Orijinalini görmek için tıklayınız : Şefkat Tepe
Hüdaverdi
04-09-2011, 16:07
İzleyen var mı ?
O siyah elbiseliler kim la onları çözemedim ?
Denk geldikçe bakıyorumda ;D
İntifada
04-09-2011, 16:08
isme dikiz at :)
o ne la :)
Hüdaverdi
04-09-2011, 16:47
Samanyolun da dizi la ;D
Dizideki adamım ;D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179825_200986493261171_171498282876659_756466_4027 013_n.jpg
İntifada
04-09-2011, 16:53
izlenir mi o ya :)
Hüdaverdi
04-09-2011, 16:56
La ne bilim açınca uyuşuyorum izleyiveriyorum :w:
Değişik bir dizi.
Samanyolun da dizi la ;D
Dizideki adamım ;D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179825_200986493261171_171498282876659_756466_4027 013_n.jpg
bismillah deyip ateş ediyor ya bana çok komik geliyor. :w:
İntifada
04-09-2011, 16:57
doktor tarık vardı bide :p
yurtta izliyordu bizim gençler :)
bende bakıyodum şiwan vardı adamım iyi rol yapıyordu :)
doktor tarık vardı bide :p
yurtta izliyordu bizim gençler :)
bende bakıyodum şiwan vardı adamım iyi rol yapıyordu :)
evet gerçekten güzel oynuyor. her ne kadar diziyi sevmesemde adamın oyunculuğunu beğeniyorum.
beni artik bu tür diziler sarmiyor yani bir müddet sonra bayiyorlar..
Ahmet Yasin
04-09-2011, 20:52
beni artik bu tür diziler sarmiyor yani bir müddet sonra bayiyorlar..
Sendemi bürütüs.:)
Benim izlediğim birkaç diziden biri. İlk bölümünden itibaren izliyorum. Samanyolu, boş diziler yapmaz. Dizi de bile bu ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması adına, eğitici bir rol üstleniyor Samanyolu.
Hakan Özkan
04-09-2011, 21:00
Akıncı şefkat tepe yerine daha iyi diziler yapacak hep beraber izleyecez. :)
Bazen izlerim mesajları iyi
İntifada
04-09-2011, 21:01
Akıncı şefkat tepe yerine daha iyi diziler yapacak hep beraber izleyecez. :)
Bazen izlerim mesajları iyi
yapılısı var başkan ya ;D
Hakan Özkan
04-09-2011, 21:04
Daha başkan olmadık Akıncı oldukmu yaparız ikimizin adına bir flm :)
İntifada
04-09-2011, 21:05
abi benim gözümde başkan sensin :)
yalçın karacayı aradan çıkardıkmı güzel işler yaparız senle :)
Hakan Özkan
04-09-2011, 21:07
Sen devrimi yap ben yapışırım koltuğa Akıncı :) Yalçın'ın koltuğu bırakmaya niyeti yok i kök salmış mubarek
Özgür Çağrı
04-09-2011, 21:12
Benim izlediğim birkaç diziden biri. İlk bölümünden itibaren izliyorum. Samanyolu, boş diziler yapmaz. Dizi de bile bu ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması adına, eğitici bir rol üstleniyor Samanyolu.
Türkiyede iğrenç yapımları olan iki kanal var biri samanyolu biri flash tv abi ;D
Hele o kamerayla kaybolan çocuğu ormanda aramaları yokmu :hihi2:
Düzgün çekilmiş 1-2 program var biri ayna biri lezzet durağımı ne . Diğer programlar çok rezalet yav yani akşamüstü kuşağını ekrana bağlayacağım diye bu kadar da saçmalanmaz ki :)
Yav birde babam oturup inanıyormuş gibi izlemezmi birbirimize giriyoruz yav diyorum yalan yalan hepsi uydurma o diyor yok yok gerçek :hihi2:
Yav tek türkiyeyi babannem izliyordu bizde birbirimize giriyorduk diyorum babanne bu dizi bizim halkımızı karalıyor kürtleri öküz hanzo bir işten anlamaz cahil fakirlik içinde geberen memleketten bir haber avare gibi gösteriyorlar diyorum o diyor ah o şiwan yokmu ;D
Hele o sakallı radikal dinci müslümanlar çıktı son zamanlarda o bölümlerde diyordum yav bunlar bir yerden tanıdık geliyor ama meğer bizim mustazaflarmış ;D Kusura bakmayın ama bu kadarda şerefsizlik olmaz yani.
