Orijinalini görmek için tıklayınız : selamun aleykum
yaser_24
12-18-2008, 18:46
selamun aleykum ben yaser hakkariliyim bu forma ishak abinin yardımıyla önerisiyle ulaştım 19 yaşındayım 4 sene oldu okulu bitirdim hakkaride ikamet ediyorum bundan sonra ilginizle güzel formlar geçirmek dileğiye....
ishakyilmaz
12-18-2008, 18:55
w.aleyküm selam yaser kardeşim.Ak parti ailesine hoşgeldin öncelikle.Forumda çok güzel anlar,ve en önemlisi değerli şahsiyetler edineceğine ben kefililim.selam ve dua ile.
reyAKbay
12-18-2008, 19:27
Aleykumselam.Hoşgeldınız aramıza...
yaser_24
12-18-2008, 19:43
tşk ederim değerli kardeşim sağolun....
Ve Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz kıymetli arkadaşım ;1 İyi forumlar.
aleyküm selam ve rahmetullah
aramıza hoşgeldiniz :)
yaser_24
12-21-2008, 13:54
çok teşekkür ederim değerli kardeşlerim..... ilginizden çook memnun oldum..
ishakyilmaz
12-21-2008, 14:01
çok teşekkür ederim değerli kardeşlerim..... ilginizden çook memnun oldum..
Senin gibi yüreği temiz insanlara herzaman ihtiyaç vardır bu memlekete genç kardeşim.
AleykumSelam, Hos Geldiniz, InsaAllh Begenirsiniz Forumu....
siyah gül 07
12-21-2008, 14:13
Aleykümselam aramıza hoş geldiniz umarım daimi olursunuz referansınız gibi :evet:
hayırlı forumlar;1
yaser_24
12-23-2008, 19:42
s.a tekrar tekrar teşekkürlerimi sunar hepinize daim sağlık mutluluk huzur temenni ediyorum... dediğim gibi ilginizden çok memnun oldum daim olur inş... s.a
ishakyilmaz
12-23-2008, 19:59
s.a tekrar tekrar teşekkürlerimi sunar hepinize daim sağlık mutluluk huzur temenni ediyorum... dediğim gibi ilginizden çok memnun oldum daim olur inş... s.a
Aleyküm selam güzel kardeşim;1
ve aleyküm selam...hoşgeldiniz....
ishak abi inşallah sana gelirken neler getirmen gerektiğini demiştir...:1
umarım daim olursun kardeşim:)
ishakyilmaz
12-23-2008, 20:08
ve aleyküm selam...hoşgeldiniz....
ishak abi inşallah sana gelirken neler getirmen gerektiğini demiştir...:1
umarım daim olursun kardeşim:)
Yaser kardeşimin yerine ben sana hurma ısmarlıhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fc/Hurma.JPG/800px-Hurma.JPGyorum;1
hurma istemem:(...bana ayın 8 de en bolundan gelecek lütfen biraz paraya kıy:V
ishakyilmaz
12-23-2008, 20:14
hurma istemem:(...bana ayın 8 de en bolundan gelecek lütfen biraz paraya kıy:V
Devir bozuk devir,en değerlisidir diye,peygamber meyvesidir diye ama ne anlar milet iyilikten.;ı:
Devir bozuk devir,en değerlisidir diye,peygamber meyvesidir diye ama ne anlar milet iyilikten.;ı:
evet ben iyilikten anlamıyom...kır kardeşini kır zaten yerinden kalkan beni kırıyor..:ağla::ağla:
neyse tamam sen bunu al ben tatlı alan illa bulurum...:ayutandım:
ishakyilmaz
12-23-2008, 20:20
[quote=Ümmü_Seleme;485204]evet ben iyilikten anlamıyom...kır kardeşini kır zaten yerinden kalkan beni kırıyor..:ağla::ağla:
neyse tamam sen bunu al ben tatlı alan illa bulurum...:ayutandım:[
Ak kardeşlerimizin canı sağolsun.Ozaman sana bursadan kestane şekeri gönderiyorum,bunada burun kır ozaman görürsün:evet:http://www.teatime-blog.com/turkce/wp-content/bilder/kestanesekeri.jpg
Ak kardeşlerimizin canı sağolsun.Ozaman sana bursadan kestane şekeri gönderiyorum,bunada burun kır ozaman görürsün:evet:[/quote]http://www.teatime-blog.com/turkce/wp-content/bilder/kestanesekeri.jpg
heç burun kırarmıyım...:karizmatik:teşekkürler....
arkadaşımızda hoşgelmişde nerelerde ben ona hoşgeldin demişim....bu şerefe nail olmuş...şahıs ortalarda yok:karizmatik:
ishakyilmaz
12-23-2008, 20:27
Dille kolay kardeşimiz Hakkariden bağlanıyor hayatta;1
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin aramıza, daim olmanı dilerim..
FarukARSLAN.
12-23-2008, 23:15
Hoşgeldiniz.. Birlikte nice mesajlara (:
Ak_Kelebek
12-30-2008, 18:11
Ve aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz.ishak kardeşin sayesinde gelmişsiniz ne mutlu.Onun arkadaşı olmak bir ayrıcalıktır! Hayırlı forumlar dilerim.
yaser_24
01-02-2009, 18:40
tşk ederim değerli kardeşler ve büyüklerim hepinizle tanışmak ayrı bir ayrıcalıktır..... ishak abiyide çok sever ve sayarım..sağolsun kendisine burdan saygılar ve en güzel sıcak sevgiler....:)
Hoşgeldin kardeşim,paylaşımlarını bekliyoruz..
yaser_24
01-12-2009, 19:08
tşk ediyorum sağolun.....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.