-ab-uyum/) komisyonu Başkanı ve AKP Düzce (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/akp-duzce/) milletvekili Yaşar Yakış (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/yasar-yakis/) ile AKP Mersin (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/akp-mersin/) milletvekili ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Zafer Üskül (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/insan-haklari-komisyonu-baskani-zafer-uskul/), Fransız Büyükelçi Bernard Emie (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/buyukelci-bernard-emie/) ile birlikte Fransız (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/fransiz/) şampanyası içtiler.
Gecede İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/evrensel-bildirgesi/)`nin yazılı olduğu kristal bir panonun açılışı da yapıldı. Fransa, AB dönem başkanlığını bu ay sonunda Çek Cumhuriyetine (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/cek-cumhuriyetine/) devredecek. Büyükelçilikte düzenlenen resepsiyona aralarında ABD (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/abd/), Almanya (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/almanya/) ve İngiltere Büyükelçilerin (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/buyukelcilerin/) de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı..
Ey çok bilmiş arkadaşım. Biz Cihad yaptık dedik mi hiç. Biz dinci bir partiyiz dedik mi hiç !
Biz dindar insanların kurduğu , dindar insanların çoğunlukta olduğu, oylarının büyük çoğunluğunu dindar halk kesiminden alan bir partiyiz. İşte tüm mesele budur.
Biz merkez partisiyiz, merkez partisinde içki içenler de olur ama Cihad Partisinde böyle bir manzara biraz zor olur, yok eğer oluyorsa da bu bayanlara Cihad yolunda başarılar dileriz....
Duygu'Seli~
02-10-2009, 19:43
Konu bazılarının içinde kalmaması açısından yeniden açılmıştır..Buyurun konuşun..!!;;)
Duygu'Seli~
02-10-2009, 19:45
Birincisi.. Yönetimde olduğumuz için yorum yazdık diye bizi suçlayan bazı şahsiyetler..Yöneticiler yorum yapmaz,fikir belirtmez diye bir kural mı var..? Ben yorum yapamam mı..? Niye şaşırdınız..Çok mu ilginç..???
Yorumumu dilediğim gibi yaparım kimseyi alakadar etmez.. Saadetli kardeşlerimizin kuyruğu bu kez feci sıkıştı evet..;;)
Bazı arkadaşlar(kendilerini eeyi bilirler :) ) konuyla hiç bir alakası yokken yapılan yorumları '' bir kadının iffetine'' kadar getirmişler.. Yok efendim bu hanım sizinde bacınız kardeşiniz olsaydı.. Nasıl bekarlığından bilmem güzelliğinden bahsedersiniz.. Eee konu bu değil ama saptırmak lazım..Yoksa ''cihadd,cihadd'' diye haykıran saaaadetlilerin havası sönecek..Saptırmak lazım..Saptırın..!!(Sapıttınız ki zaten.. ;ı:)
Biz Ak Partiyiz.. Basit ideolojik saplantılarımız yok..Her kesime hitap ederiz..Her kesimi kucaklarız.. Açık olsun,örtülü olsun,alevi olsun,sünni olsun,sağcı yada solcu hiç farketmez..
Bu hanımın başının açıklığı değil mesele neden anladığınız halde lafı dolandırıp üste çıkma çabasına giriyorsunuz..? Mesele şu sayın idrak yetersizliği olan bazı kardeşlerim..
Ak Parti foruma gelip ''cihad'' naraları atan,başbakan bayan bir hanımın elini sıkıyor diye laf eden, Nimet Çubukçu gibi bir hanıma ''bu kadın mecliste o kısacık etekleri giyiyor,siz nasıl müslümansınız'' diyecek kadar ileri giden,her konuda lafı ,''islama,şeriata,cihada''(sanki bes müslüman sizlersiniz gibi) getiren ve her defasında Ak Parti'yi davasını satmakla suçlayan CAHİLKERE CAHİL BİR KISIM SÖZDE SAADETLİLEREDİR bu tavrımız..!!
Biz kimsenin güzelliğine,iffetine laf etmedik..Haberde üstüne basa basa BEKAR ibaresi kullanılıyor.. Bizde üstüne basa basa o ibareyi yazıyoruz ki bakın ''cihad erleri'' hangi duruma düşürülmüş,nasıl rezil olmuş görün diye..
Sizmiydiniz foruma gelip şerattan dem vuran..?
Sizmiydiniz Hanım bakanımız Nimet hanımın eteğinin boyuna takan..?
Sizmiydiniz başbakan hanımların elini sıkmış diye dinden çıkartan(!)
Sizmiydiniz Erbakan'la yolları ayırıp,her keisme kucak açtığı için başbakanı ''davasını(islam davası)'' satmakla itham eden..
Şimdi cevap verin buyurun..Madem başı açıklık suçtu,madem bir bayanın elini bile sıkmak adamı dinden çıkartıyordu..O halde kendi partinizin aday seçtiği ve elini sıktıkları bu hanım için cevap verin.. Erbakan hoca Tansu Çillerle el sıkışmıyormuydu..? Hatırlayanlarınız olacaktır..(yoksa fotoğraflarını çıkartır koyar HATIRLATIRIM!!) Koalisyon ortağı Tansu hanımın elini her görüşmede sıkar ve poz verirdi.. Amacım bu davranışı yermek asla değil..!! Erbkan hocaya saygım sonsuzz.. Amacım bizim yaptıklarımızı kınayanların kendi yaptıklarına bakmaları,görmeleri..
Ya dört dörtlük takva sahibi olup davanızı adam gibi savunacaksınız..Yada tükürdüklerinizin hepsini yalayacaksınız.. Siz yapınca müstehak biz yapınca günah...!!
Haa şimdi yine bazıları çıkar der ki''efendim o sizi,yada bizi bağlamaz,birisi hata ediyor diye sizde AHLAKSIZLIK edip hata etmek zorunda değilsiniz'' Yokk yaaa...?
Ahlaksız'' gibi adi bir ifadeyi hemen her mesajında kullanan ve sonrasında bizleri ahlaksızlıkla suçlayan kardeşler..Benim yada bizim ahlağımızı sorgulamak sizlerin haddine mi..? Gerçi sizide anlıyorum.. Psikolojide bir kavram vardır her defasında söylerim.. Kişi köşeye sıkıştığı vakit,kendisini savunamadığı yada altta kalacağını anladığı vakit cevap veremez..Yapacğı tek şey vardır..Karşıdakinin ahlağına,tavrına takıp lafı kişinin karakterine getirimek.. Eee sizinde cevabınız yok.. Bizi en ufak ters yada sert olan bir sözümüle sıkıştırmaya gayret ediyorsunuz..!!
Hazımsızlık vesselam.. Siz bu hazımsızlığınızla daha çok karın ağrısı çekersiniz.. Objektif olun biraz.. Düşürmeyin kendinizi.. Gerçekçi olun..Sırf saldırmak için her bahaneyi kullanmayın..Sonra ''uff'' olursunuz böyle..;;)
Necip Fazıl
02-10-2009, 20:10
Yorumumu dilediğim gibi yaparım kimseyi alakadar etmez.. Saadetli kardeşlerimizin kuyruğu bu kez feci sıkıştı evet..
o garanti yavv :w:
muhammed.ikb
02-10-2009, 20:22
boş boş tartışmışsınız basit bir konu üzerinden..bunu yaparken terbiye sınırlarını zorlamışsınız..bunu özellikle özgün genç ve farukaslan kardeşlerimed iyorum.ilk sayfadaki yorumları tek tek okudum..gerisini okumaya gerek bile yok..
bu gayet doğal bir seçim olmuş...sadece dindarlar için siyaset yapılmaz ki..açılmak lazım..ben bu konuda saadeti tebrik ediyorum...onları eleştirmenin bir anlamı yok..çünkü refah zamanında bile açık bayanlar partiden vekil olmak için aday oldular..o dönemde abdullah gül beyin de dediği gibi ülkenin durumu da göz önüne alınarak laik kesimle münakaşaya girmemek için ne açıklar ne de başörtülüler aday gösterilmedi..sonraki yıllarda oya hanım nazlı hanım merve hanım alınmıştı fazilete...
saadeti eleştirmeye kimsenin hakkı yok bu açılımından dolayı..çünkü bu bir defaya mahsus deği ki..ha illaki eleştirmek istiyorsanız önce ak partimize bakalım..güldal akşit ve nimet çubukçu hanımlar kabinedeler.bu sene ordu belediye başkan adayı başı açık bir bayan..
salyalarnı akıtarak yorum yazan bazılarının kendilerine çeki düzen vermeleri ak partimizin yararına olacaktır..
FarukARSLAN.
02-10-2009, 20:31
Bazılarının 'takiyye'lerini yemiyoruz.. Bunu bilsinler öncelikle..
Yüzde maske olup konuşanın doğru dediğinin karşısına geçerim ben!
Hadi.. Çuvalayanlara bir-iki, çuvallayanlara bir-iki..
Duygu'Seli~
02-10-2009, 20:44
boş boş tartışmışsınız basit bir konu üzerinden..bunu yaparken terbiye sınırlarını zorlamışsınız..bunu özellikle özgün genç ve farukaslan kardeşlerimed iyorum.ilk sayfadaki yorumları tek tek okudum..gerisini okumaya gerek bile yok..
bu gayet doğal bir seçim olmuş...sadece dindarlar için siyaset yapılmaz ki..açılmak lazım..ben bu konuda saadeti tebrik ediyorum...onları eleştirmenin bir anlamı yok..çünkü refah zamanında bile açık bayanlar partiden vekil olmak için aday oldular..o dönemde abdullah gül beyin de dediği gibi ülkenin durumu da göz önüne alınarak laik kesimle münakaşaya girmemek için ne açıklar ne de başörtülüler aday gösterilmedi..sonraki yıllarda oya hanım nazlı hanım merve hanım alınmıştı fazilete...
saadeti eleştirmeye kimsenin hakkı yok bu açılımından dolayı..çünkü bu bir defaya mahsus deği ki..ha illaki eleştirmek istiyorsanız önce ak partimize bakalım..güldal akşit ve nimet çubukçu hanımlar kabinedeler.bu sene ordu belediye başkan adayı başı açık bir bayan..
salyalarnı akıtarak yorum yazan bazılarının kendilerine çeki düzen vermeleri ak partimizin yararına olacaktır..
Haddinizi aşmayın.. Salyalarını akıtmakta ne demek oluyor..? Önce kendi ahlağınızı sorgulayın lütfen..Bu laf çok mu ahlaklıca..?
Saadet yada bir başka parti..Kimi aday gösterirse göstersin..İsterse bir lezbiyeni aday göstersin..Hala idrak etmemek için çabalıyorsunuz..Konu gösterdiği aday değildir..
Eleştirmiz Ak Parti'nin siyasetini karalayıp,sürekli cihaddan dem vuran,başbakanın bir hanımın elini sıkmasına bile laf eden,Başı açık bakanımız Nimet çubukçunun eteğine dahi takan CAHİL zihniyetedir..!!
Ak Foruma gelipte bunları sayan sonrada kendi başı açık adayını savunanlar çok zeki herhalde..Adayı açıkmış değilmiş bize ne..Bizim lafımız TÜKÜRDÜĞÜNÜ yalayanlara..Bizi suçlayıp kendi partilerine toz kondurmayanlara..
Kimse kimsenin ahlağını eleştirmesin..Burda küfür yok terbiyesizlik yok..Zora gelince kişilerin karakterini öne sürmeyin..Fikirlerinizle konuşun.. Fikirleirne varsa cevabınız buyurun..
Yok efendim sizinde başı açık vekilleriniz vs yok mu..? Eee biz aksinimi iddia ediyoruz..BAS BAS aynı şeyi tekrar ediyoruz.. Madem saadet bu kadar açık ve ileri görüşlü idi o halde neden Ak Parti'mizin bütün bu tür açılımlarını şiddetle kınayıp,red ediyor,davaya ihanet olarak nitelendiryordu..?
Bizim eleştirimiz bizi suçlayıp,bizi kınayanların daha sonrasında kendilerinin aynı konuma düşmüş olması ve bunu hala ve hala KABULLENEMİYOR olmalarıdır..!!
Ya dört dörtlük takva gösterecekler..Yada açılımlarına,hareketlerine göre KONUŞACAKLAR..!! Yada susacaklar..Yada böyle gözden düşecekler..!!!!
ebu ubeyde
02-10-2009, 20:48
bizi bu uslubunuzlamı davamızdan vazgeçireceksiniz.....güzel kadınmı falan bu ne ya kadın aday gösterilmesi banada ters ama bir kaç hata nedeni ile davamı terk edemem sizin gibi olaya at gözlüğüyle bakmıyorum çünki
yazık wallahi yazık...terbiye sınırlarını zorlayanlara ayıp ettiklerini hatırlatmak isterim...
Soruyorum o halde:
Hiç Milli Görüş yetkilisinin ağzından "açık bayanlar böyle olmaz, almayız" gibisinden bir ifade duyuldumu? Varmıdır ıspatı? Yada yetkilisini geçtim, bugüne kadar kaçınız bilinçli bir milli görüşlünün "bunun başı açık bunun kapalı" gibisinden sözler sarfetmek suretiyle ayrım yaptığını gördünüz?
Elinizi vicdanınıza koyarak cevap vermenizi umarım!
Kaç kişi böyle ayrım yaptı?
"Açık bayanlara bizim siyasetimizde yer yoktur" denildimi?
Eminim birçoğunuz hayır cevabını kendi kendine itiraf etmekten korkacaktır.
Nedendir bu kartel ağzı ile konuşmalar? Ak Parti'li olarak çoğunuzu kınıyorum!
Şimdi bir başı açık adayın çıkarılmış olmasına cevabı, Milli Görüş Nazlı Ilıcak'ı milletvekili yaparak vermiştir. O zaman şu her fırsatta (alakalı/alakasız) övünerek bahsettiğimiz 47% varya? Hah işte onlarında büyük kısmı verdi?
Şu anneniz babanız dedeniz nineniz varya? Onlarda verdi!
Herkes için geçerli olması imkansız! Ancak en az %60 ı için durum böyle!
Ha milli görüşün ne olup, ne olmadığını anlayamayanlar yorum yaparsa sonuç böyle olması kaçınılmaz tabii.. Neymiş başı açık güzel bekar aday çıkarmış...
SP'nin kadın kollarında nice başı açık yöneticilerin görev aldığı herkesçe bilinen bir gerçek. Bu inkar edilemez. MSP döneminde de böyleydi, bugünde böyle. Bu zümre ideolojisini savunmaya devam ettikçede böyle olacaktır!
Saadet partsi başı açık, kapalı ayrımını asla yapmadı/yapmaz. Zihniyet ayrımı yapar! ki bunu yapmayan siyasetçi olamaz. Siyasetin olmazsa olmazıdır zihniyet ayrımı ve çatışması.
Forumlardaki klavye mücahidlerine değinilmiş. Bu foruma gelen birçok provakotörle bende atışmışımdır. Ancak şahsen hiçbirinin "başı açık/kapalı" ayrımı yaptığını görmedim. Varmıdır göreniniz?
Ki zaten Çankaya gibi AKP'nin bile iddiasının ikinci derece güçlü olduğu bir muhitte SP'nin hiçbir iddiası olamaz!
Bazen neyi tartıştığını bilmeyenler yorum yazıyorya..
Sonumuz hayrola..
Allah sizleri affetsin.
Amen!
cepniler53
02-10-2009, 20:57
Arkadarşlar öncelikle bende bi Ak Partili olarak bayan adayların fiziğini ve bekar olmasını ön plana çıkaranları kınıyorum bu bizlere yakışmaz. Burda önemli olan konu Saadet partisinin aday gösterdiği bayan adayların doğru aday olup olmamaları, bence bir çok Saadet Partiliye göre bu adayların çıkması yanlıştır. bende Saadet Partisinin bu adaylarını görünce garibime gitti biraz...
Garip olan ne biz meclise Merve Kavakçı ile girerken yanında Nazlı Ilıcak, Oya Akgöneçle girmiştik...
Bİz Birileri gibi Dış ile yargılamıyoruz... Hak ve Hakkaniyet ile...
Lütfen: Bu Bayan genç ve Güzel, bekar olmasa idi sizler yine bu yorumları yapacak mıydınız ?
çok merak ettim...
One biçim laflar " Allah sahibine bağışlasın & Güzele bakmak " karekterlerine yedirenler kullansın lütfen bu adepten yoksun kelimeleri...
Duygu'Seli~
02-10-2009, 21:08
Birilerini partilerinden vazgeçirmek gibi niyetimiz yok müsterih olsunlar..;)
Hala daha ahlaktan tebiyeden dem vuruluyor.. Hanım bakanımız mini etek giyiyior iddiası ile ''ne biçim müslümansınızda müsade ediyorsunuz'' diye müslümanlığını yargılama cüretini kendilerinde görenler var..Başbakanımız hanım birinin elini sıktı diye onu dinsizlikle suçlayanlar var.. (Erbakanın koalisyon ortağı Çiller'in elini sıkmasını gözden kaçırmışlar herhalde) Bu söylemler çok mu ahlaki..? Giydiği etek boyuna göre bir hanım bakanı ''müslüman'' yada ''müslüman değil'' gibi sınıflandırmalar içine sokma cüretini kendilerinde görenler çok mu terbiyeli..? Bana bunların cevabını verin hadi..?
