Orijinalini görmek için tıklayınız : sağlam'dan hakeme isyan 'hakem neyi gördü..?'
Parantez
09-16-2007, 16:35
Sinem neyi gördü!
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, son dakikada verilmeyen gole isyan etti: “Hakem olmayan şeyi nasıl gördü”
MAÇ sonrası hakeme yönelik açıklamalar yapan Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, “Hakem neyi gördü anlayamadım. Olmayan birşeyi görüp, golü iptal etti!.. Nasip!.. Demek ki bu maçta 3 puan yokmuş” diye konuştu. Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde önemli bir maç oynayacaklarını belirten Sağlam, “Kadromuz geniş ve o günkü şartlar itibariyle takıma katkı sağlayacak kadroyu çıkarmaya çalışıyoruz” dedi. Ankaraspor maçıyla da ilgili görüşlerini açıklayan Sağlam, “Son 10 dakika iyiydik. Baskı kurduk ve kanatlardan etkili geldik. Fiziksel anlamda zafiyeti olan bir takım bunu yapamaz. Ama bunu biz yaptık” dedi.
kaynak :fotospor
sende iyi durdun bu konu üzerinde..gitti iki puan soguk su ic diyecegim ama oruclusun, iftardan sonra iciver ;D ;D
Parantez
09-16-2007, 16:38
sende iyi durdun bu konu üzerinde..gitti iki puan soguk su ic diyecegim ama oruclusun, iftardan sonra iciver ;D ;D
ben sezon bitene kadr araştrcam bu konuyu
yakalarına yapışcam
burunlarından getircem ;D :D ;) :)
soğuk su olayına gelince :D
içmem alcam ben o 2 puanı
yakalarına yapışcam
yaaasaaaaaaaaa atesbocegi
HAKEM MEZARIN HAZIRDIR UMARIM ::)
giden geri dönseydi isimiz vardi ;)..gerci eger iki puanla sampiyonlugu kaybedersiniz ne gülerim ;D ;D..sonra saiyn yüksele güzel bir hediye yollarsiniz ;)
Parantez
09-16-2007, 16:43
yakalarına yapışcam
yaaasaaaaaaaaa atesbocegi
HAKEM MEZARIN HAZIRDIR UMARIM ::)
1 dk hemn hazrlayım canm ;)
Parantez
09-16-2007, 16:49
evet bir başka mezarı hazırladım buyrun : ;D
yabancıların mezarları böle oluomuş ancak bunu yapabildim ;)
http://img67.imageshack.us/img67/5411/tombstone1ci0.jpg (http://imageshack.us)
BÜTÜN BUNLAR ŞAKA TABİ LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN
hakemlik zor zanaat azizim 8)..hakem olacagina, mahalle bakkali ol daha iyi baksana kimseye yaranamiyorsun ;)
Türkiye-Macaristan maçı hakemi görüntüleri tv'den izledikten sonra verdiği kırmızı kartın yanlış olduğunu anlayıp macar halkından özür diledi acaba bizimkininde bjk'den özür dileyecek yüreği var mı ?
Parantez
09-16-2007, 16:59
hakemlik zor zanaat azizim 8)..hakem olacagina, mahalle bakkali ol daha iyi baksana kimseye yaranamiyorsun ;)
adam gbi yapsınlar görevlerini bak nasıl yarancaklar ;)
Parantez
09-16-2007, 17:00
Türkiye-Macaristan maçı hakemi görüntüleri tv'den izledikten sonra verdiği kırmızı kartın yanlış olduğunu anlayıp macar halkından özür diledi acaba bizimkinde bjk'den özür dileyecek yürek var mı acaba ?
yok canm o yapmaz yapamaz daha doğrusu
gıcık adam :'( >:(
nereye kadar 3 yilda kac hakem yedik..
ali aydin,cem papila, bülent demirlek, özgüc türkalp ama su cem papila bjk liler icin efsane olsa gerek ;D
Parantez
09-16-2007, 17:05
nereye kadar 3 yilda kac hakem yedik..
ali aydin,cem papila, bülent demirlek, özgüc türkalp ama su cem papila bjk liler icin efsane olsa gerek ;D
yyaaaaaaa ne demezsin
hafızamıza kazandı SAOLSUN >:( >:(
AYY bunlardan çektiğimiz nedr ya bizim
ah ah bunlarin hakkindan pascal nouma gelirdide :) noumaaa noumaaa, vedat yüksele kafa atsanaaaa ;D
selahattin_ay
09-21-2007, 18:57
amaaan bosverin arkadaslar gitti iste puan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.