Orijinalini görmek için tıklayınız : Sayın Bahçeli Referandumda Tehdit Edilmiş Olabilir mi?
Yıldırım
09-22-2010, 17:29
Bildiğiniz üzere MHP'nin referandumda verdiği hayır mücadelesini ne MHP'liler nede bizler anlayabilmiş değiliz.Bile bile ölüme gitmek gibi bir şey oldu bu.Referandum sonuçlarındada gördükkü MHP'nin en etkin yerlerinde bile EVET oyları çoğunlukta oldu.Chp'nin başına gelen kaset skandalını hatırlarsak.
ACABA SAYIN BAHÇELİ'NİN BİR AÇIĞI VARDIDA REFERANDUMDA HAYIR PROBAGANDASI YAPMASI İÇİN TEHDİT Mİ EDİLDİ?
Belki komplo teorisi gibi oldu fakat ben siyasetten anladığımı düşünüyorum ve MHP'nin referandum tutumunu ancak böyle bir şeyle izah edilebilir.
ENES_CAN_AK
09-22-2010, 17:44
tehdit felan olduğunu düşünmüyorum.bence tamamen sayın bahçelinin inatçı ,dediğim dedik tavrı.aslında sonradan eminim oda pişman oldu ama.iş işten geçmişti.bu referandum hertürlü ak partiyi güçlendirecekti.mhp olsada olmasada.mhp evet deseydi ak parti yine güçlenirdi ama mhp bukadar güç kaybetmezdi sanırım.sayın bahçeli bunu ayırt edemedi bence.
Yıldırım
09-22-2010, 17:53
tehdit felan olduğunu düşünmüyorum.bence tamamen sayın bahçelinin inatçı ,dediğim dedik tavrı.aslında sonradan eminim oda pişman oldu ama.iş işten geçmişti.bu referandum hertürlü ak partiyi güçlendirecekti.mhp olsada olmasada.mhp evet deseydi ak parti yine güçlenirdi ama mhp bukadar güç kaybetmezdi sanırım.sayın bahçeli bunu ayırt edemedi bence.
Bu adamlar senelerin kurt siyasetçileri öyle inadından hareket edecek insanın zaten yeri siyasette yoktur.Bu bence çok daha büyük bir planın bir parçası yoksa MHP bile bile lades olmazdı...
.:Ay_Yıldız:.
09-22-2010, 19:31
Kılıçdaroğlu'da tehdit edildi,hatta hayır diyen partilerin bütün liderleride,eşleride,çocuklarıda,sülaleleride. Bu mantıkla bir yere varamayız. Deveye "neden boynun eğri" demişler,deve "nerem doğru ki" demiş. Eğer Bahçeli ideolojik olarak düzgün bir çizgide olsaydı ve siyasi geçmişinde sol güdümlü sağ gibi tutarsız,chp kuyruğunda olma gibi vakaları olmasaydı bu görüş bizi şaşırtabilirdi. Ama bir insanı temize çıkarmaya çalışmadan önce geçmişinin kirliliği değerlendirilmesi gerekmekte. Kaset skandalı gibi rezillik ihtimaline düşen bir siyasinin evet dememesi bizim ideolojimizin ak'lığını grileştirmemek demektir. Yani,bırakın hayır desinler.
bahceli tehdit....
hic alakasi yok....
sadece zihniyetin dolayi...
bknz.bahcelinin gecmisi....
Terennüm
09-22-2010, 20:41
tehdit değil de cumhurbaşknlığı teklifi olabilir mi?
ak sevda
09-22-2010, 20:49
hiç ilgisi bile yok
Yıldırım
09-23-2010, 14:24
Arkadaşlar benim tehditten kastım seni asarız keseriz değil...
MHP bile bile bu duruma neden düştü?
Karşı tarafın elinde ne vardıda seçim sonrası MHP için oluşan durumdan daha kötü bir durum oluşturacaktı?
