fatih kısaparmak balon baskılı balon Site Yönetimi ve Üyelere Bir Soru - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Yönetimi ve Üyelere Bir Soru

uzman81
12-12-2010, 18:02
http://www.haberdem.com/glry/?id=281

Bu program hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bazı forumlarda bu program nedeni ile ak parti gençliği eleştiriliyor, biz tüm ak parti gençliğinin bu gibi programları onaylamadığını söyledik, yanıldıkmı acaba?

İntifada
12-12-2010, 18:16
tabunuda al gel diye bir gece...
programı düzenleyen hollanda kraliyeti istanbul başkonsolosluğu düzenledikleri yer bir pub...
ve il gençlik kolları başkan yardımcımız katılımcı...
açıkçası hiç hoşuma gitmedi...

Mavera
12-12-2010, 18:59
ben hic birsey anlamadim..

BlueMoon
12-12-2010, 19:29
burnuma pis kokular geliyor sanki :)

ayrıca o gönderdiğin linkteki site çok amatör görünüyor...

Mavera
12-12-2010, 19:37
burnuma pis kokular geliyor sanki :)

ayrıca o gönderdiğin linkteki site çok amatör görünüyor...

site milli görüsü destekliyor, uzman arkadasimizin mesajlarini inceledim kendiside milli görüscü..

İntifada
12-12-2010, 21:56
arkadaşlar konu şu...
hollanda krallığı istanbula tabunuda al gel diye bir organizasyon düzenlemiş...
düzenledikleri yer bir pub yani bar...
her gelene biletini göstermek şartıyla isterlerse 1 bira beleş...
ve bizim gençlik kolları başkan yardımcımız bu gecenin katılımcı konuşmacılarından...
benimde burnuma çok pis kokular geliyor bizim gençlik kollarımız böyle mekanlarda ne arıyor?

unnamed
12-12-2010, 21:58
arkadaşlar konu şu...
ve bizim gençlik kolları başkan yardımcımız bu gecenin katılımcı konuşmacılarından...
benimde burnuma çok pis kokular geliyor bizim gençlik kollarımız böyle mekanlarda ne arıyor?
aga oraya girme buraya girme...
girsin adam, belki diyologla iki gence dönüş yaptıracak...:güzel::güzel:

Mavera
12-12-2010, 22:01
a veya b sahsi olarak istedigi yere gider bu ne beni baglar, ne baskasini baglar ama oraya genclik kollari baskani titeli ile gidiyorsa daha dikkatli olmasi gerekir...
ama ortada öyle cok vahim bir durum yok herhalde sorun mekan veya icki icilmesi ki acikcasi konu hakkinda bilgim olmadan, milli görüscülerin doldurusuna gelip sallama gibi bir huyum yok..

Özgür Çağrı
12-12-2010, 22:04
site milli görüsü destekliyor, uzman arkadasimizin mesajlarini inceledim kendiside milli görüscü..

sende gurbetçi abisin ne var bunda yani ;D

Mavera
12-12-2010, 22:08
sende gurbetçi abisin ne var bunda yani ;D

begenin kadar konus, zaten ensendeyim :)

İntifada
12-12-2010, 22:12
http://www.ghettoist.net/tr/etkinlik/tabu-nu-da-al-gel-148/

aynı tabu yıkan,özgürlük isteyen gençlik kolları başkanlarını,il yönetimlerini başörtüsü eylemlerinde,filistine destek mitinglerinde,Kuran yakma protestolarında görmek isteriz...

Özgür Çağrı
12-12-2010, 22:13
begenin kadar konus, zaten ensendeyim :)

benim arkamda yalçın karaca var 75 75 basıyor maşaallah :karizmatik:

manifesto
12-12-2010, 22:36
Programdan haberim yoktu.Değişik bir etkinlik ama içkili bir mekanda bu tür etkinlik yapılması ak gençliğe zarar getirecek bir durum değil.
Nihayetinde orada bulunma nedenin ortada.
Program haricinde uğramamak şartı ile tabi.
Ak Gençliği kim ne diye eleştirmiş ki?
AK Gençliğin öteki YOBAZ arkadaşlardan farkı hemen hemen her kesim ile DİYALOĞU denemesi,bu programda o etkinliklerden biri..
Eta ni problema...

