fatih kısaparmak balon baskılı balon Şimdi Ne Oldu Be Baba ? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şimdi Ne Oldu Be Baba ?

suskun_prenses
07-16-2008, 21:00
Bana Beşiktaş Ruhunu Anlat Baba..
Beşiktaşlı bir çocuk tarafından fanatik Beşiktaşlı babasına yazlmış bir şiir..

Baba;sen demezmiydin bana Beşiktaş eskiden fırtına gibiydi,şimdiki maçlarını izliyorum,hiçde iyi oynamıyorlar..Neden böyle baba??

Baba;Sen anlatmazmıydın bana Baba Hakkılar,Baba Recepler,Süleyman Seba'lar vardı,şimdi niye onların tarzında hiç futbolcumuz yok baba??

Baba;Sen beni İnönüde maça götürürken yolda hiç konuşmazdın,sesini hep maçtaki tezarühatlara saklardın..Şimdi ne oldu baba,niye artık tezarühat yapmıyorsunuz??

Baba;Sen hep spor haberleri çıktığında sıra Beşiktaşa gelince hep;işte bizim yönetimimiz derdin,şimdi ne oldu baba..Niye yönetim her seferinde televizyona çıkınca hep onları sövüyorsun baba..Yoksa kötümü yönetiyorlar Beşiktaşımızı..

Baba;Bizim eskiden Çarşı grubumuz vardı baba.Şimdi ne oldu...Her zaman öve öve anlatırdın bana Çarşıyı baba..Beşiktaşımızın maçını izlerken ses rokarları kıran onlardeğilmiydi..Şimdi ne oldu baba..
Baba;Hani bizim Beşiktaşımız her avrupaya katılışında hep ödül alırdı..Şimdi ne oldu baba..

Baba;Maç başlarken futbolcular sahaya çıktığında her zaman alkışlardık,şimdi niye formaları çıkarın çıplak oynayın diyoruz baba..

Baba;Her sene kombineler satışa çıktığında ilk gün koşa koşa gider alırdık,şimdi neyi bekliyoruz baba..

Baba;Stadın önünden geçerken işte bizim stadımız diyen sen değilmiydin..Şimdi ne oldu baba..

Baba;Beşiktaş formamı üstüme giyip sokağa çıktığımda herkes başını öne eğip büyüklüğümüzü kabul etmezmiydi..Şimdi niye herkes dalga geçiyor baba..

Baba;Beşiktaşın maçından sonraki gün Beşiktaş formalarımızı giyip esnafın önünde dolaşmazmıydık,şimdi ne oldu baba...

Baba;Eskiden forma alırken arkasına Beşiktaş futbolcularının isimlerini yazdıran sen değilmiydin,şimdi niye boş bırakıyorsun baba..

Baba;Eskiden yolda yürürken bile Beşiktaş tezarühatlarını söyleyen sen değilmiydin,şimdi ne oldu baba..

Beşiktaşın durumu nereye gidiyor baba...

Bilmek istiyorum baba..Beşiktaşımızın kötü yoldan çıkıp iyi yola girdiğini görmek istiyorum baba...Beşiktaşın başarılarını özlüyorum baba..İnşallah bende Beşiktaşımızın başarılarını görürümde,ileride senin gibi çocuklarıma anlatıcak öykülerim olur baba..

ŞİMDİ NE OLDU BE BABA ??

RDönmezs
07-16-2008, 21:09
Bugün futbol günümü.?

kartaLiçe
07-17-2008, 15:22
siyahın yanındaki beyazı özledik :'( :'(

MertcAn_1903
07-17-2008, 20:41
http://img368.imageshack.us/img368/8374/sebaerefhakkpg3.jpg (http://imageshack.us)

Parantez
07-17-2008, 21:34
:'( :'(