fatih kısaparmak balon baskılı balon SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ.

akgulrafet
10-27-2007, 10:47
HEPİMİZ HAYAL ETTİĞİ VE KONUŞMAK İSTEDİĞİ BAŞBAKANIMIZLA KARŞILAŞTIĞINIZ ZAMAN İLK SÖYLEYECEĞİNİZ NE OLMALI İDİ. BAŞBAKANIMIZIN EN ÇOK SEVDİĞİ KONULARDAN BİRİSİDE ŞİİR. HANGİ ŞİİRİ OKUMAK İSTERDİNİZ.

Parantez
10-27-2007, 10:53
elini öper sarılırdım heyecandan bişey söyleyemezdim.. ::) ::)

akgulrafet
10-27-2007, 10:55
ONA DIŞ POLİTİKADA KİMSEYE BOYUN BÜKMEDİĞİ İÇİN, VE BİZLERİ KÖTÜLEYEN SÖZDE ÜLKE SEVDALILARINA CEVAPLARI NET OLUP SUSTURDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERDİM.
VE ÇOK GÜZEL BİR ŞİİRİ VAR OKUDUĞU BAŞBAKANIMIZIN ONU DA EZBERE OKURDUM KENDİSİNE;

Zindanda iki hece.Mehmed'im lafta!
Baba katiliyle baban bir safta!
Bir de geri adim,boynunda yafta...
Halimi dusunup yanma Mehmed'im!
Kavusmak mi?..Belki ..Daha olmedim!
Avlu... Bir uzun yol... Tugla doseli,
Kirmizi tuglalar alti kosli.
Bu yol da tutuktur hapse duseli...
Git ve gel... Yuz adim...Bin yillik konak
Ne ayak dayanir buna ,ne tirnak!
Bir alem ki, gokler boru icinde.
Akil almazlarin zoru icinde
Ustuste sorular soru icinde.
Dusun mu,konus mu, sus mu ,unut mu?
Buradan insan mi cikar,tabut mu?

parabol
10-31-2007, 22:41
sız dogru ınsansınız...sız gercek bır sıyaset adamı kımlıgıne ve ısıgına sahıpsınız...bu ozellık sonradan kazanılmaz...sız bugun ıcın dogmussunuz...

En buyuk hayalım bır gun Recep Tayyıp beyın herhangı bıryerde dıkkatını cekmek ...ınsallah nasıp olur....ve allah ızın verırse de gercek olacak....

bedraka
11-30-2007, 21:01
"MEHMED'İM SEVİNİN BAŞLAR YÜKSEKTE
ÖLSEK DE SEVİNİN EVE DÖNSEK DE
SANMA BU TEKERLEK KALIR TÜMSEKTE
YARIN ELBET BİZİM, ELBET BİZİMDİR
GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EBED BİZİMDİR"

Allah'ına kurban olayım diye boynuna atlar ve bu şiiri okurdum...

TÜRK EVLADI
11-30-2007, 21:23
[i][b]İstanbul'a geldiği zaman kapalı spor salonunda yapılan büyük mitingde önüne yüzlerce genç atlamıştık...İlk önce elimi sıktı daha sonrada başıma elini koymuştu...İnanılmaz heycanlanıyo insan çünkü çok heybetli ve karizmatik bi insan...Titretiyo adeta...

erenon
11-30-2007, 21:27
ankara ünv desi tandoğan kampüs fen fakültesinin kantininde 2001 yılı ramazan ayında öğrenciler oruç tutmadıkları için , dışardan gelen bir grup saldırgan tarafından elleri yüzleri kanlar içinde kalana kadar darb edildikten sonra bu öğrenciler ,saldırganlardan bazılarının kimliği belirlenince, onlar hakkında dava açmak istediklerinde ankara emniyetinden gelen telefonla davanızı geri alın başınız ağrır tarzında bir tehditle sindirildiklerini ve başbakandan iktidarın bu konuya eyilmesini ve bu yönde bir hukuksal çalışmayı başlatması için kendisine adeta yalvarırdım

şiir olarakta ben ondan diyarbakır mitinginde okuduğu cahit sıtkı tarancıdan memleket isterim şiirini bana okumasını isterdim çok şeymi istedik yahu:)))

Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

Ayşe_Berra
11-30-2007, 21:33
Ben 16 Aralık 2006'da Konya'da karşılaşmıştım.En avantajlı olduğumuz nokta ise sadece teşkilat üyeleri ve milletvekilleri vardı.İl gençliği temsil eden bayan sayısı az olunca avantaj daha da artmıştı.SAmimi bir ortam vardı özellikle son bölümün basına kapalı oluşu daha güzeldi..Çıkışta bizi farketti ve Emine Hanımla birlikte yanımıza geldi.Önce Başbakınımızla konuştuk birebir fotograf çekindik sonra da Emine Erdoğanla o kadar sıcaktıki Emine Hanım.Çok güzeldi inşallah Allah tekrar nasip etsin :) Eğer okuma şansım olsa;
"BEraber yürüdük biz bu yollarda.."şarkısını şiir olarak okurdum.

TÜRK EVLADI
11-30-2007, 21:33
ankara ünv desi tandoğan kampüs fen fakültesinin kantininde 2001 yılı ramazan ayında öğrenciler oruç tutmadıkları için , dışardan gelen bir grup saldırgan tarafından elleri yüzleri kanlar içinde kalana kadar darb edildikten sonra bu öğrenciler ,saldırganlardan bazılarının kimliği belirlenince, onlar hakkında dava açmak istediklerinde ankara emniyetinden gelen telefonla davanızı geri alın başınız ağrır tarzında bir tehditle sindirildiklerini ve başbakandan iktidarın bu konuya eyilmesini ve bu yönde bir hukuksal çalışmayı başlatması için kendisine adeta yalvarırdım

Aslında bu olay Gazi'de çıksa neyse derdim ama Ankara Üniv. girebilecekleri aklıma gelmezdi ülkücülerin...Hayret.

ak_mavish
11-30-2007, 21:34

aa şiir olarakta ben ondan diyarbakır mitinginde okuduğu cahit sıtkı tarancıdan memleket isterim şiirini bana okumasını isterdim çok şeymi istedik yahu:)))

Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

çok şey istemedin başbakanım seni kırmaz..ben başbakanı görsem bu kadar cümle kuramam heralde ;D

ak_mavish
11-30-2007, 21:35
Ben 16 Aralık 2006'da Konya'da karşılaşmıştım.En avantajlı olduğumuz nokta ise sadece teşkilat üyeleri ve milletvekilleri vardı.İl gençliği temsil eden bayan sayısı az olunca avantaj daha da artmıştı.SAmimi bir ortam vardı özellikle son bölümün basına kapalı oluşu daha güzeldi..Çıkışta bizi farketti ve Emine Hanımla birlikte yanımıza geldi.Önce Başbakınımızla konuştuk birebir fotograf çekindik sonra da Emine Erdoğanla o kadar sıcaktıki Emine Hanım.Çok güzeldi inşallah Allah tekrar nasip etsin :) Eğer okuma şansım olsa;

ne güzel...bende görmek istiyorummm :(

CeVHeR
11-30-2007, 21:36
Ben Başbakanımızı görürsem ilk şu soruyu sorardım:
-Sayın Başbakanım siz hiç uyumazmısınız? Bu tempoya hangi bünye dayanır?

erenon
11-30-2007, 21:37

Aslında bu olay Gazi'de çıksa neyse derdim ama Ankara Üniv. girebilecekleri aklıma gelmezdi ülkücülerin...Hayret.

evet olay günü hiçbir güvenlik kapıda yoktu ve okulun önünde sürekli hazır bekleyen çevik kuvvette o gün gelmemişti ve öğrenciler gaziden gelip saldırmışlardı zaten tandoğan kampüs gaziye çok yakın ve şiddetli cevap verilecek örgütlenmeye sahip değildi ,işlerini kolayca halledip ellerini kollarını sallayarak gittiler işte başbakana bu olayı anlatırdım ve hatta cep telefonun numarasını bulsam arayıp anlatacağım eminim ki bu olayla ilgilenecektir

TÜRK EVLADI
11-30-2007, 21:45
Ne yazıkki ülkede polis ve asker teşkilatlanasında büyük kısım ülkücüdür...Bu çok adaletsiz bi durum

Ayşe_Berra
11-30-2007, 21:47

ne güzel...bende görmek istiyorummm :(

Gönülden isteyince oluyormuş,inşallah sanada nasip eder Allah ;) ;)

Ayşe_Berra
11-30-2007, 21:49
Ne yazıkki ülkede polis ve asker teşkilatlanasında büyük kısım ülkücüdür...Bu çok adaletsiz bi durum

Haklısın Geçen yıl 18 martta fakülte kantininde bir genç ülkücülerin dağıttığı broşürü almadığı için fakültenin ortasında dayak yedi.Heryeri mahvolmuştu ve ne polis ne güvenlik ne de fakülte idaresi bir şey yapmadı..

erenon
11-30-2007, 21:52

evet buduru mu umarım ak parti hükümeti düzeltecek ve ilk iş olarakta narkotikte ki ülkücü örgütlenmeleri bitirmeye başladılar .ve çok temiz emniyet mensupları mhp-dsp döneminde açığa alınmıştı yok köpek bakım ünitesi, yok halkla ilişkiler bölümleri gibi kısımlara alınmışlardı ve dönemin mhp li bakanı şevket bülent yahnici televizyonda bu ülkeye uyuşturucu ne yazik ki polis eskortlarıyla girmeye başladı demişti ve şimdi sevinmeliyiz ki ak parti çok dürüst temiz insanları narkotiğin en kilit noktalarına getirdi ve dediğim gibi başbakana 2001 yılı tandoğan saldırısından sonra öğrencilere emniyetten yapılan baskıyı ah bir duyurabilsek bu konuya eğilecektir.

TÜRK EVLADI
11-30-2007, 21:58
Şu anda ülkücüler ve pkk yada chp solu yanlısı gençler çok gaddarca ve diktatörce davranıyolar!

Yine polis ve askerin önemli kısmından destek alınca suçsuz insanların dayak yemesi kaçınılmaz oluyor çünkü abartılı güç suçu doğurur....Ülkücülerin bu ülkeye olan geçmişte ki bazı yararları olabilir ama bu onların broşürlerini almayı yada onlar gibi oruç tutma zorunluluğunu getirmez...

Yani bu sorun çözülmeli gerçekten ve heralde Başbakan'ın ilk el atacağı sorunlardan biridir muhtemelen çünkü Celalettin Cerrah(İstanbul Emniyet Müdürü) bile ülkücü...

Necip Fazil
12-01-2007, 16:03
Gençlik yanıyor, liderini arıyor ... derdim.

VesseLam

Meftun
12-01-2007, 23:33
herhalde ben iki lafı bir araya getirip konuşamazdım heyecandan ve de hayranlıkla onu izlemekten....söyleyeceklerimi ileride yakın çalışma arkadaşı olunca söylerdim ;D

eses
12-11-2007, 01:32
başbakan da sonuçta insan arkadaşlar karşısına geçip konuşmak lazım zira başbakanmız karşısında ezilen büzelen konuşamayan bir ak gençlik istemiyor saygı ve sevgi unutulmadan bu ülkeye yaptıkları için teşekür etmek yapılacak güzel işlerden birisidir ki ben öyle yaptım mecliste üniversite birim başkanı olrak çicek taktim ederken öyle yaptım da birde başbakanla aynı boyda olunca göz göze geldik gerçekten mükemmel bir insan ALLAH başımızdan eksik tmesin

MaU_95
12-11-2007, 09:41
Ona lütfen karikatüristlere dava açmayın derdim. Yada demek isterdim. Aslında başka şeyler de var. Mesela oğlunuzun göze batmayacak işler yapması daha doğru olur başbakanım derdim. Yada demek isterdim. ;D

Beritan
12-11-2007, 19:27
neden derdim

eses
12-11-2007, 19:30
doğru alkece sen böyle söyleyince HZ. Ömer geldi aklıma
HZ. ÖMER hutbede konuşurken eger bu ÖMER hata yaparsa ne yaparsınız diye sormuş
sahebe efendilerimizden birisi kalkıp kılıcını havaya kaldırarak bu kılıcla kelleni uçururum demiş.
HZ. ÖMER EFENDİMİZ de şükür ki böyle bir cemaate sahibim ......
eleştirmekte lazım
yapılan hatalar var tabiki ama okadar güzel şeyin yanında görmek mi istemiyoruz nedirr

sumeyra_tonkal
12-11-2007, 19:32
ONA VERDİĞİM ÖNEMİ ANLATMAYA ÇALIŞIRDIM :)

