Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah Gazetesi reytingleri patlattı: 709.307 !
FarukARSLAN.
08-24-2009, 19:58
Sabah'ın Ramazan kampanyaları milletin neye duyarlı olduğunu bir kez daha dosta düşmana kanıtladı:
http://img4.imageshack.us/img4/6255/57128363.jpg
BlueMoon
08-24-2009, 20:04
vay be sbahtan sonra zaman geliyor D:
Supraliminal
08-24-2009, 20:27
Daha önce boşa söylemedik-belirtmedik . :)
Sabah gaztesininin yarın tirajları alt üst edeceğinden eminim :)
http://www.akpartiforum.com/sabah-bedava-kurani-kerim-dagitacak-medya-tarihinde-bir-ilk-t114465.html
Arkadaşlar gazeteyi alamadım ararken gittiğim bir bakkalda 2 adam vardı.Biri dükkanın sahibi diğeri bir adamdı.Dedim''Sabah gazetesi var mı?''
D.Sahibi:Hürriyet var onu verim
Diğer adam:Sabah almayın be o Tayyip'in damadının gazetesi almasın millet.Hürriyet alsınlar.
Bende sabah sabah tartışma çıkmasın diye ses çıkarmadım.Gittim.İşte böyle zihniyette insanlar milleti kandırmaya çalışıyor.
Yıldırım
08-24-2009, 21:40
Burada Sabah Gazetesi'nin başarılarından bahsetmemiz gerekirken bazıları Zaman, Vakit karşılaştırması yapıyor...Hala anlayamadınız bu tarz tartışmalar bize zarar verebilir.Sansür diye nitelendirilen şey bu olsa gerek...
Sabah gazetesini tebrik ediyorum...
Yıldırım
08-24-2009, 22:07
Sabah gazetesinin ne başarısı var sevgili burak kardeşim?
Çıplak kadın resmi basan bir gazeteyi sırf partime yakın yayın politikası güdüyor diye başarılı göremem kusura bakmayın.
Çıplak kadın resmi basan bütün gazeteler ahlaksızdır, ahlaksızların da başarısı olamaz benim ölçülerime göre.
Sabah Gazetesi'nin trajda birinci olması bir başarıdır.Bu Hürriyet içinde geçerli, Milliyet içinde...Sizin ölçülerinize göre olmayabilir.
Çıplak kadın resmi basan bir gazeteyi sırf partime yakın yayın politikası güdüyor diye başarılı göremem kusura bakmayın.
Karşınızda çocuk yok sizin biz parti programı ile birlikte hareket etmiyoruz...
çalıkuşu
08-24-2009, 22:11
sabah gazetesinin böyle bişey yapması bende baykalın çarşaf açılımı diye milletin gözüne girmeye çalışması türünden bi izlenim uyandırdı.
sabah gazetesi alırmıydım almazdım sadece bu günlük müslüman olurlar yarın yine aynı hamam aynı tas
redyellow
08-24-2009, 22:16
sabah gazetesinin böyle bişey yapması bende baykalın çarşaf açılımı diye milletin gözüne girmeye çalışması türünden bi izlenim uyandırdı.
sabah gazetesi alırmıydım almazdım sadece bu günlük müslüman olurlar yarın yine aynı hamam aynı tas
Katılıyorum. Teşekkürler.
Yıldırım
08-24-2009, 22:19
Herkesin ölçüsü kendine...
xhidayet
08-24-2009, 23:24
Bismillahirrahmanirrahim...
Konu dışı yorumlar yazılması ve gereksiz yere tartışma ortamı oluşturulması sebebiyle, konu bir süreliğine kapatılmıştır.
Konu dışı mesajlar ve gereksiz yapılan tartışmalar silinecektir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.