Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür...
http://www.sondakkahaber.com/resimler/2/10333.jpg
Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür
Çetin, Gülen'e "Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için" teşekkür etti.
Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finalinde juri üyesi olan yapımcı Sinan Çetin konuşmasında insanlara Türkçe'yi sevdirdiği için Fethullah Gülen Hocaefendi'ye teşekkür etti.
GÜLEN'E TEŞEKKÜR Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finali Haliç Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği gecede Ganalı öğrencilerin Karadeniz horon gösterisi büyük alkış aldı. Bir taraftan öğrenciler şarkı söyleyerek finalde dereceye girmek için ter dökerken, diğer taraftan da geceye katılan ünlü isimler organizasyon hakkında fikirlerini açıklıyor. Yapımcı Sinan Çetin, konuşmasında Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Çetin şöyle konuştu: "Burada olmayan, hangi nedenle olmadığını bilmediğim büyük bir düşünür, din adamı bir insana teşekkür ederim. Ona teşekkür etmemin en önemli tarafı bu ülkeyi, bu insanları, bu dili sevdirdiği için, Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için. Bu ülkede, bu ülkeyi sevmenin bir suç olmadığını hatta gurur verici olduğunu dünya ile bütünleştirdiği için Fethullah Gülen'e teşekkür ediyorum."
Geceye katılan diğer ünlülerin değerlendirmeleri ise şöyle:
Oyuncu Erkan Petekkaya: Çok beğendim. Bu yıl 9.su yapılıyor. Daha önce 8 kez düzenlenen organizasyonlara katılmadığım için pişmanım.
Sanatçı Kubat: Türkülerimizi dünyada bizden daha iyi tanıtıyorlar. Muhteşem bir organizasyon. Emeği geçen herkesi kutluyorum.
Ahmet San: 38 senedir organizasyon yapıyorum bu akşam inanın tüylerim diken diken oluyor, yapan arkadaşlarımı biliyorum. Çekirdek kadroyu tanıyorum, onları kalben tebrik ettim. Bu talebeler memleketlerinde devlet kadrosunda yer alacaklar.İnşallah 500 bin talebe 50 milyon talebeye ulaşır.
Sanatçı Burak Kut: Çok mutluyum ilk söyleyeceğim şey insan Türkiye'de doğduğum için ve Türk olduğum için çok gururluyum. Türkçenin dünyanın her yerine yayılması bizi mutlu ediyor.
Sanatçı Yeşim Salkım: Türkçe'nin bu kadar güzel telaffuz edilmesi çok büyük gurur ve onur verici. İnsanlar İngilizce konuşmayı güzel ve özel zannederler. Dünyanın her tarafında Türkçe konuşulmasını diliyorum.
Türk Dil Kurumu Başkanı Şükrü Haluk Akalın: Muhteşem bir akşam yaşıyoruz. Bu muhteşem bir duygu, bu sahnenin arkasında büyük bir emek var, büyük bir inanç var, biz sıcak yatağımızda akşam gece yatarken dünyanın bir köşesinde İstiklal Marşı okunuyor, bu gururu yaşatan öğretmenlerimizi kutluyorum.
Sanatçı Zara: Bir defa harika bir gece, siz bizim gönlümüzde yer edindiniz, öğretmenlerimizi kutluyorum.
EpiVaTeS
06-22-2011, 03:11
Şöyle yapalım...
Fethullah Gülen Hocaefendi ve Nur Cemaati Resmi Başlığı diye bir başlık açalım...
Tüm konular orda o başlıkta konuşulsun olmamı...???
Şöyle yapalım...
Fethullah Gülen Hocaefendi ve Nur Cemaati Resmi Başlığı diye bir başlık açalım...
Tüm konular orda o başlıkta konuşulsun olmamı...???
yok öyle deilde Hocaefendi fethullah güleni tenkit başlığı açın tüm konular orda biriksin... o konular daha rahatsız edici fazlalıkta...
İntifada
06-22-2011, 03:13
onun perspektifinden bakılınca haklı...
Tarantula_
06-22-2011, 03:14
Hâdsizlikleri özgürlük çatısı altına sokan muhteremler şimdide konu açılmasın mı diyor bir yerde toplayalım mı diyor bu gayet doğal biçimde haber değeri olan bir konu niye provake ediliyor ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
EpiVaTeS
06-22-2011, 03:18
konu açılmasın diyen kim...???
mecburmuyuz arkadaşım hergün forumda akparti yerine Gülen Hocaefendi böyle dedi bu böyle dedi diye konular görmeye...
bu programlar, muhafazakar cevreye önyargiyla bakan kisilerin önyargilarinin kirilmasinda cok önemli rol oynuyor..
mesela gecen sene serdar ortac katilmisti acikcasi cok sasirmistim..
mecburmuyuz arkadaşım hergün forumda akparti yerine Gülen Hocaefendi böyle dedi bu böyle dedi diye konular görmeye...
biz mecburmuyuz hergün parti muhaliflere değilde, hocaefendiye tenkitleri görmeye bu forumda...
saygı duymak zorundasınız... tenkit edenlere katılıpta, burda mecburmuyuz diyerek kendinizi komik duruma düşürmeyin...