Şimdide açılımına ihanet edip(cihadı ve şeriatı savunanlara göre bunun ihanet olması lazım),sırf oy için bu hanımı aday gösterenler bütün eleştirileri geri görüşlülük olarak dile getiriyorlar..Görüşünüzü seviyiim sizin..:)
Siz yapınca mübah..Biz yapınca günah.. :) Siz eleştiriden öteye gidip dinsizlikle suçlarken iyi biz eleştirince gayri ahlaki..!!??
ebu ubeyde
02-10-2009, 21:11
Birilerini partilerinden vazgeçirmek gibi niyetimiz yok müsterih olsunlar..;)
Hala daha ahlaktan tebiyeden dem vuruluyor.. Hanım bakanımız mini etek giyiyior iddiası ile ''ne biçim müslümansınızda müsade ediyorsunuz'' diye müslümanlığını yargılama cüretini kendilerinde görenler var..Başbakanımız hanım birinin elini sıktı diye onu dinsizlikle suçlayanlar var.. (Erbakanın koalisyon ortağı Çiller'in elini sıkmasını gözden kaçırmışlar herhalde) Bu söylemler çok mu ahlaki..? Giydiği etek boyuna göre bir hanım bakanı ''müslüman'' yada ''müslüman değil'' gibi sınıflandırmalar içine sokma cüretini kendilerinde görenler çok mu terbiyeli..? Bana bunların cevabını verin hadi..?
Şimdide açılımına ihanet edip(cihadı ve şeriatı savunanlara göre bunun ihanet olması lazım),sırf oy için bu hanımı aday gösterenler bütün eleştirileri geri görüşlülük olarak dile getiriyorlar..Görüşünüzü seviyiim sizin..:)
Siz yapınca mübah..Biz yapınca günah.. :) Siz eleştiriden öteye gidip dinsizlikle suçlarken iyi biz eleştirince gayri ahlaki..!!??
bir kaç kişinin dediği ile bizi yargılayamassınız
Birilerini partilerinden vazgeçirmek gibi niyetimiz yok müsterih olsunlar..
Şimdide açılımına ihanet edip(cihadı ve şeriatı savunanlara göre bunun ihanet olması lazım),sırf oy için bu hanımı aday gösterenler bütün eleştirileri geri görüşlülük olarak dile getiriyorlar..Görüşünüzü seviyiim sizin..
Siz yapınca mübah..Biz yapınca günah.. Siz eleştiriden öteye gidip dinsizlikle suçlarken iyi biz eleştirince gayri ahlaki..!!??
Günahı Söyleyenin boynuna... Birileri Hala bayanları Cahiliyenin Penceresinden değerlendiriyor.... Kişi Karşısındakinide kendi gibi bilir... Biz insanlara.. İnsan Hakları ile özgür düşünce ile... Devlet millet elele MilliGörüş'le sloganı ile yoldayız...
İlk mesajları incelerseniz farklı şeylerdende bahsedilmişti.
Uzun soluklu yöneticisiniz. Mesajlarından kişilerin karakterini (az/çok) analiz edebilirsiniz.
Bu tarz söylemleri dile getirenleri öne sürerek tüm bir zümreyi zan altında bırakmak ne sizlere, nede forum ideolojisine yakışmaz. Bilakis ters düşer!
Birileri size karşı çirkefleşme yolunu seçmişse, bu size onlara aynı suretle mukabele etme hakkı verirmi? O zaman onlardan ne farkınız kalır?
Şuan o bahsettiğiniz "mahlukat"lardan ne farkınız kaldı?
Bir zümre hedef alınacaksa, o zümrenin yetkili birisinin ağzından çıkacak kelimelere itibar edilir!
Sokakta paspas olarak bile kullanılamıyacak haysiyetsizlerin laflarına değil!
Siz akpartiforum "yönetimi"siniz! "MGF" değil. Farkınız olsun!
Normal bir insanın 3 düşünüp iki söylemesi gerekirken, yöneticinin beş düşünüp bir söylemesi gerekir! Adl yöneticiye düşen budur!
Bazıları b.k yolunda ise aynı yoldan gidilmesi gerekmez!
Yakışmaz sizlere!
FarukARSLAN.
02-10-2009, 21:28
Herkes 'yolunu' bilsin.
Yeterli..
FarukARSLAN.
02-10-2009, 21:29
Günahı Söyleyenin boynuna... Birileri Hala bayanları Cahiliyenin Penceresinden değerlendiriyor.... Kişi Karşısındakinide kendi gibi bilir... Biz insanlara.. İnsan Hakları ile özgür düşünce ile... Devlet millet elele MilliGörüş'le sloganı ile yoldayız...
Hımm ne güzel..
Herkes 'yolunu' bilsin.
Yeterli..
Yol Derken... Siz Tabular ile yoları kesmişken Hangi yol söyle bana ... Hangi Yoldan bahsediyorsun... ???
FarukARSLAN.
02-10-2009, 21:49
Yol Derken... Siz Tabular ile yoları kesmişken Hangi yol söyle bana ... Hangi Yoldan bahsediyorsun... ???
Bizim yolumuzu beğenmiyorsanız alırsınız yolunuzu olur biter.
Orda bahsettiğim yolda bi üst mesajda bahsedilen
Bazıları b.k yolunda ise aynı yoldan gidilmesi gerekmez!
Yakışmaz sizlere!
sözündeki yol idi.. Yani bize yakışmayan yol!..
Anladın mı?
Duygu'Seli~
02-10-2009, 22:10
Şeriat nedir..? Şerii hükümleri biliyormusunuz..?
Forumda şeriatı savunan bir çok milli görüşçü(sözde ama) şimdi şeriat kurallarına göre ters düşen bu durumda neden sus pus oluyorlar veyahut üstünü örtmeye gayret ediorlar..? Benim bildiğim şeriatta başı açıklık yasaktır.. Eee şeriatı savunan,tarikat liderlerinin fotoğraflarıyla avatarlarını süsleyen,cihaddan,islami yasadan söz edenler bu duruma ''normal'' mi diyorlar şimdi..?Yaa sözlerinize göre hareket edin yada sözlerinizi kendinize şiar edinin.. İşinize geldiğinde işinize geleni işinize geldiği gibi savunmayın.. Yoksa işte böyle düşersiniz...!!
Birşeyleri kanıtlamak için bazen belge gerekmez çünki o şey ortadadır.. Saadetli kardeşlerimiz her foruma gelişlerinde dinden dem vurup bizi dinsizlikle itham ediyorlar.. En basit örnekleri verdim.. Başbakanımızn hanımların elini sıkması ve Nimet Çubukçunun eteğinin boyutları..!! Bunları kınayanların şiimdiki durumuna bakın..Hanım adayları erkeklerin elini sıkıyor..(Geçmişte Erbakan hocada koalisyon ortağı Çillerin elini sıkardı) Hanım adaylarının eteğinin boyutu ile Bizim bakanımızınkinin boyunda hemen hiç fark yok..Ama bizim hanım bakanımız için bir saadetli gelip ''bakanınızın eteğinin boyuna bakın,nasıl müslümansınız'' diye resmen müslümanlığımızı yargılıyordu..Biz bunları eleştirdik..Tükürdüğünü yalayanları eleştirdik.. Bunu eleştirmeyide ahlaksızlık olarak değerlendirdiler..Hiç şaşırmadım..!!
Saadetlilerle alıp veremedğimiz yok tabanımız belli..Bizim alıp veremediğimiz sözde yalancı ve takiyyeci saadetlilerdir.. Bu adayda onlara çok güzel kapak olmuştur.. Kim ne derse desin..Veerecek cevabı olmayanlar karakter analizlerine başlayıp,insanların kişiliklerini eleştiriyorlar..Eee fikre fikrinle cevap versene..Sanane onun üslubundan..Sen fikrini kibarca ilet,yaz, onada örnek ol belki o hata etti ibret alır.. Ama yok.. Verecek cevap yok.. Savunulacak şey yok..Açılım davaya ters düşmüş..Daha evvelden verilmiş sözler yerlerde.. Ne yapılacak..? Konuyu saptırıp karakterler hedef gösterilecek..Yok sen şunu dedin yok senin ağzın bozuk vs vs. Yahu ben iki senedir burdayım..Hemen her sözde saadetçinin etmediği hakaret kalmıyor..Şimdi bize ahlak dersi verilmeye çalışılıyor.. Komik..;)
Biri bekarlığını Koca harflerle yazınca olay oldu..Eee haberi okumadınız mı zaten haberde bunun üstüne basılarak söyleniyor..Biz niye koca koca harflerle BEKARMIŞ(ŞŞ) diye yorum yapıyoruz.. ''Bakın sizde nasıl medyanın diline düştünüz,işte adayınızın bekarlığı bile haber olmuş diye YÜZÜNÜZE ÇARPMAK MAKSATLI bastırıyoruzzz...'' Sadetlilerin güzel vede bekar vede sanatçı adayı'' Sbamk sbamk sbamk..:cool: Yüzünüze vuruyoruz çünkü siz her hatayı birilerinin yüzüne vurmaktan kaçınmıyorsunuz..Çünki siz en ufak fırsatı değerlendirmek için her kılığa giriyorsunuz.. Yoksa açıkmış,bekarmış,aleviymiş,kürtmüş vs..Bize ne..? Bizi kınayanlar bizi kınadıkları duruma düştüler.. Allah düşürmesin ne diyelim..?
Yöneticiler fikrini esirger diye bir kuralımız yok ayrıca.. Ben fikrimi asla sakınmam..Üslubumda gayet yerinde,densizliğim,küfrüm olmadı..O nedenle kimse beni bu hususta eleştiremez..Ben fikrimi söylerim..Cevap vermek isteyende verir..
selametle..
Forumda şeriatı savunan bir çok milli görüşçü(sözde ama) şimdi şeriat kurallarına göre ters düşen bu durumda neden sus pus oluyorlar veyahut üstünü örtmeye gayret ediorlar..? Benim bildiğim şeriatta başı açıklık yasaktır.. Eee şeriatı savunan,tarikat liderlerinin fotoğraflarıyla avatarlarını süsleyen,cihaddan,islami yasadan söz edenler bu duruma ''normal'' mi diyorlar şimdi..?Yaa sözlerinize göre hareket edin yada sözlerinizi kendinize şiar edinin.. İşinize geldiğinde işinize geleni işinize geldiği gibi savunmayın.. Yoksa işte böyle düşersiniz...!!
Birşeyleri kanıtlamak için bazen belge gerekmez çünki o şey ortadadır.. Saadetli kardeşlerimiz her foruma gelişlerinde dinden dem vurup bizi dinsizlikle itham ediyorlar.. En basit örnekleri verdim.. Başbakanımızn hanımların elini sıkması ve Nimet Çubukçunun eteğinin boyutları..!! Bunları kınayanların şiimdiki durumuna bakın..Hanım adayları erkeklerin elini sıkıyor..(Geçmişte Erbakan hocada koalisyon ortağı Çillerin elini sıkardı) Hanım adaylarının eteğinin boyutu ile Bizim bakanımızınkinin boyunda hemen hiç fark yok..Ama bizim hanım bakanımız için bir saadetli gelip ''bakanınızın eteğinin boyuna bakın,nasıl müslümansınız'' diye resmen müslümanlığımızı yargılıyordu..Biz bunları eleştirdik..Tükürdüğünü yalayanları eleştirdik.. Bunu eleştirmeyide ahlaksızlık olarak değerlendirdiler..Hiç şaşırmadım..!!
Saadetlilerle alıp veremedğimiz yok tabanımız belli..Bizim alıp veremediğimiz sözde yalancı ve takiyyeci saadetlilerdir.. Bu adayda onlara çok güzel kapak olmuştur.. Kim ne derse desin..Veerecek cevabı olmayanlar karakter analizlerine başlayıp,insanların kişiliklerini eleştiriyorlar..Eee fikre fikrinle cevap versene..Sanane onun üslubundan..Sen fikrini kibarca ilet,yaz, onada örnek ol belki o hata etti ibret alır.. Ama yok.. Verecek cevap yok.. Savunulacak şey yok..Açılım davaya ters düşmüş..Daha evvelden verilmiş sözler yerlerde.. Ne yapılacak..? Konuyu saptırıp karakterler hedef gösterilecek..Yok sen şunu dedin yok senin ağzın bozuk vs vs. Yahu ben iki senedir burdayım..Hemen her sözde saadetçinin etmediği hakaret kalmıyor..Şimdi bize ahlak dersi verilmeye çalışılıyor.. Komik..;)
Biri bekarlığını Koca harflerle yazınca olay oldu..Eee haberi okumadınız mı zaten haberde bunun üstüne basılarak söyleniyor..Biz niye koca koca harflerle BEKARMIŞ(ŞŞ) diye yorum yapıyoruz.. ''Bakın sizde nasıl medyanın diline düştünüz,işte adayınızın bekarlığı bile haber olmuş diye YÜZÜNÜZE ÇARPMAK MAKSATLI bastırıyoruzzz...'' Sadetlilerin güzel vede bekar vede sanatçı adayı'' Sbamk sbamk sbamk..:cool: Yüzünüze vuruyoruz çünkü siz her hatayı birilerinin yüzüne vurmaktan kaçınmıyorsunuz..Çünki siz en ufak fırsatı değerlendirmek için her kılığa giriyorsunuz.. Yoksa açıkmış,bekarmış,aleviymiş,kürtmüş vs..Bize ne..? Bizi kınayanlar bizi kınadıkları duruma düştüler.. Allah düşürmesin ne diyelim..?
Yöneticiler fikrini esirger diye bir kuralımız yok ayrıca.. Ben fikrimi asla sakınmam..Üslubumda gayet yerinde,densizliğim,küfrüm olmadı..O nedenle kimse beni bu hususta eleştiremez..Ben fikrimi söylerim..Cevap vermek isteyende verir..
selametle..
Duyguseli Hanım Eğer O klavyede yazması kolay olan O Şeriat Olsa idi.. O parmaklarını o klavyeye okadar kolay basamazdı... :saygılar:
Şimdi Ne oldu ?
Bizim yolumuzu beğenmiyorsanız alırsınız yolunuz, olur biter.
Orda bahsettiğim yolda bi üst mesajda bahsedilen
sözündeki yol idi.. Yani bize yakışmayan yol!..
Anladın mı?
Şimdi yine Ayıp ettin.. Edepten ödün vermeden cevap versen belki Asil cevaba değer bulurdum yazınızı...malsef....
FarukARSLAN.
02-10-2009, 22:25
Duyguseli Hanım Eğer O klavyede yazması kolay olan O Şeriat Olsa idi.. O parmaklarını o klavyeye okadar kolay basamazdı... :saygılar:
Şimdi Ne oldu ?
Heeeyyy yavrum heeey..
Gül Faruk yaa gül yaa gül.. N'apcan gül..
Aslın diye saygı duyduğun, hürmet ettiğin, içten içe destekçisi olduğun davanın kimlerin omuzlarında olduğuna bak ve gül..
Heyy yavrum heeyyy..
Üç mevsim
02-10-2009, 22:36
Bazı arkadaşlar hiç açıklamalarımızı görmeyerek hala aynı minval üzere devam ediyorlar. Konunun maksadını Duygu Hanım da, ben de defalarca dile getirdik. Bir kere daha söylüyorum, bu konudan maksat; bazı Saadet Partililere Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farkını göstermektir.
Biri benim sözüme değinmiş, Allah sahibine bağışlasın dedik ne var, sahibi kim siyasi olarak Saadet Partisi hayırlı uğurlu olsun... :evet: Biraz da biz iğneleyelim siz yeterince iğnelediniz malum konuları ikide bir gündem yaparak :güzel:
Üç mevsim
02-10-2009, 22:48
Biri de şöyle demişti; """başı açıklık önemli değil zihniyet farklı olmasın"""
Bakalım Çankaya Güzelinin zihniyeti nasılmış ???
Bu akşam Star Ana Haber'de Uğur Dündar'ın Canlı yayın Konuğu oldu.
- Vatan Caddesi'deki miting beni çok etkiledi. (Çağlayan Mitingini kastediyor olmasın - olsun yine de çok yaklaşmış-:D) Sadece müslümanlık değil insanlık için yapılmıştı.
- Numan Kurtulmuş'u sizin Arena porgramınızda izledim... Çok beğendim... Ben de kendimi ifade etmek istedim...
Projeleriniz var mı sorusuna gülüyor... Dündar baktı kızcağızın projenin p'sinden haberi yok hemen lafı değiştirdi...
Bu kız bırakın Çankaya'ya Belediye Başkanı olmayı alelade bir mahalleye muhtar bile olabilecek kabiliyete sahip değil.
Ama günümüz siyaseti liyakat üzerine değil vitrinler üzerine kurulduğu için böyle vitrin mankenlerine de ihtiyaç var.
Ya işte böyle. Başın ne önemi var önemli olan zihniyet, önemli olan cihad ruhu, önemli olan Milli Görüş karakteri :evet:
selametle..
Olayı saptırma girişimi sonucu şeriat boyutuna taşımanızı anlamsız buluyorum. Zinhar şeriat boyutuna girersek hiç çıkamayız. Şer'i hükümlerde kadınların çoğu yöneticiliklee (önemli) ehliyeti yoktur.
Açık yada kapalı hususu şöyle kenarda dursun!
Mesajımı dikkatle tekrar okursanız paspas bile yapılamayacak kişilikler yüzünden tüm bir camiaya laf söylediğinizi ve bunun yanlış olduğunu ifade ettim! Tüm hayat felsefesini forumlara boş post kasmak olarak belirlemiş kişilikleri sadece siz adam yerine koyuyorsunuz zaten! Emin olunuz sizlerden başkası insan sınıfına koymuyor onları!
Onun için böylesi gereksizler yüzünden koskoca bir camiayı hedef almanız yanlış!
Sizden kimse belge istemedi. Sadece varsa bir yöneticiden böyle bir duyumunuz gösterin bizde görelim dedim! Ki her ne kadar şeriat çığırtkanlıklarıda yapsalar kimse bu forumda başı açık yada kapalı ayrımı yapmadı. Şahsen ben hiç görmedim!
