Orijinalini görmek için tıklayınız : Seçim Otobüslerini Ve Sokaklardaki Parti Bayraklarını Protesto Ediyorum
Bangır bangır müzikli dolaşan seçim otobüslerini ve çevre kirliliği yapan parti bayraklarını protesto ediyorum. Hiç bir partiye yararı dokunmayan bu eşyalar gün geçtikçe dahada sinir bozucu hale geliyor. Artık bunları yasaklayın millet kime oy vereceğini gayet iyi bilir. Otobüsle bayrakla olmaz bu işler.
subcomandante
07-08-2007, 23:59
son raddede katılmak istiyorum bu atıklar çevrede yok olmuyor üstüne üstlük küresel ısınma var...hiç takan yok...
Fahrenheit
07-10-2007, 12:03
küçük ilçe belde köy vs de daha çok belli oluyor gürültü kirliliği ,,,
gerçekten çok önemli bi mevzu >:(
bayrak falan olur ama bu kadar da olmaz ki...
Hasan ERBEK
07-10-2007, 12:35
diğer partilerin müzikleri ak parti gibi güzel değilki amatör işi kulak tırmalama:)
bangirr bangirrr ;D ;D deli ediolar
Bu hergün olan birşey değil ki...
Yalnızca seçim zamanları oluyor o yüzden pekte rahatsız olduğumu söyleyemem.. Ayrıca bayraklar bence gayet hoş duruyor ne güzel her taraf cıvıl cıvıl :)
CenneT-GüLü
07-10-2007, 15:12
Bu hergün olan birşey değil ki...
Yalnızca seçim zamanları oluyor o yüzden pekte rahatsız olduğumu söyleyemem.. Ayrıca bayraklar bence gayet hoş duruyor ne güzel her taraf cıvıl cıvıl :)
aynen katiliyorum
YSK buna bir çözüm getirsin >:(
CenneT-GüLü
07-10-2007, 15:23
merak etmeyin arkadaslar yakinda secimler bitiyor, ozaman rahatlarsiniz... :)
Hasan ERBEK
07-10-2007, 19:42
cennet gülüne katılıyorum
merak etmeyin arkadaslar yakinda secimler bitiyor, ozaman rahatlarsiniz... :)
haklısın ;D
akzeinebu
07-10-2007, 23:40
arkadaşlar ben bayrakları protesto ediyorum :) çünkü partide onlarla hep ben uğraşıyorum ;D soraa bide şu varr öz. mhpli arkadaşlar burda herkesin bayrağını kesiyor yaaa :'( soraa afişleriimizi felan yakıyorlar yerlerden topluyoz bazı bayrakları yazık yaa dövücem onları bi göreyim :-[ o yüzden bayraklara uyuz oluyorum birde seçim otobüslerini seviyorum yaa tabi sadece kendi partiminkini ;D diğerleri kaldırılsın :P
altan akdeniz
07-10-2007, 23:44
şunun şurasında ne kaldı biraz sabır 23 temmuz tek ses çıkar inşaallah
akzeinebu
07-11-2007, 00:01
evt yaa 12 gün kaldıı sabredelim:)
Fahrenheit
07-11-2007, 00:02
%1 %0.50 alacak partinin gürültüsünü çekiyoz :D
melihyavuz
07-11-2007, 00:04
yaa arkadaşlar bayrakların size ne zararı var
daha yenide bizim astığımız akparti bayraklarına küfür edib kaçtılar
yani orada duran bayrakların size ne zararı var
hadi seçim araçlarını anladık ses kalabalığı yapıyorlar
_tuba_89
07-11-2007, 00:07
diğer partilerin müzikleri ak parti gibi güzel değilki amatör işi kulak tırmalama:)
da yalnız sabah o güzel uykudan uyanan insan müziğin güzelliğini falan takmaz yani :D
melihyavuz
07-11-2007, 00:10
orada haklı sınız ama başlıktakı bayraklarda bence haksızsınız onların size bir zararı yokki
seçim otobüsleri gibi sizi uykunuzdan etmiyor demi
görüntü kirliliği artıııı ses kirliliği yakında kalkar inş. ;D hem israf çok günah
Arkadaşlar özellikle bayrak hususunda sizlere katılmamak elden gibi degil...O bayrakların her kolisinin fiyatının 650 ytl oldugunu duydugumda şok olmuştum..Seçim zamanı Ak parti, kara parti fark etmez yapılan masraflar israftır bunun da ötesinde HARAMDIR...Sabahlara kadar asan kişilerden biri de kendim olarak hemde insanların vaktinden çalmaktır..Ama digerleri asarken sen asmazsan da olmuyor.Hele birde gece astıgın bayragı sökenler yok mu :-\ çözüm Partiler arası mutabakatla saglanmalı ve Ysk buna bir çözüm bulmalı...Harcanan paralarla fakire fukaraya ekmek dagıtılsın, kimse bayraga bakarak oy vermez ancak partililerin egoları tatmin edilir...
