fatih kısaparmak balon baskılı balon "Saygısız" Kişileri Protesto Ediyorum... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Saygısız" Kişileri Protesto Ediyorum...

R.T.E.
08-23-2008, 13:30
Dün bir düğüne gittim. yakin bir dostumun düğünü ayrıca ev arkadaşımın abisi olur. Bilmiyordum dayılarının alevi olduğunu.
düğün esnasında sohbet ediyorduk. konu geçmişe gitti filan. adam başladı osmanlıya sövmeye.
dayı ayıp oluyor demeye kalmadı kustu kinini yavuz'a...
YAVUZ SULTAN SELİM KAFİRİNE KADAR OSMANLI ALEVİYDİ. O ŞEREF.... O ALÇ.....
gücüm yetmedi elimle ,gücüm yetmedi dilimle müdahale edemedim. ama kalbimle buğz ettim.
PROTESTOSU DA burada...

angelep
08-23-2008, 13:47
genel olarak Alevileri değil ben bu saygısızlığı yapan oradakileri protesto ediyorum kim ne olursa olsun tarihte ciddi mertebelere gelmiş kiilere helede öldükten sonra böyle çirkin söylemlerde bulunmamalı kara cahillin önde gidenleri bu tür insanlar >:(

R.T.E.
08-23-2008, 13:48
genel olarak Alevileri değil ben bu saygısızlığı yapan oradakileri protesto ediyorum kim ne olursa olsun tarihte ciddi mertebelere gelmiş kiilere helede öldükten sonra böyle çirkin söylemlerde bulunmamalı kara cahillin önde gidenleri bu tür insanlar >:(

zaten ben de tırnak içine aldım kardeş...
SAYGISIZ olanları...

Duygu'Seli~
08-23-2008, 13:49
''Sizden biri bir kötülük gördügünde,onu eliyle,(buna) güçü yetmeyen diliyle değiştirsin,(buna da) güçü yetmeyen kalbi ile (buğzetsin).Ki bu imanın en zayıf olanıdır''(hadis-i şerif)

R.T.E.
08-23-2008, 13:50
imanımızı kuvvetlendiririz inşallah...
teşekkürler
''Sizden biri bir kötülük gördügünde,onu eliyle,(buna) güçü yetmeyen diliyle değiştirsin,(buna da) güçü yetmeyen kalbi ile (buğzetsin).Ki bu imanın en zayıf olanıdır''(hadis-i şerif)

angelep
08-23-2008, 13:50
ben sen hepsini protesto ediyosun diye sölemedim onu 8) malum forumumuz hergün değerli araştırmacılar tarafından denetleniyor ve her daim gazetelere haber olabiliyoruz.Yanlış anlaşılmaya meyil vermemek için dedim. :-*

R.T.E.
08-23-2008, 13:53
teşekkür ederim...
ben sen hepsini protesto ediyosun diye sölemedim onu 8) malum forumumuz hergün değerli araştırmacılar tarafından denetleniyor ve her daim gazetelere haber olabiliyoruz.Yanlış anlaşılmaya meyil vermemek için dedim. :-*

Müntesip
08-23-2008, 14:30
Bu tarz insanlar muhattap alınmayacak kadar zavallı insanlar ! Tarih boyunca ülkemize en büyük kalleşliği yapmış , saf müslümanları kandırıp dininden sogutmuş , ülkeyi fitne fesata sürüklemiş bir kavim olarak gördüğüm bazı insanlar şimdilerde ülkenin en yüksek mevkilerinde görev yapıyorlar ve hala azınlık haklarından bahsediyorlar ! Halbuki ne acıdır ki bizim ülkemizde bir alevi ile mahkemeye düşüp davayı kazanan elle sayılabilecek kadar insan vardır !
Bir de arkadaşlar eleştri yazıları yazarken bizim deger verdiğimiz insanlara nasıl sövdüklerini yazıyoruz bunun yerine hakaret dersek batılı tasvir edip saf zihinleri bulandırma gafletine düşmeyiz ! ;)