Tarantula_
06-22-2011, 03:21
Mübarek, Türkçeyi kullanmayıda biliyorsunuz takıldığınız yerler muhteşem önem arz ediyor zaten. Abi forum kurallarında bana Hocaefendiyle ilgili konu açılmaz diye bir madde göster tamam fakat böyle bir sınırlama yoksa istediğim konuyu açarım... Mecbur değilseniz girmeyin ve yorum yapmayın hiç değilse boşuna polemik oluşturmazsınız...
İntifada
06-22-2011, 03:21
bu programlar, muhafazakar cevreye önyargiyla bakan kisilerin önyargilarinin kirilmasinda cok önemli rol oynuyor..
yüzüncü yıl marşıda okudumu ?
evet yorumuda birçok kesimi etkilemişti, merak ettirmişti en azından...
Tarantula_
06-22-2011, 03:23
Kesinlikle... Keza bu akşamki juride aynı etkiyi yaratacaktır eminim abla...
yüzüncü yıl marşıda okudumu ?
iste bak ince noktayi yakaladin.. o yüzüncü yil marsi okuyan serdar ortac orada 9-10 yasinda basötülü kizlardan ilahi dinliyor,ezgi dinliyor birde bu yönden bakalim ;)
EpiVaTeS
06-22-2011, 03:24
aç arkadaşım aç...
ama parti konusuda aç...
şu yeni mesajlara bir bakın hele...
yarısı Gülen Hocaefendi Cemaati ile ilgili...
yahu başka cemaatler niye yok...
tamam ben hocaefendiyi seviyorum sevmiyorum demiyorum ama bu kadarıda fazla...
Simdi icimdeki bir ses diyor ki bu harekete bu insanların da sempati duymasını saglıyor ne guzel :) diger bir ses diyor ki serdar ortacta kim yahu :)
Evet misal;
Kubat,zara falan normal isimler ama misal sinan çetin beni şaşırttı..
Tabi ki böyle olması bence daha hoş ve faydalı oluyor..
aç arkadaşım aç...
ama parti konusuda aç...
bu tepkinizi neden tenkit olan yerde dile getirmiyosunuz... ordaki yorumlar daha acımasız daha rahatsız edici...
anticehape1
06-22-2011, 03:29
abi serdar ortay 4 senedir katılıyor...hatta birçok kanalda siz eurovisyounu konusmayı bırakın Türkçe olipiyatlarına bakın,orda bizim dilimiz konuşuluyor diyede açıktan birçok kez destek verdi bunun dışındada ferhat göçer 1-2 kere katıldığını gördüm hatta 5.Türkçe olimpiyatlarında birinci olan kızı katıldığı konserlere çıkardı...
Tarantula_
06-22-2011, 03:29
aç arkadaşım aç...
ama parti konusuda aç...
Siz gerekli olgunluğu gösterseniz sorun yok muhterem... Siz polemik oluşturmasanız doğru düzgün yapıyosanız eleştirinizi yoksa yorumunuzu yapıp çıksanız konular altına bu kadar mesaj yığılmayacak ve zamanımızı parti eksenli konulara ayırabileceğiz ama kaç gündür aynı konu siz ve bazı kişiler tarafından kaşınıp duruyor neden iğneyi kendinize batırıyorsunuz ki? Hem siz başka cemaatler hakkında konu açtınızda bişe mi denildi madem eksiklik görüyorsunuz siz kapatın abi bu eksikliği diğer cemaatler hakkında konu açın...
Simdi icimdeki bir ses diyor ki bu harekete bu insanların da sempati duymasını saglıyor ne guzel :) diger bir ses diyor ki serdar ortacta kim yahu :)
bende hiç haz etmiyorum şarkılarından kişiliğinden ama... :) yorumu güzeldi, dikkat çekiciydi
anticehape1
06-22-2011, 03:33
neyse eski çoğunluğa ulaştık ama aramızda biri eksik
24-25 konudan ikisi direk türkçe olimpiyatları ile ilgili buda bir çok habersitesinde ve forumda olduğu gibi burada da konuşuluyor..
Diğeride dolaylı olarak onunla ilgili sadece bir tanesi ama bir tanesi direk m.f.gülen ile ilgili ki o konuda da ülkenin saygın kanallarından birinin yetkili bir şahsının ona dair bir mesajı paylaşılmış..
Buna fazlalık demek abesle iştigaldir..
Zira bu forumda şuan aktif olan üyelerin en az yarısı gülen hareketine mensup insanlar..