Olay şeriat kurallarının ne olduğu polemiği olmadığından, yukarıda her iki mesajda bir "konuyu saptırmayın" nidaları atan sizleri, "konuyu saptırmamaya" davet ediyorum!
Olay SP'nin örtüsüz başkan adayı! Şeriat hükümleri veya size söyledikleri değil!
Hem saptırmamaktan dem vuracaksınız. Hemde en alasını siz yapacaksınız! Yok öyle!
Saadet partili ithamlarınızı ise, SP'li olmadığımdan üzerime almıyorum. Ancak yiğidin hakkınıda yiğitten esirgemeyin!
Eğerki sizler adl yönetici iseniz, öncelikle şunu sormanız gerekirdi:
"SP'liler. Başkanınız böyle bir açılım yaptı. Bunu onaylıyormusunuz? yorumunuz nedir?"
Gerçek anlamda hak yönetici sıfatı taşıyan birine düşen vazife bu idi. Damdan düşer gibi; hemde bekarmış, Allah sahibine bağışlasın, pekde güzel gibisinden mahalle serserisi ağızları değil!
Yönetici olmak her kişinin harcı değildir. Meziyet ister. Bu meziyetlere sahip olduğunuz düşünülmüşki sizlere böyle bir vazife verilmiş! Dilerizki alnınızın akıyla hakkını veriyorsunuzdur ve verirsiniz!
Burada ne sizin tutumunuzadır lafım. Nede muhalif kardeşlerime.
Bizler ve islam ahlakı için olması gerekenleri sıraladım sadece!
Onların yaptıklarını savunacak halim yok. Diğer konularda çoğu kez bende çatıştım. Forumlarından onlarca kez banlandım!
Her ne kadar bizden nefrette etseler, kötü sözde söyleseler, aynı şekilde mukabele etmeyip metanetle yaklaşarak haklarını vermektir bize düşen! Bırakın zehirlerini kussunlar ortalığa!
Hiçbir zaman başı açık/kapalı gibi sınıflandırma yapmadılar. Aksini iddia edecek olanın alnını karışlarım! (3-5 dengesiz yapmışsa bile kaale almaya değmez. o dengesizlerden her kesimde var.)
Daha öncede belirttiğim gibi. Eğerki onların çirkefliğine aynı suretle cevap vermekse sizlerin kişiliğine yakışan, bizler için ne söylenecek söz nede edilecek kelam kalmamıştır!
Sizleri aynı seviyede görmek içimizi sızlattı! Onun içindir saatlerdir dil dökmelerimiz!
Ama yok hata etti isek affola! Siz kendinizi o seviyeye layık görüyorsanız buyrunuz devam ediniz!
Sizleri onlarla aynı seviyeye yakıştıramamak gibi bir hatadan dolayı ise özür dileriz!
Olaya objektiflik penceresinden bakmaya kapalı olduğunuzdan, tartşmanın uzamaması adına kendimce burada noktayı koyuyorum.
Unutmayınızki kullanılan cümleler kişilikler için ayna vazifesini üstlenmiştir!
Buyrunuz meydan sizindir.
Selametle!
(.)
FarukARSLAN.
02-10-2009, 23:08
Birileri hala yarı bildiği, az buz gördüğüyle birilerine akıl vermeye çalışıyor.. Yahu demezler mi be adam bunca çirkefliklere, bunca alçakça bel altı vurmalara sesiniz, gıkınız çıkmadı da burada mı pehlivan kesiliyorsunuz diye?.. Bunlarla uğraşıp, değerlerimizi hiçe sayanlarla zamanını, vaktini baban değil bunlar harcadı. İşin diğer boyutunda pısırıkça sesi soluğu olmayanlar gelip burda yani diğer boyutta ahkam kesmesin.. 'Millet nerde sen nerdesin efendi' laflarına maruz kalırsınız sonra maazallah! E farklılaşma çabasının da bu kadarı yani!..
Bu bi dava meselesi ise EDEBİYLE GELMEYEN ESEFİYLE gidecektir.
Bugüne kadar edepsizce, fütursuzca geldiler. Geldikleri yerler de TEKİN değilmiş bu da anlaşılmıştır. Şimdi söylediklerini, karalamalarını 'esef'le sana iade ediyoruz diyene kimse çıkıpta 'vay efendim esefin biraz hafif olsun biraz böyle olsun' diyemez!..
Bunu dava yapmışların arasına bıdı bıdıyla, farklılaşma çabalarıyla girenlere zavallı gözüyle bakılır olur biter.
Ve dediğim gibi; edeble gelmeyen esefle gider! Gider..
Araya alakasız bıdıkça girende gider.
Bahsetmiş olduğum "hayat felsefesini forumlara boş post kasmak olarak belirlemiş" ler sadece karşı tarafta olmadığını görüyoruz =)
Onları ve böylelerinide sadece biz insan sınıfına koyuyoruz zaten. Sonrada mahalle ağzıyla siyaset yapmaya kalkıyorlar ya...
Neyse..
Hani beni tanımadan yorum yapılıyor ya? işte o ana bitiyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor ve yüzümde tebessümler açtırıp duruyor.
Dalga geçmiyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor ve her yanımı acıma hissi kaplıyor =)
Sonrasında koca bir "ahh" çekip yazık diyorum..
Biz burda insanlık dersi verirken araya bazı hırdavatların karışması yemeğe üşüşen sinekler havası katmış =)
Kaç defa dedim. Defalarca bende tartıştım diye. Forumlarından banlandım diye. Ancak anlamak için arka uzuvlarını kullananlar oldukça bizde böylesine papağanlaşıyoruz işte =)
Görmediğimiz tartışmalara müdahil olmamız ise zaten imkansız. Naparsınız sosyal sorumlulukları olan insanlarız. Hayat felsefemiz bazıları gibi forumlara boş boş mesaj kasıp kişisel egolarımızı tatmin etmekten ibaret değil =)
Hala böylesine boş boş mesajları ve ithamları tuz biber olarak görüp geçiyor, tınlamıyoruz =)
Tartışmaya girdiğim kişiler bellidir. Lütfen konu haricindeki ... yorum yazmasın. Yukarıdaki mesajım insan sıfatı taşıyanlara ve özellikle duyguseli hanımadır.
3. kişilere ne düştüğü ise hepinizin malumudur. İfşaya hacet yok. Lütfen 3.olunmasın!
Tartışmayı kendi açımdan burada bitiriyorum. Cevabı olanın özel mesaj yolunu kullanması ve konuyu daha fazla kirletmemesi istirhamımdır!
Üç mevsim
02-10-2009, 23:35
Arkadaşlar genele hitap edelim. Yoksa bu işin sonu yok. Birbirimize yönelik hakaret boyutuna varan mesajlarınız düzeltilebilir hatta silinebilir.
FarukARSLAN.
02-10-2009, 23:36
Evet.. ''insanlık dersi''nin bugün sonuna gelmişiz..
Ne güzel..
Allah kahretsin ki bu dersin hocamızın kendi etrafında dönmesinden başka yarar veya zararı olmuyor..
İyi, konumuzda ne güzel uzadı gitti..
Bir hoşnut oluyor insan böyle ayağı bile olmayan böcekleri uçarken görünce..
redyellow
02-10-2009, 23:43
Sayın özgüngenç'in yazısından alınmıştır:
Bakalım Çankaya Güzelinin zihniyeti nasılmış ???
Projeleriniz var mı sorusuna gülüyor... Dündar baktı kızcağızın projenin p'sinden haberi yok hemen lafı değiştirdi...
Bu kız bırakın Çankaya'ya Belediye Başkanı olmayı alelade bir mahalleye muhtar bile olabilecek kabiliyete sahip değil.
Sayın arkadaşım:
Daha önce yazmıştım ya... "sizi daha makul, daha aklı başında birisi olarak biliyorum" diye...
Parti hırsı, particilik olunca bu özelliklerinizi kaybediyormuşsunuz, bilmiyordum. Bu konu başlığı altında saadet partisi doğru yapmıştır, iyi etmşitir vs. diye bir şey asla yazmadığm halde bana söylemediğinizi bırakmadınız, maç yapmış gibi yenilmekten, cevap verememekten vs. bahsetmişsiniz.
Lütfen kusura bakmayın, bir daha asla size karşı böyle bir şey söylemem, yanılmışım.
Üç mevsim
02-10-2009, 23:53
Sayın özgüngenç'in yazısından alınmıştır:
Sayın arkadaşım:
Daha önce yazmıştım ya... "sizi daha makul, daha aklı başında birisi olarak biliyorum" diye...
Parti hırsı, particilik olunca bu özelliklerinizi kaybediyormuşsunuz, bilmiyordum. Bu konu başlığı altında saadet partisi doğru yapmıştır, iyi etmşitir vs. diye bir şey asla yazmadığm halde bana söylemediğinizi bırakmadınız, maç yapmış gibi yenilmekten, cevap verememekten vs. bahsetmişsiniz.
Lütfen kusura bakmayın, bir daha asla size karşı böyle bir şey söylemem, yanılmışım.
Bu sözlerde ne var.. Kibarlık budalası mı olalım, nedir yani..
Gayet yerinde ifadeler, asıl üslubum bu değildir, ancak yeri geldiğinde bazı şeyleri yerli yerinde izah atmek gerekir.
Bana partici diyene bu forumda gülerler....
Bizim duruşumuz bellidir, siz bilirsiniz.
Kukumav kuşu olmamız beklenmesin.
Biz burda ne hayasızca saldırılara maruz kaldık,,, bazılarına az bile bu kadarı..
redyellow
02-11-2009, 00:00
Bu sözlerde ne var.. Kibarlık budalası mı olalım, nedir yani..
Gayet yerinde ifadeler, asıl üslubum bu değildir, ancak yeri geldiğinde bazı şeyleri yerli yerinde izah atmek gerekir.
Bana partici diyene bu forumda gülerler....
Bizim duruşumuz bellidir, siz bilirsiniz.
Kukumav kuşu olmamız beklenmesin.
Biz burda ne hayasızca saldırılara maruz kaldık,,, bazılarına az bile bu kadarı..
Yaşınız daha çok genç... kanınız deli dolu...
Benim bu başlık altında ne söylemek istediğimi benim yaşıma geldiğinizde anlayacaksınız.
Ve beni o zaman belki de rahmetle anacaksınız.
İyi geceler.
mehmetakif24
02-11-2009, 00:04
Görüldüğü gibi insanların bekareti ve başının açık olması ne kadar rahatsız edici bir durummuş. Bu güne kadar hiç bir kadın bekareti ve başının açık olması nedeniyle bu tür ithamlara tabi tutulmamıştır diye düşünüyorum. Özellikle Spyi karalama kampanyasına bu yoldan baş vurulması içler acısı bir durumdur.
Bu güne kadar hiçbir zaman mevcut kültür bakanı ertuğrul günaydan da bahsetmemiştim. Ama ne yazıkki Ak partili kardeşlerimizin bu türlü provakatörlüğü beni ertuğrul günaydan bahsettirmeye mecbur bırakmıştır.
önce bu soruların cevabını alıym.
1.mevcut kültür bakanı "çarşaf çağdışıdır" ve "ben kurbana karşıyım" demesi acaba neden kimseyi rahatsız etmiyor.
2.Ak parti Saadet partisinin başı açık belediye başkan adayına karşı da islama bir ölçüde küfr eden kendi bakanına neden karşı değil.
Eğer bir düzeltme yapmanız gerekiyorsa kendinizden başlayın.
Üç mevsim
02-11-2009, 00:04
Yaşınız daha çok genç... kanınız deli dolu...
Benim bu başlık altında ne söylemek istediğimi benim yaşıma geldiğinizde anlayacaksınız.
Ve beni o zaman belki de rahmetle anacaksınız.
İyi geceler.
Peki öyle olsun
Kırdıysam üzgünüm
Siz iyi birisiniz :gül:
Heeeyyy yavrum heeey..
Aslın diye saygı duyduğun, hürmet ettiğin, içten içe destekçisi olduğun davanın kimlerin omuzlarında olduğuna bak ve gül..
Heyy yavrum heeyyy..
Gül Kardeşim Gül... Gül Ki; Düşman Çatlasın Dostluğumuza..
Boş vermektense Hayatın kahpe Rüzgarına Gül ki;
Mutlu olmandan rahatsız olanlar Çatlasın...
Sen Gül ki; Bizde Gülelim...
Milli Dava uğruna Ağlayanlar Neylesin...
Zülümmü Boş ver sen gül !!!
Ama Hep Müminlermi Ağlayacak bugün Ağlayanlar Miminler Yarın Hesap Soracak...
Sen bizim İçinde Gül....
"Hürmetse Hürmet, Dava ise Dava Sevda ise Sevda,
Kavga ise Kavga" Davam uğruna Diyen neslimiz için Gül...
Omuzumuzdaki; Yük Ağır sen el koyki hafiflesin, Taş Ağır Dava Ağır, Ama O gün diye bahsedilen gün için el koy ki Ezilmeyelim Davam yere Düşeceğine Biz ezilelim,
Boyun eğmektense ezilmeyi yeğlerim........
Ama
Üç mevsim
02-11-2009, 00:12
Görüldüğü gibi insanların bekareti ve başının açık olması ne kadar rahatsız edici bir durummuş. Bu güne kadar hiç bir kadın bekareti ve başının açık olması nedeniyle bu tür ithamlara tabi tutulmamıştır diye düşünüyorum. Özellikle Spyi karalama kampanyasına bu yoldan baş vurulması içler acısı bir durumdur.
Bu güne kadar hiçbir zaman mevcut kültür bakanı ertuğrul günaydan da bahsetmemiştim. Ama ne yazıkki Ak partili kardeşlerimizin bu türlü provakatörlüğü beni ertuğrul günaydan bahsettirmeye mecbur bırakmıştır.
önce bu soruların cevabını alıym.
1.mevcut kültür bakanı "çarşaf çağdışıdır" ve "ben kurbana karşıyım" demesi acaba neden kimseyi rahatsız etmiyor.
2.Ak parti Saadet partisinin başı açık belediye başkan adayına karşı da islama bir ölçüde küfr eden kendi bakanına neden karşı değil.
Eğer bir düzeltme yapmanız gerekiyorsanız kendinizden başlayın.
Bir ! önce buranın AKPartiForum olduğunu bilerek saygılı konuşun .
İki ! türkiyenin partisiyiz merkez partiyiz biz bunu inkar etmiyoruz, ertuğrul günay ın fikriyatı bellidir, öyle demesini ben hiç yadırgamadım, partimizin duruşu bellidir, o sözler sadece kendini bağlar ve sadece kendini bağladı. Biz siyaset yapıyoruz burası siyaset meydanı, bu meydanı cihad meydanı ile karıştıranlar bu haberi tekrar okusun .:güzel:
Üç ! AK parti, Saadet'in hiçbirşeyisine karşı değil, bizim rakibimiz Saadet Partisi değil, biz bu konuda geride bıraktığımız yaklaşık 10 sayfa boyunca konunun maksadını anlattık. Hepsini okumaya vaktiniz olmayabilir ama o kadar çok yazdık ki aradan bazı sayfaları açsanız bunu görebilirdiniz....
mehmetakif24
02-11-2009, 00:27
Bir ! önce buranın AKPartiForum olduğunu bilerek saygılı konuşun .
İki ! türkiyenin partisiyiz merkez partiyiz biz bunu inkar etmiyoruz, ertuğrul günay ın fikriyatı bellidir, öyle demesini ben hiç yadırgamadım, partimizin duruşu bellidir, o sözler sadece kendini bağlar ve sadece kendini bağladı. Biz siyaset yapıyoruz burası siyaset meydanı, bu meydanı cihad meydanı ile karıştıranlar bu haberi tekrar okusun .:güzel:
Üç ! AK parti, Saadet'in hiçbirşeyisine karşı değil, bizim rakibimiz Saadet Partisi değil, biz bu konuda geride bıraktığımız yaklaşık 10 sayfa boyunca konunun maksadını anlattık. Hepsini okumaya vaktiniz olmayabilir ama o kadar çok yazdık ki aradan bazı sayfaları açsanız bunu görebilirdiniz....
Bakınız bir milli görüşcü olarak bir bayana kesinlikle oy vermem bunu saadet partisi aday göstersede diğer partilerde göstersede kesinlikle oy vermem çünkü dinimizde bir emirdir.
Buradaki asıl mesele kadının kılık kıyafeti ve medeni haline atıfta bulunularak alay edici kelimeler sarf edilmiştir evet geride bıraktığımız 10 sayfada.
Bu türlü alay edici kelimeler saadet partisine yamanmaktadır.
Tamam buyrun saadet partisine kadın aday çıkardı diye tepki gösterin ancak insanların kılık kıyafet veya medeni haline dil uzatmayın.
FarukARSLAN.
02-11-2009, 00:30
Gül Kardeşim Gül... Gül Ki; Düşman Çatlasın Dostluğumuza..
Ama
Dost değil kardeş görürdüm ben sizi.. Sizin ne olduğunuzu anlayana kadar ...
[B]Ama
[/CENTER]
Dost değil kardeş görürdüm ben sizi.. Sizin ne olduğunuzu anlayana kadar ...
Ama
Biz Deme sen beni gördüm veya Bir şahsı Gördün davamı değil !!!
Sen beni değil Davamı savunuşmu gördün...
Savunuşumda Gardım hatalıdır.. Ben değil...
Ben Hatalıyımdır... Davam Değil...
Üç mevsim
02-11-2009, 00:38
Bakınız bir milli görüşcü olarak bir bayana kesinlikle oy vermem bunu saadet partisi aday göstersede diğer partilerde göstersede kesinlikle oy vermem çünkü dinimizde bir emirdir.