Ha birde memleketçe yerin dibine batsakta memlekette savaş çıksada gayet sakin ılımlı böyle sanki güllük gülistanlık gibi gösteriyorlar
Ama cemaate karşı en ufak bir harekette
millete komplo planı millete komplo planı davası ula 1 senedir kafa beyin bırakmadılar. Yav hay o cemaate komplo kuran varya onun yüzünden haberlerini izleyemiyorum samanyolunun sanki memlekette başka sorun yok kendilerine bir kötülük oldu ya tutturdular plan program bilmem ne :hihi2:
Vel hasılı yani bu cümleni çok yadırgadım abi samanyolu izlerken baygınlık geliyor adama ayrıca haberleride hep aynı şeyler adamı sıkıntıdan patlatıyor uğur dündar bile daha heyecanlı sunuyor ;D
İntifada
04-09-2011, 21:13
rahat ol abi :)
devrildi devrilecek :)
Hakan Özkan
04-09-2011, 21:14
Ula furkan birgün Yalçın 'ı kullanarak yanına gelicem , sana irşat yapıcam :) anlamadığım bir şey var Yalçın bu kadar hizmete ve onun bağlantılarına düşman iken sana nasıl tahammül etmiş ben kesin o resimdeki denize dökerdim seni :)
İntifada
04-09-2011, 21:14
bide bi hakim var :)
dedeme 190 kere dedim gerçek deği bu diye...
her seferinde üzülüyor...
müslüman olmayanlar cennete gidebielcekmi sorusuna hayır cevabını veremeyen hakkını helal etide unutma :)
Özgür Çağrı
04-09-2011, 21:15
Sen devrimi yap ben yapışırım koltuğa Akıncı :) Yalçın'ın koltuğu bırakmaya niyeti yok i kök salmış mubarek
Ya Allah rızası için şu samanyoluna el atın abi yav biraz yayın politikasına heyecan getirin yoksa hepimiz horluya horluya uyuyacağız ;D Yalçın abi geçerse zaten trt 6 gibi olur çünkü o kadar edebi bir dili çözemez memleket ama sen geçersen heyecan gelir arada çıkartırsın rasim ozanla ali sirmeni can ataklıyı birde ekrem dumanlıyı bizde çekirdekleri alır çitleye çitleye izleriz.
;D
Hakan Özkan
04-09-2011, 21:15
rahat ol abi :)
devrildi devrilecek :)
olurda devrilirde ödenek kesintisi yaşarsam yakana yapışırım haberin olsun ;ı:
Özgür Çağrı
04-09-2011, 21:16
bide bi hakim var :)
dedeme 190 kere dedim gerçek deği bu diye...
her seferinde üzülüyor...
müslüman olmayanlar cennete gidebielcekmi sorusuna hayır cevabını veremeyen hakkını helal etide unutma :)
o hakimi varya bulursam resmen tv işgal ediliyor yav annem çıldırtıyor beni yav diyorum yalancıktan hakim yalancıktan hikaye inanmıyor mübarek :)
İntifada
04-09-2011, 21:17
olurda devrilirde ödenek kesintisi yaşarsam yakana yapışırım haberin olsun ;ı:
yalçın abinin jipine çökeriz abi...
rahat ol şantaj yaparız...
o sıcak beden gibi kelimeleri servis ederim piyasaya vermezse :)
Hakan Özkan
04-09-2011, 21:18
Ya Allah rızası için şu samanyoluna el atın abi yav biraz yayın politikasına heyecan getirin yoksa hepimiz horluya horluya uyuyacağız ;D Yalçın abi geçerse zaten trt 6 gibi olur çünkü o kadar edebi bir dili çözemez memleket ama sen geçersen heyecan gelir arada çıkartırsın rasim ozanla ali sirmeni can ataklıyı birde ekrem dumanlıyı bizde çekirdekleri alır çitleye çitleye izleriz.