25 konudan bırakalımda iki üç konu onlara ait olsun..
El insaf!
bende hiç haz etmiyorum şarkılarından kişiliğinden ama... :) yorumu güzeldi, dikkat çekiciydi
iste bu noktada bu insanlar mı bu hareketi yüceltecek ? Kesinlikle hayır o acıdan o isimlerin katılımı beni pek ilgilendirmiyor.Afrikadan katılan bir zenci cocugun sarkısı da yorumuda hatta gulumseyisi bile serdar ortactan kat kat degerli :) Nihayetinde populer isimlerle reklam pesınde olunmamalı dimi
EpiVaTeS
06-22-2011, 03:35
tamam tamam...;D
çok yaşa Fethullah Gülen Hocaefendi...:)
iste bu noktada bu insanlar mı bu hareketi yüceltecek ? Kesinlikle hayır o acıdan o isimlerin katılımı beni pek ilgilendirmiyor.Afrikadan katılan bir zenci cocugun sarkısı da yorumuda hatta gulumseyisi bile serdar ortactan kat kat degerli :) Nihayetinde populer isimlerle reklam pesınde olunmamalı dimi
reklam demiyelimde destek desek yerinde olur... neticede onlarda Türkiyede belli bir hayran kitlesi olan sanatçılar... onların saygınlığını kazanmak ne kadar kabullenmesekte hiç beklemediğimiz kesimlerin saygınlığını kazanmaya vesile...
tamam tamam...;D
kimseden takdir teşekkür beklenmiyor bu konular açılırken...
halisane konu paylaşımı ... bu konuyu bu şekilde sığlaştırmak kimseye birşey kazandırmaz, çabanıza son vermelisiniz bence...
Tarantula_
06-22-2011, 03:41
tamam tamam...;D
Alın işte... Yine çözümcül bir yaklaşım gelmedi sizden. Abi güven verici bir mesajın ya da gerçekten bizi anladığınızı samimi bir şekilde belirtmenin vakti gelmedi mi? Yahu şunu bile dalgaya alıyorsunuz anlamış değilim bu ne geyik sevdası be abi.. Kimse size çıkıp Yaşasın Hocaefendi diye slogan atmanızı talep etmiyor...
24-25 konudan ikisi direk türkçe olimpiyatları ile ilgili buda bir çok habersitesinde ve forumda olduğu gibi burada da konuşuluyor..
Diğeride dolaylı olarak onunla ilgili sadece bir tanesi ama bir tanesi direk m.f.gülen ile ilgili ki o konuda da ülkenin saygın kanallarından birinin yetkili bir şahsının ona dair bir mesajı paylaşılmış..
Buna fazlalık demek abesle iştigaldir..
Zira bu forumda şuan aktif olan üyelerin en az yarısı gülen hareketine mensup insanlar..
25 konudan bırakalımda iki üç konu onlara ait olsun..
El insaf!
.....
EpiVaTeS
06-22-2011, 03:43
tamam dedik niye uzatıyonuz...
çok fesatsınız ha...
reklam demiyelimde destek desek yerinde olur... neticede onlarda Türkiyede belli bir hayran kitlesi olan sanatçılar... onların saygınlığını kazanmak ne kadar kabullenmesekte hiç beklemediğimiz kesimlerin saygınlığını kazanmaya vesile...
bak iste burda yıne bakıs acımız farklı.Neden mı ılk olimpiyatta bu ısımler yoktu cok mu kotuydu kesınlıkle hayır.Siz eger dogru bırsey yaptıgınıza ınanıyorsanız bunu her kesımden ınsanla yapmak zorunda degılsınız.Cunku herkesın sempatısını kazancaksınız dıye bır kaıde yok ve olmasıda mumkun degıl.Aynı ınsanı hem orda gorup hem de magazın programlarında bırılerıyle gece hayatında yakalanması benı rahatsız edıyor.Bu sekılde onun o gece o cocukları yorumlamasıda bombos.Nihayetinde cocuklara odul veren ınsanların ornek alınabılecek kısıler olması lazım oyle magazın programlarının vazgecılmez adamları degıl
"Sinan Çetin'den... 22-06-2011 02:43 AM Furkanca Bakış oyşş forumun yarısı şakirtmi la :D"
can furkana buradan cevap vermek istiyorum..Kardeşim aynen öyle..:)
İstersen sayabilirim;
yalçın,hakan,adem ,mavera,benhur,yetkin abilerim...Sonra malum ben,tarantula,ikra,duygu,ibocan vs. ki daha epey saymadığım var ve bunlar forumun en sağlam dinamitleri olan insanlar...