Buradaki asıl mesele kadının kılık kıyafeti ve medeni haline atıfta bulunularak alay edici kelimeler sarf edilmiştir evet geride bıraktığımız 10 sayfada.
Bu türlü alay edici kelimeler saadet partisine yamanmaktadır.
Tamam buyrun saadet partisine kadın aday çıkardı diye tepki gösterin ancak insanların kılık kıyafet veya medeni haline dil uzatmayın.
Alay etmedik mehmetakif sadece mizahi bir dille iğneledik :evet:
FarukARSLAN.
02-11-2009, 00:42
Biz Deme sen beni gördüm veya Bir şahsı Gördün davamı değil !!!
Sen beni değil Davamı savunuşmu gördün...
Savunuşumda Gardım hatalıdır.. Ben değil...
Ben Hatalıyımdır... Davam Değil...
İşte sorun yalnıza 'sen' olmadğın için siz dedim ben.. Bu davanın 'gençleri' de değil miydiniz. Direği değil miydiniz?.. Direk çökmüş..
Yoksa merak etme davanın kutsallığını iyi biliyorum. Babamdan biliyorum yakınımdan akrabalarımdan biliyorum.. SİZ ile değil. Sizden kardeşte olmaz dostta. O davayı ayrı yere koymuşumdur ben her zaman. O davaya saygımdan ötürü burada AK Partili arkadaşlarla tartıştığımda olmuştur. Ama SİZin için değil.
Virgül idi bu. Konuya (açılım) devam...
Ama Bir değim Vardır; İğneği Başkasına Çuvaldızı Kendine ....
mehmetakif24
02-11-2009, 00:44
Hayırlısı ne diyeyim:)
FarukARSLAN.
02-11-2009, 01:08
Ama Bir değim Vardır; İğneği Başkasına Çuvaldızı Kendine ....
Hımm.. Şu partime 'iğne'lerin yüzünden kaç kez ceza istedim ben yönetimden senin için..
Bir kez verildi yalnızca.. İstediğim ban gelmemişti. Yani? İğnelerin asıl sahibi bizzat sensin. Buna şahsen çok kez şahit oldum.
Ya Çuvaldız?..
Evet kendimize...
Hımm.. Şu partime 'iğne'lerin yüzünden kaç kez ceza istedim ben yönetimden senin için..
Bir kez verildi yalnızca.. İstediğim ban gelmemişti. Yani? İğnelerin asıl sahibi bizzat sensin. Buna şahsen çok kez şahit oldum.
Ne ise...
Ah... en azından Açık sözlüsün ...
milletinadami
02-11-2009, 13:41
islam aldigin uyarilari dikkate almani tavsiye ederim..
yoksa eskisi gibi sadece milli gorus forumda yazacaksin...
aslan1276
02-11-2009, 23:00
bu açılım kelimesi midemi bulandırdı akp de binlerce başı açık var sesiniz soluğunuz çıkmıyorda saadetli 2 başı açık olunca mı diliniz açılıyor kendinize gelin bence
saadet şişlide 0.10 cankayadada binde .0.10 alır
Üç mevsim
02-11-2009, 23:04
bu açılım kelimesi midemi bulandırdı akp de binlerce başı açık var sesiniz soluğunuz çıkmıyorda saadetli 2 başı açık olunca mı diliniz açılıyor kendinize gelin bence
Bakıyorum çok rahatsız oldunuz aslan1276.... Bir zahmet önceki sayfalara uzanırsanız, sorunuzun cevabını bulabileceksiniz...
aslan1276
02-11-2009, 23:06
akp deki açılımları neden görmezden geliyorsunuz akp bunun on misli açılım var tabi işinize geleni açılım kabul edersiniz işinize gelmeyeni etmezsiniz sizin mantığınız bu
islam aldigin uyarilari dikkate almani tavsiye ederim..
yoksa eskisi gibi sadece milli gorus forumda yazacaksin...
Biz Kaç kez banladık, Biz Kaç kez dürtüldük... Ama eğilmedik...
Banlanacak isek banlanırız... Ama dik Bir şekilde Gideriz... Ama çözüm ban değil, Çözümü banda aramak sadece sizin nACİZane görüşünüz....
şimdi burada oynanan oyunlar var bazı yerlerde ceha pe ve AKPARTİ başa bunun önüne nasıl geçeriz uğur dündar alır mikrofonu eline bir AK PARTİLİ birde saadet partili bulur bu akşam daha çıkar meydna sorar ikisinede bu ararad saadet partiliyide alkışlattırır onların maksadı saadet pertisini ön plana çıkarmak değildir gayeleri AKPARTİSİ nden yürüttüreceğimiz her oy ce ha pe ye yarar zihniyetidir işte saadetli kardeşlerimizi uyarmamız bu oyuna gelmemelerini söylememiz bu yüzden dir biz onları ALLAH cc için cok seviyoruz bazıları gerçekten at gözlüklerini çıkarsın gelsinler burada tartışalım bir ve birlikte olalım HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM
aslan1276
02-11-2009, 23:24
akp nin beşiktaş açılımından bahsetsenizde yav aynada kendinize bakında konuşun
Biz unutmadık Kanal Doğanda süren o saatlerce yapılan açık oturumları..
sayın SiTEm...
Bizi Bölenler belli Tefrikaya alkış tutanlar.. Biz o eli kırarız Ama Kardeşe Kalleşlik Edeni ne eyleyek...
MilliGörüşEri
02-12-2009, 00:22
İlk sayfadaki yorumları okumam yetti...
Gerçekten halimize yazık bu kadar çekememezlik ( iki taraf içinde ) olmaz...
Müslümanlar böylemi olmalı Allah aşkına bu alayvari yazılar neyin nesi hangi insana yazdınız bunları düşmanınızamı,yahudiyemi,ermeniyemi,kafiremi kime ? Nedir bu alaya almak yakışıyormu müslümanın müslümanı alaya alması...
veyl olsun bizi bu hale düşürenlere..
Allahım kalplerimizden kini,nefreti,düşmanlığı sök at
Kalplerimize kardeşliği,barışı,huzuru ver...
amin....
Üç mevsim
02-12-2009, 00:26
İlk sayfadaki yorumları okumam yetti...
Gerçekten halimize yazık bu kadar çekememezlik ( iki taraf içinde ) olmaz...
Müslümanlar böylemi olmalı Allah aşkına bu alayvari yazılar neyin nesi hangi insana yazdınız bunları düşmanınızamı,yahudiyemi,ermeniyemi,kafiremi kime ? Nedir bu alaya almak yakışıyormu müslümanın müslümanı alaya alması...
veyl olsun bizi bu hale düşürenlere..
Allahım kalplerimizden kini,nefreti,düşmanlığı sök at
Kalplerimize kardeşliği,barışı,huzuru ver...
amin....
Yo hayır ilk sayfayı okumanız yetmez, diğer sayfalardan bazılarına da bakmanız lazım. Bu soru çok soruldu her seferinde de cevap verdik.
MilliGörüşEri
02-12-2009, 00:31
Yo hayır ilk sayfayı okumanız yetmez, diğer sayfalardan bazılarına da bakmanız lazım. Bu soru çok soruldu her seferinde de cevap verdik.
yok yok yetti kardeşim
zaten geldiğimden beri bazı kişiler tarafında alaya alındık ve sürekli nakavt edilmeye çalışıldık ama bizim buraya gelişimiz ne nakavt etmekti ne alaya almak kardeşce bişeyler paylaşmaktı ama bu tür yazılarım bile ( kardeşlik mesajları içeren ) umursanmadı ve sürekli saadetin aldığı % bilmem kaçlık oy oranı karşımıza çıkartıldı...
anladıkki müslümanlar olarak sözün bittiği yere gelmişiz...
Üç mevsim
02-12-2009, 00:41
yok yok yetti kardeşim
zaten geldiğimden beri bazı kişiler tarafında alaya alındık ve sürekli nakavt edilmeye çalışıldık ama bizim buraya gelişimiz ne nakavt etmekti ne alaya almak kardeşce bişeyler paylaşmaktı ama bu tür yazılarım bile ( kardeşlik mesajları içeren ) umursanmadı ve sürekli saadetin aldığı % bilmem kaçlık oy oranı karşımıza çıkartıldı...
anladıkki müslümanlar olarak sözün bittiği yere gelmişiz...
MilliGörüşEri bak iyine benziyorsun, bizim bunu niye yaptığınızı anlaman için sana bir adres vereyim git oradaki sözde Milli Görüşçülerle görüş, onlar durumu hemen anlarlar, kabahatlerini biliyorlar çünkü. -Sözde - Milli Görüş'ü temsil etmek adına bu foruma gelerek yaptıkları rezaleti, holiganist saldırıları iyi biliyorlar. Bunu yaparken bize bir zararları olmadı. Yo bize birşey olmaz. Ama Milli Görüş algısına büyük zarar verdiler, Erbakan algısına büyük zarar verdiler, Numan Kurtulmuş ve Saadet Partisi'ne zarar verdiler. Bir iki aşırı fanatik üzerinden bizi değerlendirmeyin diyebilirsin o başka mesele, bu konuyu üzerine alınacaklar bellidir.
Cihad naralarıyla gelerek bizleri mürted vb ilan edenlere Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanı arasındaki farkı ayıramayanlara ithafen açılmıştır bu konu.
O portalın yöneticisini buraya getirisiniz, bu adice saldırı için bu forumdan özür dilerler. Ondan sonra bizim buradaki Saadetli kardeşlerimize bakışımzıa daha farklı olur.
MilliGörüşEri
02-12-2009, 00:47
MilliGörüşEri bak iyine benziyorsun, bizim bunu niye yaptığınızı anlaman için sana bir adres vereyim git oradaki sözde Milli Görüşçülerle görüş, onlar durumu hemen anlarlar, kabahatlerini biliyorlar çünkü. -Sözde - Milli Görüş'ü temsil etmek adına bu foruma gelerek yaptıkları rezaleti, holiganist saldırıları iyi biliyorlar. Bunu yaparken bize bir zararları olmadı. Yo bize birşey olmaz. Ama Milli Görüş algısına büyük zarar verdiler, Erbakan algısına büyük zarar verdiler, Numan Kurtulmuş ve Saadet Partisi'ne zarar verdiler. Bir iki aşırı fanatik üzerinden bizi değerlendirmeyin diyebilirsin o başka mesele, bu konuyu üzerine alınacaklar bellidir.
Cihad naralarıyla gelerek bizleri mürted vb ilan edenlere Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanı arasındaki farkı ayıramayanlara ithafen açılmıştır bu konu.
O portalın yöneticisini buraya getirisiniz, bu adice saldırı için bu forumdan özür dilerler. Ondan sonra bizim buradaki Saadetli kardeşlerimize bakışımzıa daha farklı olur.
bahsettiğiniz site sanırım mgf.portal ama Allah şahittir benim orayla hiçbir ilgim yok bu birinci mesele..
Şimdi siz o bahsettiğini kişiler yüzünden iyi niyetli milligörüşçülerede kötü yaklaşıyosunuz ve iyi niyetli milligörüşlü kardeşlerimin hakkına giriyorsunuz..
Kul hakkını siz benden daha iyi bilirsiniz lütfen bu kadar önyargılı olmayalım...zaten merak etmeyin bugün herşeyi net bir şekilde gördüm artık buraya gelerek sizlerin huzurunu kaçırmicam...
Kalp kırmamaya özen gösterdim eğer kırdığım kardeşler varsa Haklarını helal etsinler...
Dua ile...
( Çok ettiğim bir duadır...
Yarabbi bizleri birleştir islam için çalışan savaşan mücadele eden mücahidlerden eyle...müslümanları birbirine düşürme....
amin ... )
Üç mevsim
02-12-2009, 01:04
bahsettiğiniz site sanırım mgf.portal ama Allah şahittir benim orayla hiçbir ilgim yok bu birinci mesele..
Şimdi siz o bahsettiğini kişiler yüzünden iyi niyetli milligörüşçülerede kötü yaklaşıyosunuz ve iyi niyetli milligörüşlü kardeşlerimin hakkına giriyorsunuz..
Kul hakkını siz benden daha iyi bilirsiniz lütfen bu kadar önyargılı olmayalım...zaten merak etmeyin bugün herşeyi net bir şekilde gördüm artık buraya gelerek sizlerin huzurunu kaçırmicam...
Kalp kırmamaya özen gösterdim eğer kırdığım kardeşler varsa Haklarını helal etsinler...
Dua ile...
( Çok ettiğim bir duadır...
Yarabbi bizleri birleştir islam için çalışan savaşan mücadele eden mücahidlerden eyle...müslümanları birbirine düşürme....
amin ... )
Bak hiiç ööyle ajitasyonlar yapmayacağız. Olgun ve aklı başında insanlara bizim kapımız her zaman açık, buyrun gelin konuşalım, icabında tartışalım.
Siz o taassup içerisindeki, bağnaz ufuksuz, siyasetin gözlerini kör ettiği, Dünyadan bihaber, holigan kişiler gibi değilseniz bu kısa zamanda belli olur ve size olan saygıyı artırır.
MilliGörüşEri
02-12-2009, 01:08
Bak hiiç ööyle ajitasyonlar yapmayacağız. Olgun ve aklı başında insanlara bizim kapımız her zaman açık, buyrun gelin konuşalım, icabında tartışalım.
Siz o taassup içerisindeki, bağnaz ufuksuz, siyasetin gözlerini kör ettiği, Dünyadan bihaber, holigan kişiler gibi değilseniz bu kısa zamanda belli olur ve size olan saygıyı artırır.
acıtasyon gibi derdim yok muhterem işte o kadar önyargılısınızki normal bi mesajımı bile nasıl değerlendiriyosunuz ben aşırıya kacmıyorum diye acıtasyonmu yapmış oluyorum yani hey ALlahım :)
Üç mevsim
02-12-2009, 01:16
acıtasyon gibi derdim yok muhterem işte o kadar önyargılısınızki normal bi mesajımı bile nasıl değerlendiriyosunuz ben aşırıya kacmıyorum diye acıtasyonmu yapmış oluyorum yani hey ALlahım :)
:karizmatik:
:merhaba:
yavuz-tr
02-12-2009, 03:16
ben hiç beğenmedim saadet'in çankaya adayını. kadının konuşması hiç etkileyici değil. tamam konuşurken herkes takılır onu kabul ederim ama takılma arasında konuşan bir siyasetçiyi kabul etmem.
redyellow
02-12-2009, 09:52
Milli Görüşçü, Saadetci Arkadaşlar:
Bu konu başlığına lütfen yorum yapmayalım, yapmayınız.
İsteyen Saadet düşmanı gelsin, burda içini döksün, yazsın, çizsin, kendi kendine konuşsun, rahatlasın.
Siz yazmayın.
Acizane bu şekilde tavsiye ediyorum.
Çünkü yazdıkça gereksiz ve lüzumsuz tartışmalar çıkıyor, hatta kırıcı olunuyor.
İki camianın birbirini bu şekilde kırması çok gereksiz.
Bırakın konuşmak isteyen konuşsun... içindekileri döksün....
muhammed.ikb
02-12-2009, 11:23
İsteyen Saadet düşmanı gelsin, burda içini döksün, yazsın, çizsin, kendi kendine konuşsun, rahatlasın.
Siz yazmayın.
aynen katılıyorum sana kardeşim yoksa bizimkilerle saadetçiler arasındaki laf dalaşı başka şekilde çözülmez zaten..
mücahit_2121
02-12-2009, 18:31
saadetin çankaya açılımı konusu atan arkadaş
bak saadet partisinin kapısı herkese açık bu konuyu açman bir kere saçma gel bu konuyu kapat ,
ak parti kadın adaylarının hepsi başı açık bir kere
Bazı arkadaşlar hiç açıklamalarımızı görmeyerek hala aynı minval üzere devam ediyorlar. Konunun maksadını Duygu Hanım da, ben de defalarca dile getirdik. Bir kere daha söylüyorum, bu konudan maksat; bazı Saadet Partililere Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farkını göstermektir.
Biri benim sözüme değinmiş, Allah sahibine bağışlasın dedik ne var, sahibi kim siyasi olarak Saadet Partisi hayırlı uğurlu olsun... :evet: Biraz da biz iğneleyelim siz yeterince iğnelediniz malum konuları ikide bir gündem yaparak :güzel:
iğneyelimmi...?
bu iğnelemekmi?
bence başka açık arayın;)
nerdeyse bütün yorumları tek tek okudum...
ne günlere kalmışız...
sizin bu anlattığıklarınıza inanarak okusam....
saadetlilerin başı açık diye kadın doktora....kadın öğretmene...kadın avukata vs.gitmediğini düşünecek...
sorarım size bir ak partili bayan bakana böyle laflar denmişmi?
eğer denmişse bana göre oda aynı katagoridedir:)
hiç bişey değişmez...
ama arkadaş doğru diyo bu başlığa saadetliler yazmasın herkes bu konuda kendini rahatlatsın...
bu arada keşke o aday burda olsa idi benim oyumda ona gitsse idi....çok şeker bi bayan:)
ummu seleme demediginizi birakmadiniz bundan 5 sene evvel..simdi ayni durumda birakti Allah c.c sizi..burnunuz sürttü ama hala akliniz basiniza gelmedi.
Biz Islanmiz onlar bizanslidir dediniz..
Bu Kadinlar Islamiligin neresinde duruyor ?
Hadi buyrun temizleyin.
ebu ubeyde
02-12-2009, 22:34
ummu seleme demediginizi birakmadiniz bundan 5 sene evvel..simdi ayni durumda birakti Allah c.c sizi..burnunuz sürttü ama hala akliniz basiniza gelmedi.
