Orijinalini görmek için tıklayınız : Sataşmalar Normal mi ?
__ysmn__
03-14-2009, 20:52
Ya benim buraya girince moralim çok bozuluyo sataşmalar çok fazla :ağla:
Provakatorlermi var burda yaa sinirimi bozuyolar :ağla:
haklısın esasında. ben de bu chp lileri görünce çok sinir oluyorum. ben yönetici olsam bu chplileri hiç sokmam ya da hemen banlarım diye tahmin ediyorum..:)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 22:43
Ya benim buraya girince moralim çok bozuluyo sataşmalar çok fazla :ağla:
Provakatorlermi var burda yaa sinirimi bozuyolar :ağla:
istemediğin kadar hemde lafını vereceksin takmayacaksın kardeşim
sataşmalar normaldir...
çünkü kedi uzanamadığı ete mındar dermiş...
onlarla yaşamaya alışmamız gerek =)
bırakın dolaşsınlar bırakın söylesinler...
biz doğruları anlatalım sakin ve hoşgörülü olalım...
belki etkilenirlerde kimin ne olduğunu anlarlar...
onlara onlar gibi yaklaşmayalım derim...
küfür edene gül uzatmamışmıydı Peygamber =)
Terennüm
03-14-2009, 22:50
haklısın esasında. ben de bu chp lileri görünce çok sinir oluyorum. ben yönetici olsam bu chplileri hiç sokmam ya da hemen banlarım diye tahmin ediyorum..:)
eywallah dediğn gibi yapalımda o zaman zevksiz olur muhalefetsiz ve karşı fikirsiz bir hayat asla düşünülemez onun için üstad derki:
Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın;
Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!..nfk
aşk-ı ilahi
03-14-2009, 22:52
sataşmalar normaldir...
çünkü kedi uzanamadığı ete mındar dermiş...
onlarla yaşamaya alışmamız gerek =)
bırakın dolaşsınlar bırakın söylesinler...
biz doğruları anlatalım sakin ve hoşgörülü olalım...
belki etkilenirlerde kimin ne olduğunu anlarlar...
onlara onlar gibi yaklaşmayalım derim...
küfür edene gül uzatmamışmıydı Peygamber =)
anlayış süper...
ama nedense ben buna şahit olamıyorum bi türlü
eywallah dediğn gibi yapalımda o zaman zevksiz olur muhalefetsiz ve karşı fikirsiz bir hayat asla düşünülemez onun için üstad derki:
Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın;
Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!..nfk
şu açıdan söylüyorum. onlar zaten her alanda karşımızdalar.. adaletsiz uygulamalarla zaten bizleri reel hayatta bezdiriyorlar. bari burası onlarsız kalsın:) diye düşünüyorum. şahsi fikrim tabi..
Terennüm
03-14-2009, 23:04
şu açıdan söylüyorum. onlar zaten her alanda karşımızdalar.. adaletsiz uygulamalarla zaten bizleri reel hayatta bezdiriyorlar. bari burası onlarsız kalsın:) diye düşünüyorum. şahsi fikrim tabi..
kardeşim sen cennete talip olmuşun inşallah cennette bu yazdıklarını yaşarsın.
güzel insan en sevdiğimiz insanlarla bile fikirlerimiz uyuşmaya bilir onun için hoş görülü olmak var.inanıyorsak üstünüz...
güzel insan en sevdiğimiz insanlarla bile fikirlerimiz uyuşmaya bilir onun için hoş görülü olmak var.inanıyorsak üstünüz...
saygı duyuyorum görüşlerinize..demek ki tahammül meselesi giriyor devreye. o da ben de yok heralde..
küfür etmesek bile gül uzatmıyonuz:)
beklerim sizden bu anlayışı...
benim imzamda da yazdığı gibi ve hep kullandığım gibi ''BİLMİYORLAR,BİLSELERDİ,YAPMAZLARDI'' (HZ.MUHAMMED S.A.S) bu söze bayılıyorum çünkü her insan masum doğar zamanla kirlenir.. BİLSELERDİ görebilselerdi gördüklerimizi yapmazlardı
Hakikatten bu Kardesimiz dogulari yazmis..aynen bende öyle düsünüyorum..
bizim Mekan diye geliyoruz..bazi cirkef SP lilerle ayni nefesi teneffüs etmekten gina geliyor.