bak iste burda yıne bakıs acımız farklı.Neden mı ılk olimpiyatta bu ısımler yoktu cok mu kotuydu kesınlıkle hayır.Siz eger dogru bırsey yaptıgınıza ınanıyorsanız bunu her kesımden ınsanla yapmak zorunda degılsınız.Cunku herkesın sempatısını kazancaksınız dıye bır kaıde yok ve olmasıda mumkun degıl.Aynı ınsanı hem orda gorup hem de magazın programlarında bırılerıyle gece hayatında yakalanması benı rahatsız edıyor.Bu sekılde onun o gece o cocukları yorumlamasıda bombos.Nihayetinde cocuklara odul veren ınsanların ornek alınabılecek kısıler olması lazım oyle magazın programlarının vazgecılmez adamları degıl
kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal..
evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor..
yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür..
haklısınız tabiki, kesinlikle saygı duyuyorum...
ama amaç sadece onların beğenisini kazanmak değil,
kendilerindeki bu kusurları görmeyerek ya da kapatarak,
kendileriyle bu vesileyle ilgilenmek olabilir..
sanatçı statüsünde görünen herkese bir şekilde kucak açmak...
sadece görüşleri bize yakın insanlarla bu destek sürdürülseydi,
sonraları insanların görmek istedikleri farklılıklara cevap verilemeyebilirdi...
olimpiyatlar milyonların beğenisini kazanıyor, milyonların beklentisine cevap niteliğide taşıyor olabilir...
Özgür Çağrı
06-22-2011, 04:05
"Sinan Çetin'den... 22-06-2011 02:43 AM Furkanca Bakış oyşş forumun yarısı şakirtmi la :D"
İstersen sayabilirim;
yalçın,hakan,adem ,mavera,benhur,yetkin abilerim...Sonra malum ben,tarantula,ikra,duygu,ibocan vs. ki daha epey saymadığım var ve bunlar forumun en sağlam dinamitleri olan insanlar...
niye özelimizi aktarıyon la hırbo ;D
bi daha zor görürsün beğeni hakkını kaybettin :V
niye özelimizi aktarıyon la hırbo ;D
bi daha zor görürsün beğeni hakkını kaybettin :V
:) sakın öyle bir şey yapma beğenileri sakın kesme :)
Ya başka o şekilde düşünen veya kafasında soru işareti olan olabilir diye düşünüp senin beğeniyi vesile kıldım :)
Bak şimdi sana bir beğeni vereceğim barışalım...:gül:
Tarantula_
06-22-2011, 04:08
İstersen sayabilirim;
Söze gerek bırakmamışsın kardeşim... :saygılar: :)
İntifada
06-22-2011, 04:08
furkan böyle devam et her gün 101 garanti :)
İntifada
06-22-2011, 04:09
iyi ya...
dinamitler patlar gider...
dinamikleri saymayayım şimdi herkes tanıyor...
iyi ya...
dinamitler patlar gider...
dinamikleri saymayayım şimdi herkes tanıyor...
:) Dinamit demişim :)
Aga cevap yetiştirmekten kafa bir milyon oldu mübarek :)
Hem bunlar okunmuş dinamitler bak bu forumda patlamasın ortalıkta bir tane sağ adam kalma z:)
Chp foruma at orada patlasın.:)
anticehape1
06-22-2011, 04:21
İstersen sayabilirim;
yazıklar olsun sana nasıl sattın hemen beni
yazıklar olsun sana nasıl sattın hemen beni
Akifim can kuşum seni unutmuşum..Sadece seni değil cihannur abini ve azap kardeşimizi unutmuşum ki daha unuttuğum bir o kadar kişi vardır bak misal gönülden abla eşref abi gibi off daha niceleri var :)
kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal..
evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor..
yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür..
benım gorusumde cok farklı her kesım derken sımdı bızım toplumda yok yok :) Bence sanatını tasıyabılecek ahlakta ınsanların gelmesı gerekır.Kendımızı kandırmayalım sımdı demet akalında gelse cok mu mutlu olcaz.Sahsen yerın dıbıne gırerım.Turkce olımpıyatı dıye her onune gelen gırerse asıl amacını saptırmıs olmazmıyız.Benım de acizane fıkrım bu ustad hastalık ıste magazın programlarından kacarken olimpiyatlarda yakalanmayım bu tıplere nefret edıyorum cunku
anticehape1
06-22-2011, 04:26
Akifim can kuşum seni unutmuşum..Sadece seni değil cihannur abini ve azap kardeşimizi unutmuşum ki daha unuttuğum bir o kadar kişi vardır bak misal gönülden abla eşref abi gibi off daha niceleri var :)
onlar beni ilgilendirmek...ama beni nasıl unutursun...ben unutulacak adammıyım......
İntifada
06-22-2011, 04:27
maşallah maşallah say say devam :)
bu insanlar gülenci olduklarını inkar etmezlerse söz hakkım o zaman doğacak...
anticehape1
06-22-2011, 04:27
forumda iyice cemaatçi cemaatçi olmayanlar diye bazıları ikiye bölmek ve bunun üzerinden prim(ve beğeni)
kazanıyorlar...bu ve bunun gibi bölücülere fırsat ve prim vermeyin
onlar beni ilgilendirmek...ama beni nasıl unutursun...ben unutulacak adammıyım......