Biz Islanmiz onlar bizanslidir dediniz..
Bu Kadinlar Islamiligin neresinde duruyor ?
Hadi buyrun temizleyin.
biz hiç bir zaman öyle demedik orada denen CRAHKİN BİZ BİZANSIN ÇOÇUKLARIYIZ SÖZÜNÜ SİYONİST MEDYA MAKASLAMIŞTIR MAŞALLAH SİYONİST MEDYAYA İNANMA KABİLİYETİNİZE HAYRAN KALDIM
HADİSTE DEDİĞİ GİBİ FASIKLARIN GETİRDİĞİ HABERİ ARAŞTIRMADAN İNANMAYINIZ EEEEEEEEEE BUNUN İSLAMİ YANI NE...
Necip Fazıl
02-12-2009, 23:12
saadetin çankaya açılımı konusu atan arkadaş
bak saadet partisinin kapısı herkese açık bu konuyu açman bir kere saçma gel bu konuyu kapat ,
ak parti kadın adaylarının hepsi başı açık bir kere
yaa kardeş biz herkeze açığız... ama siz şeriatçı bir partisiniz... merak ediyorum bunlarla zor olmaz mı bu şeriat işi... ;D :hihi2:
muhammed.ikb
02-12-2009, 23:17
yaa kardeş biz herkeze açığız... ama siz şeriatçı bir partisiniz... merak ediyorum bunlarla zor olmaz mı bu şeriat işi... ;D :hihi2:
... bir yorum...bu yoruma göre ak partimiz şeriatçi olmuyor...şeriat de Allahın kanunudur..bu yoruma göre Ak parti Allahın kanunlarına uymuyor...unutmamak lazım hiçbir parti bu ülkeye şeriati getiremez bu bozuk rejim olduğu sürece...keşke gelse..neyse konu o değil..
Necip Fazıl
02-12-2009, 23:22
aptalca bir yorum...bu yoruma göre ak partimiz şeriatçi olmuyor...şeriat de Allahın kanunudur..bu yoruma göre Ak parti Allahın kanunlarına uymuyor...unutmamak lazım hiçbir parti bu ülkeye şeriati getiremez bu bozuk rejim olduğu sürece...keşke gelse..neyse konu o değil..
peki kardeş sana bir soru... şeriat baskıcı bir rejimdir dimi zorlamayla oluyor ve dayatmadır dimi... eee buna bakarsak dinde zorlama da yoktur nasıl olacak bu iş hangisini yapacağız... sence herkesi kendi hür iradesine ve vicdan özgürlüğüne bırakmak daha doğru değil mi... ;) ;;)
FarukARSLAN.
02-12-2009, 23:31
biz hiç bir zaman öyle demedik orada denen CRAHKİN BİZ BİZANSIN ÇOÇUKLARIYIZ SÖZÜNÜ SİYONİST MEDYA MAKASLAMIŞTIR MAŞALLAH SİYONİST MEDYAYA İNANMA KABİLİYETİNİZE HAYRAN KALDIM
HADİSTE DEDİĞİ GİBİ FASIKLARIN GETİRDİĞİ HABERİ ARAŞTIRMADAN İNANMAYINIZ EEEEEEEEEE BUNUN İSLAMİ YANI NE...
http://www.akpartiforum.com/akp-den-icki-acilimi-kadin-adaya-karsi-cikan-arkadaslara-buyrun-t55820.html?p=510459&posted=1 (http://www.akpartiforum.com/akp-den-icki-acilimi-kadin-adaya-karsi-cikan-arkadaslara-buyrun-t55820.html?p=510459&posted=1)
Ebu ubeyde efendi..
Bu konudaki alıntın, yani 'siyonist medya aşkını (yada dayanağını) sana kapak diye veriyorum.
Al şimdi sakla o 'emanetimi'.
Necip Fazıl
02-12-2009, 23:35
http://www.akpartiforum.com/akp-den-icki-acilimi-kadin-adaya-karsi-cikan-arkadaslara-buyrun-t55820.html?p=510459&posted=1 (http://www.akpartiforum.com/akp-den-icki-acilimi-kadin-adaya-karsi-cikan-arkadaslara-buyrun-t55820.html?p=510459&posted=1)
Ebu ubeyde efendi..
Bu konudaki alıntın, yani 'siyonist medya aşkını (yada dayanağını) sana kapak diye veriyorum.
Al şimdi sakla o 'emanetimi'.
:w: ;D :karizmatik: :saygılar:
FarukARSLAN.
02-12-2009, 23:41
Konu dışına çıkılmasın.
Varsa ayrı muhabbet özelden halledelim!
Bakin ubeyde Efendi..isinize geldigi gibi konusuyorsunuz..siz "Tayyib" Amerikan Askerine Dua etti diye ortalikta ayakli gazetecilik yaparken..Kaynak olarak hangi Medyayi kullanmistiniz ?
AMERIKAN Gazetesini !
Ve bunu ümmetin ve Türk halkinin gözüne baka baka siyaset malzemesi yaptiniz..!
Simdi inkarlik para etmez..siz ektiginizi biceceksiniz.,bilesiniz.
ankara--24
02-13-2009, 00:44
herkes işine geldigi konuşur yazmayım yazmayım dedim ama kendimi zor tuttum ben bir saadet partili olarak siyaset yaparken veya benimsedigin bir düşünceyi savunurken kalp kırarak argo kelimeler kullanılarak yapamacagımı bugüne kadar azda olsa yaptıgımız hatalarla anladım akp ye söve söve birşeyler kazanılmayacagınıda anladım milli görüşçülerin içinde azımsanmayacak kadar bir kısım sövüyorda onlar neden yapıyorlar tartışlır ya siz neden yapıyorsunuz onlar bize demediklerini bırakmadı bizde altta kalmayız diyorsunuz ortalık iyice kızışıyor çankaya aday gösteriyoruz hemen başlıyorlar lafa açılımda güzel açılım daha öncesinde başka bir haberde diyorlar akp dize yaşama şansı verdi ya daha ne istiyorsunuz diyor kusura bakmayın biraz uzun ve karmaşık oldu:)
genç_TÜRK
02-13-2009, 01:01
çankayada olsam saadet in adayına verirdim kesinn..:) geçen gün star haberde uğur dündar ın sorularını yanıtladı..gerçekten oyu hakediyor konuşmalarıyla...
Üç mevsim
02-13-2009, 03:03
çankayada olsam saadet in adayına verirdim kesinn..:) geçen gün star haberde uğur dündar ın sorularını yanıtladı..gerçekten oyu hakediyor konuşmalarıyla...
Oyu hakediyor mu konuşmalarıyla. Oyu hakedecek ne söyledi, hatırladığınız kadarıyla aktarabilir misiniz biz de istifade edelim belki bizim oyumuzu hakeder :evet:
Benim izlediğim Saadet'in Çankaya adayı siyaseti hiç bilmiyor, projenin p sinden habersiz, Uğur Dündar'ın yönlendirmeleriyle zar zor durumu kurtaran biriydi. Farklı kişileri mi izledik acaba ???
redyellow
02-13-2009, 09:36
Milli Görüşçü, Saadetçi Arkadaşlar:
Daha önce de yazdım.
Yine yazıyorum saadetin hanım adaylarıyla ilgili olarak:
Siz yazmayın.
Bu şekilde düşünüyorum ve aynı yazımı alıntılıyorum.
peki kardeş sana bir soru... şeriat baskıcı bir rejimdir dimi zorlamayla oluyor ve dayatmadır dimi... eee buna bakarsak dinde zorlama da yoktur nasıl olacak bu iş hangisini yapacağız... sence herkesi kendi hür iradesine ve vicdan özgürlüğüne bırakmak daha doğru değil mi... ;) ;;)
Kırmızı yaptığım ve büyüttüğüm cümleye dikkat ediniz.
Saadete saldıran, saldırırken bu yazıyı yazabilen, ŞERİAT'ın ne oldğunu bile bilmeyen zihniyetle ne tartışabilirsiniz?
ŞERİAT DAYATMACIYMIŞ... BASKICIYMIŞ...ZORLAMACIYMIŞ.....
Kurban ol sen Şeriat'a....
Şeriat'a dil uzatmadan 1000 kere düşün, 1 kere yaz.
Bırakın bu zihniyet konuşsun...
ebu ubeyde
02-13-2009, 10:40
Bakin ubeyde Efendi..isinize geldigi gibi konusuyorsunuz..siz "Tayyib" Amerikan Askerine Dua etti diye ortalikta ayakli gazetecilik yaparken..Kaynak olarak hangi Medyayi kullanmistiniz ?
AMERIKAN Gazetesini !
Ve bunu ümmetin ve Türk halkinin gözüne baka baka siyaset malzemesi yaptiniz..!
Simdi inkarlik para etmez..siz ektiginizi biceceksiniz.,bilesiniz.
o konuşmanın yazılı ve sözlü delilleri var kardeş sen erbakan hocayı kaçkere dinledinki böyle diyorsun haaa
ebu ubeyde
02-13-2009, 10:44
Milli Görüşçü, Saadetçi Arkadaşlar:
Daha önce de yazdım.
Yine yazıyorum saadetin hanım adaylarıyla ilgili olarak:
Bu şekilde düşünüyorum ve aynı yazımı alıntılıyorum.
Saadete saldıran, saldırırken bu yazıyı yazabilen, ŞERİAT'ın ne oldğunu bile bilmeyen zihniyetle ne tartışabilirsiniz?
ŞERİAT DAYATMACIYMIŞ... BASKICIYMIŞ...ZORLAMACIYMIŞ.....
Kurban ol sen Şeriat'a....
Şeriat'a dil uzatmadan 1000 kere düşün, 1 kere yaz.
Bırakın bu zihniyet konuşsun...
aman allahım şeriat din demektir ve şeriatı reddedmek insanı kesin olarak imandan eder arkadaş inşallah imanını tazeler
redyellow
02-13-2009, 14:08
Gençtürk:
Bu yazdığın stildeki yazını sanıyorum kimse okuyamaz...
normal puntolarla yazarsan okuyabiliriz.
Yazınızı yeniden düzenleyebilir misiniz?
genç_TÜRK
02-13-2009, 15:58
düzelttim kardeşim..:)
redyellow
02-13-2009, 16:56
Şimdi okudum, teşekkürler...
Fakat şeriat hakkındaki görüşlerini başka ülkelerdeki uygulamalara bakarak oluşturuyorsan bu çok yanlış olur, Allah muhafaza imani açıdan bir sakatlık olur.
Başka ülkelerde İSLAM ŞERİATI uygulanmıyor ki...
Oralarda o devletlerin (mesela suudi arabistan) başındaki abd uşaklarının halkını İSLAM ŞERİATI ile korkutarak koltuklarını koruma taktiği uygulanıyor.
Eğer gerçek anlamda islam şeriatı uygulansa ilk önce o devletlerin başındaki kralların, başkanların ellerinin kesilmesi gerekirdi.
bazı kendini bilmezlerin kezzap felan atması tamamen ayrı bir şeydir..
İslam şeriatında hiç bir şahıs başka bir şahsa ferdi ceza veremez.
Ceza devlet tarafından uygulanır.
Daha önceki yazınızda kullandğınız:
"şeriat baskıcı bir rejimdir dimi zorlamayla oluyor ve dayatmadır dimi" cümlesi bu bakımdan çok yanlıştır, sizin imanınız açısından zararlıdır.
sonraki yazınızdan maksadınızın başka olduğu anlaşılıyor, kötü niyetli değilsiniz. Bunu anlıyorum ama dilimize sahip çıkmalıyız, dilimizden çıkana çok dikkat etmeliyiz.
Şeriat=İslamdır...
Bunu hiç bir şekilde başka yorumlamayınız..
redyellow
02-13-2009, 17:20
Sayın gençtürk:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=510458#post510458)
O cümleyi kullanan MEÇHUL'dür...
Genel yazarken siz yazmışsınız gibi olmuş...
Açıklamayı bir borç biliyorum... o cümle MEÇHÜL'e aittir.
Şeriat ile ilgili yazdıklarım MEÇHUL içindir.
Selamlarımla.
burda sadetin adayının reklamı öyle yada böyle yapılıyor...ne güzel...
ama şu şeriattan bahsedenlerin %kaçı acaba şeriatı yaşıyor..
eleştirmek ve kınamak için yazmayın lütfen...
yazmıyim yazmıyim dedim ama:) maaşlallahınız var konu erimiş sakız gibi uzamış:)
ebu ubeyde
02-13-2009, 21:49
yazmıyim yazmıyim dedim ama:) maaşlallahınız var konu erimiş sakız gibi uzamış:)
adam açıkça şeritı baskıcı demiş şimdi biz bu adama şeriatı düzgün yaşayamıyoruz diye cevap vermeyelimmi yani adam açıkça imanını kaybedebilir onu uyarmamız lazım değilmi
genç_TÜRK
02-13-2009, 21:51
Sayın gençtürk:
O cümleyi kullanan MEÇHUL'dür...
Genel yazarken siz yazmışsınız gibi olmuş...
Açıklamayı bir borç biliyorum... o cümle MEÇHÜL'e aittir.
Şeriat ile ilgili yazdıklarım MEÇHUL içindir.
Selamlarımla.
tamam o zaman...
o konuşmanın yazılı ve sözlü delilleri var kardeş sen erbakan hocayı kaçkere dinledinki böyle diyorsun haaa
O yazinin tek Kaynagi alintisini yaptiginiz Amerikan Gazetesidir.
Sizden gelen hic bir delil sahih degil.
Hocayi Konunun disinda tut.
ummu seleme..sence islami bir parti (Iddia bu) olan SP nin bayan kadin aday göstermesi cizgisi ile celiskili degilmi ?
Bu nasil istir..heryerde islamin yegane mensubu SP mis gibi Milleti bölük pörcük edenler neden sessiz kaliyorlar ?
Akliniz varsa genelmerkeze sikayette bulunun..yoksa bunun vebali sizide bulur.
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:14
ummu seleme..sence islami bir parti (Iddia bu) olan SP nin bayan kadin aday göstermesi cizgisi ile celiskili degilmi ?
Bu nasil istir..heryerde islamin yegane mensubu SP mis gibi Milleti bölük pörcük edenler neden sessiz kaliyorlar ?
ah ah...
ah ah...
kafana daha cok vuracaksin..
son ah oy etmez :-)
bek kardeşim bu ilk değilki...siz neden abartıyorsunuz...
ne çelişkisi burdaki çelişki o bayanları almasımı:) biraz mantıklı düşünün..
bu bayanları seçti diye milli davayımı sattı...bu nebiçim anlayış ben anlamadım..
nazlı ılacak vardı başı açık...sesiniz çıkmadı...oya ak gönenç vardı çıtınız çokmadı..
nolduda şimdi birden bu anlayışa geldiniz...
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:19
kafana daha cok vuracaksin..
son ah oy etmez :-)
yooo ben ahı sizin akibetiniz için demiştim ama:D:yehoo::paat::w:;ı::güzel:
bek kardeşim bu ilk değilki...siz neden abartıyorsunuz...
ne çelişkisi burdaki çelişki o bayanları almasımı:) biraz mantıklı düşünün..
bu bayanları seçti diye milli davayımı sattı...bu nebiçim anlayış ben anlamadım..
nazlı ılacak vardı başı açık...sesiniz çıkmadı...oya ak gönenç vardı çıtınız çokmadı..
nolduda şimdi birden bu anlayışa geldiniz...
Hayir dava diye birsey yokki zaten ortada ummu seleme..dava diye yutturdunuz ya millete senelerce..DAVA dedigin bu degil.
Oya ve nazli hanimlar icinde ayni seyler gecerlidir..sizin savunmaya calistiginiz Dava bunu emrediyor..savunuyoruz diye ortalikta dolasmayin..onlar bizansli biz fatihin torunlariyiz diye millete nutuk atmayin..Fatih hic bir hanimi Aday yapmadi..
madem laik Rejimde zorlandiginiz olaylar var..o zaman islami kullanmayacaksiniz..siyaset yapiyoruz diyeceksiniz..bunu anlarim.
Kim Bizansli kim Fatihin torunu ?
aynaya bak..
yooo ben ahı sizin akibetiniz için demiştim ama:D:yehoo::paat::w:;ı::güzel:
sululugu birak..zaten milletin akibetine baka baka..kendinizinkini unuttunuz.
Evvela evinin önünü bir temizle hele..sonra butür konularla ilgilen..
Hayir dava diye birsey yokki zaten ortada ummu seleme..dava diye yutturdunuz ya millete senelerce..DAVA dedigin bu degil.
Oya ve nazli hanimlar icinde ayni seyler gecerlidir..sizin savunmaya calistiginiz Dava bunu emrediyor..savunuyoruz diye ortalikta dolasmayin..onlar bizansli biz fatihin torunlariyiz diye millete nutuk atmayin..Fatih hic bir hanimi Aday yapmadi..
madem laik Rejimde zorlandiginiz olaylar var..o zaman islami kullanmayacaksiniz..siyaset yapiyoruz diyeceksiniz..bunu anlarim.
aynaya bak..
:w::w: korkuya bak:w:
kardeşim böyle konuşunca sizin siyasi anlayışınızın chp olduğunu düşünüyorum kusura bakmayında...
kaç mesajdır aynı sözü söylüyorum....
peki ak parti ne partisi....
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:29
aynaya bak..
ya anlayamadığım bu konuyu nazlı hanımlar için niye tartışmadığınız yapmayın allah aşkına şu an gerçekleri kabul edin kadın aday göstermek bence de yanlış ama 2 aday için koca partiyi terkedemiyiz bu saadetin eksi hanesine yazılır peki siz neden hiç artı hanelerini görmüyorsunuz
kardeşim böyle konuşunca sizin siyasi anlayışınızın chp olduğunu düşünüyorum kusura bakmayında...