;D
:) şimdi acil çıkıyorum. Nasıl olsa birgün yan yana gelapaicez Furkan detaylı açıklama yapacam sana
Samanyolunda gurban ol emi sen ula adamlaarırı cekemiyorsunuz veriyonuz ayarı , din düşmanları sizin kadar zarar vermiyordur bunlara;ı:
Hakan Özkan
04-09-2011, 21:18
yalçın abinin jipine çökeriz abi...
rahat ol şantaj yaparız...
o sıcak beden gibi kelimeleri servis ederim piyasaya vermezse :)
:hihi2: olur olur en sıcak noktası bu zaten iyi fikir hadi gittim ben
Özgür Çağrı
04-09-2011, 21:38
:) şimdi acil çıkıyorum. Nasıl olsa birgün yan yana gelapaicez Furkan detaylı açıklama yapacam sana
Samanyolunda gurban ol emi sen ula adamlaarırı cekemiyorsunuz veriyonuz ayarı , din düşmanları sizin kadar zarar vermiyordur bunlara;ı:
Bu mesajda gizli tehdit var can güvenliğim yok koruma talep ediyorum ama polis olmasın ;D;D;D
değerli kardeşlerim ben bir mustazaf olarak bi yorumda bulunmak istiyorum ki samanyolu mustazafları, Peygamber sevdalılarını, hizbullahı karalama, kirletmek, spariş üzerine haber yapma ve çamur at izi kalmasın yapışsın anlayışı üzerine kurulmuş sanki.
özelle dizilerinde anladığım net olarak şu Babana bile güvenemeyeceksin ben bu mesajı iyi okudum analiz ettim ve kararımı verdim hiç kimseye güvenmicem Fethullah hoca efendi de dahil. :)
valla çekememke değil ama gerçeği bu onların çekemedikleri var. dikkat edin dizilerine Bitane başörtülü başrol bulamasınız. hade yalan olmasın 1 bilemedin 2 rol olsun ben bilmiyorum görmedim hani biri çıkarda var der.
çok çok öenmli not: karalama amaçlı değil bilgilendirme ve analiz amaçlı yazılmıştır bu mesaj.
grevs yorumun tamamen tarafli neden dersen samanyolunun isi gücü yok hizbullahlami ugrasacak o filmlerin arasinda ister, istemez konu aliyor ki hizbullahin gecmiside pek temiz sayilmaz!..
ayrica gecen hürriyette sikayet kösesinde samanyolu dizilerinde basi aciklarin hep kötü, basörtülülerinde hep iyi insan gösterildigi sikayet ediliyordu ama olaya bak ki sen tam tersini söylüyorsun :)
Özgür Çağrı
04-09-2011, 22:12
grevs yorumun tamamen tarafli neden dersen samanyolunun isi gücü yok hizbullahlami ugrasacak o filmlerin arasinda ister, istemez konu aliyor ki hizbullahin gecmiside pek temiz sayilmaz!..
ayrica gecen hürriyette sikayet kösesinde samanyolu dizilerinde basi aciklarin hep kötü, basörtülülerinde hep iyi insan gösterildigi sikayet ediliyordu ama olaya bak ki sen tam tersini söylüyorsun :)
Süper başörtülüler var zaten samanyolunda yahudileri hristiyanları cennete dolduran başörtülüler var mesela ...
İntifada
04-09-2011, 22:14
Süper başörtülüler var zaten samanyolunda yahudileri hristiyanları cennete dolduran başörtülüler var mesela ...
;D;D;D
benim anlamadigim nokta sudur basörtülü olunca birisi direkt cennetimi gidiyor sunuda kabul edelim arkadaslar türkiyede en az basörtülü kadarda basörtüsü takmayan var sanki basörtülüler dindar, basini örtmeyenler dindar degilmis gibi bir izlenimde bulunmayalim..
o dizilere gelince arz-talep meselesi yani reyting yapmayan, tutulmayan hic bir dizi yayinda olmaz ayrica samanyolu o dizileri dini otoritelerin kontrolünden gectikten sonra yayinliyor ;)..