Akifim can kuşum,cancağazım,can parem...Kalbimin "yerel disk c" bölümü :( üzüyorsun beni..
Hata yapan eşşektir yapmayan eşşek oğlu eşşektir derler,bizde kuluz yaptık bir hata lütfen hemen böyle sert ve haşin davranma bak kırılıyorum...:(
:ağla::ağla::ağla:
İntifada
06-22-2011, 04:29
akif planı deşifre etti...
açığa çıktık beyler...
forumda iyice cemaatçi cemaatçi olmayanlar diye bazıları ikiye bölmek ve bunun üzerinden prim(ve beğeni)
kazanıyorlar...bu ve bunun gibi bölücülere fırsat ve prim vermeyin
O tür şahısları gördüğünüzde lütfen akife haber verin..Hakkında gerekli resmi işlemleri şahsı yürütmektedir..Saygılar...
haklısınız tabiki, kesinlikle saygı duyuyorum...
ama amaç sadece onların beğenisini kazanmak değil,
kendilerindeki bu kusurları görmeyerek ya da kapatarak,
kendileriyle bu vesileyle ilgilenmek olabilir..
sanatçı statüsünde görünen herkese bir şekilde kucak açmak...
sadece görüşleri bize yakın insanlarla bu destek sürdürülseydi,
sonraları insanların görmek istedikleri farklılıklara cevap verilemeyebilirdi...
olimpiyatlar milyonların beğenisini kazanıyor, milyonların beklentisine cevap niteliğide taşıyor olabilir...
bakın arkadaslar benım derdım gorusle degıl.Benım derdım yasam tarzı.Sımdı zulfu lıvanelı sebahat akkiraz vs orda olsa gurur duyarım.Ama demet akalın hadıse falan bunları lutfen farklı gorustekı ınsanlardan zenginlik olarak sunmayın.Bu ınsanlar bu toplumun ne sanatını ne de aslını yansıtıyor.Bunlar bır kac semtın dısında yasamayan ve dıgerlerını tanımayan ınsanlar.Onlarla ılgılenerek deger verdıgınız gosterebılırsınız ama o olimpiyatı ızleyen cok cocuga o kısıyı ornekte gosterebilirsiniz
akif planı deşifre etti...
açığa çıktık beyler...
http://www.swfcabin.com/swf-files/1284998456.swf
anticehape1
06-22-2011, 04:30
he ben bu arada cemaatçi değilim...koyu bir koministim bu konuda kesinlikle ciddiyim...dedem koyu koministlere dayanır....zamanın kominist hareketinin ileri gelenlerindendir...bunun içinde cemaat konularında aramda hep bir mesafe vardır....hiçbir zaman beni akp ye taraf yazılarımı görmemişsinizdir...bu foruma üye olmamda üye sayısı yeterli olasıdır...ve ılımlı olmasıdır....bunuda herkezin önünde itiraf ediyorum.....Avatarıma CHE nin resmini koyacaktım ama tepki çeker diye koymadım.....
he ben bu arada cemaatçi değilim...koyu bir koministim bu konuda kesinlikle ciddiyim...dedem koyu koministlere dayanır....zamanın kominist hareketinin ileri gelenlerindendir...bunun içinde cemaat konularında aramda hep bir mesafe vardır....hiçbir zaman beni akp ye taraf yazılarımı görmemişsinizdir...bu foruma üye olmamda üye sayısı yeterli olasıdır...ve ılımlı olmasıdır....bunuda herkezin önünde itiraf ediyorum.....Avatarıma CHE nin resmini koyacaktım ama tepki çeker diye koymadım.....
;D;D;D;D;D
anticehape1
06-22-2011, 04:32
;D;D;D;D;D
gülme gerçekten ciddiyim..dedem zamanında bu hareketlerin cok ciddi üyesidir...resmini bulursam koyarım eylemlerdeki...
anticehape1
06-22-2011, 04:33
yöneticiler izin verdikleri taktirde Che nin resmini koyabilirim avatarıma
gülme gerçekten ciddiyim..dedem zamanında bu hareketlerin cok ciddi üyesidir...resmini bulursam koyarım eylemlerdeki...