MaU_95
12-12-2007, 00:26
doğru alkece sen böyle söyleyince HZ. Ömer geldi aklıma
HZ. ÖMER hutbede konuşurken eger bu ÖMER hata yaparsa ne yaparsınız diye sormuş
sahebe efendilerimizden birisi kalkıp kılıcını havaya kaldırarak bu kılıcla kelleni uçururum demiş.
HZ. ÖMER EFENDİMİZ de şükür ki böyle bir cemaate sahibim ......
eleştirmekte lazım
yapılan hatalar var tabiki ama okadar güzel şeyin yanında görmek mi istemiyoruz nedirr
Dostum ben Başbakanımı kusursuz isterim. Ha tabii kusur olacak olmazsa olmaz zaten. Benim gördüğüm iki yanlış bunlar en çok bu konularda ona "yapmayın" demek isterdim...

eses
12-12-2007, 00:55
yapmayın derdik çünkü biz çok kusursuz değilmiii
başbakanı gördüğümüzde hemen yapmayın derdikk yapmayın biz yapmıyoruz biz hayatımızda o kadar adalet sevgi saygı içerisinde yaşıyoruz ki yapmayın derdik yapmayın ki adalet tamamlansız memlekette yapmayın derdik ki yaptıklarımızı unutalım

eses
12-12-2007, 00:57
dost acı söyler dost odur zaten lakin benim kafamı kurcalayan hep birisni gördüğünde ne dersin olunca yapmayın demek peki peygamberimiz evinizi ziyarete gelse ne dememesini isterdin alikece

Hıfz-ı lisan
12-12-2007, 01:00
Sadece bakardım..konuşamazdım herhal :D ::)

eses
12-12-2007, 01:45
ilkece kardeşim yanlış anlama beni ben sadece iyi niyetimle söyledimm yoksa sen haklısın görüşünde hataları olan kişileri uyarmak en güzeli ama ben genel bir şey yazdım direk seni hedefleyen bir yazı değil yanii

MaU_95
12-12-2007, 09:07
dost acı söyler dost odur zaten lakin benim kafamı kurcalayan hep birisni gördüğünde ne dersin olunca yapmayın demek peki peygamberimiz evinizi ziyarete gelse ne dememesini isterdin alikece

?????????????????????????????????????????????????? ???????
Dostum ne diyorsun sen yahu?

Meftun
12-12-2007, 10:16
valla ben gördüm dün iki adım ötemde konuştu harikaydı...insan heyecandan hiçbir şey söyleyemiyor...hoş kalabalıktı söylenecek durum yokru ama o mütevazılığı gülümsemesi karşısında insan sadece hayranlıkla alkışlayabiliyor....

eses
12-12-2007, 19:37
boşver ilkece ben kendi kendşme konuşuyorum

mavera
12-12-2007, 19:40
ilk önce selamün ayleyküm derdim sonrada o anki ruh halime göre devam ederdim ;)

Meftun
12-12-2007, 20:18
ilk önce selamün ayleyküm derdim sonrada o anki ruh halime göre devam ederdim ;)

hiç alakası yok ama aklıma geldi paylaşayım...bugün okulda pardöseli bir arkadaşım asistanların odasına selamünaleyküm diye daldı hocalar neye uğradığını şaşırdı ben de koptum..... ;)

ak_mavish
12-12-2007, 20:19

hiç alakası yok ama aklıma geldi paylaşayım...bugün okulda pardöseli bir arkadaşım asistanların odasına selamünaleyküm diye daldı hocalar neye uğradığını şaşırdı ben de koptum..... ;)

:D :D :D

mavera
12-12-2007, 20:22

oda birsey mi..ben burada resmi bir daireye gittim saskinlikla selamün aleyküm dedim megersem eleman daha önce duymus aleyküm selam demez mi öyle bir afallamistim ki :)

Meftun
12-12-2007, 20:44

oda birsey mi..ben burada resmi bir daireye gittim saskinlikla selamün aleyküm dedim megersem eleman daha önce duymus aleyküm selam demez mi öyle bir afallamistim ki :)

o daha güzelmiş abi ya :D

mavera
12-12-2007, 20:55

o daha güzelmiş abi ya :D

bu arada aciklama yapayim simdi birisi atlar kardesim sen memurlari dinsiz, imansiz mi saniyorsun der :) bu muhabbet yurtdisinda olmustur 8)

eses
12-12-2007, 20:57
kardeşim memurlar dinsiz imansizmiii niye öyle diyorsunnn niye kutuplaştırıyorsun memleketi

eses
12-12-2007, 20:57
:)))))))))))9

mavera
12-12-2007, 20:59
kardeşim memurlar dinsiz imansizmiii niye öyle diyorsunnn niye kutuplaştırıyorsun memleketi

senin türkcen kit herhalde, ne yaziyor okumuyor musun 8);)

eses
12-12-2007, 21:02
evet türkçem kıt birazz :) öyle laf olsun siye maverat yeni yeni alışıyorum foruma abiraz ilk başlarda sıkıntı oldu normalde tanımadikları için biraz fazla anlaşılamama sorunu yaşadım neyse ben burdayım bundan sonra çekeceğiniz var benim bu kıt türkçemle

mavera
12-12-2007, 21:04
evet türkçem kıt birazz :) öyle laf olsun siye maverat yeni yeni alışıyorum foruma abiraz ilk başlarda sıkıntı oldu normalde tanımadikları için biraz fazla anlaşılamama sorunu yaşadım neyse ben burdayım bundan sonra çekeceğiniz var benim bu kıt türkçemle

8 temmuzda üye olmus yeni yeni alisiyor :D :D...6 ayda anca alismissin anlasilan :)..bu arada ismim mavera ben sana esra diyor muyum :)

eses
12-12-2007, 21:09
mavera dedim ya türkçe kıt diye maverat yazmışım
ben ne zamadır girmiyorum o yüzdenn altı ay değil yaklaşık dokuz ay falan oldu buraya üye olalı.ismi idealist gençti ozamanlar

mavera
12-12-2007, 21:12
ben ne zamadır girmiyorum o yüzdenn altı ay değil yaklaşık dokuz ay falan oldu buraya üye olalı.ismi idealist gençti ozamanlar

maverayi maverat yazman türkce bozuklugunden degil, göz bozuklugundan kaynaklaniyrdur kardes ;)...evet bayadir girmedigin belli sen girdiginde ben yokmusum 8)