İntifada
04-09-2011, 22:22
benim anlamadigim nokta sudur basörtülü olunca birisi direkt cennetimi gidiyor sunuda kabul edelim arkadaslar türkiyede en az basörtülü kadarda basörtüsü takmayan var sanki basörtülüler dindar, basini örtmeyenler dindar degilmis gibi bir izlenimde bulunmayalim..
o dizilere gelince arz-talep meselesi yani reyting yapmayan, tutulmayan hic bir dizi yayinda olmaz ayrica samanyolu o dizileri dini otoritelerin kontrolünden gectikten sonra yayinliyor ;)..
furkanın demek istediği çoook farklı bir şey mavera :)
başörtü takmayanlarla alakası yok :)
Özgür Çağrı
04-09-2011, 22:24
Reyiz şu konuyu aç istersen yav ahmet abimizi bilgilendirelim :)
İntifada
04-09-2011, 22:24
olum onu salt haliyle açarsak ortalık karışır :)
ben kestim senin yutup hesabına yüklede koy foruma...
sirlar dünyasindaki olaylari kastetmiyor musunuz? aslinda o tür yapimlari ayrica tartisabiliriz yani yararlimi, zararlimi yada gerekli-gereksiz babinda..
Özgür Çağrı
04-09-2011, 22:26
Hayır ilgisi yok neyse beğeniyle anlatayım :)
İntifada
04-09-2011, 22:26
sirlar dünyasindaki olaylari kastetmiyor musunuz? aslinda o tür yapimlari ayrica tartisabiliriz yani yararlimi, zararlimi yada gerekli-gereksiz babinda..
yav yok be hacı be :)
siz yine neler ceviriyorsunuz bakalim :)
evet yorumum yanlı buna katılıyorum Samanyolunun işi gücü yokmuş gibi sanki Hizbullah karalama amaçlı kurulmuş bi kanalmış gibi yayın yapıyor. madem ister istemez hizbullah konu oluyor o zaman çektiği sıkıntıları, evlerine yapılan saldırıları, yollarına konulan mayınları, Şehit edilen 600 civarı Müslüman kadeşimizi, taranan camileri, camilerde şehit edilen kardeşlerimizi, iskencelerde şehit edilen kardeşlerimizi, kaçırılıp haber alınamayan kardeşlerimizi, cami sorumlusu, terlik düzeltme sorumlusu, koku süreme sorumlusu diye en az 12 yıl ceza yiyen kardeşlerimizi, konu edisin. madem konu edinmek zorunda. ve hizbullah hakında ayaptıklarının hepsi iftira yalan. bu büyük bir vebaldır. ve bu vebal o onayından geçiyor dediğiniz dini otoritenin üzerinde kalıyor ve bunun altından kalkamyacaklar. ben şahsım adına Hakkımın zerresini istiyorum.
ayrıca diyorsunuz ki Hizbullahın geçmişi Temiz değil, Bunu haber kaynakları nerdeyse yüzde 99 ü gayri islami ve İslam düşmanlarının haberlerdi en islamlısı Gülen medyasıdır. oda malumunu kendine gelince komplo psikolojik saldırı altındayız dedikleri Ergonekon zanlılarının beyanatlarıdır. gülen medyasının kaynağıda bu yani onunda kaynağı gayri islamidir. buda sizin üzerinizde vabl olmuş oldu. kirliğini belgelersiniz yada helal dilersiniz yada mahkeme-i Kübrada vebali ödemek zorunda kalacaksınız. Müminin vebali ağırıdır. Bedel ödemiş müminin vebali çok daha ağırıdır. ben olsam kendilerinden gördüğüm yanlışlarının dışında yada kendim gördüğümün dışında böyle birşey söylemezdim ve bu vebalı almazdım.
haci trübünlere oynamayida sevmem, oynayanida.. o yüzden burada olayi ajite etmeye gerek yok..
hüseyin velioglunu sahiplenen sen acaba o bodrum mezarlari, konca kurisleri, domuz baglarini bana bir izah ette bende yanli medyadan degil sizden ögreneyim..
bak ben simdiden bahsetmiyorum gecmisten simdi stk oldular ve bence böylesi daha iyi yoksa silahla, kanla bu isler olmazdida ve olmadi!..
stv nin öyle bir takintisi oldugunada inanmiyorum dizilerde pkk, ergenekonda dile getiriliyor he yanlis varsa bunu izah edebilirsin ama isi, gücü birakip hizbullaha kafa takacaklarina ihtimal vermiyorum..
