fatih kısaparmak balon baskılı balon Selamun aleyküm - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamun aleyküm

Pembik
11-27-2008, 16:31
Merhaba arkadaşlar ben Pembik :) Artık bende sizin aranızdayım..Arkadaşım ak_kelebek sayesinde duydum siteyi ve site çok güzel olmuş emeğinize sağlık...hayırlı forumlar dilerim hepinize...

Ak_Kelebek
11-27-2008, 16:34
:gül: ve aleyküm selam dostum hoşgeldin,sefalar getirdin aramıza :) seni bu platformda gördüm ya ölsemde gam yemem artık :w::w::w: Canımsın iyi ki geldin;1 Hayırlı forumlar dilerim... Umarım faal olursun yoksaaaaa :paat:

siyah gül 07
11-27-2008, 16:34
Aleykümselam aramıza hoş geldiniz dostum tavsiye ettiyse bildiği vardır ;;)güzel paylaşımlarda buluşmak ümidiyle:gül:

MehmetMert
11-27-2008, 16:35
Sayın Pembik, ümit ediyorumki tavsiye edenlerden razı olucaksınız. Umarım bizde sizden razı oluruz. :)
Dostluğun, sevginin, aşkın, muhabbetin ortamına hoşgeldiniz dileklerimi iletirken, DJ_MERT ve sevgili dinleyenleri ile birlikte olmak isterseniz; her gün saat 13:00-15:00 arasi http://radyo.akpartiforum.com/ adresinde sizleri bekliyor olucağım. reklam yapmadan edemiyom ;ı:

:çiçek::gül: HOŞGELDİNİZ:çiçek::gül:
:saygılar:

AY IŞIĞI
11-27-2008, 16:35
Aleyküm selam aramıza hosgeldiniz öncellikle üye oldunuz icin size sonrada Ak kelebeğe çok teşekkür ederiz. Hoş vakit geçireceğinizden eminim :gül::güzel:

Gönülden
11-27-2008, 16:41
Aleykümselam....hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle ....hayırlı forumlar dileriz...

Beritan
11-27-2008, 18:29
Aleyküm selam pembik umarım daim olursun....da bir sorunumuz var....senin tatlın nerde:V

Gökmen
11-27-2008, 18:37
Merhaba arkadaşlar ben Pembik :) Artık bende sizin aranızdayım..Arkadaşım ak_kelebek sayesinde duydum siteyi ve site çok güzel olmuş emeğinize sağlık...hayırlı forumlar dilerim hepinize...

Aleykum selam pembik kardeş, hoşgeldin aramıza.:gül:
ALLAH ak_kelebek,ten razı olsun sana vesile olduğu için.
inş,ALLAH hep buradasın bundan sonra.

ishakyilmaz
11-27-2008, 18:41
pembik kardeşim hoşgeldin öncelikle.Hayatında ki dönüm noktasını hakkaniyetle gerçekleştirip,üzerinde ki kara bulutları bertaraf etmen sevindirici.Rabbim hakında hayırlısını ihsan etsin.Kelebekler birkaç ipucu verdi...;;)

Gölge
11-27-2008, 18:45
aleyküm selam ve rahmetullah
aramıza hoşgeldiniz
pembik deyince nedense aklıma birden pendik geldi :)
gelişinizin daim olması duasıyla
tekrardan hoşgeldiniz