Beritan
12-12-2007, 21:55

maverayi maverat yazman türkce bozuklugunden degil, göz bozuklugundan kaynaklaniyrdur kardes ;)...evet bayadir girmedigin belli sen girdiginde ben yokmusum 8)

maverat he :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ::)

MaU_95
12-12-2007, 23:10

maverat he :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ::)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eses alemsin....

tua68
12-15-2007, 15:44
Seçimlerden önce memleketimize geldi..Başbakanımıza '' Sizi çok seviyorum'' dedim..Gülümsedi..Elimi tuttu.. Pınarhisar Cezaevindeyken ona mektup yazmıştım ve cevabı gelmişti.. Bana cevap göndermişsiniz evimde asılı duruyor dedim ..'' Sabahlara kadar uyumazdım mektuplara cevap yazardım .. Bizim için sabah namazlarından sonra dua et ''dedi..Gerçekten tam lider havası vardı.. Canım Başbakanım..Allah sağlık sıhhat versin... :)

Meftun
12-15-2007, 18:59
Seçimlerden önce memleketimize geldi..Başbakanımıza '' Sizi çok seviyorum'' dedim..Gülümsedi..Elimi tuttu.. Pınarhisar Cezaevindeyken ona mektup yazmıştım ve cevabı gelmişti.. Bana cevap göndermişsiniz evimde asılı duruyor dedim ..'' Sabahlara kadar uyumazdım mektuplara cevap yazardım .. Bizim için sabah namazlarından sonra dua et ''dedi..Gerçekten tam lider havası vardı.. Canım Başbakanım..Allah sağlık sıhhat versin... :)

vay be

romakudüs
12-17-2007, 01:16
Allah yarımcınız olsun dersim işi çok zor çünkü

mehmetal
12-19-2007, 21:24
bilmiyorum o anki halimi başbakanımızın cep telefonu numarasıda var ama cesaret edıp bir kere arayamadım. :D

Beritan
12-19-2007, 21:25
bilmiyorum o anki halimi başbakanımızın cep telefonu numarasıda var ama cesaret edıp bir kere arayamadım. :D

varsa bi zahmet bana verin bende arayacak cesaret var...arayıp bazı konularda detay istiyorum

mehmetal
12-19-2007, 21:29

varsa bi zahmet bana verin bende arayacak cesaret var...arayıp bazı konularda detay istiyorum

:D ozel msj atayım ;)

Beritan
12-19-2007, 21:31

:D ozel msj atayım ;)

eğer ulaşabileceksem neden olmasın ;)

fütüvvet
12-19-2007, 21:39
sayın başbakanım

şöyle bana kadar eğil

seni bir kucaklayım..

burze
12-19-2007, 22:53
Bu ülke için yaptıkların için ALLAH razi olsun

kanlıoğlu
01-09-2008, 17:09
Davamız zor yolumuz uzun
Allah yolunuzu yolumu açık etsin

Not: Açıkcası sevgili başbakanımızın mektup arkadaşından dua istemesi beni çok duygulandırdı. Bence tüm sevenleri sabah namazında dua edlim.

minegül
01-14-2008, 19:40
WALLA BİLMİYORUM O AN NE YAPARIM AMA... GEÇEN GÜN BİZİM OKULA (Fatih Üniversitesine) ALİ COŞKUN GELDİ. BEN DE YEMEK DÖNÜŞÜ TAM OKUL KAPISINDAN GİRİŞ YAPACAKTIMKİ NE GÖREYİM KARŞIMDA ALİ COŞKUN. ONU GÖRÜNCE ELİM AÇIK KALAN AĞZIMI KAPAMAKLA MEŞGULDU. HİÇ BİR ŞEY DİYEMEDİM. ZATEN BENİM BİRŞEY DEMEME KALMADAN HOCAR ÇEVİRDİ SAYIN COŞKUN'UN ETRAFINI.
ANLATMAK İSTEDİĞİM ALİ COŞKUN' U GÖRDÜĞÜMDEBÖYLE OLAN BEN SAYIN BAŞBAKANIMIZI GÖRÜRSEM NE OLURUM BİLMEM. HERHALDE KALPTEN GİDERİM O ANDA. ÇÜNKÜ ALİ COŞKUN ÜLKEMEİZİN BAKANIYDI. AMA RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAYATIMDA TANIŞMAK İSTEDĞİM EN BÜYÜK İNSAN. BU KALBİM KENDİSİYLE TANIŞMAYA,EL SIKMAYA DAYANIR MI ACABA?

Mu-Alim
01-14-2008, 19:58
Koltuğunda gözüm var,bilesin... (:

Yunus_Emre
01-14-2008, 20:05
Ellerinden oper sizi cok seviyorum sayin "basbakanim" derdim ;)

Meftun
01-14-2008, 20:31
büyük ihtimalle o kalabalıkta el öpmeye fırsatın olmayacak ama elini sıkabilrsin :)

mülayim
01-14-2008, 22:44
valla ben karşılaşmak istemem çünkü ikimiz için de iyi olmayacağını biliyorum ama büyük üstadın şu şiirini okurdum herhalde

Zulmü Alkışlayamam

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!...
-Boğamazsın ki!
-Hiçolmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?

Yunus_Emre
01-14-2008, 22:46
valla ben karşılaşmak istemem çünkü ikimiz için de iyi olmayacağını biliyorum ama büyük üstadın şu şiirini okurdum herhalde

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

Arkadasim sen neyi ima etmeye calisiyorsun anlayamadim?