Ne diye hüseyin çelikle foto çektin olm o zaman :) git Erkan başla foto çek la :)
İntifada
06-22-2011, 04:33
dedem koyu koministlere dayanır...
o ne demek la :)
o ne demek la :)
:) bankta oturuyorlarmış işte yanındaki koyu komunistlere dayanırmış hep :)
O açıdan yani yanlış anlaşılmasın :)
kardeş biz kendimize özgün olmalıyız...
benim dedem chp li, amcalarım mhpli, babam akpartili ama cemaat karşıtı, ee biz ne olsakki :) hamdolsun Rabbimiz irade vermiş akıl vermiş, doğru yol diye tatmin olana dek araştırmak okumak lazım :)
anticehape1
06-22-2011, 04:37
HAYIR BEN KENDİME ÖZGÜYÜM ÇOK YÖNLÜ TARAFIM VAR BİRAZ MUHAFAZAKARİM AMA AYNI ZAMANDA KONMİNİZMDE VAR İÇİMDE...chpden nefret ederim ama akp yi severim....yani bu değişim bir duygu
kardeş biz kendimize özgün olmalıyız...
benim dedem chp li, amcalarım mhpli, babam akpartili ama cemaat karşıtı, ee biz ne olsakki :) hamdolsun Rabbimiz irade vermiş akıl vermiş, doğru yol diye tatmin olana dek araştırmak okumak lazım :)
Cehapeli olabilir ama sizin dedeniz koyu cehapelilere dayanıyor muydu ? Tabi ki hayır..
İşte siz ondan şuanda bu konumdasınız..
Adamın dedesi gomunistlere dayanıyormuş taaaaa aaaaa aaa o zamanlarda işte :)
HAYIR BEN KENDİME ÖZGÜYÜM ÇOK YÖNLÜ TARAFIM VAR BİRAZ MUHAFAZAKARİM AMA AYNI ZAMANDA KONMİNİZMDE VAR İÇİMDE...chpden nefret ederim ama akp yi severim....yani bu değişim bir duygu
Değişim bir duygu ? Durmadan değişen türden mi ,nasıl bir cümle la o :)
Adam gibi cümleler kur şaftım kaydı gece gece :)
bakın arkadaslar benım derdım gorusle degıl.Benım derdım yasam tarzı.Sımdı zulfu lıvanelı sebahat akkiraz vs orda olsa gurur duyarım.Ama demet akalın hadıse falan bunları lutfen farklı gorustekı ınsanlardan zenginlik olarak sunmayın.Bu ınsanlar bu toplumun ne sanatını ne de aslını yansıtıyor.Bunlar bır kac semtın dısında yasamayan ve dıgerlerını tanımayan ınsanlar.Onlarla ılgılenerek deger verdıgınız gosterebılırsınız ama o olimpiyatı ızleyen cok cocuga o kısıyı ornekte gosterebilirsiniz
işte bende diyorumki elbette haklısınız bu konuda,
fakat amaç sadece o değil,
dünyada türkiyeyi temsil etmek,geniş açıyla bakmak lazım, Türkiyede hatta dünyada tanınan tüm sanatçıların desteği olduğu gösterilmeye çalışılıyor,
bunu sadece Türkiye halkı üzerinden değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum...
anticehape1
06-22-2011, 04:39
dalga geçme bak Muhammed ciddi diyorum ben....deniz gezmişle bile bir bağlantısı varmış
anticehape1
06-22-2011, 04:40
Değişim bir duygu ? Durmadan değişen türden mi ,nasıl bir cümle la o :)
Adam gibi cümleler kur şaftım kaydı gece gece :)
değişik bir yön benimki işte ayrıntılara takılma...zaten güzel cümle kurup güzel şiir yassam dolunayın yanında kendime iş bulurdum
Özgür Çağrı
06-22-2011, 04:42
tamam cözdüm akifin dedesi leninmiş dağılabiliriz
değişik bir yön benimki işte ayrıntılara takılma...zaten güzel cümle kurup güzel cumle yassam dolunayın yanında kendime iş bulurdum
Dolunay tükan-bkzn: kıraatlı kıraatlının yanında işte öyle baka baka koşmayı öğrenmiş- mı açmış :)
:) Yasmana gerek yok sen yaz yeter :)
Senin zaten herşeyin değişik..:)Bir şey soracağım ama ciddi ciddi sende harbi cevap ver la bak sonra bozuşuruz:)
işte bende diyorumki elbette haklısınız bu konuda,
fakat amaç sadece o değil,
dünyada türkiyeyi temsil etmek,geniş açıyla bakmak lazım, Türkiyede hatta dünyada tanınan tüm sanatçıların desteği olduğu gösterilmeye çalışılıyor,
bunu sadece Türkiye halkı üzerinden değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum...
neden boyle bır ıhtıyaca gerek var ? yahu tarkanı da ıkna etsınler oldu olacak bır dans gosterısı de yaptımı tum dunya hayran kalır :)
anticehape1
06-22-2011, 04:43
Dolunay tükan-bkzn: kıraatlı kıraatlının yanında işte öyle baka baka koşmayı öğrenmiş- mı açmış :)
:) Yasmana gerek yok sen yaz yeter :)
Senin zaten herşeyin değişik..:)Bir şey soracağım ama ciddi ciddi sende harbi cevap ver la bak sonra bozuşuruz:)
SOR__
anticehape1
06-22-2011, 04:44
FURKAN HARBİ BAK CİDDİ DİYORUM DALGA GECME OLUM
İntifada
06-22-2011, 04:45
akif boş konuştuğun yeter...