Ruh-i zar
08-23-2008, 14:38
Osmanlı aleviymiş tamamen öylemi gelde gülme:)

Hüdaverdi
08-23-2008, 17:33
Alevilerin çoğu osmanlının 'o' sunu dahi sevmez,gavurlardan bile daha nefret ederler.Onların sitesine girip bunu görmek mümkün.Genelleme yapmayı sevmeme asla ama alevilerin tümünün aynı olduğunu düşünüyorum,sonuçta siyasi amaçlarını gerçekleştirmek isteyenlerin çatısı haline geldi,marksist-leninist diye diye beyni hoşafa dönmüşlerin ilk durağı oldu.İstisnalar var ama çoğu sapkınlığı benimsemiştir 'benim gözümde'Bu yüzden sapkın bir tarikat olduğunu ile getirirm aleviliğin.

Osmanlıya sövdükleri gibi peygamber efendimize söven alevilerde gördüm,işin garip tarafı karşıma çıkan alevilerin hepsi bunlar,1'i hariç.

(Büyük harflerle başlık atmak yasak olduğu için başlığı düzelttim)

angelep
08-23-2008, 17:35
o biri kim :-X ;D

Hüdaverdi
08-23-2008, 17:50
Arkadaşımın annesi ;D
Gerisi kalanı fasa fiso,hayatlarıda yalan inançlarıda :-*

R.T.E.
08-23-2008, 19:43
sağol düzelttiğin için başlığı yetkili...
5. maddeyi okumamışım da...

Beritan
08-23-2008, 19:51
sadece alevilermi saygısızlık yapıyor..ben tüm saygısızları protesto ediyorum..

ama orda saygısızlıktan çok terbiyesizlik varmış >:(

R.T.E.
08-23-2008, 19:52
bir de benim adım yavuz... adam başladı .....................
bir şey de diyemiyorsun ki.

Hüdaverdi
08-23-2008, 19:55
Cahili verilecek ene güzel cevap susmaktır,bir şey dememkle hayırlı iş yapmışsın.
O pisliğini göstermiş,Allah ıslah etsin ne diyelim.

---
''saygısızları'',ilginç bir renk seçimi!

Beritan
08-23-2008, 19:56
Cahili verilecek ene güzel cevap susmaktır,bir şey dememkle hayırlı iş yapmışsın.
O pisliğini göstermiş,Allah ıslah etsin ne diyelim.

---
''saygısızları'',ilginç bir renk seçimi!

bir sorun olurmu hüdaverdi..

Hüdaverdi
08-23-2008, 19:58
Sanki birisini hedef almışsın gibi geldi bana ;)

Beritan
08-23-2008, 22:16
Sanki birisini hedef almışsın gibi geldi bana ;)

ama orda tekil değil çoğul konuşmuşum..üstüne alınan bulmak gerek demi ;)

Eşref
08-24-2008, 01:27

Çok doğru bir şekilde izah etmişsiniz.

kemaldevvil
08-24-2008, 13:42
Benim kâbem INSAN'dir!
Okunucak en büyük kitap INSAN'dir!
Dusmanin dahi INSAN oldugunu unutma!
Soy'um dan degil, Yol'umdan gelen Alevi'dir!
Hiç bir milleti, INSANI hor görme!
Ilimden gidilmeyen yolun sonu karanliktir!

her sey, yaradilis, evren, INSAN'in etrafinda dönmesi en etkileyici özellikler bence.

