Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamın Aleykum Din Kardeşlerim
Selamın Aleykum arkadaşlarım .. Bende foruma yeni üye oldum .. Bundan sonra benide kardeşiniz olarak belleyin ..
Sukût-u_Hayal
01-01-2008, 21:08
Aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza...
Aleyküm selam hoşgeldiniz
Aleyküm selam, aramıza hoşgeldiniz...
aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza :D
ak_kuzen_
01-01-2008, 22:02
Aleyküm Selam. Müslüman olan benim kardeşimdir.
Hoş Geldin kardeşim.
Hıfz-ı lisan
01-01-2008, 22:08
ve aleykum selâm Hoşgeldiniz...
Hic hosgelmedin.Ben bu uyeyi sevmedim.Bizi birbirimize dusurmek istiyor.Daha ilk gununden ceza alan bir uyeden ne beklersinki
.seVdAm.
01-01-2008, 23:29
ve a.s hoşgeldiniz..de ceza neden almış merak ettim doğrusu ???
Sacma ve yalan mesajlarindan dolayi ceza aldi sanirim
ak_kuzen_
01-01-2008, 23:37
Bugün 2 oldu bu,vay canına ama bende şüphelendim kardeşler. Hayret ettim ya hu ! :)
Yaa bunlar siteyi karistirmak isteyen provakatorler
Bugün 2 oldu bu,vay canına ama bende şüphelendim kardeşler. Hayret ettim ya hu ! :)
bende senden süpheleniyorum ne yapacagiz simdi 8)..kardes cok ama cok yapmaciksin onun icin hic ama hic inandirici gelmiyorsun..
mertcan arkadasimiz yazmis oldugu mesajlardan dolayi ceza almistir..arkadaslar lütfen dikkat edelim ak partiliyiz diyerek bizlere nifak tohumu ekmek isteyenler iki gündür cogaldi..
EpiVaTeS
01-01-2008, 23:41
arkadaşlar şu siteye referans olayını tekrar gündeme getirmek istiyorum lütfen bi tim kuralım gelenlerle iki sohbet etsin çözeriz durumu bilmem anlatabildim mi...
Evet su siralar.Casuslar cogaldi.Onlem almak gerekir.Benim fikrim yeni uye olanlari baskanlar iyice incelesin mesajlarini takip etsin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.