Bak ben sizin siyasi anlayisinizi isci Parti ninkine benzetiyormuyum?
Onlarda Öcalan lagörüstü..sizde essekle pkk magarasina gittiniz görüstünüz.
Birde siritiyorsun ummu seleme ?
Lütfen sahsilestirmeyi birakin olaylari..
Ak Parti Islami kullanmayan ve bireylere islami yasantisini kendilerinin tayin etmesine müsade eden bir partidir.
muhabbetle
Üç mevsim
02-13-2009, 22:33
el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=511194#post511194)
aynaya bak..
Bu yukarıdaki mesaj için siz bu yorumu mu yapabiliyorsunuz Ümmü Seleme.
ya kusra bakmayın bu yorumu yapıyorum...çünkü aynı laflar hep birbirinin ardında....
yok şunu dedi bunu yaptınız...
ya bırakın Allahınızı severseniz....bi aday koydu olay yaptınız...
artık diyorumki ne kadar iyi seçim yapmışlar..:)
ya anlayamadığım bu konuyu nazlı hanımlar için niye tartışmadığınız yapmayın allah aşkına şu an gerçekleri kabul edin kadın aday göstermek bence de yanlış ama 2 aday için koca partiyi terkedemiyiz bu saadetin eksi hanesine yazılır peki siz neden hiç artı hanelerini görmüyorsunuz
Kisi derki Hanimlarin Lider olmasi yasak..sonra bir demilletin kadin adaylarini..TV spikerlerini acimasizca elestirirp,daha sonrada acik sacik kadini oy icin kullanip aday gösterirse..bu olmaz !
SP Yönetimi iki yüzlülük yapiyor malesef..sizde alet oluyorsunuz.
Peki bu hadise Ak partide nasil oluyor ?
Kisi kendisine yakisan belediye Reisini kendisi tayin ediyor..tüm arastirmalar bunun icin yapiliyor.
Sorumluluk bizzat secmene yükleniyor.
ne dedik ?
Kullanmayiz..kullandirtmayiz !
muhabbetle
Bak ben sizin siyasi anlayisinizi isci Parti ninkine benzetiyormuyum?
Onlarda Öcalan lagörüstü..sizde essekle pkk magarasina gittiniz görüstünüz.
Birde siritiyorsun ummu seleme ?
Lütfen sahsilestirmeyi birakin olaylari..
Ak Parti Islami kullanmayan ve bireylere islami yasantisini kendilerinin tayin etmesine müsade eden bir partidir.
muhabbetle
işte bunu diyeceğin en son partidir benim partim;)
ya kusra bakmayın bu yorumu yapıyorum...çünkü aynı laflar hep birbirinin ardında....
yok şunu dedi bunu yaptınız...
ya bırakın Allahınızı severseniz....bi aday koydu olay yaptınız...
artık diyorumki ne kadar iyi seçim yapmışlar..:)
Bu sözü sululuktanda söylemis olsaniz..sakadanda olsa..hesabi birgün vereceginizi unutmayin..
iyi Secim yapmadiginizi göreceksiniz.
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:41
Kisi derki Hanimlarin Lider olmasi yasak..sonra bir demilletin kadin adaylarini..TV spikerlerini acimasizca elestirirp,daha sonrada acik sacik kadini oy icin kullanip aday gösterirse..bu olmaz !
SP Yönetimi iki yüzlülük yapiyor malesef..sizde alet oluyorsunuz.
Peki bu hadise Ak partide nasil oluyor ?
Kisi kendisine yakisan belediye Reisini kendisi tayin ediyor..tüm arastirmalar bunun icin yapiliyor.
Sorumluluk bizzat secmene yükleniyor.
ne dedik ?
Kullanmayiz..kullandirtmayiz !
muhabbetle
BAK KARDEŞİM BU DEDİĞİN ŞEY İÇİN BİZ SİZİ HİÇ ELEŞTİRMEDİK ELEŞTİRENLERİN CAHİLLİĞNE VERİN AMA SP DE YAPILAN ŞEYLER FETVA İLE YAPILIR ÖNEMLİ ALİMLER YOL GÖSTERİR MİSAL RAMAZAN DİNÇ HOCA MİSAL MAHMUT EFENDİ YANİ BUNLARDAN İCAZET ALINMADAN KADIN ADAY GÖSTERİLCEĞİNİ ZANNETMYORUM BURASI DARUL HARP Mİ DARUL ULUMMU BUNLARDAN DARUL ULUMDA KADIN SİYASETÇİ OLAMAZ AMA DARUL HARP TE İŞ DEĞİŞİR BUNA GÖRE HAREKET EDİLDĞİ AÇIK.....
işte bunu diyeceğin en son partidir benim partim;)
nasil olur ?
Sizin Milletvekilide Bebek katilinin Essek ile ayagina kadar gitmedimi ?
IP ile Omuz Omuza Ak partiye karsi YIKIM Mitingleri Organize etmedinizmi ?
Bizzat desteklemiyor olabilirsiniz ummu seleme..Lakin anlayisini paylastiginiz Siyasi hareket malesef OY icin yapmayacagi iftira ve ortaklik yoktur.
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:44
nasil olur ?
Sizin Milletvekilide Bebek katilinin Essek ile ayagina kadar gitmedimi ?
IP ile Omuz Omuza Ak partiye karsi YIKIM Mitingleri Organize etmedinizmi ?
Bizzat desteklemiyor olabilirsiniz ummu seleme..Lakin anlayisini paylastiginiz Siyasi hareket malesef OY icin yapmayacagi iftira ve ortaklik yoktur.
YA KARDEŞİM BANA BİR TANE İFTİRA GÖSTERSENE...???:yehoo:
BAK KARDEŞİM BU DEDİĞİN ŞEY İÇİN BİZ SİZİ HİÇ ELEŞTİRMEDİK ELEŞTİRENLERİN CAHİLLİĞNE VERİN AMA SP DE YAPILAN ŞEYLER FETVA İLE YAPILIR ÖNEMLİ ALİMLER YOL GÖSTERİR MİSAL RAMAZAN DİNÇ HOCA MİSAL MAHMUT EFENDİ YANİ BUNLARDAN İCAZET ALINMADAN KADIN ADAY GÖSTERİLCEĞİNİ ZANNETMYORUM BURASI DARUL HARP Mİ DARUL ULUMMU BUNLARDAN DARUL ULUMDA KADIN SİYASETÇİ OLAMAZ AMA DARUL HARP TE İŞ DEĞİŞİR BUNA GÖRE HAREKET EDİLDĞİ AÇIK.....
benden yaslisin .. Büyük harf yazman bir sucluluk pisikolojisidir..ben sana büyük Harf kullanmayacagim.
Mahmut Efendi gibi Degerli Islam Alimlerini cahilik üzre kurulmus Siyaset anlayisiniza ortak etmeyin..vebali agir olur..
Mahmud Efendinin Kadin Belediye Baskanina Onay verdigini ispatlasin birisi..ben bu isi bilmiyorum..
Yada burada cok igrenc bir malzeme var..
kardeşim ben hiç bir zaman....sululukla bişi yazmam...eğer savunduğum fikir değilse hiç bir zaman dememde...
sen bi iftiradır gidiyosun..
bundan sonra sana Allah kurtarsın demek düşer bana...
yok pkk anlayışıymış...pesss....bu kadarına çocuklar bile güler...
mağara önünde eşşekle olan resmi koy....bende milli görüşü bırakim:)
YA KARDEŞİM BANA BİR TANE İFTİRA GÖSTERSENE...???:yehoo:
O Mesaji ummu selemeye yazdim..sen seni muhattab aldigim yazilara yaz..karman corman olmasin..
MGF ye ugruyorsan..bilirsin..
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:51
benden yaslisin .. Büyük harf yazman bir sucluluk pisikolojisidir..ben sana büyük Harf kullanmayacagim.
Mahmut Efendi gibi Degerli Islam Alimlerini cahilik üzre kurulmus Siyaset anlayisiniza ortak etmeyin..vebali agir olur..
Mahmud Efendinin Kadin Belediye Baskanina Onay verdigini ispatlasin birisi..ben bu isi bilmiyorum..
Yada burada cok igrenc bir malzeme var..
YOO BEN İCAZET VERDİ DEMEDİM BU ALİMLERİ GÖRÜŞLERİ İLE HAREKET EDİLİR 1
2. MAHMUT EFENDİ NE YAZIKKİ SAADETİ DESTEKLİYOR
3.BURASI DARUL HARP İSE KADINA ADYA İSLAMİ YÖNDEN KARŞI ÇIKABİLİRMİSİNİZ
kardeşim ben hiç bir zaman....sululukla bişi yazmam...eğer savunduğum fikir değilse hiç bir zaman dememde...
sen bi iftiradır gidiyosun..
bundan sonra sana Allah kurtarsın demek düşer bana...
yok pkk anlayışıymış...pesss....bu kadarına çocuklar bile güler...
mağara önünde eşşekle olan resmi koy....bende milli görüşü bırakim:)
sahi birakirmisin ?
Bu Magaraya giden Kisi Fetullah Erbasti..
sahi birakirmisin ?
pkk mağarasına pkk lılara destek içinmi gitt?
eğer böyleysee ve bu kişi gerçekten halen milli görüş çatısı altında ise....
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:55
sahi birakirmisin ?
DEDİĞİNİZ 90 LARDAKİ ASKERLERİ KURTARMAK İÇİN KANDİLE GİDEN MİLLETVEKİLLERİ İSE ŞİMİD ESKİ DEHAP LILARDAN BİRİSİ AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI O DA O GÜN ASKERLERİ KURTARMAK İÇİN GİTMİŞTİ AMA.....
ebu ubeyde
02-13-2009, 22:56
yok abla ya esir askerleri kurtarmak için dehaplılarda vardı ama şimdi dehaptan birisi akp belediye başkan adayı......
ben olayı bilmiyorum...o yüzden bir bilgim yok
ya iste nokta burasi..ne icin gitti ?..O resmi Gözünüze soksam..yine yan bir yol bulupkirisi kirarsiniz.
Asker kurtarmak icin gitti !
Peki Ak parti Müslümanlari kurtarmak icin araci olup masaya oturunca neden krize giriyorsunuz ?
sakin olun..rahatlayin.
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:02
ya iste nokta burasi..ne icin gitti ?..O resmi Gözünüze soksam..yine yan bir yol bulupkirisi kirarsiniz.
Asker kurtarmak icin gitti !
Peki Ak parti Müslümanlari kurtarmak icin araci olup masaya oturunca neden krize giriyorsunuz ?
sakin olun..rahatlayin.
hangi insanları kurtarmak için IRAKTA ŞEHİD OLAN 2 MİLYON İNSAN İÇİNMİ GAZZE DE HER GÜN ÖLEN İNSANLAR İÇİNMİ HIIIIIIII........:ağla:
ben olayı bilmiyorum...o yüzden bir bilgim yok
Bakin ummu seleme..bu hadiseden ne ögreniyoruz..?
Müslümanlarin samimiyetini..ve Niyetlerini..
Orada Niyet neydi ?
Askerleri sag salim Evine Teslim etmek..
Bazen Bebek Katilleri ile yan yana olsalarbile..
Onun icin size Tavsiyem..Basbakanimiz Tayyib Erdogan sevmediginiz Insanlarin yaninda Boy gösteriyorsa..BILKI bu Müslüman Türklerin ve Müslümanlarin selameti icindir.
Yani sunu demeyin..bizimkinin niyeti halisti..sizinki e kaka..bu cirkin olur..bu yüzsüzlük olur !
muhabbetle
Fethullah Erbaş, PKK'nın kaçırdığı askerleri anlatıyor
11 yıl önce PKK tarafından esir alınan 8 askeri teslim alan heyette yer alan eski RP Van Milletvekili Fethullah Erbaş, askerlerin teslim alınmasını ve PKK bayrağı altındaki o çok tartışılan resmi anlattı.
11 yıl önceydi. PKK'nın esir aldığı askerleri almaya gitti. Eleştirildi, küfür yedi, "Tuzağa düşürüldüm" dedi. Dönemin Refah Partili milletvekili Fethullah Erbaş, esirleri kurtarma sürecini anlattı.
PKK'ya esir düşen sekiz asker, Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) imzaladığı tutanakla teslim alındı. Kamuoyuna yansıyan fotoğraflar tartışma yarattı. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Kurtulmalarından fazla sevinç duymuyorum" dedi. Siyasi parti temsilcileri, askerlerin propaganda için kurtarıldığını söyledi.
Tarih, 1996'yı gösteriyordu. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Ortaklar Karakolu'na yapılan baskında 15 asker şehit olmuş, 8 asker kaybolmuştu. Sonra, askerleri PKK' nın kaçırdığı ortaya çıktı. Bir grup anne, dönemin Refah Partisi milletvekili Fethullah Erbaş'ın kapısını çaldı. Onlar, çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan annelerdi. O arada PKK, yayın organından, 'Fethuııah Erbaş gelirse teslim ederiz' açıklamasını yaptı. Bu açıklamadan sonra, asker anaları Erbaş'ın peşini bırakmadı. Erbaş, Kuzey Irak' a gitti. Askerleri aldı geldi. Erbaş ile o günleri konuştuk.
TEMPO: Sayın Erbaş, hafta sonu, PKK elindeki askerleri DTP'lilere teslim etti. Cipler, Amerikalılar, Iraklılar. Tören gibi yani, sizin zamanınızda da böyle miydi?
Fethullah Erbaş: Bir kere, her şeyden önce askerlerin getirilmesi Türkiye için güzel bir olay oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Annelerin mutluluğu, insani olarak, Türkiye' de herkesi sevindirdi. 10'a yakın gazeteciyle gitmiştik o zaman. Üç gün Dohuk'ta bekledik. Otelde kimsenin bizimle ilgilendiği yoktu. Oysa, gazetelerinden askerleri vereceklerini duyurmuşlardı. Biz dört kişi, onların bürosuna gittik. PKK bu arada asker ailelerini alıp götürmüş. Aileler de orada. Ben Dohuk'ta teslim alacaktım. Kampa gitmeye falan niyetim yoktu.
T: DTP hakkında soruşturma açıldı.
F.E.: Şimdi PKK'nın, askerleri kaçırdıktan sonra meselesi propaganda yapmak. Yoksa niye versin, vermez. Bugünkü durum bizim gittiğimizden farklı. PKK, bu askerleri vermek zorunda. Çünkü Türkiye, o bölgede bir harekete geçti. İsrail iki askeri kaçırıldı diye Lübnan'ı tarumar etti. Kimse, "Operasyon yapma" deme hakkına sahip değil bu koşullarda.
T: Az önce PKK'nın amacı propaganda dediniz. Sizin başınıza da geldi bu, değil mi?
F.E.: Biz gittiğimizde Abdullah Öcalan başta ve Şam'daydı. O zaman da propaganda yapmak istediler. Bizi bir birlik karşıladı. Daha sonra bana, "Bu birliği selamlayın" dediler. Ben düşündüm ne diyeceğimi...
T: Onlar ne denmesini istiyordu?
F.E.: Merhaba gerilla.
T: Siz ne dediniz?
F.E.: "Selamünaleyküm" dedim.
T: Ama sonra tuzağa düştünüz, değil mi?
F.E.: Mağaraya girdik. Ağustos sıcağında, güneşin ortasından karanlık yere girince, göz bebeklerin küçülüyor. Karanlık görüyorsun her tarafı. Hissedemedik bayrak falan. Baktık yere bir şeyler sermişler. Oturduk, bir müddet sonra gözler alıştı, flaşlar patladı, oradaki fotoğraflar belli oldu. Bizi de öyle gösterdiler. Askerleri de biz bayrak altında falan almadık. Annesi gelen iki tanesini verdiler zaten. İkinci seferde, "Ben kampa falan gelmem" dedim. Dohuk'un yakınında, dağlık arazide teslim aldım.
T: Kıstas nedir, PKK kime verir esir aldığı askerleri?
F.E.: Terör örgütünün bir kanunu falan yoktur. Konjonktür ne gerektiriyorsa onu yapar. Anneler her gün Türkiye'de merakla çocuklarını bekliyorlardı. Ve çoğu, evladını öldü zannediyordu. Ta ki Milliyet gazetesinde askerlerin fotoğrafları yayımlanana kadar. O hadise (http://www.ensonhaber.com/gundem/91749/arama/hadise-35.html)den sonra bütün dünya duydu. Duyulunca, bir baskı unsuru oluştu PKK üzerinde. Anneler, Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı, Başbakan dahil herkese başvurdu. Bir netice alamadılar.
T: Neden netice alınamıyor?
F.E.: Tabii devletin terör örgütü ile masaya oturup pazarlık yapması söz konusu değil. Ben Doğu milletvekili olarak bölgeyi tanırım ama benim oradaki ilişkilerim yasal kişilerleydi. PKK'yla bir işim olmaz. Ama ailelere de söz vermiş oldum. Sonra bir basın toplantısı düzenledim, "Bu ülkede sivil toplum kuruluşları yok mu?" diye sordum. O zaman İHD ve Mazlum-Der yetkilileri aradı. Onlarla birlikte gittik.
T: Sizi Süleyman Demirel'in gönderdiği de konuşuldu.
F.E.: Ben uçak1a Van'a gitmeden VIP salonunda oturuyorum. Çeşitli partilerin de milletvekilleri var. Geldiler; dediler ki, seni Cumhurbaşkanı arıyor. Ben de dedim ki: "Gırgır geçmeyin." Çünkü biz aramızda, "İçişleri Bakanı arıyor" deriz. Bu, 'hanım arıyor' demektir. Güldüm. "Alo" dedim, bu arada telefonun sesini dışarı verer tuşa bastım. "Fethullah, bu çocuklarla ilgilendim, gözlerinden öperim" dedi karşıdaki ses. Gerçekten Demirel'di. Herkes duydu. O zaman onun yolladığını sandılar.