penaltı olsan çekilmezsin bu saatte...
hadi yat uyu...
neden boyle bır ıhtıyaca gerek var ? yahu tarkanı da ıkna etsınler oldu olacak bır dans gosterısı de yaptımı tum dunya hayran kalır :)
her yıl bir farklılık katılıp daha fazla duyurulmaya çalışılıyor bundan dolayı olabilir,
ayrıca bu sanatçılar çağırılarak bir şarkı, gösteri beklenmiyor,
nacizane bir yorum ... ya da davet edilmişler nezaketen bir teşekkür... herşeyin seviyesi korunmak zorunda sonuçta..
http://inciswf.com/1298832300.swf
SOR__
Kimliğinin rengi ne ? bak sakın oda karışık veya değişik deme önce senin kafana sonra kendi kafama sıkarım..Ciddiyim..
ne oluyor yine burda....Allahım bu ne yahu....
anticehape1
06-22-2011, 04:50
akif boş konuştuğun yeter...
penaltı olsan çekilmezsin bu saatte...
hadi yat uyu...
bak abi dedik tepemize çıkarttık şimdi gelmiş bizle dalga geçiyor Allah Allah..birde saçma sapan konuşuyor diyor...yani illa akape foruma geldik diye koyu akapelimi olacağız....:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
her yıl bir farklılık katılıp daha fazla duyurulmaya çalışılıyor bundan dolayı olabilir,
ayrıca bu sanatçılar çağırılarak bir şarkı, gösteri beklenmiyor,
nacizane bir yorum ... ya da davet edilmişler nezaketen bir teşekkür... herşeyin seviyesi korunmak zorunda sonuçta..
hayır amac tum herkese destekledıgını gostermekse yanı daha ılgı cekıcı geldı bana :) seviye onların gelmesıyle zaten dusuyor bence daha fazla yoruma gerek yok :) onları getırerek bır camıaya sempatık gosterebılırler ama benım gıbı duyarlı ınsanları da sogutuyorlar.Bunu bılerek ya da bılmeyerek yapıyor olabilirler ama sunu fark etsınler o ınsanlar orda sembolik asıl orayı ayakta tutan gonul ınsanları gece ınsanları degıl
bak abi dedik tepemize çıkarttık şimdi gelmiş bizle dalga geçiyor Allah Allah..birde saçma sapan konuşuyor diyor...yani illa akape foruma geldik diye koyu akapelimi olacağız....:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
http://img409.imageshack.us/img409/6682/neozaman.jpg
anticehape1
06-22-2011, 04:54
içimde hep koministlik sevgisiyle büyümüş biriyim...bu koministlik birazda bana göre koministlik...koministliği ben daha çok kendime göre yorumumla isyankarlık olarak nitelendiririm..aynı zamandada muhafazakarım.....bizim ailemiz olduğu gibi herkez kafasına göre takılır...kimse kimsenin oyuna karışmaz...yanı illaki saddece muhafazakar veya koninist veya liberal ve ya suncu buncu değilim...çok yönlüyüm...yani sen neycisin diyince diyek koministim diyebilirim...ama böyle bir soru karşısında çok yönlü demeyi daha uygun bulurum
anticehape1
06-22-2011, 04:55
kaç gündür en çok koptuğum video http://inciswf.com/1298832300.swf...Muhammed bunları nereden buluyorsun?
İntifada
06-22-2011, 04:56
içimde hep koministlik sevgisiyle büyümüş biriyim...bu koministlik birazda bana göre koministlik...koministliği ben daha çok kendime göre yorumumla isyankarlık olarak nitelendiririm..aynı zamandada muhafazakarım.....bizim ailemiz olduğu gibi herkez kafasına göre takılır...kimse kimsenin oyuna karışmaz...yanı illaki saddece muhafazakar veya koninist veya liberal ve ya suncu buncu değilim...çok yönlüyüm...yani sen neycisin diyince diyek koministim diyebilirim...ama böyle bir soru karşısında çok yönlü demeyi daha uygun bulurum
peki evladım...
sana kimse demedimi kominist değil komünisttir o diye...
peki evladım...
sana kimse demedimi kominist değil komünisttir o diye...
http://img.donanimhaber.com/upfiles/880895/5EE50A9148814D3CA1F38F894F46E85B.jpg
anticehape1
06-22-2011, 05:00
bir küfür etmek geçiyor içimden ama buda liseyi bitirince iyice havalara girdi....burnu yüzünden birgün çukura duşecek o kibirliği yüzünden
İntifada
06-22-2011, 05:00
muhammet bu paylaşımları yapmak için neden haziranı bekledin :)
anticehape1
06-22-2011, 05:01
hazırladı hazırladı bana sakladı...kendi yapmaya yemezdi oda liseliydi...