Ben MHP'nin bir açığının olduğuna ve bunun statüko tarafından kullanıldığına adım gibi eminim.
rizzelli
09-23-2010, 19:00
Arkadaşlar benim tehditten kastım seni asarız keseriz değil...
MHP bile bile bu duruma neden düştü?
Karşı tarafın elinde ne vardıda seçim sonrası MHP için oluşan durumdan daha kötü bir durum oluşturacaktı?
Ben MHP'nin bir açığının olduğuna ve bunun statüko tarafından kullanıldığına adım gibi eminim.
ülke bölünüyor,pkk açılımı ,daha anayasa paketini görmeden çayımız içer giderler diyen muhalefet partisi tabii ki refaranduma hayır diyecekti.
Yıldırım
09-23-2010, 19:57
ülke bölünüyor,pkk açılımı ,daha anayasa paketini görmeden çayımız içer giderler diyen muhalefet partisi tabii ki refaranduma hayır diyecekti.
Benin sorguladığım bahsettiğin tutumuda içeriyor zaten genel bir tavır değişikliğinden bahsediyorum...
akobalı-akkurt
09-23-2010, 20:08
ne diye tehdit edilsin , zaten kendisi üç hilal maskeli maocu , marksist,leninst olduğunu davranışları ile bas bas haykırıyor...
.
Hüdaverdi
09-23-2010, 22:53
Sagopa Kajmer'in Dil Yaratmakta En Asil Silahları adlı şarkısında şu sözü çok güzel ''Kimsenin bir kimseden bir farkı yok, çıkar en önde'' bu kadar basit. Bahçeli diliyle kendi kendini vurdu,çıkar için bu durumlara düştü.1 tane araçlarını gördüm kampanya boyunca,onda da ''bize faşist diyorlar'' diye bir sözü vardı,otobüsteydim millet güldü ;D İnsan tehdit edilse dahi böyle saçma şeyler söyleyip kendisini rezil duruma düşürmez,tehdide boyun eğer daha iyi.Veya şuan başkanlığı bırakır.Zaten kampanyası amacına ulaşmadı,bizim işimize geldi.Boş kafadan boş sözler ;D
Yıldırım
09-28-2010, 18:10
Sagopa Kajmer'in Dil Yaratmakta En Asil Silahları adlı şarkısında şu sözü çok güzel ''Kimsenin bir kimseden bir farkı yok, çıkar en önde'' bu kadar basit. Bahçeli diliyle kendi kendini vurdu,çıkar için bu durumlara düştü.1 tane araçlarını gördüm kampanya boyunca,onda da ''bize faşist diyorlar'' diye bir sözü vardı,otobüsteydim millet güldü ;D İnsan tehdit edilse dahi böyle saçma şeyler söyleyip kendisini rezil duruma düşürmez,tehdide boyun eğer daha iyi.Veya şuan başkanlığı bırakır.Zaten kampanyası amacına ulaşmadı,bizim işimize geldi.Boş kafadan boş sözler ;D
Güzel kardeşim çıkar için yaptı diyorsunuz fakat ortada MHP'nin işine geldi diyebileceğimiz hiçbir durum söz konusu değil.Hatta yeni bir iddia atayım tehdit edenler CHP ile vücut bulan statükodur.MHP'nin bu davranışı oy kaybettirecektir ve bu oylar AK Parti'ye gelmeyeceğine göre oylar CHP'ye gidecek:D
EpiVaTeS
09-28-2010, 18:17
MAfya Hareketlileri kim tehdit edecek...;D
Bahçeliyi aklama şenlikleri 3'e hoşgeldiniz...
Gönülden
09-28-2010, 18:22
Bahçeli tehdit edildide beraberindeki milletvekilleri hepsimi tehdit edildi...hepsi dut yemiş bülbül misali sustular...