Gitsinler Provakatörlüklerini kendi mekanlarinda yapsinlar..
Daha SERT bir Tüzük taleb ediyorum.
bizim Mekan diye geliyoruz..bazi cirkef SP lilerle ayni nefesi teneffüs etmekten gina geliyor.
daha sert bir tüzük:)
Kural de..Yönetim de..ne dersen de..
bu kadar olmaz..kardesiz tamamda..bir yere kadar..
Olmaz..
Ak Parti Forum Yönetimi böyle cigeri kücüklerle ugrasip ne kendi Enerjisini bosa harcasin, nede biz vaktimizi bos islerle gecirelim.
bu ne kin bu ne nefret...
:)
ahmetermiş
03-15-2009, 05:37
sp liler ak parti formunda ak partiye ve başbakana ve dahi cmhur başşkanına hatta fethullah hocaya,kanal 7 ye, STV ye vakıt gazetesine ve AK uyelere ağıza alınmayacak hakaretler yapıyorlar,bu kın ile ne söylediklerini bilmiyorlar.
yetmezmiş gıbı dini ve milli manevi değerlerimizide kullanarak ve nerde hangi formda olduklarını unutarak haddi aşıyorlar..eeeeeeee seçim var ve yuzdeliğini artiracaklar ve bunlar oyu nerden alacaklar..? bunlara kım oy verecek..? verse verse eski faziletlileri ikna ederiz düşüncesiyle hareket edip oy avcılığı peşindeler ama istikametleri ve tavırları yanlış,hedefleri yanlış..
gönüllere hitap etmeleri gerekirken onlar..senın liderin....... şöyle vs gıbı hakaretlerle ak partilileri kemikleştiriyorlar farkında bile değiller..çünki işi bilmiyorlar bilselerdi 45 senedir iktidara gelirlerdi ve yuzde ıkılerde gezmezlerdi..
site yöneticilerimiz bunlara fazla taviz veriyorsunuz,bunları ak partiye kazandırmayı sakın düşünmeyin sp liler tavanın dibine tutmuş kısmıdır..ve kavrukturlar boşuna taviz vermeyin..gerçektende ben saygımdan bildiklerimi dahi yazmadım bu gune kadar bu suskunluğum korkkaklığımdan değil asaletimdendir..
saygılarımla..
bu ne kin bu ne nefret...
:)
yandaslarina sor :-)
Müslümanin sürekli topuguna Kusun SIKANLARI hic sevmem..
Sürekli Hata arayip sürekli Elestirenlerden haz almam..
Müslüman birisi baska bir kisiyle mesafeliyse..diger müslümanin o Kisiye yalakalik yapmasini haz etmem.
Müslümana karsi anli secde etmemis (IP v.s) Kisilerle ortak Mitingler düzenleyip Müslümani Kötüleyenleride hic sevmem..
sayfayi acip bakiyorum..ule ne bu..ipini koparan sp li burda.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-15-2009, 11:01
sp liler ak parti formunda ak partiye ve başbakana ve dahi cmhur başşkanına hatta fethullah hocaya,kanal 7 ye, STV ye vakıt gazetesine ve AK uyelere ağıza alınmayacak hakaretler yapıyorlar,bu kın ile ne söylediklerini bilmiyorlar.
yetmezmiş gıbı dini ve milli manevi değerlerimizide kullanarak ve nerde hangi formda olduklarını unutarak haddi aşıyorlar..eeeeeeee seçim var ve yuzdeliğini artiracaklar ve bunlar oyu nerden alacaklar..? bunlara kım oy verecek..? verse verse eski faziletlileri ikna ederiz düşüncesiyle hareket edip oy avcılığı peşindeler ama istikametleri ve tavırları yanlış,hedefleri yanlış..
gönüllere hitap etmeleri gerekirken onlar..senın liderin....... şöyle vs gıbı hakaretlerle ak partilileri kemikleştiriyorlar farkında bile değiller..çünki işi bilmiyorlar bilselerdi 45 senedir iktidara gelirlerdi ve yuzde ıkılerde gezmezlerdi..
site yöneticilerimiz bunlara fazla taviz veriyorsunuz,bunları ak partiye kazandırmayı sakın düşünmeyin sp liler tavanın dibine tutmuş kısmıdır..ve kavrukturlar boşuna taviz vermeyin..gerçektende ben saygımdan bildiklerimi dahi yazmadım bu gune kadar bu suskunluğum korkkaklığımdan değil asaletimdendir..
