Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Ak Gencler
Selam Ak Gençler. benim adım ferdi ben samsundan fakat iş arıyorum. mesleğim Photo Shop Çok güzel Düzenlemeler yapabilirim.. eğer kabul ederseniz. o işden kovulan grafikciniz yerine ben geleyim :yehoo::yehoo:
Her Türlü Mitinglerde Güzel Düzenlemeler Yaparak Mitinginizin Kalabalık Görünmesine Yardımcı Olabilirim ???
kardeş bellimi olur belki iş verirler:D
La Ferdi Abey Bu akp Lilerin Kendine hayrı yok bize ne hayrı olsun :D:D:D:D:D
bu nasıl bir üsluptur ya git önce insanca konuşmasını öğren
ishakyilmaz
03-10-2009, 18:11
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz daim olursunuz inşALLAH..
Supraliminal
03-10-2009, 18:19
grafikçi olarak ben varım burda ama sende yardımcım olarak gelebilirsin diyerek şakayla karşılamak istedim sizi.
Hoş geldiniz aramıza daim olursunuz inşallah.
ankara_bjk
03-10-2009, 19:02
Aleykümselam
Necip Fazıl
03-10-2009, 19:13
Selam Ak Gençler. benim adım ferdi ben samsundan fakat iş arıyorum. mesleğim Photo Shop Çok güzel Düzenlemeler yapabilirim.. eğer kabul ederseniz. o işden kovulan grafikciniz yerine ben geleyim :yehoo::yehoo:
Her Türlü Mitinglerde Güzel Düzenlemeler Yaparak Mitinginizin Kalabalık Görünmesine Yardımcı Olabilirim ???
Muhalefetin oylarını da çoğaltabiliyormusun... ;)
Ak_Kelebek
03-10-2009, 21:57
Ve aleyküm selam hoş geldiniz kardeşim.Daimi olursunuz inşaALLAH.
Özgür Çağrı
03-10-2009, 22:11
Bizim mitinglerimiz zaten en kalabalık mitingler gerek yok :paat:
bu arada :saygılar:
Ertuğrul ÖZGÜL
03-10-2009, 22:14
patavatsız desem az mı olur
kardeşiniz
03-11-2009, 01:03
:merhaba:ve aleyküm selam.
kardeş komiksin vesselam. :hihi2:
iş bulursun inşallah. ama dikkat et yakalanırsan kovulursun :w:
hoşgelmişsin...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.