Özgür Çağrı
12-12-2010, 22:43
Programdan haberim yoktu.Değişik bir etkinlik ama içkili bir mekanda bu tür etkinlik yapılması ak gençliğe zarar getirecek bir durum değil.
AK Gençliğin öteki YOBAZ arkadaşlardan farkı hemen hemen her kesim ile DİYALOĞU denemesi,bu programda o etkinliklerden biri..
Eta ni problema...

adam modern beyler dağılın ;D

Mavera
12-12-2010, 22:45
adam modern beyler dağılın ;D

aslinda adam sonuna kadar hakli beyler.. ;)

Özgür Çağrı
12-12-2010, 22:52
aslinda adam sonuna kadar hakli beyler.. ;)

bence adam tepkisizleştirilmiş düşüncesi elinden alınmış şakirt sürüsünden beyler ondan böyle oraya buraya saldırıyor. Şakirtlerin artık evlerde batak partileri yapmaları ve bir kısım abilerin barlarda görülmelerini şimdi daha iyi anlıyorum diyalog kuruyorlar ;D

Mavera
12-12-2010, 22:55
bence adam tepkisizleştirilmiş düşüncesi elinden alınmış şakirt sürüsünden beyler ondan böyle oraya buraya saldırıyor. Şakirtlerin artık evlerde batak partileri yapmaları ve bir kısım abilerin barlarda görülmelerini şimdi daha iyi anlıyorum diyalog kuruyorlar ;D

her kesimde iyi örnek, kötü örnek vardir o acidan bir genelleme yapmak yanlis sonucta haram, helal olan seyler bellidir o halde kisi öncelikle haram isleyerek günahkar olmustur o halde o kisinin günahini yada sevabini saymak bizim isimiz degil..
ama sunu derseniz onu tartisiriz senin bir titelin, bir makamin varsa söylem ve eylemlere dikkat edeceksin cünkü a sahsi bunu yapti demezler bilmem ne makamdaki kisi bunu yapti derler..
bunun örnegini gecmiste milletvekili feyzi isbasaranda gördük lüzumsuz hareket yapti ve partimizde geregini yapti..

unnamed
12-12-2010, 23:00
off dansözde varmıymış;D;D

M.Atilla
12-12-2010, 23:06

Zaten bu tür bir yorum artık tartışma ortamında beklenen tipte bir yorum haline geldi..Tartışma ortamlarında ilgisi olsun olmasın konu nasıl oluyorsa bu noktaya geliyor..yorumla ilgili olarak da beş parmağın beşi de bir olmadığı için birmiş gibi kabul etmek ve bunun üstüne genellemeler yapıp fikri empoze etmek sadece kişiyi bağlar..

manifesto
12-12-2010, 23:11

Bir gün feleğini şaşırıcan ama o gün bu gün değil..
şakirt sürüsü ne demek? ne oldu sana..ünideyken kız peşinde koştuğun yada sigara içtiğin için seni evden mi attılar..kuyruk acın bu mu?

Bir dönem kahvehane sohbetleri yapıldı hiç kimse sizin kahvehanelerde ne işiniz var diye ahmakça sualler etmemiş..

İntifada
12-12-2010, 23:12
arkadaşlar pardonda...
ciddi soruyorum...
bu konuyu açananın bir milli görüşçü olması hasebiylemi böyle konuşuyorsunuz yoksa ciddi hisleriniz bunlar mı?
bizim gençlik kolları başkan yardımcımızın diskoda bir toplantıda ne işi var?

Mavera
12-12-2010, 23:16
arkadaşlar pardonda...
ciddi soruyorum...
bu konuyu açananın bir milli görüşçü olması hasebiylemi böyle konuşuyorsunuz yoksa ciddi hisleriniz bunlar mı?

sorun tam olarak toplantimi, discoda olmasimi önce adini koyalim..
simdi cok ama cok absürd bir örnek verecegim receb tayyib erdogan istanbul belediye baskanligi secildigi dönemde nerelere girip oy istedi sanirim benden daha iyi biliyorsun degil mi kardes..

manifesto
12-12-2010, 23:16
arkadaşlar pardonda...
ciddi soruyorum...

Yorumlar ŞAKA gibi mi geldi sana?
Diskoda ne işi veya ne işleri olduğu açık değil mi?
Diskoda ki gençlere partisini ilkelerini örgütünü ve düşüncelerini anlatıyor
Bu şaşkınlık niye?
Uzaylı görmüş masum köylü tepkisini ben anlayamadım

Özgür Çağrı
12-12-2010, 23:18
Bir gün feleğini şaşırıcan ama o gün bu gün değil..
şakirt sürüsü ne demek? ne oldu sana..ünideyken kız peşinde koştuğun yada sigara içtiğin için seni evden mi attılar..kuyruk acın bu mu?

Bir dönem kahvehane sohbetleri yapıldı hiç kimse sizin kahvehanelerde ne işiniz var diye ahmakça sualler etmemiş..