Seçimlerde bu denli bayrak asmak sizce doğru mu? Acaba seçmen bayrağın güzelliğine veya çokluğuna göre siyasi eğilimini değiştiriyor mu? Bunca bayrak israf değil mi? Çevre ve görüntü kirliliği yaratmıyor mu?
bence israf.herkesin siyasi görüşü bellidir
seçimden sonra astıkları gibi toplarlarsa çok iyi olur ;)
Hasan ERBEK
07-12-2007, 19:38
seçimler psikolojik savaştır bi nevi.o yüzden bi partiyi en etkili ifade eden unsurda bayraktır.bundan dolayı evde,işyerinde,yollarda bayrak asarak bir etki yaratmak istenilebiliyor.
Ar-ge bölümü bu konuyu araştırmalı bence.
israf tek kelime israf ;)
MEHMET ZAHİT
07-12-2007, 19:52
yıllardan beri yapılan fakat KARARSIZ kesimi etkilemekte ne denli etkili olduğunu anlayamadığım bi olay.!!
akradyo-djyavuz
07-12-2007, 19:58
Şu anda Ak Partinin gücü ve varlığı net o yüzden bayraklama çok fark etmiyor sizin için olabilir. Bir MHP için ise bu seçimde güçlü gözükmek çok öenmli. Saadet Partisi için de aynı şekilde. Ayrıca teşkilat ve seçmen üzerinde de kısmen etkili. Kimse asmazsa hiçbir şey olmaz. Ama her yerde X partinin bayrağı varken Z partisi olmazsa da hoş bir durum olmaz. Bence bütün partilerin bayrak asması yasaklanmalı... Ya da sadece büyük bez bayrakların meydan gibi yerlere asılmasına izin verilmeli...
seçimden sonra astıkları gibi toplarlarsa çok iyi olur ;)
bence hiç asmasınlar
bu arada ben o bayrakları görünce daha çok itici geliyor bana
Aslında bayaraklara verilen paralarla daha etkili ve daha az çevre kirletici bi seçim propagandası yöntemleri düşünülüyor mu ???
Esra KAÇ
07-12-2007, 21:14
İsraf gibi görünebilir ama insanın içi o bayrakları görünce kıpır kıpır oluveriyor.
İnsanın sevdiği desteklediği partinin bayrağını liderinin resmini gördüğünde bir göğsü kabarıyor aanlatamam.
İsrafta olsa hoş bir dygu değilmi...
Allah affetsin ne diyelim...
Ömer_Furkan
07-12-2007, 21:19
katılıyorum esra sana partimizin bayraklarını görüncee içim bi hoş oluyorr.bunlar seçimlerinn olmazsa olmazlarındann..ve bence israf değill biraz daha farklı düşünürsek sizde anlarsınız israf olmadığınııı ;)ki asması sakat oluyor tabi biraz kendimden biliyorummm ;D
kopeli53
07-12-2007, 21:27
bence bayraklar en büyük reklamdır diye düşünüyorum...
hatta geçen arkadaşlarla dtplilerin açtığı bayrakların ordan geçtikten sonra akparti bayrağını görünce bi arkadaş güvenli bölgeye geldik dedi gerçekten bu beni etkiledi biraz güldüm ama ;D
sonra arkadasın ciddi olduğunu anladım...
herkesin bizim baktığımız bigi bakmadığı malum......
mesudum47
07-13-2007, 05:19
doğru değil...
kararsızları etkileyebilir...
israf...