saygılarımla..
ne kadar değerimiz varsa küfre bile baş vuruyorlar sonrada biz kin tutuyoor oluyoruz dünya tersine mi dönüyor acaba
ben bu forumun yetkilileriyle...ama gerçek yetkilileriyle çok konuşmuşumdur...
hiç bir zaman sen saadetli ol yada ben ak partili olim muhabbeti geçmemiştir....
işte aranızdaki fark...
buraya gelen saadetlilerin oy kaygısı olarak buraya geldiklerine inanmıyorum...
ben nasılki...ak partiye birinin anlatmasıyla oy vermiyip kendi düşüncemem ve doğrularıma göre oy vermeyi düşünüyorsamki hepimiz öyleyiz..
bu dediğiniz lafları bana dememeniz gerektiğini aslında hepiniz biliyorsunuz..
ben hiç bir zaman hakaret etmedim..
ama hakaret ediliyor diyip ortalığı ayağa kaldıran üyelerin tüm mesajlarında hakaret var..
ama umrumda değil...herkes kendi karakterini yansıtır..:)
sıft bu yüzden uslubumu bozmam...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-15-2009, 17:25
arkadaşım orada bir genelleme var direkt sana değil o laflar sen bizi eleştirdiği kadarda sizinkileri eleştir o zaman
arkadaşım orada bir genelleme var direkt sana değil o laflar sen bizi eleştirdiği kadarda sizinkileri eleştir o zaman
zaten hiç bir lafı üstüme alınmam..
ben sizi eleştirmiyorum genelleme yapmayacaksınız...
herkes aynı değil:)
nasıl siz bunu idda ediyorsanız:)
ahmetermiş
03-15-2009, 17:34
yarası olanlar gocunurlar,burada yazılanlar genel manadadır.şahıslara değildir ve sp lilerin sataşmaları başlığına yazılmış yorumlardır işine gelen beğenir gelmeyen beğenmez..ama benım yorumlarım vakı adır gerçeklerdir,,kımse duygusallık ile benım yorum ve düşüncelerimi çürütmeğe kalkmasın çünki bunlar yaşanılan ve bize yapılan sataşmalara cevaptır..
ak partiye yapılan sataşmaların yanlış olduğunu ve ak partiye karşı verdiğiniz mücadeleyi 28 şubatta verseydiniz bu gun bu durumda olmazdınız..
bakın ergenekon hala ortada hadi staşın gücünüz ve yüreğiniz yetiyorsa..!
o ergenekonki refah yolu yıkıp imam hatıpi kapattıran mılyonlarca müslümana zulüm yaşatanlarada ıkı öift laf söyleyin sayın sp liler..
ishakyilmaz
03-15-2009, 17:36
1.Meyve veren ağaç tarih boyunca taşlanmıştır,kıyamette kadarda taşlanmaya devam edilecektir..! AK Partide Türkiye'nin makus gidişatını tam anlamıyla düzeltmesede ciddi birbaşarı elde ettiği için pusuda bekleyenler mutlaka taşlamaya devam edecekleridir..
2.Güneş Balçıkla asla sıvanmaz..! Doğrular ve gerçekleri siz istediğiniz kadar karalamaya,üstlerini örtmeye çalışın asla sonuç elde edemezsiniz..İşte Forumda da muhalif sesler AK Partinin hizmetlerini sıvamaya çalışıyorlar ve tabikide boşa kürek çekmektedirler..İşte gördüğünüz tabolonun ana felsefesi budur,buda doğal olsa gerek..
hasan_ist
03-15-2009, 17:41
7 yıl önce hangi partideydi arkadaşım akp yi kuranlar.Ozaman iyiydiler de şimdi mi çirkef oldular?.Neden şimdi bu çirkef söylemi onuda açıklarmısın?
Üç mevsim
03-15-2009, 17:46
7 yıl önce hangi partideydi arkadaşım akp yi kuranlar.Ozaman iyiydiler de şimdi mi çirkef oldular?.Neden şimdi bu çirkef söylemi onuda açıklarmısın?
Refah Partisi ve Fazilet Partisi ile SP'yi aynı kefeye koymuyoruz.