Ben daha üniversiteye gitmedim ama bu cevabı sen hakettin kahvehaneyle pubı bir tutuyorsun bravo bravo ;D

Mavera
12-12-2010, 23:19
Ben daha üniversiteye gitmedim ama bu cevabı sen hakettin kahvehaneyle pubı bir tutuyorsun bravo bravo ;D

pubun farkli oldugunu nereden biliyorsun bakayim yoksa tecrübemi diyorsun ;D;D

Özgür Çağrı
12-12-2010, 23:20
Zaten bu tür bir yorum artık tartışma ortamında beklenen tipte bir yorum haline geldi..Tartışma ortamlarında ilgisi olsun olmasın konu nasıl oluyorsa bu noktaya geliyor..yorumla ilgili olarak da beş parmağın beşi de bir olmadığı için birmiş gibi kabul etmek ve bunun üstüne genellemeler yapıp fikri empoze etmek sadece kişiyi bağlar..

Hımm arkadaşın bizi yobaz olarak nitelendirmesi zoruna gitmedi bu cevap zoruna gitti değilmi ?

Özgür Çağrı
12-12-2010, 23:21
pubun farkli oldugunu nereden biliyorsun bakayim yoksa tecrübemi diyorsun ;D;D

Bütün pubların kapısında ya efes tabelası ya tuborg tabelası vardır kahveden farklı yani ;D benmi yanlış biliyorum yoksa içerde zikirmi çekiyorlar publarda :hihi2:

Mavera
12-12-2010, 23:22
Bütün pubların kapısında ya efes tabelası ya tuborg tabelası vardır kahveden farklı yani ;D benmi yanlış biliyorum yoksa içerde zikirmi çekiyorlar publarda :hihi2:

o efes, tuborg artik kahvelerede düstü o acidan kahve kültürünüde sorgulamak gerekir ama yeri burasi degil..

Özgür Çağrı
12-12-2010, 23:23
o efes, tuborg artik kahvelerede düstü o acidan kahve kültürünüde sorgulamak gerekir ama yeri burasi degil..

Ben efes tuborg içilen kahve görmedim henüz hatta artık yasa çıktı sigara içmek bile yasak gayet temiz nezih ortamlar ;D

unnamed
12-12-2010, 23:28
Bu şaşkınlık niye?
2002 ve öncesinde siyasetin içerisindeyim...
o kadar siyasi çalışmalarda bulundum, bir kerede elin sarhoşuna partinin ilkesini anlatmaya çalışmadım...
la adamın dünyası milyona bağlamış, bu adama neyi anlatacaksın ki..

Mavera
12-12-2010, 23:29
Ben efes tuborg içilen kahve görmedim henüz hatta artık yasa çıktı sigara içmek bile yasak gayet temiz nezih ortamlar ;D

ben izindeyken gördügüm o bira icilen yerler meyhaneyse gitmeyeli bizim kücük ilceye ne kadar cok meyhane acilmis :)

Mavera
12-12-2010, 23:30
2002 ve öncesinde siyasetin içerisindeyim...
o kadar siyasi çalışmalarda bulundum, bir kerede elin sarhoşuna partinin ilkesini anlatmaya çalışmadım...
la adamın dünyası milyona bağlamış, bu adama neyi anlatacaksın ki..

peki basbakanimizin rp zamaninda ibb secimlerinde hayat kadinlarina rp yi anlatmasini ve oy istemesini nasil karsiliyorsun kardes?

M.Atilla
12-12-2010, 23:30
Eta ni problema...

Hımm arkadaşın bizi yobaz olarak nitelendirmesi zoruna gitmedi bu cevap zoruna gitti değilmi ?

Kastettiğiniz yukarıdaki yorum ise bu yorumu yanlış anladığınızı düşünüyorum..ayrıca zoruma giden de hiçbir şey yok..Bu fevri çıkışınızı yanlış anlamanıza bağlı olarak talihsiz bir çıkış olarak yorumluyorum..

Özgür Çağrı
12-12-2010, 23:31
ben izindeyken gördügüm o bira icilen yerler meyhaneyse gitmeyeli bizim kücük ilceye ne kadar cok meyhane acilmis :)
o küçük ilçe sakaryanın ilçesi abi sakarya diyorsa korkucan ;D

İntifada
12-12-2010, 23:31
Bu şaşkınlık niye?

geç onları arakdaş geç...
devir 21.yy
kanal dolu,gazete dolu,internet cabası...
senin partini merak eden adam basar googlede ak partiye ne merak ediyorsa öğrenir...
uzaylı görmüş tepkim de şudur ki...
madem özgürlükle alakalı bir program arıyoruz partimizi anlatmaya..
bak izmitlisin sen
bilmem kaç yüzüncü haftası oldu başörtüsü özgürlük protestolarının...
acaba kaçına geldi gençlik kollarımızdan bir yetkili?

Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve GHETTO, 11 Kasım Perşembe günü düşünce ve ifade özgürlüğü için ortak bir gece düzenliyor. Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Ghetto, son dönemde Türkiye’de sıklıkla gündeme gelen, fikir ayrılıklarının sebep olduğu tartışmalar üzerine konuşarak ve farklı görüşlerdeki insanların kutuplaşmadan bir arada tartışabileceği bir platform yaratmak amacıyla Ghetto’nun özgürlükçü ortamında “Tabunu da al gel!” adıyla bir panel düzenliyor. Moderatörlüğünü ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in üstleneceği panelde; ifade özgürlüğü, limitler, kültürel tabuların günlük yaşamın üzerindeki etkileri, internet yasakları ve sansür gibi güncel konular, kendi alanlarında uzman Hollandalı ve Türk konuklar tarafından tartışılacak. Farklı fikirlerin bir arada olacağı panelin ardından ise konukları eğlenceli bir gece bekliyor. Aynı zamanda panelde konuşmacı olarak yer alan Kaan Sezyum DJ’lik yaparken, kısa programı ile genç jazz müzik grubu Odylle performanslarıyla ortamı renklendirecek. Ayrıca gece, 10 yılı aşkın süredir İstanbul'un farklı kültürlerden oluşan yapısını müziğine başarıyla yansıtmayı başaran Baba Zula'nın konseri ile sona erecek.

Konuşmacılar:

Kaan Sezyum (Radikal ve Penguen Yazarı)

Pınar Akyasan (AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı – Dış İlişkiler Birim Başkanı)

Ahu Özyurt (Gazeteci-Yazar)

Emre Ünver (Amsterdam Belediyesi Meclis Üyesi)

Program:

20.30 - 21.00 Kaan Sezyum DJ Set
21.00 – 22.00 Konuşmacılar
22.00 – 22.30 Kaan Sezyum DJ Set - Odylle 15 dk
22.30 - Baba Zula

Ücret: 21:00’e kadar – 10 TL(Bir içki fişi dahil)
21:00’den sonra – 20 TL

aha buda ilanı işte...

Mavera
12-12-2010, 23:34
o küçük ilçe sakaryanın ilçesi abi sakarya diyorsa korkucan ;D

gerci bizim orasi tatil yöresi o yüzden özellikle yazin denize yakin yerlerde ickisiz mekan yoktur!..

manifesto
12-12-2010, 23:39
Zorunuza giden nedir ben anlamış değilim.
Orası gençlerin uğradığı içkili eylence mekanı.
Ve siz oraya içmeye eylenmeye değil partiniz adına bir çalışma yapmaya gitmişsiniz.
Sorun ne?
Anlamakta zorlanıyorum doğrusu.
"Yobaz" ifadesinde ise furkanca sen aklıma gelmedin bile kastım milli görgüsüzler idi üzerine alınman yersiz..
Bir din adamının kahvehane sohbeti ile bir partilinin içkili mekan programı temelde aynı düşüncenin eseridir..
Burada da insanlar yaşamakta toplanmakta..
Tıpkı peygamberin Mekke döneminde islamı anlatmak için mekkede ki Panayırları değerlendirmesi gibi..Teşbihte hata olmaz..
Sorun yok arkadaşlar herşey kontrol altında

Özgür Çağrı
12-12-2010, 23:40
Yav bunların ne işi olur hak arama mücadelesiyle reyiz adamlar önünde saldırılan bacısına şahit bile olamıyor korkularından babam güzel bir tabir kullanmıştı ama bunu forumda söyleyemem. Ateist arkadaşımı eyleme getiririm ama bir şakirt asla gelmez emir almış gelirmi ona yasak yasak ...
Geçen bir tanesiyle konuşuyorum mavi marmarada gidenler ingiliz ajanıymış israille aramızı bozmak için ingilizler gemiyi göndermiş dedim kim anlatıyor oğlum bunları size abimiz söyledi
vay canına ...
o yobaz kara cahil diye hep aşağıladıkları anadolu gençlik milli gençlik kadar faydaları varmı acaba merak ediyorum ...