çevre ve görüntü kirliliği yapıyor...
kardelen007
07-13-2007, 18:23
az kaldı arkadşlar seçimden sonra hangi müzkleri çalacklar merak edyrm doğrusu
Esra bencede haklı.Sokağa çıkınca çok güzel bi görüntü oluyo bence .Her taraf rengarenk,e bayraklar Ak Parti bayrağı olunca ayrıca güzel oluyo tabi:)) Özlem Türköne ''Seçim hazırlıkları demokratik bir şölendir'' demişti bir programda.Çok doğru bence.
Ömer_Furkan
07-13-2007, 22:09
Özlem Türköne.. o kadına acıdım ya okan bayülgen programında rezil ettı kadını:(:(
Ömer_Furkan
07-13-2007, 22:19
haklı mhp bayrakk indimeyii afişleri koparmayı cok severr...ocak ülkücü falan ya asarız keserizzz ;)aslında hepside korkak hepsi birbirine güveniyorrr..ve cok tanıdığım var ocaklara gidip ak partiye oy veren ;)...köklerine kibrit suyu 22 temmuzda ;)
tirebolu
07-13-2007, 22:41
bence bayrak asmak oldukça olumlu bir yöntem.hem size gönül verenler hergün bayrağı gördüğünde coşkusunu tazeliyor hemde kararsızların bayrağını gördüğü partiye yakınlığını arttırıyor.ben bayrağa harcanan paraya acımıyorum ancak kağıt afişlere verilen paralara acıyorum.kağıt afişler yüzünden neredeyse parti binasında adım atacak yer kalmadı.
akradyo-djyavuz
07-14-2007, 01:12
Özlem Türköne.. o kadına acıdım ya okan bayülgen programında rezil ettı kadını:(:(
Bu cevap yanlış mı yazıldı bu topiğe bilmiyorum ama.. Kararsız bir arkadaşımla seyrettim programı.. Özelm Hanımın ordaki hanımefendiliğinden ve üslubunu hep aynı seviyede tutmasından dolayı çok takdir etti ve destekledi. Ben de tebrik ediyorum özlem hanımı...
Ömer_Furkan
07-14-2007, 15:46
doğru yazıldıı arkdasımm..bende isledim programı okan cok üstüne gitti yinede helal olsun ama ;)
bence dogru insanlar bir davet dügün yada bayram için hazırlık yapmazmı buda onun gibi bizim bayramımızda inş... 22 temmuz akşamı olacak.bence bayraklar çoşkuyu ve azmi arttırıyor.
gerçekten çok güzel bi konuyu gündeme getirmişsin bence boşuna masraf yapılan işlerle gündeme gelir insan kim çevirip kafasını özellikle bayrağa bakar ve bu bayrağa göre oy verirki.... :-\
ta kendisi!
07-16-2007, 02:45
Bence doğru çünkü gözümüzün önünde asil akp bayraklarının dalgalanması insanı daha bir coşturuyor. Ayrıca konya'da en az bizim bayraklarımız asılı. Buna çok üzüldüğümü belirtmek isterim.
Seçim otobüsleri,bayraklar,afişler Vs. Vs.
onların yerne önceden tespit edilen yardıma muhtaç evlere ramazan aylarında yapıldıqı qibi poşetlerin içinde erzak verilseydi hem milletin karnı doyardı hemde akılda kalıcı bi yol olurdu poşetlerin yada kutuların üstüne ak parti Logosu konabilirdi...!
murselyavuz
07-17-2007, 06:20
bence bayrak afiş asmak doğru değil arkadaşlar...
bir yasal düzenlemöeyle bunun önüne geçilmeli...
Eğer bayrak afiş asılacaksa sokaklara meydanlara değil herkes kendi evinin camına veya balkonuna asmalı...
hem görüntü kirliliği oluşuyor, hemde bu konuda dünyanın masrafı yapılıyor...
bu konu şu an tamamen bir gövde gösterisine dönüşmüş durumda..
ben hiç kimsenin bayrak yüzünden fikir değiştireceğine inanmıyorum...
dediğim gibi tamamen gövde gösterisi...
murselyavuz
07-19-2007, 08:20
pardon ama aynı hareketleri SP'liler yapmıyor mu?
SP'nin bayrakları afişleri yoku sokaklarda...
dinime söven müslüman olsa...
ayrıca bende asıyorum o bayrakları ama bana kimse yövmiye vermedi acaba ben mi salağım, yoksa sen mi iftira atıyorsun?
yaw su ses sorunu o bu partıde deıl istısnasıs btün partıler bangır bangır bagırıyo geceye kakar...bu arada dogru her tarafta akp bayragı her sokak ve caddede bayrak asarak olacagınımı zannedıyolar acaba ???