AkSa- 34
01-14-2008, 23:16

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

başbakanımızla karşılaşmak yürek ister sende de o yürek yok belli oluyo.benle yüzleşmek istersen bende sana şunu derdim.
de korkma müslümanım!
göğsün imanla doğsun..
irticanın adı islam ise..
başımın tacı olsun ;)

Duygu'Seli~
01-15-2008, 21:39

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

başbakanımızla karşılaşmak yürek ister sende de o yürek yok belli oluyo.benle yüzleşmek istersen bende sana şunu derdim.
de korkma müslümanım!
göğsün imanla doğsun..
başımın tacı olsun ;)

;D ;D ;D +++++ ;)

fütüvvet
01-15-2008, 21:44
Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

adın mülayim ama hiç mülayim değilsin..

bu güzelim şiiri buraya o güzel insanı ima ederek yazmaya yüreğin nasıl elverdi bilmiyorum ama sen onuda kaybetmişsin heralde..

çamur atmak için yüreğe ihtiyaç yok heralde..

sumeyra_tonkal
01-15-2008, 22:21

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

AH ZAVALLI :( SİZ BAŞBAKANIMIZIN MERTEBESİNE ÇIKMAYA LAYIK DEĞİLSİNİZ Kİ KARŞILAŞMA İMKANINIZ OLSUN. YAZIK SANA ZAHMET EDİP ŞİİR YAZMIŞSIN

ahmike
01-15-2008, 22:23
Selam veririm ;D ;D Buraya kadar yılmadan nasıl geldiğini sorarım...

mülayim
01-15-2008, 23:26

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

de korkma müslümanım!
göğsün imanla doğsun..
başımın tacı olsun ;)

dostum sen de anlama sorunu var belli ediyorsun bak bakalım o güzide, muntazam sözcüklerle ne anlatılmaya çalışılıyor

mülayim
01-15-2008, 23:27

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

çok açık değil mi dostum

mülayim
01-15-2008, 23:29
Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

adın mülayim ama hiç mülayim değilsin..

bu güzelim şiiri buraya o güzel insanı ima ederek yazmaya yüreğin nasıl elverdi bilmiyorum ama sen onuda kaybetmişsin heralde..

çamur atmak için yüreğe ihtiyaç yok heralde..

abicim bölüm başkanı olmuşsunuz lakin iki kelimeyi bir araya getirmeyi beceremiyorsunuz.beni anlayamadığınızdan yazın bakalım ileri geri yüce rab kerimdir

mülayim
01-15-2008, 23:32

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

AH ZAVALLI :( SİZ BAŞBAKANIMIZIN MERTEBESİNE ÇIKMAYA LAYIK DEĞİLSİNİZ Kİ KARŞILAŞMA İMKANINIZ OLSUN. YAZIK SANA ZAHMET EDİP ŞİİR YAZMIŞSIN

evet dediğiniz gibi benim o mertebeye çıkmam imkansız ki, zaten bana teklif edilse bile ben kabul etmem ki.önemli olan halık-ı zül celal katın daki mertebedir ki her türlü mertebeden üstündür lakin onu kazanmak da zor işte

Duygu'Seli~
01-15-2008, 23:57
Allah'ın adını ağzına alıyorsun ama buraya yazarken hiçte özen göstermiyorsun.. >:( Allah'ın bütün isimleri büyük harfle başlar..Saygısızlığın burdan belli..başka arkadaşlara konuşmayı bilmediğini söylüyorsun..Güzel konuşmak iki kelimeyi bir araya getirebilmek değildir..Onu herkes yapıyor..Önemli olan söylediklerinin doğruluğudur..Buraya gelip ADAM gibi fikrini söyliyeceksen söylersin..Fikrini söylemek yerine iftira ve hakaret edenlere biz ADAM demiyoruz kardeşim..Dikkat ettiysen ADAMdanda saymıyoruz.. >:( Senin gibi kendisini zeki sanan çok kişi geldi buraya..Nasıl gittiklerine hep beraber şahit olduk..Yerini ve haddini bil..Buradaki insanlarla aynı fikirleri paylaşmıyor olabilirsin..Ama bu hakaret etme hakkını vermez sana..Önce saygıyı öğren ondan sonra başkalarından saygı bekle.. >:(

sumeyra_tonkal
01-16-2008, 19:58
Dilim tutulur konuşamam galiba :-[ ama konuşabilsem dualarımın hep onunla olduğunu Rabbimin yüzünü kara çıkarmaması için hep dua ettiğimi söylerdim.

ismailaltiparmak
01-21-2008, 14:58
Sayın Başbakanımın Ellerinden öper Allah sizi başımızdan eksik etmesin derdim

azize
01-21-2008, 15:03
ilk gördüğümde ne dediğimi hatırlayamıyorum ama şimdi görsem "Allah yardımcınız olsun, zor bu psikopatların ortasında ülke yönetmek" derdim..

RDönmezs
01-23-2008, 15:58
Allah'ına kurban olayım derdim..

YavuzSultanSelim
01-23-2008, 16:02
Allah Yardımcınız olsun, Allah razı olsun

aknesill
01-26-2008, 00:25
kendisini ilk gördüğümde ortaokuldaydım..sonra üniversitede gördüm bir kez daha..her gördüğümde hüngür hüngür ağladım..tek bir isteğim vardı o yaşlardan beri..başbakanım (o zaman belediye bşk.dı) düğünüme gelir mi..çok komik belki ama o kadar çok hayal kurdum ki..

sonra abdi ipekçide geçen yıl gençlik şöleninde rezil olmayı falan göze alıp vip kapısının orada resmen pusu kurdum..bir el sallayacaktım sadece..içeride o kadar bağırmışım ki ses kalmamış zaten..ve geldi başbakanım..birden bağırıverdim başbakanııııııııııııııııııımmmm diye iğrenç sesimle:D... döner ben de el sallarım mutlu olurum diye düşünürken birden durdu..ekibi de durdu..bana döndü efendim dedi!!!eyvah ne diyecektim şimdi ben:D söyleyecek bişey bulamadım ve her gece ettiğim duayı söyleyiverdim ""Allahım seni korusun başbakanım"" .....hepimizi inşallah dedi bir omzunu düşürerek yine:D

bir daha karşılaşır mıyız bilmiyorum..

görsem "bir gün evlenirsem düğünüme gelsene nolur" diyebilir miyim bilmiyorum..
ama bilse çok istediğimi gelir biliyorum!!!

nebilerden sonra duası en makbul olanlar devlet başkanlarıdır..ellerini açıp dua etse bana..

