Orijinalini görmek için tıklayınız : Seni Seviyorum.. ''DUYAMADIM..?'' (:
Duygu'Seli~
08-27-2008, 18:36
http://yeniresim.com/data/media/484/www.yeniresim.com_-_Hareketli_Resimler_-_Seni_Seviyorum.gif
İşte bazı sevgililer böyle.. Adama zorla sevdiriyorum dedirtmek için en sonunda ADAMI böyle öldürüler.. ;D :D :D :D
saklı_kent
08-27-2008, 18:40
;D işte bazı bayanlar böyle öldürüyor ;D +1
işte ölümüne sevgi . . . ;D :-X
biz hep böylemyiz ki ??? severken öldürüyoruz :-X ::) ;D
saklı_kent
08-27-2008, 19:09
Çok hoş ya , böyle nidalar eşliğindeki ölümler bile sevgiye sancaktarlık eder :) (+) yalnız seveceğiniz insanları sevmeye başlamadan önce kulak burun boğaz doktoruna göstermek lazım :)
yalçın abi tedbirlisin maşallah ;D
Duygu'Seli~
08-27-2008, 19:13
Yoo Haskız..Biz diye hanımları kastetmedim ben..Seviyorum dedirtmek için kızları manyak eden erkeklerde mevcut.. ;) Velhasıl boş iş bunlar.. Seni seviyorum lafı bana çekici gelmiyor.. Karşındakinin seni ne kadar çok sevdiği değil,senin onu ne kadar çok sevdiğin önemlidir.. :-*
Esra KAÇ
08-27-2008, 19:29
:D :D :D
sana sevdiğini böyle haykıracak birini bukduktan sonra böle bi şekilde kaybetmek nası olur merak ediyorum :o :o :o :o
kim ne kadar severse karşısındaki biraz daha az sever... sen ne kadar çok seversen karşındaki biraz daha naz eder.
ben ne kadar sevdiysem o o kadar sevmedi... ben ne kadar öldüysem o okadar yaşadı...
haklısın boş iş bunlar... ama bana o laf hala çekici geliyor... :D :-*
şimdi çıkıp o malum şahıs seni seviyorum dese...
Hiç durmam vallahi ben de derim...
ama demez işte
sağır... ;D :D
Duygu'Seli~
08-27-2008, 20:03
??? öyle bir zamana geldik ki..Her yerde herkesin dilinde duyar olduk.. Bu bizi bozuyor..Şahsen artık duyduğum vakit sinirlerim bozuluyor.. ;)
bu vardı :-X
şimdi bu + ların hepsi ilk açan kişiye :-X
??? öyle bir zamana geldik ki..Her yerde herkesin dilinde duyar olduk.. Bu bizi bozuyor..Şahsen artık duyduğum vakit sinirlerim bozuluyor.. ;)
söylemeyi bilmeyenler o kadar gereksiz ve çok kullanmışlar ki sadece sinir bozukluğu yapıyor bence :( :( :(
Akıllı bu kız yaaaa . Aferinnnn + 1.
Borcum olsun vermeyi beceremedim :D Çünkü butonu bulamadım
Duygu'Seli~
09-23-2008, 00:17
Valla gayrimüslim olsam üstüne faiz isterdim ama canın sağolsun abla.. :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.