Bu konuda geridönüşüm sağlıyorlarsa eğer bence israf değildir ama öylece boş yere gidiyorsa israftır unutmyalım israf haramdır...
murselyavuz
07-21-2007, 06:30
arkadaşım sana tekrarlıyorum ben bayrak asarken para almıyorum ve o işide seve seve yapıyorum...
eğer bunun adı enayilikse evet enayiyim...
sonuç olarak burada tartıştığımız nokta bu değil...
bu bayraklar sizleri rahatsız ediyor mu etmiyor mu?
bu bayraklara harcanan paralar isref mı değil mi?
tabii siz her konuda olduğu gibi bu konuda da yine hemen konuyu farklı taraflara çekiyorsunuz...
ayrıca, eğer benim parasız çalışarak vinç tepelerinde bayrak asmam enayilikse,
seninde vinç dururken merdivenlere tırmanarak bayrak asman enayiliktir!!!
gerçekten arkadaşlar bunun önüne geçilmeli ama bunu bir parti falan değil bunu ysk kesin ceza uygulamalı gerçekten beni asla etkilemiyor saadetçiler bu seçimlerde yoğun uğraşlarla dev bayraklar astılar gereksiz millet geri zekalı değil yani bayraklara göre oy versin ama isteyen kendi balkonuna assın
ama bunu bir parti asar diğerleri asmaz ise haksızlık olur diye düşüüyorum.
SİZ SAADETÇİLER BİZE LAF ATACAĞINIZA ASDIĞINIZ BAYRAKLARIN HESABINI VERİN SÖZDE KENDİLERİNİ ÇOK BÜYÜK PARTİ YA BÜYÜK BAYRAK ASIYOLAR O BÜYÜK BAYRAKLAR KURTARIR BELKİ SİZİ BARAJIN ALTINDAN
şu saadetçileri defetin şurdan sıkmaya başladılar yüzsüz herifler ben bunların saadetçi olduğuna da inanmıyorum ya
israf olduğu gibi teşkilattaki arkadaşlar bilirler yer yer diğer partilerle mesele haline gelebiliyo
Bence doğru çünkü gözümüzün önünde asil akp bayraklarının dalgalanması insanı daha bir coşturuyor. Ayrıca konya'da en az bizim bayraklarımız asılı. Buna çok üzüldüğümü belirtmek isterim.
ya evet hakikaten ben konyaya yeni geldim tatil için her yer saadet partisinin bayraklarıyla doluydu....şaşırdım açıkcası...ama haticeye değil neticeye bakmak lazım...sonuç belli.... :D
ama bayrak konusunda bence herkes evine assın..ya aslında sokaklardada bi bayram havası oluyo...ama yapılan masrafları düşününce insan acıyor...bukadar fakir düşkün insan varken...yazık ...
VALLA BEN BALKONA PENCERELERE ASTIM AK PARTIMIZN BAYRAKLARINI KOCAMANLAR O KADAR GUZEL DURUYOR KI SIMDIDE SON SESDE AK PARCALR ALLAHINA KURBAK AK PARTIMIZE VE DAVAMIZIN ADAMLARINA
hayataAKartı
07-23-2007, 01:17
Seçim otobüsleri,bayraklar,afişler Vs. Vs.
onların yerne önceden tespit edilen yardıma muhtaç evlere ramazan aylarında yapıldıqı qibi poşetlerin içinde erzak verilseydi hem milletin karnı doyardı hemde akılda kalıcı bi yol olurdu poşetlerin yada kutuların üstüne ak parti Logosu konabilirdi...!