T: Kimsenin haberi yok muydu giderken?
F.E.: Herkesin haberi vardı. Giderken kimse bir şey demedi. Gelince ortalık karıştı. İki askerle dönünce, bir de basında o fotoğraflar çıkınca, "Terör örgütüyle pazarlık yaptın" diye suçladılar. Rahmetli Türkeş, "Ensesinden tutun, Meclis'in kapısına koyun bunu" dedi. Mustafa Kalemli, istifamı istedi. Neler söylediler, küfür ettiler. Kardeşim ne yapayım? Bir hata yaptım. Ben, Türkiye Cumhuriyeti'nin tepkisinde haksız olduğunu düşünmüyorum. Ama görmedim gerçekten o bayrakları.
T: Partiniz sahip çıktı mı?
F.E.: Bir arkadaşımız çıktı, "Osmanlı'yı Lawrence'lar yıktı, sen
de bu ülkenin Lawrence'ı oldun" dedi. Aradan 15-20 gün geçti, bir tanıdığıyla odama geldi. "Bu arkadaşımızın çocuğu da kaçırılmış. Bunu nasıl getireceğiz?" diye sordu. "Benim imkanım bu kadar, git biraz da sen Lawrence'lık yap" dedim. Basın toplantısı yapıldı, orada bana sahip çıkıldı. O zaman epey rahatladığımı hatırlıyorum.
T: Askerler esir alınınca Roj TV'ye çıkıp konuşuyorlar. Neden?
F.E.: Bir yerde esirken, karşındaki tetiği çektiğinde öbür dünyayı boylar. Korkarsın. Sen başka bir eve girsen bile, o evin kurallarına uymak zorundasın. Zorla yaptırıyorlardır onları.
T: Sizi orada kim karşıladı?
F.E.: Murat Karayılan ve Rıza Altun karşıladı. Gittik oturduk. Yemek pişirdiler. Kuzu etinden yapılmış, o da bize dokundu zaten. Yemekten sonra Apo ile konuşmuşlar. Apo, "Sadece annesi gelenleri vereceksin" demiş. Ben itiraz edince, "Serok öyle istiyor" dediler. Serok, Apo'ymuş. Orada öfkem doruğa çıktı. Lider kadrosundaki kişilere ağzıma ne gelirse söyledim. Sövdüm yani.
T: Eeee onlar sessiz mi kaldılar sizin sövmeniz karşısında?
F.E.: Dediler ki: "Ağabey sessiz söyle. Bak buradaki militanların biri deli falan olur, ateş eder."
T: Esir askerlerden İbrahim Yaylalı'nın dönmek istemediği doğru mu?
F.E.: O, PKK'mn eline düşmeden yaralanmış. Başçavuş da herhalde kendini kurtarmak için bunun firarını vermiş. Bundan da PKK'nın haberi olmuş. "Türkiye'ye gelirsem beni asarlar" diye korkuyordu. Ben buna iki tokat attım orada. "Eşek herif, anan baban kahrından ölecek" dedim. Bunun aklı başına geldi. Döndü bizimle. Korktuğu gibi bir şey olmadı. Yeniden askerlik yaptırdılar. Esir düşen askeri suçlamamak lazım. Ben gördüm, araştırdım esir alındıkları yerleri. İsteyerek esir düşmüyorlar ki.
http://www.ensonhaber.com/gundem/91749/fethullah-erbas,-pkknin-kacirdigi-askerleri-anlatiyor.html
işte burdan bilgi edine bilirsiniz...
iftira iftira dediniz...peki bu ne?
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:09
Bakin ummu seleme..bu hadiseden ne ögreniyoruz..?
Müslümanlarin samimiyetini..ve Niyetlerini..
Orada Niyet neydi ?
Askerleri sag salim Evine Teslim etmek..
Bazen Bebek Katilleri ile yan yana olsalarbile..
Onun icin size Tavsiyem..Basbakanimiz Tayyib Erdogan sevmediginiz Insanlarin yaninda Boy gösteriyorsa..BILKI bu Müslüman Türklerin ve Müslümanlarin selameti icindir.
Yani sunu demeyin..bizimkinin niyeti halisti..sizinki e kaka..bu cirkin olur..bu yüzsüzlük olur !
muhabbetle
NASIL YANİ BİRAZ ÖNCE ATEŞ PÜSKÜRÜYORDUNUZ NEDEN KANDİLE GİTTİ DİYE ŞİMDİ NİYE FİKİR DEĞİŞTİRDİNİZ HANGİ İNSANLARIN KANI AKMAMASI İÇİN KARDEŞ IRAKTA ÖLEN İNSAN SAYISI 2 MİLYON VE BEN SANA BAŞKA BİR ŞEY SÖYLİYEYİM SİZ İSTEYİN YADA İSTEMEYİN ONLAR İNSAN ÖLDÜRMEK İÇİN HAZIRLANIYORLAR MİSAL TEVRATTA
ONLARIN ERKEKLERİNİ KADINLARINI ÇOCUKLARINI YAŞLILARINI EŞŞEKLERİNİ KÖPEKLERİNİ BİLE ÖLDÜRECEKSİN DİYOR SİZ NE KADAR MASAY OTURURSANIZ OTURUN ONLAR DİNLERİNİN GEREĞİ İÇİN BİZİ ÖLDÜRÜRLER VE İSRAİLDE SON SEÇİMLERDE BU AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR LİVNİ BAŞKAN OLDU.
hangi insanları kurtarmak için IRAKTA ŞEHİD OLAN 2 MİLYON İNSAN İÇİNMİ GAZZE DE HER GÜN ÖLEN İNSANLAR İÇİNMİ HIIIIIIII........:ağla:
O zamanki Türkiye gerekli Tepkiyi Koymustur..Tezkere engellenmis cikarilmamis..
ayni zamanda incirlikten sadece TIBBI ve Insani yardimamacli ucuslara izin verirlmistir.
Aciklama Cumhurbaskanimiz Abdullah Güleaittir..
Gazze icin müthis Diblomasi atagi sürüyor..Müslümanlarin Tarihinde bir ILKI gerceklestiren Basbakanimiz bu Konuda gerekli hassasiyeti göstermistir..ve gösteriyor.
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:11
11 yıl önce PKK tarafından esir alınan 8 askeri teslim alan heyette yer alan eski RP Van Milletvekili Fethullah Erbaş, askerlerin teslim alınmasını ve PKK bayrağı altındaki o çok tartışılan resmi anlattı.
11 yıl önceydi. PKK'nın esir aldığı askerleri almaya gitti. Eleştirildi, küfür yedi, "Tuzağa düşürüldüm" dedi. Dönemin Refah Partili milletvekili Fethullah Erbaş, esirleri kurtarma sürecini anlattı.
PKK'ya esir düşen sekiz asker, Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) imzaladığı tutanakla teslim alındı. Kamuoyuna yansıyan fotoğraflar tartışma yarattı. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Kurtulmalarından fazla sevinç duymuyorum" dedi. Siyasi parti temsilcileri, askerlerin propaganda için kurtarıldığını söyledi.
Tarih, 1996'yı gösteriyordu. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Ortaklar Karakolu'na yapılan baskında 15 asker şehit olmuş, 8 asker kaybolmuştu. Sonra, askerleri PKK' nın kaçırdığı ortaya çıktı. Bir grup anne, dönemin Refah Partisi milletvekili Fethullah Erbaş'ın kapısını çaldı. Onlar, çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan annelerdi. O arada PKK, yayın organından, 'Fethuııah Erbaş gelirse teslim ederiz' açıklamasını yaptı. Bu açıklamadan sonra, asker anaları Erbaş'ın peşini bırakmadı. Erbaş, Kuzey Irak' a gitti. Askerleri aldı geldi. Erbaş ile o günleri konuştuk.
TEMPO: Sayın Erbaş, hafta sonu, PKK elindeki askerleri DTP'lilere teslim etti. Cipler, Amerikalılar, Iraklılar. Tören gibi yani, sizin zamanınızda da böyle miydi?
Fethullah Erbaş: Bir kere, her şeyden önce askerlerin getirilmesi Türkiye için güzel bir olay oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Annelerin mutluluğu, insani olarak, Türkiye' de herkesi sevindirdi. 10'a yakın gazeteciyle gitmiştik o zaman. Üç gün Dohuk'ta bekledik. Otelde kimsenin bizimle ilgilendiği yoktu. Oysa, gazetelerinden askerleri vereceklerini duyurmuşlardı. Biz dört kişi, onların bürosuna gittik. PKK bu arada asker ailelerini alıp götürmüş. Aileler de orada. Ben Dohuk'ta teslim alacaktım. Kampa gitmeye falan niyetim yoktu.
F.E.: Şimdi PKK'nın, askerleri kaçırdıktan sonra meselesi propaganda yapmak. Yoksa niye versin, vermez. Bugünkü durum bizim gittiğimizden farklı. PKK, bu askerleri vermek zorunda. Çünkü Türkiye, o bölgede bir harekete geçti. İsrail iki askeri kaçırıldı diye Lübnan'ı tarumar etti. Kimse, "Operasyon yapma" deme hakkına sahip değil bu koşullarda.
T: Az önce PKK'nın amacı propaganda dediniz. Sizin başınıza da geldi bu, değil mi?
F.E.: Biz gittiğimizde Abdullah Öcalan başta ve Şam'daydı. O zaman da propaganda yapmak istediler. Bizi bir birlik karşıladı. Daha sonra bana, "Bu birliği selamlayın" dediler. Ben düşündüm ne diyeceğimi...
F.E.: Mağaraya girdik. Ağustos sıcağında, güneşin ortasından karanlık yere girince, göz bebeklerin küçülüyor. Karanlık görüyorsun her tarafı. Hissedemedik bayrak falan. Baktık yere bir şeyler sermişler. Oturduk, bir müddet sonra gözler alıştı, flaşlar patladı, oradaki fotoğraflar belli oldu. Bizi de öyle gösterdiler. Askerleri de biz bayrak altında falan almadık. Annesi gelen iki tanesini verdiler zaten. İkinci seferde, "Ben kampa falan gelmem" dedim. Dohuk'un yakınında, dağlık arazide teslim aldım.
F.E.: Terör örgütünün bir kanunu falan yoktur. Konjonktür ne gerektiriyorsa onu yapar. Anneler her gün Türkiye'de merakla çocuklarını bekliyorlardı. Ve çoğu, evladını öldü zannediyordu. Ta ki Milliyet gazetesinde askerlerin fotoğrafları yayımlanana kadar. O hadise (http://www.ensonhaber.com/gundem/91749/arama/hadise-35.html)den sonra bütün dünya duydu. Duyulunca, bir baskı unsuru oluştu PKK üzerinde. Anneler, Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı, Başbakan dahil herkese başvurdu. Bir netice alamadılar.
F.E.: Tabii devletin terör örgütü ile masaya oturup pazarlık yapması söz konusu değil. Ben Doğu milletvekili olarak bölgeyi tanırım ama benim oradaki ilişkilerim yasal kişilerleydi. PKK'yla bir işim olmaz. Ama ailelere de söz vermiş oldum. Sonra bir basın toplantısı düzenledim, "Bu ülkede sivil toplum kuruluşları yok mu?" diye sordum. O zaman İHD ve Mazlum-Der yetkilileri aradı. Onlarla birlikte gittik.
F.E.: Ben uçak1a Van'a gitmeden VIP salonunda oturuyorum. Çeşitli partilerin de milletvekilleri var. Geldiler; dediler ki, seni Cumhurbaşkanı arıyor. Ben de dedim ki: "Gırgır geçmeyin." Çünkü biz aramızda, "İçişleri Bakanı arıyor" deriz. Bu, 'hanım arıyor' demektir. Güldüm. "Alo" dedim, bu arada telefonun sesini dışarı verer tuşa bastım. "Fethullah, bu çocuklarla ilgilendim, gözlerinden öperim" dedi karşıdaki ses. Gerçekten Demirel'di. Herkes duydu. O zaman onun yolladığını sandılar.
F.E.: Herkesin haberi vardı. Giderken kimse bir şey demedi. Gelince ortalık karıştı. İki askerle dönünce, bir de basında o fotoğraflar çıkınca, "Terör örgütüyle pazarlık yaptın" diye suçladılar. Rahmetli Türkeş, "Ensesinden tutun, Meclis'in kapısına koyun bunu" dedi. Mustafa Kalemli, istifamı istedi. Neler söylediler, küfür ettiler. Kardeşim ne yapayım? Bir hata yaptım. Ben, Türkiye Cumhuriyeti'nin tepkisinde haksız olduğunu düşünmüyorum. Ama görmedim gerçekten o bayrakları.
de bu ülkenin Lawrence'ı oldun" dedi. Aradan 15-20 gün geçti, bir tanıdığıyla odama geldi. "Bu arkadaşımızın çocuğu da kaçırılmış. Bunu nasıl getireceğiz?" diye sordu. "Benim imkanım bu kadar, git biraz da sen Lawrence'lık yap" dedim. Basın toplantısı yapıldı, orada bana sahip çıkıldı. O zaman epey rahatladığımı hatırlıyorum.
F.E.: Bir yerde esirken, karşındaki tetiği çektiğinde öbür dünyayı boylar. Korkarsın. Sen başka bir eve girsen bile, o evin kurallarına uymak zorundasın. Zorla yaptırıyorlardır onları.
F.E.: Murat Karayılan ve Rıza Altun karşıladı. Gittik oturduk. Yemek pişirdiler. Kuzu etinden yapılmış, o da bize dokundu zaten. Yemekten sonra Apo ile konuşmuşlar. Apo, "Sadece annesi gelenleri vereceksin" demiş. Ben itiraz edince, "Serok öyle istiyor" dediler. Serok, Apo'ymuş. Orada öfkem doruğa çıktı. Lider kadrosundaki kişilere ağzıma ne gelirse söyledim. Sövdüm yani.
F.E.: Dediler ki: "Ağabey sessiz söyle. Bak buradaki militanların biri deli falan olur, ateş eder."
F.E.: O, PKK'mn eline düşmeden yaralanmış. Başçavuş da herhalde kendini kurtarmak için bunun firarını vermiş. Bundan da PKK'nın haberi olmuş. "Türkiye'ye gelirsem beni asarlar" diye korkuyordu. Ben buna iki tokat attım orada. "Eşek herif, anan baban kahrından ölecek" dedim. Bunun aklı başına geldi. Döndü bizimle. Korktuğu gibi bir şey olmadı. Yeniden askerlik yaptırdılar. Esir düşen askeri suçlamamak lazım. Ben gördüm, araştırdım esir alındıkları yerleri. İsteyerek esir düşmüyorlar ki.
http://www.ensonhaber.com/gundem/91749/fethullah-erbas,-pkknin-kacirdigi-askerleri-anlatiyor.html
HAHA NE OLDU BÖYLE YAAA BİZ BU HABER YALANSA MİLLİ GÖRÜŞÜ BIRAKACAKTIK ARKADAŞ ACABA ŞİMDİ NE YAPACAK HA HA :yehoo::w:
nerede iftira ?
Imdadina google yetisti..daha siyasi tarihinizden haberin yokummu seleme..
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:13
Bulaşık insanlara müdahele boynumuzun borcu oldu resmen yahu..
Kardeşim sen dağ ile fareyi çayır çimen konularında kıyaslasana..
Senin efendilerin ne yaptı hani niye durdur muyor ya?
Adam kimi kurtarmaya gitmiş konsuuyla alakasızım belki ama n,ye kıvıryorsun?..
Kuyruk acından mı?..
Bakın, efendice tartışın. GÜZEL bi konu altında birleştik GÜZEL GÜZEL tartışın.. Ne kasıyorsunuz?.. Ne saptırıyorsunuz?.. İlla 'çobanlık' mı yapalım size?
Mesajlarınızı mı denetleyelim, düzenleyelim illa?..
Kardeşleirm, yavaş gel biraz..
GÜZEL GÜZEL edin laflarınızı..
Tamam?..
Paylana paylana bir hal oldunuz hala utanmadan 'bu iş tamam yanlış AMA' deyip kıvırıyorsunuz..
E dönüp dolaşıp farklı farklı dallara atlamaya ne gerek var?
Devekuşu başını kuma gömerse bi faidesi olur mu? Olacak mı?..
Yooo!
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:13
O zamanki Türkiye gerekli Tepkiyi Koymustur..Tezkere engellenmis cikarilmamis..
ayni zamanda incirlikten sadece TIBBI ve Insani yardimamacli ucuslara izin verirlmistir.
Aciklama Cumhurbaskanimiz Abdullah Güleaittir..
Gazze icin müthis Diblomasi atagi sürüyor..Müslümanlarin Tarihinde bir ILKI gerceklestiren Basbakanimiz bu Konuda gerekli hassasiyeti göstermistir..ve gösteriyor.
EVET O NEDENLE BU TEZKEREYİ REDDEDEN MİLLETVEKİLLERİNİ MECLİSE ADAY GÖSTERMEDİNİZ GERÇİ İYİ OLDU ŞİMDİ BİZE GERİ DÖNDÜLER BU ARADA İNCİRLİKTEN YAPILAN 36000 UÇUŞU AÇIKLARMISIN SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM ABD ORAYI İNCİRLİKTEN BİR ÇOK KEZ BOMBALADI TABİ UÇAKLARDA TURİST TAŞIMADI İSE
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:15
nerede iftira ?
BENİM VARDI NE OLDU BANADA İNANMIYORSUN.....