Forumda bir hafta kalırsanız o çirkef söylemini yaşayarak çok daha iyi anlayabilirsiniz.
ahmetermiş
03-15-2009, 17:55
ben örneğini vereyim ..siyasetin olmadığı benımde uyesi olduğum bir sitede bakın ne yazıyor sp li
AKP sonu geliyor kurtuluşa az kaldı
başlık....AKP sonu geliyor kurtuluşa az kaldı
Başlık içinde yorum olmadığı sadece alıntı olduğu için başlık yönetici tarafından kilitlendi
AKP`den Saadete 1600 katılım daha
AK Parti Elazığ Gençlik Kolları üyesi ve sandık müşaviri 1600 kişi istifa ederek saadet partisine geçtiler. Saadet Partisi’ne geçen 1600 kişiye Pazar günü düzenlenecek törenle parti rozetleri takılacak.
AK Parti Gençlik Kolları üyesi ve sandık müşaviri 1600 kişi istifa etti. AK Partiden istifa eden 1600 kişi, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giderek istifa dilekçelerini verdiler.
İstifa eden 1600 kişi adına bir açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları İcra Kurulu eski üyesi Özkan Aksöz açıklamasında, “29 Mart yerel seçimleri öncesinde aday belirleme sürecinde, gerek teşkilatların, gerekse tabanın taleplerinin dikkate alınmayışı, kamuoyunun takdirini kazanmış kişilerin aday gösterilmeyişi, biz ak partiye gönül vermiş kişilerin, artık elazığ üzerinden oynan bu siyaset oyunlarına dur demek istedik. Bugün ben ve AK Parti teşkilat mensubu 1600 üye arkadaşlarım Ankara’ya ulaştırılacak en güzel tepki şekli olarak istifayı uygun bulduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.” İfadelerine yer verdi.
AK Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne geçen 1600 üyelere, Pazar günü Hanedan’da düzenlenecek törenle parti rozetleri takılacak.
Kaynak: Haberayrıntı
ahmetermiş
03-15-2009, 17:57
buda başka örnek..
http://www.engelliler.biz/forum/images/icons/icon1.gif Oy kullanabiliyor musunuz?
arkadaşlar oy kullanabiliyomusınuz yoksa engellerlemi karşı karşıya kalıyosunuz şu akpden kurtulalım arkadaşlar geçen miting alanında
söylediği bi söz vardı patafatsızın bahçeliye uçuğa binme özürlümüsün diyor sanane be adam neyse ne ağzından çıkanları kulakların duysun biraz
ahmetermiş
03-15-2009, 17:59
buda benım verdiğim cevaplara karşı cevabı örnek..
http://www.engelliler.biz/forum/images/icons/icon1.gif
benim 3 veya 5 günlük üye olmam yorum yapmıyacağım anlamına gelmez ahmet senin o 30 40 yıl önce ne yaptılar dediğin yerlerde ben hala tedavi oluyorum bunların zamanında yapılan özel yerleride biliyoruz insanları soymak için malesef okadar paramız yok oralara gitmeye neyse sen bunları anlayamazsın çünkü benim durumda değilsin
neyse bursada eski akp li hikmet şahin şimdi dp ye geçti inş o kazanır bursada engelliler hakkındaki projelerini gördüm mükemmel kompleksler yapıcakmış tabi kazanırsa erdoğan işine gelmediği için onu partiden ihraç etti ama Allahın tokatı yok inş kazanır
Ertuğrul ÖZGÜL
03-15-2009, 18:03
sataşa dursunlar bakalım çok şükürki HALK biliyor
bizde o kişilere laflarını vermeye çalışıyoruz
Yektâ-Ak
03-15-2009, 19:00
Sanki karşıların da çocuk var kandırıyorlar ya...bu kadar basit şeylere kim kanar ki..Ben liderimiz hakkın da okadar şey duydum ama inanmıyorum inanmak da istemiyorum olmayacak şeyler...eski defterleri açıp da kendilerini küçük düşürmeseler şaşarım...
ben bu forumun yetkilileriyle...ama gerçek yetkilileriyle çok konuşmuşumdur...
hiç bir zaman sen saadetli ol yada ben ak partili olim muhabbeti geçmemiştir....
işte aranızdaki fark...
buraya gelen saadetlilerin oy kaygısı olarak buraya geldiklerine inanmıyorum...