M.Atilla
12-12-2010, 23:47
Yav bunların ne işi olur hak arama mücadelesiyle reyiz adamlar önünde saldırılan bacısına şahit bile olamıyor korkularından babam güzel bir tabir kullanmıştı ama bunu forumda söyleyemem. Ateist arkadaşımı eyleme getiririm ama bir şakirt asla gelmez emir almış gelirmi ona yasak yasak ...
Geçen bir tanesiyle konuşuyorum mavi marmarada gidenler ingiliz ajanıymış israille aramızı bozmak için ingilizler gemiyi göndermiş dedim kim anlatıyor oğlum bunları size abimiz söyledi
vay canına ...
o yobaz kara cahil diye hep aşağıladıkları anadolu gençlik milli gençlik kadar faydaları varmı acaba merak ediyorum ...

Var evet..Tüm Dünya'da ülkemizi temsil edip, bayrağımızı dalgalandırıp, dilimizi öğretip; zihinlerdeki Müslüman karşıtlığını, Türkiye karşıtlığını yıkmaya uğraşıyorlar..İçlerinde öyle doktorlar var ki yıllık izinlerini gönüllü olarak gittikleri ülkelerde sağlık çalışmaları yaparak geçiriyor..

unnamed
12-12-2010, 23:47
peki basbakanimizin rp zamaninda ibb secimlerinde hayat kadinlarina rp yi anlatmasini ve oy istemesini nasil karsiliyorsun kardes?
sonuç nedir ?
gittide oy alabildimi oralardan?
bakın size şöyle söyliyeyim, bu tip adamlar çoğu zaman sabit fikirlidirler...
değiştiremezsiniz...
onlar sizi içki yasakçısı olarak görürler...
ve sonuç bellidir vermezler...
bakın kendiniz demişsiniz, bizim orası tatil yöresi diye yazın içen çok olur...
artık olmuyor, özellikle izmit fuarda Ak Parti belediyesinden sonra btün barlar kapatıldı, düğün salonu oldu..
şimdi bunun üstüne siz niye gidipte oralarda birşeyler anlatmaya çalışırsınız?

EpiVaTeS
12-12-2010, 23:49
http://www.incicaps.com/resimler/51362.jpg

manifesto
12-12-2010, 23:50
Ateist arkadaşımı eyleme getiririm ama bir şakirt asla gelmez emir almış gelirmi ona yasak yasak
Furkan senin ciddi algılama ve yorumlama problemin var.Şakird dediğin insanın SOKAKLA EYLEMLE işi olmaz..O vazifesini yapar..sokakta sen slogan atarken o evinde liseli ortaokullu talebelerine ilmihal dersi yapıyordur..Nurlardan ders yapıyordur..yada TESETTÜR risalesini okuyordur..sen milyon kez slogan atsan neye yarar..
Ayrıca SLOGAN atmaya meraklı onca insan var..herkes kendi işini yapsın..yani insanları sokak eylemlerine katılmadıkları için eleştiren kişilere de ilk kez rastlaşıyorum

İntifada
12-12-2010, 23:51
nolcak pampa ya...
bizim gençlik kolları başkan yardımcısı diskoda tabunuda al gel organizasyonuna katılmış...
hemde giriş 10 lira 1 içki beleş...
nasıl kaçırdık...

CeVHeR
12-12-2010, 23:52
Bende şakirt olabilir miyim, şakirt ünvanını alabilmek için hangi üstün meziyetlere sahip olmalıyım ve bu ünvanı hangi üstün meziyetlerinden dolayı takar...

unnamed
12-12-2010, 23:52
Furkan senin ciddi algılama ve yorumlama problemin var.Şakird dediğin insanın SOKAKLA EYLEMLE işi olmaz..O vazifesini yapar..sokakta sen slogan atarken o evinde liseli ortaokullu talebelerine ilmihal dersi yapıyordur..Nurlardan ders yapıyordur..yada TESETTÜR risalesini okuyordur..sen milyon kez slogan atsan neye yarar..
Ayrıca SLOGAN atmaya meraklı onca insan var..herkes kendi işini yapsın..yani insanları sokak eylemlerine katılmadıkları için eleştiren kişilere de ilk kez rastlaşıyorum
;D;D;D;D;Dhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gifhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gifhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gifhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif

Mavera
12-12-2010, 23:54
sonuç nedir ?
gittide oy alabildimi oralardan?
bakın size şöyle söyliyeyim, bu tip adamlar çoğu zaman sabit fikirlidirler...
değiştiremezsiniz...
onlar sizi içki yasakçısı olarak görürler...
ve sonuç bellidir vermezler...
bakın kendiniz demişsiniz, bizim orası tatil yöresi diye yazın içen çok olur...
artık olmuyor, özellikle izmit fuarda Ak Parti belediyesinden sonra btün barlar kapatıldı, düğün salonu oldu..
şimdi bunun üstüne siz niye gidipte oralarda birşeyler anlatmaya çalışırsınız?