haci trübünlere oynamayida sevmem, oynayanida.. o yüzden burada olayi ajite etmeye gerek yok..
hüseyin velioglunu sahiplenen sen acaba o bodrum mezarlari, konca kurisleri, domuz baglarini bana bir izah ette bende yanli medyadan degil sizden ögreneyim..
bak ben simdiden bahsetmiyorum gecmisten simdi stk oldular ve bence böylesi daha iyi yoksa silahla, kanla bu isler olmazdida ve olmadi!..
stv nin öyle bir takintisi oldugunada inanmiyorum dizilerde pkk, ergenekonda dile getiriliyor he yanlis varsa bunu izah edebilirsin ama isi, gücü birakip hizbullaha kafa takacaklarina ihtimal vermiyorum..
Birşeyi bilmiyorsun mavera abi onuda ben sana buradan aktarayım.-abi bilmiyorsun derken yani direk görmemişsin açısından söyledim .-
Bu adamlar stk oldu hala bir şey değişmedi..:)
Bunların lider gördüğü insanları tanıyorum evlerine girmiş bizatihi yanlarında konuşmalarına katılmış biriyim.
Bu adamlar hala evlerinde torbayla silah ve bıçak falan bulunduran insanlar..:)
Evet kılıfları biraz değişti ama emin ol kafalarının içi hala aynı..
Hala Türkiye'yi çözemediler ve hala kafaları sadece şiddete çalışıyor..
tamam kardeşim sizi anlıyorum diyorsunuz ki Tribune oynayanları sevmem. katılıyorum sana ama Türkiyede birileri Hizbullah kadar Bedel ödesin Tribünde şov ( show ) yapsın.
ayrıca sordunuğunuz soruların cevapları aşağıda mevcuttur. Şimdiye kadar 3. sahısları dinlediniz Allah için birazda Kendi dilleriden dinleyin. ayrıca kendi resmi sitelerine girerek soru sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla sorulara cevap vermektedirler.
ayrıca diyorsunuz ki silahla bi yere varılmaz yine size tavsiyem Hizbullahın son bilrilerini incelmenizdir. Defalarca silah benimsemedikleriniz silahın çözüm olmadığını ve istemeyerek böyle bir süreç yaşadıklarını dillendiriyorlar
buyrun cevaplar !
Av. Hüseyin Yılmaz’ın tvnet’teki Konuşması - İzle
PERŞEMBE, 20 OCAK 2011 09:27
Hizbullah davasının avukatlarından Hüseyin Yılmaz, Hizbullah tahliyelerinin konuşulduğu bir televizyon programında Hizbullah’ın dünyadaki bütün İslam Alimlerinin eserlerini ve mücadelelerini inceleyip hepsinden istifada ederek, kendine özgü bir yapı ortaya çıkardığını söyledi.
TVNET- Tutanak Programı
Videolar
http://www.dogruhabergazetesi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=16695:ylmaz-hizbullah-anlatt&catid=146:manet&Itemid=545
ayrıva kendi dilin başka bi program ( islami medyanın yapamadığını CNN turk yapmış ve bizzat kendi dililerinden öğrenmeye çalışmış )
buyrun okuyun izleyin videolar en altta
Dünden bugüne Hizbullah Dosyası
http://www.cnnturk.com/2011/yasam/diger/01/27/dunden.bugune.hizbullah.dosyasi/604841.0/index.html
Gonca Kuriş Neden Öldürüldü?
http://video.cnnturk.com/2011/yasam/1/20/gonca-kuris-neden-olduruldu
PKK 3 Seçenek Sundu! ( panel )
http://hurseda.net/video/PKK-3-Secenek-Sundu_-418.htm
umarım tatmin olursunuz. gerçi önyargısız izleyen birinin tatmin olmayacağına inanmıyorum.
NOT : Ben TVleri Kaynak göstermiyorum birileri çıkığ bak sende onları kaynak gösteriyorsun demsin. Direk Mustazaflarla roportaj yapıldığı için yine birinci ağzı veriyorum.
Birşeyi bilmiyorsun mavera abi onuda ben sana buradan aktarayım.-abi bilmiyorsun derken yani direk görmemişsin açısından söyledim .-
Bu adamlar stk oldu hala bir şey değişmedi..:)
Bunların lider gördüğü insanları tanıyorum evlerine girmiş bizatihi yanlarında konuşmalarına katılmış biriyim.