ümitli_bekleyis
01-26-2008, 00:31
kendisini ilk gördüğümde ortaokuldaydım..sonra üniversitede gördüm bir kez daha..her gördüğümde hüngür hüngür ağladım..tek bir isteğim vardı o yaşlardan beri..başbakanım (o zaman belediye bşk.dı) düğünüme gelir mi..çok komik belki ama o kadar çok hayal kurdum ki..

sonra abdi ipekçide geçen yıl gençlik şöleninde rezil olmayı falan göze alıp vip kapısının orada resmen pusu kurdum..bir el sallayacaktım sadece..içeride o kadar bağırmışım ki ses kalmamış zaten..ve geldi başbakanım..birden bağırıverdim başbakanııııııııııııııııııımmmm diye iğrenç sesimle:D... döner ben de el sallarım mutlu olurum diye düşünürken birden durdu..ekibi de durdu..bana döndü efendim dedi!!!eyvah ne diyecektim şimdi ben:D söyleyecek bişey bulamadım ve her gece ettiğim duayı söyleyiverdim ""Allahım seni korusun başbakanım"" .....hepimizi inşallah dedi bir omzunu düşürerek yine:D

nebilerden sonra duası en makbul olanlar devlet başkanlarıdır..ellerini açıp dua etse bana..

:) İnşaAllah tekrar görmek nasip olur size.Bakarsınız hayaliniz de gerçek olur ;)

Yavuz_ErTürk
01-26-2008, 00:37

satırlarınız biraz daha uzasa gözlerimden yaşlar süzülecekti. Yüce Mevlam inş. bu kez düğününüzde karşılaştırır..

ahmike
01-26-2008, 00:41

İnşaAllah nasip olur kardeşim....

ağyar
01-26-2008, 17:34

Zulmü Alkışlayamam

-Boğamazsın ki!

Bazı arkadaşlar bu güzelim şiiri anlayamadığından dolayı beğenmemiş ve başbakanımıza yakıştıramamıştır ama, başbakanımız bu şiiri 20 ocak pazar günü zannediyorum Antalya gençlik kolları kongresinde büyük bir hatip edası ve muazzam bir coşkuyla okumuş ve kendisine bir kere daha hayran bırakmıştır.

tegizim
01-28-2008, 15:55
Heyecandan bişey söyleyemezdim herhalde.kendisini çok seviyorum.sayın başbakanımızla el bile sıkışmak benim için büyük bir gururdur,

Abrek
03-25-2008, 19:40
BENDE KONYA KARŞILAŞMIŞTIM GENÇLİK KOLARI OLARAK VE ĞÜZEL BİR ORTAM OLMUŞTU VE Bİ KEŞKE Bİ DAHA OLSA

vuslata özlem
03-25-2008, 19:44
artık icraat derim başım
daki örtü sorun olmasın derim daha neler neler derimde çay ısmarlarsa :D

politikaci
03-26-2008, 18:27
valla dilim tutulurdu :) söyleyeceğim bişi varsada unuturdum :D

politikaci
03-26-2008, 18:29
ama yinede derdim yaşım küçük ama politikayla çok ilgileniyorum gelcekte akp li bir milletvekili olmak istiyorum derdim

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 19:10
BEN MİLLİEĞİTİM BAKANIYLA FOTORAFIM VAR BİZİM OKULA GELMİŞTİ.EYER BAŞKANIMIZI GÖRSEYDİM ALLAH SİZE YARDIM ETSİN DERDİM.O KADAR SAAT GÜNDE 4 SAAT UYKU YA UYUR YA UYUMAZ.

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 19:15
ama yinede derdim yaşım küçük ama politikayla çok ilgileniyorum gelcekte akp li bir milletvekili olmak istiyorum derdim

YAŞINIZ KAÇ.

politikaci
03-26-2008, 19:51

YAŞINIZ KAÇ.
14 yaşındayım

Neşe
03-26-2008, 19:55
kendisini çok sevdiğimi ve ilerki zamanlarda akparti adı altında milletvekili adayı olmak istediğimi söylerdim...

tayyipleyiz
03-26-2008, 19:57
İyi ki varsınız, iyi ki başımızdasınız... :)

merve
03-26-2008, 20:24
"Doğru insan sizsiniz" derdim, elini öperdim...

keşke böyle bir fırsatım olsaydı :(

AsiLGirdap
05-08-2008, 16:16
merhaba başkanım...

akgenclik56
05-08-2008, 18:11
bulunduğum bir ortama geldiyse hoşgeldin derdim :) bidahada göremem sanırım :)

isimsiz
05-12-2008, 16:59
ben görüdüm bayağı bir yakından hemde ama birşey söylemedim o bana karanfil fırlattı.

fütüvvet
05-12-2008, 17:48
ben görüdüm bayağı bir yakından hemde ama birşey söylemedim o bana karanfil fırlattı.

o karanfil tesadüfen atılmamıştır..

bence biraz düşün ablacığım..

ethemkara1
05-12-2008, 20:04
4 yıl önceydi bayram arefesi o günde avcılarda solcular gösteri yapıyordu bi hayli polis vardı cadde üzerindeydik .yol trafiğe kapanmış eskort derken ayağımızın dibine bi araba durdu bide ne görürsün canımmm başbakanımız hiçde yağcılık yapamam merhaba dedi hatırımızısordu hoşgeldiniz dedik mahcup mahcup atlasana boynuna ama bidaha denk gelsin yapıcam bu dediklerimi sımsıkı tutucam elini .bide dikkatli elimizdeki poşetleri bile gözüyle inceledi elalem ne derse desin o asrın başbakakanı.

Kemalist59
05-12-2008, 20:07
Ben eğer ananı al git demezse ;) ;) ;) Özelleştirmeleri eleştirim.Yok derse anam yurt dışında yanına gideyim mi diye sorarım. :) :)
Şaka bir yana ben özelleştirmelere karşı özelleştirME artık diyenlerdenim.Görmedim.Ama görmek isterim.

