Orijinalini görmek için tıklayınız : Sami Yusuf'un bu televizyonda ne işi var? Sami Yusuf'u proteto ediyorum...
süleyman-bin-muhammed
09-20-2007, 03:02
İslamcıların Tarkan'ı diye sunulan ve Türkiye'de İslamcı medyaya ambargo koyan Sami Yusuf, Avrupa'da bir televizyona konuk oldu. İşte o kanal..
http://image.haber5.com/haber/7678.jpg
--------------------------------------------------------------------------------
Yine ROJ Tv, yine stüdyo konuğu.. PKK’ya yakın televizyonda ilginç bir sanatçı.. Ne Ahmet Kaya, ne Ferhat Tunç, ne de Rojda.. Aksine İslami kesimin Tarkan’ı olarak anılan bir isim; Sami Yusuf.
http://www.belgehaber.com/images/haber/1172.jpg
Türkiye’ye geldiğinde kanal seçerek bazılarını reddeden Azeri asıllı Mısırlı sanatçı Sami Yusuf, alışılmadık bir tv kanalına konuk oldu. Bu kanal PKK’ya yakınlığı ile bilinen ROJ Tv’den başkası değildi. ROJ tv’ye Stüdyo konuğu olarak katılan Sami Yusuf yaklaşık bir buçuk saat hem sohbet etti hem de sevilen parçalarını stüdyo ortamında seslendirdi
http://www.belgehaber.com/images/haber/1169.jpg
************************************************** ************************************************** *****************
Programda İngilizce konuşan Sami Yusuf konuşmasını tercüman aracılığı ile yaptı. Gayet sıcak bir ortamda geçen sohbette, kardeşlik, barış sanat öne çıktı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de televizyon ve gazete ayrımı yaparak bazı medya organlarına konuşmayan Sami Yusuf’un, PKK televizyonunda uzun süre kalması ve konser vermesi dikkat çekti.
http://www.belgehaber.com/images/haber/1172.jpg
************************************************** ************************************************** ******************
Sami Yusuf ROJ tv’de de o çok bilinen “Sallallahu aleyhi ve sellem”, ve "Allahu alllah" gibi çok dinlenen eserlerini seslendirdi. Sami Yusuf geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldiğinde yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konser vermiş, izleyenlerinin tamamına yakınını ise İslami hassasiyetleriyle öne çıkan insanlar oluşturmuştu. Yine İslamcı gazete ve televizyonlar da Sami Yusuf’a geniş yer vermişti.
Belgehaber
Sukût-u_Hayal
09-20-2007, 03:19
gerçekten çok şaşırdım ya.. türkiye de de öyle bir amborga uyguladığından haberim yokdu... ???
TÜRK EVLADI
09-20-2007, 03:19
Bu haberi okuyunca Sami Yusuf'tan bir anda tiksindim...
AK_Genclik
09-20-2007, 11:40
yazık... yazık...
Gözlerime inanamadım..Ne oldum demeyecen ne olacam diyeceksin ...
Onlybullet34
09-20-2007, 12:06
Bilgilendirme yapılmamıştır.Eğer bilerek gittiyse bişey diyemiyorum şaşırdım(yazıklar olsun).
bende sami yusufun konserine giden tesetturluleri kiniyorum musadenizle
milliyet gazetesinin diline tesetturu islami dusurenleri protesto ediyorum
http://www.haksozhaber.net/images/other/3144.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/3146.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/3147.jpg
İslam aleminin tarkanıymiş Sami yusuf. ole yazyo milliyet gazetesi , Hergün dinimizi aşağilayan hakaret eden milliyet gazetesi bu görüntüleri gazetesine taşimiş..bole bir din bole bir müslümanlık olurmu. Bir çok islami die adlandırılan basında bu konsere güzel oldu diyo .Acaba güzelmi oldu..?? Çarşafıyla tam tesettüre bürünmüş dediğimiz o bayanın başındaki bandana da Kelime-i Tevhid mi var yoksa Sami Yusuf mu yazıyor? Biz onu Tevhid e aşık bilirdik ama değişmiş mi ne?
Biz mitinglerde bile bayan erkek ayrı olmaya dikkat ederiz de bunlar daha önemli bişeymi yapıyorlar ki bayan erkek ayrımı kalkmış?