ben nasılki...ak partiye birinin anlatmasıyla oy vermiyip kendi düşüncemem ve doğrularıma göre oy vermeyi düşünüyorsamki hepimiz öyleyiz..
bu dediğiniz lafları bana dememeniz gerektiğini aslında hepiniz biliyorsunuz..
ben hiç bir zaman hakaret etmedim..
ama hakaret ediliyor diyip ortalığı ayağa kaldıran üyelerin tüm mesajlarında hakaret var..
ama umrumda değil...herkes kendi karakterini yansıtır..:)
sıft bu yüzden uslubumu bozmam...
ummu seleme..neden kendi reklamini yapmaya basladin ?
sen sordun biz cevapladik..
ben söyle yapmadim..ben böyle yapmadim..:-))
olmaz..
AY IŞIĞI
03-17-2009, 14:06
Benimde rahatsız olduğum bir konu bu sataşmak ve birbirine hakaret etmek !! Hakaret etmek bırakın karşı partiler arasında olmayı hiçbir kula yakışmaz yani kendine yakıştırmamalı..Bir konu açılsa tartışma konusu konuluktak çıkıp çok farklı boyutlara çekiliyor. Öncelikle tartışmanın ne demek olduğunu bilenler tartışsın. Bir konuyu tartışmak birbirine hakaret edip, kendi düşüncelerini zorla başkasınında onaylamasını istemek değildir. Sen öyle düşünüyorsun diye oda öyle düşünmek zorunda değil lütfen bunu kabullenin artık. Bu arada inanın kimse göründüğü kadar masum değil ve birbirimize sözler sarfederken sonunuda düşünün. Kendi içimizde birbirmizi karşı sanki düşman gibiyiz! Nasıl peygamber ümmeti olucaz peki herşey bir yana partiler bir yana nasıl müslüman olucaz!!
Bende forum içerisindeki bu anlamsız sözlere karşıyım!! Saygılarımla...
Ak_Kelebek
03-17-2009, 15:04
Arkadaşlar bu forum AKPARTİ Forum dur fakat herkese açıktır.Tabi ki kimse sınırını aşmadığı sürece de hangi partiden olursa olsun yorum yapmak,konu eklemek ve sohbet etmek hakkına sahiptir.Ancak sınırını aşan,reklam yapan yada forum huzurunu bozanlar olduğu taktirde anında kişi hakkında işlem yaparız.Hiç kimseyi x partiden olduğu için foruma almamazlık yapamayız bu bizim anlayışımıza sığmaz.
Buda bizim farkımız değil mi...!
ummu seleme..neden kendi reklamini yapmaya basladin ?
sen sordun biz cevapladik..
ben söyle yapmadim..ben böyle yapmadim..:-))
olmaz..
reklamm :w::w::w: teşekkürler çok güldüm..:hihi2::hihi2:
reklamm :w::w::w: teşekkürler çok güldüm..:hihi2::hihi2:
rica ederim efendim..nedemek..sizin Moralinizi yüksek tutmak bizim Ak parti olarak görevimizdir.
yanliz fazla gülme istersen..Ruhun Kararmasin :-.)
muhabbetle
rica ederim efendim..nedemek..sizin Moralinizi yüksek tutmak bizim Ak parti olarak görevimizdir.
yanliz fazla gülme istersen..Ruhun Kararmasin :-.)
muhabbetle
benim ruhum kararmaz..sen merak etme...
ak patililerinde böyle bir görevi yok saçmalama:)
buna kusura bakma ama çocuk bile güler..
neyse....selametle kardeşim..
benim ruhum kararmaz..sen merak etme...
ak patililerinde böyle bir görevi yok saçmalama:)
buna kusura bakma ama çocuk bile güler..
neyse....selametle kardeşim..
ummu seleme..ben degil Peygamber s.a.v diyor..(uyarayim dedim)
Ak Parti Forumun Görevli olan Yöneticilerin görevi..senin bu Forumda Huzurunu temin etmektir..Ak Partililer sadece karada..havada degil Sanaldada görev yapar.