KAmusal mışş
05-12-2008, 20:14
Allah'ım kaderim işte kaderim :(
Annem Babam her toplantıda,her mitingde yanlarında taşırken beni Başbakanımızın ilçeyi ziyarete geldiği gün götürmemeişler :'(
Babamla tokalaşmış resimler çekinmişler dee 8) ben yanlarında olsaydım o zaman yanaklarımı sıkardı herhalde :D küçüktüm daha

Görseydim ne derdim bilmiyorum kii
Sadece gülümseyebilirim herhalde ::)

maviinsan
05-12-2008, 21:43
Bursa'ya geldiğinde çok yakınımdan geçti.HAtta bana bir ajanda bile verdi.AMa konuşma fırsatım olmadı :'(

Nurullah03
05-12-2008, 22:18
bir kere gördüm yakından elini öpmek istedim amaa öptürmedii heyacandan ne yapcagımı bilemedim... :D

cartman
05-13-2008, 00:11
Hapishaneye girmeden once bi acılısta gormustum tabi o zamanlar bu kadar zor degildi yaklasmak..niğdede bi restauranın acılısını yapmıs aksam ayrılırken bende arkadasla merak edıp kapıda beklemıstık...orta okul ogrencısıydık o zamanlar ellerınden opmustuk ama bır sey demeyi dusunemedım cokda iyi tanımıyordum :) sımdı gorsem seyh edebalinin nasihatlarını sureklı okumasını tavsiye ederdım :-*

ENGİNEER
05-13-2008, 00:27
3 defa karşılaştım..İlkinde başımı okşamıştı...Diğerlerinde elini sıktım...Ama henüz konuşamadım.

Eğer bir gün konuşabilirsem Allah razı olsun derim...

murat kurt
05-13-2008, 00:31
Bu dünya Sultan Mahmuta bile kalmadı başbakanım..

Arkadan bir tokat küüüütt!

Özür dilerim başbakanım:(

Afferin afferin arkadaşa bir oyuncak verin..

(Şaka tabi::)Oyuncak için fazla uzunum..

cartman
05-13-2008, 00:34
Şimdi söylemek isteyeceklerimi sayarsak, ooo! :D :D

Ama ilk cümlem. "Söyle Başbakanım şu Sayın Çelik'e, bizi atasın, yoksa bu evde ben üç vakte kadar kafayı yiyeceğim." olurdu herhalde. :D :D

:D +

Semm
05-13-2008, 21:13
Rabb Teala istikâmetinizden ayırmasın..

oturanboğa
05-13-2008, 21:21
Allah razı olsun derdim...başka ne diicem?

irfanleyin
05-14-2008, 05:59
ben o şerefe nail oldum. elinide sıktım konustukta

hti
05-23-2008, 00:29
Allah Seni Başımızdan Eksik Etmesin Derim ???

Bir dost
11-16-2008, 00:01
selamün aleyküm derdim :=)))

nerman33
11-16-2008, 00:04
seni çok seviyorum canım başbakanım derdim ah bi görebilsen o kadar isterdimki:)

akgençlk
11-16-2008, 00:23
Durmak yok, yola devam derdim...

ahmetermiş
11-16-2008, 00:33
Nevşehır hava limanında sayın başbakanımızı karşıladık ve protokolde yerimi aldım uçaktan indi yanımıza geldi herkes ile tokalaştı nasılsınız diyerek herkes ile selamlaştı.. ve bana geldi selamun aleyküm nasılsınız dedi bende teşekkür ederim dedim elimi sıktı ve nevsehırden 3-0 rı bekliyorum dedi ve hemen helıkoptere bındı ve aksaraya uçtu.. ve çok yorgun olduğunu hissetmiştim..
ve üzülmüştüm..gunde üç dört vılayeti geziyordu ve hakıkatende yorulmuştu..! ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

şişligençlik
02-24-2009, 19:01
şişli kongresnde gördm elini sıkabildim sadece:D

islam
02-24-2009, 19:06
Başbakanı Evinde Ağırlamış biri olarak Söylüyorum...
( Ozaman İST.Beled.Başk.İdi.. )
İmam Hatipli Başbakanım İmam Hatipler... Derdim...

Ertuğrul ÖZGÜL
02-24-2009, 19:26
Allah senden razı olsun derdim

Mahmud Necmi
02-24-2009, 20:02
gözlerinin içine bakardım ve başkanım kendinizi iyi hissediyormusunuz derdim..

aşk-ı ilahi
02-24-2009, 20:05
sayın başbakan..

son sınavda başörtüm için tutanak tutular..ne olur dersiniz

Beritan
02-24-2009, 21:05
ah ah...keşke görme şansım olsa...
gördüğüm zamanlarda ...çocuktum...başkan diye bağırıyor...bir sevgiyle bakıyordum...,
acep şimdi hangi derdimden başlarım:)

emre3410
02-24-2009, 21:47
öncelikle elini öper;ı: bizler için yaptıklarından dolayı teşekkür ederdim.en çok istediğim bir şeydir.ayrıca onu kendime(bizlere) çok yakın görüyorum.allah başımızdan eksik etmesin.

ENES_CAN_AK
02-24-2009, 21:51
elini öperdim ne söylerdim bilmem:yehoo:

NS
02-24-2009, 22:08
grup toplantılarında gözgöze gelmişliğimiz(!) vardır.
selamun aleykum nasılsın nasıl gidiyor derdim :)

ALPEREN4425
02-25-2009, 02:30

Polis teşkilatının Ülkücülerin elinde olduğu düşüncesi yanlıştır. Evet bir zamanlar polis teşkilatına ülkücüler çok alınmıştır fakat şimdi teşkilatta ağırlıkk Nur cemaatindedir.

2006 senesinde Nur cemaatinin üyeleri Ağrıda bir kamp kurdular ve sınava hazırlık yaptılar. Farklı illerdeki öğrencileri orada sınava hazırladılar. Bunlar arasında arkadaşımda vardı. Neden Malatya da hazırlanmadığını sorunca Ağrı da garanti verildiğini syledi. Pek açık konuşmasa da soruların sınavdan önce ellerinde olacağını ima ediyordu.

2007 de aynı teklif bana da geldi. Birilerinin hakkının yenmesine gönlüm razı olmadığı için ilk önce kabul etmedim. Fakat onların yaklaşımı şöyleydi. Bu teşkilata illaki birileri girecek. Biz bizden olan birilerinin girmesini istiyoruz.

Bu sınava daha önce kardeşimde girmiş fakat her şey uygun olmasına rağmen renk körlüğü nedeniyle elenmişti. Aynı problem bende de var, hemde ileri derecede. Bunun problem çıkaracağını söylediğimde içerideki abilerimiz bize yardımcı olacaklar denildi.