GELİN CANLAR BİR OLALIM
Gelin canlar bir olalım
Münkire kılıç çalalım
Hüseyn'in kanın alalım
Tevekkeltü taalallah

Özü öze bağlayalım
Sular gibi çağlayalım
Bir yürüyüş eyleyelim
Tevekkeltü taalallah

Açalım kızıl sancağı
Geçsin Yezid'lerin çağı
Elimizde aş bıçağı
Tevekkeltü taalallah

Mervan soyunu vuralım
Hüseyn'in kanın soralım
Padişahın öldürelim
Tevekkeltü taalallah

Pir Sultan'ım geldi cuşa
Münkirlerin aklı şaşa
Takdir olan gelir başa
Tevekkeltü taalallah

HEPİNİZ SUNNİ İNSANlLARSINIZ AKLISINIZ SIRA ALEVİLERLE ALAY GECİYORSUNUZ ALEVİLER GERİCİ DEGİLDİR HOŞGORULUDUR ANLAYIN SİZLER DİNİ KULLANAN İNSANARRA ZORLAYAN GERİCİ İNSNANLARISINIZ DİNİ KULLANIP FETOŞ TARRİKATLARIYALA İNNSALRIN BEYNİNİ YIKIYORSUNUZ SİZDE DİN BEYİN YIKMADIDIR ALEVİ HOŞGORULUDUR SEVGİLDİR BİLİME İNANIR

Müntesip
08-24-2008, 13:48
Bizim yolumuz hoşgörüdür . Sizin ne kadar hoşgörülü olduğunuzu da kendi iftarınıza katılmadığınızda gördük . Burada mamal okuma erkek . Sizin erkekliğiniz sözde ! Biz hoşgörülü olmasaydık her seferinde arkamızdan vurdugunuz halde sizi affetmez hepinizi yokederdik ve bu bizim hakkımız olurdu ! Bizim dinimizde insanı kainatın eşref-i mahuk'u olarak tanıtır ama daha sonra insanlığı bırakıpğ hayvanlaşan insanlarıda esfel-i safilin olarak adlandırır. İnce bir çizgi ne mutlu anlayana !

kemaldevvil
08-24-2008, 13:51
Bizim yolumuz hoşgörüdür . Sizin ne kadar hoşgörülü olduğunuzu da kendi iftarınıza katılmadığınızda gördük . Burada mamal okuma erkek . Sizin erkekliğiniz sözde ! Biz hoşgörülü olmasaydık her seferinde arkamızdan vurdugunuz halde sizi affetmez hepinizi yokederdik ve bu bizim hakkımız olurdu ! Bizim dinimizde insanı kainatın eşref-i mahuk'u olarak tanıtır ama daha sonra insanlığı bırakıpğ hayvanlaşan insanlarıda esfel-i safilin olarak adlandırır. İnce bir çizgi ne mutlu anlayana !
SİZİN HİCBİR HOŞGORUNUZ OLMAZ KADINI TURBANA KARÇARŞAFA SOKARSINIZ KADINI İKİNCİ SINIF GORURSUNUZ..AKP YAPTIGI DAVET KATILMAYIN SUNNİ PARTİ KATILANI DUŞKUN İLAN EDRİZ EGER HOŞGORLUYSENİZ SEVGİ TARAFTARIYSANIZ ZORUNLU DİN DERSİNİ KALDIRIN CAMİ SAYISINCA CEMEVİ YAPINDA SİZİ GORELİM ALEVİ HOŞGORUSUNU GORELİM O ZAMAN BİZİ SİZİ YAPTIKLARINIZ YAPPMAK ZORUNDAMYIZ

R.T.E.
08-24-2008, 13:52

+1 mükemmel bir izah...
benim anam da çarşaflı sen gibi cem evinde dönüp oynamıyor... adam gibi konuş kendisi ister o giymeyi...

kemaldevvil
08-24-2008, 13:56

+1 mükemmel bir izah...
benim anam da çarşaflı sen gibi cem evinde dönüp oynamıyor... adam gibi konuş kendisi ister o giymeyi...
zaten sizden bisye beklemez ya kara çarşaf ya turban tum aleviler cemevinde oyanmıyor ibadet yapıyor bunu sen suniylen anlamsın sizin kucukken beyniniz tarikatlarda yıkanıyor usteki soruma cevpa versene akp gibi dini zorlayan zorunlu din dersini kaldırın boyle rezalet gormedim