sonuc nedir biliyormusun hic umulmayan recep tayyib erdogan ibb baskani oldu ve bu davanin baslangici o baskanlikla acildi...
sonucta ickide icse, zinada yapsa o kisi bir vatandassa ve oy hakki varsa bize icki icenlerin oyu lazim degil gibi bir lüksumuz yok biz sadece camii cemaatinin oyuyla iktidar olmadik her kesimden insanin oyunu alarak iktidar olduk o halde bunu gözardi edip onlari görmezden gelirsek chp ve mhp den ne farkimiz kalir..
mesela mhp türk olmayanlari dislayarak chp de dindar olanlari dislayarak bir siyaset yapiyor o yüzdende durumlari ortada..

İntifada
12-12-2010, 23:56
Bende şakirt olabilir miyim, şakirt ünvanını alabilmek için hangi üstün meziyetlere sahip olmalıyım ve bu ünvanı hangi üstün meziyetlerinden dolayı takar...

sızıntıya abonemisin?

CeVHeR
12-12-2010, 23:57
sızıntıya abonemisin?

Ak Partiden başka bir yere üye değilim. :)

EpiVaTeS
12-12-2010, 23:57
nolcak pampa ya...
bizim gençlik kolları başkan yardımcısı diskoda tabunuda al gel organizasyonuna katılmış...
hemde giriş 10 lira 1 içki beleş...
nasıl kaçırdık...

http://www.stressyado.com/wp-content/uploads/2009/10/baykus-1.jpg

Mavera
12-12-2010, 23:58
ibrahim abi forumu hayvanat bahcesine cevirdin ha :)

Özgür Çağrı
12-12-2010, 23:59

Valla eskiden öyleydi ama şimdi pek öyle değil evde batak atanlar barlara girip çıkanlar sabah namazı kılma zorunluluğu zaten yok giren çıkan belli değil herkes cemaate alınıyor uhuu dağıttılar iyice sen hala evlerde bunları yapıyorlar zannet benhur ... bu arada 1000. mesajını bana yazdın ;D

unnamed
12-13-2010, 00:01
Cevher zamanada abone ol...
kırık testiyi mutlaka oku...
kesin şakirt olursun...

Mavera
12-13-2010, 00:02
Valla eskiden öyleydi ama şimdi pek öyle değil evde batak atanlar barlara girip çıkanlar sabah namazı kılma zorunluluğu zaten yok giren çıkan belli değil herkes cemaate alınıyor uhuu dağıttılar iyice sen hala evlerde bunları yapıyorlar zannet benhur ... bu arada 1000. mesajını bana yazdın ;D

o kadarda degildir acikcasi inanmak istemiyorum.. ben yurttan niye ayrilmistim biliyormusun uzun sacim ve top sakalim yüzünden..

EpiVaTeS
12-13-2010, 00:05
demek bizim teşkilat liderleri bunlardan...
http://www.sumuk.org/pics/32014.jpg

El Emin
12-13-2010, 00:07
:) Çok dar düşünce olarak nitelendiriyorum.
Ben hoca veya kanaat önderi olsam bir konuda hayat kadınlarınada giderim.
Kumarhanelerede giderim.Her türlü illet yere giderim.
Zaten benim düşüncemde olanları ikna etmek basittir.
Ve sorun beni anlamayanlara ulaşmamdır.

Oraya gidilmez.Buraya gidilmez.
Peki kime tebliğ yapacağız.Kime davette bulunacağız.
Eğer onların fikri değişmez diye bir kaide varsa neden
dinimiz durmadan oku ve anlat diyor.
Yoksa ALLAH bizim boş beleş uğraşmamızı mı istiyor?
Zaten camiide vaaz veren vardır.
Camiiye gelen adam zaten gelir.
Sorun gidilmeyen yerlere gitmektir.
Ulaşılmamış yerlere el uzatmaktır.
Sineyi ummanlar gibi açıp uzatılmamış mahsun gönüllere el uzatmaktır.

Furkan miting gibi etkinlikler evet sesin duyulması adına
önemlidir fakat ben bunların pek faidesini göremiyorum.
Kaç tane adam mitingden ötürü namaza başladı ki?
Kaç tanesi siyasi fikrini değiştirdi ki?