Bir zamanlar Mehmet Ağarın yaptığını bugün cemaat yapıyor.

Asker teşkilatına gelince sol kesime daha fazla kolaylık sağlanıyor. Bu inkar edilemez bir gerçek. Yüksek rütbeli kadrolara İslami yaşantısı yerinde olan kimseyi kolay kolay almıyorlar. Astsubaylık , uzmanlık içinde zaten bir ton sorun çıkarıyorlar.

FarukARSLAN.
03-03-2009, 18:35
bu soruyu samimi bir şekilde sorup samimi bir şekilde içimizden geçenleri öğrenmek istediğinizi tahayyür ederek,bütün samimiyetimle cevap veriyorum
başbakanı görsem ona şunu derdim..
Al ananı bu ülkeden git...

Yavaş gel usta yavaş gel.. Bu ülke ne sizin ananızın ne de bizim anamızın. Ananı da al bu ülkeden git diyemezsiniz!
Bu milletin büyük çoğunluğunun (yani anaların babaların!) alıp BAŞBAKAN yaptığı kişiye bu ithamlarla söz SÖYLEYEMEZSİNİZ.
Şahsen ben, SÖYLETMEM.

Ayağınızı yorganınıza göre uzatın!

dilemma
03-04-2009, 01:50
Mağrur olma başbakanım senden büyük Allah var derdim :)

sosyo
03-04-2009, 12:33
Bişey söyleyemiyosun. Gözlerine öyle bi bakıyoki ne yapacağını bilemiyosun sarılasın geliyo .) Bu heycanımı atabilmiş olsaydım " Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle" derdim, demek isterdim yani.. Manevi güç olsun diye .)

Manga_Sym
03-04-2009, 17:55
Eğer üzerimden O'nu yakından görebilmişliğin şaşkınlığını atabilirsem hemen elini öperdim... O'nu çok sevdiğimizi, sonuna kadar arkasında olduğumuzu söylerdim... Sizi seviyoruz BAŞBAKANIM...

rte_ts_52
04-04-2009, 00:57
zaten başında binbir dert hiç bi derdimi ona söylemezdim
söyleyeceğim şey yalnız değilsin her zaman yanındayız diyerek ona kendimce destek veriridim

tayyipci2434
04-05-2009, 15:44
allah sizi basımızdan eksık etmesın der seni ve ak partılı grubunuzu çok sevıyoruz derim..:)

eda05
04-05-2009, 15:52
ben konuştum kendisiyle ama heyecandan ölebilirdim o an...İnanın ne kadar şunu söylerim bunu söylerim diye tasarlasakta o an dili tutuluyor insanın..

Supraliminal
04-05-2009, 15:59
ben konuştum kendisiyle ama heyecandan ölebilirdim o an...İnanın ne kadar şunu söylerim bunu söylerim diye tasarlasakta o an dili tutuluyor insanın..

tebrik ederim umarım banada nasip olur.

eda05
04-05-2009, 16:07
bjektif;572070']tebrik ederim umarım banada nasip olur.

İnşallah o mükemmel duyguyu tadarsın ;1

öznur
04-09-2009, 11:47
seni çok seviyorum ;1

amaninmb
04-20-2009, 00:06
"Allah..." der konuşmam sarılırdım heralde .... :)

Beritan
04-20-2009, 00:10
"Allah..." der konuşmam sarılırdım heralde .... :)
bunu gören korumalar senden korkar....

ayırırlardı...bence konuşmayı dene;;)

amaninmb
04-20-2009, 00:13
Bundan sonra göremeyiz zaten (ben).
Görsemde yanına yaklaşamam zaten. Eskiden Cuma çıkışı elini sıkmışlığımız var sadece.. Nereden bileydim :) Keşke O zaman Konuşaydım ...

Beritan
04-20-2009, 00:14
Bundan sonra göremeyiz zaten (ben).
Görsemde yanına yaklaşamam zaten. Eskiden Cuma çıkışı elini sıkmışlığımız var sadece.. Nereden bileydim :) Keşke O zaman Konuşaydım ...
:) kısmet...

amaninmb
04-20-2009, 00:15
Hayırlısı....

xariatid
05-19-2009, 04:59
Seni yaradana Kurban olurum ben derdim herhalde :)
Sonra bu dik Duruşunuz nedeniyle tebrik eder sarılırdım :)
Tabikide Kesinlikle Fotoğraf çekilirdim

Seyyah
05-20-2009, 03:12
Maşallah der sıkı bir sarılırdım:) Sonra kameralara dönüp kıskananlar catlasın derdim süper olurdu valla:)

Gökmen
05-20-2009, 03:14
Selamun Alyeküm derdim ;D:w:

hilmi_53
05-20-2009, 03:27
ben başbakanımla rizede konuştum.hayati yazıcı bakanım bizim koyden babamın okul arkadaşı onunla çok konuşma fırsatım oldu

xhidayet
06-23-2009, 13:56
Ulaşabilsek bir çift sözüm olacak emmeee.. Piyango gibi bi şey?!!...

El Emin
06-23-2009, 14:15
Elini öper...Allahtan yolunu şaşırmamasını dilerdim... ve belkide söylerdim...

FERM@N
06-25-2009, 21:41
"Rabbim yaptıklarınızdan ve yapacaklarınızdan razı olsun."
derdim herhalde ...

crownless king
06-25-2009, 23:02
allah yar ve yardımcın olsun başbakanım derdim bir fotoğraf çekilebilirmiyiz derdiöm :)

elif zeynep
06-26-2009, 00:51
Aklımı kurcalıyan ne var ise bir kaç diyeceğim olurdu işte :)

salihin
08-02-2009, 17:01
SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ
o anki durumuma baglı ama elini öperdim ve uzun uzun sohbet etmek isterdimm

Tarantula_
08-02-2009, 17:07
Elini öper, hâl hatır sorardım ve hitabetinin sırlarını öğrenmek isterdim birde bana okumam için kitap önermesini rica ederdim. Bilmiyorum ama çok uzun konuşacağım kesin :) Keşke görebilsem... Allah nasip eder bir gün İnşAllah...

ak sevda
08-24-2009, 14:22
Allah yar ve yardımcın olsun. derdim