Müntesip
08-24-2008, 13:58
SİZİN HİCBİR HOŞGORUNUZ OLMAZ KADINI TURBANA KARÇARŞAFA SOKARSINIZ KADINI İKİNCİ SINIF GORURSUNUZ..Ak Parti YAPTIGI DAVET KATILMAYIN SUNNİ PARTİ KATILANI DUŞKUN İLAN EDRİZ EGER HOŞGORLUYSENİZ SEVGİ TARAFTARIYSANIZ ZORUNLU DİN DERSİNİ KALDIRIN CAMİ SAYISINCA CEMEVİ YAPINDA SİZİ GORELİM ALEVİ HOŞGORUSUNU GORELİM O ZAMAN BİZİ SİZİ YAPTIKLARINIZ YAPPMAK ZORUNDAMYIZ

Kadını kölelikten , kız çocugunu diri diri toprağa sokulmaktan kurtaran bizim dinimizdir unutma ki ! İşte siz işinize gelmeyen kendi egamonyasını sarsan icraatları bir takım vasıflarla yaftalayan insanların güdümünde yaşıyorsunuz da farkında değisiniz ! Müslüman kadar alevi var mı ki cami kadar cemevi olsun ! Merak etme din dersi zorunlu olmaktan çıkacak peki o zaman tatmin olacakmısın hiç sanmıyorum ! Çünkü devlet dairesine almıyorlar diye isyan ediyordunuz hukuk sistemi elinizde şimdi başka sistemlere el atmaya çalışıyorsunuz ? Yalan mı ? Sizin isteğiniz azınlığın çoğunluga baskı kurduğu hakkımız elimizden alınıyor yaygarasıyla hakkımızı almaya çalışmanız !

R.T.E.
08-24-2008, 13:59

+1 mükemmel bir izah...
zaten sizden bisye beklemez ya kara çarşaf ya turban tum aleviler cemevinde oyanmıyor ibadet yapıyor bunu sen suniylen anlamsın sizin kucukken beyniniz tarikatlarda yıkanıyor usteki soruma cevpa versene Ak Parti gibi dini zorlayan zorunlu din dersini kaldırın boyle rezalet gormedim

Tarikatlarda yıkansın tabi beynim.
Tarikatın anlamını öğren sonra konuşalım değerli arkadaşım...
Allaha giden yol demektir.
o yolda ben değil beynimi yıkatmak gusul bile alırım ... >:( :D

Müntesip
08-24-2008, 13:59

+1 mükemmel bir izah...
zaten sizden bisye beklemez ya kara çarşaf ya turban tum aleviler cemevinde oyanmıyor ibadet yapıyor bunu sen suniylen anlamsın sizin kucukken beyniniz tarikatlarda yıkanıyor usteki soruma cevpa versene Ak Parti gibi dini zorlayan zorunlu din dersini kaldırın boyle rezalet gormedim

Haklısın sanırım sana din dersi yerine okuma yazma dersi verilmeli !Ne dediğin anlaşılmıyor , nokta virgül kullansan iyi olur .

kemaldevvil
08-24-2008, 14:03
SİZİN HİCBİR HOŞGORUNUZ OLMAZ KADINI TURBANA KARÇARŞAFA SOKARSINIZ KADINI İKİNCİ SINIF GORURSUNUZ..Ak Parti YAPTIGI DAVET KATILMAYIN SUNNİ PARTİ KATILANI DUŞKUN İLAN EDRİZ EGER HOŞGORLUYSENİZ SEVGİ TARAFTARIYSANIZ ZORUNLU DİN DERSİNİ KALDIRIN CAMİ SAYISINCA CEMEVİ YAPINDA SİZİ GORELİM ALEVİ HOŞGORUSUNU GORELİM O ZAMAN BİZİ SİZİ YAPTIKLARINIZ YAPPMAK ZORUNDAMYIZ

