fatih kısaparmak balon baskılı balon Siyaset Akademisi hakkında soru ? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyaset Akademisi hakkında soru ?

merveZR
10-23-2010, 14:52
Arkadaşlar siyaset akademisine bu yıl inşallah katılmayı düşünüyorum. Kaydımı oldum fakat günleri hakkında hiçbir bilgim yok, eğer katılan arkadaşlarım varsa onlardan ricam hangi günler ve saatlerde olduğunu söylerler ise sevinirim :saygılar:

merve
10-23-2010, 14:58
Siyaset akademesi cumartesi günleri sabahları 9 da başlıyordu, Bahçeşehir üniversitesinde oluyor (Beşiktaşta, denize karşı :) )
Ama bunlar geçen sene ki program, değişiklik varsa bilemem yanlış yönlendirmiş olmayayım ;;)
Birde sana programın olduğu bir kitapçık vermeleri gerekirdi. Neden bilgilendirmeden gönderdiler ??? Anlamadım :neki:

merveZR
10-23-2010, 15:15
Siyaset akademesi cumartesi günleri sabahları 9 da başlıyordu, Bahçeşehir üniversitesinde oluyor (Beşiktaşta, denize karşı :) )
Ama bunlar geçen sene ki program, değişiklik varsa bilemem yanlış yönlendirmiş olmayayım ;;)
Birde sana programın olduğu bir kitapçık vermeleri gerekirdi. Neden bilgilendirmeden gönderdiler ??? Anlamadım :neki:

Online başvuru yaptım henüz ilçe binasına gitmedim sanırım gittiğimde verirler.. İnşallah pazar gününe almışlardır, yoksa hayatta gidemem :(:(
Çok teşekkür ederim bilgilendiriğin için adaşım..:)

merve
10-23-2010, 15:16
Önemli değil ne demek adaşım ücreti ne kadar bu sene ???

EpiVaTeS
10-23-2010, 15:24
Bildiğim her bölgede yapıldığı...
Ücretsiz değil miydi bu son dersi Bülent Arınçtan almıştık be...
Hey gidi günler hey...;D

merveZR
10-23-2010, 15:27
Aaa ücretli mi ki :) Hiç haberim yok vallahi :)

İntifada
10-23-2010, 15:30
ücretlimi...
ibrahim abi bi akademide bizmi kursak...

merve
10-23-2010, 15:37
ayyy aman ya ben karıştırıyorum
Siyaset okulundan bahsediyorum ben :)
hey Allah ım aklım nerede ???

EpiVaTeS
10-23-2010, 15:39
Yahu ne ücretlisi...
Ak Parti Siyaset Akademisi ücretsiz dostlar...
Gidip kayıt oluyorsunuz...
Haftalık program felan veriyorlar sizlere...
Ücretsiz yani...

merve
10-23-2010, 15:41
Yahu ne ücretlisi...
Ak Parti Siyaset Akademisi ücretsiz dostlar...
Gidip kayıt oluyorsunuz...
Haftalık program felan veriyorlar sizlere...
Ücretsiz yani...

Yazdım yukarıya karıştırmışım diye :ağla: ne bağırıyorsun ???:@
Karıştıramaz mıyım ???:(

merveZR
10-23-2010, 15:54
Tamam tamam kavga etmeden dövüşün :w:

merveZR
10-25-2010, 01:48
Merve arkadaşımız haklıymış arkadaşlar, bugün ilçe binasına gittim 100 TL olduğunu öğrendim ve gitmekten vazgeçtim.. :hmm

İntifada
10-25-2010, 01:58
ben 50 ye anlatırım :)
10 kişi daha bulun yeter :)

merveZR
10-25-2010, 18:34
Daha mantıklı değil mi :)
Benşm muhaliflerim böyle bişey yapsalar demediğimi bırakmam, gerçekten hiç olmayacak bişey yapmışlar...

Ahmet Yasin
10-25-2010, 20:28
Arkadaşlar ücretli olmasının nedenlerinden biri de ücret verip gelmemezlik olmaz diye düşünülmüş.Parasız oldu mu milletin yoğun katılımı olur ama aynı sayı ile sonuna ulaşılmaz kimse giitmez.Ücretli olunca herkes gitme zorunda olur.

eSsra
11-04-2010, 13:55
Dün akşam ilk dersine girdim siyaset akademisinin..Eğitimi veren Yrd.Doç.Dr. Hüseyin Aykut Siyasal Etik adlı konu ile girişi yaptı.. Girizgahta daha çok felsefe teması ile ikinci perdede ise konuyu siyaset ile ilintiledi.Dinlerken keyif aldım açıkçası.Katılım gösteriyor olmanın kişisel bakış açısında müspet adım olacağı kanaatindeyim.