fatih kısaparmak balon baskılı balon ŞEHİDE SAYGI EY MEDYA!!!!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞEHİDE SAYGI EY MEDYA!!!!!

mavera
10-08-2007, 21:33
Dün yüregimize kor düstü..
15 fidanimiz haince sehit edildi ancak gelin görün ki bu ülke icin sehit olan o fidanlar cogu kanal tarafindan haber niteligi bile tasimadi..
o vatan evlatlarinin sehit oldugu saatlerde yayinini kesip bu haberi bizlere duyuran tv kanali bir elin parmaklarini bile gecmedi, birakin yayinlarini kesmeyi bazi kanallar alt yaziyi bile cok gördüler..
Ne yazik ki bazi kanallar yayinlarini kesmemekle kalmayip o saatte magazin programlarini, dansöz gösterilerinin yayinini bile kaldirmayarak bu konuda ne kadar duyarli oldugunu göstediler..
Türkiye aleyhtari biri öldügünde yada haber degeri tasimayan bir haber icin "flash,flash" diye normal yayin akisini kesip saatlerce canli yayin yapanlar böyle toplumsal bir konuyu görmezden gelmistir..
Ülkemizin bütünlüge ihtiyac duydugu bir vakitte bu vurdumduymazligi, bu aymazligi siddetle protesto ediyor, sizleride en azindan izledigimiz kanallar konusunda daha duyarli olmaya cagiriyorum...
Sözde vatansever olanalar bu milleti ne kadar sevdiklerini bu millet icin canini feda edenlere gösterdikleri saygiyla, ilgiyle göstermislerdir!..
iste sehit haberi yürekleri yaktigi vakitlerde bir ulusal kanalin yayinindan görüntü..
http://www.internethaber.com/images/news/47950.jpg

akkurt
10-08-2007, 21:46
Birilerinin yayınladığı paparazzi ve buna benzer shov programları, rahat evlerinde sıcak çorbasını içebilme rahatlığını yaşatan vatan bekçileri mehmetçiklerimizin şehit olmalarından çok daha önemli olsa gerek.İşin acı tarafı bu programları izleyenlerin sayısıda azımsanmayacak sayıda oldukca fazla.Öyle ya yapımcılara fazla kızmamak gerek arz talep meselesi çünkü.

sadeceali
10-08-2007, 23:28
Kardeşim sana tamamen katılıyorum!!... Vatan hainliğinin görsel versiyonları...

aşk-ı ilahi
10-09-2007, 00:05
kesinlikle katılıyorum...dün tv izlemedim ama ..eğer bu tarz proğramlar yapıldıysa ..kişilerde birşeyler aramak lazım...

aksavaşçı
10-09-2007, 00:17
katılmamak elde değil.saygısızlık resmen

serkan yücel
10-09-2007, 00:20
bende katılıyorum

BU BAYRAM NASIL KUTLANIR
MEHMEDİN TABUDU YİNE SIRA SIRA......?

ümitli_bekleyis
10-09-2007, 00:20
bu kadar vurdumduymazlık olmaz yani. yazıklar olsun ne diyelim.Ama bu televizyonların gidişat iyi değil.sonumuz hayır olsun ..Bizim zamanımıızda böyleyse bizden sonraki nesil nelerle karşılaşacak maalesef :( ???

akzeinebu
10-09-2007, 15:31
başka biri öldüğündee yayın kesiyolar bunlarr sanatçı öldüğünde vs seni asla unutmayacağız diyolarr 15 tanee vatan evladı şehit oluyor .... rezill şunlara bakkk >:( >:(

scheriff30
10-09-2007, 15:46
Dün yüregimize kor düstü..
15 fidanimiz haince sehit edildi ancak gelin görün ki bu ülke icin sehit olan o fidanlar cogu kanal tarafindan haber niteligi bile tasimadi..
o vatan evlatlarinin sehit oldugu saatlerde yayinini kesip bu haberi bizlere duyuran tv kanali bir elin parmaklarini bile gecmedi, birakin yayinlarini kesmeyi bazi kanallar alt yaziyi bile cok gördüler..
Ne yazik ki bazi kanallar yayinlarini kesmemekle kalmayip o saatte magazin programlarini, dansöz gösterilerinin yayinini bile kaldirmayarak bu konuda ne kadar duyarli oldugunu göstediler..
Türkiye aleyhtari biri öldügünde yada haber degeri tasimayan bir haber icin "flash,flash" diye normal yayin akisini kesip saatlerce canli yayin yapanlar böyle toplumsal bir konuyu görmezden gelmistir..
Ülkemizin bütünlüge ihtiyac duydugu bir vakitte bu vurdumduymazligi, bu aymazligi siddetle protesto ediyor, sizleride en azindan izledigimiz kanallar konusunda daha duyarli olmaya cagiriyorum...
Sözde vatansever olanalar bu milleti ne kadar sevdiklerini bu millet icin canini feda edenlere gösterdikleri saygiyla, ilgiyle göstermislerdir!..
iste sehit haberi yürekleri yaktigi vakitlerde bir ulusal kanalin yayinindan görüntü..
http://www.internethaber.com/images/news/47950.jpg

arkadaşım hasasiyetinine katılıyor ve bu maili adresimizde olan herkeze gönderilmesini sizden ve forum arkadaşlarımızdan rica ediyorum

Hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra danöz oynatan kanallara hrant öldürüldüğünde ''hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz'' diyerek sahip cıkıp 13 şehidimizde evde oturan umrusamayan insanlara ve hranta 13 şehitten da fazla üzülen bütün insanları kınıyorum ( BU MAİLİ HERKEZE ATARSANIZ SEVİNİRİM)

scheriff30
10-09-2007, 15:51
Hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra dansöz oynatan kanallara hrant öldürüldüğünde ''hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz'' diyerek sahip cıkıp 13 şehidimizde evde oturan umursamayan insanlara ve hranta 13 şehitten da fazla üzülen bütün insanları kınıyorum

mavera
10-09-2007, 16:46
izin vermek haddimemi kardes..;)..
takil kafana göre, hatta basligida düzeltirsen daha fazla dikkat ceker kardes..ama yöneticiler konularin muhtevasi ayni diye birlestirebilir ;)..
selametle..

loneliness
10-09-2007, 16:50
Hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra dansöz oynatan kanallara hrant öldürüldüğünde ''hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz'' diyerek sahip cıkıp 13 şehidimizde evde oturan umursamayan insanlara ve hranta 13 şehitten da fazla üzülen bütün insanları kınıyorum

Konunun Mavera arkadaşımız konusundan farkı nedir.. Onu belirtilirse daha fazla ilgi çeker..
Sanırım scheriff arkadaşımız kanallara e mail gönderilmesini istiyor ben mi yanlış anladım... Birde başlığı değiştirelim.... ;) ;) ;) ;)

scheriff30
10-09-2007, 16:55
izin vermek haddimemi kardes..;)..
takil kafana göre, hatta basligida düzeltirsen daha fazla dikkat ceker kardes..ama yöneticiler konularin muhtevasi ayni diye birlestirebilir ;)..
selametle..

ak partinin bizler arasındaki bu mütevaziliğine vurgunum zaten allah bu kardeşliği bozmasın

scheriff30
10-09-2007, 17:21

Konunun Mavera arkadaşımız konusundan farkı nedir.. Onu belirtilirse daha fazla ilgi çeker..
Sanırım scheriff arkadaşımız kanallara e mail gönderilmesini istiyor ben mi yanlış anladım... Birde başlığı değiştirelim.... ;) ;) ;) ;)

KUSURA BAKMAYIN HEYECANIM VE BU OLAYA OLAN HASASİYETİM BU KARMAŞAYIDA BERABERİNDE GETİRDİ BAŞKANIN DEDİĞİ GİBİ KANALLARA HASSASİYETİMİZİ BİLDİRMEMİZ GEREKTİĞİ YÖNÜNDE AÇMIŞTIM KONUYU BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINIYORUM

akzeinebu
10-09-2007, 21:30
SYN BAYKAL HAYATINDA İLK KEZ DOĞRU BİR AÇIKLAMA YAPTI ARKADAŞLAR BU KONUYLA İLGİLİ ŞÖYLE DEDİ" BENİM ASKERİM CAN VERİRKEN ŞEHİT OLURKEN BAZI KANALLAR UMURSAMAZCA DANSÖZ OYNATIYOR KİMSENİN BÖYLE BİR HAKKI YOKTUR BU YAYIN KURULUŞLARINI ŞİDDETLE KINIYORUM" DEDİ ;D

aksavaşçı
10-09-2007, 21:33
SYN BAYKAL HAYATINDA İLK KEZ DOĞRU BİR AÇIKLAMA YAPTI ARKADAŞLAR BU KONUYLA İLGİLİ ŞÖYLE DEDİ" BENİM ASKERİM CAN VERİRKEN ŞEHİT OLURKEN BAZI KANALLAR UMURSAMAZCA DANSÖZ OYNATIYOR KİMSENİN BÖYLE BİR HAKKI YOKTUR BU YAYIN KURULUŞLARINI ŞİDDETLE KINIYORUM" DEDİ ;D

valla bravo ama bu baykal bilirsiniz.bugün böyle yarın şöyle

aksavaşçı
10-09-2007, 21:34
VATAN HAİNLERİ!!!

biolojist
10-09-2007, 21:37

hayret baykal mı demiş :o ???

scheriff30
10-10-2007, 10:13
BAYKALIN DURUŞU BELLİ HER ZAMAN MUHALEFET ARADA BİR ŞAŞIRTSADA ASLINA DÖNECEKTİR.

sadeceali
10-10-2007, 11:01
ya bu tartışığımız adamlar bizim sitemizde konu açıp üstüne tartışmaya değecek adamlar değil... hepsi tam bir VATAN HAİNİ!!