Kadını kölelikten , kız çocugunu diri diri toprağa sokulmaktan kurtaran bizim dinimizdir unutma ki ! İşte siz işinize gelmeyen kendi egamonyasını sarsan icraatları bir takım vasıflarla yaftalayan insanların güdümünde yaşıyorsunuz da farkında değisiniz ! Müslüman kadar alevi var mı ki cami kadar cemevi olsun ! Merak etme din dersi zorunlu olmaktan çıkacak peki o zaman tatmin olacakmısın hiç sanmıyorum ! Çünkü devlet dairesine almıyorlar diye isyan ediyordunuz hukuk sistemi elinizde şimdi başka sistemlere el atmaya çalışıyorsunuz ? Yalan mı ? Sizin isteğiniz azınlığın çoğunluga baskı kurduğu hakkımız elimizden alınıyor yaygarasıyla hakkımızı almaya çalışmanız !
zorunlu din dersini siz kaldrımasınzı din leden gide diye bu bir sizler kadını ikinci sınıf gordunuz hep yalan tamayın istedigi kıyafeti giyer insnaalrı turban denen pacavraya karçarşafa sokmanın nalamı yok yargı bizim elimzide degil herşeyei yapacak gucunuz var yalan iftira hic sev mem....alevileri musluman olarak haymıyorsunzu bu sizin kisisel hatanızdır yakalıdır oturdugun yerde hepsş nerdeyse aynı mesafede 20 yakın cami avare akşama kadar boş ne gergi var okula yapın bilim yuvası yapın cemevi işinize gelmedigi icin yapmıyorsunuz herkes yobaz degil

R.T.E.
08-24-2008, 14:05
her adımda 1 cami olsa 1 adım atıp gideceğim yere 100 adımda giderim hepsini görmek için...
aleviliği islamdan ayıran sizsiniz cemevini yaparak daha ne diyeyim ki ...
mantıksal anlamda iyi yetiştirilmemişsin.
çok özür dilerim ama galiba biraz daha konuşursan hakkında çok kötü şeyler düşüneceğim.
provakasyona gelmem. teşekkürler...

kemaldevvil
08-24-2008, 14:05

+1 mükemmel bir izah...

Tarikatlarda yıkansın tabi beynim.
Tarikatın anlamını öğren sonra konuşalım değerli arkadaşım...
Allaha giden yol demektir.
o yolda ben değil beynimi yıkatmak gusul bile alırım ... >:( :D
gusul falan canlamasmısn ben burda cinsellikk hakında bilgi veriyim istersen siz bilmiyorsunz gusul alrsınız sonra abdestiniz bozulur ya fetoş tarikatları falan size kuran varken tarikat bırakın yalan akp tarikat orgutlenemesidir

R.T.E.
08-24-2008, 14:06
fetoşdan kastın Muhterem Hocaefendi ise yazıklar olsun

kemaldevvil
08-24-2008, 14:07
her adımda 1 cami olsa 1 adım atıp gideceğim yere 100 adımda giderim hepsini görmek için...
aleviliği islamdan ayıran sizsiniz cemevini yaparak daha ne diyeyim ki ...
mantıksal anlamda iyi yetiştirilmemişsin.
çok özür dilerim ama galiba biraz daha konuşursan hakkında çok kötü şeyler düşüneceğim.
provakasyona gelmem. teşekkürler...
işine gelmiyormu sen aleviligi analmasın guzelce anlattım provaksyon nedir acaba herkesi kendinizmi zannediyorsunuz

R.T.E.
08-24-2008, 14:08
herkesi bırak şimdi konu senin eylemlerin

Eşref
08-24-2008, 14:08
Kemaldevvil kardeşim, hakkını savunurken (!) bile kullandığın uslup ve mesajlar sana hiç yakışmıyor.

kemaldevvil
08-24-2008, 14:09
Kemaldevvil kardeşim, hakkını savunurken (!) bile kullandığın uslup ve mesajlar sana hiç yakışmıyor.
eger insnalr bisyi analamıyorsa sert uslub herşeyi anlatır alevi olmayan kis ve şahışlera nasıl anlatılır

R.T.E.
08-24-2008, 14:11
savunacak hakkı varsa yüce divana gitsin...
başbakanımızı gönderecekmiş...
snin işin burada değil koçum snin işin sokaklarda...