Bu adamlar hala evlerinde torbayla silah ve bıçak falan bulunduran insanlar..:)
Evet kılıfları biraz değişti ama emin ol kafalarının içi hala aynı..
Hala Türkiye'yi çözemediler ve hala kafaları sadece şiddete çalışıyor..
el sahne :) Hizbullah konu oldum mu sahnedsin.
bizim mutfakta bıcak dolu :w::w: Düşmanında her türlü silah olsun sen gel evleriden bıcak var de bu anlayışa haranım. aynen şu anlayış Elleride her türlü silah elinde olan ABD'nin iran silah geliştiriyor demesi gibi bu mantığa hayranım.
not: ben şahsım adına 12 yıldır tek silah bile görmedim bıçak hariç el eminin nesine güvenip göstermişlerse artık :)
Türkiyede iğrenç yapımları olan iki kanal var biri samanyolu biri flash tv abi ;D
Hele o kamerayla kaybolan çocuğu ormanda aramaları yokmu :hihi2:
Düzgün çekilmiş 1-2 program var biri ayna biri lezzet durağımı ne . Diğer programlar çok rezalet yav yani akşamüstü kuşağını ekrana bağlayacağım diye bu kadar da saçmalanmaz ki :)
Yav birde babam oturup inanıyormuş gibi izlemezmi birbirimize giriyoruz yav diyorum yalan yalan hepsi uydurma o diyor yok yok gerçek :hihi2:
Yav tek türkiyeyi babannem izliyordu bizde birbirimize giriyorduk diyorum babanne bu dizi bizim halkımızı karalıyor kürtleri öküz hanzo bir işten anlamaz cahil fakirlik içinde geberen memleketten bir haber avare gibi gösteriyorlar diyorum o diyor ah o şiwan yokmu ;D
Hele o sakallı radikal dinci müslümanlar çıktı son zamanlarda o bölümlerde diyordum yav bunlar bir yerden tanıdık geliyor ama meğer bizim mustazaflarmış ;D Kusura bakmayın ama bu kadarda şerefsizlik olmaz yani.
Ha birde memleketçe yerin dibine batsakta memlekette savaş çıksada gayet sakin ılımlı böyle sanki güllük gülistanlık gibi gösteriyorlar
Ama cemaate karşı en ufak bir harekette
millete komplo planı millete komplo planı davası ula 1 senedir kafa beyin bırakmadılar. Yav hay o cemaate komplo kuran varya onun yüzünden haberlerini izleyemiyorum samanyolunun sanki memlekette başka sorun yok kendilerine bir kötülük oldu ya tutturdular plan program bilmem ne :hihi2:
Vel hasılı yani bu cümleni çok yadırgadım abi samanyolu izlerken baygınlık geliyor adama ayrıca haberleride hep aynı şeyler adamı sıkıntıdan patlatıyor uğur dündar bile daha heyecanlı sunuyor ;D
Furkanca kardeşim, babaannenin ellerinden öpüyorum. Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin ona. Sana da şu yazıyı okumanı tavsiye ediyorum; (Senin durumuna özel küçük bir değişiklik yaptım yazıda ve babalar babaanne oldu)
"4" yaş: Babaannem her şeyi biliyor.
"5" yaş: Babaannem çok şeyi biliyor.
"8" yaş: Babaannem galiba bazı şeyleri biliyor.
"10" yaş: Babaannemin gençliğinde, her şey çok farklıymış.
"15" yaş: Aslında, Babaannem bu konuda hiçbir şey bilmiyor.
"18" yaş: Babaanneme kulak asma! O, artık çağ dışı kaldı.
"21" yaş: Babaannem mi? O, hiçbir şeyden anlamaz.
"25" yaş: Babaannem bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor. Ama o yaştaki insanın bu konuda bir şeyler bilmesi normal zaten.
"30" yaş: Bu konuda Babaannem fikrini alsak iyi olur. O kadar deneyimli ki...
"35" yaş: Babaanneme sormadan hiçbir şey yapmasam iyi olacak.
"40" yaş: Acaba Babaannem bu konunun nasıl üstesinden gelirdi? Ne kadar akıllı ve deneyimli bir insandı.