Öyle sacmalama muhabbetlerinde girme sana tavsiye..!
offf kardeşim neyse...şu seçim sürecinde senin gibiler yüzünden bu foruma girmiyorum(huzurunuz ve huzurum kaçmasın diye)
anlayış ama nerde:)
ummu seleme..senin yazilarin huzur bozucu gelmez bize..pek Kaale alinacak yazilarinda yok zaten :-)
Selametle
ummu seleme..senin yazilarin huzur bozucu gelmez bize..pek Kaale alinacak yazilarinda yok zaten :-)
Selametle
:) teşekkürler...:)
ümmü_seleme rahat ol kardeş seçim günü bunların suratını göreceğiz :D
akp artık düşüştedir bu millet artık akıllanmıştır.
ümmü_seleme rahat ol kardeş seçim günü bunların suratını göreceğiz :D
akp artık düşüştedir bu millet artık akıllanmıştır.
nediyim bekleyecez demek:)
Terennüm
03-18-2009, 21:06
ne oldu dostlar bize pireyi deve yapıyoruz birbirimize tahammülümüz yok karşı düşünceye ve görüşe sıfır tolerans...
şimdi ecdadın büyüklüğünü daha iyi anlıyorum bizse sadece onların büyüklüğünü konuşalım ...
yazık nasıl bir millet olmuşuz ya rab illa kendi düşüncemizi ve doğrularımızı kabul ettirmek zorundamıyız?
üstad ne güzel söylemiş medenileri galebe ikna iledir.
galiba medeni değiliz hala zorbalık tarafındayız
AY IŞIĞI
03-18-2009, 21:11
ne oldu dostlar bize pireyi deve yapıyoruz birbirimize tahammülümüz yok karşı düşünceye ve görüşe sıfır tolerans...
şimdi ecdadın büyüklüğünü daha iyi anlıyorum bizse sadece onların büyüklüğünü konuşalım ...
yazık nasıl bir millet olmuşuz ya rab illa kendi düşüncemizi ve doğrularımızı kabul ettirmek zorundamıyız?
Fazla söze gerek yok bu yeter aslında benimde anlatmak istediğim bu..:)
Terennüm
03-18-2009, 21:26
Fazla söze gerek yok bu yeter aslında benimde anlatmak istediğim bu..:)
kaç gündür yazmıyım diyorum kendi içimizde halledelim diyorum ama malesef galiba demokrasi bize bol ...
Terennüm
03-18-2009, 21:27
onun için arada birilerinin tepemize vurması gerekiyor??yeter bu olayı kapatalım artık enerjimizi hırsımızı ve aklı selimizi farklı yerlerde harcayalım
Beyazgülüm
03-18-2009, 21:28
ümmüseleme ve dudayevi anladık klasik sp li.. qwqw nasıl bir kişilğe sahip hangi partiye mensup anlamadım chp sp karışımı bişe galiba :D:D:D
__ysmn__
03-18-2009, 22:36
Yahu nasıl bi konuya değinmişim..Meğer herkes ne kadar doluymuş..Sadece ben değilmişim ;ı:
gerçekten güzel anlatmışsınız
Terennüm
03-18-2009, 22:56
dostlarım kimse üzerine alınmasın ben kendimi eleştirdim malesef bu yazdıklarımın hepsi bende mevcud
yanlış anlaşıldıysa sizlerden özür dilerim
ambargocu
03-19-2009, 00:26
akpartiye atıp tutan olursa bizde satasırız okadar basit git kendi formunda konus kardesim allah allah
Yıldırım
03-24-2009, 14:10
Değişmeyen tek şey
HACI DEMiR.
03-25-2009, 17:56
gereken cevabI verirseniz onlara yeter bilmem anlata bildimmi.
Katılıyorum.
Tarantula_
04-12-2009, 02:22
:D;ı:
Çok Doğru...
Necip Fazıl
04-12-2009, 02:30
Tabiki normal çünkü günümüzde splilerin chplilerden veya diğer partililerden farkı kalmadığı ortada...
Bizim en son yapmasını beklediğimiz kişiler bunları yapıyorsa diğerleri normaldir...
ve splilerin sataşması evet onlar ezikliğin şokunu atlatamadıkları için bocalıyorlar ve battıkça batıyorlar...
her insanda olabileceği gibi yenilgiyi hazmedememe ve yenilgiden ders çıkarma niyetinde değiller... bunun için sataşacakları yer tabiki kendileri karşısında iyi olandır güçlü olandır yani kazanan tarafa sataşacaklar doğal olarak...
yenilgi psikolajisi bu olsa gerek...
neyse bu iş böyle uzar gider... yenilen pehlivan da güreşe doymazmış zaten... ;;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.