Eşref
08-24-2008, 14:12
eger insnalr bisyi analamıyorsa sert uslub herşeyi anlatır alevi olmayan kis ve şahışlera nasıl anlatılır

3. şahıslara Fetoş diyerek yada kin ve öfke dolu, tamamen ön yargılı mesajlarla hak savunulmaz. Yoksa konu başlığını eleştirmiş olsaydın, doğru kelimeler kullansaydın, tüm samimiyetimle söylüyorum, desteğimi kazanırdın.

kemaldevvil
08-24-2008, 14:12

zorunlu din dersini siz kaldrımasınzı din leden gide diye bu bir sizler kadını ikinci sınıf gordunuz hep yalan tamayın istedigi kıyafeti giyer insnaalrı turban denen pacavraya karçarşafa sokmanın nalamı yok yargı bizim elimzide degil herşeyei yapacak gucunuz var yalan iftira hic sev mem....alevileri musluman olarak haymıyorsunzu bu sizin kisisel hatanızdır yakalıdır oturdugun yerde hepsş nerdeyse aynı mesafede 20 yakın cami avare akşama kadar boş ne gergi var okula yapın bilim yuvası yapın cemevi işinize gelmedigi icin yapmıyorsunuz herkes yobaz degil

Güzel kardeşim uzun bir süredir sizi ve yazılarınızı takip ediyorum bu kadar kin ve karşı tarafın düşünce dünyasına dair insani olmayan isnatlara bürünmeniz hiç hoş değil , sizler bizler diye diye birbirimizi anlamanın arasına örmüş olduğunuz hoş olmayan engen silsileleri yüzünden zanların eşliğine sığınmanızın neticesi hiç bir zaman olmayacaktır. İnsan olmamızın önüne ideolojiler ve cıkarlar örüldüğünde olaylara insani tılsımların dışında belli zümrelerin cıkarlarına eşlik ettiğimizin farkında olmak gerek , kendi dünya görüşümüzün hoşluğu hoş tavırların sergilenmesi ile gerçekleşir , karşı tarafın düşünce dünyasını felsefesini eleştirmeninde bir sınırı vardır , düşmanca ve hoyratca ifadeler ile alacağımız mesafeleri dahi yıpratmış oluruz lütfen daha saygılı ve empati nazarı ile diyaloglarımız güç kazansın
nasıl empati besleyebilirim bi ara sempati besledim akp geclik koalrına girmeyi bile dusundum ama insan boyle durumda korkuyor akp tarikat yuvasıya ben tarikatcı degilim ama mantıklı taraflım oln partide turban ilgili oonlar haric icraatlarıda guzel ama girsen tarikat korkuyorsun biseyler olacak napacaksın

R.T.E.
08-24-2008, 14:13
konu başlığında da bişey yok ki SAYGISIZ olanlardan söz ettik sadece yoksa diğer alevi kardeşlere bişi demedik...

Eşref
08-24-2008, 14:14
Güzel kardeşim uzun bir süredir sizi ve yazılarınızı takip ediyorum bu kadar kin ve karşı tarafın düşünce dünyasına dair insani olmayan isnatlara bürünmeniz hiç hoş değil , sizler bizler diye diye birbirimizi anlamanın arasına örmüş olduğunuz hoş olmayan engen silsileleri yüzünden zanların eşliğine sığınmanızın neticesi hiç bir zaman olmayacaktır. İnsan olmamızın önüne ideolojiler ve cıkarlar örüldüğünde olaylara insani tılsımların dışında belli zümrelerin cıkarlarına eşlik ettiğimizin farkında olmak gerek , kendi dünya görüşümüzün hoşluğu hoş tavırların sergilenmesi ile gerçekleşir , karşı tarafın düşünce dünyasını felsefesini eleştirmeninde bir sınırı vardır , düşmanca ve hoyratca ifadeler ile alacağımız mesafeleri dahi yıpratmış oluruz lütfen daha saygılı ve empati nazarı ile diyaloglarımız güç kazansın