anticehape1
06-22-2011, 05:11
nerdesiniz allo?
anticehape1
06-22-2011, 05:12
bu arada imzam va avatarım nasıl
İntifada
06-22-2011, 05:17
aşırı amelece...
haksızlık karşıtı,zalim düşmanı,adalet sevdalısı insan görmek istiyorsan islam tarihini araştır...
göreceksin ki bu saydıklarımı bu Allahsız sovyet emperyalisti maşalarında,katillerde değil üstadlarda bulacaksın...
Peygamberimizi oku,hazreti aliyi,hazreti ömeri oku,ebuzer gıffariyi araştır...
malcolm x,hasan el benna,seyyid kutub,aliya izzetbegoviç,ali şeriati,ayetullah humeyniyi araştır öğren...
göreceksinki bu guevara gibiler sinek gibi değersizdir...
anticehape1
06-22-2011, 05:22
abi haklısınızda benim tek derdim karşıtlık...içimde hep bir devrim aşkı yetişmiştir....ben komunistliği kendime göre çekimliyorum....Yoksa ben Allah bilir muhafazakar biriyim..Tek derdim hep mucadeleci olmak,ama kimle mucade ettiğimin önemi olmada...ama tabiii nedensiz mucadelede sacma olur tabiii.yani tek amacım mucadele direniş yiyeyim o kadar
İntifada
06-22-2011, 05:26
zırva !
anticehape1
06-22-2011, 05:30
sana göre zırva...zaten görüşlerin anlamıda kişiden kişiye değişmesi değilmidir
anticehape1
06-22-2011, 05:32
ben daha çok neye kime isyan edeceğimi bilmiyorum...
anticehape1
06-22-2011, 05:54
yani kısaca genç ve cahil olduğum için bu konularda bizi yönlendirmek fikir sahibi yapmak siz abilere düşüyor
İntifada
06-22-2011, 05:56
oku akif...
bak ben bu kitaba başlıyorum bu hafta...
al sende oku...
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=120561
anticehape1
06-22-2011, 06:21
iyi abi ucuzmuş zaten
İntifada
06-22-2011, 06:22
64 sayfa zaten hızlı roman ama bulamayabilirsin...
hayy kitap.ılığın sitesinden bak...
internette var kitap diyorlardı ama bakmadım..
anticehape1
06-22-2011, 06:28
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=7596 internette 15 tl normal de 22 tl....Malcolm X in bütün hayatını anlatıyor
:) Öncedende yapıyordum ama pek değil sadece sözlü olarak yapıyordum..
Haziranla birlikte görüntülü dönemide başlattık :)
anticehape1
06-22-2011, 15:41
Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finalinde juri üyesi olan yapımcı Sinan Çetin "Fethullah Gülen" Hocaefendi'ye teşekkür etti.http://i1106.hizliresim.com/2011/6/22/3924.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
İŞTE O GÖRÜNTÜ:http://samanyoluhaber.com/h_589830_Olimpiyat-bu-ulkeyi,-bu-insanlari,-bu-dili-sevdirdigi-icin.html
Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği gecede Ganalı öğrencilerin Karadeniz horon gösterisi büyük alkış aldı. Bir taraftan öğrenciler şarkı söyleyerek finalde dereceye girmek için ter dökerken, diğer taraftan da geceye katılan ünlü isimler organizasyon hakkında fikirlerini açıkladılar.
Yapımcı Sinan Çetin, konuşmasında Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Çetin şöyle konuştu: "Burada olmayan, hangi nedenle olmadığını bilmediğim büyük bir düşünür, din adamı bir insana teşekkür ederim. Ona teşekkür etmemin en önemli tarafı bu ülkeyi, bu insanları, bu dili sevdirdiği için, Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için. Bu ülkede, bu ülkeyi sevmenin bir suç olmadığını hatta gurur verici olduğunu dünya ile bütünleştirdiği için Fethullah Gülen'e teşekkür ediyorum."
(CİHAN)
Hüdavendigâr
06-22-2011, 15:45
http://www.akpartiforum.com/sinan-cetinden-fethullah-gulene-tesekkur-t150122.html?t=150122
Hüdavendigâr
06-22-2011, 15:47
bu videolu haber
videoyu o konuya koy,konular bölünmesin muhterem.
Tarantula_
06-22-2011, 15:54
Gereken yapılmıştır...
Çok bakamadım ama fırsat buldukça izledim. İzlerken büyük keyif aldım programı.
ATmaCA53
06-23-2011, 19:24
bu organizasyonda emeği geçen hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum, işte gerçek ülkesini seven adam
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.