Çözüm Kur'an Ahlakıdır... Çözüm o konsere gitmemektir. Çözüm haram helal gözetilmeyen bir konsere ne güzel oldu dememektir... Çözüm bu tür olaylara ne de olsa bunlar da bizden ya ses çıkarmayalım değil bunlar bizden ama yanlış yapıyorlar diyebilmek yani tenkid edebilmektir. Konseri düzenleyen İstanbul Byk Şhr Beldyesi Kültür Müdürlüğü imiş. Kültür adına yapar adam, ramazanda samiyi çağırır yazın tarkan ı çağırır adam etkinlik yapmak zorunda ona ne diyelim, yapmazsa adamı kovarlar ordan. Ne diyelim Haram-Helal gözetilmeden yapılan bir şeye güzel deniliyorsa batıya çoktan yenilmişiz demektir. Çarşafını giyipte Milliyet gibi bi gazetede başında sami yusuf yazan çaputla görünen, yer yer erkeklerle karışık bulunan yerde sırf konser sevabı? almak için mi gittiler anlamak zor... Kimse Başörtüsü Yasağına karşı çıkmasın. Önce Adam gibi örtünün, adam gibi başınızdaki örtü ile haya perdinizi beraber örtün ki bizde sizi savunalım... Rahmanın Emrettiği gibi örtünen, nefsine değil Hakkın emirlerine göre hareket edenlere Selam Olsun...
Velhasılı kelimeler kifayetsiz kalıyor... Rabbim bizleri islah eylesin. Şu mübarek Ramazan gününü bile helakımıza vesile olacak şeylerle geçiriyoruz ya daha ne olsun...
SELAMETLE
alıntıdır.
Ak_Kelebek
09-20-2007, 12:52
çok ilginç böyle bişey nasıl olur hayret ettim doğrusu..
Ben organizasyon yapan kişileri kınıyorum...
öyle yorum yapı yorsunuzda birde ken di aprtimiz yapılanlar 15 20 güm önce izmit te 6 .yıl kutlamalarında konser verildi. konserde kimler var dı .biri de zara diye bir şarkıcı okıyafetiyle kadın erkek karışık korsertertiplemişler .yorumsizin.ben ilk defagittim şasırdım herhalde son olur.
ilginc goruntuler. kimseyi suclamiyorum.
sami yusuf denile şahış ne oldum budalası bi adamdır istanbula gelmeden önceki bi röpörtajındada ben ilahi yada ezgi yapmıyorum dmeesi olmuştu
EpiVaTeS
09-20-2007, 22:46
yazık tek kelime ile...
sami yusuf bu hareketiyle sevenlerini sükutu hayale ugratmistir..bu hareketini kiniyorum sami yusuf hakkindaki düsüncelrimi tekrar gözden gecirme geregi duymaktayim..
Onlybullet34
09-20-2007, 23:30
Acaba Menejeri Türk kanalı diyemi tanıttı.
Parantez
09-20-2007, 23:43
yakıştıramamadım >:(
muhammed-bin-süleyman
09-21-2007, 10:38
bende sami yusufun konserine giden tesetturluleri kiniyorum musadenizle
milliyet gazetesinin diline tesetturu islami dusurenleri protesto ediyorum
http://www.haksozhaber.net/images/other/3144.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/3146.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/3147.jpg
İslam aleminin tarkanıymiş Sami yusuf. ole yazyo milliyet gazetesi , Hergün dinimizi aşağilayan hakaret eden milliyet gazetesi bu görüntüleri gazetesine taşimiş..bole bir din bole bir müslümanlık olurmu. Bir çok islami die adlandırılan basında bu konsere güzel oldu diyo .Acaba güzelmi oldu..?? Çarşafıyla tam tesettüre bürünmüş dediğimiz o bayanın başındaki bandana da Kelime-i Tevhid mi var yoksa Sami Yusuf mu yazıyor? Biz onu Tevhid e aşık bilirdik ama değişmiş mi ne?
Biz mitinglerde bile bayan erkek ayrı olmaya dikkat ederiz de bunlar daha önemli bişeymi yapıyorlar ki bayan erkek ayrımı kalkmış?