Elinize yüreğinize sağlık Yalçın bey. +1

kemaldevvil
08-24-2008, 14:14

3. şahıslara Fetoş diyerek yada kin ve öfke dolu, tamamen ön yargılı mesajlarla hak savunulmaz. Yoksa konu başlığını eleştirmiş olsaydın, doğru kelimeler kullansaydın, tüm samimiyetimle söylüyorum, desteğimi kazanırdın.
konu başlıgını eleştirsem aynısını yapardınız sayın kara eşref başlı direk insanı cıldırtıyır akp aleviler farklı kislik gordugu yetmiyormu bu başlıkla saygısız aleviler ne nedemek oluyor başka bi başlık olması isterdik bumudur ALEVİLERE SAYGI

R.T.E.
08-24-2008, 14:15
konu başlığında da bişey yok ki SAYGISIZ olanlardan söz ettik sadece yoksa diğer alevi kardeşlere bişi demedik...

Eşref
08-24-2008, 14:16

Başlıkta bir genelleme var. Konu detaylarında ve yorumlarında ifade ettiğiniz açıklamalar var.

R.T.E.
08-24-2008, 14:19
tırnak içine neden aldık dersiniz kara eşref...
genelleme olmasın diye... lütfen dikkat...

kemaldevvil
08-24-2008, 14:21
TIRNAK İCİNE ALIP BURDA KULLNILAN ALEVİLER HAKARETTİR DİYORKİ ALEVİLER SAYGISIZDIR.BAŞLIK ALEVİ Bİ İNSANI SADECE İGRENDİRİR OSMANLI DVELTİYLE İLGİLİ OLNA HERŞEYE İNCELEDİM TARİHİDE ÇOK SEVERİM AMA BAŞLIK AGIR EN FAZLA BEN SİTEDEN ATARSINIZ BAŞLIK ALEVİLERE HAKARETTİR

Eşref
08-24-2008, 14:23

Tırnak içine alınsa bile arkasına eklenen "Alevi" sözü, Alevi kardeşlerimizi rencide edici niteliktedir. Örneğin; "Saygısız" Türkler dendiği zaman, böyle bir başlık hepimizi rahatsız etmez mi? Eder. Bunun gibi.

Eşref
08-24-2008, 14:24
Konu başlığı uygun şekilde değiştirilmiştir.

kemaldevvil
08-24-2008, 14:30
teşekkur ederim sevgiler sunarım

R.T.E.
08-24-2008, 15:29
anlayışla karşıladık... :-*

parabol
09-02-2008, 16:25
Yazık bizi bölmeye çalışanları hiçde zorlamıyoruz ekstradan çaba harcatmıyoruz çok yazık...

Baksanıza burda bile alevi sünni diye nasıl da ayrılmışız....

Önce insan olun alevide olsanız sünni de türk de kürt de önce insan olun bence...Önce bu vatanı düşünün sıfatlarınızı bir kenara bırakarak....

Alevilere hakaret eden sünni saygısızları da , sünnilere hakaret eden alevi saygısızları da PROTESTO ediyorum!

Eşref
09-02-2008, 16:44
Yazık bizi bölmeye çalışanları hiçde zorlamıyoruz ekstradan çaba harcatmıyoruz çok yazık...

Baksanıza burda bile alevi sünni diye nasıl da ayrılmışız....

Önce insan olun alevide olsanız sünni de Türk de kürt de önce insan olun bence...Önce bu vatanı düşünün sıfatlarınızı bir kenara bırakarak....

Alevilere hakaret eden sünni saygısızları da , sünnilere hakaret eden alevi saygısızları da PROTESTO ediyorum!

+1