Ve herkes aynı düşünmek zorunda mıdır?
Herkes senin doğru dediğini doğru kabul etmek
senin hak bulduğun yoldan gitmek zorunda mıdır?
Herkesin şahsi veya tüzel kişilik olarak içtihadı vardır.
İçtihadları vardır.Herkes kendince yol tutabilir.
Ne diyor üstad;
"Mesleğim haktır diyebilirsin ama hak benim mesleğimdir diyemezsin."
Ne hikmetse bu günlerde her karşımıza çıkan ben hakkım diyor.
Daha yazılacak çok şey var ya neyse...

unnamed
demek bizim teşkilat liderleri bunlardan...
http://www.sumuk.org/pics/32014.jpg

http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gifhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gifhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gifhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gifhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif

Özgür Çağrı
Sen dedin ya sigara içtin kız peşinde koştun ondanmı atıldın evlerden. Bak bu konu gerçekten mühim. Bu şekilde bildiğimiz evlere giren tanıdıklarım evlerde sigara içildiği ve kız muhabbetinin döndüğü eve kız getirildiği için evlerden ayrıldılar. Cemaat olumsuz yönleri vardır eleştirmekten hiç geri durmam ama olumlu yönlerinide git gide kaybediyor. Çok aşırı büyümesine ve iyice olayın ticari boyutunun ön plana gelmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Özgür Çağrı
12-13-2010, 00:08
Sen dedin ya sigara içtin kız peşinde koştun ondanmı atıldın evlerden. Bak bu konu gerçekten mühim. Bu şekilde bildiğimiz evlere giren tanıdıklarım evlerde sigara içildiği ve kız muhabbetinin döndüğü eve kız getirildiği için evlerden ayrıldılar. Cemaat olumsuz yönleri vardır eleştirmekten hiç geri durmam ama olumlu yönlerinide git gide kaybediyor. Çok aşırı büyümesine ve iyice olayın ticari boyutunun ön plana gelmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

M.Atilla
12-13-2010, 00:08

Fazla üstün özelliklere sahip olmaya gerek yok..Çünkü "Şükreden kişi" anlamına geldiği için birilerinin ünvan vermesi gibi bir durum söz konusu olamaz...

manifesto
12-13-2010, 00:12
Şakird olmak isteyip de olamayana ben rastlamadım o yüzden 10 adım da şakird nasıl olunur diye bir tanım yapmaya gerek yok..
Evlerde ne yapıldığını gayet iyi biliyorum furkan batak oynayan falan sen yanlış eve girmiş olmalısın ayrıca kötü misal misal değildir..ülke ve dünya çapında belki 50 bin ev var bunların içinde evin ruhuna uymayan haller olmuş olsa da istisna kaideyi bozmaz.
Ayrıca konu neden şakirtlere evlere cemaate geldi ki?
Yani her tartışma konusunu cemaat tartışmasına çevirmek gibi gereksiz bir marifetiniz var..

El Emin
12-13-2010, 00:21
Sana bir hadis-i şerif söyleyeyim mi furkan.
"Kişiye her duyduğunu söylemesi yalan olarak yeter."

Gözünle gördün mü?Şahit oldun mu?
Neden hep üçüncü şahsın ağzıyla aktarılır olaylar.
Bu şahit olanlar hep kim vurduya mı gidiyor?

EDEP YAHU! diyorum...

EpiVaTeS
12-13-2010, 00:23
Sıkıldım ama Cemaat tartışmasından ya...!!!

Banane be cemaat konuşacaksanız gidin Cemaaat forumları var orada konuşun adres bilmiyorsanız yollayayım...

Hüdaverdi
12-13-2010, 00:26
Ben bir cacık anlamadım,oradakiler kim ?
Konuşanlar kim ?
Hangi program ?
Okan bayulgenin oradan ne işi var ?
Zeki mürende bizi görecek mi?

El Emin
12-13-2010, 00:27
Ve bir şeyi merak ediyorum.
Nur cemaatine mensup olanlar diğer cemaat ve önderlere saldırmazken.
Siz onlara neden bu kadar saldırıyorsunuz.
Onlarda saldıramazlar mı?
Önderlerin hepsinin hatası var.
Günümüzdeki hocalar hakkında her biri için en az 50 başlık açabilirim.
Neden açmıyorum?

Bence bizim derdimiz islam ve müslümanlar..
Tek derdimiz onlarla uğraşmak.
Çünkü biz mücahidiz..:)
Toplumu uyandırıyoruz..

manifesto
12-13-2010, 00:28
Sıkıldım ama Cemaat tartışmasından ya...!!!

Banane be cemaat konuşacaksanız gidin Cemaaat forumları var orada konuşun adres bilmiyorsanız yollayayım...