Tehdit edilen bir insan avazının çıktığı kadar meydanlarda bu denli nara atmazdı...ruh hali öyle olmazdı yani...
Sonuç belli tutundukları tavır belli....onlar oturup düşünsün Bahçelinin tehdinini düşünecek değilim...siyaset ince bir çizgidir yeri gelince herşeyi göze alacaksın...
Mehmet Ufuk
09-28-2010, 18:32
Çünkü MHP'yi var eden temel değerler, gerçek türk-islam ülküsü ve Türkeş felsefesi yalnızca duvarlardaki posterler de kaldı... İşte MHP'nin ve onun fosilleşmiş zihin kahramanlarının, hayır açıklaması... :):) Yazıkki, benim ailem de (AK Parti kurulana kadar) bu insanlara destek verdi:(:(
Yıldırım
07-01-2011, 23:32
22-09-2010 tarinde sorduğum Bahçeli tehditmi ediliyor sorusunun cevabı seçin öncesi MHP'li yöneticilerin video kayıtlarının çıkması ile cevap bulmuştur.Burada tartışmaya açmaya fırsat bulamamıştım.
İntifada
07-01-2011, 23:40
videolarla alakası olduğunu zannetmiyorum...
bahçeli ve milliyetçi hareketin zihniyetiyle alakalı birşeydi...
Yıldırım
07-01-2011, 23:49
Referandumda yaptıklarını gerçekten anlamak mümkün değil.Ben ancak bu şekilde bir açıklamasının olduğunu düşünüyorum.Ne taban olarak, ne yönetim olarak referandumda hayır oyu benim bekleyebileceğim birşey değildi.
İntifada
07-01-2011, 23:50
tabanından ve yönetiminden herşeyi beklerim...
işte zaten videolarında gördük ki üst düzey yöneticileri ahlaksız...
ve işte tabanı gördük bütün bu ahlaksızlara rağmen oyunu verdi yine mhp ye...
Tehditlerle falan etkileneceğini sanmıyorum he su videoları kast ediyorsan illaki cıkacaktı he biraz gec oldu ..
Hüdavendigâr
07-02-2011, 00:42
valla bahçeliyi tanımasak,geçmişini bilmesek tehtid edildi derim ama adamın geçmişinde hayır yokki.eskiden ideolojisi neyse referandumdada oydu şu andada o.referandumla değişen bir çizgi yok yani.öte yandan mhpli oktay vuralları,osman durmuşları biliyoruz.mhp kendine yakışanı yapıyor.
Mhp'nin tabanı referandumda evet dedi ancak mhp'de taban 2 kola ayrılıyor biri muhafazakar ülkücüler 2.kol ise türkçü ülkücüler (atsızcılar) çeşitli zamanlarda çeşitli şekillerde hep entirikalar olmuştur mhp tabanında 1969 yılından süre gelen söz deyimiyle gelenekçiler ve yenilikçiler arasında hep bir çekişme vardır. Devlet bahçeli tehdit almıştır bir çok kez referandumda ne garipki bu tehditler hep içerden gelmiştir aslında biraz koltuk ve makam sevdasından dolayı bahçeli referanduma hayır kampanyasında bulmuştur kendini onun hayır demesinin en önemli sebebi ise partide bulunan kendi adamlarını kaybetmek istememesiydi. Aslında biliyorlar ki evet deseler birşey kaybetmeyeceklerdi cumhurbaşkanı seçimlerinde abdullah gülü desteklediği için bazı kesimlerden tepki aldı türban sorununda akpartinin yanında olduğu için tepki aldı gözlemlediğim üzere devlet bahçeli aslında akpartinin yaptığı olaylara müspet yaklaşmıyor ama içindeki korkuyu dışa saldırganlıkla çıkartıyor. Ve referandumda evet demesi devlet bahçelinin koltuğunun altından kayması demekti akpartinin yanında olmakla suçlanacaktı o yüzden hayır dedi.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.