Çözüm Kur'an Ahlakıdır... Çözüm o konsere gitmemektir. Çözüm haram helal gözetilmeyen bir konsere ne güzel oldu dememektir... Çözüm bu tür olaylara ne de olsa bunlar da bizden ya ses çıkarmayalım değil bunlar bizden ama yanlış yapıyorlar diyebilmek yani tenkid edebilmektir. Konseri düzenleyen İstanbul Byk Şhr Beldyesi Kültür Müdürlüğü imiş. Kültür adına yapar adam, ramazanda samiyi çağırır yazın tarkan ı çağırır adam etkinlik yapmak zorunda ona ne diyelim, yapmazsa adamı kovarlar ordan. Ne diyelim Haram-Helal gözetilmeden yapılan bir şeye güzel deniliyorsa batıya çoktan yenilmişiz demektir. Çarşafını giyipte Milliyet gibi bi gazetede başında sami yusuf yazan çaputla görünen, yer yer erkeklerle karışık bulunan yerde sırf konser sevabı? almak için mi gittiler anlamak zor... Kimse Başörtüsü Yasağına karşı çıkmasın. Önce Adam gibi örtünün, adam gibi başınızdaki örtü ile haya perdinizi beraber örtün ki bizde sizi savunalım... Rahmanın Emrettiği gibi örtünen, nefsine değil Hakkın emirlerine göre hareket edenlere Selam Olsun...
Velhasılı kelimeler kifayetsiz kalıyor... Rabbim bizleri islah eylesin. Şu mübarek Ramazan gününü bile helakımıza vesile olacak şeylerle geçiriyoruz ya daha ne olsun...
SELAMETLE
alıntıdır.
KATILIYORUM.... VE ŞİDDETLE KINIYORUM >>>!!!
Onlybullet34'ün de dediği gibi işin içinde bir bit yeniği olabilir,yani kandırılmış olabilir;ama bu durumda bile Sami Yusuf'un en çok ilgi gördüğü ülkelerden olan Türkiye'nin hassasiyetlerinden haberdar olmaması da yine kınanası bir davranış.
Ayrıca,bir insanı yüceltmekte üzerimize yok millet olarak.Çok çabuk yüceltip en tepeye koyabiliyoruz,sonra böyle hüsranlar yaşıyoruz.
Ravza_Ruveyda
09-21-2007, 14:02
Arkadaşlar selamun Aleykum .
O konser denen şeyi haberlerde duydum . Ve şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım . Bizler tesettürlü bayanlar olarak tek amacımız Rabbimize ibadet etmek .
açıkcası ben kapalı bayanların , çarşaflı bayanların öyle meydanlarda erkeklerle karışık halde konser dinlemesine çok üzüldüm :(
Oraya giden insanlar için gerçekten çok üzüldüm. Bizim Rabbimizin rızasını kazanmak için örtüğümüz örtümüz bunu mu gerektiriyor. Kimmiş ya o Sami Yusuf denen kişi hangi müslüman kadın bir erkek için gidip o kalabalıkta televizyonlara çıkar ki :(
Dolunay Kardeşimizn yazdıklarına tüm kalbimle katılıyorum .
Rabbim şaşırtmasın bizleri. Allah (c.c) dinimizi Hakkıyla yaşayanlardan eylesin .. Doğru yola ulaştırdıktan sonra eğrilik vermesin inşaallah .
Yazacak bir şey bile bulamıyorum o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki :(
evt bende ordaydım ama 10 dk durdum cok kötü bir durumdu
aşk-ı ilahi
09-21-2007, 14:26
sami yusufun türkiyeyi bu kadar seviyorum söylemlerinden sonra roj tv ye çıkması ilginç...ama ..
bu arada bende bu konsere katılan degilde...sanki bu konsere katılınca kafaya bandana takmak mecburi gibi..takıp ..ağlayanları kınıyorum..yazık ya siz müslüman bayansınız ..bayan dediğin edepli adaplı olmalı...kendini her haliyle belli etmeli..diğer konserlere neden katılmıyoruz..şarkı olduğu için mi hayır..bize ters gelen ortam diyoruz..peki bu ortamın onlardan farkı ne anlatacak biri varmı...
