Orijinalini görmek için tıklayınız : Saw 5
Resim koymuyorum çünkü koyulacak gibi değil. :-\
Yapım : 2008, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç / Psikolojik
Yönetmen : David Hackl
Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton, James Van
Oyuncular : Tobin Bell, Ken Leung, Julie Benz, Costas Mandylor, Scott Patterson, Greg Bryk, Mark Rolston, Samantha Lemole, Laura Gordon
Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Peter Block, Jason Constantine, Troy Begnaud
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Müzik : Fear Factory, Front Line Assembly
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Hiç izlemedim.İzlememde! 8)
Hüdaverdi
05-28-2008, 14:08
Bende pek sevmem bu filmi,en son 3. filmini izledim midem bulandı,özellikle domuz sahnesinde :D
Ama bu güzele benziyor.
Fragmanını son ses izleyin muhteşem ;D
http://www.vtunnel.com/index.php/1010010A/7a745ff8a2fdc4a8f37d35d1883c1f17aa8e2e9682b4660252 2786928bc557cd4552ae43e4c7bceb11bcf142d815888
Ya ben daha 4 ü izleyemedim :-\
Takip edemiyorum uzun zamandır. Testere 4 ün Türkçe dublajlısı çıktı değil mi?
tayyipleyiz
05-28-2008, 14:12
Ya ben daha 4 ü izleyemedim :-\
Takip edemiyorum uzun zamandır. Testere 4 ün Türkçe dublajlısı çıktı değil mi?
Başkanım çok güzeldi ya ... ;)
Hüdaverdi
05-28-2008, 14:15
Geçen film almaya gittim ama 4. filmin Türkçesini göremedim,çıkmadı sanırım,sitelerde de türkçesi yok şuan çoğu alt yazı.
1 tane türkçe buldum,tek parça indiriyorum şuan ama pek sanmıyorum Türkçe olsun :-*
Hmm. O zaman biraz daha beklememiz gerekiyor.
Teşekkürler +
Ruh-i zar
05-28-2008, 14:21
harika 5 de çıktı demek 8)
bayılıyorum böyle iğrenç filmlere :D
ama beklicez malesef :'(
Hüdaverdi
05-28-2008, 14:32
Filmi 'Türkçe' bölümüne koymuşlar ama yabancı çıktı.Zaten anlamıştım diğer sitelerde hep alt yazı.
Tek parçalık olduğu için görüntüde kötü.
Vatan hainleri :-X ;D
Filmi 'Türkçe' bölümüne koymuşlar ama yabancı çıktı.Zaten anlamıştım diğer sitelerde hep alt yazı.
Tek parçalık olduğu için görüntüde kötü.
Vatan hainleri :-X ;D
Bildiğin tek link indirebileceğim güzel siteler var mı? 8) Saatlerce aramak canımı sıkıyor. ???
Hüdaverdi
05-28-2008, 14:40
Ben asla tek link filmleri indirmem tavsiyede etmem,görüntüler çok kötü oluyor,DVD Rip ler tercihimdir :-*
Bir kaç site var bildiğim,onalrın linkini atayım özelden :-*
Ben asla tek link filmleri indirmem tavsiyede etmem,görüntüler çok kötü oluyor,DVD Rip ler tercihimdir :-*
Bir kaç site var bildiğim,onalrın linkini atayım özelden :-*
Dvd.rip dışında indirmiyorum zaten.
Linklerin %99'u rapidshare oluyor.Bende sıkıntı yaratıyo o.Kolay yolunuda yapamıyoz çünkü modem bizim evde değil. :(
Sen at özelden ben hallederim. :-*
Hüdaverdi
05-28-2008, 14:47
rapidshare olması daha iyi değil mi ? rapidshare dan başka yok zaten (yok diye biliyorum) hem daha sağlam ve güvenilir :-*
rapidshare olması daha iyi değil mi ? rapidshare dan başka yok zaten (yok diye biliyorum) hem daha sağlam ve güvenilir :-*
Rapidde bir parça indirdikten sonra diğer parça için uzun bir süre bekliyosun.Bunun çözümü var ama benim için geçerli değil ne yazık ki. :'(
Tek link bulduğum zaman gece bırakıyorum sabaha inmiş oluyo. :-*
Zaten çoğu filmi Limewire'den çekiyorum.Bu sayede film inmeden görüntü kalitesine bakabiliyorum.Ama şu var ki türkçe dublaj bulunmuyo. ???
Hüdaverdi
05-28-2008, 15:35
Hadi ya film inmeden bakabiliyor musun o programdan görüntü kalitesine ?
Bir ara bana öğret veya konu açarsan bilisayar bölümüne seviirim :-*
Ayrıca,diğer aprçaları indirmek için beklemene gerek yok,modeme reset at olur,olmazsa bir daha at garanti olur :-*
Kırık_Çocuk
05-28-2008, 15:38
Baş rol Önder Sav mı hahaha
Hadi ya film inmeden bakabiliyor musun o programdan görüntü kalitesine ?
Bir ara bana öğret veya konu açarsan bilisayar bölümüne seviirim :-*
Ayrıca,diğer aprçaları indirmek için beklemene gerek yok,modeme reset at olur,olmazsa bir daha at garanti olur :-*
Şimdi çıkmam lazım bi ara gösteririm.
Ayrıca üst mesajımda demiştim.Söylediğin benim için geçerli değil.Çünkü modem yok. ;D Modem binanın altında, kötü ellerden uzak, kimsenin ulaşamayacağı şekilde kilitli bir sandığın içinde tutuluyor. :'(
Lionsgate’in en önemli filmleri arasında yer alan Testere serisinin beşinci filmi Saw V’a yönelik tanıtım videosu yayınlandı.
24 Ekim 2008 (Cadılar Bayramı) tarihinde Amerika’da gösterime girecek olan filmin ülkemizde ne zaman gösterime gireceği belli değil. David Hackl tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda bulunan oyuncularsa şöyle; Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson, Betsy Russell, Mark Rolston, Carlo Rota, Julie Benz, Greg Bryk, Laura Gordon ve Meagan Good.
Fragman: http://www.saw5.com/
Eski mesaja düzeltme yapılmadığı için koyamıyorum.Kötü olmuş bu iş. :(
Necip Fazil
08-04-2008, 22:48
Konu ile hiç alakası yok ama, yazacak yer kalmadı ... Neden konular kilitleniyor ? Remzi iyimisin kardeş ?
VesseLam
tayyipleyiz
08-04-2008, 22:54
Burayıda kilitler azizim ... Keyif vericilerden uzak dururuz ama keyfiliğin üzerine gideriz . :)
tayyipleyiz
08-04-2008, 23:13
Kusura bakma kerdeşim konunu kirlettik ancak forum dar ediliyor artık. Hakkını helal et. :)
Bana denizlerden tebahhür eden bulutlardan basetme...Cok gördüm, Onlar sadece topragi islatir.
Bana gönülleri islatacak bulutlardan bahset. Bahset ki şifa olsun, merhem bulsun.
Sorun değilde forum niye dar ediliyor onu anlamadım? :( Bazı şeyler değişmiş cidden.Hiçte iyi olmamış. :-\ Bunun bu nedeni vardır elbet.Bir açıklama felan var mı bunlarla ilgili?
suayip_caliskan
08-05-2008, 02:34
serii kaça kadar gidecek bakalım merak ediyorum.abartmasınşarda ne yaparlarsa yapsınlar sırf işkence manyakları bunlar.En çok korktuğum film hotel filmi idi nasıl bir filmse çinli kıza yapılan işkence yüzünden en az 2 gün film seyredemedim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.