Arkadaşım doğru söylüyorsun Ben DENİZ FENERİ Gönüllüsüyüm. Ancak Partilerin böyle çalışmalarda bulunması Oy Satın Alımına girer ve kanunen yasaktır. Ancak bir parti medyanın önünde bu bayrak giderlerini bir derneğe bağışlarsa bu daha anlamlı olur diye düşünüyorum.
hayataAKartı
07-23-2007, 01:22
murselyavuz arkadaşıma bir kaç yönüyle katılıyorum. Dediği gibi bu bir gövde gösterisi ve bu yönüyle seçmeni etkiliyor. bu konuda anlatmak istediğim bir olay var. Benim bir arkadaşım otobüs hastası (403 - travego) Bingöl de bütün partiler tarnsitlerle gezerken AK Parti 403 ile gezdi. O aracı gördüğünde Tayyib Baba İşi Biliyor. Diyor ve bir anlamda AK Partiye olan güveni artıyor. Bu tüm halkımız için böyledir diye düşünüyorum.
osman_mizanoglu
07-23-2007, 04:29
bence bayrak asmak dogru deyıl 1 ay okadar masraf yapılıyo yolara saga sola asıyoruz bırde yoruluyoruz :) sonra secımler bıtınce kaldırıp atıyoruz cope yazık boşuna para harcıyoruz boşuna emekler gıdıyo bırde cevremızı kırletıyoruz zaten kuresel ısınma var dunyamıza daha ıyı bakmalıyız herseyı dusunmelıyız ..bayrak olayına hayır dıyorum ama gerı kalan secım arabaları tanıtımlar v.s onlar olmalı
valla bence hepsi yanlış
gereksiz
helede seçim arabaları var ya
cok şükür kurtulduk bugün yaaaaa
herkes nasıl olsa tv den radyodan takip ediyor
gürültü kirliliğine ve görüntü kirliliğine hiç gerek yok bence
bizimyunus
07-25-2007, 14:28
seçimden sonra asmak balkonda dalgalandırmak harika muhteşem bir duygu. bu mutluluk seçimi kazanan tayyip ağada bile yoktur. o lider ama biz seçmen olarak daha mutluyuz...
mesudum47
07-25-2007, 15:35
bizim balkonda bayrak asalı rahatlıkla 1 aydan fazla duruyor. kimse de gelip yanlış olduğunu söyleyemez....
ayrıca partilerin astığı bezler neye dayanarak bayrak oluyorlar... onlar reklam panolarından bez afişlerden başka birşey değiller....
bu sayede meclise girebilmek için kendilerini pazarlıyorlar reklam ediyorlar...
ve bu olay tamamen gereksiz birşey bence... insanlar sırf daha fazla çevreyi renklendirmiş diye gidip oy mu verecek.... anket sonuçlarına göre verebilir. icraatlara göre verebilir fanatizmden dolayı verebilir ama sırf afişleri daha fazla diye oy atarlar diyen varsa bugün Türkiye nin yaklaşık %50 sine aptal cahil diyen zihniyetle aynı görüşte olduğunu bilsin.... insanlarımız okumamış diye cahil mi olacaklar... peki okula giden herkes cehaletten kurtuluyor mu...
benim çok hoşuma gidiyor 'demokrasi şöleni' lafına layık oluyor.şenlik gibi.hem nasılsa seçim yasakları nedeniyle topluyorlar kirlilik de yapmıyor....fakat seçim otobüslerini hiç sevmiyorum sayelerinde televizyonun sesini duyamıyorum
her ne hikmetse tüm caddelerde meydanlarda koca koca reklam panolarında bilbordlarda Akp nin bayraklarını bolca görüyoruz...milletimiz açlık ve yoksullukla kıvranırken Akepe trilyonlar haracayarak her tarafı bayrakalrıyla süslüyor...birde bayrak süslemesi için çalıştırdığı adamlara yevmiye veriyor...bunların hesabını nasıl vereceksiniz ?
Devlet her seçim çalışmasında partilere yüklü bir miktarda ödenek verir. Seçime giren her partiye.
Ayrıca liste başı milletvekillerinden 200 milyar parti alır ve her milletvekili kendi ilinde olacak olan propaganda , bayrak , miting gibi giderleri cebinden verir , parti karışmaz.
3 kuruşluk aklınızla burada efelenmeyin bilip bilmeden. Gören de çok bilgili sanacak. Kanmayın arkadaşlar böylelerine.
melihyavuz
10-29-2007, 18:33
bir tek ak parti mi süslüyor etrafı ....
bnm dikkati mi çekti yoollarda ak parti den fazla partilerinde bayrakları var meselaa...
hemde bzm astığımız bayrakları kesip yerine başkalarını asıyorlar....
buna ne demeli peki...
hem bzm verdiğimiz para,onları asan işçilerin emekleri,en önemliside onları asarken çektikleri can tehlikesi ne olacak bence bunu bize değil önce kendine sor elbet cevabını bulacak sın.........
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.