"50" yaş: Babaannemin yanımda olması ve bu konu hakkında fikir vermesini çok isterdim. Onun ne kadar akıllı olduğunu hiç takdir etmemişim. Oysa, ondan çok şey öğrenebilirdim. Meğer Babaannem her şeyi biliyormuş.
Acaba Furkanca kardeşim, şu an kaç yaşındasın?
Özgür Çağrı
04-09-2011, 23:21
Furkanca kardeşim, babaannenin ellerinden öpüyorum. Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin ona. Sana da şu yazıyı okumanı tavsiye ediyorum; (Senin durumuna özel küçük bir değişiklik yaptım yazıda ve babalar babaanne oldu)
"4" yaş: Babaannem her şeyi biliyor.
"5" yaş: Babaannem çok şeyi biliyor.
"8" yaş: Babaannem galiba bazı şeyleri biliyor.
"10" yaş: Babaannemin gençliğinde, her şey çok farklıymış.
"15" yaş: Aslında, Babaannem bu konuda hiçbir şey bilmiyor.
"18" yaş: Babaanneme kulak asma! O, artık çağ dışı kaldı.
"21" yaş: Babaannem mi? O, hiçbir şeyden anlamaz.
"25" yaş: Babaannem bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor. Ama o yaştaki insanın bu konuda bir şeyler bilmesi normal zaten.
"30" yaş: Bu konuda Babaannem fikrini alsak iyi olur. O kadar deneyimli ki...
"35" yaş: Babaanneme sormadan hiçbir şey yapmasam iyi olacak.
"40" yaş: Acaba Babaannem bu konunun nasıl üstesinden gelirdi? Ne kadar akıllı ve deneyimli bir insandı.
"50" yaş: Babaannemin yanımda olması ve bu konu hakkında fikir vermesini çok isterdim. Onun ne kadar akıllı olduğunu hiç takdir etmemişim. Oysa, ondan çok şey öğrenebilirdim. Meğer Babaannem her şeyi biliyormuş.
Acaba Furkanca kardeşim, şu an kaç yaşındasın?
Bundan bu olayı çıkarttın ya valla bravo abi :)
Bundan bu olayı çıkarttın ya valla bravo abi :)
Yav birde babam oturup inanıyormuş gibi izlemezmi birbirimize giriyoruz yav diyorum yalan yalan hepsi uydurma o diyor yok yok gerçek
Yav tek türkiyeyi babannem izliyordu bizde birbirimize giriyorduk diyorum babanne bu dizi bizim halkımızı karalıyor kürtleri öküz hanzo bir işten anlamaz cahil fakirlik içinde geberen memleketten bir haber avare gibi gösteriyorlar diyorum o diyor ah o şiwan yokmu
Bu paragrafları okuyunca, böyle yorumladım.
el sahne :) Hizbullah konu oldum mu sahnedsin.
bizim mutfakta bıcak dolu :w::w: Düşmanında her türlü silah olsun sen gel evleriden bıcak var de bu anlayışa haranım. aynen şu anlayış Elleride her türlü silah elinde olan ABD'nin iran silah geliştiriyor demesi gibi bu mantığa hayranım.
not: ben şahsım adına 12 yıldır tek silah bile görmedim bıçak hariç el eminin nesine güvenip göstermişlerse artık :)
Senin yaptığına sadece tükürdüğünü yalamak denir..:)
Her konuda cevap vermeyeceğim sana diyorsun ama her mesajımı alıntılayıp bir şeyler yazıyorsun..Dostum sen önce kendi sözüne saygı duymayı öğren ondan sonra gel burada birşeyleri mülahaza edelim..:)Hadi şimdilik by...
Senin yaptığına sadece tükürdüğünü yalamak denir..:)
Her konuda cevap vermeyeceğim sana diyorsun ama her mesajımı alıntılayıp bir şeyler yazıyorsun..Dostum sen önce kendi sözüne saygı duymayı öğren ondan sonra gel burada birşeyleri mülahaza edelim..:)Hadi şimdilik by...
yazdıklarımı okumadın mı yine cevap yazdın ? okumadan yazdıysan doğru tükürdüğümü yalamış oldum. ki seni adam yerine koydum yine.