Hayırdır???
kimi iran'a kimi arabistana gönderir sen de mi adres gösteriyorsun.
Senden adres talebimiz olursa emin ol haberin olur...
Şimdilik gereksiz ve küstah bir ifade olarak okudum ve kaydettim bu yorumu..
Ayrıca AK PARTİ içinde biz cemaatde konuşuruz cemiyet de tarikat de..
Bunları da bir yere yazıver ..

Konunun özü itibari ile iki fikir ortaya çıkmış bunlardan birisi..
Kişi düşüncesini fikriyatını ifade etmek için kendi düşünce fikir ve yaşam felsefesine inancına uymayan uygunsuz ortamlara dahi girebilir..buna delil olarak ameller niyetlere göredir denebilir..

İkinci olarak meyhane birahane kahvehane neyse ne bu tür yerlerde işimiz olamaz görüşüdür..buna delil nedir onu bilemiyorum tabi..

EpiVaTeS
12-13-2010, 00:31
Hayırdır???
kimi iran'a kimi arabistana gönderir sen de mi adres gösteriyorsun.
Senden adres talebimiz olursa emin ol haberin olur...
Şimdilik gereksiz ve küstah bir ifade olarak okudum ve kaydettim bu yorumu..
Ayrıca AK PARTİ içinde biz cemaatde konuşuruz cemiyet de tarikat de..
Bunları da bir yere yazıver ..

Konunun özü itibari ile iki fikir ortaya çıkmış bunlardan birisi..
Kişi düşüncesini fikriyatını ifade etmek için kendi düşünce fikir ve yaşam felsefesine inancına uymayan uygunsuz ortamlara dahi girebilir..buna delil olarak ameller niyetlere göredir denebilir..

İkinci olarak meyhane birahane kahvehane neyse ne bu tür yerlerde işimiz olamaz görüşüdür..buna delil nedir onu bilemiyorum tabi..

adamım relax ol...
bana hava yapma...
ben gayet düzgün bir şekilde cemaat tartışmalarından sıkıldığımı belirttim...
bugüne kadar cemaatler ile ilgili en ufak bir yorumumu bulamaz kimse...
zira benim işim olmaz...
burası parti forumu...
Fethullah Gülen ve Nur Cemaati Forumu değil...
Bilgin ola...:)

Hüdaverdi
12-13-2010, 00:33
arkadaşlar konu şu...
benimde burnuma çok pis kokular geliyor bizim gençlik kollarımız böyle mekanlarda ne arıyor?Yapma yaw ;F
Siyaet için girildiyse girsin konuşsun sorun yok.İçki içip dansöz oynatan ak parti ilçe başkanı mıdır nedir onları da gördük ;D
sp sanırım,pavyonlara girip gül dağıttığını da.
Bir kaçı aklanırsa ne mutlu :güzel:
Ama parti dışı bir eyşem ise ve ordaki ortama uyup içtiyse,o zaman görevden alınmalı.

M.Atilla
12-13-2010, 00:37
Yetkililerin konuyla ilgili gerekeni yapmasını talep ediyorum..Başlıkla hiç bir alakası olmayan birçok yorum içermekte..bir temizlik yapılması gerekiyor sanırım..

manifesto
12-13-2010, 00:37
adamım relax ol...
bana hava yapma...
ben gayet düzgün bir şekilde cemaat tartışmalarından sıkıldığımı belirttim...
bugüne kadar cemaatler ile ilgili en ufak bir yorumumu bulamaz kimse...
zira benim işim olmaz...
burası parti forumu...
Fethullah Gülen ve Nur Cemaati Forumu değil...
Bilgin ola...:)

Hocam ne bileyim bu furkanca benim tüm hüsnüzannımı silip süpürdü.
Ak Parti her türlü tarşışmayı kaldırabilir evrenselliğe sahip bana kalsa.
Seçime 6 ay falan kaldı bu seçimlerden önce gidilmedik mezra girilmedik mekan konuşulmadık insan kalmamalı..

zira bu seçim ak partinin BEYLİK döneminin sonu İMPARATORLUK döneminin de başlangıcı olacak inşallah..

Mavera
12-13-2010, 00:41
hadi hayirli olsun kilitlenen bilmem kacinci ayni konu :).. konuyu kilitleme nedenime gelince konu bardan, cemaate kaydi ve en önemliside kisillesmeye basladi..
bu konulari defalarca konustuk ve sonuc hep ayni oldu simdide bir kisinin attigi tasi cikarmaya calisiyoruz :)..
baska konularda görüsmek üzere degerli forum ahalisi ;)