Orijinalini görmek için tıklayınız : SELCUK ÜNİVERSİTELİ AKGENÇLER
Baktım bizden kimse yok bende bu konuyu acayım dedim...
Baktım bizden kimse yok bende bu konuyu acayım dedim...
Açtığınlada kalmış zaten :) Valla ben Selçukluydum ama mezun oldum ya nabacas?
DEMEKKİ KİMSE YOK BİZDEN NEYSE SENDE BİZDEN SAYILRSIN DOSTUM NAPACAK BİŞEY YOK...
Ben de geldim..Selçukluyum..Bir senem kaldı..Arkadaşlar bizim üniversitede partimizin bir yapılanması var mı?Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun bu konuda...
kardes seninde bildigin gibi ülkücü kardeslerimizin köklü bir yapılanması var bizim üniversitede bunu nüzerine bizden bir yapılanma olacagını sanmıyorum...
Evet..Malesef..Sen kaçıncı sınıfsın kardeş..İsim nedir?Ben Tunahan ingilizce gündüz 4 olduk yeni.
yaw bende varım benimde bir senem kaldı ama halaa selcukluyum...;)
desenize bende kıdemsizi yok...benim 2 yıl var daha :(
ta kendisi!
08-02-2007, 22:45
Açtığınlada kalmış zaten :) Valla ben Selçukluydum ama mezun oldum ya nabacas?
ben de selçuk ünv. görünce atladım ama yeni mezun oldum:(
Suvari,Serap ve ben..Halen Selçuk'ta okuyan 3 kişi de eğitim fakültesinden.Kampüsten niye kimse yok ya..
hayır bı yanlış var ben fen edebıyatdayım
bölum yanı;)
Evet ya özür dilerim dikkat etmemişim...Memleketler neresi arkadaşlar?Ben şu anda konyadayım çalışıyorum ve ölüyorum sıcakta..
ERZİNCAN ama az kaldı gelmeme...
memleket ankara
konyaya slm söle bızden :)
Ve aleykümselam...Eminim konyanın da size selamı vardır..Çünkü zafer bomboş..Mağazalar sinek avlıyor..Kesin vardır yani selamı ;D
hepinize mrblar arkadaşlar ben de Selçuk Üniversitesi'ndeyim Eğitim Fakültesi'ndeyim ben de . 2. sınıfa geçtim şimdi en kıdemsiz ben oluyorum anlaşılan :)
Hoşgeldin NB..bölümün ne,nerelisin,kimsen sen NB? :)
hosgeldin NB saol ya kurtatrdın beni çömezlikten.... :)
hosgeldin NB saol ya kurtatrdın beni çömezlikten.... :)
geldi ama bi bakıp gitti heralde NB :D
her zaman giremiyorum fırsat bulup da. bilgisayar öğretmenliğinde okuyorum. :)
Sınıf kaç NB?Benim ev arkadaşım da bilgisayar öğretmenliğinde..ama o son sınıf..
hepinize mrblar arkadaşlar ben de Selçuk Üniversitesi'ndeyim Eğitim Fakültesi'ndeyim ben de . 2. sınıfa geçtim şimdi en kıdemsiz ben oluyorum anlaşılan :)
;) 2. sınıf olduk artık
selçuk üniversitesinden bu yıl mezun oldum..herkese selamlar..
mezuniyetin de üyeliginde hayırlı olsun ebruli..hosgeldin aramıza
loneliness
08-10-2007, 00:47
hoşgeldinnn
hoşbuldum çok teşekkür ederim..
Ngereklinsan
07-11-2008, 13:58
Hey Büyüyen ve Gelişen Üniversitenin ögrencileri nereye kayboldunuz. Selcuk gibi bir üniversiteye sahip olan sansli insanlar hadi bu başlık niye geride kaldı. ( Selcuk Fizik te okuyanlarin hepsi berbat bi okul diyor nedendir bilmem :D )
Arkadaşlar ne yazikki bende Nalet olası Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulundayım. Bu yıl son senem. okulum kötü ama bölümüm harika Dış Ticaret İthalat İhracat Gümrük müşavirligi üzerine. İçerdekileri dışarıya , dışardakileri içeriye pazarlamakla görevliyiz ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.