Feleğin şaşmış.
Her konuda cevap vermeyeceğim demedim aşağıdakini dedim
BEN YİNE DİYORUM OKUMADAN YAZANLARA CEVAP YOK
yazdıklarımı okumadın mı yine cevap yazdın ? okumadan yazdıysan doğru tükürdüğümü yalamış oldum. ki seni adam yerine koydum yine.
BEN YİNE DİYORUM OKUMADAN YAZANLARA CEVAP YOK
:)Evet seni okumadım..Sadece maveranın yorumuna baktım gördüm ve onun yazısına ithafen bir şey yazdım..:)Tabi sende her zamanki gibi bodoslama daldın..:)
Dostum senin beni adam yerine koyup koymaman zerre umrumda değil..İstediğin kadar düşük gör ben zaten değerliysem değerliyimdir senin düşüncenle değerli oluşuma zerre halel gelmez..
Bu arada aferin tükürdüğünü yalamış olduğunun en azından farkındasın umarım tekrardan gerçekleşmez..
:)Evet seni okumadım..Sadece maveranın yorumuna baktım gördüm ve onun yazısına ithafen bir şey yazdım..:)
Dostum senin beni adam yerine koyup koymaman zerre umrumda değil..İstediğin kadar düşük gör ben zaten değerliysem değerliyimdir senin düşüncenle değerli oluşuma zerre halel gelmez..
Bu arada aferin tükürdüğünü yalamış olduğunun en azından farkındasın umarım tekrardan gerçekleşmez..
OKuyan Hizbullahi olsun :w::w: okumadıysa okumadın zaten sorun yok.:karizmatik:
Dostum diyorsun dost olamak isterdim. ne yazık ki Kin Torbasısın.
ayrıca sen araya kaynak yaptın mevera bana sordu benle konuşuyordu bana soruyor sana değil.
OKuyan Hizbullahi olsun :w::w: okumadıysa okumadın zaten sorun yok.:karizmatik:
Dostum diyorsun dost olamak isterdim. ne yazık ki Kin Torbasısın.
ayrıca sen araya kaynak yaptın mevera bana sordu benle konuşuyordu bana soruyor sana değil.
Demagoji yapma..:)Okumadıysam cevap verme o zaman bana kendi sözünü çiğnemeyerek kendini adam yerine koyduğunu göster...:)
Evet mavera sana sordu lakin ben bildiğimi gördüğümü ona buradan aktardım..Rahatsız olursa kendisi bildirir sen kendi adına konuşmaya bak..
bu lafı Demagoji çok sevdim ya sıkıştın mı sarıl maşallah herşeyede uyuyor :)
kaynak yapmasak diyorum kaynak kemal gibi.
Konunun seyri epey değişmiş, hüdaverdi sen en iyisi başlığı değiştir :)
bu lafı Demagoji çok sevdim ya sıkıştın mı sarıl maşallah herşeyede uyuyor :)
kaynak yapmasak diyorum kaynak kemal gibi.
"OKuyan Hizbullahi olsun okumadıysa okumadın zaten sorun yok.
Dostum diyorsun dost olamak isterdim. ne yazık ki Kin Torbasısın."
Şu anlamsız ve absürd sözlerine ancak o şekilde cevap verilirdi..:)
Kaynak yapmak güzeldir..Birleştirir..Tabi sizler pek sevmezsiniz ancak testere olmayı kesmeyi ayrıştırmayı bilirsiniz sende haklısın..:)
Hüdaverdi
04-10-2011, 07:58
bismillah deyip ateş ediyor ya bana çok komik geliyor. :w:Neresi komik bismillah demenin ?
Neresi komik bismillah demenin ?
Bismillah demek tabiki komik değil.Her şeyin başı Bismillah deyip ateş etmek komik geliyor.
Hüdaverdi
04-10-2011, 21:11
Yoo gayet mantıklı.
'Araç binn' sesini duyunca da dersin'araçtan in' sesini duyuncada,arazide yürürkende,mevzi de dururkende,gerektiğinde ateş ederken de.Boş söylem değil sonuçta.
tabiki boş değil ben başka bişey için demiştim. Her yerde söylenmeli tabiki. ama yeni bi tartışma başlamasın daha hayırlı inş.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.