Ak_Kelebek
09-21-2007, 14:27
sami yusufun türkiyeyi bu kadar seviyorum söylemlerinden sonra roj tv ye çıkması ilginç...ama ..
bu arada bende bu konsere katılan degilde...sanki bu konsere katılınca kafaya bandana takmak mecburi gibi..takıp ..ağlayanları kınıyorum..yazık ya siz müslüman bayansınız ..bayan dediğin edepli adaplı olmalı...kendini her haliyle belli etmeli..diğer konserlere neden katılmıyoruz..şarkı olduğu için mi hayır..bize ters gelen ortam diyoruz..peki bu ortamın onlardan farkı ne anlatacak biri varmı...
+1
muhammed-bin-süleyman
09-21-2007, 16:49
heal san ablam +1
maviinsan
09-21-2007, 18:29
Belki roj tv nin nasıl bir kanal olduğunu bimiyordur.Bilseydi katılmazdı diye düşünüyorum.Yok eğer bilinçli katıldıysa eleştirileri hakediyor
loneliness
09-21-2007, 18:34
Bakın arkadaşlar burda bir artniyet kesinlikle var..Düşünün ki karşımızdaki tv roj tv yani sıradan bir kanal türksatta roj tv gibi 10 larca kanal var.. yanlış anlaşılmasın roj tv bir ege tv büyüklüğünde bir kanal size göre sami yusuf ege tv ye yayına çıkarmıydı ... çıkmaz dı değilmi.. o zaman burda bir art niyet aramak zorundayım kardeşim....
e-midyat
09-21-2007, 19:00
arkadaslar bu kadar panik yapmanıza gerek yok bilakis kendisini tebrik ediyorum Umarım orda islamı en gzuel sekilde tebliğ etmiştir.Bilmiyorum o studyodaki elemanlardan kacı ALLAH kelimesini gunde kac defa duyuyorlardır.Belki gonullerine birazcıkta olsa bir yer bulur ALLAH c.c. selam ve dua ile..
arkadaşlar bu adam para kazanıyor.
bu size yeterli gelir sanırım.
vuslat_19
09-22-2007, 02:35
çok şaırdım sadece ama olayın içeriğini bilmeden karar vermek istemiyorum belki başka bişe vardır işin içinde ???
arkadaşlar bence bu kadar fazla yüklenmemek gerekıor bilmedeen..sami yusuff bu kanalın böyle br misyonu olduğunu bilmediğni sölemiş.hatta ve hatta bu yayının kaldırılmasını istemişler fakatt kanal bunu kabul etmemiş..bende bir arkaddaşımdan duydumm kesin bişey söleyemicem o yüzden ama bilmeden konuşmamk gerekir die düşünüorumm
SAHILL35
09-24-2007, 19:59
arkadaşlar bence bu kadar fazla yüklenmemek gerekıor bilmedeen..sami yusuff bu kanalın böyle br misyonu olduğunu bilmediğni sölemiş.hatta ve hatta bu yayının kaldırılmasını istemişler fakatt kanal bunu kabul etmemiş..bende bir arkaddaşımdan duydumm kesin bişey söleyemicem o yüzden ama bilmeden konuşmamk gerekir die düşünüorumm
KESİNKİLKE KATILIYORUM
Sami yusufa yazıklar olsun ama Hz.Fatıma,Hz.Aişe'nin mirasını bu şekilde küçülttükleri için şiddetle kınıyorum >:( >:(...Örtümüz Rabbimizin emridir beraberinde edep,haya ve güzel ahlak olmazsa olmazımızdır....
Esra KAÇ
09-24-2007, 22:37
Bende bu haberi şimdi okudum ve inanamadım.
Şunu düşünmeye başladım dini kullanarak acaba meşur olmak mı istedi?
Birde Dolunay Başkan'a katılıyorum.
Sami Yusuf'un konserine giden ve orda onu görebilmek için birbirlerini çiyneyen vede onu görünce göz yaşlarını tutamayan türbanlı bayanları pekte hoş bulmadım açıkcası.
Bu gibi davranışlar kapalı olan birilerine hiç yakışmadı.
selahattin_ay
09-25-2007, 00:50
Bilgilendirme yapılmamıştır.Eğer bilerek gittiyse bişey diyemiyorum şaşırdım(yazıklar olsun).
bence de bilgilendirme yapilmamis olabilir
yoksa offff
kime guvenecez biz biz bu dunya da
günah almamak en iyisi
:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.