IKI yetiskin Sp li bir Olsa 10 Yasindaki bir Ak Partili gencin cizdigi siyasi cizgiyi hayal bile edemez..
Biz ne diyoruz ?
PKK nin Ayagina neden gidildi ?
Cevap veremiyorlar..sonra Imdatlarina googleyetisiyor..sonra verip veristiriyorlar..bulduklari haberlere dayanarak ?
Halbuki diyoruzki Insan sorumlu birmakamda oldugu zaman oldugu zaman görüsmek zorundadir..
SP Teröristlerle neicin görüstü ise ??
Suan Devlet sorumlulugu olanlarda Yabanci Güclerleoyüzden görüsüyor.
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:20
IKI yetiskin Sp li bir Olsa 10 Yasindaki bir Ak Partili gencin cizdigi siyasi cizgiyi hayal bile edemez..
Biz ne diyoruz ?
Cevap veremiyorlar..sonra Imdatlarina googleyetisiyor..sonra verip veristiriyorlar..bulduklari haberlere dayanarak ?
Halbuki diyoruzki Insan sorumlu birmakamda oldugu zaman oldugu zaman görüsmek zorundadir..
BİR BEN 16 YAŞIMDAYIM 2000 TANE YETİŞKİN AKP Lİ BENİ İKNA EDEMEDİ 2 BEN SİZE EN BAŞINDA BUNUN CEVABINI ASKERLERİ KURTARMAK OLDUĞUNU SÖYLEDİM 3 SİZ İSTEYİN YADA İSTEMEYİN ONLAR KAN AKITACAKLAR SİZ MASAYA OTURMAYA DEVAM EDİN BANA 36000 UÇUŞ NEDEN İNCİRLİKTEN IRAKA YAPILDI AÇIKLAYIN BUNLAR YIKSA TURİSTMİ TAŞIDI
EVET O NEDENLE BU TEZKEREYİ REDDEDEN MİLLETVEKİLLERİNİ MECLİSE ADAY GÖSTERMEDİNİZ GERÇİ İYİ OLDU ŞİMDİ BİZE GERİ DÖNDÜLER BU ARADA İNCİRLİKTEN YAPILAN 36000 UÇUŞU AÇIKLARMISIN SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM ABD ORAYI İNCİRLİKTEN BİR ÇOK KEZ BOMBALADI TABİ UÇAKLARDA TURİST TAŞIMADI İSE
Milletin agzi torba degilki büzesin..teki diyor 4900 bu 36 bine cikardi:-)
ÜLKENIN bir Numarali Adami acikladi..incirlik Üssünden sadece TIBBI ve Insani yardimlar icin ucaklar kalkmistir diye.
Sanal Mücahidi degil.
ebu ubeyde..Irakin Iskalini hangi Adaylarla Kurtaracaksiniz kadin Adaylarlami ?
yoksa ne ?
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:20
Biz ne diyoruz ?
Kardeş sende konuyu bulandırma.
Ayrı konulara çıkacaksanız geçin özelde tartışın. Şunlara kenelil fırsatı vermeyin yahu. Utanma, yüz kızarma diye bir huyları yok işte anlamıyor musunuz?..
Millet kimin ne olduğunu biliyor işte. Konu dışında ise özelden yahut başka başlıklar açıp orada o konu da tartışırız. Bunların amacı zaten GÜZELliğin önünü örtmek..
İşleri hep bu..
Uyarı diye farz et bunu..
Selametle
mehmetakif24
02-13-2009, 23:21
Biz ne diyoruz ?
http://www.akpartiforum.com/fethullah-erbas-pkkdan-asker-kurtarinca-andiclandim-t55998.html?p=511261#post511261
sizde 100 yaşındaki bir kartel ağzıyla konuşuyorsunuz. buyrun üstteki link size yeterli cevabı verecektir.
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:24
Milletin agzi torba degilki büzesin..teki diyor 4900 bu 36 bine cikardi:-)
ÜLKENIN bir Numarali Adami acikladi..incirlik Üssünden sadece TIBBI ve Insani yardimlar icin ucaklar kalkmistir diye.
Sanal Mücahidi degil.
ebu ubeyde..Irakin Iskalini hangi Adaylarla Kurtaracaksiniz kadin Adaylarlami ?
yoksa ne ?
IRAĞIN İŞGALİNİ İNŞAALLAH KENDİ ELLERİMİZ İLE GİDİP BİZZAT KURTARACAĞIZ VE BUGÜN IRAĞIN KURTULUŞU ANCAK D8 İLE OLUR BUNU HAMAS LI BİR ARKADAŞIM SÖYLEMİŞTİ BEN DEĞİL.......
BİR BEN 16 YAŞIMDAYIM 2000 TANE YETİŞKİN AKP Lİ BENİ İKNA EDEMEDİ 2 BEN SİZE EN BAŞINDA BUNUN CEVABINI ASKERLERİ KURTARMAK OLDUĞUNU SÖYLEDİM 3 SİZ İSTEYİN YADA İSTEMEYİN ONLAR KAN AKITACAKLAR SİZ MASAYA OTURMAYA DEVAM EDİN BANA 36000 UÇUŞ NEDEN İNCİRLİKTEN IRAKA YAPILDI AÇIKLAYIN BUNLAR YIKSA TURİSTMİ TAŞIDI
daha Toysun..ikna olabilmek icin Ergenligi bitirmen gerekir..yoksa cahilsin cesur olursun.
seni kimse ikna edemez:-)
Biz Davosta Masadan NELERIN cikabilecegini Dünyaya gösterdik..Masa Basi cok isler basarilir..
Sadece o masa basinda..Tayyib Erdogan Orta Dogunun en cok sevilen Lideri oldu..Atacagi her adim mutlaka destek görecektir.
Biz bir mektupla la savas engelleyenlerin Torunlariyiz..karsi tarafin mektubuyle partilerin kapandiginida biliyoruz..
simdi Tayyib Erdogan ayni gücü eline almaküzre.
onun icin "Durmak Yok Yola Devam" diyorum.
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:26
Feshupanallaaaaaaaah!
Hey Allah'ım Yarabbim yaa!
Kardeş sende konuyu bulandırma.
Ayrı konulara çıkacaksanız geçin özelde tartışın. Şunlara kenelil fırsatı vermeyin yahu. Utanma, yüz kızarma diye bir huyları yok işte anlamıyor musunuz?..
Millet kimin ne olduğunu biliyor işte. Konu dışında ise özelden yahut başka başlıklar açıp orada o konu da tartışırız. Bunların amacı zaten GÜZELliğin önünü örtmek..
İşleri hep bu..
Uyarı diye farz et bunu..
Selametle
dogru diyorsun..konu ile ilgisi olmayan tartismalar gereksizdi.
Arzu edersen Konu disi Mesajlari ortadan kaldirabilirsin.
muhabbetle
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:28
daha Toysun..ikna olabilmek icin Ergenligi bitirmen gerekir..yoksa cahilsin cesur olursun.
seni kimse ikna edemez:-)
Biz Davosta Masadan NELERIN cikabilecegini Dünyaya gösterdik..Masa Basi cok isler basarilir..
Sadece o masa basinda..Tayyib Erdogan Orta Dogunun en cok sevilen Lideri oldu..Atacagi her adim mutlaka destek görecektir.
Biz bir mektupla la savas engelleyenlerin Torunlariyiz..karsi tarafin mektubuyle partilerin kapandiginida biliyoruz..
simdi Tayyib Erdogan ayni gücü eline almaküzre.
onun icin "Durmak Yok Yola Devam" diyorum.
HA HA DAVOS MUHTEŞEM BİR TAVIRDI AMA ŞUNU UNTMAYIN Kİ İSLAM ÜLKELERİNDE ARAPLAR DA DAHİL ALİMLERİN VE HALIKN EN ÇOK DESTEKLEDİĞİ İNSAN ERBAKAN HOCAM BİZZAT KONUŞTUĞUM CEPHEYE GİTMİŞ VEYADA ARAP ASIILI MÜSLÜMAN SÖYLEDİ BUNU
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:31
Yahu bari siz yapmayın.. Hani bilginiz yoktu az önce..
Hani böyle saçma 'siper'liğinizi özelden halletseniz?
Genc bak uyarildiginin farkinda degilsin sanirim..?
Cevap yazma hakkim oldugu halde bu hakki yazmayacagim.
Üç mevsim
02-13-2009, 23:32
O günleri hatılıyorum Refah Partisi milletvekili Fethullah Erbaş gidip askerleri kurtarmıştı. Ama medya sırf Refah Partisi'ne hasedinden dolayı meseleyi -Pkk bayrağı altında- -Pkk mağarasında- gibi çirkefçe yayınlarla sabote etmeye çalışmıştı. Bu başarıydı, burada askerler kurtarılmıştı, bunu alkışlamaları gerekiyordu. Ama tam tersini yaptılar.
Buradan çıkarılacak sonuç; İcabında Pkk ile de görüşülür, öyle hemen insanları maşa, piyon vs diye karalamamak lazım.
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:33
Genc bak uyarildiginin farkinda degilsin sanirim..?
Cevap yazma hakkim oldugu halde bu hakki yazmayacagim.
PEKİ TAMAM SİZİNLE İNŞALLAH DAHA ÇOK TARTIŞRIZ NEYSE ALLAHA EMANET OL
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:33
HA HA DAVOS MUHTEŞEM BİR TAVIRDI AMA ŞUNU UNTMAYIN Kİ İSLAM ÜLKELERİNDE ARAPLAR DA DAHİL ALİMLERİN VE HALIKN EN ÇOK DESTEKLEDİĞİ İNSAN ERBAKAN HOCAM BİZZAT KONUŞTUĞUM CEPHEYE GİTMİŞ VEYADA ARAP ASIILI MÜSLÜMAN SÖYLEDİ BUNU
Yahu kardeş sana da bi arap asıllı müslüman söylüyor bi HAMASlı arkadaş söylüyor.. Ya.. Ne denir bilmiyorum artık hadi güzellik işinize gelmiyor şu bulaıklığı bırakın bari..
'Yalanla iş mi yürür bee' dedirtmeyin millete tamam?.. Hani diyorum diye değil, kimse öyle bi zan altında bulunmasın diye!!!
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:34
O günleri hatılıyorum Refah Partisi milletvekili Fethullah Erbaş gidip askerleri kurtarmıştı. Ama medya sırf Refah Partisi'ne hasedinden dolayı meseleyi -Pkk bayrağı altında- -Pkk mağarasında- gibi çirkefçe yayınlarla sabote etmeye çalışmıştı. Bu başarıydı, burada askerler kurtarılmıştı, bunu alkışlamaları gerekiyordu. Ama tam tersini yaptılar.
. BUARAYA KADAR KATILIYORUM....
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:36
Yahu kardeş sana da bi arap asıllı müslüman söylüyor bi HAMASlı arkadaş söylüyor.. Ya.. Ne denir bilmiyorum artık hadi güzellik işinize gelmiyor şu bulaıklığı bırakın bari..
'Yalanla iş mi yürür bee' dedirtmeyin millete tamam?.. Hani diyorum diye değil, kimse öyle bi zan altında bulunmasın diye!!!
ABİ YALAN SÖYLEMEDİM LÜTFEN İFTİRA ATMAYINIZ İSTERSENİZ İSMDE VERİRİM AMA BENİ ÇILDIRTMAYINIZ ÇÜNKİ CEPHE DE SAVAŞMIŞ ÇOK MÜCAHİD GÖRDÜM GAZZE DE HAMAS TARAFINNDAN EĞİTİLMİŞ TÜRKİYEDE ÇALIŞAN DOKTORLARLA TANIŞTIM LÜTFEN BU MESAJI SİLİN ÇÜNKİ YALAN SÖYLEMEDİM........
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:37
Buradan çıkarılacak sonuç; İcabında Pkk ile de görüşülür, öyle hemen insanları maşa, piyon vs diye karalamamak lazım.
Karteli sende İŞİNE GELDİĞİ GİBİ kullansana kardeş.. Sende cihad yapmıyor musun?..
Yani bu şiarın yanlış geldi bana..
Üstlere bildirmeliyim seni. Böyle dava mı olur :karasız: !!!
(Anlayan anladı.)
anlayana selam olsun.
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:40
ABİ YALAN SÖYLEMEDİM LÜTFEN İFTİRA ATMAYINIZ İSTERSENİZ İSMDE VERİRİM AMA BENİ ÇILDIRTMAYINIZ ÇÜNKİ CEPHE DE SAVAŞMIŞ ÇOK MÜCAHİD GÖRDÜM GAZZE DE HAMAS TARAFINNDAN EĞİTİLMİŞ TÜRKİYEDE ÇALIŞAN DOKTORLARLA TANIŞTIM LÜTFEN BU MESAJI SİLİN ÇÜNKİ YALAN SÖYLEMEDİM........
Bak, son cümlem ne kardeş;
Tamam?.. Anlamadan direk pehlivanlık yapmasak?.. Daha da komik oluyoruz çünkü!
Yoksa sana iftira atan senin gibi olsun..
Ne haddime! . . .
ebu ubeyde
02-13-2009, 23:41
Bak, son cümlem ne kardeş;
Tamam?.. Anlamadan direk pehlivanlık yapmasak?.. Daha da komik oluyoruz çünkü!
Yoksa sana iftira atan senin gibi olsun..
Ne haddime! . . .
YA ÖZÜR DİLERİM CÜMLENİN SONUNU SİNİRDEN OKUMADIM BÖYLE DURUMLRI HİÇ SEVMİYORUMDA ÖZELLİKLE DE DOĞRU SÖYLEDİĞİM ŞEYLERDE
FarukARSLAN.
02-13-2009, 23:48
YA ÖZÜR DİLERİM CÜMLENİN SONUNU SİNİRDEN OKUMADIM BÖYLE DURUMLRI HİÇ SEVMİYORUMDA ÖZELLİKLE DE DOĞRU SÖYLEDİĞİM ŞEYLERDE
İyi o zaman. Sinirlenmeye de gerek yok çiğ yemezsen karnın ağırmaz..
Selametle..
Konu GÜZEL yorumlar da o doğrultudan olsun :)
nerede iftira ?
ben siyasetten çok anladığımı hangi mesajımda söylemişim bul :)
ben bu olayı bilmiyodum...bi abiye sordum o bana bu linki verdi bende girdim...
neyse bu sefer kesin bu başlıpa yazmıyıcam...
nolur yazarsam silin...:)
ankara--24
02-14-2009, 01:05
yönetimden bu konuyu kapatmasını rica ediyorum
genç_TÜRK
02-14-2009, 01:46
aynen yav..demek istemiom ama konu çığrından çıktı!!..birileri içine etti konunun...:S
işte kopya çekmeye başladınız baktınız olmuyor böyle bir şeyler öğreneceksiniz zaman alacak daha amatör ligten bir kurtulmanız lazım bizim bir alt takımımız olmak kolaymı yetişeceksinizki bize katılasınız
Ertuğrul ÖZGÜL
02-16-2009, 17:23
tipine önem vermemek lazım vatan sever olsun tamam
FarukARSLAN.
02-16-2009, 18:03
bizi elestirenler Chp nin Basörtü acilimina karsin akp nin kadeh ,iski Dansöz ve akp li kadin kollarinin Düzenlemis oldugu Toplantida Filistin Katliami sürdügü dönemde Sal oynasin Göbek atmalarini elestirin
Bu bir ''açılım'' değildir demek için komik olmak lazım.
Sonra lafı da AK Parti'ye gtiriyorsunuz. Ne güzel.. Ancak siz AK Parti'yi bğenmediğiniz için muhalefet değil misiniz? E beğenmediğiniz taraf sizde de mi oluyor yoksa?!
Geçin bu ayak oyunlarını. Siz 'çizgi'nizi aştığınız için tepki geliyor. Kabullenin bunu oranın buranın yaptıklarına bakmadan önce çuvaldızı kendinize batırın.
FarukARSLAN.
02-17-2009, 20:44
Kardesim biz ilk defa Basi acik kadin aday koymuyoruz ki acilim tepki alalim bu tepkiyi gösteren sadece sizin gibi Saadet in acigini Buldugunu Sannetim
bir de Terbiyesizze adayimizin Bekar oldugunu belirtip ahlaki olmayan yere cekmektir
Biz hic bir zaman sizin gibi gayri ahlaki bir sekilde elestiride bulunmadik
Kardeşim Saadet ilk kez yapıyor yahut yapmıyor, 'istisna'yı kaideyle bir mi tutacağız? Yoo!..
Hem Saadet'e halel getirdiğimiz yok ki! Şu bize karşı cihad naraları atmaları ve bu yaptıkları 'açılım olmayan' hareketleri asıl amaçlarının ''taht'' olduğunu ele veriyor yani.
Siz konunun aslını yakalayamamışsınız. E diğer sayfalarda sizin gibi neredeyse 50 defa söyleyen oldu bu sözleri. Her birinde de aldı cevabını. Şimdi herbirinizin 'bahane'sine ayrı ayrı mı gelelim?..
Çuvallamışsınız işte hayırlı uğurlu olsun dedik!
bir de Terbiyesizze adayimizin Bekar oldugunu belirtip ahlaki olmayan yere cekmektir
Yahu garip olanı bizim alıntılamamız mı haberde öyle verilmesi mi?.. Durup düşünün artık neden haberlere bi belediye başkan adayımızın evli olup olmaması konu oluyor ki diye..
Öyle çapsız çapsız geleceğinize..
İsterseniz sizin için bi çuvaldız siparişi de verelim..
Ne iyi olur değil mi?..
milletinadami
02-19-2009, 16:50
milli gorus holiganizmi gene muslumanlarin huzurunu kacirmis...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.